Mestiksen karsintasarja

  • 17 800
  • 192

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Oma veikkaukseni on se, että noususta pystyy tosissaan tappelemaan vain Jokipojat - ellei sitten UJK tai KJT floppaa karsinnassa oikein kunnolla. Jos joku veikkaus olisi pakko laittaa sarjan lopputilanteesta, niin olkoot sitten seuraava:

1) KJT
2) Jokipojat
3) UJK
4) HC Salamat
5) SaPKo
6) Diskos
 

Brandon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Ensimmäinen kierros takana


KJT - HC Salamat 1 - 5
UJK - Jokipojat 6 - 3
Diskos - SaPKo 4 - 6

Karsintasarja on nyt avattu ja suurin yllätys nähtiin Järvenpäässä, jossa Salamat tarjosi aikamoista kyytiä kotijoukkueelle. Laukausten varjossa KJT näyttää olleen vahvempi, mutta ilmeisesti pakka on ollut aika sekaisin kun Salamat ovat iskeneet 2 alivoimamaalia. Olisiko kotijoukkue lähtenyt löysin rantein peliin?

Jokipojat pysyi kaksi erää vauhdissa mukana, sitten ikäviä jäähyjä ja vastustaja pystyi käyttämään tilanteen hyväkseen. Laaksonen ja Reunanen näyttävät olleen illan onnistujat. Vierasjoukkuetta pelissä mukana piti kapteeni Käyhkö 2 maalilla, harmi vain ettei riittänyt. Odotan innolla Kotkafanin raporttia ottelusta.

Diskos - SaPKo ottelun tulos aika odotetun kaltainen ja SaPKo saanee lisäpotkua tuleviin peleihin hyvästä alusta.

Näyttää siltä, että erikoistilanteet ovat ratkaisseet pelin suuntaan tai toiseen, mikä ei kyllä ole epätavallista playoffeissa. Kierroksen maaleista jopa 70% syntyi erikoistilanteista. KJT - Salamat 4/6 UJK - Jokipo 7/9 Dise - SaPKo 6/10.
 
Yllättävä juttu

Sarjahan alkoi varsin yllättävästi.
Tarkoitan tällä KJT:n runsasmaalista tappiota Salamoita vastaan. Itse luulin, että KJt voittaa samoilla lukemilla...

Hienoa UJK!
UJK:n kannalta sarja alkoi hienosti, itse odotin yhden mallin voittoa kotkille, mutta he veivätkin "lakun" johdolla Suomi-Sarja kärkeä oikein kunnolla. Tästä on hyvä jatkaa.
Toke oli muuten näköjään ollut ekassa pelissään varsinainen jäähymagneetti. Mitenkäs tämä legenda muuten pelasi?

SaPKo nousi hienosti tappioasemista voittoon.
Luulin, ettei SaPKo olisi mikän kauhean vaikea vastus Diskokselle, mutta Savonlinnalaiset voittivat ottelun nousemalla hienosti kahden maalin takaa voittoon.
 

Afan

Jäsen
Re: Ensimmäinen kierros takana

Viestin lähetti Brandon
Karsintasarja on nyt avattu ja suurin yllätys nähtiin Järvenpäässä, jossa Salamat tarjosi aikamoista kyytiä kotijoukkueelle. Laukausten varjossa KJT näyttää olleen vahvempi, mutta ilmeisesti pakka on ollut aika sekaisin kun Salamat ovat iskeneet 2 alivoimamaalia. Olisiko kotijoukkue lähtenyt löysin rantein peliin?

Ei lähtenyt KJT löysin rantein, päinvastoin. Salamoiden onnistuttua alussa ylivoimalla KJT:n peli napsahti aivan täydelliseen takalukkoon. Mailaa puristettiin, ja kun vapauttava avausmaali tuli vasta pari minuuttia ennen loppua, kävi järvenpääläisille kylmät.

KJT:n tasosta tai mahdollisuuksista karsintasarjassa Salamat-peli ei taida kertoa yhtään mitään, niin täydellisessä jumissa KJT tänään oli. Vierasjäällä lienee helpompaa, niin oli jossain määrin jo runkosarjassa.

Salamoista on paha sanoa paljoakaan, kun vertailukohtia ei oikein ole. Liikkuva joukkue, joka oli laukausten tasossa valovuoden isäntiään edellä. Maalivahti Hannu Seppäsen näin ensimmäistä kertaa livenä, ja sen verran varmasti Seppänen kiekkojen eteen venyi, ettei Salamat ainakaan maalivahtipeliin kaadu.

Tevasen veljekset olivat totutun suurissa rooleissa, ja lisäksi Matti Tevasen pakkipari, Viron maajoukkuepakki Aleksandr Agnevshtshikov vakuutti otteillaan. Kaapin kokoinen, hieman kankea, mutta kiekollisena varma puolustaja.

Hayley Wichenheiser pelasi ilmeisesti täysin samassa roolissa kuin aikaisemminkin, eli kolmosketjun sentterinä ilman erikoistilannevastuuta, yhteensä 11 minuuttia ja 4 sekuntia. Kiekollisesta osaamisesta ei ehtinyt saada minkäänlaista kuvaa, niin vähän Hayley kiekon kanssa oli tekemisissä. Aloituksista Hayley voitti 9/15, ja yksi hyökkäyspään aloitusvoitto tuotti syöttöpisteen KJT-vahti Suomalaisen imastua puolustaja Tommi Nyyssösen aloitusvoiton jälkeen laukoman kiekon.

Nyyssönen innostui kauden avausmaalistaan sen verran, että laukoi pian perään kiekon vielä tolppaan.
 

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
KJT-Salamat

Salamoiden paras esitys tällä kaudella. Selkeä muutos aikaisempaan pelisysteemiin, ei lähdetty luistelemaan kilpaa nopeampia vastaan vaan panostus puolustukseen ja vasta-hyökkäyksiin.

Kun vielä kaikki tähdet oli kohdallaan (myös veskari Seppäsellä) niin yllätys oli tehty. Olis kannattanut laittaa Lotto vetää :-)

KJT oli nopeampi ja vahvempi kaksinkamppailuissa, mutta ei onnistunut viimeistelyssä, varsinkaan laukauksissa.

Vaikea uskoa että tällaiseen 110-suoritukseen yllettäisiin kovin usein, varsinkin kun karsintasarja on aika tiivistahtinen.

Mitäköhän keittoa Hakki oli syöttänyt jätkille kun ylivoimatehot olivat kohdallaan (kerrankin).

Taitaa mennä taas tonni rikki seuraavassa kotipelissä Kirkkonummen uudessa hallissa. Hehkutuksesta pitää huolen mm
paikallislehti.
http://www.kirkkonummensanomat.fi/cgi-bin/tulostus.cgi?978

Seuraava kotipeli onkin sitten Jokipoikia vastaan, jolle Salamat hävisi viimeksi kotona 0-5.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Alkoi yllättävän mukavalla tuloksella Uudestakaupungista tuo Mestiksen karsinta. Ei sillä ettenkö Kotkien voittoon olisi uskonut, mutta silti oli pikku pelko persiessä, että josko se tappio sieltä sittenkin tulisi? Ei tullut.

Nyt ei sitten saa antaa tämän voiton nousta hattuun. En tosin usko että niin tapahtuukaan, sen verran vaikea kausi on takana. Tämä voitto vaan vahvistaa joukkuehenkeä, joka viime aikoina on ollut muutenkin ihan hyvä.

Toke näköjään keräsi kolme kaksiminuuttista, eli Torkin vanhempi puutukka on edelleen oma itsensä. Laaksosen tehot 1+2 pistävät myös silmään.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Jokipojat kaatui tosiaan kolmannessa erässä Uudessakaupungissa, mutta ainakaan Karjalaisen raportin tai maalivahtien torjuntatilastojen mukaan joukkue ei ollut mitenkään erityisemmin altavastaajana ottelussa. Tappio ei sinäänsä ollut mikään valtaisa yllätys; itse veikkasin Jokipoikien tulosveikkaukseenkin 4-3 Jää-Kotkille.

Jokipojilta puuttui Ukissa kokoonpanosta liuta pakkeja (Miika Kurki, Pasi Nevalainen, Mikko Martikainen ja Esa Eskelinen), joista varmasti ainakin kolme olisi ollut kokoonpanossa, jos mahdollista. Nyt puolustajia oli matkassa vain kuusi. Erityisesti kokeneiden ja isokokoisten Kurjen ja Nevalaisen panosta olisi varmasti saatettu kaivata, toivottavasti he olisivat mahdollisimman pian pelikunnossa. Myös maalivahtivalinta oli ainakin allekirjoittaneelle jonkinmoinen yllätys. Olisin odottanut Peksiä (Mäkitalo) maaliin siitäkin huolimatta, että Mäkkeli pelasi ihan ok ottelun Kiekko-Oulua vastaan sunnuntaina.

Yhdistettynä KJT:n yllättävään romahtamiseen Uudenkaupungin tapahtumat tekevät lauantain ottelusta Jokipojat-KJT joka tapauksessa erityisen mielenkiintoisen. Kummallekin joukkueelle vaatimattomasti sanottuna hemmetin tärkeä kamppailu. Putoaminen alkaa olla aika lähellä KJT:n kannalta, jos vielä menevät häviämään. Jokipoikien taas pitäisi pystyä kotonaan hyvään esitykseen ketä tahansa vastaan, jos noususta meinataan haaveilla.
 
Viimeksi muokattu:

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
UJK-Jokipojat

Sellainen huomatus, Miika Kurki on ainakin merkitty tuossa vieressäni olevaan ottelupöytäkirjaan, ja muistaakseni #22 siellä jäällä myös kaarteli.

Oli melkoista mailasotaa, etenkin vierailija käytti mailaa ihan muuhun kuin jääkiekon pelaamiseen. Ja kovat, sääntöjen rajamailla olevat taklaukset näyttivät myös kuuluvan Jokipoikien tavaramerkkeihin. Onneksi ei nähty kuin yksi loukkaantuminen. Pahalta tuo Pajusen tälli näytti, kun mies makaa viitisen minuuttia jäässä eikä kukaan uskalla tehdä mitään. Kummastakaan joukkueesta ei löytynyt lääkäriä, ja lopuksi lekuri köntysti katsojien joukosta jäälle. Eikä hänelläkään mikään kiire sinne ollut...No, Pajunen oli ainakin jaloillaan ottelun jälkeen.

Torkki senior pelasi todella vahvan avauserän, mutta kunto taisi vähän loppua kesken matsin. Ja Torkin rangaistuksia voi puolustella: ensimmäisessä lähti myös vierasjoukkueen kaveri sukeltamisesta boxiin, kolmannessa vastustaja piti Token mailasta kiinni, Toke koitti repiä sitä irti ja vastustaja kaatui...

Laaksonen dominoi Ukin puolustusta, etenkin yv:llä tuli hienoja oivalluksia. Tosin Laaksonen saa ottaa tyystin omaan piikkiinsä Jokipoikien tasoituksen, komea niitti olisi ollut jos olisi osunut, mutta ei osunut ja kaveri polki yksin läpi...

Arttu Käyhkö oli huikea. Todellinen pelote joka mielessä. Ensimmäisen maali kelpaa maalikimaroihin, viivasta ranteella molempien tolppien kautta sisään.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Diskos-SaPKo

Näin se lähti karsintasarja Diskoksen osalta käyntiin niin kuin pelättiinkin. Eiväthän nousuhaaveet vielä tähän peliin kariutuneet, mutta kuitenkin kotipelin SaPKoa vastaan piti ennakko-odotusten mukaan olla sarjan "helpoimpia" ellei kaikkein helpoin peli.

Ensimmäinen erä oli heikkotasoista kyttäilyä ja roiskimista, varsinkin SaPKon esitys oli kaukana sellaisesta kiekollisesta pelistä, jota Timo Turunen on mainostanut joukkueensa pelaavan. Disen pelikin oli vähän jumissa, mutta kovalla yrittämisellä ja taistelulla se sai otteen itselleen.

Pelin kulku oli oikeastaan täysin päinvastainen siihen nähden, mitä odotettiin: Diskos yritti rakentaa peliä (johon sillä ei tämän tasoista vastustajaa vastaan ole valitettavasti oikein resursseja) ja SaPKo kyttäsi vastaiskuja.

Toisessa erässä ote siirtyi SaPKolla, mutta edelleen Diskos sai pidettyä pakettinsa aika hyvin kasassa, joten takaiskumaaleja syntyi vain yksi, ja sekin 5-3-alivoimalla.

Kolmannessa erässä peli lähti sitten käsistä. Syntyi luvattoman helppoja takaiskumaaleja, ja näytti, etteivät pelaajat jaksaneet enää taistellakaan viimeistä kahtakymmentä minuuttia. Tiivistahtisessa sarjassa tuollainen ei lupaa hyvää, vaikka tuskin kunnon puutteesta olikaan kysymys.

Kaiken kaikkiaan tasainen peli, joka ratkesi lopulta Diskoksen kolmannen erän virhesumaan. SaPKo ei ihmeitä esittänyt vaan tyytyi rankaisemaan kotijoukkueen erheistä.

Diskokselta onnistui ykkösketju Kosonen-Päivärinta-Selänne. Etenkin Päivärinnan hyvät otteet loppukaudesta lämmittävät mieltä: kaveri on sentään Diskoksen oma kasvatti, ja vähän huolestutti, kun mies näytti syksyllä vajoavan kolmos-nelosketjun hyökkääjäksi.

Muista hyökkääjistä Kettunen väläytteli taas nopeuttaan, mutta on jatkuvasti oudon tehoton. Kolasa taisteli ja liikkui hyvin, vaikka kiekollisena häneltä ei kannata paljon odottaa.

Puolustuksen ykkönen oli pienen eläimen lailla taistellut Hanhikoski. Myös Muotka pelasi ihan OK-pelin, vaikka vaikuttaakin ajoittain asennevammaiselta. Maalissa Kujala oli kaksi erää loistava, mutta kolmannessa häneltäkin katosi paras vire.

Kaiken kaikkiaan puolustus on turhauttavan huono. Törnroos on kiekollisena kohtalainen, mutta ei pärjää vauhdissa. Hiltunen ei ainakaan eilen vakuuttanut. Pakkipari Hirvi-Räisänen on toivoton tällä tasolla. Hirvi nyt menisi vielä seitsemäntenä pakkina, Räisänen ei silläkään paikalla. Kaksikko tuo ikäviä muistoja viime kauden Saarni-Suontamo-parista.

Näillä hyökkäysketjuilla voisi Mestikseen ehkä noustakin, mutta näillä puolustajilla se vaatii täydellistä onnistumista.

Kun Diskoksella nyt kuitenkin on vain kolme hyvää puolustajaa, ovat takalinjat varsin haavoittuvia. Paanasta olisi ehdottomasti tarvittu kaukalossa ottelun loppuun asti. Vaikka vauhtia Patulla ei enää juuri ole, on hän kiekkovarmuudeltaan puolustuksen ykkönen.

No, lauantaina sitten Salamat. Runkosarjassa kirkkonummelaiset pelasivat ailahtelevaisesti, joten kyllä Diskoksella mahdollisuuksia on. Jos lauantaina kotijoukkueen peli näyttää siltä kuin eilen kahdessa ensimmäisessä erässä, voi irrota voittokin.
 

Hansel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HAUKAT,Jokerit
Viime aikojen juttujen perusteella,ainakin mitä Salamoiden valmentaja Hagman on todennut, voi olla että tämä karsintasarja on täsysin mekityksetön jos todellakin käy niin että mestistä jatketaan seuraavalla kaudella kahdessa kahdeksan joukkueen lohkossa eli kuudellatoista joukkueella.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sinänsä hyvä idea tuo lohkojako, sillä silloin kalliit matkapelit äärialueitten joukkueilta poistuisivat.

Jos nyt karsinnassa olevat joukkueet lisättäisiin Mestikseen, menisi lohkojako ehkä itä-länsi suuntaisesti. Kajaanilaisilla olisi kuitenkin vielä aika pitkät matkat kuljettavana.

Tätä asiaa on väläytelty ajoittain kauden aikana. Mikä mahtaa olla todenperäisyys?
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Viestin lähetti Kotkafani
Sinänsä hyvä idea tuo lohkojako, sillä silloin kalliit matkapelit äärialueitten joukkueilta poistuisivat.

Jos nyt karsinnassa olevat joukkueet lisättäisiin Mestikseen, menisi lohkojako ehkä itä-länsi suuntaisesti. Kajaanilaisilla olisi kuitenkin vielä aika pitkät matkat kuljettavana.

Tätä asiaa on väläytelty ajoittain kauden aikana. Mikä mahtaa olla todenperäisyys?
En tiedä todenperäisyydestä, mutta ainakin eilen KJT-Salamat-ottelun lehdistötilaisuudessa molempien jengien valmentajat innostuivat jutustelemaan aiheesta pidemmänkin aikaa.

Mestis kun kuitenkin on amatöörisarja, niin pelit vievät siihen nähden aivan käsittämättömän paljon aikaa. Joku KJT:n johtoportaan tyyppikin valitti, että esimerkiksi Kajaanin-reissuille joudutaan lähtemään kuudelta aamulla - ja takaisin päästään vasta vuorokauden kuluttua. Ja rahaakin menee perhanasti.

Hagman ainakin oli visioinut jo valmiiksi etelä- ja pohjoislohkojaot yms. Onhan se totta, että tähän hommaan saataisiin vähän lisää järkeä, jos Mestis jaettaisiin. Hmmh, ja tällä hetkellä muutkin syyt saavat minut kallistumaan joukkuemäärän nostamisen puolelle ;-)

Täytyy toivoa täydestä sydämestä, että KJT saa lauantaina pelinsä kunnolla uomiin. Enkä pistäisi vastaan, vaikka Diskos hieman avittaisi tilannetta murskaamalla Salamat.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niinpä niin.

Eiköhän meillä ole kaikilla tähän ketjuun kirjoittajilla pikkuisen oma lehmä ojassa tuossa lohkojako+joukkueitten lisäämishommassa :D
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Re: UJK-Jokipojat

Viestin lähetti Boris
Sellainen huomatus, Miika Kurki on ainakin merkitty tuossa vieressäni olevaan ottelupöytäkirjaan, ja muistaakseni #22 siellä jäällä myös kaarteli.


Oikeassa olet. Kiekkoliiton nettisivuille kun Kurki oli kokoonpanoissa kirjattu/kirjautunut virheellisesti hyökkääjäksi, niin en häntä listassa heti huomannut. Siellä oli myös joku toinen virhe, oiskohan ollut Rissasen Teemulla (#23) täysin väärä etunimi tjsp ellen ihan väärin muista.
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Että sarja julistettaisiin turhaksi sen jännittävimmässä vaiheessa? Johan nyt. Muistammehan toki kevään 2000 Kärpät-Pelicans-flopin, mutta tämä nyt voittaisi vielä senkin.

Sinänsä tuo idea 16 mestisjoukkueesta ei ole mitenkään huono, mutta eihän nyt kesken karsintasarjan tuollaista ole mitään järkeä edes spekuloida. Merkillistä poukkoilua näiden alempien sarjojen karsintasysteemien kanssa nykyään, olisipa Helkovaaralla liigakarsintojenkin suhteen samanlaista ennakkoluulottomuutta ja luovuutta...
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos se onkin niin, että ellei HC Salamat nouse Mestikseen, niin sarjaa laajennetaan ja jos taas nousee, niin jatketaan nykyisellä joukkuemäärällä!
Kabinettipeliä oikein kunnolla!!!
 

Afan

Jäsen
Viestin lähetti Kotkafani
Jos se onkin niin, että ellei HC Salamat nouse Mestikseen, niin sarjaa laajennetaan ja jos taas nousee, niin jatketaan nykyisellä joukkuemäärällä!

Varsin kiintoisa ajatus, jota on vaikea olankohatutuksella sivuuttaa, mutta eikö HC Salamat pitäisi korvata tuossa spekulaatiossa Jokipojilla? Jokipojistahan Mestis saisi ex-liigaseurana oivan lisän, olisi yleisöpotentiaalia jne.

Tuskin liitolla erityisintressejä HC Salamien nostamisen suhteen on Selänteen nimen mukaanvedosta huolimatta, kun EPS kerran pari kautta sitten tylysti kabinettipelissä sivuutettiin ja armo annettiinkin KooKoolle.

Kor(rr)ostan kuitenkin, etten minä tiedä mistään mitään tähän asiaan liittyen. Ymmärrys näistä pyöreän pöydän puuhasteluista on loppunut jo aikaisemmin.
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Hyvä ratkaisu!

Olisi ehdottomasti hyvä ratkaisu laajentaa Mestis kahteen lohkoon! Ajattelen tässä myös tietenkin paikallispelejä: SaPKo, Jokipojat, Jukurit, KooKoo...Ainakin Itä-Suomen kiekkoilun osalta ratkaisu olisi erinomainen. Ja varmaan muutenkin. Kannatan.
 

Afan

Jäsen
Ai niin, mielipide lohkojaosta unohtui: ehdoton ei.

Jos Mestiksessä olisi 16 joukkuetta ja kaksi lohkoa, vähenisi kohdattavien vastustajien määrä nykyisestä 11:sta seitsemään. Minä taasen haluan nähdän Ahmojen vastustajina mahdollisimman laajan kirjon erilaisia joukkueita, enkä halua, että vastassa on sama joukkue kutakuinkin joka toinen viikko.

SM-liigassa HIFK ja Jokerit saattavat kohdata välisarjojen ansiosta kauden aikana 15 kertaa. Siitähän se riemu repeää.

Voi olla, että talousasioista vastaavien näkemys on toisenlainen kuin omani.

EDIT: Hmm... Pohdinta etenee.

Nykyäänhän pelataan nelinkertainen sarja, jossa on 4x11=44 kierrosta. Jos jatkossa kohdattaisiin oman lohkon joukkueet nykyiseen tapaan neljä kertaa ja toisen lohkon joukkueet kahdesti, ottelumäärä pysyisi ennallaan (4x7+2x8), mutta ottelumatkat lyhenisivät.

Jos ottelumäärää haluttaisiin laskea nykyisestä, voisi oman lohkon joukkueet kohdata vain kolme kertaa.

Tuo ei kuulostaisi enää hullummalta, mutta nykyisen Suomi-sarjan kaltaista järjestelmää, jossa pelataan vain ja ainoastaan oman lohkon sisällä, en halua.

Toisaalta olen sitä mieltä, että Mestiksen nykyinen sarjajärjestelmä on urheilullisuuden puolesta poikkeuksellisen hyvä, mikäli nousumahdollisuden puute unohdetaan. Tasapuolinen nelinkertainen runkosarja ilman minkäänlaisia välisarjapelleilyitä on melkoinen harvinaisuus nykyaikana.
 
Viimeksi muokattu:

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Ainahan kaksilohkoisen Mestiksen kunkin lohkon esim neljä parasta voisi pelata loppusarjan ristiin. Siinä olisi sitten uusia joukkueita. Tulisi Mestikseenkin vähän enemmän väriä ja uusia joukkueita.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Kuilu liigan ja Mestiksen välillä syvenee jos Mestis jaetaan 2 lohkoon. Todella typerä idea sanon minä.

Seurat jotka todella pyrkivät liigakelpoisiksi kokisivat pahemman luokan takaiskun.

Taitaakin olla niin että muutamat seurat haluavat niin innolla Mestikseen että toivovat sen laajennusta itsekkäistä syistä.
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Tuo on ihan turhaa itkemistä. Kyllä nyky-Mestis kaipaa muutoksia. Paljon suurempi uhka Mestikselle on ollut liigan sulkeminen. Mitä se liigakelpoisuuteen vaikuttaa, jos Mestis laajenee. Ne ketkä ovat liigakelpoisia ja havittelevat liigaan, ovat sitä edelleen, huolimatta joukkuemäärän lisäyksestä. Tulisi vain tervetullutta kilpailua enemmän, vai olisiko niin, että niitä liigakelpoisia tulisi lisää? (Esim. Jokipojat)
 

Katsoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, PiTa
Divarissa oli ennen nykyistä muotoaan kaksi lohkoa. Tällöin naapurilohkon joukkeet kohdattiin kerran kotona ja vieraissa. Saman lohkon joukkueilla oli neljä kohtaamista. Jollen aivan väärin muista, niin lohkot olivat samassa sarjataulukossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös