Mestaruussauna

  • 220 079
  • 622

Brentti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Savon keltamustat
Kannoin sylillisen puita saunalle. Laitoin eteisen seinälle Ruotsin lipun ja saunan asteet nousi heti. Vielä on matkaa löylyihin, mutta ne lähenevät kovaa vauhtia. Maanantaina kyynelien pyyhkimiseen käytetyt koivunoksat on kuivattu ja ripustettu seinälle roikkumaan.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Löysin pihamaalta lisää höyhenpeitteisiä halkoja. Niitä oli useampia. Oikein mukavan kirkas ääni niistä kyllä tuli kun rummutin saunan oveen tahtia, hyräillessäni Sweet Carolinea. Sinne pinoon oli hyvä ne muiden sekaan nostella. Pian tyrkätään nekin pesään.
 

muzakian

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
Vähän oli jo sellainen olo että joku kävi kusemassa vastaan ja halkopinoon, mutta oli vaan yön jäljiltä pinnalta märkiä ja toivo elää taas. Tää on kaikki taktiikkaa että saadaan pistää sarja poikki lauantaina.
 

Dicehero

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, IPK ja Philadelphia Flyers
Kauden päätteeksi (huomenna?) voin viedä koko joukkueen kylmille lauteille, saunan ovi auki, miettimään miten meni omasta mielestä.
 

tipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Käväsin saunalla äsken. Siellä Kanttori lohdutti flunssaisia Kisua ja Kaitsua. Kertoi että iskee hattutempun kolmanteen erään. Kuulemma Kaitsu lupasi antaa kolmanteen erään siunauksensa, ikään kuin Jeesus aikanaan. Robin Rähmä myös nähty uuden räpylänsä kanssa saunassa, liekkö ehtii muotoutua ennen kolmannen erän alkua?

Rissas Jaska tuttuun tapaan pihahommissa, selkää ilmeisesti jomottaa. Spa-osastolle joutuneet Klementtiini sekä Okany lupasivat hoitaa tuon savotan. Rissanen kiittää tästä tekemällä voittomaalin.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Kävin rassaamassa piipun hornin puhtaaksi. Kesken rassaamisen kuului erikoista kalkatusta. Hain pukuhuoneesta haulikon ja päästin 3 piipullista katon rajaa kohti. Jotain sulkia sieltä pölisi ja olin huomaavinani pussinokan. Jospa tuo viimeistään tiistaina tuolta olisi poissa. Tiedä vaikka olisi jäänyt turbiiniinkin kiinni.

Kusitauolla näin jonkun tupsukorvaisen kissaeläimen, mutta ei siitä sen enempää. Vielä.

Niin ja piippu on nyt kunnossa. Eekun vettä lauteille.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Kusitauolla näin jonkun tupsukorvaisen kissaeläimen, mutta ei siitä sen enempää. Vielä.
Liekö se sama ässävikainen elukka, minkä minäkin kuulin suhisevan nurkan takana. Se kuiskutteli jotain sen suuntaista että kylillä kiertelee joku tyyppi joka oli muina miehinä tsillaillut kaivossa kun joku jäpäkyörä oli nakannut sinne kirveen! Oli kuulemma osunut rintaan ja jäänyt siihen kiinni. Se tyyppi on kierrellyt ovilla, kuulemma kahvat on sille joku pakkomielle. Kissa suhisi myös että hesalaisilla on ollut yllättäviä vaikeuksia lukkojen kanssa, joten kirvesrinta voi hyvinkin pölähtää meidänkin saunalle haahuilemaan. Mutta tiedä näistä, ei olisi ihme vaikka kuiskuttelija saisi pataan kun noin härskisti käy muiden mailla hiippailemassa.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tulin eilen hallilta kotiin, niin avovaimo kysyi, että mitenkä tuo sinun turpas on taas ihan petolinnun perseen näköinen?

Luulin, että takatalvi oli saapunut ja että hitokseen isoja hiutaleita leijailee Kuopion yllä. Lapsenomaisen innostuksen vallatessa mieleni ja kehoni; juoksentelin kieli pitkällä ympäri Niiralaa, ajatuksena kerätä kieleni päälle niin monta hiutaletta kuin mahdollista.

Odottelin, että hiutaleet alkaisivat sulaa, mutta hiljalleen hengitys alkoi muuttua vain koko ajan haastavammaksi. Lopulta selvisi, että se jumalaton pölinä taivaalla oli lähtöisin siitä Niiralasta helvetinmoisella höngällä lähteneestä pelikaaniparvesta, joka vaivoin vaappuen pääsi jatkamaan vielä kohti etelää.

Kotona avovaimo pyysi, että kävisin pesuilla ja tulisin sitten hieromaan hänen selkäänsä makuuhuoneen puolelle. Kysyin puolisolta, että mietittäisiinkö sitä hieromista vähän myöhemmin? Se sulkamäärä suussa oli niin älytön, että siinä hetkessä oli nyt sen verran sulateltavaa.

Avovaimo oli hyvin ymmärtäväinen. Sanoi, välittömästi, että KATSOTAAN VAAN! Vieläpä ihan vitun paljon myöhemmin. On kuulemma höyhenet sulaneet siihen mennessä. Sen jälkeen kun makuuhuoneen ovi oli pamahtanut ihan kiinni asti; laitoin Cmoren jälkilähetyksen päälle ja sulattelu saattoi alkaa.

Nyt minulla on mielen päällä sellainen suunnitelna, että sanoiskohan ittensä irti töistä, kun pitäis se pelikaaniparvi käydä lopettamassa.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Toin puskutraktorin ja asfalttikoneen pihalle. Pelin jälkeen tönö matalaks ja tilalle asfalttikenttä vaikka tivolille.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Voi veljet, kyllä me poijaat ja tytöt ollaan likaisia siinä vaiheessa, kun joskus Mestaruussaunaan päästään.
Se on mentävä Saanaan tai Luotoon (vai mikä sinne aallonmurtajalle nyt tuleekaan) siinä vaiheessa kylpemään.
 

Kilpimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei tarvii heitellä vettä lauteille. Tehdäänhän kesällä uusi satsi polttopuita ensi talvea varten. Vielä me joskus kylvetään.
 

Puttepossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karjalaisen mikkihiiret (23-24)
Seuraavasta tönö kasataan sitten vähän tukevammalle pohjalle laadukkaammasta materiaalista. Kun aika koittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös