Metallica-keskustelu

  • 705 753
  • 3 722

Padis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olihan hyvä keikka. Turhaa tuli tirhennettyä tuosta kaljanmyynnistä. Ei tarvinnut olla humalassa päästäkseen tunnelmaan. Jos joku sai selvää mitä Kirkin kitarassa luki olisi kiva tietää. (lämppärit jäi kyl näkemättä)
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Padis
Olihan hyvä keikka. Turhaa tuli tirhennettyä tuosta kaljanmyynnistä. Ei tarvinnut olla humalassa päästäkseen tunnelmaan. Jos joku sai selvää mitä Kirkin kitarassa luki olisi kiva tietää. (lämppärit jäi kyl näkemättä)
Ei pidä paikkaansa, keikka oli keskinkertainen ja jonot oli kilometrin mittaisia.
Tai kuten James Hetfield sen eilen sanoi: "Are you alive?!" ja "Helsinki kicks ass!"
= keskinkertainen
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Metallica LIVE http://www.metlive.com/frames.html oli päivittänyt settilistan sivuille.

/lainaus alkaa

Helsinki, Finland
Olympic Stadium (5/28/04)

Blackened
Fuel
Harvester of Sorrrow
Sanitarium
Frantic
For Whom The Bell Tolls
I Disappear
St. Anger
Sad But True
Creeping Death
Battery
Wherever I May Roam
Nothing Else Matters
Master of Puppets
One
Enter Sandman
Jump in the Fire
Seek & Destroy

lainaus päättyy/

Parhaat vedot minun mielestäni oli Master of Puppets, One, For whom the bell tolls ja Seek & Destroy.
 

Ipa9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Montreal Canadiens
Liverpool FC
Hieno keikka mielestäni.

En ole aikaisemmin stadionkeikolla ollut, joten vertailukohta tunnelman osalta loistaa poissaolollaan, mutta musiikillisesti hieno tapahtuma.
Minuun silmiini ainakin näytti siltä, että bändilläkin oli hyvä meininki päällä.

Tässä tapuksessa hyvää kannatti odottaa.

Se parkkipaikkakin löytyi melko helposti Töölön torin kupeesta, vaikka olimme paikalla vasta klo 19. Näin kyseisen saapumisaika osoittautui lähes ihanteelliseksi. Ei turhaa odottelua ja kun lämppäritkään eivät juurikaan kiinnostaneet, niin tosiaan aika bueno ajoitus kaikenkaikkiaan.

Ainoa harmittamaan jäänyt seikka oli Tour Bookin loppuminen niistä kahdesta myyntipisteestä, joissa kävin.
Vaikka ostaminen ja myyminen onkin ehdottomasti kielletty, pyytäisin jotakuta armeliasta ottamaan yhteyttä yv:llä, mikäli voisi minua auttaa tämän harmituksen aiheuttajan poistamisessa...

Helsinki kicks ass...
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Aivan jäätävä keikka!

Onnekkaana sain vielä rannekkeen, jolla pääsi lavan eteen (olisiko jaettu 3000 kpl?). Viidestä metristä tuntui tuliheittimien kuumuus todella kovana.

Setti oli rakennettu hyvin, ja kun lavashown vielä oli vakuutava ilman turhaa kikkailua, oli kyllä tyytyväinen keikkaan.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Joo, ihan OK keikka.
Harmikseni Slipknotin keikka meni aikalailla vituralleen soundien takia.

Niin eikä pääesiintyjän soundit sieltä parhaimmasta päästä ollut.

Ihan OK, olen huonompia ja parempiakin nähnyt. Jos äänentoisto olisi ollut kunnossa niin hyvä keikka.
 

Markku

Jäsen
Hyvä keikka oli, paras tunnelma ehdottomasti Enter Sandmanin aikana. Muuten kesti ehkä vähän aikaa ennen kuin yleisö lämpeni oikein kunnolla. One oli loistava raketteineen päivineen, mutta oma suosikki loistavasti vedetty Seek And Destroy. Myöskin Nothing Else Matters ja Master Of Puppets ansaitsevat kunniamaininnan.

Jonot oli hemmetin pitkät, 17.20 kun meni jonottamaan kentälle pääsyä, 19.20 oli perillä, juuri kun Slipknot lopetti. No, eipä tuo juuri harmita.

Voluumit olisi kyllä voinut olla huomattavasti kovemmalla, ja muutenkin soundeissa oli vähän parantamisen varaa.
 

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
Olihan se uskomatonta nähdä ne kaverit silmiesi edessä soittamassa, jotka ovat saattaneet maailmaan noita biisejä, HUH!

Luulin ensin, että paikkamme olisivat olleet aivan suolesta, mutta paikan päällä huoli osoittautui turhaksi. Lavalta katsottuna oikealta ylhäältä näki lavalle lähes ideaalisesti. Saundit nyt eivät olleet kohdillaan, mutta näin tuskin koskaan on stadionkeikoilla. Vaan mitä sanovat lavan edessä olleet? Oliko esim. rumpusaundien kaikua havaittavissa siihen?

Sellainen stadionin keskelle asetettu lava olisi yltiömakea ja saundeja saisi jaettua tasapuolisesti kaikille. Mutta käytännön toteutus voisi olla vaikeampaa? Tällaisen kanssa olisi helppo pitää yllä kontaktia myös koko stadikan kanssa. Nyt takakaarteesta oli matkaa lavalle varmastikin 150 metriä.

Anyway, sedät jaksaa hienosti heilua edelleen! James on miesten mies. Trujillo taitaa olla muuten yhtä pitkä kuin leveäkin. Mitat noin 157cm/103kg - ja lihasta.
 

Sorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Jokerit, LepRa (R.I.P.)
Viestin lähetti Markku
Jonot oli hemmetin pitkät, 17.20 kun meni jonottamaan kentälle pääsyä, 19.20 oli perillä, juuri kun Slipknot lopetti. No, eipä tuo juuri harmita.[/]B


Menit ilmeisestikin kentälle Paavo Nurmen patsaan suunnasta? Tulin paikalle vähän ennen seiskaa ja tsekkasin, että onhan tyly jono.

Ajattelin, että josko sitä pääsisi edes hieman nopeammin sisään vastakkaisesta suunnasta, muistelin että Stadikan keikoille on päässyt kahdesta jonosta kentälle. Pääsin sitten siihen varsinaisen sisäänkäynnin kohdalle ja eipä siellä toista jonoa ollut, tosin noin parikymmentä ihmistä palloili jonontapaisessa muodostelmassa ja ajattelin, että en menetä kuin pari minuuttia, jos katson, minne täältä pääsee. No kentällehän siitä pääsi alle minuutin jonotuksella. Aivan ihmeelliset järjestelyt.

Biisit olivat aika täydelliset, en hirveän montaa olisi vaihtanut. Uuden levyn biisit olivat siitä parhaasta päästä ja jos Loadilta & Reloadilta jotain pitää soittaa, niin Fuel on ihan ok.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Ihan ok menoa. Bändi oli kohtuu hyvällä tuulella, ja heitti kaikenmaailman läppää keskenään sekä yleisölle, mutta yleisö oli aika ajoin jopa ihan pihalla. "Do you understand English?!". Olen kyllä sitä mieltä, että stadikka on liian iso jopa Metallicalle. Kyllähän se loppuun myydään, mutta iso osa tunnelmasta katoaa katon ja seinien myötä. Ns. turisteja oli aika hirveästi. Ens kerralla sitten halliin ja keskitetty lava, right? Ja senkin voisi tehdä useammin kuin "every fourth fucking year!"

Ihan kivahan tuota oli katsella, ja alku oli kyllä sairaan kova: Blackened, Harvester, Sanitarium, Bellz (Fuel meni siinä alkuhuuman siivellä, ja Franticin yleisö tunsi paremmin(!) kuin nuo muut.) I Disapper, St. Anger ja Sad but True olivat ainakin henkilökohtaisesti aikamoinen välivaihe, mutta loppu olikin taas täyttä tykitystä. Nothing else Mattersin kohdalla tunnelma oli jopa varsin harras. Vasta Puppetz (joka oli todella kiva kuulla kokonaan), One ja Sandman herättivät yleisön siihen messuun, joka olisi pitänyt olla päällä koko ajan.

Tuskinpa tämä Metallican arkistoihin minään superhyvänä keikkana jää. Kuten sanottu, hyvin peruskamaa varmaankin. Olisi kyllä tosi kiva päästä jonnekin ulkomaille tsekkaamaan menoa.

Jonotuksesta vielä, että itse tulin juuri sieltä eltsun puolen pitkästä jonosta. Tunti meni jonotellessa, ja Slipknottia ehdin nähdä n. puolet. Aika puuroa oli joo. Itse Metallicaa diggailin n. 10-15 metriä miksauspöydästä eteenpäin: Paljon oli paikkapaikoin kättä ylhäällä, mutta kyllä itse starojakin ihan riittävästi näki. Soundit oli ihan ok, mutta Onen pommit tuntuivat jo siinä hirveän kovilta. Toivottovasti sinulla joka olit eturivissä, oli korvatulpat! Sää oli lopulta lähes täydellinen: Ei pilven pilveä.
Please, tulkaa uudelleen edes kahden vuoden sisään! Halliin. Stadionkeikat ovat osaltani pannassa tästä eteenpäin.

Metallica@Stadion:
Biisilista: ****
Kokonaisuus: ***½

edit: Full Metal Jacket -lainaukset Onen alussa olivat ihan vitun asialliset!
 
Viimeksi muokattu:

KanaDa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lohjanpallo, Real Madrid
Onnellinen rannekkeen omistaja oli erittäin tyytyväinen keikkaan! Kaikki biisit tuli mitä oli odotettu ja tunnelma lavan edessä oli loistava joskin meinasin lentää perseelleni one:n alussa tulleista räjähdyksistä. Slipknot oli myös hyvä ja varsinkin äijien energia lavalla yllätti! Lostprophets oli yllättävän hyvä. Jonoon mentiin puol neljä ja kyllä kannatti.
 

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mä olin ainakin sulaa vahaa 'tallica boysien edessä. Uuhhh....
 
Metallica kicked ass!

Hyvä keikka, hyvä biisilista, jopa I disappear toimi livenä ihan hyvin. Dyers Eveä tosin jäin kaipailemaan, mutta Jump in the fire oli kyllä hieno kuulla myös.
Aika paljon soittivat Metallica-levyltä; 4 biisiä, mutta kyseisen levyn biisit saivat kyllä mukavan tunnelman aikaan.
Parhaita tunnelmannostattajia A5:stä nähtynä olivat Master, Enter Sandman, Creeping Death, Seek&Destroy, Battery ja Nothing Else Matters, jonka soidessa oli maaginen tunnelma, myös Franticin alussa ne huudatukset toimi, ja muutenkin biisi kuulosti helvetin hyvältä livenä.
St. Anger taas ei toimi livenä kovin hyvin, jos uudelta on joku biisi otettava, niin se voisi olla The Unnamed Feeling mielummin.

Kyllä oli hienoa nähdä viimeinkin Metallica livenä, mutta Slipknot lämppärinä oli melkoinen pettymys, kuuli vaan sen roskapönttöjen paukutuksen ja välillä jotain rääkymistä, ei napannut, lähdin ostamaan pizzaa.
Lostprophets sen sijaan kuulosti paremmalta, kuin mitä olin odottanut, eli jopa ihan hyvältä livenä, levyltä en ole edes kysesistä bändiä kuullut.

Helvetin hyvät fiilikset kuitenkin keikasta jäi, pääsimme vielä suht nopeasti pois, kun olimme auton siihen 10 €:n paikalle jättäneet.
 

zaluun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tanska
Ihan kiva

Olihan se taas ihan kiva nähdä Metallica pitkästä aikaa. Keikkana aika peruskamaa, ei pettymyksiä eikä yllätyksiä.
Fade to Black jäi valitettavasti soittamatta tällä Stadin keikalla, mut toisaalta oli kiva kuulla Jump in the Fire. Se kun kuulostaa livenä aina paljon paremmalta.
Lost Prophets ja Slipknot kuulostivat takakaarteeseen lähinnä riisipuurolta. Slipknot olis voinut käyttää enemmän hyväkseen kolme rumpupatterin tarjoamat mahdollisuudet, parissa biisissä tätä hyödynnettiin, enempää jäin kaipaamaan.
One ja For whom the bell tolls olivat itselleni ehdottomat kohokohdat. One pommeineen on aina yhtä vaikuttava.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Olinks mä keikalla? Korvien vinkunasta päätellen olin (korvatulpat is for pussies). Keikka oli mielestäni loistava. Oma paikkani oli noin 20 metriä (yleisöstä katsoen) oikean puolisen screenin kohdalla. Meno oli muikea ja ihan hyvin näin. Näin myös nimimerkin Bigreds screenillä. Se oli ainoa varjopuoli keikassa ;). Kun saavuin Stadikalle, niin jonot olivat suunnilleen Paavo Nurmen patsaalle. Kolme minuuttia tästä, niin olin jo kentällä. Jonot ovat landelta tulleita janareita varten. Kaikki taisivat jonottaa kahteen ensimmäiseen turvatarkastuspisteeseen, kun sisäänpääsypisteitä oli kymmenkunta. No ehkä jotkut tykkäävät jonottamisesta. Huvinsa kullakin.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
En turhaan lähtenyt. Loistava keikka. Harmittamaan jäi ainoastaan se, että Slipknotin ensimmäinen puolisko meni ohi. Hyvän keikan vetivät, erityisesti jo mainittu Full Metal Jacket-pätkä ennen Onea veti suun hymyyn.

Suomalaisten lämpiäminen kestää. Vasta loppupuolella alkoi olemaan kunnon tunnelmaa. Parempi keikka kuitenkin kuin -99. Äänimaailma ei ollut paras mahdollinen. Vielä huonompi se oli Slipknotilla. Mitään selvää ei saanut tulpat korvissa. Otin ne sitten pois. Metallican biisit on jo niin syvällä takaraivossa, ettei se äänimaailma niin paljoa häirinnyt.

Ottaisin heti uusiksi.

EDIT: Niin, ja Hetfieldillä on edelleen maailman pirullisin nauru
 
Viimeksi muokattu:

Padis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Ilmestyskirjanpitäjä


. Äänimaailma ei ollut paras mahdollinen. Vielä huonompi se oli Slipknotilla. Mitään selvää ei saanut tulpat korvissa. Otin ne sitten pois. Metallican biisit on jo niin syvällä takaraivossa, ettei se äänimaailma niin paljoa häirinnyt.

Ottaisin heti uusiksi.

Kyllähän sen huomasi siinä miksauspöydänkin vieressä, että siellä roikuttiin välillä nappuloissa kiinni. Enimmäkseen kuulosti kumminkin ihan hyvältä. Katsomossa oli kuulemma ollut enemmän puuroa varsinkin välipuheet. Lipan alla ääni taisi kiertää kaikista pahimmin. Mutta eihän livenä voi mitään studiokamaa vaatiakkaan. Hauskaa oli se kun James kyseli osaatteko muuten englantia tai edes laskea :) Onen alku sitten tuo vielä tänäänkin kylmät väreet meikäläiselle.... hrrrr. Kerkesin jopa vetää kännit keikan jälkeen ja tänään jatkuu.
Tuli ostettua joku fanituspaitakin. Kattelin siinä myyntikojulla sitä keikkapaikkojen listaa
ja ihmettelin kun heittävät Saksassa neljä keikkaa... onkohan jo loppuunmyytyjä? :)
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Keikka oli ihan hyvä. Eihän Metallica koskaan petä, on ne todellisia ammattilaisia James ja koko poppoo. Mutta jumalauta sitä kenttäjonoa mikä sinne oli joskus 19.00 vielä. No teinpä sellaisen käännöksen että pikavauhtia läheltä löytyneeseen Siwaan ja sieltä löytyi sopivat jonotusjuomat ja yhtäkkiä se jono alkoikin vetämään aika vauhtia kun siellä olivat kai järkkärit avanneet lisää portteja jota jopa kuulutetteenkin meille tosi pitkässä jonossa olijoille. Sieltä taas sellaisia sulosointuja tuli illan aikana että kyllä oli hienoa olla paikalla. Niin ja ennen keikkaa Sportissakin soi Metallica ihan hienosti ja myös yöllä sitten siihen asti kun paikka oli auki. Toivottavasti Metallica nähdään Stadikalla uudestaan vaikka jo 2005!
 
Viimeksi muokattu:

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Sanokaa mitä sanotte mutta *tun kova keikka oli!
Itse antaisin keikalle kyllä kympin. Tai krittisien ihmisten mieliksi,
arvosanan kiitettävä.

Oma paikka oli mikseripöydän edessä oikeassa etukulmassa,
lavalle päin katsoessa. Siitä näki hyvin myös Metallican ZZ-Top -
tyylisen miksaajan.

Se on livekeikka ja ei niitä saundeja pysty hiomaan hifisteille
sopiviksi, joissain paikoissa ääni kiertää enemmän joissain
vähemmän. (kentälle Jamesin puheesta huomasi alussa kaiun)
Se on se tunnelma joka sen korvaa!
Ja kentällä sitä on, oli seiniä tai ei.
Kyllä siellä halleissakin ne istumapaikat vaisumpia on.

Kyllä sanoisin että kiertueen alkupäässä oleva keikka vaikuttaa
paljon, näin Maidenin talven kiertueen viimeiseen keikkaan
verrattuna...
Bändi otti hyvin yleisön mukaan ja James jakoi kokoajan palutetta
yleisölle. Myös kiertuepaitojen kokoja oli vielä jäljellä.

Biisilista oli järisyttävä, lopussa vielä S&D räjäytti pankin.
...tai ainakin itse odotin sitä ennemmin kuin esim. Dyers Eveä.

Ilma oli täydellinen, tai pimeämpänä valoshow olisi päässyt
enemmän arvoonsa.. Mutta eikai sitä kukaan halua paskempaa
ilmaa toivoa.

Yleisesti sen verran että jono oli järkyttävä ja alkoi liikkua vasta
kun Slipknot kuului alottaneen. Noh, se toinenkin sisäänkäynti
olisi ilmeisesti ollut...
No itse en menettänyt mitään kun sain Slipknottiakin tarpeeksi.
Bändi oli (itselleni) vaan rääkymstä ja yltiöpäisen paljon porukkaa
lavalla säheltämässä. Riittääkö tosiaankin kaikille heille jotain
tekemistä bändissä...?
Noh, basari oli ainakin kova...
Itse en välttämättää bändissä jaksaisi millään pinokkio-naamarilla
heilua, sen verran juntilta se vaikutti, mutta kukin tyylillän.

Hesarissa oli artikkeli Metallican konsertista ja lähes puolet siitä
keskittyi johonkin helvetin kenteleisiin ja niiden historiaan.
(Metallica siis sai kultalevyn johdosta Suomesta sähköiset kanteleet)
Pitkä miinus Hesarille siitä!

Miten muuten tuollaiset rannekkeen sai, millä ilmeisesti pääsi
eteen? Itse en edes ennen Hesarin kuvaa tiennyt että siellä oli
moinen järjestely.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Viestin lähetti stiflat


Miten muuten tuollaiset rannekkeen sai, millä ilmeisesti pääsi
eteen? Itse en edes ennen Hesarin kuvaa tiennyt että siellä oli
moinen järjestely.

Allekirjoittaneelle ja kaverilleni tuli joku äijä (ei järkkäri) portista sisään astuttuamme kysymään että "haluuko jampat eturiviin?" ja antoi sen rannekkeen.
Olihan se uskomaton fiilis päästä todistamaan sankareitaan niin läheltä. Ruisrockin kaltaista rynnimistäkään ei tarvinnut pelätä kun aidat olivat paikallaan.

Eipä sen enempiä pääesiintyjästä, isoin Ruutu sen hyvin tiivistääkin IS:ssä: "Metallicaa ei voi hirveästi ylistää, se on liian hyvä. Liian hyvä ylistettäväksi"

Slipknotista täytyy sanoa että voi voi mitä kuraa. Olivatko ottaneet kaikki kaverinsakin mukaan kun niitä näytti riittävän joka lähtöön? Yhdellekkin kaverille oli langennut niinkin tärkeä rooli kuin hakata tynnyriä baseball-mailalla yhden biisin ajan.

Meediona voin kertoa Slipknotin uran jatkon. Seuraava levy on floppi, sitten kerätään kasaan tuplacd nimellä Best Of. Myös live DVD tulee markkinoille. Sitten tehdään KISS:it ja ilman naamareita lavalle. Yhtyeen jäsenmäärä kasvaa nykyisestä lähemmäksi kahtakymmentä.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olinhan siellä minäkin..

Hetfieldin välispiikkaukset olivat yllättävän rentoja.

Itse naureskelin kun tunnelma meinasi vähän rauhoittua ja James heitti kommentin "hey we're still here!"

On ne kyllä sen luokan Staroja ettei paremmasta väliä.

P.S. miten se Kirk Hammet voi näyttää aina vaan yhtä nuorelta? Onko hän muuten latino jossain määrin vai millaiset sukujuuret mies omaa? Tulipa vaan mieleen.
 

Europoli

Jäsen
Viestin lähetti Markku
Jonot oli hemmetin pitkät, 17.20 kun meni jonottamaan kentälle pääsyä, 19.20 oli perillä, juuri kun Slipknot lopetti. No, eipä tuo juuri harmita.

Me tultiin siihen tajuttoman pitkään kenttäjonoon 19.10, jonon pää oli puolessa välissä Vauhtitietä, Eltsun kenttä lähes näkyi. Syy jonon pituuteen selvisi suht pian, jonossa oli porukkaa joka ei sinne kuulunut = yläkatsomoihin menijöitä, jotka eivät osanneet / muistaneet ottaa selvää mistä mennään sisään. Sen jälkeen jono etenikin ihan juoksujalkaa ja hyvissä ajoin kerettiin sisään.

Keikasta ei lisättävää, muut ovat sanoneet jo kaiken oleellisen. Hieno tapahtuma, ei todellakaan menneet rahat hukkaan. Itselleni kyseessä oli toka Metallica-keikka, eka oli vuosi sitten Roskildessa, pirun hyvä show sielläkin mutta pakko myöntää, että ne raketit ja valot näyttivät kyllä Tanskan pimeässä yössä jonkin verran tehokkaammilta.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Vastarannan kiiski ilmoittautuu. Eilen näin Metallican kuudetta kertaa ja tämä oli kokemuksena selvästi vaisuin. Suurin syyllinen pettymykseen ei kuitenkaan ollut Metallica vaan Olympiastadion. Nauti siinä sitten keikasta takakaartesta käsin. Lavalla juoksenteli jotain muurahaisen kokoisia äijiä ja kajareista kuului jotain ihme hyttysten ininää. Mikä perkeleen hevikeikka se on jos korvissa ei edes soi keikan jälkeen?!

Pettymyksen tunteeseen johtivat varmaan myöskin liian suuret odotukset jotka olivat seurausta viimevuotisesta keikasta Roskildessä. Siinä keikassa ei ollut yhtään "löysää", puolitoista tuntia tiukkaa mättöä ilman välibiisejä, kusitaukoja (=sooloja) tai muuta turhaa. Nyt palattiin stadion-formaattiin: oli sooloja, pitkiä välispiikkejä ja yleisön huudattamista. No, niin se vaan taitaa olla että mikään bändi ei jaksa mättää yli kahta tuntia ilman hengähdystaukoja.

Olympiastadion on muuten tapahtumapaikkana aivan onneton, järjestely tökkivät joka kerta olipa kyseessä keikka tai jalkapallo-ottelu.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ihan hyvä keikka ja järjestelytkin toimivat lukuunottamatta sitä, että sitä kaljaa ei kentällä saanut ja joutui turvaamaan omiin eväisiin. Pihvi taisi jo aiemmin mainitakin, että jonoon seisomaan jääminen on janareita varten. Sen kun käveli sisään vaan ja sillä siisti.

Parempi veto oli kyllä kuin Ruisrockissa viimeksi. Setti oli paria poikkeusta lukuunottamatta ihan ok ja virtaakin tuntui äijillä riittävän. Soundit olivat alussa useamman biisin ajan häiritsevän paskat jopa miksauspöydän tuntumassa, mutta loppua kohden kohenivat selvästi. Liekö tuulella tms. asiallakin merkitystä?
Sinänsä sääli, että alussa tuli todella kovia biisejä, joista ei nyt ihan saatu parasta irti.

Tulipahan kerran elämässä käytyä stadionkonsertissakin. Ei vedä vertoja sisätiloille, mutta olihan tuo ihan mukava ilta.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Viestin lähetti HN
Miksi Metallicaa käsittelevissä kirjoituksissa korvataan ässät zetoilla?

Pitäväthän Metallicankin kaverit pipoja päässä musavideoissa yms. joten kaitpa tuokin sitten kuuluu asiaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös