Mika Toivola valmentajana

  • 111 335
  • 649

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Laitan pienen minua kiinnostaneen jutun tänne.

MTV3:n Hockey night web sivuillaan kertoi seuraavaa:
"Jääkiekon SM-liigan porilaisseuran Ässien toimitusjohtajan Juhani Tammisen ja päävalmentajan Mika Toivolan välillä on IS Veikkaaja -lehden mukaan käyty kauden aikana valtataistelua kulisseissa.

Tammisen kerrotaan halunneen itsensä Toivolan tilalle joukkueen valmentajaksi. Tähän ei kuitenkaan seuran taholta suostuttu.

- Toivolalla ei ole ollut välttämättä riittävää työrauhaa tällä kaudella. Hänelle on tullut kovaa painetta sekä läheltä että kaukaa, Ässien puheenjohtaja Pentti Ahola sanoo IS Veikkaaja -lehdessä.

Aholan mukaan Toivola kuitenkin jatkaa Ässien valmentajana sopimuksensa mukaisesti ensi kaudellakin, vaikka Ässät jäikin ulos tämänvuotisista pudotuspeleistä.

Lehden mukaan Tammisen asema Ässissä on sen sijaan epävakaampi. "
 

The Rock

Jäsen
Toivola jatkaa myös kaudella 2005/2006

Mika Toivola jatkaa siis Ässien pääkoutsina myös ensi kaudella. Ässät ja Toivola solmivat yksivuotisen jatkosopimuksen eli tuleva kausi tulee olemaan jo miehen neljäs (4.) Ässien vaihtopenkin takana.

Linkki uutiseen löytyy täältä.

Itse olen todella tyytyväinen Toivolan jatkoon sillä nyt on se pelaajien kannalta melkeimpä tärkein tekijä saatu järjestykseen seuran johtoportaassa. Nyt voi jopa olla sekin mahdollista, että Karri Kivikin jatkaisi Ässien kakkoskoutsina.

Tämä voi hyvällä lykyllä edistää myös jatkosopimusneuvotteluja tiettyjen pelaajien kanssa sekä aivan varmasti lisätä muiden pelaajien kiinnostusta Ässiä kohtaan kun Toivolan koutsaus -ja pelaajienkehittämistaidot ovat kaikkien tiedossa.

TJ Hirsimäeltä todella hyvä veto, sillä tällä estettiin pelaajien joukkopako ensi kaudeksi ja selkiytettiin Ässien linjaa myös tulevaisuudelle ja Hirsimäelle itselleenkin tuli lisää aikaa hakea uutta koutsia Toivolan jälkeiselle ajalle. Kaiken lisäksi vapaana olevia ja mitat täyttäviä luotseja ei tällä hetkellä edes ole hirveästi saatavilla ensi kautta silmällä pitäen joten Toivolan sainaus oli erittäin hyvä uutinen. Jatkosopimuksesta tekee vielä paremman se jos Toivola nyt tänä vuonna onnistuu johdattamaan Ässät playoffeihin monen kuivan kauden jälkeen sillä se olisi omiaan lisäämään muiden seurojen kiinnostusta entisestään.

Nyt vain odottelemaan ketkä pelaajista haluavat jatkaa Toivolan alaisuudessa ja ketä uusia pelaajia tulee Pataan.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Meni vähän niin kuin ajattelin eli Tami pilasi yhden vuoden ja Toivola ei itse halunnut jättää projektia loppuun eli vedetään vielä se yksi vuosi. 4 vuotta on jo kyllä sellainen aika, että ei enää tuon jälkeen saman valmentajan alaisuudessa. Vain 1 vuotinen sopimus kielii ensi kauden jälkeisiä uusia tuulia. Ässät teki ratkaisun, joka ei johda suureen muutokseen ja myllerrykseen. Tämä merkitsee siitä, että edelleen haluttiin tiettyä seesteisyyttä ja pysyvyyttä joukkueen sisällä. Onhan noita muutoksia ennen tätä nähty. Ainahan niitä uusia pelaajia tulee mutta tuskin niin paljoa kuin jos nyt olisi vaihdettu valmentajaa. Loppujen lopuksi vaikka itse hieman hampaita kiristelen tämä ehkä oli se paras ratkaisu.

Luulen että tämän sopimuksen jälkeen pelaajien silmissä Ässät ei osakkeitaan huonontanut. Eiköhän se Virkkunenkin jatka...
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Työ jatkuu Mikan osalta Ässien kanssa vielä vuoden. Kuten nähty on, syksyisin peli on kulkenut, mutta keväällä lopullinen pinnistys ei ole riittänyt. Tällä kaudella pelinappulat (lue: pelaajat) ovat olleet onnistuneita palikoita Toivolan Ässissä, ja tämän kauden kruunu olisi sijoitus kymmenen parhaan joukkoon. Uskoisin näin vihdoin tapahtuvankin.

Ensi kaudeksi Toivolalle pari lisänappulaa, joita säätämällä saadaan oikeanlainen taajuus pitämään ja tavoite tätä kautta korkeammalle. Näillä lähtisin ensi kauteen. Nyt olen tyytyväinen sijoitukseen kymmenen parhaan joukossa, mutta ensi kaudella pitäisi jo taistella sijoista 5-8.
 

ahal

Jäsen
Viestin lähetti Arnold
Tällä kaudella pelinappulat (lue: pelaajat) ovat olleet onnistuneita palikoita Toivolan Ässissä, ja tämän kauden kruunu olisi sijoitus kymmenen parhaan joukkoon. Uskoisin näin vihdoin tapahtuvankin.
Eiköhän se ole aika selvä juttu. Ei takaa enää tulla ohi, jos Ässät keväällä voittaa edes joka toisen pelin. Ellei Toivolan ajama pelisysteemi ala tökkiä pahemman kerran, mutta miksi alkaisi? Edes Korpisalon poissaoloa ei liioin tehoissa huomannut. Toivotaan, että Ässät tiputtaisi eka kierroksella jonkun suurista laulukuoroon, ellei sitten joudu ensin pleijarikarsintaan (9-10). Tunkua silläkin viivalla alkaa tosin olla.

Hyvä juttu, että Porissa ymmärretään katsoa pitemmälle kuin yksi vuosi. Toisaalta yli 4-5 vuotta saman koutsin alaisuudessa alkaa myös olla vaarallista. Se on monesti nähty siellä sun täällä.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Verkkovieras

Jos nyt on joku, joka ei vielä tiedä, niin ilmoitetaan nyt täällä:

Eli, osoitteessa www.satakunnankansa.fi/verkkovieras on tentattavana tänään Jukka Hirsimäki ja Mika Toivola. Klo 13-15 voi esittää kysymyksiä herroille. Kaikki vain kyselemään!
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kun ura valmentajana on ohi, voi Mika alkaa politiikoksi.
Perustelut Heino/Rontti/Valli-peluutukseen olivat niin ympäripyöreitä että putosin kärryiltä.

- Lahjakkuus ei tuo peliaikaa.
- Pelilliset näytöt ratkaisevat.
- Heinon pelilliset näytöt? -ei vastausta
 

metsänpeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
"Haastattelun" parasta antia

Kysymys:
Lupaavuuden perusteella ei anneta peliaikaa. Senhetkiset pelilliset näytöt ratkaisevat. Mika: Mitkä ovat Aki Heinon "pelilliset näytöt"?
jk
Vastaus:
En vastaa.

Muahahhahhaa... Way to go, Mika!


Ei vaan. Selvisikö tuosta nyt kenellekään mitään uutta? Aina nää on näitä, pelkkää höpinää, eikä edes mitään villejä paljastuksia. Kas kun eivät vielä hehkuttaneet, että Pasi Peltonen maajoukkueeseen. Plaah...


Ja hitto, mjarkkokin ehti ensin.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti metsänpeikko
"Haastattelun" parasta antia

Kysymys:
Lupaavuuden perusteella ei anneta peliaikaa. Senhetkiset pelilliset näytöt ratkaisevat. Mika: Mitkä ovat Aki Heinon "pelilliset näytöt"?
jk
Vastaus:
En vastaa.

Muahahhahhaa... Way to go, Mika!


Kysyjä pisti Toivolalle ns. luun kurkkuun. Way to go the kysyjä! Koska Toivola ei vastannut niin mä vastaan sen puolesta:

Aki Heino saa peliaikaa, koska on mun ammattimaisten scouttausten kypsin hedelmä. Pesee selkäni lisäksi myös etupuolen, mikä katsotaan eduksi peliaikaa jaettaessa.

T: Mika Toivola (mätä omena)
 

Dr.Mengele

Jäsen
Suosikkijoukkue
PORIN ÄSSÄT, Pasi Peltonen, Pauli Levokari, RuosV
En silti ihan paskaksi valmentajaksi haukkuisi Toivolaa, vaikka se nyt yhtä Heinoa peluutaa. Onhan se nyt silti saanu enemmän aikaan kuin muut täällä pitkiin aikoihin.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Dr.Mengele
En silti ihan paskaksi valmentajaksi haukkuisi Toivolaa, vaikka se nyt yhtä Heinoa peluutaa. Onhan se nyt silti saanu enemmän aikaan kuin muut täällä pitkiin aikoihin.

En minäkään ihan paskaksi, mutta vois vastata kysymykseen kun kerran sitä varten oli sinne raahattu.

Metsänpeikon kanssa olen samaa mieltä, että Peltonen ei kuulu maajoukkueeseen. Ei käytä edes geeliä ja joskus on jopa parta ajamatta ja kuulemma piereskelee pukukopissa! Ei jumantsuikka miten epäsiisti mies eikä lainkaan käytöstapoja! Heinon sivuuttaminen maajoukkuevalinnoissa kyllä sen sijaa ihmetyttää jääkiekkopiireissä varsin laajalti.

Edit: Havaitsin pieniä kirjoituserheitä.
 
Viimeksi muokattu:

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miksi Mika vastasi?

Tässä on päivän polttavin kysymys ja on suuren spekulaation paikka.

Miksi Toivola halusi vastata tuohon Heino kysymykseen: "en vastaa"? Useinhan noita kysymyksiä jää varmasti kymmeniä ilman vastausta ja ne sivuutetaan ilman, että niitä näytetään.

spekulaatiomalleja on ainakin 4:

1.malli: Toivola halusi sanoa "en vastaa" koska asian takana on jotain, josta hän ei voi sanoa, eikä kukaan siitä julkisuudessa tiedä. Esim. sopimusehto, jonka mukaisesti Heinolle on tultava tietty määrä vastuuta.

2.malli: Toivola vastasi "en vastaa", koska mies oli vittuuntunut ja kyllästynyt kuulemaan asiasta sen enempää.

3.malli: Meidän Mika vastasi "en vastaa", koska ei halunnut julkisuuteen tietoa siitä, että hänellä ja Akilla on intiimi poikarakkaussuhde. Rakkausko siis velvoittaa peliaikaan?

4.malli: Miksu vastasi "en vastaa", koska hän on kyvytön näkemään Heinon heikkouksia, eikä ymmärrä miksi moista kysyttiin.

EDIT: vaan--->ja
 
Viimeksi muokattu:

metsänpeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No niin joo, suurella todennäköisyydellä Blackie ei tajunnut tuon edellisen viestini pointtia. Tai saattaa olla, etten sitä itsekään ymmärtänyt.

Mutta joka tapauksessa hain jotain sen tyylistä, että kohtalaisen koomista vastata kysymykseen "en vastaa", kun kysymyksen voi yhtä hyvin siirtää suoraan mappi Ö:hön kiinnittämättä siihen sen enempää huomiota. Asian ei olisi tarvinnut välttämättä liittyä millään tavalla Aki Heinoon, mutta siis huvittava tapaus oli ihan yleisesti.

Nythän tämä jää painamaan meidän kaikkien mieltä. Että mikä tämän jutun takana oikein on "mulla ois yks juttu, mut en viitti kertoo..."? Joku juttu siis on, Mika heruttaa vähän, mutta ei kuitenkaan paljasta mitään. Piru vieköön, mikä on asian oikea laita? Onko joku Näkkärin spekulaatioista totuus, vai mitä oikein tapahtuu? Pää hajoaa, kertokaa heti!


Juu, en minä tiedä Peltosen Pasin käytöstavoista tai muustakaan, vaikka se onkin mun isin vanhoja tuttuja. Itse tykkään kyllä sellaisista vähän äijämäisemmistä miehistä, jotka saattaa unohtaa parrankin ajaa. Mutta en sen perusteella menisi valitsemaan miehiä maajoukkueeseen. Enkä varsinkaan hulvattoman huumorintajun ala Pasi ja Pauli, perusteella.
(Eli tarkoitukseni ei ollut kehua tai haukkua Peltosta, saati verrata häntä Heinoon, vaan viitata Nielikäisen ja Levokarin muka-hauskoihin Peltos-läppiin omassa "haastattelussaan".)

Kiitos, ja anteeksi.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Viestin lähetti mjarkko
Kun ura valmentajana on ohi, voi Mika alkaa politiikoksi.
Perustelut Heino/Rontti/Valli-peluutukseen olivat niin ympäripyöreitä että putosin kärryiltä.

- Lahjakkuus ei tuo peliaikaa.
- Pelilliset näytöt ratkaisevat.
- Heinon pelilliset näytöt? -ei vastausta

Kun kaikki ovat aina kivittämässä Toivolaa näiden puolustajasuuruuksien takia, niin tulipahan mieleen, että eiköhän Karri Kivi ole myös suuressa roolissa päättämässä kuka pakki pelaa ja kuka ei? Jos Kivi peluuttaa pakkeja, niin tuskin Toivola menee väliin huutelemaan, "et saa peluuttaa Ronttia", se on mun koirankopissa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti mmuurine
Jos Kivi peluuttaa pakkeja, niin tuskin Toivola menee väliin huutelemaan, "et saa peluuttaa Ronttia", se on mun koirankopissa.

Niin no jos mmuurine tietää miten peluutuskäskyt Ässien osalta menevät, niin hyvä on. Yleisesti ottaen päävalmentaja on kuitenkin se, joka on vastuussa menestymisestä ja se kenet erotetaan sekä haukutaan pelien mennessä pepulleen. Eri asia on tietenkin se, että onko se aina oikein.

Käytännössä tuollaisia diktaattorivalmentajiakin varmasti on, jotka eivät paljoakaan sananvaltaa muille aitiossa heiluville pukuhemmoille anna. Kotoisesta sarjasta tulee mieleen pääkaupungin suunnalta yksi varsin menestyksekäs koutsi, joka noudattaa aikamoista itsevaltaa toimissaan.

Uskon silti, että Ässissäkin Toivola päättää varsin pitkälti kuka pelaa ja koska. Kivi hoitaa peluutusta yhdessä Mikan kanssa ja varmasti asioista puhutaan myös paljon yhdessä, mutta eiköhän Toivola ole se, joka lopulta päättää.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Heinon esityksiin puutumatta sen enempää, niin on mielestäni turhaa tehdä Toivolasta paskaa valmentajaa sen perusteella, jos Heino saa peliaikaa enemmän kuin fanit haluavat.
Yksi visio lisää Toivolan käyttäytymiseen:
Jos esimerkiksi Heinosta halutaan päästä eroon kesken kauden, niin eihän valmentaja voi alkaa haukkumaan julkisesti pakkiaan, vaan ennemmin yrittää saada onnistumisia tai pisteitä jollain keinolla, että edes joku tilastojen valossa voisi kiinnostua pelaajasta, joka ei osoittautunutkaan sellaiseksi pelaajaksi jota oli kaavailtu.
Näihin Toivolan värväyksiin vielä palatakseni, niin kyllähän onnistumisiakin on tullut hankinnoissa(Nielikäinen,Uusikartano ja Toivonen esimerkkinä), vastaavasti tietysti kaksi floppia Heino ja Levokari.
Mutta pointtina tähän juttuun on, että aika iso häly yhdestä kommentoimatta jättämisestä on syntynyt... mielestäni turhaan.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti angnus
Heinon esityksiin puutumatta sen enempää, niin on mielestäni turhaa tehdä Toivolasta paskaa valmentajaa sen perusteella, jos Heino saa peliaikaa enemmän kuin fanit haluavat.


Mutta pointtina tähän juttuun on, että aika iso häly yhdestä kommentoimatta jättämisestä on syntynyt... mielestäni turhaan.

En minä ainakaan ole tekemässä Toivolasta missään nimessä paskaa valmentajaa. Case Heinon tilanteessa kysymys on mielestäni enemmänkin siitä, että kenen kustannuksella miestä peluutetaan. Rontti on saanut ehdottomasti liian vähän minuutteja, kun taas Heino on mielestäni saanut niitä liikaa. Mistä näin suuri ero johtuu, vaikka monen ja ainakin minun mielestäni kyse on kahdesta täysin eri luokan puolustajasta? Minua ainakin korpeaa Toivolan tietyt vastaukset pakkien peliajasta, kuten

"Me emme pyri kohtelemaan pelaajia tasapuolisesti, vaan ratkaisut tehdään joukkueen kannalta, aina joukkueen parasta ajatellen. Jotkut pelaavat liikaa, jotkut liian vähän."

Siis jotkut pelaavat liikaa ja jotkut liian vähän??? Miksi ihmeessä? Onko se joukkueen etu, että yksi jengin parhaista pakeista pelaa liian vähän ja yksi liigan suurimmista hasardipakeista pelaa liikaa? Onko se joukkueen etu, että lupaavien nuorten peliaikaa vähennetään ja kavereita lähetetään alasarjoihin?

Ja tuo edellinen Heinospekulaatioviestini oli pelkkä vitsi, jos joku ei ymmärtänyt.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Viestin lähetti Näkkäri

"Me emme pyri kohtelemaan pelaajia tasapuolisesti, vaan ratkaisut tehdään joukkueen kannalta, aina joukkueen parasta ajatellen. Jotkut pelaavat liikaa, jotkut liian vähän."

Siis jotkut pelaavat liikaa ja jotkut liian vähän??? Miksi ihmeessä? Onko se joukkueen etu, että yksi jengin parhaista pakeista pelaa liian vähän ja yksi liigan suurimmista hasardipakeista pelaa liikaa? Onko se joukkueen etu, että lupaavien nuorten peliaikaa vähennetään ja kavereita lähetetään alasarjoihin?

Siinähän se on, tuossa ylemmässä virkkeessä. Tavoitteena ei ole pelata mitään "kiva-kiva kaikki pelaa" junnukiekkoa, vaan pyritään voittamaan liigapelejä. Eiköhän tuo "jotkut pelaa liikaa, jotkut liian vähän" tarkoita juurikin sitä, että niille pelaajille annetaan vastuu ratkaisuhetkillä joilta on realistista odottaa vastausta huutoon?

En ole mikään Heino-fani, mutta mikäli kaikkia pelaajia on seurannut, on saattanut huomata, että Rontti on tehnyt tällä kaudella edelleen jäätäviä virheitä pelistä toiseen. Tällöin on helpompi ymmärtää valmentajaa, joka peluuttaa enemmän sitä mahdollisesti ratkaisuihin pystyvää pelaajaa, vaikka molemmat tekisivätkin karkeita virheitä illasta toiseen. Toinen voi joskus onnistua hyökkäyspäässä, kun taas toinen ei ole koskaan osannut esim. laukoa, vaan kiekko on junnuista saakka pitänyt kuljettaa maaliin.

Oikeastaan Rontti/Heino ei edes pitäisi kilpailla keskenään peliajasta, kun Rontilla on periaatteessa edellytykset erittäin hyväksi Puolustajaksi, kun taas Heino saattaa olla parhaillaan hyökkäyspäässä. Ennemmin juuri Heino/Valli olisi se oikea kaksikko. Rontista kannattaisikin nyt vain leipoa rauhassa hyvä oman pään pakki ja antaa kiekollisen pelin parantua ajan myötä.

Ja jatketaan nyt vielä Vallista. Olisiko hänestä oikeasti tuomaan yhtään mitään Ässien liigajoukkueelle? Jos näytöt Mestiksestä olisivat hivenen paremmat, niin tähän voisi vielä uskoa, mutta kun ei. Antaa nyt pojan hioa kiekollista peliään rauhassa Mestiksessä, sillä liiga ei ole sopiva paikka harjoitella, kun kerran pelataan tuloksesta illasta toiseen.

Puolustetaan nyt vielä Toivolaa sen verran, että Heino istui penkillä koko viimeisen erän Blues-matsissa, joten niinkin voi käydä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti angnus
kaksi floppia Heino ja Levokari.
Mielenkiintoista että viime pelien Ässien paras pakki Levokari on edelleen floppi joidenkin mielestä. Pitihän se olla tiedossa että ottaa jonkin aikaa kun Pauli pääsee liigaiskuun. Itse olen ainakin tyytyväinen miehen viimeisten pelien otteisiin.

Ja itse aiheeseen... Mielestäni Toivola on vastuussa päälinjauksista peluuttamisessa. Hän antaa ennen peliä (ainakin pitäisi antaa) ohjeet Kivelle pakkien peluuttamisesta ja peluuttaa itse hyökkääjiä (monella joukkueella on oma valmentaja myös hyökkääjien pelinaikaiselle peluuttamiselle). Kivi ainoastaan tekee niin kuin päävalmentaja määrää.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Työkiireiden takia on jäänyt viimeisiä pelejä näkemättä, mutta jos Paulin peli on parantunut, niin toivottavasti näen sen tulevissa otteluissa.
Näkemäni perusteella, luulisin, että seurajohto on ladannut Levokariin enemmän odotuksia, kuin mitä on tähän asti nähty.
Paulin palkasta ei ole faktaa tiedossa, mutta ei varmasti ole halvimpia pakkeja Porissa.
Ja miten niin piti olla tiedossa, että kun sarjaa on pelattu noin puolet, niin nyt vasta alkaa tapahtua muutosta parempaan, aika heikko selitys miehestä, joka treenannut Ässien kanssa kesästä lähtien.
Muutan toki käsitykseni heti kun saan siihen aihetta, makuasioistahan ei voi kiistellä...
 

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti angnus
Mutta pointtina tähän juttuun on, että aika iso häly yhdestä kommentoimatta jättämisestä on syntynyt... mielestäni turhaan.
Siinäpä se, kun ei Toivola jättänyt kommentoimatta vaan halusi vastata: "En vastaa", kuten Näkkäri jo aiemmin ihmetteli. Aivan helposti olisi voinut ohittaa koko kysymyksen, kuten ohitti jatkokysymyksen: "Onko joku pakki siirtymässä Ässistä vahvistamaan Pelicansia tai vaikka Mestistä?(vrt. En Vastaa)"
 

Mallikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät,Suomen maajoukkueet
Toivola ei osaa peluuttaa joukkuetta !

Taas eilen Pelikaaneja vastaan se nähtiin, että hra "Toivoton" ei osaa muuttaa joukkueen kurssia matsin aikana ja tappioputken alkaessa miehelle tulisi kolmen tappion jälkeen antaa kenkää välittömästi, vaikka muuten ihan ok onkin ja joukkue on jopa kehittynyt hänen aikanaan! Ässät ovat pelanneet paitsi vieraissa myös kotona viimevuosina onnettoman surkeasti, joten uusi pelinjohtaja tarvitaan !
 
Re: Toivola ei osaa peluuttaa joukkuetta !

Viestin lähetti Mallikas
Taas eilen Pelikaaneja vastaan se nähtiin, että hra "Toivoton" ei osaa muuttaa joukkueen kurssia matsin aikana ja tappioputken alkaessa miehelle tulisi kolmen tappion jälkeen antaa kenkää välittömästi, vaikka muuten ihan ok onkin ja joukkue on jopa kehittynyt hänen aikanaan! Ässät ovat pelanneet paitsi vieraissa myös kotona viimevuosina onnettoman surkeasti, joten uusi pelinjohtaja tarvitaan !

Hieman karu mielipide oli tuo, mutta ei täysin pohjaa vailla. Peluutus ei ole Ässien johtajan parhaita puolia. Pelin sisällä tehtävät muutokset eivät myöskään. On vaikea sanoa kuinka hankalaa tuolta jään pinnasta on peliä katsella ja kuinka vaikeaa on hyvälle tyypille sanoa, että et saa nyt pelata koska olet ollut huono.

"Pelilliset näytöt" kuten Toivola itse totesi ovat ilmeisesti erinäköisiä katsomoon ja vaihtoaitioon. Tiettyjen pelaajien peliaika on hyvä, vaikka mitä tapahtuisi ja toiset eivät pelaa hyvänäkään päivänään miltei ollenkaan. En kuitenkaan ainakaan vielä olisi valmis potkimaan Toivolaa pois joukkueesta, mutta mikäli joukkue ei vieläkään edes säälipleijareihin pääse on potkut kesällä ainoa vaihtoehto. Katsellaan josko jo Saipa ottelussa muutoksia nähtäisiin.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Re: Re: Toivola ei osaa peluuttaa joukkuetta !

Viestin lähetti Patasydän
kuinka vaikeaa on hyvälle tyypille sanoa, että et saa nyt pelata koska olet ollut huono.

Minä en usko, että tässä liigassa on yhtään valmentajaa, joka ei pysty pistämään, vaikka ykköstähteään vilttiin, jos homma ei toimi. Toisaalta, en myöskään usko, että olisi liigatason pelaajaa, joka ei tajuaisi, että nyt ei kulje, niin täytyy hakea motivaatiota, onhan kyse sentään joukkueen edusta.

Jokaikinen valmentaja tietää, että tulosta täytyy tehdä ja jos alat suosimaan "sanakaveri" periaatteella, niin voit hyvin äkkiä heittää hyvästit, niin menestykselle, kuin auktoriteetille ja silloin olet yleensä ex valmentaja.

Sarja on pitkä ja kompastuksia tulee väkisinkin, en lähtisi laittamaan näitä Toivolan piikkiin, enkä usko, että edellisvuosien "konttaus" toistuu Porissa. Itse uskon, että sarjan päättyessä Ässät löytyy sijoilta 6-9 ja sen jälkeen on vain voitettavaa.

Se vanhanajan play off kulttuuri täytyy pleijareiden alkaessa kaivaa jostain, näyttää joukkueelle filmejä ja naulata pukukopin seinään kuvia, että vuosientakainen menestys voisi toistua.
Helvetillinen taistelu päälle ja täysin lyötävissä on, vähintään ensimmäisen kierroksen vastustaja. (Ilves, Tappara, Blues, JyP tai me?) Sen vaiheen jälkeen uuden katsannan paikka.

Joten älkää nyt heittäkö kirvestä kaivoon, yhden pelsupelin takia. SM-Liigaa Pelicansikin pelaa, joten ei se mikään varmanakki voi olla, kenellekkään.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Re: Re: Re: Toivola ei osaa peluuttaa joukkuetta !

Viestin lähetti Olkku
Joten älkää nyt heittäkö kirvestä kaivoon, yhden pelsupelin takia. SM-Liigaa Pelicansikin pelaa, joten ei se mikään varmanakki voi olla, kenellekkään.

No jopas, löytyy Raumaltakin lohdun ja toivon sanoja synkimpään yön pimeyteen....

Mutta tosiasiassa, juuri noin nykyinen kömmähdys tulee ottaa, jos meinaa, että konttaus ei tosissaan uusiudu. Mutta ei se poista sitä tosiasiaa, että Mika "aikalisä" Toivolalla on jotain jäänyt oppimatta joukkueen herättämisen aakkosista. Itse olen laittanut sen vihreyden piikkiin, mutta vuodet vierii. Ikivihreät ovatkin ihan eri juttu, eikä niitä tässä mielessä tarvita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös