Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Max Wärn Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Sämppäri, 19.10.2018 klo 18.35.

 1. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Max Wärn siirtyy joukkueeseen ruotsista. Ihan sinällään hyvä juttu et neloseen saadaan vaihtelua.

  Eikai sitä kahta kovaa kalaa voi tässä vaiheessa enää hankkia, nii menkööt Wärn nyt alakenttien rotaatiohankintana.

  Edit. Huonompi homma Kivan miesten kannalta.
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2018 klo 18.43
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  10 maalia KHL:ssä toissa kaudella ja 10 maalia SHL:ssä viime kaudella. Suomalainen.
   
 3. Perusjäbä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kivan miehillä muutenkin ollut heikot mahdollisuudet KHL-Jokereissa, Sillanpääkin sai huonosti mahdollisuuksia. Wärn ainakin nelosessa menee, varmaan muuallakin jos kemiat kohtaa.
   
 4. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Ei yllättänyt, kun on ollut ainoa riittävän tasokas kotimainen hyökki vapaana.

  Menee keskellä ja laidassa, sekä on 2/3 KHL-kaudella tehnyt yli 10 maalia. Tuo kokoa ja toivottavasti häijyyttäkin. Laidat ryskyy keväällä Huhtalan malliin? Eikös tuo ole alivoimalla myös hyvä. Palanen joka varmaan menee missä vaan.

  Ihan jees. Realistinen hankinta, kun massiseurat vie kaikki wolskit. Kaksi paikkaa kerta kai oli auki, niin piruakos sitä liikaa vehtaileen. Kentällä vähä ehkä jo tosiaan näkynyt, että vois koittaa täyttää rosteria.
   
 5. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Hyvä saada rosteriin lisää mahdollisuuksia rotaatioon ja Wärn on pelannut KHL:ssä varsin kelvollisesti. Plussaa siitä, että on osoittanut pystyvänsä pelaamaan fyysistäkin peliä ja näppituntumalla kakkosten määrä ei ole Joensuun tasolla. Wärnin pitäisi ainakin lähtökohtaisesti pystyä pudottamaan Jormakka tai Pihlström rotaatiossa sille sarakkeelle, jolla Ikonen ja Mäki ovat tällä hetkellä.

  Henkilökohtaisesti odotan ~0,3ppg tehoja, vahvaa taklauspeliä ja ainakin pari kertaa auennutta naamaa. Jos noihin pääsee, niin pidän hankintaa hyvänä.
   
 6. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Tuli lievästisanoen puskista. Noh, kahtellaan, välkommen till Jokerit Max
   
 7. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Julli.

  E. Saataisikohan vielä jostain Märkä-Simo sisään?

  3 maalia Liigassa. Melkein suomalainen.
   
 8. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  ja nimestä päätellen kuuluu Bättre Fölkiin kaikenlisäks.
   
 9. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Bättre folk on niin onnistunut mainoskampanja verrattuna Jokereiden ME YOU WE ALL JOKERIT - skeidaan, ettei voi kun hattua nostaa. Mutta tämä kaveri on ihan täysiverinen julli junnuista asti. Toki ns uuskannattajille sillä tuskin on paljon merkitystä.
   
 10. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  8 vuotta sitten viimeks pelannu punaisissa nii cmoon.

  Eipä noitakaan tunnu Tommi Santalan taustat kauheesti painavan.
   
 11. LeeCleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit forever
  Lainaus:
  Niin onhan tuonne jullijoukkoon mahtunut aika moni jokeri, jotta mikäs siinä, kyllä meillekin aina yksi julli voidaan kokeeksi ottaa, kun on vielä sitä maanmainiota "bättre folkkiakin", saadaan kerrankin jotain parempaa. Tosin minun hattuni ei nouse milliäkään tuon mainoslapun edessä, täyttä skeidaa!
  Uuskannattaja - ? Mikä olis mielestäsi tälle vastakohta, Clubittajako?
   
 12. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:

  Vahva sama. MärkäSimo,BalleRamstetti ja Ville Varakas seuraavaksi?
   
 13. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Vähän tuntuu että Wärn laitetaan aluksi Mannisen ja Moseksen ketjuun. Sopii siihen isokokoisena rouhimaan kahden väkkärän kanssa. Seuraavan hankinnan oltava sitten kärkiketjujen kamaa.
   
 14. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Uuskannattaja = Jokereiden kannattaja, joka on syttynyt touhuun (kunnolla) vasta KHL-aikana. Tämä termi ei sinänsä ole edes mitenkään hyökkäävällä tarkoitusperällä. Näitä tuntuu ainakin Jatkoajan perusteella olevan paljon. Ymmärrän ihan hyvin, ettei tuossa tilanteessa Liiga-aikaiset joukkueet voisi vähempää kiinnostaa.

  @sämpylä89 Joo, kahdeksan kautta sitten viimeksi, mutta kasvatukseltaan ihan 100% julli. Toisia haittaa, toisia ei. Minua haittaa. Toki jos ratkaisee mestaruuden game 7:ssa Areenalla, niin saatan antaa anteeksi.
   
 15. iLUZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Ei helv... Alaketjujen ja rotaation jyrä. Jos nyt jotain piti hankkia, niin tätäkö jengiin tarvittiin oikeesti lisää?
   
 16. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Kyllä rouhijaosastokin tarvitsee rutinoituneita varamiehiä, ettei keväällä käy niin, että pleijareissa CSKA:n mankeliin joutuu jotain mestis-jannuja.
   
 17. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, uhriutuminen ja olkiukot
  Ihan vaistomaisesti nousi oksennus kurkkuun. Hyi helvetti!
   
 18. LeeCleef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit forever
  Lainaus:
  Late esitti Jannelle ja Jarille, että nyt joukkue kaipaa "tällasta" täydennystä. J&J tutkaili markkinoita sen mukaan millasta äijää oli tarjolla, tuskin kiinnittivät sekuntiaakaan sen miettimiseen, ett onko bättre folkkia, kunhan on best, mitä on vapaana saatavissa käytettävissä olevilla jeuroilla. Noin se menee.
   
 19. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Varmaan ihan jees hankinta, mutta ei vieläkään kaveri, jota jengi tulee hallille katsomaan. Ehkä tämä seikka nyt ei ollutkaan se hankinnan päätarkoitus. Pelillisesti mulla ei ole asiasta niin hyvää tietoa että tietäisin Kurria tai Vuorista paremmin.
   
 20. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pelillisesti jos katsoo niin Wärn voi olla juuri sitä mitä tarvitaan. Iso,vahva,menee ihon alle ja taklaa. Jormakka,Manninen,Moses,Platt, O'Neill täyttävät pygmikiintiön vaikka kaksi viimeistä kykenevätkin fyysiseen peliin.

  Viime kauden Hotsia tässä ilmeisesti korvataan. Taustasta kuitenkin jättimäinen miinus. Olisin ottanut jonkun hampaattoman kanukin ennemmin.
   
 21. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eikös tämä hankinta ollut MaxPowerin salainen toive?

  No joo, lähtökohtaisesti ei herätä hurraa huutoja (lähinnä hifk tausta närästää) mutta annetaan nyt mahdollisuus.

  Tässä muutaman oluen jälkeen kun avasin Jatkoajan niin luulin ensin että tää oli joku huono tsoukki :-)

  Näillä mennään :-)
   
 22. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jengi tulee hallille katsomaan, kuka pelaa nelosessa tai kolmosessa nyt kun pelaaja X on sairastuvalla. Ei tässä sen ihmeempää vahvistusta kukaan kuvittele saavansa.
   
 23. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Lähtökohtaisesti näen itse Wärnin ammattikiekkoilijana, joka on käynyt junnuputken läpi naapurilla ja sitä kautta päätynyt edustukseen. HIFK:stä suoraan Pelsuihin ja sieltä Jyväskylään siirtynyttä pelaajaa en pysty junnutausta tai ensimmäisestä ammattilaisjoukkueesta huolimatta pitämään niin selkeänä naapurin miehenä, että se liikaa häiritsisi. Ei tuossa ole kyse mistään HIFK-ikonista tai vastaavasta, vaan Suomenkin sisällä kilpaileviin seuroihin siirtyneestä jätkästä, joka mielummin hakee vaikka buustia uralleen tai vastaavaa, kuin vetää roolista riippumatta kasvattajaseurassaan.

  Mulle Wärn on kaukana niistä jätkistä, joita en pystyisi kuvittelemaan kuin pakon edestä muun suomalaisen jengin kuin HIFK:n paidassa. Joku lennupetrelli vaikka Kerhossa olisi aika hämmästyttävä ilmentymä, jolle valinta tulisi eteen vain siksi, että jatkoa Nordiksella ei tulisi. Joku Karalahti pelaisi varmaan vieläkin Nordiksella, jos se olisi hänen oma valintansa ja mies ei niin pahasti olisi asioitaan ryssinyt, että piti käydä Oulussa, Espoossa ja meillä muun Euroopan lisäksi. Wärn taas on niitä jätkiä, jotka ihan oman valintansa takia ovat voineet siirtyä pois Nordikselta, muutoinkin kuin vain nettoliksan takia. Lisäksi vaikka Wärn on naapurin junnuputken tuotos, en näe häntä samalla tavalla vastenmielisenä äijänä, kuin esimerkiksi Janne Pesosen.

  Mulle Wärn on niitä jätkiä, joiden kohdalla uskon ammattimaisuuden ja ammattiylpeyden menevän sen edelle, mitä seuraa voivat edustaa. Mä uskon, että Wärn pystyy pelaamaan meidän logolle satalasissa, riippumatta junnuputkesta tai uran alkuvaiheista. Ja ymmärrän aivan hyvin, että joillekin kannattajille noinkin vahvan HIFK-leiman omaavan pelaajan rekrytoiminen on punainen vaate. Siihen on jokaisella oikeus.
   
 24. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ai siis kenen? Sanoisin kyllä ettei Wärnin hankinnalla ollut mitään vaikutusta KiVan miehiin. En muista, että yksikään olisi saanut tai saamassa peliaikaa.
   
 25. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Nojooo mut lähinnä sitä kun tässä on toivottu näytönpaikkaa noille, niin nyt tie tukkeutuu entisestään alakenttiin. Onhan se totta että ei noille oo paljoo näytönpaikkkoja annettu, mitä nyt Embrich kävi viime vuonna vähän pelaamassa.