Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Mestis-joukkueiden voimasuhteet kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Espoonmies, 28.06.2016 klo 15.27.

 1. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Nyt kun tuo espoolainenkin joukkue on saatu ainakin osittain julkistettua niin alkaa olla aika vertailun. Itse en ole Mestistä seurannut vuosikausiin sen enempää kuin että suunnilleen finaalijoukkueet olen katsonut. Siksi olisikin kiva tästä lukea aiheeseen paremmin perehtyneiden näkemyksiä joukkueiden tämänhetkisistä koostumuksista. Itseäni toki kiinnostaa eniten, että minkä tasoinen toi espoolainen nippu on vertailussa muihin joukkueisiin.
   
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  PAF kertoimet 28.6

  TuTO 3,00
  Hokki 3,30
  Espoo United 4,25
  SaPKo 9,00
  Jokipojat 12,50
  K-Vantaa 26
  Keupa HT 26
  JYP-Akatemia 36
  Kokkolan Hermes 41
  LeKi 41
  Peliitat 51
  Roki 51
  IPK 76

  Sijoitukset varmaan kertoo jotenkin edes, vedonlyöntitoimisto toki vetää varmaan hieman kotiinpäin tässäkohti kautta kun kilpailua ei ole. Tuo Espoo on hyvinkin mielenkiintoinen kohde, sinällään sijoitus voi olla mitä tahansa tai ylivoimainen mestaruus, riippuu paljon onko materiaali tämä mikä nyt ilmoitettu vai koviakin hankintoja vielä tulossa. Jos loppupaikat menee suurimmaksi osaksi junnuille niin sijoitus ei välttämättä ole 3 joukossa. Ei sillä että kesän kertoimet juuri mitään kerro, mutta antaa osvittaa siitä mitä joku ammattilainen on arvioinut voimasuhteeksi juuri nyt.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Aika vaikea tässä vaiheessa alkaa arpomaan kun ei ole oikein edes perillä ketä missäkin pelaa, mutta varmaan noissa kertoimissakin jotain perää on. Tosin itse sijoittelisin SaPKoa isommalle kertoimelle, ellei kauden kynnyksellä vahvistu muutamilla pelaajilla.
  Espoossa on hyvä runko, mutta en sanoisi sen olevan ainakaan mitenkään poikkeavan kova tässä vaiheessa. Mestiksen isoilta Sport, Jukurit, KooKoo on nähty tuon tasoisia ja parempiakin joukkueita viime vuosina.
  Hirso tulee olemaan varmasti kova sälli ainakin ylivoimapelissä ja voisin veikata että ppg on > 1

  Normaalisti Mestiksessä ei voi tässä vaiheessa vielä joukkueita asetella järjestykseen. Kun liigapudokkaat ja yhteistyöpelaajat liitetään joukkueiiin niin niiden iskukyky voi muuttua hyvin merkittävästi.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Selkeesti varmanpäälle vielä tässäkohti nuo kertoimet ja PAF taitaa olla ainut paikka joka julkaisut kertoimet. Sijoituksissa kuitenkin varmaan saa jotain osvittaa ja minkälaiset oletukset on porukoista. Tuo espoo on todella hankala kun voi tulla vaikka ketä vielä tai sitten täyttyä loput pelipaikat junnuilla. Hirson varaan menee kuitenkin aika paljon ja loukkaantuu tai höntsää niin äkkiä voi joukkueen voimasuhteisiin vaikuttaa. Espoo varmaan myös voi olla niitä pelaajia jossa eniten myös vaihtuvuutta käy jos tekevät yhteistyötä jonkun seuran kanssa tai ottavat muiden "jämät" edes hetkeksi.
   
 5. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Kyllähän Hokki on Mestiksessä ollut pitkään hyvä. Seurassa ilmeisesti tehdään oikeita asioita ja Oulusta tulee vahvistuksia pitkin kautta. Tovereilla on Mestikseen hyvä joukkue ja minulla on luottamus Elomoon valmentajana. Noiden kahden veikkaisin olevan sekä runkosarjassa että pleijareissa neljän parhaan joukossa ja kait Espookin niille sijoille päätyy.
   
 6. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Aika ison kertoimen PAFfi antaa vielä espoolaisille. Veikkaan, että tulee kyllä vielä alaspäin. Itselle kyllä yllätys, että Hokki rankattu TuTon taakse, kun otetaan huomioon, että TuTo ei ole juurikaan kevään joukkue ollut. Viimeiset kolme kevättä sulanut pleijareissa kuin jäät Aurajoesta. Nopeasti ja rajusti. Mutta josko tämä olisi nyt se meidän kausi? Itselle tuon näköinen sarjataulukko kelpaisi oikein mainiosti. :)
   
 7. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  K-Vantaa neljän joukkoon tulevana kautena ;) No ei innostuta vielä! Todellisuudessa kokoonpanot ja pelaajat tarkentuvat joukkueissa vasta harjoituspelien jälkeen kun tryoutit ja liigasta pudonneet selviävät.
   
 8. rosswell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, vain ja ainoastaan
  Lainaus:
  Hakuammuntaahan nämä vielä ovat. Itse voisin noilla kertoimilla kokeilla JYP-akatemiaa, koska uskon että Liigan puolelta tulee todella paljon (pari kentällistä) apuja tänä vuonna melkein jatkuvalla syötöllä. Ei niin, että uskoisin, että heillä oikeasti mestaruuteen olisi mahdollisuutta, mutta ylikerrointa tarjotaan kyllä.

  Tästä olisi hyvä ottaa vertaileva tilanne vaikka tuossa elokuun puolivälissä tai loppupuolella kun alkaa jonkin verran enemmän pelaajauutisia olla julkisuudessa ja harjoitusottelut alkaneet.

  Hokilla on melko lailla joukkue kasassa jo nyt, mikä on harvinainen, mutta hyvä tilanne, innolla odottelen ensimmäisiä harjoituspelejä ja syksyn korvilla varmaan ensimmäinen liikehdintä Oulusta Kajaaniin päin alkaa...
   
 9. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tämähän on toisaalta myös Akatemian heikkous. Syksyllä saattaa kulkea lainapelaajien ansiosta, mutta kevään koittaessa ja siirtorajan tullessa ei sitten niinkään. Lisäksi vaihtuvuus Akatemiallaon jälleen suuri ja useampi kärkipelaaja vaihtoi maisemaa. Tuolla kerroinasettelulla olisin valmis sijoittamaan markkani Hermekselle. Toinen kausi Mestiksessä, joka alkaa vielä saman valmentajan johdolla. Mikäli ennen kauden alkua olisi H2H -vedossa vastakkain Hermes ja Akatemia, niin näkisin Hermeksen tuossa parissa suosikkina.
   
 10. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Kerroin on iso, mutta niin kuuluu ollakkin tällä hetkellä. Mutta omasta mielestä ehkä liian iso jos Jyp Akatemian omaan vertaa, just noitten mainitsemien seikkojen takia. Mutta jos Hermes saa vielä luvattuihin 3 uuteen hyökkääjään mahtumaan sen 2 pisteisiin kykenevää kärki hyökkääjää niin uskoisin kertoimen tippuvan tuonne KeuPan ja K-Vantaan tasolle.

  Tällä hetkellä omissa arvioissa kärki viisikko menee

  1. TuTo
  2. EU
  3. Jokipojat
  4. Hokki
  5. Sapko

  Pitää lopullinen lista tehä vielä ku joukkueet kasassa.
   
 11. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Pakko itsekin osallistua voimasuhdeveikkaukseen:

  TOP3:
  TuTO - Hokki - Espoo United (keskinäinen järjestys voi olla mitä vaan)

  Kotiedusta taistelevat:
  SaPKo - Jokipojat - K-Vantaa - Keupa HT (tällä hetkellä sanoisin K-Vantaa 4. kotietujoukkue)

  Play off -paikasta taistelevat:
  JYP-Akatemia - Kokkolan Hermes - Peliitat (tällä hetkellä sanoisin, että viimeinen poff-joukkue on Peliitat tai Hermes)

  Putoamispeikkoa vastaan kamppailevat:
  LeKi - IPK - Roki (tällä hetkellä veikkaisin RoKi)
   
 12. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  En itse ehkä tiputtaisi IPK:ta noin alas, vaan laittaisin tuohon playoff-taisteluun mukaan. Jos molarit on entisellä tasolla, niin voivat kannatella. Vielä jos KalPasta tipahtaa pari hyökkääjää Zborilin kaveriksi, niin voi tulla kovaa jälkeä.

  LeKin jopa soisin putoavan (anteeksi vain).
   
 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tässä riippuu paljon varmaan kauden aikana loukkaantumisien määrä kummassakin joukkueessa, niin Akatemian kun JYPin, viimekaudella loukkaantumiset kauden aikana teki kapeassa materiaalista vielä kapeamman, nyt pelaajamateriaali on laajempi ja kestää loukkaantumisiakin paremmin, mutta tosiaan siirtoraja kun menee kiini niin ne liigavahvistukset lähtee suurimmaksi osaksi pois, eli sitä ennen pitäisi varmistaa pudotuspelipaikka ja siellä sitten yllättää. Viimekautta paremmin kuitenkin varmaan kärkimiehiä jääkin joukkueseen, että mahdollisuuksia on. Jos tuossa pitäisi esimerkiksi veikata runkosarjan voittajaa niin saattaisi olla paljon paremmat mahdollisuudet Akatemialla siinä kun pudotuspeleissä jossa vedetään parhaimat pois.

  Myös Akatemian maalivahtitilanne on vähän kinkkinen kun Saikkonen lähti pois ja tarkki ei todennäköisesti jatka JYPIssä, eli kaksi maalivahtia huutaisi melkein rosteri ellei ruusu pysty nappaamaan selkeää ykkösmaalivahdin tonttia, toki riskinä on että joutuu lähtemään liigaan kakkosmaalivahdiksi ja U-20 kisojen aikaan on pois todennäköisesti. Eli on siellä uhkakuviakin todella paljon. Eli mestaruudelle kyllä pitäisi varmaan pitkälle päälle 50 saada että kannattaisi rahoja pistää "ylikertoimella"
   
 14. rosswell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, vain ja ainoastaan
  Lainaus:
  Akatemialla on nyt 13 sopimusta hyökkääjien kanssa. Lisäksi JYPin loukkaantumistilanteesta riippuen sieltä pitäisi olla saatavilla useita ukkoja (realistinen arvio on, että 2-3 jätkää aikalailla kokoajan, ellei loukkaantumisia tule, parhaimmillaan jopa 5), mutta ukkoja on melko lailla tarpeeksi myös omasta takaa. Kuinka moni heistä sitten on riittävää tasoa mestikseen, se on osin vielä arvailun varassa minulle.

  Omana maalivahtina on Kangaskorte. JYPin puolelta tulee sitten Ruusu. Sen mitä Ruusun pelejä näin viime kaudella, uskaltaisin lähteä siitä olettamuksesta että hän on selkeä ykkösvahti ja en ennakkoon näe syytä uskoa ettei kykenisi sitä roolia kantamaan. Lisäksi uskoisin että Tuokkola (tai Vehviläinen) käy alkukaudesta vääntämässä jokusen pelin myös.

  Suurin aukko lienee puolustuksessa, jossa on vasta viisi sopimusta. Tosin jälleen kerran, mikäli loukkaantumisia ei liigajengin puolella ole, niin 2-3 (Aitola, Erving, Jokinen?) kaveria saattaa pelailla melko vakiona akatemian puolella, parhaimmillaan jopa neljä ukkoa. Pari pakkia ottaisin silti vielä omille soppareille...

  Eli tällä hetkellä en ole huolissani maalivahtitilanteesta, enkä hyökkäyksestä. Puolustuksen yllä pari kysymysmerkkiä, mutta tuskin tässä panikoida vielä tarvii. Hyvällä mallilla joukkueen rakennus. Akatemian vahvuudet ovat edelleen valmennuksessa ja liigayhteistyössä. Riskit ja heikoudet ovat sitten siinä, että jos loukkaantumisia on siirtotakarajan tienoilla enemmänkin...silloin liigayhteistyö kääntyy vastaiseksi - niin kuin viime kaudella.
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Pitkäsen tultua tuo omakin runko hyökkäyksessä on melko vahva. Viimekaudella suurin ongelma oli että liigan ja mestiksen välillä ei montaa ukkoa ollut vasn Akatemian runko oli melkein omista junnuista ja sitten kun JYPillä oli melkein jopa 13-14 äijää sivussa niin se kapeakin kärki lähti liigaan. Nyt jos samanlainen suma tulee niin eka on siinä välissä pari liigatason peluria.

  Pakkiosasto on kapea mutta varmasti ainakin Lindroos pelannee mestiksen puolella koko kauden ja aitola, Erving, Jokinen, lehtinen seilaa väliä. Toki vaakanainen, pulli, niku ym. Pelanee myös satunnaisia pelejä mestiksessä riippuen kuinka ison roolin saa napattua.

  Tuo että rinki isompi ja esim. Nuori pakisto jolla Akatemia taustaa tekee sen että esimerkiksi kauden avauksessa Espoota vastaan akatemia pystyisi peluttamaan käytännössä liigapelaajia pelkästään, toki omaakin runkoa pitää peluttaa, mutta sieltä täältä pystyisi "varmoja" pisteitä napsimaan. Oma veikkaus onkin että alkukaudesta siirtorajaan asti saattaa jopa ihan kärkipaikat olla mahdollisia. Mutta paljon riippuu tuleeko JYP lisää miehiä kauden aikana ja lähteekö joku. Rinki on niin laaja että mahdollista jonkinlaiset lähdöt tai myynit.
   
 16. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Sama kuvio KeuPalla tulevalle kaudelle, Raumalta on tulossa reilusti pelimiehiä Keuruulle. Lukolla on tällä hetkellä 6 kentällistä pelaajia. Jos raumalaisten sairasosasto pysyy suht tyhjänä, niin noin kaksi kentällistä Lukon miehiä edustaa KeuPaa. Realistinen tavoite tuolle joukkueelle voisi olla kotietu runkosarjasta..
   
 17. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Espoossa nyt maalivahtikaksikko kasassa, kun Rasmus Tirronen palaa Amerikan-matkaltaan. Saa väittää vastaan, mutta omasta mielestäni (värilasit) sarjan kovimpia mv-kaksikoita.
   
 18. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Taitaa olla näin, mutta toisaalta mestiksen siirtosäänöt taitaa edelleen olla aika vapaat jos ei täksi kaudeksi ole muuttunut, joku voi vuokrata vaikka pudotuspeleissä pariksi peliksi jonkun kovan liigamoken, esim. tuto taisi toissakaudella peluttaa sami rajaniemeä yhden matsin. Toki Espoo taitaa olla yksi ainut joukkue jolla myös rahallisesti mahdollisuus pelaajia hankkia.
   
 19. rosswell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, vain ja ainoastaan
  Espoo United kasaa kyllä Mestis-tasolle varsin kovaa jengiä. Saa nähdä miten peli kulkee, vai onko se "Mestiksen Jokerit", jolla paperilla oli aina Liigan kovin jengi, mutta siihen se sitten myös jäi.

  Oma veikkaukseni TOP3 joukkueista on Espoo, Hokki, TUTO (järjestykseen en uskalla ottaa kantaa...mutta olkoon vaikka tuossa järjestyksessä).

  Mielenkiintoinen kausi kaikkiaan tulossa. Espoo alkaa nousemaan suosikin asemaan, mutta sen jälkeen on tasaista. Tosin Espoollakin vielä iso osa joukkuetta julkaisematta. Runko näyttää kyllä hyvältä Mestikseen. Hokilla on myös mielestäni erittäin vahva joukkue. Runko pysyi melko hyvin kasassa ja Laukkanen sanoi, että niille saatiin jatkot kenelle haluttiin. Kuulostaa hyvältä, vaikka pari jatkoa enemmän olisin itse toivonut. Itse odotan Hiltusen paluulta paljon. Jos kaveri pysyy ehjänä, voi taistella pistepörssin TOP10 paikoista. Näppi siellä tulee olemaan melko varmasti muutenkin.

  Selviä heittopusseja ei ole, vaikkakin RoKi ja LeKi ovat tässä vaiheessa aika vajaan näköisiä ja ainakin minulle nimettömiä, mutta LeKissä käy äkkiarvaamalta 30 pelaajaa Ilveksestä ja Tapparasta kauden aikana, joten siitä ei uskalla kyllä ennustaa mitään. IPK on saanut kasattua yllättävänkin hyvän jengin kasaan, joten innolla odotan "paikalliskamppailuja" IPK ja Hokin välillä.
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Eilen SaPKon "liitetty" Tanus oli niitä ensimmäisiä palasia jotka tässä kauden kynnyksellä sekoittavat näitä voimasuhdevahtauksia. Niitä tulee vielä lähes kaikkiin seuroihin ennen kuin kausi alkaa. Kyllähän tuossa alkaa suuntaviivat sarjajärjestykselle näkymään, mutta en vieläkään uskaltaisi arpoa kovin tiukkaan mitä tuleman pitää. Espoossa ja Turussahan ne taitaa kovimmat niput paperilla olla.
   
 21. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Turussa on minusta usein ollut paperilla kova nippu, joka siten on flopannut enemmän ja vähemmän... Veikkaan samaa jatkumoa Turun osalta, ja pelkäänpä että Espoossa jatkuu sama sydrooma, joka liigassakin jo oli... Nippu on kova, mut ku mut ku... Mut hyvin näkyvyyttä,sarjan "arvoa" ja kiinnostavuutta se on lisännyt kovasti.
   
 22. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Olet siis sitä mieltä.....että suoraan sanottuna olen samaa mieltä. En ehkä uskalla veikata, että näin käy mutta en ihmettele jos näin käy. Tai no Espoon nippua pidän kuitenkin aika varmana kärkijenginä. TUTOlla on toistaiseksi pakisto jolla on kaikki edellytykset flopata. En väitä siitäkään että niin käy mutta en ihmettelekkään jos niin käy.

  Hyvä joukkue on keskeltä vahva niin keräänpä tähän EP:n mukaan joukkueiden sentteritilanteet. Siis pelaajat joiden paikka on C tai C/LW tai C/RW
  Try-out miehiä en laske. Lainamiehet taas laitetaan mukaan

  EU - Kim Hirschovits, Juuso Kaijomaa, Janne Puhakka
  Hermes - Jussi Nättinen, Jesse Huhtala, Saku Kivinen
  Hokki - Markus Korkiakoski
  IPK - Eetu Patronen, Aleksi Hämäläinen, Juha Virtanen
  Jokipojat - Ville Halonen, Roope Hämäläinen, Samu Pitkänen
  Jyp-A - Aleksi Luhtalampi, Riku Pitkänen
  KeuPa - Valentin Claireaux, Jere Friberg
  Kiekko-Vantaa - Joona Harjama
  LeKi - Tomi Iso-Mustajärvi, Sami Laakso
  Peliitat - Eetu-Ville Arkiomaa, Ville-Matti Koponen, Tuukka Rajamäki, Henri Ruotsalainen
  RoKi - Vadim Pereskokov, Juhani Tamminen
  SaPKo - Mikko Lahtela, Jonatan Tanus, Joona Monto, Viljami Wacklin
  TUTO - Joonas Toivanen, Tuukka Pulliainen, Ville Malo, Tomi Wilenius

  Noniin, kertooko tämä sitten mistään muusta kuin siitä, että joukkueiden loppumuodot ovat edelleen pahasti kesken. Hokkilla on joukkue täysi all around hyökkääjiä ja ainoastaan Peliitoilla, SaPKolla ja TUTOlla on 4 sentteriksi merkittyä pelaajaa. Näen sieltä monesta porukasta useammankin nimen jotka pelaavat keskellä mutta en niitä alkanut arpomaan.
  Tällä hetkellä sanoisin, että neljä parasta settiä senttereitä on TUTOlla, Jokipojilla, SaPKolla ja EU:lla.
   
 23. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Huomenna taidetaan Espoon nippu julkaista joten jos sieltä vielä uusia nimiä ilmestyy taitaa hypätä voimasuhteissa suoraan kärkeen ainakin tässäkohti, siis jos paperilla katsotaan, muuten on hyvin vaikea sanoa mihin lopulta se kantaa kun niin moni muu asia vaikuttaa ja kun ei esim. valmennuksesta ja monesta muusta asiasta niin paljon suoraan pysty sanomaan. Voisi melkein sanoa että ehkä Espoossa tuo kauden aloitus voi muita joukkueita tärkeämpi olla, jos homma lähtee heti kulkemaan niin tuossa voi olla ylivoimainen tiimi ensikaudelle, mutta jos se ei lähde niin lähteekö välttämättä koko kaudella. Toki jos muutaman liigamiehen ostaa niin todennäköisesti ei ihan pohjallakaan olla, mutta kuinka paljon sillä rahallakaan lopulta saa edes mestiksestä menestystä :)
   
 24. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Espoo tulee varmasti olemaan ennakkosuosikki. Se miten se lopulta sijoittuu on toinen asia. Kärkipaikoissa tulee olemaan. Hokki tulee varmasti myös olemaan siellä. Muiden osalta odotan kauden alkuun asti.
  Kuitenkin on omaa puolustettava jonkin verran. TUTO hyökkäyspää on ihan hyvä ja uskottava. Puolustus on hieman vajaa, mutta haluaisin antaa sille mahdollisuuden. Jotain liigalainoja puhuttiin elokuun aikana, mutta vielä ei mitään ole kuulunut eikä niiden tasosta tai pelipaikasta ole tietoa.
  Kaiken kaikkiaan uskon sarjan jälleen olevan tasainen ja yllätyksiä sisältävän.
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tänne voimasuhteisiinkos se @Everton on yleensä tehnyt ne korilistaukset. Vieläkö Mestis kiinnostaa niin paljon että jäbä duunaa sellaisen ennen kauden alkua.
  Joo ei tuota EU:n vahvuutta voi mitenkään sivuuttaa. Ihan selkeä juttu on se, että siellä on koko sarjan paras YV-sentteri ja se yleensä tietää verkkojen pöllyyttämistä kun Mestismiesten AV-pelaaminen usein on vähän mitä on.