Mestiksen finaali Jukurit-Kalpa

  • 39 845
  • 431

Jufo lll

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ihanaa, ihanaa, ihanaa

Mahtava peli KalPalta. Jukurit eivät päässeet oikein missään vaiheessa myllyttämään omaa peliään hyökkäysalueelleen, mutta oli niillä jonkin verran niitä vaarallisia vastahyökkäyksiään. 1. ja 2. erässä tuntui, että ei meinannut oikein kiekko pomppia KalPalle, paikkoja oli mutta kiekko pomppasi aina viärään suuntaan. Ja sitten tämä 3. erä, siinä alussa se sitten pomppi ja pomppikin kunnolla kun Keinänen pääsi maalin tekemään tyhjään reppuun Strömbergin seikkailessa maaliltaan. Toinen maali olikin sitten kaukolaukaus pakin jaloista, Henkan veto oli tarkka, mutta meniköhän liian helposti Strömbergin taakse, en mie tiiä.

Ja sitten tämä Kuopion yleisö näytti, että kyllä sitä osataan kannustaa, hienoa mahtavaa ihanaaaaa. Aaltokin kiersi Montun jopa kaksi (2) siis KAKSI kertaa, ja viimeinen minuutti kannustettiin seisaaltaan, en olisi kyllä kotoa lähtiessä tuollaista uskovan näkeväni. Kiitos KalPa, kiitos Montun yleisö, mahtava peli, tätä lisää.

Jospa se YLE näyttäisi ne KalPan maalit tuossa myöhemmässä urheiluruudussa.

Edit. Tuli tuossa mieleen vielä haukkujakin sinne yleisön suuntaan. Eli jos siellä puupenkeillä ollaan ja Myllyksen Kari kehottaa ystävällisesti nousta seisomaan, että mahtuisi enemmän väkeä, niin silloinhan sitä pitää nousta seisomaan. Äly hoi, älä jätä.
 
Viimeksi muokattu:

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Nyt saa itkeä, nyt saa nauraa

Korostetaan heti alkuun. Mikään ei ole ratkennut, tämä on vain yksi voitto. Voitot ovat 1-1 ja mestari on suuri arvoitus. Jukureilla yhä etulyöntiasema kotiedun turvin.

No niin, nyt on peruuteltu ja voi hehkuttaa. IHANAA, IHANAA, IHANAA! Eipä ole pitkään aikaan ollut tälläinen fiilis. Mahtavaa KalPa, mahtavaa kuopiolainen kiekkoyleisö. Kevätaurinko paistoi ja kiekkoyleisö heräsi ja saapui peliin.

Ensimmäinen erä mentiin KalPan hallitessa. Tosin hallinta oli vain näennäistä. Jukurit jatkoi tarkkaa puolustuspelaamista. Montaa maalipaikkaa ei syntynyt. KalPa oli hieman aktiivisempi, tosin KalPan pyöritys oli enemmän nurkissa nyhjäämistä. Jukurit sitten rankaisi ylivoimalla. Lähes samanlainen maali kuin Mikkelissä Jukureiden voittomaali. Kiekko heitettiin maalin eteen, KalPa-puolustaja pelasi miehen muttei mailaa ja omissa soi. Jukurit iski erässä pari kertaa vaarallisesti vastaiskuista, mutta vedot menivät usein ohi.

Toisessa erässä kaikki muuttui. KalPa vei Jukureita miten tahtoi. KalPa junnasi pakkopeliä Jukureiden päädyssä tasakenttällisinkin, mutta ne maalipaikat, ne maalipaikat. Peli kyllä pyöri näyttävästi, mutta vetopaikoissa aikailtiin ja vastuuta siirreltiin; kukaan ei uskaltanut ratkaista.

Kolmanessa erässä nopea tasoitusmaali nosti KalPan ja yleisön hurmokseen. Huohvanaisen harppuunahyökkäys ja veto yläkulmaan ratkaisi pelin. Lopussa Jukurit ei edes saanut pahoja maalipaikkoja, KalPa tyytyi iskemään viimeisen viiden minuutin ajan vain kiekkoa päätyyn.

Ansaittu voitto. Kieltämättä olisi voinut käydä toisin. Tuollaisesta hallinnasta pitäisi tehdä enemmän kuin kaksi maalia, eikä naapuria saa laskea noin vaarallisiin vastaiskuihin.

Kiitokset yleisölle. Hallissa oli kaiken kaikkiaan porukkaa lähes 4500. Tuollaista tunnelmaa ei ole Kuopiossa ollut sitten liigakarsintojen.

Taistelu on voitettu, sota jatkuu. Lauantaina on edessä ehkäpä se ratkaisevin peli. Paha paikka, todella paha paikka. Sinne lähdetään altavastaajina, toivottavasti nyt tämä hurmoshenki jatkuu.

Kiitos Henkka, kiitos KalPa!
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Unton mestaruusveikkaus pelein 3-0 on nyt sitten pilattu......Onneksi olkoon Kalpa.
 

Berezin94

Jäsen
Aivan mahtava ottelu, aivan mahtava kolmas erä. Kuinka uskomaton fiilis voikaan olla, kertakaikkiaan hieno kiekkoilutapahtuma, tunnelma katossa ja kunnon playoff-hokia. Palasipa jopa liigakarsinnat vuosien takaa mieleen kun ihmetteli viimeisien minuuttien tunnelmaa.

Yllätyin Jukureiden heikkoon esitykseen, etenkin aneeminen luistelu läpi ottelun jäi mieleen. Varsinkin toisessa erässä täysin jyrän alla nimeltä KalPa. Nyt on kuopiolaiset hurmoksessa, voi olla paha enää KalPaa kaataa, mutta Mikkelissä todellakin tilanne voi olla aivan eri. Mielenkiinnolla odotellen.

Jukuri-pelaajille piiiiiiiitkä miinus käytöksestä.. Missä v*tussa oli kiitos hienosti läpi ottelun ja ottelun jälkeenkin kannustaneille Jukuri-faneille. Todella epämiellyttävää, kyllä faneja pitäisi muistaa hävitynkin ottelun jälkeen.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Hienoa KalPa.
Täysin toisenlainen peli kuin Mikkelissä KalPa painaa päälle kokoajan, mutta ei saa maaleja.
Jukurit teki avausmaalin ja alkoi heti pelaamaan vanhaa tuttua sumppuaan.
Ensimmäisen ja toisen erän aikana jukurit onnistui tappamaan KalPan vaarallisimmat tilanteet sumpullaan.
Mutta kolmannen erän alussa Aki Keinänen vapautti KalPan jukuri"apinasta" sen jälkeen jukurit oli totaalisesti pihalla.
KalPa painoi päälle ja jukureiden maila tärisi ja monttu metelöi.
Sitten illan ratkaisija Henri Huohvanainen iski mahtava lämäri suoraan ylänurkkaan siniviivan tuntumasta sillon tuntui siltä,
että montun katto nousi lähes saman verran kuin 1997-karsinnoissa Jussi Tarvaisen tehdessä maalin.
Yleisö eli varsinkin kolmannessa erässä hienosti mukana ja varsinkin KalPan mahtava taistelu jukureiden pelatessa 5-3 ylivoimalla palkittiin katsomosta ansaitusti.
Myös viimeisen minuutin seisaaltaan kannustaminen oli hienoa nähtävää.

jukureiden kuokkiminen ja estäminen oli taas sitä tuttua, mutta tänään oli vielä lisänä hienoja uimahyppyjä.
Mikkelissä nähdään lauantaina täysin erilainen KalPa jukureiden on keksittävä jotain uutta sillä sumppu murtui tänään ja sen se tekee lauantaina ellei mikkelissä keksitä jotain uutta.
 

Rolle

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Re: Ihanaa, ihanaa, ihanaa

Viestin lähetti Jufo lll

Edit. Tuli tuossa mieleen vielä haukkujakin sinne yleisön suuntaan. Eli jos siellä puupenkeillä ollaan ja Myllyksen Kari kehottaa ystävällisesti nousta seisomaan, että mahtuisi enemmän väkeä, niin silloinhan sitä pitää nousta seisomaan. Äly hoi, älä jätä.

Ihan sama istuttiinko vai seistiinkö siellä puupenkeillä, kun ei sinne yksinkertaisesti enempää olisi mahtunut. Ilmoitettu yleisömäärä jäi kyllä vähän ihmetyttämään. Halli näytti nimittäin aivan täydeltä, ja osa joutui istumaan rappusilla tai seisomaan katsomon ulkopuolisilla tasanteilla.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Viestin lähetti Jani82

jukureiden kuokkiminen ja estäminen oli taas sitä tuttua, mutta tänään oli vielä lisänä hienoja uimahyppyjä.
Mikkelissä nähdään lauantaina täysin erilainen KalPa jukureiden on keksittävä jotain uutta sillä sumppu murtui tänään ja sen se tekee lauantaina ellei mikkelissä keksitä jotain uutta.

Jännä että minä en huomannut. Jukurit pelasi ihan aktiivista kiekko johtomaaliinsa asti. Sen jälkeen sarvipäät tyytyivät lyömään kiekkoa päätyyn ja puolustamaan sisukkaasti. Viisikkopuolustaminen oli jälleen kurinalaista ja sumppu oli aina valminaa, kun KalPa sai kiekon.

Mutta varsinaista kahvaa ei tänään hirveästi näkynyt. Tokihan Jukureiden passiivinen pelityyli väistämättä tuo peliin koukkaamistta ja repimistä, mutta siistin pelin vieraat pelasivat. Mielestäni aivan turha syyttää kahvaamisesta.

Ja uimahypyistä en puhuisi mitään. Ainakin se Suhosen jäähy oli täysin selvä tapaus. Ehkäpä Jukuri-pelaaja hieman avitti, mutta selvä kakkonen.

Minä ainakin voin sanoa Jukureiden pelanneen siististi. Kyllähän sen jatkuva kiekon viskaaminen vain KalPan päätyyn ärsytti, mutta rikkonaista peli ei ollut.

Rolle: kyllä sinne vain olisi paljon enemmän mahtunut. Hallissa on ollut tuhat viisisataa ihmistä enemmän ja ei ole tehnyt edes tiukkaa. Tottakai istuminen vie enemmän tilaa kuin seisominen. Typerää käytöstä, kun ei voida nousta seisomakatsomossa seisomaan, vaikka käsky käy. Katsomossa olisi ollut paljon enemmän tilaa.
 

Sheedy

Jäsen
Jukurit taas näytti miten vmääinen joukkue se on kun pääsee johtoon. Kaksi erää väännettiin, punnerrettiin, "hallittiin" ja yritettiin päästä vetopaikkoihin...tuskaista oli. Etenkin 2.erä oli selkeästi KalPan mutta monista kulmapyörityksistä tuloksena oli pari-kolme puolittaista tilannetta, ei muuta. Kunnon tekopaikkoja ei meinannut aueta millään. Jukureilla oli yksi vaarallinen paikka 2.erässä, muuten se oli heiltä sitä tuttua purkua ja päätykiekon heittämistä...no mikkeliläiset tiedätte homman nimen kun sitä olette päässeet koko pitkän kauden ihailemaan.

Kolmannessa erässä sitten vihdoin aukesi. Toinen vaihto ja Keinänen pääsi ihan käsittämättömän helposti leipomaan tasoituksen ekan minuutin aikana. Sitten Miettinen pelasi hyvin keskelle ja Henkka pääsi etenemään mukavasti ja hurja lämäri sisään. Veto lähti lujaa pakin jaloista mutta meneehän se väistämättä maalivahdin piikkiin...

Loppu olikin sitten KalPalta tiivistä puolustuspeliä ilman tyylipisteitä. 5-3 ylivoima Jukureille pelotti mutta siitä selvittiin lopulta helpohkosti, tuliko Jukureilta lopulta yhtään vetoa maalia kohti?
2-1 tilanteessa Jukurit sai pari pahaa mylläkkää Kuivalaisen maalille mutta viimeiset pari minuuttia olivat hyvin hanskassa..purkukiekot onnistuivat ja todella pahaa loppumyllyä ei tullut koskaan.

Kaiken kaikkiaan KalPa ansaitsi ehdottomasti voiton..peli oli viimeistään 2.erän alusta alkaen todella selkeästi hallussa mutta pitkään näytti siltä että todella vaarallisille paikoille pääsy on kohtuuttoman tuskaista. Onneksi ottelu pystyttiin kääntämään viimeisessä erässä ja työvoitto saatiin punnerrettua.

Todella hieno kiekkotapahtuma! Porukkaa oli paljon ja tunnelma koko pelin ajan hieno. Olkoonkín lopun seisaaltaan kannustus "käsketty" niin silti hatunnosto yleensä passiiviselle kuopiolaisyleisölle jotka syttyivät peliin.

Kyllä sinne olisi vielä tonni mahtunut, uskokaa pois! Seisomakatsomoissa kun ei porukka suostunut seisomaan kuuluttajan kehoituksista huolimatta niin todellista tiivistämistä ei päässyt syntymään. Tosin ymmärrän ihmisten hämmennyksen koska Mestiksessä ollaan totuttu siihen että mitään seisomakatsomoita ei ole eikä niihin myydä erillisiä lippuja. Siksi ihmiset lienee kokivat että heillä on oikeus istua?!? Tosin saamattomat järjestysmiehet eivät asiaa ainakaan auttaneet. Taisi yleisömäärä yllättää lopulta kaikki...

Launtaina iso matsi, halli lienee Mikkelissä suht' täynnä ja Kuopiosta tulee varmaan 2-3 kertaa isompi porukka tiistaihin verrattuna....
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Oli kyllä pitkästä aikaa mahtava ottelu. Yleisöä todella oli paljon ja parkkipaikat autoja täynnä. Yleisö oli myös ihan kohtuullisesti mukana pelissä ja viimesessä erässä varsinkin. Iso kiitos kuuluu myös Sammon pelaajille, jotka alottivat aaltoja sun muuta. Lopussa yleisö nousi pyynnöstä seisomaan ja pelikatkon aikana moni kerkesi jo istua, kun Hoivalan Timo viittiloi ihmiset takasi ylös.
Kannattas värvätä ne aina kotipeleihin mukaan.
Puupenkeillä, niinku muussakin katsomonosissa pelkkä tiivistäminen olisi tuonut helposti tarvittavat määrät lisää istumatilaa. Ja eiköhän kaikki mahtunut ihan kivasti. Lisääkin toki sopii. Ehkä ens pelissä!
Niin ja näkihän Sportin valmennuskolmikkokin hyvän pelin...
 

Sheedy

Jäsen
Heh, olikohan Sammon pelaajilla vielä...ööh...voitonjuhlat miten käynnissä kun aika poikkeuksellisen riehakasta oli meininki noin kutsuvieraiksi? :)
No sinänsä hyvää esimerkkiä näyttivät. Vähän piti kakkoskuuluttujan muistuttaa välillä yleisöä tunnelman luomisessa mutta aika hyvin tuntui jengi syttyvän.

Ja mitään piikkiä vierasjoukkueelle/kannattajille ei tullut. Näin se pitää mennä....
 
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit, LahenRami
No niin nyt on ensimmäinen Niiralan reissu koettu.

Aloitetaan risuista/muusta negatiivisesta:

Tosiaan pieni pettymys oli se, että jätkät paineli suoraan koppiin ja ainoa joka edes katsoi fanikatsomoa päin oli Timosen Jussi jolle joku huusi jotain henkilökohtaista.

Niiralan vessakapasiteetti ei ollenkaan riittänyt meille :)

Myöskään äänentoisto ei ollut lähelläkään Mikkelin tasoa. Ehkä olemme tottuneet liian hyvään.

Meille sanottiin ettei screenin taakse enää voi joutua mutta pirullisesti se oli reunimmaisilla paikoilla istuvien edessä.

Pakko sanoa että kehutuimmat Kuopiolaiset, Paffa ja Suhonen pelasivat surkeasti. Ströbä oli tuota yhtä imaistua lukuunottamatta Paffaa parempi ja mahtoivatko Suhosella ennakko-odotukset pyöriä päässä? No molemmat tekivät kuitenkin tarpeeksi Kalpan voittoon.

Positiivista:

Fiilis hallissa oli hyvä. Suurelta osaltaan siitä kiitos kuuluu tietenkin hallin täyttäneille kuopiolaisille.

Muutenkin kaikinpuolin hieno halli vaikka vanhahko onkin.

Ja itse pelistä:

Jukurit oli niskan päällä ensimmäisen erän eikä toisessakaan ollut ongelmia. Lähes kaikki Kalpan hyökkäykset saatiin painettua kulmiin ja sieltähän ei maaleja tehdä. Nähtiinhän ensimmäisessä erässä yksi mieletön kuopiolaislämäri joka kimposi ylärimasta suoraan kattoon.

Ongelmat alkoivat sitten kolmannessa. Jukurit oli koko erän alun täysin altavastaajana ja tuo hieman onnekkaasti syntynyt (mutta ansaittu) tasoitus sekoitti jukurien pelin aivan totaalisesti. Toisessa kalpamaalissa hyökkääjä pääsi helpon näköisesti paikkaan ja kai se pakin jaloista lähti mutta helpon näköisesti meni ströbän taakse. Sitten Kalpa teki mielestäni pahan virheen. Ottelua oli jäljellä 9 minuuttia ja alettiin puolustamaan. Kuopiolaisten onneksi tehoton jukurihyökkäys ei tänään enää tasoihin noussut vaikka paikkoja saatiin parit rakenneltuakin.

Kalpalle onnittelut siis ottelusarjan tasoituksesta ja Lauantaina nähdään mikä on tilanne jatkossa.

Risuedit:

En tiedä mistä käsiohjelmiin otetaan kokoonpanolistat mutta voisihan ne edes tarkistaa. Jukureihin kun oli merkattu mm. Tuomanen joka oli käsi paketissa ollut jo pidempään ja pahimpana mokana valmentajiin Jussi Kari joka menehtyi jo Finlandia hiihdossa. Jotain häpyä sentään.
 
Viimeksi muokattu:

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Tehotonta ylivoimaa

Molemmat joukkueet pelasivat 5-3 vastaan ylivoimaa, joka oli mielstäni suhteellisen heikohkoa. Laukaukset puuttuivat ja kiekon vienti sisään tuotti varsinkin Kalpalle 2 erää ongelmia. Onneksi maalihanat saatiin auki. Erityishuomiona oli, että Jukurimaalivahti tiputti kiekkoja eteensä valtaisan määrän !
Viimeisen erän Kalpa löysi oikean liikkeen ja senmyötä tilanteet alkoivat vyöryä kohti Jukuripäätyä.
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Hienoa Kalpa fanit !!!

Tämän päivän Länsi-Savossa :

Pelin jälkeen Jukureiden ollessa lähdössä hallilta bussilla oli kaksi Kalpa fania tullut bussin eteen vääntelemään pyyhkijänsulkia.

Dufvan mennessä ulos kehoittamaan "faneja" poistumaan edestä oli toinen käynyt suoraan kurkkuun kiinni. Risto oli pistänyt tämän sankarin pötkölleen jolloin toinen oli käynyt vielä kiinni takaanpäin. Paikalle oli pyydetty poliisi ja ambulanssi.

Tapauksesta jätetty rikosilmoitus sekä tutkintapyyntö jääkiekkoliitolle. Hienoa toimintaa Kuopio !!!! Fanikulttuuri mallissaan.
 
Viimeksi muokattu:

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Kavu
En tiedä mistä käsiohjelmiin otetaan kokoonpanolistat mutta voisihan ne edes tarkistaa. Jukureihin kun oli merkattu mm. Tuomanen joka oli käsi paketissa ollut jo pidempään ja pahimpana mokana valmentajiin Jussi Kari joka menehtyi jo Finlandia hiihdossa. Jotain häpyä sentään.

Jussi Kari löytyy muuten edelleen Jukureiden kotisivuiltakin ja nimi oli vielä kotipelienkin käsiohjelmissa ensimmäisessä K-Vantaata vastaan pelatussa ottelussa. Luultavasti kokoonpanot on otettu suoraan Jukureiden kotisivuilta. Teppo Tuomanen, kuten myös muut sivussa olevat pelaajat löytyvät yleensä meikäläistenkin papereista, joten ei tässä asiassa sen paremmin olla pärjätty Mikkelissäkään.

Jussi Karin uskon olevan vain harmillinen lipsahdus.
 

Jufo lll

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Re: Hienoa Kalpa fanit !!!

Viestin lähetti Jukka L
Tämän päivän Länsi-Savossa :

Pelin jälkeen Jukureiden ollessa lähdössä hallilta bussilla oli kaksi Kalpa fania tullut bussin eteen vääntelemään pyyhkijänsulkia.

Dufvan mennessä ulos kehoittamaan "faneja" poistumaan edestä oli toinen käynyt suoraan kurkkuun kiinni. Risto oli pistänyt tämän sankarin pötkölleen jolloin toinen oli käynyt vielä kiinni takaanpäin.

Tapauksesta ilmeisesti jätetty rikosilmoitus, hienoa toimintaa Kuopio !!!! Fanikulttuuri mallissaan.

Hallissa oli näiden kahden lisäksi yli 4000 muutakin KalPa "fania" ja jopa kaksi näistä menee tekemään tällaista, kyllä KalPalla on aivan kauheita nuo "fanit". Tuo on kyllä ollut typerää touhua näiltä kahdelta ja toivottavasti homma ei jää tähän. Mutta Jukka L älä yleistä, on siellä niitä kunnon FANEJA paljon enemmän kuin tällaisia "faneja" mitä nämä kaksi on.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Re: Hienoa Kalpa fanit !!!

Viestin lähetti Jukka L
Tämän päivän Länsi-Savossa :

Pelin jälkeen Jukureiden ollessa lähdössä hallilta bussilla oli kaksi Kalpa fania tullut bussin eteen vääntelemään pyyhkijänsulkia.

Dufvan mennessä ulos kehoittamaan "faneja" poistumaan edestä oli toinen käynyt suoraan kurkkuun kiinni. Risto oli pistänyt tämän sankarin pötkölleen jolloin toinen oli käynyt vielä kiinni takaanpäin.

Tapauksesta ilmeisesti jätetty rikosilmoitus, hienoa toimintaa Kuopio !!!! Fanikulttuuri mallissaan.
Jos tuolla tavalla tätä asiaa katsot, niin kaippa se Kekkonenkin on jollain tapaa syyllinen tähän, vaikka onkin ollut jo 20 vuotta haudassa. Jokaiseen porukkaan mahtuu muutama pässi ja aivan turhaan tulet tänne rääkymään KalPan huonoista faneista. Se tämä vain ei mene näin. 99,9% KalPan kannattajista on ihan hyväkäytöksisiä, vaikka he eivät välttämättä Suomea puhukkaan.

Joskus kuulin, että jotkut pellet olivat lähteneet härnäämään Sportin bussia jossain pelireissulla. Lopputulos oli se, että pojat kääntyivät jonnekkin metsätielle ja bussi oli mennyt perässä.. Tarinan loppua en tunne.
 

z@mboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tunnelmaa Mestiksessäkin!

Eilen löytyi tunnelmaa Niiralan Montusta ensi kertaa sitten vuosien. Kiitos tästä hengenluojille Anssi Ripatille ja Pielaveden Sammon kultajoukkueelle! Jos ei Kalevankankaalla aallot lähteneet niin Montussa ne pyörivät jopa muutaman kierroksen(vaikka hallin katsomo ei ole kokonaan kaukalon ympäri vedetty). Ja viimeiset minuutin kannustettiiin kotijoukkuetta seisaaltaan. Toivottavasti Mikkeliin saadaan huomiseksi yhtä hyvä tunnelma ja voisi itsekin lähteä täältä katsomaan peliä Kalevankankaan tunnelmaan. Parempi paikanpäältä kuin TV:stä.

Jukurit pelasi ensimmäisen erän ja kolmannen erän melko aktiivisesti. Aamun Savon Sanomissa ihmeteltiinkin ettei Jukurien tasoinen ja taitoinen joukkue pelaa aktiivista peliä koko pelin ajan. Eilen Jukurit osoitti ainakin minun mielestäni osaavansa pelata myös aktiivisesti, mutta myös passiivisesti.

Niin ja eilen vielä halli täynnä! 4063 maksanutta katsojaa + useat juniorit ja seuratoimitsijat eli yhteenä lähes se 5000, mikä halliin mahtuu(yksi katsomonosa tyhjä screenin takia ja toivottavasti sitä siirretään maanantaiksi jotta saadaan lisää paikkoja).
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Re: Hienoa Kalpa fanit !!!

Viestin lähetti Jukka L
Tämän päivän Länsi-Savossa :

Pelin jälkeen Jukureiden ollessa lähdössä hallilta bussilla oli kaksi Kalpa fania tullut bussin eteen vääntelemään pyyhkijänsulkia.

Dufvan mennessä ulos kehoittamaan "faneja" poistumaan edestä oli toinen käynyt suoraan kurkkuun kiinni. Risto oli pistänyt tämän sankarin pötkölleen jolloin toinen oli käynyt vielä kiinni takaanpäin.

Tapauksesta ilmeisesti jätetty rikosilmoitus, hienoa toimintaa Kuopio !!!! Fanikulttuuri mallissaan.

Luin saman jutun ja kyllähän sieppasi...voi per.........tämäkö on nyt sitä kaikkien kalpalaisten kehumaa kiekkokulttuuria??? Sen ymmärrän ja hyväksyn että sanan voimalla yritetään härnätä mutta käsiksi käymistä en hyväksy ikinä!!! Eikä tainnut ola ensimmäinen kerta, eikös tuolla välierissäkin Hermestä vastaan ollut joku hässäkkä katsomossa???? Vai oli siellä oikein käsketty taputtamaan seisaaltaan.......heh....kerrottiinko vielä kummalle joukkueelle piti hurrata??? :) Noh yritän nähdä asioissa jotain positiivistakin.......Dufva vastaa ainakin kahta kalpalaista (molemmat selätetty huom. lehtijutun perusteella!!) Lauantaina taisto alkaa taas tasatilanteesta ja parempi voittakoon!! Onnea molemmille joukkueille!
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Jaska85

kuinka pystyt puolustelemaan tapahtunutta? Valmentajien ja pelaajien tulisi aina olla koskemattomia, se on fakta. jos järjestävä seura ei pysty sitä takaamaan niin pelataan loppu pelit Mikkelissä jossa valmentajien ja pelaajien ei tarvitse tapella tietään ulos Kalevankankaalta.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Re: Jaska85

Viestin lähetti Jukka L
kuinka pystyt puolustelemaan tapahtunutta? Valmentajien ja pelaajien tulisi aina olla koskemattomia, se on fakta. jos järjestävä seura ei pysty sitä takaamaan niin pelataan loppu pelit Mikkelissä jossa valmentajien ja pelaajien ei tarvitse tapella tietään ulos Kalevankankaalta.
Itseasiassa järjetävä seura ei ole tuosta vastuussa. En puolustele tapahtunutta, mutta en kyllä puolustele sinuakaan, kun haukut samalla muutkin KalPan kannattajat vaikka he eivät todellakaan sitä ole ansainneet. Järjestävän seuran vastuu taitaa päättyä siihen, kun tuomarit ovat siirtyneet pukusuojaan ja kannattajat omiin busseihinsa. Siinäpä se. Jos joku tahtoo Dufvaa kouluttaa, niin se ei KalPalle kuulu. Kyllä Vaasassakin aikoinaan tuomarit ovat hallilta poliisisaattueessa poistuneet.. Ja nyt puhumme siis oikein saattueesta.
 

HKH

Jäsen
Todella typerää ja tuomittavaa käytöstä taas parilta tyypiltä! Eihän heitä ole kukaan täällä puolustanutkaan. Toivottavasti poliisi saa kiinni ja sakot sankareille...

Tällä ei kuitenkaan pidä syyllistää koko yleisöä tai faniporukkaa (tuskin edes ovat faniporukan jäseniä, ja jos ovat, tulevat epäilemättä erotetuiksi jäsenyydestä).
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onnittelut KalPalle! Itse en paikalle päässyt, joten tyytyminen siihen mitä muut autuaasti uskaltavat kertoa. Kuulemani mukaan KalPa oli parempi ja ansaitsi voittonsa. Ainakaan vielä kukaan ei ole morkannut tuomaria, joten sekin puoli paranemaan päin (toivottavasti).
Tuosta pelin jälkeisestä kahinasta luin L-Savosta. Käsittääkseni ei ole lakia, joka määrää KalPan vastaamaan Jukureiden pelaajien/valmentajien ym. henkilöstön turvallisuuden ottelutapahtuman jo päätyttyä. Mutta kyllä koko jääkiekkokulttuurin puolesta ja hyvään urheiluhenkeen vedoten sanoisin, että jos vierasjoukkue poistuessaan hallilta saa pelätä henkensä puolesta, niin jotain on PAHASTI pielessä. Ja sitten täällä eräs vielä ilkeää puolustella tapahtunutta. No poliisit ja jääkiekkoliitto tutkinevat tapauksen ja antavat rangaistuksensa aikanaan.

Tervetuloa Kuopio Kalevankankaalle lauantaina. Taistelu jatkuu kaiken ollessa tasan. Uskon, että Mikkelistä pääsee myös turvallisesti pois.
 

Sheedy

Jäsen
Tuskin täällä kukaan puolustelee tuollaista idiotismia. Mutta kai nyt jokainen tajuaa että kahden urpon toilailuista ei kannata vetää mitään johtopäätöksiä koko kuopiolaisesta kiekkoyleisöstä. Olivatko nämä kaksi henkilöä kenties fanipaidat päällä, KalPan faniporukasta? Epäilen vahvasti. Pari tuurijuoppoa jotka olivat katsomassa tuhannen päreissään kauden toista jääkiekko-otteluaan? Todennäköisesti jotain sellaista. Korjatkaa toki arviotani jos jollakin on tarkempaa tietoa näistä kahdesta spedestä.

Kavu: "Pakko sanoa että kehutuimmat Kuopiolaiset, Paffa ja Suhonen pelasivat surkeasti"

Nyt täytyy sanoa ihan ystävällisesti että mies puhuu tolkutonta paskaa. :) Jos tuo ei siis ollut ihan kieli poskessa lauottu...?
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Viestin lähetti pekutti
Mutta kyllä koko jääkiekkokulttuurin puolesta ja hyvään urheiluhenkeen vedoten sanoisin, että jos vierasjoukkue poistuessaan hallilta saa pelätä henkensä puolesta, niin jotain on PAHASTI pielessä. Ja sitten täällä eräs vielä ilkeää puolustella tapahtunutta.
Varmasti kerrot sitten sen, missä kohdassa se "eräs" täällä puolustelee tapahtunutta. On nimittäin aika rajuja syytöksiä. Pekutista tulisi muuten oiva kirjoittaja esim. Iltalehteen "Jukuri-pelaajat saivat pelätä henkensä puolesta". Hei camoon! Niitä oli ollut 2 kannattajaa siellä. Tuskin siinä koko joukkue saa henkensä puolesta pelätä.. Tai saahan sitä, mutta lienee turhaa. Luulenpa vain, että bussissa porukka enemmänkin nauroi tyypeille, kuin pelkäsivät henkensä puolesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös