Mikä Jatkoajan keskusteluosioista nappaa eniten?

  • 2 675
  • 46

Mitä keskustelua seuraat eniten?

  • SM-liiga

    Ääniä: 73 39,2%
  • Mestis

    Ääniä: 14 7,5%
  • Maajoukkue

    Ääniä: 2 1,1%
  • NHL

    Ääniä: 19 10,2%
  • Keskustelua muista kiekkosarjoista

    Ääniä: 4 2,2%
  • Vapaa keskustelu

    Ääniä: 70 37,6%
  • Testialue

    Ääniä: 4 2,2%

  • Äänestäjiä
    186

snipercaps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Kärpät
Vapaata äänestin, vaikka riippuu tietenkin siitä, onko NHL,SM-liiga tai Mestis käynnissä tai maaotteluita tulossa.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Kyllähän SM-liiga on. Siellä kuitenkin tapahtuu mielenkiintoisimmat suurimman osan vuodesta.

Mestis ei juurikaan kiinnosta koska suosikkijoukkueeni pelaa jo SM-liigassa.

Maajoukkue kiinnostaa vain säännöllisin väliajoin (EHT, MM-kisat, World Cup).

NHL:ää tulee jonkin verran luettua, mutta ei se SM-liigalle vedä vertoja.

Muita kiekkosarjoja tulee myös joskus luettua, mutta harvemmin se sen kummemmin nappaa.

Vapaa keskustelu on ihan hyvä, mutta se jää SM-liigalle kakkoseksi siksi että itse jääkiekko kuitenkin kiinnostaa itseäni eniten.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Kolmen kiinnostavimman osion kärki on seuraava:

-Vapaa keskustelu.
-NHL-osio.
-SM-liiga.

Muilla osastoilla tulee vierailtua satunnaisesti, jokaiselle olen tainnut kuitenkin jotain jatkoaikaurani aikana kirjoitella - näin muistelen.

vlad.
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Kiinnostavin osio on tietysti Sm-liiga! Jääkiekko hulluna tämä kiinnostaa hemmetisti! Mutta kyllä yhtä usein tulee käytyä täällä vapaakeskustelussa ja silloin tällöin nhl- ja mestis! On se hienoa kun ajattelee tämänkin sivun nimeä että jatkoaika niin siinä tulee ensimmäisenä kyllä mieleen jääkiekko ja se ketää asia ei kiinnosta ei käy ko. sivuilla. Kuitenkin täältä löytyy vapaakeskustelu osio jossa voi keskustella pesäpallosta asuntoihin eli monipuolista. Erittäin hyvin tehty sivu minun mielestä.

-stouni-
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kirjoitan vapaaseen eniten etenkin kesäisin, joten kirjoittamisen puoleen se taitaa napata parhaiten ainakin tällä hetkellä. Tosin pitkään aikaan sieltä ei ole nyt löytynyt sellaista ketjua, johon olisin todella innolla tulossa mukaan keskustelemaan. Sm-liiga-osiota käyn tosin lukemassa aivan yhtä paljon kuin vapaatakin ja kirjoittelen jos koen, että minulla on asioihin vielä edes hieman uutta sanottavaa. Kauden aikana kirjoittelen sitten enemmän liiga-puolellekin ja esimerkiksi otteluista tykkään lähes aina kirjoittaa jonkinlaista raportin pätkää ja kommenttia.

Muita alueita seuraan erittäin satunnaisesti ja vähän.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
1) Muut kiekkosarjat
2) Mestis

SM-liigaa ja vapaata luen silloin tällöin, muita alueita en käytännössä koskaan. Saattaa toki olla, että ykkönen ja kakkonen listassani vaihtavat paikkaa, mutta joka tapauksessa uskoisin kärkikaksikon ylivoiman vievän jatkossakin mielenkiinnon muista alueista.

Vapaa keskustelu on kyllä Jatkoajassa varsin tasokas. Jos ei muuta tekemistä ole, niin tätä aluetta lukemalla saa kyllä helposti tuhottua useammankin tunnin. Jostain syystä en silti jaksa itse osallistua keskusteluihin: jos SM-liigaveikkaus jätetään laskuista pois, niin tämä on ehkä kolmas-viides viestini kautta aikain vapaalle. Nyttenkin piti vastata vain joukosta erottumisen ilosta. ;-)
 
Juuri nyt kierrätyskeskus, toisena tulee vapaa keskustelu. Sit kun alkaa lätkät pyöriä, niin otteluseurantaketjua auki. NHL-peliä kun katsoo, niin samalla voi kertoa otteluseurantaan tilannetiedon. Tappelu, kova taklaus tai maali. Ihan hienoja nuo otteluseurantaketjut, niillä on täällä aina oma paikkansa. Taso toki välillä on niissä melko huono ja voi mennä turhaksi väittelyksi. Se mitä pelissä tapahtuu, me emme siihen voi vaikuttaa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kyllä se tuo liigaosio kokonaisuutena on. Vapaa keskustelu ja kierrätyskeskus on vähän turhan sekavaa tilkkutäkkiä, toki niiden osiot on sellaisia että ne tavallaan voivatkin olla. Mutta liigaosio on mukavan selkeä ja hyvää keskustelua siellä on.

NHL-puolelle vielä eräänlainen maininta. Välillä nimittäin erittäin sisäänpäin lämmennyttä porukkaa tuntuu siellä olevan. Siellä nämä tiedostavat änärikirjoittavat alkavat joskus suurinpiirtein aukomaan päätään jos kysyy ihan vilpittömästi asiasta jota ei tiedä. Toki varmaan sielläkin hyvää keskustelua on, ei siinä mitään.
 

Glove

Jäsen
Vapaa keskustelu,

Palstan etusivulle kun saavun, niin ylhäältä alaspäin mennään, Liiga, Mestis, muut suomalaiset sarjat, maajoukkue, yleinen kiekkokeskustelu, vapaa keskustelu ja muu urheilu. Näissä on kaikissa muutamia keskusteluja, joita seuraan aktiivisesti ja joskus jopa osallistun keskusteluun.

Kuitenkin pääasiassa ihan paskaa sisältöä kierrätyskeskukseen.
 

Ralph

Jäsen
NHL. Siellä tulee luettua jokainen uusi viesti, toisin kuin muualla. Tai no, melkein jokainen uusi viesti. Otteluseurantoja ja noita NHL-lähetyksiin liittyviä ketjuja en aina lue.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Kierrätyskeskus etenkin näin lätkättömänä aikana. Ei sille mitään voi. Addikti mikä addikti.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Muut ulkomaiset sarjat.
Parasta keskustelua ja olemme osio. Nappausta ja jatkoaikaa.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Tässä järjestyksessä nämä kiinnostavat. Muissa osioissa käyn, jos on tosi tylsää. No, en mä kyllä käy, väritin vähän tarinaa...

1. HPK
2. Kierrätyskeskus
3. Liiga
4. Vapaa keskustelu

Ennen viime kautta oli Otteluketjufoorumi tuossa Kierrätyskeskuksen ja Liigan välissä, mutta se päätettiin tuhota, niin nyt sitä ei enää ole koko listalla.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Alkaa tuntumaan siltä että ei mikään.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC
Kyllähän se on nykyään tuo Muu urheilu-osio. Muualla.. noh.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös