Mikael Granlund

  • 1 592 678
  • 3 133

Pewros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
En nyt tiedä supertähteydestä, sillä siitä on jokaisella omat mielipiteensä. NHL:n nykyisten tähtipelaajien tasolla mitattuna hän ei sitä ole, mutta hänestä voi tulla sellainen suomalaisella tasolla ajan myötä.

Se on kuitenkin melko arpomista. Hänestä tulee supertähti tai sitten ei, kuka tietää. Tähän mennessä Granlund on pelannut erinomaisesti ja hänestä on huomannut, että hän haluaa ratkaista pelejä. Hänellä on 24 laukausta jo playoffeissa, kun runkosarjassa niitä oli vähän reilu 100.

Onhan se aika merkittävä ero. Granlund on tärkeä pelaaja Wildille nyt ja tulevaisuudessa. Granlund ei ole tehnyt kovin paljon maaleja, mutta jumankauta millaisissa paikoissa hän niitä tekee. Juuri silloin kuin tarvitaan. Kunhan päävammat eivät pilaa uraa, Granlundissa on potentiaalia johonkin todella suureen ja hän on sitä osoittanut jo.

Alku oli hyvin vaikea NHL:ssä, kuten hyvin varmasti muistamme. Nyt on ottanut sen roolin Wildista, jota häneltä odotettiinkin. Haula on samankaltainen, mutta se on taas toinen tarina eikä liity tähän aiheeseen.
 

SampoHoitaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikeastaan jo ihan sama mitä Granlund kentällä tekee ja ei tee, niin tämän ketjun keskustelut lähtevät aina lapasesta - ja pahasti.

Osittain tämä ilmiö selittyy sillä, että suomalaiset ovat kateellista kansaa ja toisaalta Miken "Ilmaveivi" -leimalla. Tälläkin palstalla useilla nimimerkeillä on tarve todistella tuulipukukansalle, ettei ilmaveivi merkitse vielä supertähteyttä - mikä on tietysti ihan totta, mutta usein tämä kanavoituu MG-vihan kautta. Joka on tietysti aivan turhaa ja naurettavaa. Huvittavinta on, että nimimerkit, jotka julistautuvat objektiivisiksi tahoiksi ja saapuvat tähän topiikkiin haukkumaan Miken suorituksia eivät ilmaannu paikalla, kun tapahtuu jotain positiivista. Secondaryscoring voisi nyt tulla kertomaan niitä fiksuja juttujaan näiden pleijareiden ohessa.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Granlund pääsee kyllä ensi syksynä todella hyvään ja haastavaan paikkaan. NHL:än kovimmassa divisioonassa mies joutuu taistelemaan illasta toiseen sarjan ehdottomien huippusenttereiden kanssa. Lisäksi positiivinen juttu on se, että Granlundin tilanteessa ei enää voida käyttää sitä suomalaisten yleisintä tekosyytä heikolle menestykselle eli huonoja ketjukavereita. Wildin kärkilaiturit ovat sarjan mittakaavassa aivan kärkeä nimittäin.

Jos Wildin kannalta asiaa katsellen niin pitää vain toivoa, että Granlundista kasvaa jo tämän kauden aikana se tason täyttävä ykkösentteri mitä esimerkiksi Mikko Koivu ei ole koskaan ollut. Wildin menestysmahdollisuudet riippuukin yllättävän paljon tästä, koska Central on vahvistunut kesän aikana niin merkittävästi.

Lisäksi toivottavasti pudotuspeleissä löytynyt ratkaisuhalukkuus siirtyisi myös runkosarjaan. Granlund käytti viime kaudella runkosarjassa laukaustaan aivan liian harvoin. Toki tuskin kukaan valittaisi, jos mies alkaisi uudeksi Thorntoniksi, mutta kun Granlundilla on kuitenkin potentiaalia rikkoa kahdenkymmenen maalin raja suhteellisen helposti.
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä vain, tuo Central vaikuttaa tällä hetkellä suorastaan epäreilun kovalta divisioonalta liigan muihin divareihin verrattuna. Kilpavarustelu on ollut kovaa ja kaikki ennakkoon ajateltuna divisioonan pudotuspelipaikoista kamppailevat joukkueet ovat pyrkineet kesän aikana vahvistamaan rostereitaan.

Granlund pääsee kuitenkin tähän Steegilin mainitsemaan haastavaan tilanteeseen hyvistä asetelmista. Kaverin itseluottamus on varmasti ihan tapissa. Onnistumiset Sotshissa ja erityisesti Stanley Cupin pleijareissa osoittivat varmasti miehelle itselleenkin, että hän pystyy korkealaatuiseen suorittamiseen tuolla tasolla. Luotan myös siihen, että Mikko Koivu on saannut kesän aikana parsittua itseään sen verran kovaan tikkiin, että pystyy ketjukavereineen antamaan riittävää taustatukea MG:lle hyökkäyspään tulosvastuusta.

Uskoisin että Yeo tulee suojaamaan melko paljon Granlundin peliminuutteja, kun työkalupakista löytyy Haulan ja Koivun kaltaisia senttereitä, joita voi huoletta peluuttaa vastustajan parhaita vastaan. Tämän lisäksi täytyy tietysti mainita nuo erinomaiset ketjukaverit. Vanek, Pominville, Parise, Niederreiter nelikosta löytyy lähtökohtaisesti MG:n laiturit. Ei huono. Tuloksen teolle pisteiden valossa on siis hyvät edellytykset Central-divisioonan kovasta sotatantereesta huolimatta.

Loppuun vielä pakollinen pisteiden arvuuttelu, ensi kaudella Mikke läväyttää 18+55= 73 tehopistettä, täydet 82 ottelua.
 
Granlund käytti viime kaudella runkosarjassa laukaustaan aivan liian harvoin. Toki tuskin kukaan valittaisi, jos mies alkaisi uudeksi Thorntoniksi, mutta kun Granlundilla on kuitenkin potentiaalia rikkoa kahdenkymmenen maalin raja suhteellisen helposti.

Harmi vaan että Granlundin rannelaukaus on tällä hetkellä (tai oli ainakin viime kaudella) aivan liian hidas. Kun mies hautoo kiekkoa ensin vähintään kaksi sekuntia ennen kuin laukaus lähtee ehtii laukausta ennakoida sekä maalivahti että puolustus. Sen näkee hallin takariveiltä asti kun mies rupeaa lataamaan laukaustaan. Tuo on ehkä toiminut ennen Suomen liigajäillä mutta NHL:ssä vetojen täytyy lähteä nopeammin. Toivottavasti tätä on painotettu miehelle kesän aikana.
 

Kaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raimo Summanen ja antipatiat
Jos Wildin kannalta asiaa katsellen niin pitää vain toivoa, että Granlundista kasvaa jo tämän kauden aikana se tason täyttävä ykkösentteri mitä esimerkiksi Mikko Koivu ei ole koskaan ollut. Wildin menestysmahdollisuudet riippuukin yllättävän paljon tästä, koska Central on vahvistunut kesän aikana niin merkittävästi.

Aika vahvasti sanottu Koivusta. Minusta tulkinta riippuu siitä, mitä kukin painottaa. Runkosarjan pisteitä vai joukkueen menestystä. Oletan, että sinusta esimerkiksi Getzlaf täyttää asettamasi kriteerit. Kuitenkaan hänen ollessaan joukkueen ykkössentteri ei Anaheim ole saavuttanut vielä mitään.

Pudotuspeleissä Koivu kuitenkin voitti omassa pelissään runkosarjassa hyvin menestyneen Coloradon, jossa oli monia hyviä senttereitä. Rankkaatko muuten jonkun heistä "tason täyttävä ykkössentteri-luokkaan"? Hän hävisi oman pelinsä Toewsille, mutta niin on hävisi kaikki muutkin paitsi Kopitar, jolla on 2-3 erinomaista tukisentteriä.

Tätä taustaa vasten, jos Granlund onnistuu vielä nostamaan hitusen tasoaan ja Haula pystyy pelaamaan vähintään samalla tasolla kuin runkosarjan lopussa, niin mielestäni Minnesotalla on aivan riittävä sentterikalusto. Uskon, että Minnesota voi jopa lyödä Chicagon playoffseissa, jos Minnesotalla on Koivun ketjun lisäksi kaksi muuta ketjua, jotka tuottavat pisteitä. Koivun tehtävä on pelata vastustajan paras ketju pois ja tehdä muutamia maaleja erikoistilanteissa. Tosin jos tälläkin pelaajamateriaalilla Koivu aloittaa ja pelaa suurimman osan ylivoimista, niin sillon pisteitä pitäisi tietysti tulla ratkaisupeleissä enemmänkin.

Granlundin kehitys antaisi nyt mahdollisuuden jakaa kahden kärkisentterin peluutusta niin, että Koivu pelaisi enemmän alivoimaa ja Granlundilla olisi "ykkösylivoimavastuu". Aiemmin Koivu on tainut kantaa suurimman kuorman molemmissa erikoistilanteissa ja toisaalta viime kaudella Granlund pelasi myös suhteellisen paljon alivoimaa. Kevään kannalta ei liene järkevää peluuttaa näitä kahta ukkoa koko ajan kaikissa tilanteissa.
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Aika vahvasti sanottu Koivusta. Minusta tulkinta riippuu siitä, mitä kukin painottaa. Runkosarjan pisteitä vai joukkueen menestystä. Oletan, että sinusta esimerkiksi Getzlaf täyttää asettamasi kriteerit. Kuitenkaan hänen ollessaan joukkueen ykkössentteri ei Anaheim ole saavuttanut vielä mitään.

Paitsi Stanley cupin kävi voittamassa ja oman joukkueensa sisäisen pistepörssin tuona keväänä. Ennen kuin kukaan sanoo, että McDonald oli tuolloin ykkössentteri niin voi käydä tarkistamassa peliajat NHL.comista playoffeissa. Getzlafilla oli eniten peliaikaa hyökkääjistä, yli 3 minuuttia per peli enemmän kuin Andy McDonaldilla ja oli näin ollen ykkössentteri.

Kyllä Getzlaf on kaikkea mitä Koivukin plus päälle älytön kasa taitoa. MM-höntsissä Getzlaf toki vetää aivan puolivaloilla mikä on tyhmää kun sille paikalle löytyy varmaan nälkäisempiäkin pelaajia, mutta NHL:ssä pesee Koivun mennen tullen.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Toivottavasti myos Yeo ymmartaa peluuttaa paremmin noita senttereitaan. Tama tarkoittaa sita, etta Koivulle vahemman ylivoima vastuuta ja enemman alivoima vastuuta ja Mikelle hommat toisinpain. Se etta tayttaako Koivu ykkossentterin saapaat, niin taytyy katsoo asiaa laaemmin. Koivua aina silloin talloin vertaillaan hiukan epareilusti Getzlafeihin sun muihin supertahtiin. Mutta kylla Koivu ihan jees parjaa vertailussa Toewsiin, Bergeroniin, Kopitariin sun muihin kahdensuunnan senttereihin. Koivu paukutti loukkaantumisten tahraamalla viime kaudella 0.83 pisteen keskiarvolla, joka olisi tuonut 82 ottelun spurtin aikana 68 pistetta, mika on aika lahelle ylla olevien heepojen kanssa. Kylla Koivun pitaisi tuohon 70 pisteen tuntumaan terveilla kausilla yltaa. Suurin heikkous Koivulla noihin kavereihin on edelleen se maalinteko. Pari-kolme kertaa herra on tehnyt sen yli 20 maalia, kun muut herrat paiskovat tuon rajan ihan minimissaan. Sentteri vertailussa Koivu tekee maaleja kuin J. Thornton ja se on vahan se.

Toews, Bergeron ja Kopitar ei ole yksin vienyt yhtaan joukkuetta menestykseen ja turha sita on odottaa Koivultakaan. Jos Koivu saa yhta kovan jengin ymparille kuin kyseinen kolmikko, niin en usko etta menestyminen jaisi Koivusta kiinni. Mikke kun tuosta heittaa ensikaudella luun kurkkuun niin Minnesotalla on heittaa oma Krejci-Bergeron kaksikkonsa jaalle.

Edit: Pidan Toewsia, Bergeronia ja Kopitaria parempina pelaajina kuin Koivu, mutta Koivu ei ole niin kaukana noiden herrojen takana.
 
Viimeksi muokattu:

Kaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raimo Summanen ja antipatiat
Paitsi Stanley cupin kävi voittamassa ja oman joukkueensa sisäisen pistepörssin tuona keväänä. Ennen kuin kukaan sanoo, että McDonald oli tuolloin ykkössentteri niin voi käydä tarkistamassa peliajat NHL.comista playoffeissa. Getzlafilla oli eniten peliaikaa hyökkääjistä, yli 3 minuuttia per peli enemmän kuin Andy McDonaldilla ja oli näin ollen ykkössentteri.

Kyllä Getzlaf on kaikkea mitä Koivukin plus päälle älytön kasa taitoa. MM-höntsissä Getzlaf toki vetää aivan puolivaloilla mikä on tyhmää kun sille paikalle löytyy varmaan nälkäisempiäkin pelaajia, mutta NHL:ssä pesee Koivun mennen tullen.

Makuasia, sanoi Peni, kun persettä nuoli. Ykkössentteri sinulle, mutta ei minulle. Katso peliaikojen lisäksi koko sitä kautta ja kausiennakkoja ym. Ei ollut ykkössentteri, eikä Perry ollut ykköslaituri. Ei. Ko. herrat pelasivat silloin läpimurtokautensa ja olivat kyllä vakuuttavia playoffseissa, mutta eivät olleet joukkueensa suurimmat vastuunkantajat sanan koko merkityksessä (muutakin kuin kevään minuutteja). Cupin voittanut joukkue oli kokenut ja Getz, Perry, Penner ja Kunitz edustivat siinä nuoruutta. Sitä seuraavilla kausilla Getz onkin ollut suurin vastuunkantaja ja tulokset ovat olleet sen jälkeen ailahtelevia. Välillä kontataan runkosarjassa, välillä playoofseissa. Ehjää runia ei ole vielä tainnut tulla.
 

WildThing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
Viimeiset kolme viestiä todella tiukkaa tykitystä Mikael Granlundista. Kiitos siitä.

Ois mielenkiintoista kuulla miten Mikellä on kesätreenit menneet, ja mihin osa-alueisiin on panostanut..
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Viimeiset kolme viestiä todella tiukkaa tykitystä Mikael Granlundista. Kiitos siitä.

Ois mielenkiintoista kuulla miten Mikellä on kesätreenit menneet, ja mihin osa-alueisiin on panostanut..

Toisaalta on hyvä asia, että miestä ei roikuteta lehtien palstoilla vaan mies keskittyy täysillä treenaamiseen. Niitä haastetteluita menneestä kesästä voi aina antaa myöhemmin.

Kesästä 2011 on otettu huolella opikseen ja se on loistava asia.

Koivusta vielä sananen niin hän ei ole lähelläkään sitä tasoa mitä esimerkiksi Kopitarit ja ovat. Koivu on yksi Liigan heikoimmista ykkösenttereistä ja hän on yksi suurimmista yksittäisistä syistä miksi Minnesotassa ei ole nähty valoisampaa menestystä.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Veljekset Rask
Viimeiset kolme viestiä todella tiukkaa tykitystä Mikael Granlundista. Kiitos siitä.

Ois mielenkiintoista kuulla miten Mikellä on kesätreenit menneet, ja mihin osa-alueisiin on panostanut..

Helsinki-Vantaalta kuultua: veljekset Granlund matkasivat takaisin Yhdysvaltoihin pari päivää sitten. Eli olisiko treenit Suomen puolella saatu valmiiksi? Mukana oli muuten lätkäkamojen lisäksi myös golf-bägit, tottakai :D
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Pakko sanoa, että olen vieläkin todella skeptinen tuon Granen suhteen. Ja ennen kaikkea siitä että jos hän pystyy nousemaan ykkös sentteriksin saappasiin, niin kestääkö hän sitä mailaviidakon ja taklausten määrää.
 

Kaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raimo Summanen ja antipatiat
Sorry. Keskustelu ajautui hivenen kauas. Sivupolun tarjosi "tason täyttävä ykkössentteri"-määritelmä ja siitä tehty rinnastus Koivuun. Jos palataan siihen kuuluisaan (rek. A.Mertaranta) tason täyttämiseen, niin on epärealistista ajatella, että Mikestä tulisi NHL:n top viisi tai kymmenen pistemies. Hetkellisesti hän voisi siellä käydäkin joko kauden alussa tai lyhyemmällä seurantajaksolla, mutta realistisempaa mielestäni on odottaa häneltä suurin piirtein samanlaista suoritustasoa kuin V. Filppulalta. Tuo taso on ihan riittävä menestyvän joukkueen 2.-sentterille ja huikea taso suomalaisiin pelaajiin verrattaessa. Jos Miken kehitys voisi olla yhtä hurjaa kuin se oli viime kesänä, niin häneltä voisi odottaa samaa tasoa, jolla Mikko Koivu parhaimmillaan pelaa. Se taso on mielestäni helvetin kova, mutta toisaalta, niin kuin täältä monesti saa lukea, niin eihän se mihinkään riitä...

Olisi hyvä muistaa ja suhteuttaa, että Suomesta on tullut kautta aikain kaksi NHL:n todellista supertähteä tai ehdotonta kärki pelaajaa. T.Selänne ja J.Kurri. Ja Kurrinkin suhteen väiteltiin ja varmaan väitellään vielä tänäänkin, että oliko hänen hurjat tehonsa omaa vai Gretzkyn ansiota. Näiden kahden herran lisäksi on sitten muutama pelaaja, jotka ovat päässeet lähelle sitä tasoa. Hyökkääjistä Tikkanen, Koivu, Lehtinen, Jokinen ja lasken kyllä Mikko Koivunkin tähän. Eli tämän tason pelimiehiä osui 70-luvulle (syntymävuosi) neljä, 60-luvulle kaksi ja 80-luvulle 1-2. Maalivahdeissa suomella on sitten useita sekä 70- että 80-luvulla syntyneitä huippuja. Varsinkin, kun suhteutetaan pelaajien määrään koko NHL:ssä.

Ja taas meinasin ajautua sivuun. Eli kiteytetysti Granlund pelasi jo viime kaudella korkealla tasolla ja pystyy tasoaan vielä nostamaan, mutta niihin märkiin päiväuniin hän tuskin koskaan yltää.
 

Laser Pacific

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Helsinki-Vantaalta kuultua: veljekset Granlund matkasivat takaisin Yhdysvaltoihin pari päivää sitten. Eli olisiko treenit Suomen puolella saatu valmiiksi? Mukana oli muuten lätkäkamojen lisäksi myös golf-bägit, tottakai :D

Ei pidä paikkaansa. Veljekset kävelivät viestisi lähettämisen aikaan vastaan paikallisella kuntosalilla, missä tuntuu kovin moni muukin nykyinen ja entinen Kärppä reenaavan.

Eiköhän Granlundeilla ole tänäkin kesänä melko laadukas reenikesä meneillään, jotta pysyvät taalajäillä muiden mukana. Varsinkin Markukselle toivon läpimurtoa. Sen verran hyvältä vaikutti keväällä ennen loukkaantumista. Kova luotto on myös, että Mikke parantaa entisestään. Vierellä pelaa sen verran kovia kavereita.
 

torskine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets, NHL
Olen sitä mieltä, että jos Granny pääsee pyörittämään ykkös ylivoimaa, ja pelaa suojatumpia minuutteja, ja Koivu pelaa vastustajan kovimmat pois, niin kyllä Granny helposti pystyy tekemään 80-90 pinnaa/ kausi, jopa enemmänkin, jos saataisiin esim Vatanen puolustukseen viivalle.
 

Lumimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Avs,NUFC
Olen sitä mieltä, että jos Granny pääsee pyörittämään ykkös ylivoimaa, ja pelaa suojatumpia minuutteja, ja Koivu pelaa vastustajan kovimmat pois, niin kyllä Granny helposti pystyy tekemään 80-90 pinnaa/ kausi, jopa enemmänkin, jos saataisiin esim Vatanen puolustukseen viivalle.

Tätä kyllä epäilen vahvasti. Mies on kyllä ihan hyvä, mutta ei mikään tähti. En näe hänessä potentiaalia rikkoa 80p rajaa milloinkaan. Hän ei osaa tehdä tarpeeksi maaleja eikä mies myöskään ole Jumbon kaltainen syöttökone. Myöskin epäilen vahvasti miehen kykyä pysyä kunnossa koko kautta. Veikkaan, ettei mies tule koskaan pelaamaan täyttä runkosarjaa johtuen Miken koosta ja pelityylistä joka vetää kontakteja puoleensa.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Olen sitä mieltä, että jos Granny pääsee pyörittämään ykkös ylivoimaa, ja pelaa suojatumpia minuutteja, ja Koivu pelaa vastustajan kovimmat pois, niin kyllä Granny helposti pystyy tekemään 80-90 pinnaa/ kausi, jopa enemmänkin, jos saataisiin esim Vatanen puolustukseen viivalle.

Huhhuh, mitä kommentteja. 80-90 pinnaa ÄmGeelle?! Älä nyt viitsi. Viime kaudella yli 90 pinnaa teki vain Crosby (104) ja 80-90 pinnan väliinkin pääsivät vain sellaiset nimet kuin Hall, Kessel, Perry, Seguin, Giroux ja Getzlaf.

Väität aivan tosissaan, että Granlund pystyisi tuollaisiin tehoihin tulevalla kaudella? Jos, niin omistat kyllä kovimmat Mikke-värilasit, mitä tällä palstalla on.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Luulen, että torskine tarkoitti tolla kommentilla tulevia kausia, ei ensi kautta. Tiedä häntä.

Jos kuitenkin näin on torskine, että uskot ensi kaudella Miken tekevän tuon 80-90 pojoa, niin voidaan siirtyä tuonne NHL:n keskinäisiin vetoihin ja laittaa muutama kymppi tuon vedon puolesta. Itse siis uskon että MG ei yllä yli 80pisteen. Sellaista 50-65 pistettä voi realistisesti ainakin odottaa, riippuen toki roolista.
 

torskine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets, NHL
Jyyd on aivan täysin oikeassa siinä, että tarkoitin tulevia kausia, en ensi kautta, mutta kaiken mennessä nappiin, niin jo ensi kaudella voi tapahtua isoja asioita, jos ei tapahdu vakavia loukkaantumisia. Wildilla on hyökkäyksen osalta todella pystyvä ja vaarallinen joukkue kasassa. Kyse on mielestäni siitä, kuinka hyvin muut kentät Wildilla onnistuvat pisteiden teossa, eli kakkos yv, ja kolmoskenttä. Silloin jos nämä kentät onnistuvat hyvin, niin vastustajat ei voi pelata ainoastaan Grannyn kenttää vastaan, vaan heidän on pakko ottaa huomioon peluutuksessaan myös muut kentät. Yv:lla uskon Grannyn heittävän helposti sen 45+ pistettä, jos pelaa ykkös yv:aa Vanekin, ja Parisen kanssa, ja sitten tasakentällisin jäisi se 30- 35 pinnaa tehtäväksi, mikä ei minun mielestäni olisi Miken kaltaiselle pelimiehelle mahdottomuus noilla ketjukavereilla. Paljon riippuu siitä, kuinka kausi lähtee pisteiden valossa liikkeelle, ja muistakaa sellainen asia, että taas ollaan vuoden vanhempia, ja taas tulee olemaan yksi treeni kesä takana enemmän, ja koska kuulostaa siltä, että treeni maittaa, niin en pidä aikaisemmin kertomaani mahdottomana asiana. Toki sinivalkoiset lasit on, enkä sitä kiellä millään tavalla, mutta siitä huolimatta mahdollisuudet on Grannyllä mihin vain.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jyyd on aivan täysin oikeassa siinä, että tarkoitin tulevia kausia, en ensi kautta, mutta kaiken mennessä nappiin, niin jo ensi kaudella voi tapahtua isoja asioita, jos ei tapahdu vakavia loukkaantumisia. Wildilla on hyökkäyksen osalta todella pystyvä ja vaarallinen joukkue kasassa. Kyse on mielestäni siitä, kuinka hyvin muut kentät Wildilla onnistuvat pisteiden teossa, eli kakkos yv, ja kolmoskenttä. Silloin jos nämä kentät onnistuvat hyvin, niin vastustajat ei voi pelata ainoastaan Grannyn kenttää vastaan, vaan heidän on pakko ottaa huomioon peluutuksessaan myös muut kentät. Yv:lla uskon Grannyn heittävän helposti sen 45+ pistettä, jos pelaa ykkös yv:aa Vanekin, ja Parisen kanssa, ja sitten tasakentällisin jäisi se 30- 35 pinnaa tehtäväksi, mikä ei minun mielestäni olisi Miken kaltaiselle pelimiehelle mahdottomuus noilla ketjukavereilla. Paljon riippuu siitä, kuinka kausi lähtee pisteiden valossa liikkeelle, ja muistakaa sellainen asia, että taas ollaan vuoden vanhempia, ja taas tulee olemaan yksi treeni kesä takana enemmän, ja koska kuulostaa siltä, että treeni maittaa, niin en pidä aikaisemmin kertomaani mahdottomana asiana. Toki sinivalkoiset lasit on, enkä sitä kiellä millään tavalla, mutta siitä huolimatta mahdollisuudet on Grannyllä mihin vain.

Aika kova homma Mikellä tuo 45 pisteen ylittäminen ylivoimalla, kun viime kaudellakaan kukaan ei tuota ylittänyt, Bäckström pääsi lähimmäksi 44 pisteellään. Tuota ennen viimeksi kaudella 10-11 pääsi pelaaja yli 40 pisteeseen ylivoimalla, D.Sedin ja St. Louis. Edellisen kerran on ylivoimalla NHL:ssä ylitetty 45 pistettä kaudella 08-09 Ovetškinin toimesta, pisteitä kertyi 46.

Realistisempaa olisi odottaa Granlundilta sellaista maksimissaan 25 yv-pistettä jos ylivoima-aikaa tulee ykkösyksikössä, ja yhteensä jotain 55-65 pistettä maksimissaan ensi kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös