Mika Niemi, Oulun Kärpät

  • 29 141
  • 99

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ennen kaikkea pidän porilaisten suhteutumisesta siirtoon. Ei ainakaan kärppäosioon asti ole tullut arvostelua, vaan nähdään lainauksen mukaisessa valossa..

Johtuu siitä, että pelasi "tarpeeksi" kauan Ässissä ja hoiti sen himoitun Mestaruuden kotiin. Sen jälkeen olikin selvää, että kun soppari loppuu niin matka jatkuu muualle. Tämä oli ainoa oikea ratkaisu niin Niemen kuin Ässien kannalta, nyt Niemellä on mahdollisuus ottaa taas se yksi askel eteenpäin urallaan. Ja hyvin näyttää jalka nousevan tämän askeleen kohdalla...
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Porissa varmasti aika moni on huuli pyöreänä tästä Niemen pistetahdista, jopa ottaen huomioon viime kauden tuloksen.
Itse en henk.koht. odottanut Niemeltä yhtään sen vähempää kuin dominointia. Taso oli jo niin korkealla viime kaudella, ja tietän että Niemi on jo muutaman kauden ollut urheilija + alkaa olla parhaassa iässä, niin eipä tuossa ole mitään ihmettelemistä. Kuten jo ennen kautta jossain ketjussa mainitsin, kokonaisvaltaisesti liigan parhain sentteri pelailee Kärpissä.
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Sen lisäksi että Mika Niemi johtaa nyt pistepörssiä, jotain Niemen merkityksestä kertoo parin viikon takainen kärkiottelu Kärpät - Tappara. Viimeisen kolmen minuutin aikana Niemi oli kokoajan jäällä Kärppien puolustaessa johtoa, kunnes ottelu lopullisesti ratkesi tyhjään maaliin.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Hyviä kommentteja Mika Niemestä ja kyllähän noihin on helppo yhtyä. Erinomainen pelaaja, vahva ja äärimmäisen iso palanen Kärppien tätä kautta. Kemppaisen menetys oli iso, mutta Niemi on kyllä vastanut noiden saappaiden täyttämiseen omalla vahvalla tekemisellään.
 

jukero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sen lisäksi että Mika Niemi johtaa nyt pistepörssiä, jotain Niemen merkityksestä kertoo parin viikon takainen kärkiottelu Kärpät - Tappara. Viimeisen kolmen minuutin aikana Niemi oli kokoajan jäällä Kärppien puolustaessa johtoa, kunnes ottelu lopullisesti ratkesi tyhjään maaliin.
Ässissä oli myös aina loppuminuutit jäällä - piti sitten puolustaa johtoa tai yrittää tehdä maali. Muun muassa ratkaisevassa finaaliottelussa Tapparaa vastaan 2013 Niemi oli yhdessä Uusikartanon ja Savinaisen kanssa jäällä sen noin pari minuuttia putkeen lopussa. Viime kaudella ainakin pelasi myös 3-5-alivoimalla joissain peleissä melkein kaksi minuuttia putkeen, vaikka pelikatkojen myötä olisi voinut vaihtaakin.

En ole Kärppien pelejä nähnyt tällä kaudella montaakaan, mutta tuo Aho-Niemi -parivaljakko on kyllä jo paperillakin huikea tutkapari. Molemmilla kulkee ajatus jäällä poikkeuksellisella tavalla. Ja jos uskoo "kevään pelaajiin", niin Niemellä on myös hyvät näytöt sillä saralla. "Kun pelit kovenee, niin Mika Niemi paranee", taisi Karri Kivikin joskus todeta.

Niemen siirto ei tosiaan sen kummempaa närkästystä herättänyt Porissa. Pitkä taival kuitenkin Ässissä. Taisi vielä todella aikaisessa vaiheessa ilmoittaa Ässillekin jättävänsä seuran. Lämpimät kommentit kasvattajaseurasta siirron varmistuttua jäivät varmasti myös porilaisten mieliin. Tyylikäs lähtö tyylikkäältä pelaajalta. Toivottavasti joskus sitten takaisin.
 
Viimeksi muokattu:

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
Onko muut huomanneet, että Niemen peli on muuttunut viime peleissä määrätietoisesta agressiiviseksi. Niissä on huima ero. Nyt pakottaa ratkaisuja, kun aiemmin kaudella on malttanut valita parhaan ratkaisun Keputyyliin.
 
Oli tuossa puhetta jossain ketjussa, että Aho saa ketjukaverinsa näyttämään paremmalta mitä välttämättä oikeasti on. Pakko olla tästä samaa mieltä. Mika Niemi on tainnut koko kauden aikana onnistua ja näyttää "änäriin lähtijältä" ainoastaan silloin, kun Sepe on ollut siinä vierellä. Tuo ykkösketju ja varsinkin Niemi on ollut mielestäni erittäinkin aseeton ilman Ahoa. Tästä kertonevat myös tilastot.

Kysymys kuuluukin, olisiko Niemi meidän ykkössentteri ilman Sebastian Ahoa?
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Niemen taso on kyllä tippunut marraskuun Satakunnan kiertueen jälkeen. Nuo pelit mukaan lukien on pelannut 14 ottelua tehoilla 1+3=4, +/-:n ollessa -4. Etenkin tuo Porin peli oli Niemelle hieman vaikea, ja varmasti jännitti vierailua entisessä kotihallissaan. En väitä, että otteiden heikentyminen johtuu tuosta Porissa käynnistä, mutta jäänyt vaan selkeästi mieleen. Ahohan loukkaantui silloin Lukko-pelin lopussa ja kiikaritehoilla mentiinkin sitten siihen asti, kunnes Aho palasi kehiin. En silti usko, että Niemi olisi täysin riippuvainen Ahosta, mutta muiden kanssa ei ole niin hyvin natsannut.

Sitä en kyllä ymmärrä, että Niemi ei ole nyt viime peleissä päässyt pelaamaan ylivoimaa. Kyllä minun mielestä ykkössentterin sitä tulee pelata, olkoonkin vaikeampi jakso menossa. Muutenkin Niemen peluutus ylivoimassa on ollut hieman outoa välillä, ei pelaa paljonkaan playmakerin paikalla, missä varmasti olisi parhaimmillaan.
 
Kiitos Petr T:lle tilastoista. Huolestuttaviltahan nuo vaikuttavat. Toistaiseksi liigakauden yksi mielenkiintoisimmista peleistä otellaan perjantaina SaiPaa vastaan. Puljun ja Ahon hurmoksen jatkeeksi odotankin Niemen pelin parantuvan huomattavasti, kun saa tutut miehet rinnalleen. Ainakin siis noin niinku tilastojen valossa.

Viimeksi kun Mika Niemi pelasi ylivoimaa, niin taisi melkoinen turhake siellä olla. Tämä ei tokikaan itse Niemen vika mielestäni ole, vaan Laten, joka peluutti Niemeä mv:stä katsottuna vasemmalla puolella laukojan roolissa. Vaikka mies rikkookin henkilökohtaisen maaliennätyksen, niin en silti näe häntä minään maalintekijänä. Sen sijaan, että aletaan harjoittelemaan "uutta", voitaisiin mielummin keskittyä vahvuuksien vahventamiseen.

Vähän tuli ehkä liian negasävytteinen viesti. Missään nimessä en Mikaa vihaa tai haluaisi ulos Kärpistä, päinvastoin. Senkun pohdiskelen.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Jos tuossa aikaisemmin ihmettelin mitä on käynyt Kim Hirsovitsille niin samaa voi ihmetellä että mitä on käynyt Mika Niemelle? Välillä todella dominoiva pelaaja ja alkukausi meni aikamoisessa liitotilassa. Sitten tuli kaksi EHT kutsua ja sen jälkeen peli onkin ollut mitä on. Mitä Kärppä-pelejä olen seurannut niin tuntuu aika usein kadottavan kiekon tärkeissä paikoissa, ja sitten soi omissa. Toki vastapainoksi tekee hyvää duunia molempiin päinhin ja kykenee myös nousemaan esille. Jotenkin on miehestä kuitenkin aika vaisu kuva viime pelissä jäänyt ja voikin ihmetellä mitä on käynyt. Onko yksinkertaisesti jo niin puhki että ei enää jalka ja pää pelaa samalla tavalla kuin aikaisemmin kaudella? Ihme kyllä että juuri sentteriosasto on Kärpillä nyt floppaamassa kun alkuun sen piti olla yksi vahvuuksia. Niemi, Hirsovitsi, Aaltonen, Pirnes, Humaloja ja nytten vielä sisään tullut Manninen. No vielähän tässä kerkeää ja peli ei tosiaan ole pelattu. Vähän vain ihmetyttää minne nuo listan kaksi ekaa on tässä kauden edetessä hävinneet ? Jos joku enemmän pelejä seurannut osaa valaista niin otan kiitoksella tiedon vastaan. Eipä muuta kuin homma taas haltuun ja kohti kolmatta!
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Mun mielestä karkasi alkukaudesta se Niemen hehkutus ihan lapasesta. Otteet eivät olleet alkukaudellakaan esim. mitään Kemppaisen veroisia kokonaisvaltaisessa pelaamisessa, mutta pisteitä nyt sattui ropisemaan ehkä enemmänkin kuin mitä peliotteet kertoivat ja miestä huudettiin täällä kilpaa ensi kaudeksi Amerikkaan. Nyt sitten kun pisteitä ole enää tulleutkaan, niin on kääntynyt sitten toiseen suuntaan. Tässäkin käy toteen se vanha sanonta, ettet ole ikinä niin hyvä mitä ihmiset hehkuttaa, etkä niin paska mitä haukkuvat.

Se on kuitenkin selvä, että tällä hetkellä Niemi ei suorita edes sillä omalla hyvällä tasollaan vaan vetää nyt varjojen mailla. Parempaan on ehdottomasti varaa ja täytyykin parantaa. Muuten voi olla että rooli pienenee entisestään ja voi myös loppua koko joukkueen kausi jos ei ala homma toimimaan. Se että mistä tämä alavire johtuu, niin sen varmaan haluaisi Latekin tietää. Voi vain arvailla, että vaikuttiko yv-ajan loppuminen tai tämä loppukauden ketjulotto Niemen otteisiin. No siellä ylivoimalla tuli koko kaudella vain kuusi pistettä, että ei se siitä syyttäkään pois lentänyt.
 

NeljäsAalto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niemen yv-ajan loppuminen on aivan oikeutettua. Ei paljon esitykset lämmitä!

Hirso tilalle, ei ainakaan huononna ketjukavereita enempää. Pari peliä katsomossa ja välierissä uutta näyttöpaikkaa (jos sinne päästään) niin on taatusti pirteämpi.

Nyt mies on kuin itseluottamuksen menettänyt poikamies yökerhossa. Joka paikassa päällään, mutta aina väärän valinnan tehteenä.

Edit: Typo.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Niemi on Ahon tuote. Ei UTJ:n vaan sen pojan.

Mika Niemessä on jotain samaa kuin Viuhkolassa. Kauden alussa se näkyi ajoittaisina oivaltavina peliä tekevinä ratkaisuina, mutta nyt ratkaisupeleissä tekeminen on Pikun jäähyväiskaudelta.

Toivottavasti Porista ei enää ikinä raahata pelaajia tänne. Helppo se siellä junttikunnissa on loistaa. Kts. Luomala.
 

Odvelli

Jäsen
Viineissä taas. Sanon kuitenkin, tulen aamulla sitten perumaan puheitani ja lukemaan edellisiä kommentteja: miten meidän ykkössena voi olla noin surkea? Ihan sama mitä tekee "näkymättömästi", pitäisi tuon äijän näkyä tuloksissakin. Ei Junno & co halua äijää nähdä pelkästään näkymättömänä av-taikurina. Tänään silmiin pisti ainoastaan hiihtely Tepsin ensimmäisessä maalissa. Olin silloinkin kännissä, eli en osaa sanoa varmasti, mutta siltä minusta näytti. Siitä olen ainakin varma että halusin ja edelleen haluan nähdä ykkössentteriltä jotain, millä voitetaan pelejä.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Niemi on Ahon tuote. Ei UTJ:n vaan sen pojan.

Mika Niemessä on jotain samaa kuin Viuhkolassa. Kauden alussa se näkyi ajoittaisina oivaltavina peliä tekevinä ratkaisuina, mutta nyt ratkaisupeleissä tekeminen on Pikun jäähyväiskaudelta.

Toivottavasti Porista ei enää ikinä raahata pelaajia tänne. Helppo se siellä junttikunnissa on loistaa. Kts. Luomala.
Jep, meitäkin vituttaa kun meille on tullut Matti Kuparista ja Sakari Salmista ja Kaivuri Mutasta. Kyllä ainakin meille kelpaa nuo porilaiset vaikka hieman omalaatuisia ovatkin.

En ihan osta tuota Niemestä puhuttavaa juttua että ylihypetetty. Katsoo miehen viime kauden meriittejä niin aika hyvinhän tuo ura on ollut noususuunnassa. Nyt on vain jostain syystä Kärpissä himmentynyt pahasti, kuten myös Hirsovitsi. Syytä tälle en osaa sen enempää selittää mutta peliesityksissä ja pisteissähän tuon aika hyvin näkee. Onko Laurin eväät sittenkin jo syöty ja pärjää paremmin vain junioreiden ylösnousun kanssa? Toki pitäähän siellä olla taustalla Pirnestä Pyörälää ja Kukkosta mutta "junnut" ala Donskoi Kemppainen jne sitä kortta kekoon kantoi viime kaudellakin. Sama synti taitaa olla ulkomaalaisten kanssa, ettei niilläkään ole Marjamäen alaisuudessa niin nappiin mennyt. Onko sitten pelisysteemi vai mikä mutta jokuhan tuossa on tökkinyt pitkin kautta. Ei toki rosterikaan ole sama kuin parilla edellisellä mutta kuitenkin.

Ja ei en ole Latea tai Kärppiä muutenkaan lynkkaamassa kunhan ihmettelin mitä Hirsolle ja Niemelle on nyt siellä tällä kaudella käynyt. Humlin alavireen selittänee aikalailla hidastunut vauhti. Samalla tavalla se siellä möykkää vieläkin mutta luistin ei enää vain kulje tarpeeksi hyvin
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jep, meitäkin vituttaa kun meille on tullut Matti Kuparista ja Sakari Salmista ja Kaivuri Mutasta. Kyllä ainakin meille kelpaa nuo porilaiset vaikka hieman omalaatuisia ovatkin.

Niin niin, mutta te ette odotakaan runkosarjasta vähintään sijoitusta 1 ja meestaruutta joka vuosi. Sama kai se mitä Rapasia siellä neppailee.

Yllä oleva teksti sisältää pienen annoksen huumoria. Olen mukava ihminen.

Sen verran Porista, että tulihan sieltä meille tämän kauden paras pelaaja Sebastian Aho.
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Mielestäni Niemi joutuu pelaamaan 0-0 liikaa. Kärppien peli näyttääkin tällä hetkellä lähinnä Lukon vastaavalta, että tärkeintä ettei omiin mene yhtään. Tolla hyökkäysarsenaalilla urku auki niin vaikea on vastustajan vastata tuohon. Itse pistäisin Ahon ja Niemen samaan ketjuun kuten alkukaudesta oli.
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Niemi oli viime kaudella Liigan toiseksi paras pistemies ylivoimalla joten vähän outoja nämä puheet ettei sovi sinne.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Niemi oli viime kaudella Liigan toiseksi paras pistemies ylivoimalla joten vähän outoja nämä puheet ettei sovi sinne.

Tämä se juuri ihmetyttää. Muistan Ässien pelejä nähneenä, että Niemi oli todella hyvä ylivoimapelaaja. Mielestäni alkukaudella mies pelasi ylivoimaa väärässä roolissa, kuten tännekin tuli kirjoitettua, joten pienet tehot voivat johtua osittain siitä. Tällä hetkellä taas kyse lienee eniten itseluottamuksen puutteesta.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Niemi oli viime kaudella Liigan toiseksi paras pistemies ylivoimalla joten vähän outoja nämä puheet ettei sovi sinne.

Komppaan nimimerkkiä Phaneuf#3. Hehkein innovaatio Kärpissä oli peluuttaa Niemeä maskimiehenä ylivoimalla. Ihan Liigaa seuraamalla tuo olisi ollut vältettävissä.

Se taas on mielipideasia, onko itseluottamuksen menetys kilpailutilanteessa oikein. Niemen kohdalla et kuitenkaan saa parasta irti, samoista sijoista on taistelemassa neljästä viiteen suorittajaa. Oikein tai väärin, niin se vain on.

Hirschovits oli kokonaisuudessaan hankinta, joka tehtiin siksi, kun rahaa riittää. Elvistelyä kilpasiskoille ja -veljille.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Olisko porukan aika vaan myöntää pikkuhiljaa, että harva pelaaja sopii Marjamäenkiekkoon. Tuntuu, että jokainen pelaaja tällä hetkellä joukkueessa alisuorittaa: Aaltonen, Hirso, Huml, Niem etc etc.
 

Zinetula

Jäsen
Hirschovits oli kokonaisuudessaan hankinta, joka tehtiin siksi, kun rahaa riittää. Elvistelyä kilpasiskoille ja -veljille.
Tämä viesti, mitä näkee useinkin, on täyttä sitä itseään. Mikään ammatti- ja voittamaan tähtäävä joukkue ei tee hankintoja tällä kriteerillä, se vain voisi sekoittaa joukkueen kemiaa. Hirschovitsin hankinta tuli ajankohtaiseksi, sillä syksy mentiin todella kapealla materiaalilla. Oli lainoja kuten Sportista 9 pelin laina-apu Rekonen sekä yhteistyöseura Hokista Piispanen 12 peliä sekä Humaloja, kuka jäi lopulta Kärppiin samoihin aikoihin kun Hirsonkin soppari sorvattiin. Myös Aaltonen ei löytänyt lopulta itseään uusvanhalla sentterin tontilla. Peli kävi välillä ihan kivasti, mutta erityisesti aloitukset tökkivät. Hirson hankinnalla haettiin rosterin laajuuden lisäksi vanhaa tutkaparia Aaltonen-Hirso. Jatkoajan turhakekolumnisti & kump. voivat jälkeenpäin kyllä arvostella, ettei onnistumisen mahdollisuuksia ollut viime kauden parhaalla pelaajalla. Uskoo sitten hänen juttujaan ken tahtoo.

Jos tuntee Kärppien palettia, on pitkälti toimittu samoin edellisinäkin vuosina. Nyt mentiin kauden alusta vielä kapeammalla rosterilla. Kuitenkin kaikki on aina tähdännyt siihen, että siirtotakarajan jälkeen on 15-16 liigakelpoista hyökkääjää. Tämä voi tuntua Liigan alemman kastin seurojen kannattajista ylimitoitetulta, mutta kyllä Kärpissä tehdään hyvää työtä H. Ahon, Junnon ja valmennuksen toimesta. Kun kausi jatkuu siirtotakarajan jälkeen jopa 2,5kk, niin kaikkeen pitää varautua. Silloin ei homma voi kaatua siihen, että loppuu pelaajat. Junnuilla on omat liigansa, eikä sieltä ole mestaruuden tavoittelemiseen apuja, kun on vielä U18 mm-kisat Kuokkasella jne. Eli tuo lukema 16 pätee tänäkin keväänä! Minusta siinä ei ole yhtään kappaletta hyökkääjää liikaa ja aika hyvä konsensus on vallinnut palstallakin. Loukkaantumisia on ollut siirtorajan jälkeen koko ajan tuo 2-4kpl. Ehkä nyt viime päivinä saikulla on ollut vain Pulju, mutta ainakin Suorannalla myös pientä häikkää yhä. Parhaat ja terveet pelaa ja tällä hetkellä se rosteri on ollut tämä. Kun yksi floppaa, toinen saa paikan ja oma kasvatti Manninen on täyttänyt ehkä muille kaavaillut saappaat. No problem, koirat haukkuu jne..
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Komppaan nimimerkkiä Phaneuf#3. Hehkein innovaatio Kärpissä oli peluuttaa Niemeä maskimiehenä ylivoimalla. Ihan Liigaa seuraamalla tuo olisi ollut vältettävissä.

Se taas on mielipideasia, onko itseluottamuksen menetys kilpailutilanteessa oikein. Niemen kohdalla et kuitenkaan saa parasta irti, samoista sijoista on taistelemassa neljästä viiteen suorittajaa. Oikein tai väärin, niin se vain on.

Hirschovits oli kokonaisuudessaan hankinta, joka tehtiin siksi, kun rahaa riittää. Elvistelyä kilpasiskoille ja -veljille.
Tämä peruspata vaikuttaa olevan aivan suvereeni äijä! Tyylikkäästi tulee opastamaan niin pelaajahankinnoissa kuin peluuttamisessakin tulevaa Suomen maajoukkueen päävalmentajaa! Ei tarvitse kuin pari epäonnista ja niukkaa tappiota, niin kotisohvilla nostavat päätään viisaat, lähes kaikkitietävät penkkiurheilijat.

Kärppien rosteri on laajaa syystä. Miehet vaihtuu, luistin kulkee ja vastustajat väsähtävät kesken raastavien pudotuspelisarjojen. Näin on mennyt kaksi viimeistä kautta ja vaikuttaa vahvasti menevän tämäkin kausi.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olisko porukan aika vaan myöntää pikkuhiljaa, että harva pelaaja sopii Marjamäenkiekkoon. Tuntuu, että jokainen pelaaja tällä hetkellä joukkueessa alisuorittaa: Aaltonen, Hirso, Huml, Niem etc etc.

Noin se tuntuu vaan menevän. Sellaisen huomion olen myös tehnyt, että hyökkääjistöstä tulosta tekevät parhaiten luontaiset lahjakkuudet, jotka nimenomaan uskaltavat poiketa Laten pelisuunnitelmasta. Vaikka he ottavat vapauksia, niin silti omissa soi poikkeuksellisen vähän. Esimerkiksi Donskoi, Kemppainen, Pyörälä, JM Aaltonen, Aho, Puljujärvi jne. Eli puhutaan siis todellakin pelaajista jotka usein tuntevat pelin paremmin kuin valmentajansa, vai voiko sitä myös sanoa pelisilmäksi. Sitävastoin pelisuunnitelmaa säntillisesti noudattavat pelaajat saavat varautua ongelmiin tai ainakin ettei pisteitä ja vastuuta kerry samaan malliin kuin aiemmin uralla.

Puolustajille sitävastoin Marjamäen pelitapa tuntuu sopivan. Ulkomaalaisia lukuunottamatta miltei jokainen on nostanut tasoaan joukkueeseen tulon jälkeen. Laatikainen ja Nutivaara ehkä kaikista äärimmäisinä esimerkkeinä, mutta myös Masuhr sai uuden elämän. Pentikäistäkään moni ei pitänyt edes liigatason pelaajana. Pokka kehittyi vuodessa NHL-tasolle.

Tuo Vesa Rantasen mainitsema yliprotektiivinen jääkiekko on Kärpille myrkkyä. Siihen se meni torstainakin taas toisessa erässä. Niin kauan kun uskalletaan ottaa laskelmoitua riskiä, paineistaa ja haastaa, me pärjätään. Kärpät teki eilenkin valtavan määrän kiekonriistoja hyökkäysalueella. Me ollaan siinä hommassa jopa liigan parhaita, mutta silti vain harvoin pelataan kyseisen vahvuuden kautta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös