Mestiksen finaali Jukurit-Kalpa

  • 39 744
  • 431

asloser

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, 7 Ringettes, Kurra, JoKP 88-89
Re: Niiralaan olisi mahtunut lisää porukkaa

Viestin lähetti Icepowerman
Kyseiset puupenkit ovat seisontaa varten ja sentakia kun siellä istuskeltiin kaikki eivät mahtuneet síedettäville paikoille.

En ole KalPan kotipelissä käynyt 1997 jälkeen ja näköjään on kuri montussa löystynyt... Nimittäin Liiga-aikoina järkkärit komensivat ennen peliä ja erätaukojen päättyessä ihmiset seisomaan noilta puupenkeiltä, ja vastaa ei auttanut pullikoida. On näköjään KalPan organisaatiossa unohtunut se miten toimitaan kun porukkaa tulee peliin yli 3000. Niin, ja minulle se ainoa oikea paikk seurata peliä on se seisomakatsomo päädyssä johon KalPa hyökkää kaksi kertaa.

Ja ennenkuin kukaan komentaa takaisin hallille, niin todettakoon että muutin Kuopiosta pois kesällä 1997, joten KalPan kotimatseihin ei enää valitettavasti pääse vaikka haluja olisikin....
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Jokohan tänään se 3000 maksanutta katsojaa menee rikki Kalevankankaalla..ainaskin istumapaikat on myyty loppuun.

Ottelusta lienee odotettavissa vauhdikas ja vähämaalinen..tulosvedossa näyttää 2-2 olevan pelatuin tulos kerroin 7.5 luokkaa. Veikataan 4-1 Jukureille ja Tume Jormakka tekee hattutempun...

Toivottavasti tunteet pysyy kurissa myös kaukalon ulkopuolella lauantai-illasta huolimatta.. eletään ihmisiksi?
 
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit, LahenRami
Saas nähdä miten käy tänään.

Römpeli:

Mainitsinkin että parissa vedossa en nähnyt kuka sen laukoi. Tuolla tarkoitin lähinnä juuri tuota ylähirrestä ylöspäin noussutta vetoa. Se oli mieletön ja näköjään sitten Suhosen käsialaa, siitä propsit. Mutta suurin osa Samulin vedoista oli kuitenkin vaisuja.

Tuo nousujen välttely komentokin tuntuisi ihan järkevältä ja mahdolliselta. Varmaan osaltaan vaikutti loistokkuuden puuttumiseen.

Njoo ei siitä enempää. Jännätään peli ja katsotaan kiroillen huomenna videolta uudestaan.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Osittain tuohon Niiralan montun istutaan/seisotaan-hässäkkään on saattanu vaikuttaa sekin, ettei tietääkseni sinne myydä erillisiä lippuja istuma- ja seisomakatsomoon. Mikkelissä näin on toimittu.

Toisaalta Kalevankankaallahan seisomakatsomoihin mahtuu paremmin porukkaa, jos ihmiset siellä istuvat..

Edit:

Näköjään Jukurit on uusinut kentällisiään hieman. Vaisusti pitkän aikaa pelannut Trio Tero Koponen on pudonnut kolmosketjuksi ja ykkösketjun paikan ottaa Lehtosen kenttä. Kakkoseksi nyt Hakkaraiset. Ilkka Kallioinen tullut puolestaan Matti Kuusiston pariksi ja Esa Hämäläinen 7. pakiksi.
 
Viimeksi muokattu:

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Joo, Olet Wilzu ihan oikeassa. Kuopion jäähalliin ei ole myyty erillisiä seisomapaikkalippuja koska muutamaan vuoteen ei hallissa ole ollut yli 3000 katsojaa. Olisiko tullut järjestäjille yleisöryntäys yllätyksenä?

Mutta eiköhän KalPa hoida matsin tänään, kun on oma peli saatu nyt auki.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Jatkoajan otteluennakon kainalo

Olkoonkin, että seuran vastuu tapahtumista ei jatku enää hallin pihaan, on syytä huolestua

Suomen Jääkiekkoliiton kilpasäännöstö:

22 § Ottelun järjestäminen

Järjestävä seura on myös vastuussa siitä, että yleinen järjestys katsomossa ja ottelupaikalla säilyy pelin aikana ja sen päätyttyä. Muussa tapauksessa joukkue voi menettää kotikenttäoikeutensa.


Samanlaisia ongelmia on ollut JYPillä kun rautakangin varustautuneet keskisuomalaiset kävivät parkkipaikalla oululaisten kimpuun. Vastuu kuului tuossa tapauksessa kiistattomasti ottelun järjestävälle seuralle.
 

poppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Täysin aseeton Jukurit

Katsoessani pelin Urheilukanavalta,näin melkoisen aneemisen Mikkeliläisen jääkiekkojoukkueen. Onko Dufvan paukut käytetty? Tähän voisi kommentoida vaikka vanha Jukurijumala Make. Miten muuten kestät tämän?
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
poppa: ei kannata kuittailla vielä. Minä ainakin olen oppinut, että Jukurit tuntuu aina nousevan suosta kuin suosta...
 

Horizontal

Jäsen
Suosikkijoukkue
KahVa - KalPa
Olen pettynyt teihin Jukurit ja Mikkelin jääkiekkoyleisö!!!

Tänään nähtiin Kalevankankaalla KalPan "harjoitus-peli" surkeata, epäonnista, katastrofaalista, kaameata... Jukureita vastaan! Jukurit kaatui suuriin virheisiin, ja todella löysän näköiseen peliin. Lisäksi tässä vituttaa se, että Mikkeli näytti, että jääkiekkohuuma jatkuu.... 2870 katsojaa loistavaa!!!!!!!!!


Ottelun ylivoimaisesti surkein pelaaja oli Ville Hyrkäs! Aina kun "Vili" oli kentällä niin virhe tuli omassa päässä tai KalPan päädyssä! Eikä tämä ole mitään uutta! Kyllähän koko Jukurilauma oli täysin aseeton ja KalPa ansaitsi voittonsa.


"Poika" on matkalla Kuopioon, mutta on tässä noustu ennenkin. Silti jos hopeaa tulee niin siihen voi olla aivan tyytyväinen. Meinattiin lentää jo ulos pleijareista Vantaata vastaan.


Ps. Tom Laaksoselle silmälasit ja kuulolaite tällä kertaa ei pelillisesti vaan sen takia, että pleksi oli irti Jukuri päädyssä ja Laaksonen etsii KalPan päädyssä pitkät ajat irronnutta pleksiä...äly hoi!!!
 

SSMiika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, jalkapallossa MP
IHANAA!!!

Seurasin ottelua Urheilukanavalta, kun en ehtinyt töiden jälkeen enää ajaa Helsingistä Mikkeliin. Olisi kyllä kannattanut, sillä HUNAJATA HUNAJATA HUNAJATA söi KalPa! Paffan hienot torjunnat (ja hyvällä maalivahdillahan on aina onnea) sekä loistava viimeistelytaito toivat voiton "kotiin". Ja siitä ensimmäisestä maalista on turha spekuloida. Virhe, paitsio tai maali: silloin kun tuomari puhaltaa pilliin, on turha itkeä.

Saman olen valmis allekirjoittamaan, vaikka mikä tilanne olisi.

Terveiset Helsingistä, juhlitaan maanantaina- onnelliset Niiralassa, minä tv:n ääressä.
 

Sir Maximus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit ja Devils
Aivan surkeaa, Jukurit!!!

Tämä oli surkeinta peliä Jukureilta koko kaudelta, TODELLA ANEEMISTA!!! Koko joukkue oli kuin joukkueellinen väsyneitä hippoliiga-pelaajia pelimatkan jälkeen. KalPa oli 95% parempi Jukureita ja erityismaininnan saa Jukureista kaksikko Hyrkäs - Timonen. N. 10-20 karmivaa virhettä omalla- ja vieras-alueella. En olisi uskonut, että tälläinen pakki-pari sortuu tälläisiin virheisiin play-offeissa. Mutta eihän tästä voi pelkkää tätä kaksikkoa syyttää. Jukureiden täytyisi olla kuin uudesti syntynyt maanantaina Niiralassa, jotta olisi pieniä mahdollisuuksen jyväsiä mestaruuteen. Toivotaan parasta...
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Jos Jukureiden peli näytti poikkeuksellisen huonolta mikkeliläisten silmiin, saattoi syynä olla se, että KalPa teki ottelun avausmaalin ja näin Jukurit eivät voineet vain pakitella ja heittää kiekkoa päätyyn (kuten ovat kai yleensä tehneet, ainakin jos on kuopiolaismediaa uskominen) vaan joutuivat avaamaan keskialueen sumppuaan. Tosin ei mielestäni Jukureiden peli huonoa ollut; joukkue sai luotua ainakin kymmenkunta vähintään kohtalaista maalintekopaikkaa, mutta joko hyvän pelin pelannut Kuivalainen torjui tai sitten hätäilivät ja vetivät ohi.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Kalpalle täysin ansaittu voitto.Enpä muuten muista olleeni pelissä jossa ei vihelletä yhtään ainoaa jäähyä..Taisi olla Laaksosen pilli kotona sen verran selkeitä jäähyjä jäi viheltämättä..

Kalpa siis ansaitsi voittonsa, Jukurit oli tänään aseeton muutamaa tekopaikkaa ei kyetty Tourusen maalia lukuunottamtta hyödyntämään. On tullut pitkin kautta Tourusta ja Sireniä haukuttua mutta pleijareissa kaverit ovat nostaneet tasoaan huimasti. Ja Hyrkäs-Timonen siinä vasta pari..karmeita virheitä tuli lähes joka kerta poikien jäällä ollessa. Jotenkin tuntuu että Timonen- Hyrkäs parin voisi hajottaa ja pistää kumankin vierelle varmistavamman parin,tuntuu olevan tuota hyökkäysintoa..

Kalpasta Pasi Kuivalainen osoitti taitonsa ottamalla muutaman pahan kopin. Sami Salosen avausmaali oli hieno yksilösuoritus ja Sami oli kentän ehdoton ykkönen tänään.

Maanantaina sarja on sitten katkolla,toivotaan että Jukurit taas kerran nousisi sillasta ja siirtäisi ratkaisun Mikkeliin..mutta ainankin tänään Kalpa oli selvästi parempi ansaiten voittonsa.
Onnittelut Kuopioon!

Ps.. tuntui Kalpan fanit olevan kovasti "liikkuttuneessa" mielentilassa ei taida koskea Kalpan fanimatkoja 0 promillea linja?
Kookolla taitaa olla kyseinen käytäntö?
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Tästä on hyvä jatkaa maanantaina

Toivotaan, että monttu pursuaa, tosin urheilukanavalta saattaa monikin seurata matsia ja tämä verottaa hiukan yleisöä. Aika odotetunlainen peli . Jukurit hallitsi näennäisesti lähes koko pelin ja kalpa passaili ja odotti pitkää syöttöä laitaan. Mukava oli myös huomata, että Jukurit pelasi aktiivista peliä. Ero oli lähinnä Kalpan paremmassa viimeistelyssä (tuurissa) ja Maalivahtipelissä. Jukurimaalivahti tiputteli kiekkoa taas varsin mallikkaasti. Kiitos siitä.
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Tänään Kalevankankaalla Jukureilta huono esitys, vai oliko Kalpa noin paljon parempi...mene ja tiedä. Minun silmälasien läpi katsottuna peli oli toisinto ensimmäisestä finaalista, vain osat vaihtuivat!! Onko Jukurit väsähtämässä vai maha täynnä vai kenties taktiikkaa...noh se selviää viimeistään keskiviikkona. Kaikesta huolimatta uskon vielä joukkueeseen kovasti ja Jukurit ei ole vielä nahkaansa myynyt!! Tänään Kalpa selvästi parempi ja ansaitsi selkeästi voiton...onnittelut!
 

Berezin94

Jäsen
Kuuntelikohan Icepowerman hieman liikaa, mielestäni aika reippaastikkin sinipaitaisten kannattajien, selostajien mielipiteitä (HUOM. tämä vain minun mielipide).

Mielestäni KalPalla ei ollut pelissä oikeastaan mitään hätää missään vaiheessa. Jukureilla selvä painostus ainoastaan molempien ääripäiden 5minuuttisten aikana, alussa ja lopussa. Muuten aika tasaista puurtamista, toinen erä ja kolmannen alku selvästi KalPan heiniä. Puolustuspeli muodostumassa KalPan heikoimmaksi lenkiksi niinkuin hieman pelkäsinkin. Tänäänkin Jukuri-hyökkääjät pääsivät aivan liian monta kertaa nokikkain Baffan kanssa.

Maanantaina Niiralassa monttu täynnä hurmioitunutta kiekkoyleisöä(tv-pelistä huolimatta:P), ja luvassa nautittava jääkiekkoilta.

Kahden näkemäni pelin perusteella(toinen ja kolmas), KalPa on ollut selkeästi parempi, enkä jaksa millään uskoa että tasoerot tasottuisivat maanantaihin mennessä. Liekkö sitten liian röyhkeästi sanottu, mutta taas on mielipide pelissä.

3-0 KalPalle ja juhlat käyntiin.
 

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Oikein ahdistaa myöntää, mutta joiltain osin on pakko yhtyä edellisten kirjoittajien joukkoon. Oli aika vaisu meininki ja hallissa ollut kuopiolaisten kannattajien ryhmä teki matsista KalPalle "kotiottelun".

Mutta itse peliin. Jos joukkuella on tuollainen määrä maalipaikkoja niin kyllähän sen verkon pitäisi venyä. Joka jätkä kyllä yrittää ihan 100% varmuudella laittaa pikkumustan pussiin kun paikka aukeaa, mutta kun ei se mene, niin se ei silloin mene. Nyt se taas nähtiin.

Kuopion pojat rankaisivat kyllä lauantain pelissä murhaavalla tarkkuudella.

MUTTA MUTTA MUTTA! Eijei, peli ei silti vielä ole pelattu!

Muistelkaapa vähän tilannetta ekalla playoff-kierroksella kun KVantaalla oli homma katkolla omalla kotikentällä. Ei silloinkaan heitetty pyyhettä kehään.

Mikä porukka polki homman apinan raivolla kotiin?

Kalenterissa keskiviikko-illan kohdalla on jäähallimerkintä. Katsotaan sitten istunko siellä yksin vai onko jäällä 2 joukkuetta, katsomossa 4500 ihmistä ja mannermainen finaalimeininki.

Tsemppiä kundit! Kun pikkumustat menevät paikoista maaliin, niin tuolla pelillä homma hoituu!

Karkkipäivä on siirretty keskiviikkoon :)
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Eikös Dufva sanonu pelin jälkeen olevan hyvinkin tyytyväinen oman joukkueensa esitykseen. Olen itse aika lailla samaa mieltä. Jukurit vei lähes koko ottelua ja maalipaikkojakin oli KalPaa selvästi enemmän, mutta tänään ei vaan kiekko pomppinut Jukureille. Toivottavasti KalPa parantaa vielä hieman peliä maanantaiksi, koska välttämättä samanlainen tuuri (KalPan hyvä/Jukureiden huono) ei enää jatku. Tosin kyse ei tietenkään ollut pelkästä tuurista. Maalithan oli hienoja ja kaikki tekemällä tehty ja maalilla seisoi Kuivalainen, joka pysäytti monta loistopaikkaa. Vakaasti uskon ja toivon KalPan parantavan peliä vielä himpun verran maanantaiksi ja Jukurit jää vaille mahdollisuuksia Kuopiossa. Mikkelin kaltainenkin peli ja tulos kyllä riittää vallan mainiosti. : ) Ja täysi tupa (5000) on ehdottomasti odotettavissa.
 
Suosikkijoukkue
ei ole
Viestin lähetti JuhaZ
Eikös Dufva sanonu pelin jälkeen olevan hyvinkin tyytyväinen oman joukkueensa esitykseen. Olen itse aika lailla samaa mieltä. Jukurit vei lähes koko ottelua ja maalipaikkojakin oli KalPaa selvästi enemmän, mutta tänään ei vaan kiekko pomppinut Jukureille. Toivottavasti KalPa parantaa vielä hieman peliä maanantaiksi, koska välttämättä samanlainen tuuri (KalPan hyvä/Jukureiden huono) ei enää jatku. Tosin kyse ei tietenkään ollut pelkästä tuurista. Maalithan oli hienoja ja kaikki tekemällä tehty ja maalilla seisoi Kuivalainen, joka pysäytti monta loistopaikkaa. Vakaasti uskon ja toivon KalPan parantavan peliä vielä himpun verran maanantaiksi ja Jukurit jää vaille mahdollisuuksia Kuopiossa. Mikkelin kaltainenkin peli ja tulos kyllä riittää vallan mainiosti. : ) Ja täysi tupa (5000) on ehdottomasti odotettavissa.

No joo, täysin samaa mieltä, jos kerta Dufvakin haluaa Jukureiden häviävän. Tällä pelillä maanantaina on ottelusarjan tulos selvä. Pitäisikö Jukureiden fanibussiin etupenkille ottaa rantapallo TÄYTETTYNÄ mukaan Kuopioon?
Pelistä voisi sanoa, että KalPa vei ja Jukurit vikisi. Mikkeliläiset olivat täysin aseettomia! Dufva on tosiaan "timo-taikuri", jos tästä selviää.
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Harppa-setä
Oikein ahdistaa myöntää, mutta joiltain osin on pakko yhtyä edellisten kirjoittajien joukkoon. Oli aika vaisu meininki ja hallissa ollut kuopiolaisten kannattajien ryhmä teki matsista KalPalle "kotiottelun".
Siis olenko nyt käsittänyt oikein asian.Mestisfinaali,eikä minkäänlaista huutosakkia Jukureilla?!Mahtaa tuntua aika mukavalle kun Kalpa-fanien huutosakki vie katsomossa pelin 100-0?Onko tuota huutosakkia edes koskaan ollutkaan,vai tuovatko vierasjoukkueen huutosakit tunnelman tullessaan?Minua ainakin hävettäisi istua hiljaa penkissä kun vierasjoukkueen faniporukka pitää vieressä älämölöä.Juuri tuon takia me Kokkolassakin ryhdyimme tuumasta toimeen ja Hermes fc on tuonut siitä asti tunnelmaa koti- ja vieraspeleihin.
Urheiluruudussa(UK kun ei täällä landella näy;)) näytettiin tuota Kalpafanien anteeksipyyntölakanaa ja pieni juttukin oli höysteenä tuosta tapahtumasta+ maalit itse ottelusta.Olen vieläkin sitä mieltä että ei Kalpa-fanien kuuluisi pyydellä anteeksi moista kahden huligaanin tempausta,mutta hieno ele kuitenkin.
Pelistä en paljoa voi sanoa kun en sitä itse nähnyt,vain maalit,ne olivat kyllä aika tekemällä tehtyjä,tarkkoja vetoja.Salonen oli illan kunkku ja jukurienkaataja nro.1.
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Viestin lähetti kakes
Siis olenko nyt käsittänyt oikein asian.Mestisfinaali,eikä minkäänlaista huutosakkia Jukureilla?!

Onhanmeillä siellä se rumpuryhmä, mutta rumpalit ovatkin sitten näköjään ainoat, jotka hallissa tämän vuoden play-offeissa huutavat... surkea meininki mikkeliläisten osalta Kalevankankaan "urheilupyhätössä"!

Siinä vaiheessa, kun peli oli 0-3 niin ei siinä huutanut enää ketkään muut kuin KalPan faniporukka. Vaikka peli olikin tv-peli niin silti se oli finaalipeli ja jäätiin TAAS 3000:nen katsojan alapuolelle!

Maanantaiksi saatava aivan erinäköinen Jukurit jäälle ja siirretään ratkaisu Kalevankankaalle.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Rumpalitkin tykittää sellasia tahteja aina kalevankankaalla ettei yleisö pysty edes taputtamaan siihen tahtiin (mikä vielä vaihtuu jatkuvasti) =)

Kalpan kannattjilta tosiaan ensimmäinen hieno ele se lakana. Toinen hieno ele olikin sitten metelin pitäminen. Kieltämättä "hävetti" teeveestäkin kattoa ku ainoat huudot mitkä kuulee on "Kalpa, Kalpa!!" Kalpan joukkueelle puolestaan kaikki kunnia komeasta voitosta.

Eikai vaan nyt se saamattomuus maalinteossa ole vihdoin kostautumassa sinikeltaisille. Toivottavast maanantaina alkaa verkot niiralassa pöllyämään. Tällä kertaa Kalpa oli reilusti jukureita parempi ratkaisevalla osa-alueella eli maalinteossa. Ottelun ensimmäinen puolikas oli vielä vauhdikasta peliäkin kaikin puolin, mutta toinen puolisko hieman "lopahti".
Tosiaan..Vilille ja Timoselle olis ny tehtävä jotain..Muuten tulloopi noutaja..

Ja vielä..Miä oon yleensä surkea arvaamaan ni heitän arvauksen seuraavaan peliin: 3-0 Kalpalle, ja Keinänen tekee kaikki maalit! ;)
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
En malta olla palaamatta vielä tähän Kuopiossa pelatun ottelun jälkeen tapahtuneeseen hässäkkään. MTV3:n tekstikanavalla kotimaisten jääkiekko-otsikoiden listassa sivulla 220, on kyseistä tapahtumaa käsittelevä uutinen otsikoitu "Mestisvalmentaja pahoinpideltiin". En halua yhtään väheksyä tapahtuman vakavuutta, mutta olisiko tämä otsikko hieman harhaanjohtava? Kyseisestä otsikosta tulee lähinnä sellainen mielikuva, että Risto Dufva olisi ottanut oikein kunnolla turpaansa, vaikka todellisuudessahan asiassa kävi pikemminkin päinvastoin.

Pientä tarkkuutta Maikkarin uutisoitiin. Kyseinen otsikko olisi hyvin voinut olla jommassa kummassa iltapäivälehdessä tai vaikka Seiskassa, mutta ei oikein sovi MTV3:n uutisoinnista saamiini mielikuviin.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kerrankos se Mestiskin ylittää uutiskynnykset valtakunnan televisiokanavilla..

Tosiaan, tuo mtv3:n uutisointi menee vähän metsään. Dufvahan siinä taisi tosiaan pistää vastapuolia neppariin enemmän kuin ne Ristoa. KalPan kannattajilta hieno ele se lakana. Joku tässä sen oli jo huomannutkin.

Vielä tuosta eilisestä. KalPa kyllä tosiaan tuli, näki ja voitti. Niin kentällä kuin katsomossakin. Istuin A3-katsomossa, jonne ei juuri muuta kuulunut kuin KalPan kannattajien laulu. Päätykatsomosta välillä kantautui rumpujen vaimeaa pauketta ja vaisuja huutoja. Edes myöhäisempi kellonaika ei auttanut asiaa. KalPan kannattajien desibelitasoon nostavasti saattoi vaikuttaa myös oikeanlainen nestetankkaus ennen ottelua, mutta eipä silti sovi väheksyä mitään. 200 vieraskannattajaa on tällä tasolla hieno määrä.

Kaupungilla oli kuulemma vaihdettu mainostauluihin jo keskiviikon ottelu. Saas nähdä, vieläkö pelataan silloin. Maalintekoa parantamalla Jukurit nostaa osakkeitaan huomattavasti, mutta sittenkin, onko täpötäysi Niirala ja viimeisen päälle latautunut KalPa liian kova pala purtavaksi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös