Mikäs sen biisin nimi olikaan? – biisi hukassa -ketju

  • 1 372 062
  • 7 308

Jazze Cazza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit,Detroit Red Wings,ManU
Mikäs on tämä Areenalla soiva Linkin Park tai sitä muistuttava zipale,soinut runkosarjassa Jokerien peleissä ja nyt MM-kisoissa? Kiitokset jo etukäteen...
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt ollaan aika heikoilla jäillä, mutta yritetään. Eilen kuulin radiosta yhen kipaleen jonka kertsin lyriikoista tuli meikäläiselle mieleen WASPin I Wanna Be Somebody. Rokkia tai raskaampaa se oli. Mahtoikohan olla vielä suomalainen bändi? Kattelin noita radioiden soittolistoja läpi eiliseltä, mutta eipä tärpännyt. Suht uusi biisi mielestäni, ja olen kuullut sen joskus aiemminkin.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Valitettavan myöhässä tämä tulee, mutta Blackhawksin Stanley Cup (2010) keväänä tuli Nelonen Pro:lta mainos, jossa mainostettiin juuri käynnissä olevia play-offeja. Siinä pyöri joku todella hyvä biisi taustalla, jonka nimeä en valitettavasti enää muista. Tietäisikö joku muu tätä kyseistä kappaletta?


Tämä tulee ekana mieleeni Nelonen Pron änärimainoksista. Tämä biisi pyöri jossain sen mainoksessa joko 2010 tai 2011... Minuutin kohdalla alkaa vasta se kohta mikä soi mainoksessakin.

http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&ob=av2n
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Nelosella tulee usein mainos The Voice of USA:sta, jossa nainen laulaa jotain biisiä, joka on hukassa. Olen kuullut sen ennenkin, mutta en saa päähäni, mistä se on tuttu. Joku kyseisen mainoksen nähnyt tietää varmasti mistä puhun.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
MM-kisoissa pelikatkoilla soitettava hyvin möreä ääninen mieslaulaja...jotenkin diibadaaba fool, ooo ooo ooo. Helvetin tuttu, mutta kun ei tuu stana millään mieleen nyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös