Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Max Wärn Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Sämppäri, 19.10.2018 klo 18.35.

 1. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Tämä. Tuskin kukaan Wärnistä mitään pistelinkoa odottikaan, mutta kyllä hänen pitäisi pystyä jossain vaiheessa tuomaan jotain hyötyäkin joukkueelle. Tällä hetkellä vain roikkuu mukana, suurilta osin tuon pelaamattomuuden takia.

  Huhtalan tonttia olisi tarjolla keväälle. Jokereilta puuttuu tällä hetkellä sellainen yleinen räksyttäjä, joka saa vastustajat kuumenemaan.
   
 2. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  No Plattin näin itse Huhtalan korvaajana, joskaan ei ole ollut ainakaan toistaiseksi lainkaan niin fyysinen kuin ZSKA:ssa ajoittain. Tosin Huhtalakin aloitti pommittamisen viime kausilla vasta pleijareissa. Pelaajana Platt toki astetta monipuolisempi ja parempi paketti, ja kun aloittaa saman rottailun, dyykkailun ja yleisen nilkkeilyn kun aiemmilla kausilla, niin on KHL Top-3 ärsyttävä kusipää -kategoriassa helposti jonkun Ketovin ja Torpedon ex-äpäräkapteenin kanssa. Siitä toki samaa mieltä, että Wärn on ollut tyhjä arpa. Talajaa haettiin ja Talaja saatiin.
   
 3. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Peliä katsoessa tuli mieleen, että miksi tämä kaveri hankittiin Jokereihin? Ei mitään annettavaa ja pelaajana erittäin HMV. Pisteitä en odottanut, mutta 13 peliä ja 1+0. Toki, ei tuolla liikkeelle ehdi mukaan hyökkäyksiin. Iso pelaaja, mutta yhtäkään hyvää taklausta en ole kaverilta nähnyt.

  Erikoinen hankinta.
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Samaa olen vähän miettinyt, mutta tottakai hän on sitten tänään pelannut ainakin ihan ok 1. erän. Ehkä playoffeissa sitten 13. hyökkääjänä hämmentämässä vihuja..
   
 5. Quaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  O'Neill, KiVa
  Ettekö ole huomanneet? Wärn on hyvä paikkaamaan nousevia pakkeja; se kun ei pysy viisikon vauhdissa keskialueen ylityksessä.
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Siis jos ei tämä naapurin kisuli aja kaikkea mikä liikkuu, ei mitään käyttöä.
   
 7. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Jep. Ei todellakaan ole yhtään mitään käyttöä. Kaverin paras peli oli se sen debyytti, jossa oli vain paska. Sen jälkeen on ollut vielä paljon heikompi. Soppari purkuun ja Jormakka mukaan.
   
  Quaser tykkää tästä.
 8. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Mä pidin Wärniä sinänsä hyvänä hankintana ja odotin mielestäni realistisia asioita häneltä. Tässä vaiheessa on kuitenkin nostettava käsi toistaiseksi virheen merkiksi ylös. Wärn on ollut sanalla sanoen huono, jopa surkea. Nyt nähty ei ole sitä, mitä tilattiin.

  Rehellisesti sanoen oletin Wärnin olevan nobrainer sinänsä, että oletin hänen olevan heti valmis Helsinkiin, KHL:än piti sopia loistavasti ja roolin ei olisi pitänyt olla mikään uusi tai yllättävä asia. Tää ei ollut ekaa kertaa Eurooppaan tullut AHL-kiekkoilija tai ensimmäistä kertaa Helsinkiin tuleva jamppa. Tää ei ollut Liigasta noudettu kaveri, jolle KHL olisi jokin uusi ja tuntematon ulottuvuus. Nyt tulee mieleen oletettavasti kalliimpi ja ehdottomasti enemmän jääaikaa saava versio Talajasta.
   
  faro, Quaser & Mike tykkäävät tästä.
 9. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Lainaus:
  Eka ajatus tuohon oli "kuka Talaja?" Sitten muistui mieleen ja rupesi vituttamaan. Sitten rupesi vituttamaan vielä enemmän kun älysin että olet oikeassa tuon vertailun suhteen.
   
 10. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Wärn ei ole mikään vahvistus Jokereille. Ei jatkoon.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2018 klo 11.21
 11. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Max Wärn. Yksi turhimmista hankinnoista historiassa. Ja paikka on näköjään naulattu pelaavaan kokoonpanoon, miksi vitussa ?!
  Ei voi loputtomiin antaa siimaa, jos ei onnistu niin ei onnistu.

  Vuorinen kun sanoi että kokoonpanossa mennään menestys edellä, ja paskan marjat. Jos mentäs menestys edellä, niin Joona Monto pelais ja Wärn olis nordiksella kattomassa kasvattiseuransa pelejä.
   
 12. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Lisääpä tähän listaan vielä Masi Marjamäki.

  Tosin nuo kaksi edellämainittua eivät sentään olleet julleja.
   
 13. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Itse uskon, että isossa kuvassa tarkoitus on peluuttaa Wärn sisään joukkueeseen. Eli antaa reilusti peliaikaa siinä toivossa, että otteet paranee. Tähän asti ei näytä toimivan alkuunkaan...
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vielä kerran, Wärnin pitäisi pelata pieniä minuutteja kovalla intensiteetillä ja aiheuttaa fysiikallaan sekasortoa kovilla pommeillaan.

  Mihinkään isojen minuuttien isoon rooliin Wärnistä ei todellakaan ole , tämä tuskin kenellekään yllätys.
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Ootteko huommannu, että ei pysy oikeastaan koskaan pystyssä. jos on takalauksen kohteena? Ja jännittää, että pysyykö pystyssä, jos itse taklaa. Lisäksi tulee aika harvakseltaan voittajana ulos laitaväännöstä.

  Kukas oli se hidas, joka kivasta kävi näyttäytymässä yhden pelin verran? Oli paljon enemmän annettavaa kuin wärnillä.

  Narrit on kuuluisia siitä, että tarjoaa sen vikan rahakkaan sopimuksen. Wärn on tässä listassa uusin lisäys...
   
 16. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Tarkoitat varmaan Montoa? Tämähän pelasi oikein mainiosti hitaudesta huolimatta. Ei lähtenyt yrittämään mitään ihme kikkoja, vaan pelasi simppeliä peliä ja oli lähellä tehdä maalinkin.

  Wärn voisi myös yksinkertaistaa peliään, jotta tästä olisi oikeasti hyötyä kentällä. Kovia taklauksia, ajoa maalille ja vastustajien hämmennystä. Samalla reseptillä Joensuun Jesse löysi itsensä uudestaan O'Neillin rinnalla.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Just se. Monto menee mun listoissa paljon Wärnin edelle.
   
 18. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Maxilta tänään yksi kauden parhaista esityksistä! Nyt oli vaikee löytää negatiivista sanottavaa.
   
  massaonvoimaa tykkää tästä.
 19. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Jokereiden peli alkoi puuroutua Wärnin liityttyä joukkueseen ja nyt kaverin huilatessa joukkueen peli-ilme on työteliäs ja tehokas. Eiköhän se ole kiitos ja näkemiin tusinajullille.
   
 20. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Nyt olis Kurrilta peliliike ulostaa Wärn ja koittaa saada joku vähän parempi vastaavan profiilin pelaaja tilalle. Joku oikeasti energinen vääntäjä, joka voisi vähän taklatakkin. Kattellaas vähän EP:stä kohta..
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2018 klo 14.56
 21. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Noita Wärnin pelejä kun taaksepäin Jokereissa miettii, niin tulee sellainen fiilis, että jostain syystä ei USKALLA vetää noita tööttejä loppuun. KHL:ssä saa kuitenkin painaa noita tööttejä kovaa ja vahinkoja sattuu aika vähän koska pelaajien taito vastaanottaa niittejä on aivan eri luokkaa kuin esim. kotimaan Liigassamme (nuoremmalla sukupolvella).

  Kyllä mä odotin paljon enemmän sitä äijäkiekkoa, nyt voi vetää Wärn hameen päälle koska tekeminen on arkaa ja pelokasta.
   
 22. sporttipappa Jäsen

  @YamahaGPR, nyt paljastat kyllä lähinnä sitä, ettet ymmärrä mitään jääkiekosta. Wärn on niin hidas, ettei ehdi taklaamaan KHL'ssä. Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että tämä ei uskaltaisi taklata vastustajia. KHL'ssä kuten jääkiekossa muutenkin on muuttunut käsitys siitä, mikä on oikein ja väärin ajoitettu taklaus. Ne sellaiset huudot "aja", ja sekunteja kiekottomana olleen puolustajan taklaaminen laseihin on nykyjääkiekossa rangaistavaa, eikä sitä sallita EDES liigassa.

  Sinänsä Wärn pelaa fiksusti, ettei taklaile itseään ulos tilanteista ja viisikkopelaamisesta vain siksi, että pelaisi jotain äijäkiekkoa.
   
 23. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  On hidas on ja tämä tietysti vaikeuttaa taklaamisesta.

  Mutta kyllä mä muistan vähintään viisi kertaa tilanteen jossa paikka vetää kunnon töötti mutta jarrua ennen kontaktia eli ei eroa esim Jormakasta nykymenolla yhtään.
  Se että vetää töötit maaliin ei todellakaan tarkoita itsensä ulos pelaamista. Se on sitten 4:4 hyökkäys ehkä omaan päähän.

  Jos Wärn jättää taklaamisen, rouhinnan, vääntämisen ja yleisesti fyysisen pelin niin mitä jää jäljelle?

  Niin, ei yhtään mitään.
   
 24. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Omskia vastaan molemmissa maaleissa aivan loistavaa duunia ja ansaitut häkit Maxille. Mutta yllätys yllätys, eipä täällä ole sen jälkeen miehestä puhuttu, kun alkoi pääsemään peliin sisään.
   
 25. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eilen oli kyllä Maxilta hyvä peli, mutta ei muuta sitä tosiasiaa, että on ollut aiemmissa peleissä aivan paska. Toivottavasti tästä on suunta ylöspäin!