Mestiksen karsintasarja

  • 17 803
  • 192

Warre

Jäsen
"Hansel: Viime aikojen juttujen perusteella,ainakin mitä Salamoiden valmentaja Hagman on todennut, voi olla että tämä karsintasarja on täsysin mekityksetön jos todellakin käy niin että mestistä jatketaan seuraavalla kaudella kahdessa kahdeksan joukkueen lohkossa eli kuudellatoista joukkueella."

Muistelen, että vastaavaa spekulointia(siis turha pelisarja, kun kabinettipäätös molempien sarjatasosta oli tehty) käytiin ennen Kärpät-Pelicans SM-karsintaa, niinkuin zeitgeist tuolla aiemmin mainitsikin. Hyvin yllättäen tämä uusi "idea" tuli esiin sen jälkeen, kun Suomi-sarjasta mestiksen karsintasarjaan selvisivät ne neljä "oikeaa" joukkuetta jotka sinne mestikseen kuuluisivat... Toivottavasti mahdollista tietoa(jos sitä nyt yleensä sitten onkaan) pimitetään viimeiseen asti, että karsintasarjan jännitys ja urheillullisuus säilyisi. No mutta jos seniori Hagman jotain asiaan viittaavaa on sanonut niin eikös se jo ole melkein totta(hyvät saunakaverit...)?
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
"Oikeista" joukkueista on paha mennä sanomaan mitään, mutta ainakin SaPKo, Jokipojat ja Diskos ovat vanhoja perinteisiä divarijengejä (juniorityö/lajin paikallinen asema =edellytykset menestyä Mestiksessä)ja HC Salamat on sitten se Hakin porukka. Ottamatta nyt kantaa joukkueisiin olisi tällainen huhuttu mahdollinen divarijako tehdä jo aikaisemmin, koska mielestäni nykymuotoinen Mestis (nimi on naurettava!) kaipaa jo jonkinlaista uusiutumista.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Viestin lähetti Afan
Tuskin liitolla erityisintressejä HC Salamien nostamisen suhteen on Selänteen nimen mukaanvedosta huolimatta, kun EPS kerran pari kautta sitten tylysti kabinettipelissä sivuutettiin ja armo annettiinkin KooKoolle.

En normaalisti lämpene salaliittoteorioille, mutta Mestiksen karsintasarjan joukkuemäärän lisääminen niin käsittämättömään aikaan kuin joulukuussa oli temppu, jonka yhteydessä sellainenkin ajatus kuin HC Salamoiden suosiminen kävi mielessä. Eikä pelkästään minulla. Muutoshan oli urheilullisesti ihan hyvä, mutta ajankohta pistää epäilemään, että jostain korkealta taholta oli tullut jyrähdys - ja joulukuussa se ei voi olla ukkonenkaan...

Kun nyt sitten väläytellään, kas kas, HC Salamoiden pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa 16 joukkueen Mestistä jo ensi kaudeksi, tulee väkisinkin mieleen karsintasarjan laajennustemppu ja sen mahdolliset motiivit.

EPS tosiaan kärsi liiton toimista muutama vuosi sitten, mutta oliko seuran takana silloin muita isoja kihoja kuin Teemu? Nythän Salamoiden taustalta löytyvät mm. Harkimo ja Mennander, joilla, etenkin ensiksi mainitulla, voi hyvinkin olla valtaa enemmän kuin Selänteellä.

Sinänsä 16 joukkueen Mestis ei kuulosta hassummalta, saman verran joukkueitahan oli mukana kausina 1995-96 ja 1996-97. Ensimmäisenä vuonna sarja oli Junkkareita lukuun ottamatta yllättävän tasainen, seuraavana vuonna vähän epätasaisempi. Joka tapauksessa molemmista kausista jäi ainakin minulle ihan hyvät muistot (vaikka sekä Diskos että KooKoo putosivat...).

Sikäli kun Mestis-seurat eivät tylsässä ja suljetussa sarjassa pysty kasvattamaan budjettejaan, tuskin tasoerotkaan hirveän suuriksi muodostuisivat. Ja nykyisten Suomi-sarjan kärkiseurojen ei tarvitsisi hirveästi, joidenkin tuskin ollenkaan, laajentaa toimintaansa päästäkseen Mestis-tasolle.

Eli varovainen "jaa" 16 joukkueen Mestikselle. Tosin Afanin mainitsema samojen joukkueiden kohtaamisen ongelma pitäisi jotenkin ratkaista. Kokemuksesta voin sanoa, että se tekee sarjasta tylsän. Tuskin olisin jaksanut enää yhtään KOO-VEE-, Jeppis- tai SHT-peliä tällä kaudella...
 

Filmaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
D Team
Mestiksestä 16-joukkueen sarja?? Olisipa tuo taas herrojen mieletön päätös kauden loputtua. Se missä epäonnistuttiin suljetun liigan johdosta, niin oltaisiin paikkaamassa sitä mestis joukkueiden lisäämisellä. Tehdään samantien mestiksestäkin suljettu, niin saavatpahan muutamat joukkueet taas turvatun huomisen itselleen. Olisiko tuo kaikkien etu???

Mennäämpä perse edellä puuhun ja kolisten taas kerran. Eikö herroilla ole järkeä ollenkaan pelissä mukana. Tapetan selkeesti ainoa malli millä saadaan pelistä, nimeltä jääkiekko mielenkiintoista. Nousu ylempään!!! Siinä on pelin suola, mikä tuo katsojat halleille ja pitää hengissä jääkiekon suosiota.

Kele sentään. Kohta alkaa menemään mielenkiinto koko lajiin tällä menolla. Pelataampa kunnon karsintasarja ja sen 2 parasta pelatkoon mestistä. Näin sen olla pitää. Liigaan toivoisin samaa mallia, mutta herrathan ovat jo päätöksensä tehneet, ja me emme tuolle mahda enää mitään. Ei pilata enää lisää jääkiekkoa suomessa.
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Olen täysin toista mieltä. Nykymestis kaipaa muutoksia nykyiseen yksitoikkoiseen (vähäyleisöiseen) sarjaan. Hyvä yleisöjoukkue Joensuu on aina plussaa sarjalle, samoin perinteiset Diskos ja SaPKo. Tietenkään missään nimessä ei pidä tehdä enää suljettuja sarjoja (ei nyt Mestistä ainakaan suljeta), vaan liigakin pitäisi avata. En ymmärrä mitä haittaa olisi uusista mieleinkiintoisista joukkueista ja matkatkin lyhentyisivät lohkojen sisällä. Mutta jos joku huhuilee jotain, ei sen tarvitse merkitä, että se heti kuitenkaan totta olisi.
 

juudas

Jäsen
No kylläpä kyllä.

Mestiksen ongelmat tosiaan ratkaistaan sarjaa laajentamalla.

Kun tämä meidän minikokoinen kiekkopäättäjien piiri vielä pari vuotta huseeraa niin onkin jo varmaan puolipakko olla täysiverinen jalkapallon seuraaja.
 

laatokka

Jäsen
Ehdottomasti kannatettava ajatus laajentaa mestis kahteen lohkoon! Mestiskarsinnan joukkueilla on kaikilla valmius mestikseen, tulisi väriä sarjaan, joka mielestäni on nykyään aika aneeminen. Uudet ideat, jotka lisäävät sarjan kiinnostavuutta, ovat aina tervetulleita!
 

Brandon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Toinen pelikierros on nyt sitten edessä.
Jokipojat - KJT
Diskos - HC Salamat
SaPKo - UJK

Luulenpa, että Mehtimäellä nähdään kaikkea muuta kuin vapautunutta kiekkoa tänä iltana. Kummallakaan ei ole varaa hävitä ja jos tappio tulee niin homma alkaa käydä tosi tukalaksi.
Nykäsen sanoja lainaten, ihan fifti-sixti miten käy.

Salamien pitäisi hoitaa homma kotiin, jos peli luonnistuu samalla tavalla kuin keskiviikkona Järvenpäässä. Salamat ehkä kierroksen selvin ennakkosuosikki, mutta ei peli mikään saletti ole ja ei Diskos helpolla nahkaansa myy.

Kolmannessa kamppailussa molemmilla on voitto alla ja toisella voitolla noustaisiin ilmeisesti karsintasarjan kärkeen. UJK:n vahvistukset ovat ensimmäisen ottelun perusteella olleet selkeitä vahvistuksia. Kotijoukkue SaPKo taas sai Diskos-voitosta lisäpotkua, joten puntit ovat aika tasan ja tasapelikään ei ole poissuljettu vaihtoehto.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ehdoton EI mestiksen laajennukselle.

Mielenkiinto kyllä ainakin itseltäni hiipuu jos sarjaan nostetaan kaikki karsinnoissa pelaavat joukkueet.

Mestiksen joukkuemäärää pitäisi pikemminkin supistaa kuin joukkuemäärää lisätä. Jo nyt joka vuosi sarjassa on ollut heittopusseja, kiitos ei enää lisää.

Suomessa ei kerta kaikkiaan ole pelaajamateriaalia kuudentoista joukkueen mestikseen.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
13.54 Maksim Ivanov 0-1 (Mika Laaksonen)
25.56 Mikko Rantanen 0-2 (Juha-Pekka Ketola)
31.20 Samu Kiiski 1-3 (Rami Kaupinsalo)
57.29 Maksim Ivanov 2-4 (Mika Laaksonen,Mikko Rantanen) YV

Tämä riitti SaPKon kaatoon!!!!!

Hyvä jätkät!!!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
UJK:n tilanne näyttää tällä hetkellä hyvältä. Ja Jokipojat joutuu skarppaamaan kovasti noustakseen. Täytyy tosin muistaa, että vasta 20% pitkästä sarjasta on pelattu.

Tuosta kuudentoista joukkueen Mestiksestä vielä sen verran, että tällaiset päätökset tulisi tehdä hyvissä ajoin. Mielestäni karsinnat ollessa käynnissä asiasta on ihan turha puhuakaan. Itselleni 16 joukkueen sarjasta, eli niistä kahdesta kaudesta jäi huonot muistot. Enkä ole edes varma, että se kovinkaan paljoa kuluja vähentäisi: joukkueet jakaantuisivat kuitenkin aika eri puolille.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Huh, KJT on näköjään napannut tuiki tärkeän voiton jatkoajalla. Valkama on näköjään ollut maalin suulla ennakko-odotusten mukaisesti. Näyttää myös siltä, että ketjukoostumukset on - ainakin pääosin - palautettu alkuperäiseen järjestykseen. Mutta miltä peli näytti livenä, kertokaahan paikalle olleet?

UJK:lla näyttää menevän lujaa, mikä on ihan hieno juttu. Diskos olisi puolestani saanut avittaa kaatamalla Salamat, mutta eipä voi mitään. Salamat näyttää nousevan hyvinkin varteenotettavaksi nousijaehdokkaaksi.

Huomenna on sitten uudet spelit jälleen, kun vastaan asettuu SaPKo. Toivottavasti jätkät ovat saaneet pelin kunnolla järjestykseen; keskiviikkoinen sählääminen oli hirveää katsottavaa. Noh, ehkäpä tuo jatkoaikamaali tuo jonkin verran lisää itseluottamusta, mikä saattaa näkyä rauhallisempina otteina.

Evertonin kanssa olen siitä samaa mieltä, että jos Mestis laajennetaan 16 joukkueeseen, olisi päätös siitä pitänyt tehdä jo hyvissä ajoin. Ihan turha sitä on tosiaan nyt - kesken karsintojen - alkaa tehdä kerrankin merkityksellisiä otteluita merkityksettömiksi. Vaan katsellaanpas sitten kauden jälkeen, mitkä ovat fiilikset. Ehkäpä sitä Mestistä voisi laajentaa sitten kesällä :-)
 

laatokka

Jäsen
EHDOTON KYLLÄ laajennukselle! Materiaalia varmasti riittää mestikseen. Näkeehän tuon jo nyt: Salamat puhtaalla pelillä, ennakkoon vahvin KJT ei oli mitään ihmeitä esittänyt, ja SaPKokin on kolmantena sen edellä.
Parempi se on, jos Järvenpäässä käy 400 henkeä, mutta Joensuussa varmaan pari tonnia, jos se on mestiksessä, samoin Savonlinnassa.
 

Hansel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HAUKAT,Jokerit
Hienoa KJT.. voitto tuli enemmän kuin tarpeeseen ja ratkaisijoina hiukan yllättävät nimet mm.Kostiainen ja Öhberg pakkeja kummatkin.
Hiukan kuitenkin harmittaa että erän puolessavälissä tehty 2 - 3 johto mentiin lähes välittömästi sössimään ja jouduttiin jatkoajalle varsinkaan kun tässä sarjassa ei ole varaa lahjoittaa muille paljoakaan pisteitä
Voittaminen näyttää olevan KJT:lle tuskallista edelleen mutta toivottavasti huomenna Sapkoa vastaan voitasiin pelata rennommin ja ottaa hyvällä suorituksella selkeä voitto.

Mitä laajentamiseen tulee niin onhan divariakin pelattu vuosia takaperin 16 joukkueella ja mielestäni aivan hyvällä tuloksella.
Tällä hetkellä karsintasarjassa pelaavat joukkueet ovat varmasti jokainen mestikseen kykeneviä eikä niiden nouseminen ainakaan minun mielenkiintoani sarjaan heikennä,päinvastoin!
Jos ei liigaa voida laajentaa niin laajennetaan sitten mestistä!
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
SaPKo-UJK 2-4(0-1,1-2,1-1)

Jahas, olipas tiukka matsi. Ottelu alkoi SaPKo:n vauhdinpidolla ja kotijoukkue hallitsikin erää melko selvästi yhden tolpan ja yhden poikkiputken merkeissä. Kuitenkin se maalinteko oli vaikeaa, mutta UJK mv. Valasvuokin oli erinomainen. Sitten ei tarvittu kuin yksi ainoa paha virhe ja UJK kuittasi harvoista tilanteista huolimatta heti. UJK:n parhaita ollut Ivanov pisti kiekon reppuun. Torjunnat SaPKo:lle 9/14.

Toisessa erässä peli tasoittui, UJK pelasi varmaa ja hyvää kiekkoa ja tekikin maalinsa SaPKo:n virheistä: 25.56 Rantanen 0-2. SaPKo teki sitten kavennuksen pienen painostuksen päätteeksi: Jyrki Paavola 28:50 1-2, kunnes UJK kuittasi jälleen vastaiskusta ja SaPKo:n seikkallessa:
31:20 Samu Kiiski 1-0. Erä olikin UJK:n tarkkaa peliä ja se hallitsi torjuntojenkin perusteella 16/10.

Kolmatta erää pelattiin suhteellisen sekavasti ja vaihtelevasti aina 48.08 asti, jolloin SaPKo kieputti ylivoimakuvion päätteeksi 2-3 Tuomas Nissisen toimesta. Kotijoukkue saikin uutta puhtia peliin ja yritti kovasti tasoitusta. Erän lopun jäähyily kuitenkin vei mahdollisuudet ja UJK kuittasikin ylivoimalla ja taas Ivanovin toimesta 57.29 ja peli oli ratkennut.

Kaiken kaikkiaan peli oli vauhdikasta päästä päähän menoa. UJK oli peruspelissään kiekkovarmempi, eikä paljon virheita juuri tehnyt. SaPKo taas oli melkeinpä vauhdikkaampi joukkue, mutta virhemarginaali oli suurempi ja tarvitsee enemmän paikkoja ennekuin kiekko saadaan maaliin. Siinä ehkä tämäniltainen pieni ero.
 
Hyvä UJK!

Hieno homma! Kyllä näillä esityksillä luulisin, että kotkat pysyy mestiksessä.
Ja Laku 0+2, kyllä äijä vaan jaksaa painaa, vaikka on ollut vuoden pelaamatta. Saldo kahdesta pelistä 1+4.
Eikö Toke pelannut tänään? Tilastoissa ei ainakaan ollut miehestä mainittu.
Mikäs tää 16 joukkueen mestis on?
Minulle se on periaattessa aivan sama, onko 12 vai 16 joukkuetta, mutta eikö tämä laajennus voitaisi tehdä sitten ensi vuonna, kun kerran on jo tämän kevään karsinnat aloitettu.
Tiistaina saapuu sitten "heili" U:giin, ikävä kyllä en pääse häntä enkä tokea tai lakua ihmettelemään.... =(

EDIT: Muistin juuri, että pelataanhan U:gissa ennen tiistaitakin, eli huomenna Diskosta vastaan. Minä pidän täällä pohjoisessa peukkuja =)
 
Viimeksi muokattu:

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Osuipa tänään Diskos-Salamat-pelin yhteydessä korviin uutta "tietoa" tuosta 16 joukkueen Mestis-ideasta. Suunnitteilla on siis 16 joukkueen sarja, joka pelattaisiin kahdessa kahdeksan joukkueen lohkossa, ei siis yhtenä 16 joukkueen sarjana kuten kausina 1995-97.

Lohkojako tulisi olemaan etelä-pohjoinen. Sikäli kun nykyisten karsijajoukkueiden on määrä olla sarjassa mukana, se jako olisi kai sitten jokseenkin tällainen:

etelä:

Ahmat
FPS
HC Salamat
K-Vantaa
KJT
KooKoo
TuTo
UJK

pohjoinen:

Diskos
Hermes
Hokki
Jokipojat
Jukurit
KalPa
SaPKo
Sport
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukkofanit ry.:n pitäisi järjestää fanimatka tuohon tiistain UJK-Salamat-peliin mutta en tiedä tuleeko siitä mitään?

Itsekin hiukan suunnittelin että pitäisikö sitä Kanadan ihmettä lähteä katsomaan, samalla näkisi pitkästä aikaa Token ja Lakunkin pelaavan. Tosin samaan aikaa tulee telkkarista JYPin ja Kärppien peli, että taidan kallistua sen jälkimmäisen vaihtoehdon kannalle, laiska kun olen.

Niin muuten, on tuo karsinta alkanut UJK:lta paremmin kuin uskalsin odottaa. Vieraistakin tuli pinnat kotiin. Paljon on pelejä jäljellä, toivottavasti pojat vievät sarjan kunnialla loppuun saakka.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti laatokka
Parempi se on, jos Järvenpäässä käy 400 henkeä, mutta Joensuussa varmaan pari tonnia, jos se on mestiksessä, samoin Savonlinnassa.

Huh huh. Tätä sopii kyllä epäillä. Eilen Savonlinnassa 600 katsojaa ja Joensuussa 1000 katsojaa vaikka pelataan kauden ratkaisuotteluita. Miten luulet että Savonlinnassa kolminkertaistetaan tai Joensuussa kaksinkertaistetaan nuo yleisömäärät jossakin mestiksen merkityksettömässä runkosarjanottelussa.
Huom! Vertaappa vaikka UJK:n tai KJT:n yleisömääriä. UJK:lla ja KJT:llä karsintapelissä huomattavasti enemmän yleisöä kuin mestiksen runkosarjassa.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Viestin lähetti Viikate
Osuipa tänään Diskos-Salamat-pelin yhteydessä korviin uutta "tietoa" tuosta 16 joukkueen Mestis-ideasta. Suunnitteilla on siis 16 joukkueen sarja, joka pelattaisiin kahdessa kahdeksan joukkueen lohkossa, ei siis yhtenä 16 joukkueen sarjana kuten kausina 1995-97.


Siis onko tämä nyt varma tietoa vai taas jotain hevosmiesten tietotoimiston uutisia? Vai onko tässä tapahtumassa sellainen ratkaisu, että mikäli Salamat on kahden parhaan joukossa niin mestistä jatketaan nykyisellä joukkuemäärällä ja jos taas Salamat on huonommalla sijalla niin silloin sarja laajennetaan.

Onko tästä sarjan laajentamisesta joissain ihan virallista tietoa mustaa valkoisella. Näkisin kyllä mielelläni Kouvolassa KooKoon vieraina näitä perinteisiä divarijoukkueita kuten Sapko ja Jokipojat mutta mikäli tuo Viikatteen "lohkojako" toteutuu niin kaikki kouvolalaisen jääkiekkoyleisön kannalta kiinnostavimmat joukkueet (KalPa, Jukurit, Jokipojat ja Sapko) pelaisivat siis eri lohkossa. Tämä vääjäämättä näkyisiä pudonneina yleisömäärinä Kouvolassa.

No katsotaan mitä kevät ja kesä tuo tullessaan. Edellinen divari laajennushan epäonnistui totaalisesti ja tuolloin laajennettua sarjaahan pelattiin ainoastaan kahden kauden ajan.
 

laatokka

Jäsen
Ne olkin vain suuntaa-antavia lukuja. Joka tapauksessa, jos sarjaa ylempänä pelataan, yleensä yleisömäärät tuplaantuvat ainakin, ei Suomi-sarja paljon yleisöä muutenkaan innosta. Luulen, että Jokipojat ja SaPKo tulevat olemaan parempia yleisöjoukkeita kuin KJT, Ahmat, Salamat, joissa ei paljon väkeä yleensäkään ole käynyt.

Onhan toki karsintapelit ihan eri juttu, niissä on katsos KJT:n ja UJK:n osalta kerrankin jotain panosta.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti laatokka
Luulen, että Jokipojat ja SaPKo tulevat olemaan parempia yleisöjoukkeita kuin KJT, Ahmat, Salamat, joissa ei paljon väkeä yleensäkään ole käynyt.

Jokipoikien yleisökeskiarvo mestiksessä kaudella 2000-2001 oli 1017 katsojaa.

Joensuussa varmaan pari tonnia, jos se on mestiksessä, samoin Savonlinnassa.

Ja yllä mainitsit että Joensuussa ja Savonlinnassa päästäisiin nyt noin 2000 yleisökeskiarvoon. Mihin arviosi perustuu? Toki myönnän että sekä Joensuussa että myöskin Savonlinnassa päästään parempiin yleisömääriin kuin Järvenpäässä tai Hyvinkäällä mutta edelleen jaksan epäillä esittämäsiäsi yleisömääriä.

Tällä kaudella mestiksen runkosarjassa ainoastaan 4 joukkuetta keräsi yleisöä yli 1000 keskiarvolla eli Sport, Jukurit, KalPa ja KooKoo yleisökeskiarvojen ollessa välillä 1358-1046.

Nyt playoffs otteluissa ainoastaan Kouvolassa ja Vaasassa on yleisömäärissä päästy yli 2000 katsojan elikkä milläs eväillä esim. Sapko kerää tuplaten parempia yleisömääriä kuin Sport, Jukurit, KalPa ja KooKoo koska eikös Savonlinnannassa olosuhteetkin (halli) ole näitä edellä mainittuja joukkueita huonommalla tolalla.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Viestin lähetti Putte
Siis onko tämä nyt varma tietoa vai taas jotain hevosmiesten tietotoimiston uutisia? Vai onko tässä tapahtumassa sellainen ratkaisu, että mikäli Salamat on kahden parhaan joukossa niin mestistä jatketaan nykyisellä joukkuemäärällä ja jos taas Salamat on huonommalla sijalla niin silloin sarja laajennetaan.

Tieto on varmaa siltä osin, että tuollainen idea on virinnyt jääkiekkopäättäjien keskuudessa. Siitä, onko mitään päätöksiä tehty tai kuinka suuri kannatus idealla on, ei minulla ole mitään tietoa.

En siis tiedä enkä edes arvaile, mitä tullaan tekemään. Tiedän vain, mistä puhutaan ja mitä harkitaan.

Lohkojako voisi tietysti olla muunkilainen kuin mitä itse listasin. Tuo nyt vain olisi se kaikkein loogisin pohjoinen-etelä-jako.
 

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
Ihmettelen yllämainittuja mielipiteitä koskien Salmaoita.

" ... Salamat, joissa ei paljon väkeä yleensäkään ole käynyt. "
" mikäli Salamat on kahden parhaan joukossa niin mestistä jatketaan nykyisellä joukkuemäärällä "
ja vielä raportti Diskos- HC Salamat
"... voittajaksi selvisi - kapitalismin hengessä - rahakkaampi seura."

Muutama fakta:
Seurahan on vanha EPS joka on vain siirtynyt 10 km Espoosta Kirkkonummen puolelle uuteen halliin. Pelaajista vain 2 asuu Kirkkonummella muut Espoossa tai Helsingissä.

Otteluita on käynyt katsomassa keskimäärin 600 henkeä, joka on reilu parannus EPS aikoihin (100 hlö). Verratkaapa muihin Suomi-sarjan joukkueisiin.

Viitataan kabinettipolitiikkaan. No se että seuran taustalla on tunnettuja henkilöitä antaa varmaan aihetta tähän epäilyyn. Harmi että politiikka on astunut peliin kesken pelien.

Mistä tämä raha vaikutelma ? se että Kirkkonummella asuu Selänne vai. Teukka on antanut luvan käyttää Salamat nimeä, siinä kaikki.
Jos olisi ollut rahaa niin kai se näkyisi pelaajavalinnoissakin.

Toivon että Salamat tekisi sopparin esim Bluesin kanssa jonkinlaisesta "farmi"-toiminnasta, koska Espoossa tai lähialueella ei ole muuta vastaavan tason joukkuetta.

Mitä Heiliin tulee niin sitä on jo kommentoitu tarpeeksi, menee mielestäni lähinnä markkinointi-toimien puolelle. Mutta onpahan tuonut lisää lipputuloja aika monelle joukkueelle.

Markkinointi-taidot ovat näköjään hallussa kun koko ajan on jotain menossa, viikko sitten Kari Lehtonen veti hallin täyteen johonkin junnu-hommaan.

Täytyypä udella moisia huhuja ensi vuoden mestiksen joukkuemäärästä. Vai leimataanko tässä taas aiheetta ??
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös