Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Mestiskarsinta 2018: Hermes – KOOVEE

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana ktmike, 16.03.2018 klo 18.23.

 1. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Eka peli alkaa kohta. Hermes suosikin paineet niskassa. Koovee pyristelee minkä pystyy.
   
 2. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Täyttä votun paskaa tuo Hermeksen peli taas!!
   
 3. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hieman tunnusteleva alku kai, mutta tiukkaa ollut. Tämä olisi muutenkin tiukkaa, sitten vielä seeprat suosii Kooveetä. Täysin selvä Hermeksen maali hylättiin..
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Joku sääntökirjan tunteva voisi tulla kyllä kertomaan miksi tuo maali hylättiin. Ensin ihmettelin miksi päivänselvää maalia mennään tarkastelemaan ja hylkäyksen jälkeen ihmetyttää vielä vähän enemmän.

  Veto viivasta ja kiekko yläkulmaan. Sitten yhtä äkkiä hylätään maalivahdin häirintänä. Limma ei ollut lähelläkään maalivahdin aluetta, eikä hipaissutkaan Risteliä. Maskipelaaminen ilmesesti kiellettyä tässä sarjassa.
   
 5. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Oli varmaan hallin kuuluttajalta väärä hylkäyssyy koska ketään ei ollut Ristelin lähelläkään.
   
 6. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  aika pyöritystä hermekseltä erän lopussa. kävi hyvä tuuri kooveelle, että tuomari hylkäsi selvän maalin.
   
 7. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ei se kyllä korkea mailakaan ollut. Eikä näissä peleissä ole valmentajan haastojakaan. Kummallinen tilanne kaiken kaikkiaan, vähän samanhenkinen kuin SKA:n jatkoaikamaali KHL-matsissa. Tosin KooVeella ei taida olla ihan yhtä paljoa käteistä ruskeiden kirjekuorien täytteeksi.
   
 8. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Kyllä oli hieno peli Kooveelta - taas kerran. Ei oikein sanat riitä kuvailemaan. Tosi järkevästi pelattu, omilla vahvuuksilla eli joukkueen eteen pelaamisella ja hirveällä yrityksellä voi näköjään saavuttaa vaikka mitä. Ihan sama mikä se kokoonpano on, kun yhteen hiileen puhalletaan. Uskomatonta
   
 9. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Huomenna uusi yritys, ja sitten alkaakin olla jo pakkovoiton paikka tavallaan, tarviiko edes perustella.. Sitä hylättyä maaliakin vielä enemmän harmitti tässä avauspelissä nuo isäntien lukuisat hukatut paikat. Kyllä oli maalinteko vaikeaa.. Alussa olisi ollut jo tilaisuuksia ottaa peli heti hallintaan, kun Kooveen alakerta koomaili muutaman kerran aika pahasti, mutta eipä niistäkään saatu paikkoja hyödynnettyä. Toivottavasti pojat piristyy huomiseen peliin, niin sitten on vielä aikaa kääntää sarja itselle.
   
 10. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Hermes tämän vie, ideaalitilanne olisi että toisesta otteluparista JHT pysyy suomisarjassa ka Hermes tippuu.. Näin saataisi taas ”paikallis”-ottelu meninkiä Kalajoki-Kokkola
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2018 klo 09.46
 11. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Toivottavasti koovee saa Sandvikin ja Petron mukaan tänään niin Ristelikin voi hengähtää välillä
   
 12. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Ilmeisesti Hermeksen pelaajan luistin kävi maalivahdin alueella ja vaikkei Risteliin koskenutkaan tai tätä häirinnyt niin siksi hylättiin. Aivan käsittämätöntä touhua! Ei ole ensimmäinen kerta tällä kaudella kun selvä maali hylätään. Runkosarjassa oli joku peli missä hylättiin peräti kaksi selvää maalia tällä samaisella syyllä. Onneksi tuolloin hylättiin molemmilta joukkueilta maalit niin meni nuokin tasan. En ole missään muussa sarjassa kuin mestiksessä nähnyt tämmöistä tuomariperseilyä tämän asian suhteen.
   
 13. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Maaliverkon soidessa kenelläkään hermesläisellä ei ole luistin alueen viivalla. Jos hetki ennen maalia kävi alueella, niin se on aikasempi tilanne eikä liity videotuomarin tarkasteluun mitenkään. Siellä nyt sekoiltiin ja etsittiin vain sitä luistinta alueelta eikä muistettu maalihetkeä ottaa huomioon.

  Taistelu jatkuu ja Hermekseltä ei minkään tarvitse muuttua, sen sijaan kymmenellä vedolla per peli KV ei voita paras seitsemästä -sarjaa.
   
 14. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Jos eilen ennustin että kylmä käy kooveelle kun 2 hyökkääjää puuttuu niin nyt se on aivan varma. RISTELI ei ole maalissa tänään!
  Mitä helvettiä on yön aikana tapahtunut???? Koovee kun ei tiedota koskaan mitään eikä mistään.
   
 15. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Nyt ei kyllä ennusmerkit ole Kooveelle kovin lupaavat todellakaan. Kolme elintärkeää hyökkääjää sivussa ja nyt vielä kovassa hurmoksessa tänä keväänä kiekkoja torjunut Tomi Risteli. Koovee hyötyi välierissä Pyryn sairasteluista, mutta nyt taitaa olla heidän vuoro kärsiä siitä.
  Ja Kooveen maalillahan on viime aikoina todella vähän pelannut Niklas Nalli. Pyryn paidassa mies taisi aina sulaa Hermestä vastaan ja veikkaanpa, ettei tänäänkään tule kovin mukava peli Nallille. Jos laukausmäärät ovat samanlaiset kuin eilen ja Nalli ei ylitä hurjasti tasoaan, voivat lukemat olla aika rumat tänään. Toivotaan kuitenkin, että olisi tiukka matsi, sillä jostakin syystä tässä jopa vähän paikallisvastustajaa symppaa :).
   
 16. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Pakko antaa propsit eilisestä pelistä kyllä Ristelille, varmasti on kysyntää SSarjaa korkeammaltakin ens kaudella. Toki Hermeksen laukausten taso oli mitä sattuu ja ne tuli ilman maskia sekä karvaajien suojiin, mutta tuo määrä torjuntoja, Hermeksen pitkiä pyörityksiä ja pari kunnon koppia. Piti kyllä KooVeen mukana.

  Jospa tänään paikoista laitettas sisään ja nuo hirveet Oho tilanteet saatais kuriin. Nyt kun Risteli on pois kokoonpanosta niin ehkä tuoki vähä helpottaa. :))
   
 17. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Nallihan pelasi hyvin, ja teki muutaman erityisen hyvän torjunnan. Mutta missä Risteli oli, onko loukkaantunut avausottelun jälkeen? Siitä en ainakaan äkkiseltään löytänyt tietoa Kooveen sivuilta. Mites heidän poliisipelaajat, pystyykö hekään joka peliin tulemaan mahdollisten työesteiden takia?
   
 18. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Nalli teki kyllä hyviä torjuntoja, ei häntä voi tappiosta syyttää. Omasta mielestäni aivan kauheeta peliä Kooveelta, verrattuna siihen mitä on tällä kaudella nähty. Kaikki syötöt meni harakoille hyökkäyspäässä ja puolustajien purut vastustajalle. Puhumattakaan siitä, että maalinteko ei onnistunut millään. Kyllä ikävä on Sandvikia, Niemeä ja Petroa. Kuvaavaan on, että 2 erässä kun koovee pelasi 3 ketjulla, niin puolustaja Riekko oli laitettu laituriksi!
  Ristelillä henk. koht. syy. Mikä sitten se liekin.
   
 19. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
 20. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Tänään on Koovee parhaalla kokoonpanolla mukana. Eipähän tarte vedota ainakaan poissaoloihin jos tulosta ei tule.
  Mukana siis tähän mennessä Hermes peleistä poissa olleet Niemi, Sandvik ja Petro. Ja mikä tärkeintä maaliin on palannut Risteli.

  Kun nyt vaan alivoimassa Kooveen pelaajat työntää ne 2 hermes ukkoo pois maalin edestä, niin maali pysyy varmasti puhtaana!
  Tämähän oli Hermeksen valmentajan kuningasidea eka peliin verrattuna.
   
 21. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Hermeksen ylivoimahan on ollut luokatonta tähän asti ainaki, KooVee hyvin pitäny syöttölinjat ja vetolinjat pois. Isoin ero varmaan on että nyt ei välttämättä mee yhtä helppoja ku viimeks ja Sandvik, Niemi ja Petro tosiaan mukana. Saas nähä monta alotusta tullaan voittamaan, ei oo ollu mikään Hermeksen vahvin osaalue tuo.

  Tiukka matsi tulee kyllä olemaan, uskon ja toivon että Hermes kairaa tästä voiton.
   
 22. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Tiukka matsihan siittä tuli, vaikka eka erä näyttiki siltä ettei KooVee paljo tuu kiekolla olemaan. Ensimmäisen erän torjunnat 1-10 KooVeelle, peli 1-1. Ihme nukahdukset jatkuu ja tälläkin kertaa sai Hildeni rauhassa viimeistellä tyhjiin. Seuraavat erät oliki paljo tasasempia.

  Tärkee voitto ja laajasti onnistumisia. Nyt toivotaan että Markkula on kunnossa perjantaina ja ensimmäisen erän peli saatais pidettyä koko pelin. Oman pään nukahdukset kun vielä kitkettäs niin saatais aika todennäkösesti katkastua lauantaina.
   
 23. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Olipa kertakaikkisen surkea peli Hermekseltä tänään vaikka 0-3 voitto irtosikin. Huomenna sarja sitten katkolla Kokkolassa! Ja nyt täytyy kyllä toivoa että Huhtala on pelikunnossa. Sieltä tuli se kuuluisa puhdas taklaus suoraan päähän ja voisin melkeinpä sanoa että taitaa Huhtalan kausi olla paketissa kun niin totaalisen kuutamolla oli taklauksen jälkeen että eiköhän sieltä aivotärähdysdiagnoosi löydetä. Tuomarit paskoivat totutusti tässäkin tilanteessa housuihinsa mutta siihen onkin jo totuttu.