Metallica-keskustelu

  • 705 596
  • 3 722

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Black kiinnostaisi kyllä kuunnella kokonaan, mutta joku mikä lie satama ja ulkoilmakonsertit (stadikalla) ylipäätä ei jaksa enää kiinnostaa sen vertaa, että jaksaisi vaivautua paikalle. Sama harmillisesti on todettava noista muistakin Helsingin "päiväfestareista", vaikka esim. ZZ Top tekisi kyllä mieli nähdä.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Atlantic Cityssä olisi juhannuksena Metallican omat festarit... Eilen illalla julkaisivat ko. tiedon suorassa webbistriimissä.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Tuossa vielä linkki festarin sivuille:

OrionMusic

Ekana iltana Black Album kokonaan ja toisena Ride the Lightning kokonaan!

No voihan helevetti. Liput Helsingin maanantaifestivaaliin on ostettu, mutta yhyy sentään koko homma alkaa kärsiä inflatsion. Muutenkin viime Metallicalla vahvistettua Sonisphereä on vaikea ylittää. Oli lauantai-ilta ja bändi hirmuvedossa vapautuneena. Trujillo itki iloliikutusitkua ja Ulrich oksensi sateenkaaria vai puhuiks se tanskaa?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Lippua ei nyt Sonisphereen tullut hankittua. Toisaalta vuoden 2007 stadikan keikka sekä Porin 2009 keikka olivat niin kovia, että olisihan lipun ostaminen varsin perusteltua ollut, mutta nyt keikkoja tulee kesäksi taas niin paljon, että ajattelin suunnata katseet ZZ Topiin sekä Mötley Crüehen. Metallican lisäksihän tuolla olisi ollut myös Machine Head ja Amorphis, jotka olisin mielelläni katsastanut, mutta eihän sitä tiedä jos tikettejä tulee vielä myyntiin ja mieli muuttuu.

Vaikka albumina Black kantaakin jonkinlaista "MTV"-leimaa niin paljon kovia vetoja sieltä löytyy, jotka eivät ole niitä tunnetuimpia Metallicalta. Don`t Thread On Me, Through The Nevers, Of Wolf And Man, The Struggle Within...helvetin kovia biisejä varmasti livenä. Kovia settilistoja Metallica saa kyllä luotua, kun uutta ja vanhaa sekoitellaan Blackin lisäksi, itse nimittäin pidin Death Magneticista kovasti.

Olettekos tutustuneet Beyond Magneticiin, Death Magneticin "ylijäämä"-biiseihin. Ostin tuon Citymarketista joku päivä pyörimästä ja ainakin Hate Train ja Rebel Of Babylon kolahtivat heti. En tiedä, voihan se olla, että nuo kappaleet on ollut kuultavissa jo kauan aikaa, mutta mä törmäsin niihin vasta vähän aikaa sitten.
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hate Train ja Just a Bullet Away toimii. Etenkin jälkimmäinen. Ainoa vika näissäkin "jämäbiiseissä" on se pituus. Kaikista biiseistä olisi voitu saada paljon pois. Etenkin tuossa Just a Bullet Awayssa on aivan turha väliosio. Muuten biisi on aivan loistava!

Hell and Back on surkea tekele ja aivan oikeutetusti jätettiin levyltä pois. Rebel of Babylon toimii hieman paremmin mutta eipä tuo mikään erikoinen ole.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Hate Train ja Just a Bullet Away toimii. Etenkin jälkimmäinen. Ainoa vika näissäkin "jämäbiiseissä" on se pituus. Kaikista biiseistä olisi voitu saada paljon pois. Etenkin tuossa Just a Bullet Awayssa on aivan turha väliosio. Muuten biisi on aivan loistava!

Eli tismalleen sama vika kuin koko Death Magnetic levyssä? Ei ole tehty biisejä, vaan on nidottu tolkuton määrä hyvin vaihtelevan tasoisia riffejä yhteen ja itsekritiikin puutteessa jätetty sellaisiksi.

Pitihän se nyt fanina tuo EP hommata myös, mutta tuskin ensi kuuleman jälkeen soittooon päätyy. Samanlaista huttua oli, kuin emolevykin. Just A Bullet Away oli tosiaan myös omasta mielestä parempaa matskua, mutta auttamatta liian venytetty.

Sonisphere jää väliin. Olisivat pitäneet viikonloppuna, niin olisi voinut harkitakkin, tosin pääasiassa Machine Headin ja Gojiran takia. Metallica on nähty jo niin monta kertaa, että voin ihan kärsivällisesti odottaa parempaa settiä, kuin Black.
 

Lavis

Jäsen
Missä nykyään soittaa Jason Newsted vai soittaako missään? Myydäänkö Suomessa missään näitä Trujillon käyttämiä hihattomia paitoja? Kiinnostaisi tietää onko Suomessa olemassa ollenkaan kauppaa, joka myy nyt esim. Metallican "vaatteita".
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Missä nykyään soittaa Jason Newsted vai soittaako missään?

Ei ole "virallisesti" tainnut vuoden 2006 jälkeen soittaa missään, noitten vaivojensa takia(?).

*edit*
Jollain tapaa kai vielä ollut kuitenkin mukana Voivodissa...

Myydäänkö Suomessa missään näitä Trujillon käyttämiä hihattomia paitoja? Kiinnostaisi tietää onko Suomessa olemassa ollenkaan kauppaa, joka myy nyt esim. Metallican "vaatteita".
Miksei Metallican oma nettikauppa kelpaa? Luottokortilla official kamat kotiin... METALLICA.com | Store
Muutamia kertoja tilannut tavaraa, ei mitään ongelmia.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Missä nykyään soittaa Jason Newsted vai soittaako missään?

Tällä hetkellä miehen ainoa aktiivinen projekti on superkokoonpano Whocares, jossa mukana mm. sellaisia häiskiä kuin Tony Iommi ja Ian Gillan.

Voivodissahan tuo vuosia soitteli, mutta ei ilmiselvästi enää tuossa bändissä ole mukana.

Ja Metallica kledjujahan saa nykyään Prismoista alkaen, mutta et vissiin tarkoittanut bändipaitoja?
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Kiitos tästä. Meinasi mennä itseltä kokonaan ohi.

Eip mittään kestä. Pätkähti Facebookissa mainos seinälle, en tuollaista muuten olisi tiennytkään. Mutta samalta vaikuttaa, mitä ennenkin. James ja Rob timanttia, Kirk on Kirk. Ja sitä yhtä persereikää tuskin tarvii edes mainita. Pitääpäs, ihan oikeasti pian ysikymppinen mummuni vetäisi paremmin kuin tuo saatanan smörrebröd...
 
Tällä kiertueella vedettyjä Black Albumin vähemmän/ei koskaan ennen soitettuja kappaleita kuunnellut nyt juutuupista ja täytyy sanoa, että Jamesin ääni kuulostaa ainakin noissa pitkästä aikaa helvetin hyvältä! "My friend of miseryä" olisi kyllä pitänyt pyytää Jason vetämään Robin tilalle. Kyseessä on kuitenkin hänen biisinsä. Loistavaa kuitenkin että tuota ja paria muutakin "Blackin" suosikkiani "Struggle withinia" ja "Don't Tread on me:tä" kuullaan vihdoinkin livenä!
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toimiipa tuo My Friend of Misery paljon paremmin livenä kuin studioalbumilla. Jamesin nykyinen ääni sopii tuohon biisiin paljon paremmin kuin Black Albumilla. En ennen kyseisestä biisistä oikein välittänyt, mutta kyllä tuo livenä vetäminen nosti osakkeita paljon. Sitäpaitsi onhan tuo väliosan tuplakitaramelodia sairaan siisti.

The Struggle Within näyttäisi toimivan myös hyvin. Hyvä, menevä ja yksinkertainen rokkibiisi. Tykkään.

Don't Tread on Me yllätti myöskin positiivisesti. Itse levyllä ei toimi juuri lainkaan, mutta livenä toimii.

Tuo setti mitä nyt soitetaan muutamilla vaihdoksilla on loistava festarisetti. Ei varmasti jätään ketään kylmäksi. Ekat neljä biisiä täyttä tappoa eikä hetken rauhaa. Kunhan nyt helsingissä vetäisivät Shortest Strawin! Huikea ja aliarvostettu biisi.

Eilinen setti Espanjasta. Toimii! No, jos jostain pitäisi valittaa niin Hell and Backin tilalle vaikka Fade to Black ja Batteryn tilalle Fight Fire with Fire. Kokonaisuudessaan kuitenkin loistava setti.

Hit the Lights
Master of Puppets
The Shortest Straw
For Whom the Bell Tolls
Hell and Back
- - - - - -
The Struggle Within
My Friend of Misery
The God That Failed
Of Wolf and Man
Nothing Else Matters
Through the Never
Don't Tread on Me
Wherever I May Roam
The Unforgiven
Holier Than Thou
Sad But True
Enter Sandman
- - - - - -
Battery
One
Seek & Destroy
 

Morgoth

Jäsen
No, jos jostain pitäisi valittaa niin Hell and Backin tilalle vaikka Fade to Black ja Batteryn tilalle Fight Fire with Fire. Kokonaisuudessaan kuitenkin loistava setti.

Vaihtuvat biisit taivat olla The Shortest Straw/Fuel/Hell And Back/Fight Fire With Fire/Battery/Blackened/No Remorse/Creeping Death. Tosin Hell And Back on nyt tainut olla viidessä viimeisessä keikassa eli kai se on sitten vakiintunut tohon settiin. Noista jos saisi toivoa niin Straw ja No Remorse.
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensi lauantaina näkyy Rock Am Ringin keikka suorana TÄÄLTÄ alkaen n. klo 22.00 Suomen aikaa.

Metallica kirjoitti:
"As a part of "The Road to Orion" we are bringing you a special streamed performance of Metallica’s SOLD OUT performance at
Rock Am Ring in Nurburgring, Germany this Saturday, June 2, 2012!

Metallica will hit the stage around 9PM local time — which is 3PM EST, 2PM CST and Noon PST). On Saturday, head back here and check out the stream above!"
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
On kyllä tiukkaa settiä pojilla, Jamesin ulkonäön muutoskin kertoo paljon siitä kuinka kovalla innolla sitä ollaan mukana eikä mitään säästöliekillä mennä.

Harmittaa vähän kun jää suomen keikka väliin mutta tarkoitus on nyt panostaa ja iskea vaikka ulkomaille katsomaan. Hieman ahdistaa suomen keikat. plöh.

Hieno bändi.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Kun ilmaiseksi saa. Sama syy vei viime kesänä näkemään Iron Maidenin. En välttämättä olisi tiennyt kummastakaan, että ovat vielä hengissä. Sääli kun lähipiirissä ei löydy vaikka Green Dayn ystäviä, joka olisi ihan hyvää musiikkia vaikka sitäkin myydäänkin stadioneittain. En kyllä ala jos sataa.
 

Vercetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kuume alkaa pikkuhiljaa nousta, on se vaan hienoa, että Metallica on jälleen mahdollista nähdä Suomessa! Onko muuten jollain heittää vinkkiä siihen, miten Helsingin päärautatieasemalta pääsee helpoimmin Kalasatamaan vai kannattaako kenties jäädä jo Pasilan asemalla pois junasta? Sonispheren sivuilla suositellaan metroa.
 

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko muuten jollain heittää vinkkiä siihen, miten Helsingin päärautatieasemalta pääsee helpoimmin Kalasatamaan vai kannattaako kenties jäädä jo Pasilan asemalla pois junasta? Sonispheren sivuilla suositellaan metroa.

Metrolla vaan Kalasataman metroasemalle ja siitä kävelyä massan mukana muutama sata metriä.

StevieY
 

Vercetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Metrolla vaan Kalasataman metroasemalle ja siitä kävelyä massan mukana muutama sata metriä.

StevieY
Kiitokset, eiköhän tuosta selvitä. Toki metromatkailu näin ei-helsinkiläiselle on jo seikkailu itsessään, mutta tosiaan tuskinpa siellä tarvitsee yksinään samoilla...
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Korjataan sen verran, että tuo Rock Am Ringin keikka tuleekin Suomen aikaa tänään klo. 00.00. Aikavyöhykkeet ovat yllättävän monimutkaisia...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös