Mihin juhannuksena?

  • 21 177
  • 199

Sides

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man U
Grillaamaan, saunomaan, dokaamaan ja uimaan. Paikka auki, mutta tampereella, ohjelma selvä... Nam!
 

Serge

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi
Omalle mökille ois tarkotus suunnata. Taitaa tulla vähemmän "bisse" juhannus ku viime vuonna, eihän sitä porukoiden edessä hirveesti kehtoo ottaa.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jooh, alkaa hyvinkin näyttämään siltä, etten tällä kertaa vietä kaupunkijuhannusta. Suuntana on mitä todennäköisimmin Hollola ja kaverin mökki. En taida isännän lisäksi tunteakaan muita, kuin pari tyyppiä ja heidätkin ihan vaan heikosti. Mutta eipä se kai meininkiä haittaa.

Kaipa siellä pari päivää saa kulumaan grillaillessa ja punaviiniä lipitellessä.
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ahvenanmaalle pyöräilemään/olemaan on tarkoitus lähteä. Varsin selvältä näyttää juhannus. Toivottavasti säät olisivat edes kohtuulliset.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Töissä menee tämäkin juhannus, taas kerran. Noh, toivottavasti on edes sateinen ilma jotta pääsee vähemmillä hommilla eikä harmita sitten se ettei itse ole kännissä hillumassa festareilla. Toisaalta onhan se joka tapauksessa juhannuksen jälkeen mukavaa kun normaalia suurempi palkka napsahtaa tilille ja rahat voi sitten käyttää haluamallaan tavalla.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaverin mökille ollaan menossa ja päästään sopivasti nauttimaan torstai-iltana ruuhkista. Hyvät säät tulossa, joten nelostie on varmasti ihan jumissa. Nopeammin varmaan pääsisi jos kiertäisi jotain toista kautta, mutta taidetaan mekin vaan seistä ruuhkissa.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Omalle takapihalle. Ensimmäinen kesä asunnossa jossa voi grillata omalla pihalla ja nauttia auringonpaisteesta 25 kerrostalovuoden jälkeen. Lintsilläkin voisi käydä pyörähtämässä sekä kuusijärvellä kroolailemassa.
 

Puster

Jäsen
Muutama ruotsalainen on järjestämässä pienimuotoista BBQ -tapahtumaa mutta eiköhän tässä tule mentyä suomalaisten kanssa käymään paikallisessa kapakassa. Kuten minä tahansa muuna perjantai-iltana.

Oikeaan tunnelmaan päästään viimeistään siinä vaiheessa, kun korkataan ensimmäinen Sisu-aski.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Juhannuksena mökille. Vaihtoehtoa ei ole ja vaikka olisikin niin sitä ei käytetä. Toivottavasti tulee vaan hyvät ilmat ettei rankemman puoleisesti vituttaisi. Juhannuksen jälkeen vähän mökin remointointia ja sitten takaisin töihin.
 

Grohl

Jäsen
Jeps. Juhannus jo kolkuttelee ja suunnitelmat selkenevät entisestään... Eli juhlimaan kaverin kämpille ja onneksi kaiken maailman lammikot ja järvet ovat kaukana, ettei satu mitään vakavempaa ja korkeintaan voi hukkua lavuaariin. Ei kerrota vielä juhlien isännälle, mutta voitaisiinpas pistää juhlajoukon kanssa "kämppä remonttiin".
 

Mitchner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Juhannusta vietetään näillä näkymin kaverin tuttavan mökillä maaseudulla. Sääennuste on aika rohkaiseva, joten kivaa pitäisi olla. Saunomista, grillausta ym perinteistä jussin viettoa.
 

TheMaso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NUFC, Caps
Vielä reilu 8 tuntia niin alkaa mukava 607km ajomatka täältä porojen valtakunnasta helsinkiin, ensin laivalle ja sitten jonnekki, viimosen päälle roadtrip ja paluusta ei ole tietoa muutakuin että lomat loppuu heinäkuun puolivälissä. Pikkasen jännittää!
 

Rygge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jaro
Ei mitään hajua paikasta, jossa juhannusta vietän. Aikaisemmin perinteeksi muodostunut mökkireissu meni vituralleen, kaverilla ilmeisesti jotain parempaa tekemistä. En ole sulkenut pois sitäkään vaihtoehtoa, että olisin selvin päin ihan vaan täällä kotosalla. Olisi ensimmäinen kerta vähään aikaan.
 

Tio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bayern München
Todennäköisesti pitänee lähteä käymään kotikonnuilla ja mennä muutamien kavereiden kanssa Orilammen majalle. Kai siellä jotain tapahtuu... ja loppujen lopuksi kehä 1:n sisäpuolella voi olla aika hiljaista seuraavina päivinä.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
yellow kirjoitti:
Aikaisemmista suunnitelmista poiketen Silja Europalle.

Älä lähre shinne!

Olin viime vuonna ja oli todella tylsää. Ihmisten keski-ikä on n. 80. Positiivista on se että baareissa on kerrankin tilaa, kun kaikki mummot ja vaarit ovat buffetin ja kahden viinilasin jälkeen nukkumassa ennen kello kymmentä.

Suosittelen suunniitelmien muuttamista.
 

straiter

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC Lahti, Werder Bremen
Alkuperäisenä suunnitelmana oli viettää juhannus kaverin tontilla Sipoossa puita ja alkoholia kaadellen. Kaverin emäntä päätti vetää tänään ässän hihasta ja lähtee kavereineen mökkeilemään johonkin Turun lähistölle.

Vedimme kaverin kanssa oman ässämme hihasta reilu tunti takaperin. AutoExpressillä huomenna Tallinnaan ja sunnuntaina sama purkki tuo voipuneet turistit takaisin. Pikkuisen oli hankalaa saada kohtuuhintainen hotelli huomiseksi mutta lopulta tärppäsi. Voi kyllä olla mielenkiintoinen perjantai Tallinnassa, kun netin perusteella koko kaupunki on suljettu.

Eipähän tarvi juoda noita juhannusviinoja, on ensi viikonlopuksikin jotain tuhottavaa.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Ranzila here I come

Monet on juhannukset tullut vietettyä Ähtärissä, tuossa Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen loistavassa hybridissä. Nyt on kohteena kuitenkin hieno pohjois-pohjalainen Ranzilan kunta. Kaverin mökin ohi virtaa hiljaa Siikajoki, ja tuosta joesta aion nostaa muutaman juhannushauen.

Ihanaa rauhaa rankan Provinssirockin koettelemusten ja sunnuntaisen hajoamisen jälkeen...
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Turkkusessa näkyy menevän Jussit. Kevyesti liikuntaa huomenna, loppuaika tilanteen mukaan kossun ja käristemakkaran lumossa. Eiköhän tämä tästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös