Mestiksen siirtohuhut

  • 469 321
  • 782

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ihmetytti vähän mitä ihmettä Kory Baker teki 4. liigakarsintapelin jälkeen hallilla.
Peli oli loppunut jo 40minuuttia sitten, mutta tuli huomattua miten kaveri tepasteli ympäriinsä, kenties kävi moikkaamassa tuttuja pelaajia.

Etkös siekään osannut hallilta ulos jos 40min pelin päättymisen jälkeen itsekin palloilet hallilla? Halliremontit voi olla pirullisia. ;)
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
En usko, että raha hirveästi liikkuu Itävallan kakkostasolla.

Kyllä tuolla vähintään saman (lue: enemmän) saa kuin Mestiksessä ja varmasti meno on muutoinkin selvästi leppoisampaa. Hieno homma Ullelle, jolle perheellisenä kiekkoilijana nämä alkavat olla viimeisiä saumoja päästä katselemaan Eurooppaa.

Kuten sanottua, niin mieluummin Mestiksen viime kauden paras pelaaja siirtyy Itävaltaan kuin Mikkeliin. Kiitos hienoista ajoista mustaoranssissa ja tervetuloa takaisin parin vuoden päästä.
 

Penski

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Hifk, NP#21, Boston Bruins
SaPKo huhuja:
- Niko Laakkonen --> Jukurit
- Anssi Virkki --> TuTo
- Tuomas Muhonen --> TuTo
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä tuolla vähintään saman (lue: enemmän) saa kuin Mestiksessä ja varmasti meno on muutoinkin selvästi leppoisampaa.

Varmasti on hienoa aluetta jne. ja kokenut pelaaja haluaa varmasti höntsätä tuollaisissa hienoissa paikoissa. Kaikin puolin aika lomatunnelma verrattuna Mestikseen ja Suomeen. Rahan en kuitenkaan usko olevan se juttu. Katsojia ei käy, joukkueilla ei mahdollisuutta nousuun. Joukkuemäärät näyttävät vaihtelevan tuossa sarjassa vuosittain.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei tuo varmaan hirveä kultakaivos ole ja jos olisi, niin kai sinne vähän meritoituneempi valmentaja hankittaisiin? No paha toisaalta väittää mitään kun ei yhtään tiedä.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Rahan en kuitenkaan usko olevan se juttu.

Juu, ei mutta kuten kirjoitin, niin kyllä tuolla vähintään saman (lue: enemmän) saa kuin Mestiksessä. Eli tässäkin mielessä ihan ymmärrettävä siirto tässä vaiheessa uraa.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
No kyllä minusta tuntuu, että todellakin menee rahan perässä. Ei hän itseään ainakaan mene kehittämään sinne, vai onko muka taso siellä parempi? Toisekseen miksi ei jäisi Suomeen jos täältä saisi paremmat rahat?

Kyllä Julkunen sieltä ihan kohtuu rahan saa. Tuon ikäinen uransa ehtoopuolella oleva pelaaja ei kyllä jätä tollasta korttia katsomatta jos siihen vaan perhe- ym. syistä on mahdollisuus. Eikä hän ole ainoa Kepon mukaan Mestiksestä alppituulia haistelemaan lähtevä, taitaa Peliitat menettää ykkösparin puolustajan samaan osoitteeseen!
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Harmi sinänsä menettää sarjan mahdollisesti paras pelaaja johonkin jäähdyttelysarjaan valmistautumaan eläkkeelle. Koetan olla vetämättä johtopäätöksiä sarjan arvostuksesta.

Vähän jänsättää että kellä kaikilla (ilmeisesti ei jokaisella) Jukureiden ensi kauden pelaajista on sopparissa liigapykälä. Kaipa tuokin suht pikaisella aikataululla selviää, jos rosteri rupeaa kapenemaan jo ennen kauden alkua. Toisaalta jos nuo 13 jatkaisivat Jukureissa myös ensi kaudella, niin voi hyvällä syyllä väittää seuran olevan myös pelaajille todellinen vaihtoehto liigarinkien rotaatioroolien paikalle (ottajia voisi kuvitella tämän kevään kärkijätkille kuitenkin olevan).
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Kajaanin suunnalla on liikkunut pari huhua:

Riku Toivo ----> Kärpät
Sakari Manninen ----> Kärpät/Pelicans
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Hyvinkin varmalta taholta kuulunut huhuja, että edellä mainittujen Virkin ja Muhosen lisäksi TUTOon olisi tulossa Jouni Virpiö ja suurella todennäköisyydellä sopimus olisi syntymässä myös Aki Uusikartanon kanssa.
Famularen ja Vainiolan tilalle ykkösketjuun enemmän kuin tervetulleita.
 

Deptula

Jäsen
Tuskin on mikään yllätys, mutta Vantaalla jotkut pelaajat ovat halukkaita siirtymään muualle. Syynä korelaisten tulo seuraan. Nimistä en osaa sanoa.
 

Daijju

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ ja Mikkelin Jukurit
Lainaan vähän tekstiä Jukuri-palstalta. Eli:

"Muutama varma:

- Partanen lähtee Hifkii (kukaan ei varmaan tiennytkään)
- Ahonen lähtee SaiPaan
- Hakki lopettaa.
- Jukureilla tulee olemaan ensi kaudella todella kova joukkue ja tavoite on liiga.

- Lähes varmasti Andyn osoite on liigassa SaiPa/Lukko.
- Rohtla ja Turre ovat taas erittäin todennäköisesti Jukureiden miehiä, yes!"
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Mielenkiintoisia huhuja Keravan torikahvilasta HMTT:n vakipöydästä kuultuna:

Henrik Koivisto Jukurit --> HCK
Artem Iossafov KiVa --> HCK
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
En jaksa millään uskoa, olisi kyllä aikamoinen jymypaukku HCK:lle. Ihan tarpeeksi hyvä suoritus olisi jos Koivisto saataisiin pidettyä Jukureissa. Liigassakin olisi varmasti nelosketjun paikka tarjolla.
Joskus rahaa tärkeämpi voi olla kotiseutu. Henkkahan on Sherwoodin omia poikia ja me keravalaiset olemme siitä ihmeellisiä, että vaikka sieltä muuttaa pois, niin aina sinne vaan palaa... Sitä paitsi nyt kun Ki-Va on mitä on, niin paras näyttöpaikka Stadiin on Keravalla.

Iossafovista kuulin sen verran, että kun on venäläinen, niin ei haluaisi lähteä minnekään kauemmas pelaamaan, kun perhe on kuitenkin täällä päin.

Molemmilla sitä paitsi jengissä mukana jo ennestään tuttuja kavereita...

No mutta huhut ovat aina huhuja, siksipä sitä tässä ketjussa ollaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Ei tässä oikeasti osaa toivoa mitään, kun kaverin tutun frendiltä on kuulemma jotain tuonsuuntaista tietoa tullut, mutta siitä olen varma että Koivisto saisi täällä välittömästi puolijumalan -statuksen jos palaisi kotiin edes vuodeksi. Henk. koht. toivon että se ei ole sattuma, että kämppäkaveruksista Juntheikki-Koivisto, vain Juntheikki teki diilin heti kun tarjottiin. Oli kuulemma tarjottu Koivistollekin, mutta halusi kuulemma odottaa säilyykö HCK Mestiksessä... tiedä sitten mikä pitää kutinsa. Voi olla että siellä Mikkelissä pelaaja höpöttää toista ja täällä toista.

Vahvasti huhua myös, mutta HCK:hon tarkoituksella ollaan hakemassa lisää Kerava-Järvenpää-Tuusula-Vantaa-Helsinki ym. kehyskunnat lähtöisiä pelaajia. Viime vuoden jengissähän heidän määrä oli kohtuullinen, ainakin siitä porukasta mikä jäi jengiin.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onko Mikael Kurosesta liikkunut Mestis-puolella mitään huhuja? Ei ole ilmeisesti jatkamassa Ilveksessä ja kiinnostaisi onko suuntana toinen SM-liigajoukkue, Mestis vai ulkomaat.
 
Mehtimäkeläisestä bongasin jonkun kirjoittajan huhuja:

Joona Karevaara HPK
Roope Ranta HCK
Timo Niemi Blues,KooKoo
Matti Koistinen Ilves,KooKoo
Juuso Kaijomaa SapKo
Jesse Paukku Blues A
Juuso Rajala Sport,Jukurit,HPK
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Jarkko Hattunen siirtyy Hokkiin, jos ulkomailta/liigasta ei tule tarpeeksi hyvää tarjousta.

Eli ts. Hattunen -> Hokki (Optio ulkomaille/liigaan)
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Henrik Koivisto ei ole tulossa takaisin Keravalle(vaikka toiveissa onkin). Ensi viikon aikana uskoisin miehen osoitteen tulevan julki.

Roope Ranta -> HCK on kyllä hyvinkin mielenkiintoinen huhu. Tästä olisi mukava tietää enemmän. Ainoa järkevä yhtälö on, että mies tekee HIFK kanssa sopimuksen ja jos/kun yhteistyö HIFK<>HCK jatkuu ensi kaudella niin pelaa hän sen takia Keravalla

EDIT: Twitterissä Ranta tylytti ainakin itse nämä huhut siirtymisestä HCK.
 
Viimeksi muokattu:

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Mehtimäkeläisestä bongasin jonkun kirjoittajan huhuja:

Joona Karevaara HPK
Roope Ranta HCK
Timo Niemi Blues,KooKoo
Matti Koistinen Ilves,KooKoo
Juuso Kaijomaa SapKo
Jesse Paukku Blues A
Juuso Rajala Sport,Jukurit,HPK

Aikamoista hatusta vedettyä shaissea tämä "huhu". Ei ole edes huhu vaan arvailuja.

Ranta on kiistänyt moiset siirtymiset jo itse. Koistinen? Viimekauden esityksillä tekee tiukkaa mahtua enään hikiseen mestikseen, niin nytkö olisi jo Ilves perässä? :D Tuli Jokipoikiin käsittääkseni naisen perässä. Kuluneen kauden otteista päätellen pimbero kiinnostaa nykyisin lätkää enemmän. Timo Niemen ja Paukun siirtymisestä Bluesiin olisi jo tänään kuultu. Miksi Timo Niemi siirtyisi Bluesiin? Sen sijaan Karevaara on lähellä siirtymistä Liigaan ja HPK on varmasti se minne voisikin mennä. Samoin Rajala ja Sport voisi olla todellisuutta jos ei joku Liigaseura tunge väliin. Rajalan loukkaantumishistoria (fyysinen ja henkinen) on sellainen, että minun puolesta voidaan alkaa katsomaan uutta sentteriä. Kaijomaan uskon jatkavan kasvattajaseurassaan. Ainakin näin toivon, samoin kuin Aleksi Elorannan.

Tämä kaikki sillä oletuksella että Jokipojat pelaa ensikaudella Mestistä. Jos tässä nähdään jotain uusia riskejä, niin eiköhän joensuun pölyt karista kaikki ken vaan jonnekin kelpaa. Hienoa aikaa tälläinen Kevät ja alkukesä Jokipoikien kannattajille.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nämä ei ole mitään huhuja, mutta jonkinlainen lista sellaisista viime kaudella liigassa tai ulkomailla pelanneista pelureista, joista ainakin osa tulee pelaamaan ensi kaudella Mestiksessä:

MAALIVAHDIT
Mika Norja (HIFK)

PUOLUSTAJAT
Toni Niemi (Ilves)
Antti Jaatinen (Pelicans)
Mikko Pukka (SaiPa)
Jussi Halme (Tappara)
Anssi Rantanen (TPS)
Teemu Metso (Allsvenskan, Ruotsi)
Antti Kauppila (Itävallan I-div)
Tommi Leinonen (Itävallan I-div)
Miro Rahkola (Ranska)
Tuomas Immonen (Ranska)
Atte Valli (I-div, Ruotsi)

HYÖKKÄÄJÄT
Tomi Ståhlhammar (Blues)
Joni Töykkälä (HIFK)
Joni Isomäki (Pelicans)
Markus Poukkula (SaiPa)
Timo Salo (TPS)
Nico Aaltonen (Ässät)
Juha Silvander (Allsvenskan, Ruotsi)
Patrik Forsbacka (I-div, Ruotsi)
Eetu Qvist (I-div, Ruotsi)
Antti Pusa (Itävallan liiga)
Aki Juusela (Ässät)


Kellään näistä ei ainakaan pitäisi vielä olla sopimusta ensi kaudelle, eli potentiaaliset lainamiehet jätin listasta pois.

Sitten mahdollisia mielenkiintoisia ja mahdollisia muuttajia Mestiksen sisällä:

MAALIVAHDIT
Aaro Peltonen (HCK)
Anssi Pesonen (Hokki)
Antti Rautiola (Jokipojat)
Jonathan Iilahti (Sport)
Jarno Laitinen (Sport)

PUOLUSTAJAT
Mikko Jortikka (HCK)
Matti Koistinen (Jokipojat)
Matti Näätänen (Jokipojat)
Aku Pekkarinen (Jukurit)
Sami Kautto (K-Vantaa)
Oskari Manninen (K-Vantaa)
Saku Salmela (K-Vantaa)
Tero Konttinen (Sport)
Matti Pelkonen (Sport)
Marlo Koponen (TuTo)
Lasse Korhonen (TuTo)


HYÖKKÄÄJÄT
Toni Jeskanen (HCK)
Mikko Siren (HCK)
Tomi Tuomisto (HCK)
Joonas Alanne (Hokki)
Aleksi Sillanpää (Hokki)
Sami Blomqvist (Jokipojat)
Juuso Kaijomaa (Jokipojat)
Otto Karvinen (Jokipojat)
Roope Ranta (Jokipojat)
Teemu Huhtala (Jukurit)
Mikko Laine (Jukurit)
Antti Ojanen (Jukurit)
Petteri Halinen (JYP-Ak)
Jani-Petteri Helenius (K-Vantaa)
Artem Iossafov (K-Vantaa)
Antti Pehkonen (K-Vantaa)
Timo-Pekka Heikkinen (KooKoo)
Antti Roppo (KooKoo)
Pasi Salonen (KooKoo)
Lassi Mattila (LeKi)
Jaakko Pellinen (LeKi)
Sami Holappa (Peliitat)
Joni Kainulainen (Peliitat)
Henri Manninen (Peliitat)
Moses Mustonen (Peliitat)
Marko Rairama (Peliitat)
Tuomas Muhonen (SaPKo)
Kristian Ruisma (SaPKo)
Teemu Tallberg (SaPKo)
Juho Iloviita (Sport)
Samuli Virkkunen (Sport)
Tommi Laine (Sport)
Anton Kokkonen (TuTo)
Arttu Niskakangas (TuTo)



Listan päivityksiä, eli alle siirretty jo toteutuneet:

Joonas Kuusela (Pelicans -> Sport)
Miro Hovinen (jatkaa Ilves)
Antti Ylönen (jatkaa Pelicans)
Atte Pentikäinen (jatkaa Ilves)
Joni Haverinen (KalPa -> Sport)
Nico Lehto (Kärpät -> KooKoo)

Jaakko Turtiainen (jatkaa HPK)
Jasse Ikonen (jatkaa KalPa)
Juha Koivisto (SaiPa -> HPK)
Jarkko Hattunen (TPS -> Sport)
Timo Kuuluvainen (jatkaa HCK)
Niko Saarenpää (jatkaa Kiruna)
Joni Liljeblad (jatkaa Kiruna)
Jani Forsström (Allsvenskan -> Jukurit)
Joona Karevaara (Jokipojat -> Lukko)
Jani Kautto (K-Vantaa -> SaPKo)
Ville Eskelinen (Hokki -> SaPKo)

Mikko Nuutinen (jatkaa SaPKo)
Jesse Virtanen (jatkaa Lukko)
Mika Halava (jatkaa Sport)
Ville Hyvärinen (SaPKo -> Hokki)
Riku Toivo (jatkaa Hokki)
Jiri Veistola (K-Vantaa -> Ilves tryout)
Toni Jalo (Sport -> Jukurit)
Toni Kallela (KalPa -> Tappara)
Ville-Veikko Eerola (jatkaa HPK)
Mikko Kurvinen (jatkaa HIFK)
Niko Piiparinen (jatkaa HIFK)
Riku Pitkänen (jatkaa JYP-Ak)
Kristian Tuohilampi (HIFK -> Sport)
Robert Nyholm (HIFK -> Sport)

Tommi Virtanen (jatkaa TuTo)
Nico Manelius (Jokerit -> TuTo)
Tony Vidgren (jatkaa TuTo)
Patrik Moisio (Ässät -> Jokerit tryout)
Sakari Manninen (Hokki -> Kärpät tryout)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös