Mikä on HIFK:n tavoite tälle kaudelle?

  • 4 181
  • 63

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Pahinta...

Viestin lähetti Johannes
...Pari staraa eli ykkössentteri ja laitahyökkääjä maksaisivat itsensä lisääntyneinä yleisömäärinä. Junnut saisivat edelleen pelata. Vain jotkut Nielikäinen ja Vauhkonen jäisivät ilman peliaikaa.


Nii kyllähän joukkue tarvitsisi jonkinlaista johtohahmoa hyökkäykseen (Cipruksesta ei siihen ole) se on selvä. Tuota en vain jaksa ymmärtää miksi Nielikäisen peliaikaa pitäisi vähentää? Itse mitä olen kaudenaikana nähnyt olisin valmis antamaan lisää peliaikaa Pasille. Saattaisinpa kokeilla Pasia jopa ylivoimaan hakattavan paikalle ei siinä ainakaan mitään menettäisi! Vauhkosesta en sitten sanokkaan yhtään mitään. Oli jo alunperin omituinen hankinta!
 

Carlos

Jäsen
Sanoisin että ei yleisö sen takia kotiin jää että joukkueessa ei ole tähtiä, vaan sen takia että tähdet lähti JA lippujen hinnat nousi. Kyllä nuoren joukkueen taistelua on hieno katsoa, mutta ei siitä pidä repiä hintaa kuin jostain otava-joukkueen mittelöstä.

Sitä saa mitä tilaa, jääkiekkoilija toimitusjohtajana on vähän sama kuin yrittäisi naida ja itkeä samaa aikaa: ei onnistu.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Mitä ihmeen paluumuuttajia

Viestin lähetti sniper2001
IFK:lla on mahdollisuus olla mitaleilla, Mälkiä saa kyllä tuosta joukkueesta kauden kuluessa kaiken irti, kuten Ilveksestä viime kaudella. Mikäli vielä tulee paluumuuttajia tai hankitaan vahvistuksia, IFK taistelee ehkä jopa finaalipaikasta. (no ei ehkä, mutta kovia olisivat!)
- Mikko Kuparinenko?
Eipä taida tulla paluuumuuttajia Pentin aikana. Myönnän olleeni liian optimistinen Penan suhteen. Kusettaja mikä kusettaja. Parempi olis Penan lähteä hevon v*ttuun IFK:sta ja keskittyä myymään vaikkapa niitä Areenan aitioita. Ei Pena ehdi pelaaja-asioihin keskittyä, sekun haaveilee siitä omasta hallista ja laskeskelee moneenko peflettiin varat riittävät. Kyllähän IFK:n kokoisen seuran pelaajahankinnat yksi Matikainen ehtii hoitamaan, ei siinä mitään urheilutoimenhoitajia tarvita, astuvat vielä Pentin varpaille ja pistävät stopit peflettihankinnoille. Ai niin, Kekluhan olisi muuten jatkanut aikoinaan IFK:ssa, mutta kun Frank ei halunnut luopua vallasta. Jotenkin vaan tulee mieleen...
 

nedomansky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
naatittaan

siis, etta aletaan nauttia satunnaisista onnistuneista
maaleista ja minuuteista.....

minusta IFK fani voi nauttia vain, jos joukkue on aivan
selkeasti Jokereita paremmassa kuosissa. Rima on korkealla
ja Sumolle voi nostaa kanssa hattua

Punainen kaljatolkki, biisit ja halli ei riita, Myos kaukalossa
tarvitaan usein kovaa tsemia alusta loppuun.

Siperia opettaa, kun yleiso jattaa, tulee seuran hallitus
kuvaan, kun P/L alkaa nayttaa punasta ja puutarhurille
lahto. 1-valmentaja saa jaada. Ottakoon vaikka macho-Krisun
ja jonkun talousnakin seuran peli- ja talouspuolta hoitamaan.

Siis kaudelle 2002-03
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Re: Älkää nyt sentään

Viestin lähetti Brewer
Nyt Tiki 10 Hadankaan tuopille . Mä tarjoan ! Sulla on liian kurjaa

Joo...
Eilisen matsin jälkeen meni usko täysin tähän joukkueeseen.
Muistutti ihan viime kauden HIFK:ta. Kukaan ei viitsi yrittää.

VIT***AA!!!
 

Stadin kundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
yleisökadosta...

en ole varsinaisesti seurannut tota ifk:n katsojalukuja mutta erikoinen juttu se väheneminen kuitenkin on varsinkin kun radiostakaan ei tule niitä matseja tietääkseni enään. Eikä se IFK nyt niin hirveen huonosti tietääkseni ole kokonaisuutena pelannut kun esim TPS:kin on taulukossa KAUKANA takana :)
Pelitasot on ehkä hettelehtinyt kait sitten liikaa.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Yleisökadosta ...

IFK:n keskiarvo tällä kaudella on 5836, tavoite on 6500, eli nopeasti laskettuna se tietää 664 alle tavoitteen per ottelu. Väitän että suurin syy tähän on se että meillä ei ole jengiä joka pystyisi taistelemaan mestaruudesta ja Jokerita vastaan. Me ollaan palattu tässäkin asiassa aikaan ennen Keklua ...
 

bobo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Jos Pena rakentaa joukkuetta vuodelle 2004 niin ensi vuonna ei siis kannata ostaa kausareita.

Voitais avata uus ketju siitä mitä hyvää Pena on saanut aikaan...eipä olis kovinkaan pitkä ketju.

O talentti pelaaja markkinoilla, surkeat nettisivut, ei radiolähetyksiä, ai niin sorry, penkit ovat parempia tänä vuonna.

Olen Owenin kanssa aivan samaa mieltä että meidän pitäis joka vuosi taistella mestaruudesta. On se ihme että jotkut kannattajat hyväksyy tilanteen missä ollaan nyt. Ei .500 per peli voi riittää.
 

nedomansky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Imatran Inkeri

IFKn valmentajaa kehutaan, ilmeisesti siksi, kun se ei ole
viela alkanut vollaamaan median haastateltavana

pelit ei oikeuta kehumista

milloin jengi unohtaa pelata ekan eran, toisinaan otetaan
v...n turhia penaltteja tai sitten lopetetaan pelaaminen
muutaman lahjamaalin tultua

voiko huippuvalmennuksessa oleva joukkue toimia juuri
noin

nimim. vanne ahistaa
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
nedomansky,
pelit ei oikeuta [Mälkiän] kehumista, mutteivät kyllä mielestäni haukkumistakaan. HIFK on pärjännyt toistaiseksi aivan ennakko-odotusten mukaisesti. Turha odottaa, että Mälkiä taikoo puolessa vuodessa sarjajyristä tai A-junioreista huippuluokan ratkaisijoita.

Yksittäiset pelaajatkin ovat onnistuneet odotetusti, ainakin Häppölä ja Salminen ovat olleet positiivisia yllätyksiä. Toisaalta vain ehkä Kuhta ja Junkka ovat hiukan flopanneet. Paljon moitittu Cipruss on mielestäni pelannut aivan kuten ennekin, 30-35 pisteen kausi on jälleen tulossa. Pelaajiakaan ei siis voi syyttää.

Eri asia sitten onkin, miten käytettävissä olevat varat on onnistuttu sössimään niin, ettei parempaa joukkuetta ole saatu kokoon. HIFK:n pelaajabudjetiksi on ilmoitettu 10,2 Mmk, Jokereilla 12 Mmk. Budjeteissa on eroa alle 20 prosenttia, mutta peliestyksessä ainakin 100. Kuvaavaa on, että 5 miljoonan budjetilla operoiva JYP on saanut kokoon yhtä hyvän (tai siis huonon HIFK:n tapauksessa) joukkueen.

Tästä kaikesta seuraa se, että joukkueen realistinen tavoite on pääsy pudotuspeleihin, kun sen pitäisi olla mestaruus. Mestaruus on myös Matikaisen julkisuudessa esittämä tavoite, hänellä ei vain näyttäisi olevan kykyjä sen saavuttamiseen, vaikka resursseja (vielä) olisikin.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Saanko minäkin

Avata sanasen arkkuni.Olen koko ikäni kannustanut Hifk:ta,mutta vasta 90 luvun alusta rupesin seuraamaan aktiivisesti hallilla pelejä.

Koko 90 luvun alkutaipaleen me RÄMMIMME ja kyllä alkoi välillä olla pinna tiukalla kun sitä säheltämistä katsoi.Moberg ei todellakaan tehnyt kovin suurta vaikutusta kootessaan pelureita punapaitaan.

Yhdestä asiasta olin häneen tyytyväinen ja se oli tietysti Keklun hommaaminen organisaatioon.Toki Keklullekkin tuli alussa hiukka mokia,koskien esim Mr.Eavesin hommaamista,joka oli kyllä suuri virhe.Pelityyli oli pelkkää kiekkoa päätyyn ja äijät perään ja matsin jälkeen pelurit kommentoivat puku(pakollinen!!)päällä peliä.

Ruotsalaiset pelimannet eivät tähän soveltuneet,eikä oikein muutkaan.Tämän jälkeen tulikin sitten mestaruus ja mikä oli tullessa,sillä sen tason äijät siellä kurvaili että mihinkään muuhun emme varmaan olisi tyytyneet.

Keklun aikakauden jälkeen vastasi pelaaja hankinnoista jälleen Don Frank ja kyllä rupesi sanalla sanoen vituttamaan kun kaikki saavutettu rupesi "pikku" hiljaa katoamaan käsistä.Minä rupesin Keklun aikana jo haaveilemaan dynastiasta...PAH.

Sitten astuikin ruoriin tämä sliipattu konjamiini mies,alussa odotukset oli suht korkealla(Don Fränän jälkeen huom)mutta melko pian sain(saatiin)jälleen huomata että paikallaan poljetaan edelleen.Julkisuuteen Fööni antoi sellaisia raportteja,jotta kohtuu korvaajat ja mestaruus tavoitteena ym ym.

Tiedotus tilaisuuksia pidettiin ja me tietysti vesi kielellä venattiin vahvistuksia ja tulihan niitä(sponssi vahvistuksia:eek: )Muutenkin tämän hetkinen tila missä mennään ei todellakaan mielytä,jos Fööni pitää näitä ulkolaispelaajia kohtuu korvaajina,niin äijähän on pahemmin pihalla kun mitä pelkäsin.

Sitten näistä lippujen hinnoista,oletteko kuulleet minkäänlaista perustelua sille miksi niitä piti JÄLLEEN nostaa,minä en ole.Radiostakaan ei enää matseja kuulu,ehkä siinäkin on pieni pakotuksen poikanen,että hallille vaan ja rahat tänne.

Hifk:n kotisivutkin kokivat melkoisen muodonmuutoksen ja HUONONPAAN suuntaan sekin,vai mitä.Elikkä nyt vain pitäisi pitää turpansa kiinni ja tyytyä tähän vallitsevaan tilanteesen...NO FUCKIN WAY!!!!

Ps:Mikä kumma siinäkin on kun jotkut katsovat Föönin meriitiksi junnujen pitämisen jengissä,itse muistan lukeneeni jotta parempia tarjouksia tuli muualta,mutta junnut HALUSIVAT ITSE jäädä kasvattajaseuraansa.



LETS PLAY WITH FÖÖNI
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Föönihän oli tänään haastattelussa Sport FM:ssä aiheena lippujen hinnat. En kuullut alusta asti juttua, mutta sen verran Föönin ympäripyöreistä sanakäänteistä sain tolkkua, että HIFK:in brändi on huippuluokkaa Suomessa ja siitä joutuu maksamaan. Hallissa on myös niin vähän vapaita paikkoja, että ei ole mahdollista luoda halvempaa lippuhintaluokkaa. Kesken kauden ei myöskään mitään hinnanalennuksia voida toteuttaa. HIFKin politiikkaan ei muutenkaan kuulu minkäänlainen lippujen alennusmyynti.

Joku kuuntelija (HIFK-fani) soitti ohjelmaan ja häneltä kysyttiin, ovatko lippujen hinnat hänen mielestään karanneet pilviin. Kuuntelijan vastaus: "täysin".

Tämä ei nyt liittynyt oikein otsikkoon, mutta piti mainita kun Penasta oli edellä puhetta.
 
Suosikkijoukkue
Hifk
Minä olen Owenin kanssa täysin samaa mieltä. Lisäksi haluaisin tietää onko teillä jotka olette sitä mieltä, että on jotenkin järkevää pelata näitä välivuosia joukkuetta rakentaen seuraavaksi vuodeksi, omat kausikortit? Epäilen että ei ole, sillä saattaa olla että te olette juuri niitä jotka täällä arvostelette kärkkäästi asiota suuntaan jos toiseenkin mutta olette ensimmäsinä jäämässä matseista kotiin, jos pelit ei kulje. Arvatkaa harmittaako maksaa 4-tonnia välivuodesta toiseen?
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Mobergin Testamentti

löytyi viime kauden jälkeen netistä (ehkä jonkun teidän arvon kolleegojen kirjoittama) ja siinä lukee kaudesta 1989 - 90 näin:

" Pentti "Räkä" Matikainen aloittelee kolmatta kauttaan IFK:n peräsimessä. Matti Hagman passitetaan Lahden Reippaaseen I divariin. Tilalle tulevat sellaiset suurudet kuin Niklas "Speedy" Hede ja Ville "Solarium" Kentala. Vesa "Vasara" Surenkin saa jatkosopimuksen... Kalpa lähettää IFK:n kesälaitumille suoraan kahdessa pelissä.
Huuto katsomosta Matikaiselle: "Ensin lähtee pelaajat, sitten lähtee yleisö ja sitten lähdet sinä. Vai mitä Moberg?"
Kaksi ensimmäistä toteutuu, mutta kolmas ei. Kauden aikana kentälle lentää lippalakkien sijasta mm. kanoja."

Ettei vaan tilanne uusiutuisi. No, IFK:n matseissa tapahjtuu aina.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Olisipa mukavata jos IFK:n omilla sivuilla olisi meille oma ruikutus-chatti. Ei tarvitsisi vaivat muita katselemaan/lukemaan everlasting valitusta Penan ja Mälkiän töppäilyistä.
Olenkin aina sanonut, että piru vie kun ei itse tahdo ehtiä joka paikkaan. Aina pitäis itte hoitaa kaikki!
Kyllä jos minä..
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Kannattaa kaikkien lukea snickers.fi :ssä oleva tarina IFK:sta, siinä kuvataan aika hyvin useimpien ajatuksia. Valitettavasti Cipruss ei ole ainakaan vielä herännyt eloon, vaikka eilen parhaimpia IFK:sta olikin.

Se, mikä Penan syyttämisessä unohdetaan, olkoonkin, että joukkue aika paskasti rakennettu, on se, että joutuessaan yht´äkkiä valmentajaksi keväällä, ei ehtinyt Pena mitään pelaajahankintoja varmasti miettimään.

Vaikka liigassa onkin sääntö, että pelaajia ei saa ostaa/heidän kanssaan ei saa neuvotella ennen kauden päätöstä, olisiko ollut, että "muutamat" joukkueet olivat pelaajia keränneet jo edellisen vuoden puolella...Penan olisi toki pitänyt jakaa vastuuta, mutta tämä pikaisten ratkaisujen teko mieheltä ei onnistunut.

Helppohan se on nyt valittaa, kun kakat on jo housussa.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Pitäkääs nyt turpanne kiinni

Mun mielestä meidän pitäisi ...
Pitäkääs turpanne kiinni.

Matikainen sanoo, mitä tällä kaudella tehdään. Odotan vielä muutamaa kovaa vahvistusta vuodenvaihteessa.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Aivan oikein, Rebel. Meilläjokaisellaon oma paikka ja oma tehtävä. Jos niitä aletaan yhtäkkiä pyörittelemään urakalla, helposti joku palikka unohtuu happanemaan.
Ok, ymmärrän nuoria IFK-faneja, jotka kärsimättömästi odottavat kulta-aikojen paluuta. Mutta olisi syytä h(t)eidänkin syytä go back to basics, eli tsekata ylä- ja alamäet, jotka yli satavuotisen seuran historiaan pakosta kuuluvat.
Kaksi vuotta sitten kun Munapää-Lehkonen aloitti, olin huolissani. Nyt en. Ollaan lpeitä HIFK-faneja, kestetään niin myötä- kuin vastamäessäkin. Ja Tapparaa vastaan leuka ylhäällä kuin M.Ilkka.
Perinteet velvoittaa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Rebel
Se, mikä Penan syyttämisessä unohdetaan, olkoonkin, että joukkue aika paskasti rakennettu, on se, että joutuessaan yht´äkkiä valmentajaksi keväällä, ei ehtinyt Pena mitään pelaajahankintoja varmasti miettimään.

Tämä nyt välttämättä ei ole kovin hyvä selitys; kukas sitä Penaa pakotti penkin taakse ?

Olisi ehkä kuitenkin kannattanut siinä vaiheessa keskittyä seuraavaan kauteen. Kun vielä muistamme Veikon, tosin ehkä vähän katkerat, kommentit Penan valmennuksesta keväällä, niin eipä tainnut olla hyvä sekään päätös.

Mutta täytyyhän kuitenkin kaikkien myöntää, että Pena on saanut aikaan hyviäkin muutoksia ja projekti on edelleen kesken, ihan niinkuin tämä kausikin. Ei kauhean paljoa tarvi ympärille katsoa todetakseen että ei nämä joukkueiden muutosprosessit ikinä onnistu edes yhdessä kaudessa. Joukkueita on toki pystytty tuhoamaan nopeamminkin. Kaikkein tyhmintä mitä HIFK voisi nyt tehdä, olisi aloittaa muutosprosessi uudestaan uusin voimin. Eli tässä vaiheessa pitää vain kärsiä ja nauttia vuorotellen ja odottaa ainakin kevääseen. Jos sitten käy niin, että HIFK jotenkin onnistuisi itsensä sähläämään pleijareiden ulkopuolelle, voi vasta todeta Penan / Mälkiän epäonnistuneen. Itse uskon kuitenkin HIFK:n menevän jopa semeihin asti keväällä.
 

huihai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelaajista

Viestin lähetti Rebel
Kannattaa kaikkien lukea snickers.fi :ssä oleva tarina IFK:sta, siinä kuvataan aika hyvin useimpien ajatuksia. Valitettavasti Cipruss ei ole ainakaan vielä herännyt eloon, vaikka eilen parhaimpia IFK:sta olikin.

Se, mikä Penan syyttämisessä unohdetaan, olkoonkin, että joukkue aika paskasti rakennettu, on se, että joutuessaan yht´äkkiä valmentajaksi keväällä, ei ehtinyt Pena mitään pelaajahankintoja varmasti miettimään.

Vaikka liigassa onkin sääntö, että pelaajia ei saa ostaa/heidän kanssaan ei saa neuvotella ennen kauden päätöstä, olisiko ollut, että "muutamat" joukkueet olivat pelaajia keränneet jo edellisen vuoden puolella...Penan olisi toki pitänyt jakaa vastuuta, mutta tämä pikaisten ratkaisujen teko mieheltä ei onnistunut.

Helppohan se on nyt valittaa, kun kakat on jo housussa.

Olisihan HIFK:kin voinut tehdä sopimuksen Hagmanin, Pärssisen, Ritan, Bendan, Vertalan ym:n kanssa, jos se nyt lohduttaa.:D
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Olisiko oikeasti?
Ja kiitos Gags tuesta, nyt sítä tarvitaan. Ei selkään puukottajia.
 

Taskinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas stars,pelleily kielletty.
mitä vituua te itkette???

mitä vittua te itkette???
mikä nyt on???
ollan hävitty yx ottelu, yx peli ryssitty ihan totaalisesti?? monta samanlaita peliä oli viime kaudella??? verratkaa nyt helvetti materiaaleja. ja sitä ilmettä millä IFK on pelannu tällä ja viime kaudella. jo tässä vaiheessa IFK:lla on enemmän taklauksia ja tappeluita kun viime kaudella, tämän kauden matsit on ollut todella hyvää viihdettä paria poikkeusta lukuun ottamatta!
ja älkää itkekö siitä pelaaja budjetista, IFK on ilmottanut pelaajabudjetikseen yli 10 miljoonaa, mutta voin luvata että tämän hetkinen budletti ei ole lähelläkään sitä, joten vahvistuksia on odotettavissa.budjetti mikä ilmotetaan julkisuuteen ei todellakaan ole sama mikä se on oikeesti, esim. IFK mestaruuskaudella ei tehnyt markkaakaan voittoa! se on varma.
junnuista sen verran että kettään junnua ei oo vielä varattu NHL:llään, joten tuskin ne ihan vielä sinne karkaa, niillä on paras aika kehittyä tässä ja nyt 2-4 vuotta. ja mun puolesta antaa penan tehdä työtä, siitä sille maksetaan. muistakaa aina keklun eka kausi... luulen että penalla on kokemusta...
tässä tilanteessa IFK tarvitsee faneja, nuori joukkue ammentaa voimansa katsomosta. varsinkin kotona
ja lippujen hinnasta, jossa on reilusti pienempi halli kuin narreilla, meillä lippujen hinnat pitääkin olla isommat. jotta päästää edes sinnepäin lipputuloissa, ostaa kausari B1-B2 katsomosta, se ei oo kallis.
penalle siitä plussa että IFK:lla ei ikinä ole ollut näin isoja tuloja yhteistösopimuksista kuin tällä kaudella... joten rahaa pitäisi olla, mutta koska ne käytetään???

omasta mielstä tässä hippa-liigasta pelataan vain yhdestä sijoituksesta, se on MESTARUUS! toivon että IFK pelaa siitä!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tuolla logiikalla esim. Lukon lippujen hinnat pitäisi olla liigan kalleimmat. Ja Hifkin pitäisi pitää korkeita lippujen hintoja kilpaillakseen Jokereiden kanssa? Mietippä keskivertokuluttajaa. Hän ei perusta muusta, kuin että näkemänsä kiekkomatsi on hyvä. Hän miettii kumpaan matsiin lähtee, Jokereiden vai Hifkin. Jokereilla hienompi, isompi halli, tähtiä vilisevä parempi joukkue, ja vielä halvemmat hinnat. Lähde siinä sitten kilpailemaan NOSTAMALLA lippujen hintoja.

SM-liigan lippujen kehitys hinnan suhteen on viime aikoina ollut niin huolestuttavaa, ettei tällainen voi kauaa jatkua. Seurapomot luulevat sokeudessaan, että vuonna-95 alkanut lätkäboomi jatkuu vieläkin. Ei ihmisillä riitä maksukykyä maksaa 150 mk yhdestä pelistä, ja siihen päälle vielä mahdollinen ruoka ja juoma.

Opiskelijalle hinnat ovat aivan hirveitä. Itse meinasin mennä Hifk-Blues -peliin tuossa muutama viikko sitten, kunnes huomasin miten järkyttäviä lippujen hinnat ovat. Jopa halvimmat paikat. Tuollaiseen ei omalla budjetillani ainakaan olisi varaa.
 

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
IFK:N TAVOITE

Pieleen menee, jos todellakin aiotaan junnuja kehittämällä nousta mestariksi parin vuoden päästä. Karu totuus on, että koko Suomesta ei monikaan junnu nouse kärkipelaajien joukkoon yhden kauden aikana. Ja jos koko menestystavoite perustuu junnujen kehittymiseen, niin todella heikolta näyttää.

Ja jos muutama junnu sitten kehittyy kuten Hagman, niin NHL ne pojat sitten vie. Yritä siinä sitten menestyä nuorella joukkueella, ei todellakaan onnistu. Ei TPS:kaan junnuilla mestaruuksia ottanut vaan kokeneella huippukaartilla (Nurminen, Sahlstedt, Rintanen, Lius mm.).

JA NE LIPPUJEN HINNAT OVAT AIVAN TÖRKEÄT!
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Gags


Tämä nyt välttämättä ei ole kovin hyvä selitys; kukas sitä Penaa pakotti penkin taakse ?

Olisi ehkä kuitenkin kannattanut siinä vaiheessa keskittyä seuraavaan kauteen. Kun vielä muistamme Veikon, tosin ehkä vähän katkerat, kommentit Penan valmennuksesta keväällä, niin eipä tainnut olla hyvä sekään päätös.

Pelaajat pakottivat Penan penkin taakse. Lisäksi fanit. Ajatteleppa, mikä ulina olisi kuulunut, jos IFK olisi jäänyt pleijareista tolla porukalla, oli pakko pitää jengi jollain keinolla elossa.

Siitähän täälläkin itketään, ei välivuosia. Jos Pena olisi jäänyt vain katsomaan, olisi hävitty loputkin pelit ja samalla itku olisi alkanut(ok, alkoi muutenkin) siitä, että miksi tommosella starajengillä ei voiteta kaikkia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös