Mestisottelut TV:ssä kaudella 2009-2010

  • 74 567
  • 283

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Säälittävää. Onneksi en korttia hommannut. D Team tulee eetteristä ulos noin 10 kertaa kaudessa? Tästä pitäisi maksaa? Hah. Sinällään D:tä vastaan ei mitään, mutta näitä puhtaita farmikuvioita kyllä. Ennempään pistän roponi Sportin ja Jokipoikien streami lähetyksiin. 21.11 näkee kunnon viihdettä Vaasasta. Vielä kun KooKookin alkaisi lähettämään kotimatsejaan netissä, niin paketti alkaisi olla kuosissa.

Niin, jatkossa Jokipojat tulee koneellenne jos tahdotte. Jokipoikien web-lähetykset tulee samasta palvelusta kuin Sportilla, paitsi lähetykset on hitusen joensuussa halvemmat.

Nautittavaa kiekkohuumaa kanavan parissa teille.
 
Viimeksi muokattu:

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Niin, eihän tämä sinänsä muuta mitään. Itse aion kuitenkin raahautua jäähallille kotipeleissä ja yritän olla paikalla myös jokaisessa vieraspelireissussa.

Vituttaa vaan kun tuo kanavapaketti tuli Mestiksen vuoksi hankittua ja nyt MTV3 kusee ihanasti silmään. Onneksi on nenäliinoja paketti että saa ureat kuivattua.
 
Jaa niin ehkä kaipaa, mutta esim SaPKo pystyy ainakin tällä hetkellä pelaamaan tosi hyvää peliä ja parempaa kuin monet muut yläpuolella sarjassa olevat...


On se kumma, että SaPKon mahtavasta pelistä huolimatta joukkue majailee sarjan pohjakastissa. Nää Lekit, Hekit, SaPKot ja D-Teamit ei kiinnosta pätkän vertaa näissä tv-peleissä. Onneks ei oo Maxii ni ei tarvi katellakaa D-Teamin pelejä.
 

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
"MTV3 MAXilla nähtävät loput runkosarjan tv-ottelut on päätetty yhteistyössä MTV:n, Suomen jääkiekkoliiton ja Mestiksen hallituksen kanssa."

Täytyy kyllä myöntää, että on melkoisen erikoisesti valitut pelit. 8 peliä yhteensä ja peräti 5 joukkuetta, joita ei näytetä ollenkaan.
Leki, Roki, Jokipojat, Heki ja SaPKo. Sitten D-Team ja K-Vantaa kolmesti, tasapuolista? Se on ihan totta, että kaikkia ei toisten pelit kiinnosta, joten siitä on ihan turha kinastella kenen pelejä pitäisi näyttää.

Esimerkiksi viime viikon SaPKo - Heki oli Savonlinnassa ja Heinolassa tosi kova peli, joka ei varmaan muita juuri kiinnostanut. Samalla tavalla täällä ajatellaan monesta muusta joukkueesta.

Minun mielestä tuo pelilista on lähinnä hauska vitsi, että kuka tuollaista on edes viitsinyt ehdottaa.
Perusidea olisi voinut olla, että kaikille 1 peli ja muutamille tulisi 2.

Itseäni tuolla ei kuitenkaan ole väliä, varsinkaan kotipeliä en olisi edes "halunnut" nähdä, kun käyn ne katsomassa paikanpäällä kuitenkin. 1 vieraspeli olisi kyllä maistunut, samoten kun esim. Rokin tai Hekin mikä tahaansa peli. No eipä tarvitse maxia avata siksi, että sieltä tulisi joku itseä kiinnostava peli.
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Näyttääpä siltä, että otteluvalinnoissa on painanut myös maantiede. Helsingistä pisimmällä olevat paikkakunnat jätetty pois: Rovaniemi, Joensuu, Kajaani. Säästöä MTV:lle sekin.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
On se kumma, että SaPKon mahtavasta pelistä huolimatta joukkue majailee sarjan pohjakastissa. .


Sanoinkin, että tällä hetkellä! En tosin kiellä sitä etteikö se olisi aiemmin ollut hyvää, mutta kun se hyväkään ei aina riitä, jos toinen on hetkellisesti parempi...ja jos et ole sattunu huomaamaan nii SaPkon pisteistä 4 parhaan joukkoon ei ole hirveen isoa eroa, eli siis tasainen sarja tällä hetkellä lukuun ottamatta kahta kärkijoukkuetta...

No mut joo samapa tuo minulle... mut harmittaa vaan kun en pääse itse oikein SaPKon kotipelejä katsomaan, kun en savonlinnassa asu, niin siksi tv-peli olisi ollut mielestäni hyvä...
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Täytyy kyllä myöntää, että on melkoisen erikoisesti valitut pelit. 8 peliä yhteensä ja peräti 5 joukkuetta, joita ei näytetä ollenkaan. Leki, Roki, Jokipojat, Heki ja SaPKo. Sitten D-Team ja K-Vantaa kolmesti, tasapuolista? Se on ihan totta, että kaikkia ei toisten pelit kiinnosta, joten siitä on ihan turha kinastella kenen pelejä pitäisi näyttää.

Tasapuolisuutta en niinkään kaipaa. Sellainen malli, jossa syksyllä valitaan ottelut tasapuolisesti ja keväällä sen perusteella, miten joukkueet ovat menestyneet, olisi mielestäni toimiva. Nyt on onnistuttu muuten, mutta LeKi ja Jokipojat olisi pitänyt saada mukaan.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
On se hienoa, että ei tarvitse kuunnella mikälie teppoja ja hekoheko KooKoo-S-Aukkosta + kylläjoo Aholoita. Hienot otteluvalinnat. Ei siinä mitään. Jokipojat kerran runkkiksen aikana ruutuun ja esmes traktorijengin farmi kuudesti (muistaakseni). Toivottavasti mestiksen finaalissa pelaisi Jokipojat ja RoKi.
Hienoa Pölhölaakso. Kaikki mihin te koskette muuttuu antimidasmaisesti paskaksi!
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Jokipojat kerran runkkiksen aikana ruutuun ja esmes traktorijengin farmi kuudesti (muistaakseni).

Jep, muoviseuraa näytetään kuusi kertaa telkkarissa. Ketä kiinnostaa? Tuskin ketään.
 

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
Aivan idioottimainen ottelulista, näköjään Pöllölaakson sijainti on tärkeintä, eikä mikään muu.
Olisi varmaan muidenkin mielestä mukavaa, että saataisiin hieman vaihtuvuutta tuohon listaan. Jopa kaks kertaa samat farmit pelaa keskenään vastakkain, haloo...
Nyt taitaa loppu kanavapaketin maksaminen. Esim. koko kaudella näytetään vain YKSI Rokin peli.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Jaa-a.

Noh ans kattoo nyt, kevätkauden otteluvalinnat näyttävät aika hyvin korreloivan sarjasijoituksiin ja pari tuttua vääntöä toki myös mahtuu mukaan.

Sinällään ikävää että kaikki joukkueet eivät ruutuaikaa saa mutta näillä mennään.

Hommahan kusi jo siinä vaiheessa kun keinotekoisesti siirrettiin tv-ottelut maanantaiksi mutta näillä mennään. Ehkäpä palaute kuullaan ja ensi kaudella on jo paremmin, tai sitä seuraavalla kaudella tai sitä, taikka ehkä sitten jopa sitä seuraavalla kaudella.

Niin tai näin. Kuvanlaadullisesti on ero sen verran hyvä että ei tule ikävä Urheilukanavan mosaiikki paskaa matalalla bitratella. Phyi!
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mestis-kuvaa on jo alkukaudellakin nähty ja tullaan jatkossakin näkemään myös MTV3 MAXin kiekkopainotteisissa Tulosruuduissa. Mestiksen osalta pääpaino on torstaissa johon pyritään aina saamaan useampia maalikoosteita keskiviikon kierrokselta.

Tällä hetkellä MTV3 saa kuvamateriaalia säännöllisesti käyttöönsä Sportin, D Teamin, KooKoon, Jukureiden, Kiekko-Vantaan, HeKin sekä Jokipoikien kotiotteluista

http://www.mestis.fi/mestis/www/fi/index.php?we_objectID=9904
 

Roki #79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen kiekko
Tämä on sikäli ihan ok, että vieläkään ei tarvitse edes harkita Maxin hankkimista.

Kaiholla muistelen Urheilukanavan aikoja, kyllä kaikki oli silloin paremmin.

Täysin samat sanat! Itsekin tuli kateltua perjantaisin kiekkoa kotisohvalta, mutta en todellakaan ole hankkimassa kallista MAX korttia että näen 1kpl suosikki joukkueeni kotipelin. Kyllä on menty metsään tässä mestis kiekon osalta.
Haluttaisi kyllä tietää paljonko on katsojaluvut tällä kaudella?
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Kuulinko väärin, kun luulen kuulleeni MTV3:n lähetyksen alussa että Rovaniemellä on paras tunnelma koko mestiksessä?
 

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Että 1679 katsojaa tänään Hokkia vastaan? Katsoin pelin ja sen verran paljon näkyi sinistä penkkiä, että ei taatusti ollut lähelläkään tuota määrää. Juuri oikeassa pelissä sattui olemaan Teppo Laaksonen selostajana. Asiallista toimintaa maikkarilta.
 
Jospa se selostaja tarkoitti, että spontaanein kannustus/tunnelma ilman etukäteisharjoittelua.
 

Nile

Jäsen
Että 1679 katsojaa tänään Hokkia vastaan? Katsoin pelin ja sen verran paljon näkyi sinistä penkkiä, että ei taatusti ollut lähelläkään tuota määrää.
~5 alinta penkkiriviä ovat lähes aina tyhjänä, mutta sen yläpuolella täyttä. Myöskin kotijoukkueen pääty on aina tyhjänä kun porukka siirtyy hyökkäyspäätyyn seuraamaan peliä.

Katsojamäärä oli kauden alhaisimpia, mutta ~1600 oli silti todellinen.
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Empäs kuullut mitä kyseinen selostaja on taas televisiossa selittänyt. Rovaniemellä on toki hieno tunnelma mestistasolla, mutta ei missään tapauksessa paras. Se on tämä Suomen media taas asialla, eli selostajan kommentille voi lähinnä nauraa.
 

Nile

Jäsen
Kuulinko väärin, kun luulen kuulleeni MTV3:n lähetyksen alussa että Rovaniemellä on paras tunnelma koko mestiksessä?

Tarkalleen ottaen se meni jotenkin näin: "Rovaniemellä tunnelma on mestiksen parhaimpia", joka varmasti hyvin kuvaa todellisuutta. Toki heti sen jälkeen väitettiin että rovaniemellä ollaan vajaa tuhat katsojaa katsojakeskiarvossa KooKoota jäljessä, joten ei näitä kannata aina niin tosissaan ottaa..
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Empäs kuullut mitä kyseinen selostaja on taas televisiossa selittänyt. Rovaniemellä on toki hieno tunnelma mestistasolla, mutta ei missään tapauksessa paras. Se on tämä Suomen media taas asialla, eli selostajan kommentille voi lähinnä nauraa.

Taisi olla kuitenkin Ville Vimpari, joka kehui tuota Lappi Areenan tunnelmaa. Muuten tämän illan pelissä nähtiin monia jo SM-liigakokemusta saanutta pelaajaa. Roki ja Hokki ovat ponnahduslautana näille takaisin ylöspäin yrittäville pelaajille ja se näkyy yliyrittämisenä ja ajoittain sekavana pelaamisena. Kyllähän tämä tv-peli osoitti, että Mestis ei ole oikea sarja NHL-jättiläiselle.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Että 1679 katsojaa tänään Hokkia vastaan? Katsoin pelin ja sen verran paljon näkyi sinistä penkkiä, että ei taatusti ollut lähelläkään tuota määrää.

Kiinnitin samaan asiaan huomiota. Lappi-Areenan kotisivujen mukaan kyseiseen halliin mahtuu 3500 katsojaa ja tänään yleisömääräksi ilmoitettiin 1679 katsojaa.
Yleisöä ei kyllä missään tapauksessa voinut olla paikalla ilmoitettua määrää, sen verran tyhjän näköistä hallissa oli. Oliko tänään siellä Rovaniemellä hallissa tavallista väljempää vai näyttikö halli vain tyhjältä TV:n välityksellä.
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Omasta mielestäni hallissa ei ollut erityisen vähän porukkaa. Nähdäkseni ihmisiä oli saapunut hallille aivan yhtä paljon kuin edellisissäkin peleissä. Varmaan televisiokuva valehtelee jonkin verran?
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Viides peli paikan päällä tällä kaudella ja oli ylivoimaisesti vähiten jengiä mitä on ollut. Naurettiin kavereiden kanssa tuota 1600+ ilmoitusta. Veikkaisin että semmonen 200-300 oli lukemassa liikaa.

Tv-peli, rökäletappiot ja -20C pakkanen varmasti verotti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös