Matt Nickerson Ässiin

  • 789 644
  • 3 229

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Nickerson 3 kilahtamista 6 ottelussa = 50 % otteluista.
Kerrohan nyt mikä tuo kolmas kilahtaminen on? Kun se ei edelleenkään mene jakeluun. Jos se on sitä mitä luulen niin Siklenkallakin on enemmän kilahtamisia kuin yksi.
 

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
Voi KILAHDUS sentään tälle paskanjauhannalle. Siklenka&Nickerson KUMPIKAAN ei pysty kontrolloimaan yhtään tekemisiään kun hermot heilahtaa, se siitä. Siklenka parempi pistenikkari, Nikke taas henkisellä puolella joukkueelleen tärkeämpi. Hmm.. tasaisen kovia molempi.

Vielä ei Matt ole tehnyt mitään ihmeellistä kentällä, joten annetaan miehen nyt näyttää mihin hän pystyy eikä mitään "elinkautisia" peliin, hei.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Oletko tyhmä vai etkö ole seurannut jääkiekkoa vuonna 2005 - 06??

Ulosantisi on niin heikkoa etten aina ymmärrä. Olin juuri kirjoittanut HPK - pelistä ja sinä hyppäsit jo kauteen 05. Jokatapauksessa silloin Nickerson keskittyi paljon enemmän pelaamiseen eikä näitä ylilyöntejä ollut likikään näin tiheään.

Omasta puolestani lopetan tämän turhanpäiväisen jauhamisen tähän. Toivottavasti lukuisille kysymysmerkeillesi löytyy vastauksia!
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
No joo, viisastelu sikseen: varmaan ajoit takaa ajatusta "ura päättyy Matt Nickersonin aiheuttamaan loukkaantumiseen". Se taitaakin olla ihan kaikkien kiekkoilijoiden aiheuttamana yhtä todennäköistä, ja jotkut saattavat vetää ihan omatoimisestikin kumoon laidan lähellä ja lyödä päänsä ratkaisevasti päätyyn.

Jep. Miksiköhän Liljankukka, TS:n toimittaja ja nämä muutamat raumalaiset suippokorvat eivät pidä samanlaista meteliä vaikkapa Jermu Porthenista tai Janne Grönvallista. Heidän tekojensa seurauksena on jo kaksi pelaajaa ihan oikeasti joutuneet lopettamaan uransa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jep. Miksiköhän Liljankukka, TS:n toimittaja ja nämä muutamat raumalaiset suippokorvat eivät pidä samanlaista meteliä vaikkapa Jermu Porthenista tai Janne Grönvallista. Heidän tekojensa seurauksena on jo kaksi pelaajaa ihan oikeasti joutuneet lopettamaan uransa.
Liitetään mukaan vielä Kimmo Lotvonen, joka taklauksellaan päätti Japa Levosen peliuran.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nickerson keskittyi viime kerralla pelaamiseen ja siinä sivussa tappeli rehdisti pariin otteeseen. Tälläistä pelleilyä ei ollut silloin. Uskon, että nuo vuodet rapakon takana sekoittivat hieman nuoren pojan päätä kun yritti tappelemalla nousta ylös pelaamaan.

Kyllähän niitä ylilyöntejä tuli jo viimeksi "kurkunleikkauksineen". Siinä olet oikeassa, että mies yritti nousta tappelemalla ylös rapakon takana mutta kyvyt ei riitä tuolla saralla alkuunkaan. Jopa SM-liigasta löytyy monta kaveria, jotka pistävät Nickersonin siltaan alta aikayksikön. Viimeksi näin tekivät Topo ja Nielikäinen vaikka noitakaan ei kukkopoika oikein sulattanut. Tappelisi silloin rehdisti kun on mahdollisuus ja hyväksyisi tappionsa kuin mies vaikka poikanen onkin.
 

Radek

Jäsen
Lukko ottelussa kilahti myös, siitä paras todiste porilaisyleisön rytmikkäät "Nickerson huudot".

Kyllä nyt on kaikkien perusteluiden äiti. Tämän perusteella Nickerson on KILAHTANUT jokaisessa kotipelissä. Myös mm. Kapanen ja Forsbacka ovat KILAHTANEET jo useampaan kertaan.

Elinkautiset kaikille!
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
HPK pelistä tuolta esimerkiksi: http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?ottelu=21085&versio=raportti
Kyllä näissä kilahtamisissa on nimenomaan kyse vastustajan vahingoittamisesta. Sama asia Siklenkan kanssa. Mikäli tuomari ei olisi Lahdessa ehtinyt väliin, niin olisi Komarovista muusia tullut. En ymmärrä miksi porilaisilla on noin kova tarve puolustaa näitä älyttömiä tempauksia.

No juu, kyllähän HPK-fanin kirjoittama otteluraportti on ihan samanlainen raportti kuin patafanin tai kärppäfanin: enemmän tai vähemmän oma lehmä ojassa-pohjalta kirjoitettu. Liljaniemen tyyli kirjoittaa on havaittu muutenkin, ja osaankin suhtautua kevyesti ihan mihin tahansa miehen tekemään otteluraporttiin. Kyllähän näitä on nähty ja luettu ihan miltä tahansa fanisivulta. Jatkoajasta niitä ei tosin välttämättä jaksaisi lukea, mutta tehköön kukin tietty mitä parhaaksi näkee.
Itte olen legendaarisella hopeakaudella tehnyt juttuakin Mattista, ja itse en ole kaverista muodostanut mielikuvaa otteluraporttien ym. aineiston perusteella, vaan ihan omakohtaisesta kokemuksesta. Mattin touhu pohjautuu suureen tunteeseen ja vahvaan show-meininkiin, eikä kaverilla ole aikomustakaan kuin pelotella. Tähän kategoriaan niputan kaikki ukon "ylilyönnit" lukuunottamatta sitä viime kevään AHL-sekoilua, joka olisi saanut jäädä siinä mittakaavassa väliin.
Mutta, kuten Masa sanoi radiossakin, niin ei häntä ainakaan haittaa vaikka vastustajat vihaisivat miten paljon tahansa. Se on ihan hyvä lähtökohta. :)
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Itte olen legendaarisella hopeakaudella tehnyt juttuakin Mattista, ja itse en ole kaverista muodostanut mielikuvaa otteluraporttien ym. aineiston perusteella, vaan ihan omakohtaisesta kokemuksesta. Mattin touhu pohjautuu suureen tunteeseen ja vahvaan show-meininkiin, eikä kaverilla ole aikomustakaan kuin pelotella.
Aika monikin varmasti yrittää liigassa "pelotella". Minä taas en menisi takuuseen pelkästä pelottelusta. Kun Nickersonilla kilahtaa, niin silloin kilahtaa. Vaikea sitä on estää, jos on päättänyt teloa jonkun toisen pelaajan. Toivotaan, että hermokontrolli pitää jatkossa paremmin. AHL:n suckerpunch ei välttämättä ole sattuma, uskon niin.

Mattista ei ole tällä hetkellä mitään apua pelillisesti Ässille. Varsinkaan nyt, kun istuu pelikieltoa toilailuistaan. Yrittäisi edes sitten pelata niin, kuin hopeakaudella pelasi. Ei se sillonkaan mikään huippu ollut, mutta paljon parempi kuin nyt.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Nickerson on pelannut SM liigassa 56 peliä, tiedämme mitä herra touhuaa. Siklenka on pelannut liigassa 12 peliä, mitä hänellä lienee mielessä??
Se jää nähtäväksi. Alku on ainakin ollut kaksijakoinen. Yritin muuten pitää Siklenkan tällä kertaa pois keskusteluista...
 

Ouninpohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Unohtamatta tietenkään Vitali Karamnovia....

Nyt en enää ymmärrä... miten Karamnov liittyy tähän ketjuun?

Karamnovin törmäys Otevreliin oli täysi vahinko, ja mies kärsi siitä tunnontuskia kuukausikaupalla vaikka ei voinut tilanteelle yhtään mitään. Sitä en tiedä, saiko hän ammattiapua, mutta joka tapauksessa hän pääsi asian yli kun totesi, että ei kerta kaikkiaan voinut tilanteelle mitään, ja siksi on turha syyllistää häntä täälläkään. Ja käsittääkseni Otevrelkan ei häntä syyllistänyt.

Myönnän, että et sanallisesti häntä syyllistäkään, mutta jos tänne palstalle tuollaisen kommentin laittaa, niin luulen kyllä, että valtaosa lukijoista tulkitsee viestin syyllistämiseksi.

Vaikka Nickersonia täällä puolustetaankin, mennään mielestäni kyllä aika lailla metsään tämän asian esille ottamisessa tässä ketjussa. Vastaavia tapauksia olisi varmasti listattavaksi niin, ettei siitä ihan heti tulisi loppua.

Itseni on vaikea ottaa kantaa Nickersonin kilahtamisiin, koska en ole tilanteita nähnyt, mutta olen kuullut pari hänen haastatteluaan näiden kilahtamisten jälkeen. Niissä hän itse korosti, että hänellä ei ole koskaan tarkoitus vahingoittaa vastustajaa kaukalossa. Eli nyt joku valehtelee, joko Nickerson tai ne, jotka hänelle elinkautista vaativat.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Viimeksi näin tekivät Topo ja Nielikäinen vaikka noitakaan ei kukkopoika oikein sulattanut. Tappelisi silloin rehdisti kun on mahdollisuus ja hyväksyisi tappionsa kuin mies vaikka poikanen onkin.

Sen verran puolueettomana voin sanoa,että Topon sucker punch tappelu ei ollut mikään kunnon matsi,joten sitä on nyt aika vaikea tuomita häviöksi Mattille. Mitä neitikäiseen tulee niin ainoat kunnon osumat antoi Matt ja kun neitikäinen vielä onnistui lyömään jäässä olevasta Mattista ohi niin eipä neitikäiselle tuotakaan matsia voi antaa. Lyönnit vei Matt ja painin neitikäinen.
 

Takso 6

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
"KILAHDUS!!!!"

Nyt on pakko ottaa kantaa tähän kekusteluun. Totuushan on se, että jos Nicce olisi halunnut, olisi hän ensin voinut "mätkiä" Laineen ja ohimennen vielä Kuokkasenkin.Ja molemmat oikein huolella. Täällä puhutaan täydellisestä "Kilahduksesta". Olen täysin eri mieltä. Nicce lopetti Laineen kiusaamisen heti kun linjamiehet kävivät kiinni. Tottakai show`ta täytyy pitää loppuun asti, kun kerran on maineensa joskus hankkinut. Mitä muuta tilanteessa OIKEASTI tapahtui, muuta kuin 1 LYÖNTI vastustajaan????? Ei mitään. Jos Nicce olisi "kilahtanut", niin Kuokkanenkin olisi saanut muutaman iskun. Suhteuttakaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin ja miettikää mitä kirjoitatte. Tuntuu ,että täällä halutaan vain provosoida muita kirjoittajia ja lukijoita.

ps. ei tarkoitettu vittuiluksi, vaan herätykseksi......
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Haastattelu 25.10.2007

Suomen johtavasta urheilulehdestä Sporttiksesta analyytikko Sohvanen tässä terve. Kyselisin viime aikojen kohupelaajasta Matt Nickersonista muutamia kysymyksiä, ovatko haastateltavat Patasydän ja TosiJari kuulolla?

Patasydän ja TosiJari:Kuulolla ollaan! Tehdään koko kansalle nyt kerralla selväksi miten tämä koko case Nickerson menee!

Sohvanen: Nickersonista alettiin kirjoittamaan lehtien palstoilla oikeastaan HPK-ottelussa tapahtuneiden ylilyöntien jälkeen. Tästä seurasi kohua herättänyt Lukko-ottelu ja 3 ottelun pelikiellon poikinut peli TPS:ää vastaan. Onko Matt mielestänne mennyt yli näiden tempausten kanssa?

Patasydän: Selkeästi liioiteltuja juttuja. HPK ottelussa hieman niisti vastustajan pelaajaa ja hellästi mailalla muistutti sikarotta Erholzia. Normien mukaista toimintaa.

TosiJari: Mitä Nickerson on tehnyt sellaista mitä Toporowski ja Siklenka ei??!!

Sohvanen: Muistuttaisin molempia, että keskittyisimme haastattelussa vain Matt Nickersoniin. Patasydän, eikö mielestäsi viikatelyönti vastustajan käteen ole vaarallista toimintaa? Tämän lisäksi hän löi vielä vastustajaa ns "suckerpunchilla" kasvoihin.

Patasydän: Mitä tuossa nyt muka tapahtui? Pieni muistutus vain ja pelottelua. Loukkasiko joku muka, hä? Sitä paitsi Nickerson löi, koska Shame Topparotta...suckerpunch...kausi 2006-2006..rotta.. Sitä paitsi otteluraportit ovat puolueellisesti hämeenlinnalaisten HPK-fanien kirjoittamia

TosiJari: Mitä Nickersoni muka teki???!!! Näytä video!!?? Youtube ei käy!!!??Siklenka miksi pelaa liigassa????!!!!

Sohvanen: Edelleen, toivoisin että puhumme vain Matt Nickersonista. Ei kai kaikki raportit ole puolueellisesti kirjoitettuja? Entä sitten Lukko-ottelu, jossa Nickerson antoi kaksi kappaletta raukkamaista iskua niskaan ja kävi yleisön kanssa kovaa keskustelua? Miksi Nickerson ei vastannut Ben-Amorin haasteeseen?

Patasydän: Tuliko tilanteista jäähyjä? Sitä minäkin. Tilanteissa Nickerson ajoi puhtaasti, mutta lukkolainen pelästyi ja käänsi selkänsä juuri ennen taklausta. Tämän takia iskut osuivat niskaan. Toista on sitten Topparotsi Shame-Ämmä, joka ei uskaltanut edes tulla pelaamaan! Jäähyaitiossa hänelle huudeltiin vaikka mitä motherfuckereita ja hallista poistuttua häntä lyötiin lukko-lipulla tai ainakin tosi läheltä. Meidän Matti ei vastannut Ben Hurr ählämin haasteeseen, koska hänellä oli pitkä vaihto alla ja........jne.....jne......jne

TosiJari: Mitä Siklenka tekee?????!!!!! Mitä Matt muka teki???!!!!!!

Sohvanen: Hmph. Entä sitten peli TPS:ää vastaan, jossa Nickerson löi taas viikateiskulla vastustajan pelaajaa ja hyökkäsi TPS:n pelaajan kimppuun lentäen lopulta taas suihkuun? Mitä mieltä olette tästä tapauksesta?

Patasydän: Isku Erkinjunttiin oli täysi vahinko. Matt yrittää ainoastaan kopauttaa hellästi mailaan. Ämmien ämmä Rotta-Laine taas sai mitä ansaitsikin! Nickerson haki ihan oikeutetusti Laineen, koska Teemu sikaili koko pelin ajan ja huusi vielä Nickersonille jäähyaition ovelle.

TosiJari: Miksi Siklenka saa pelata??????!!!!!!!!! Mitä Matt muka teki????!!!!!!!

Sohvanen: Eikö Matt itse haastattelussa sanonut, että Laine ei ollut huutanut mitään, vaan hän raivostui ja muisti Laineen kahden vuoden takaa?

Patasydän: Laine on ämmä ja ansaitsi sen, koska löi kuitenkin myöhemmin Forsbackaa käsille. Tosi kovaa! Nickerson vain peloitteli vähän TPS:n pelaajia ja heillä meni heti paskat housuun.

TosiJari: Mikä haastattelu??!!! Iltalehti ei käy!!!??? Siklenka??!!

Sohvanen: Olette siis totaalisen eri mieltä siitä, että Nickerson olisi teoillaan ansainnut nämä arvostelut? Eikö hänen lähiaikojen teot rapakonkin takana ole kielineet heikosta hermokontrollista ja ylilyönneistä?

Patasydän: Nickerson sai pitkän pelikiellon, mutta se kuuluu talon tapoihin rapakon takana. Lentokoneessa Nickerson päivitti koodistonsa. Mitä kentällä muka on tapahtanut? Ei mitään.

TosiJari: Mitä Nickerson on muka tehnyt???!!!!!!!! Miksi Siklenka pelaa?!!!! Missä on mun sienikirjaaaaaaa????!!!!!!!1

Sohvanen: Ok, ehkä on parempi jättää keskustelut näistä ylilyönneistä kokonaan, koska meillä on niin erilaiset näkemykset.

Patasydän: Vitun kukkahattutäti sosiaalitantta!

TosiJari: Mitä Nickerson muka tehnyt?!!!!!?!!


Sohvanen: Jahas..Entäs sitten peliesitykset? Nickerson ei ole toistaiseksi ollut minkäänlainen vahvistus Ässille, mistä kertoo rumat tehopörssi lukemat 6 ottelua ja -7. Kommentteja?

Patasydän: Väärin. Nickerson on ollut Ässien paras pakki ja menisi heittämällä jokaisen liigajoukkueen ykköspariin. Pitää nähdä tilastojen taakse eikä vain tuijotella miinus lukemia. Esimerkiksi TPS ottelun ratkaisi käytännössä yksinään.

TosiJari: Siklenka, osaako pelata?!!!?!!!!! Missä??!!!!!

Sohvanen: Kiitos haastattelusta ja onnea syksyn peleihin.

Patasydän: Kiitos! Periksi ei anneta milloinkaan. Ässät on paras.

TosiJari: ???!!!!!!??!!!!!
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Jumalauta, jupsterille pointsit kotiin totaalipaskasta. Miksi jaksat? Ja noin huonoa tuotosta vielä. Kamoon.

Nickerson on siis 3 peliä sivussa, ei pitäisi paljon olla keskusteltavaa tältä ajalta sitten. Palataan asiaan kun taas saadaan draamaa ja rytinää, mikä ei turkulaisille ja turkulaisille lukko-faneille kelpaa. Eikä tämän ketjun perusteella monelle muullekaan.

Ja sitten kun panna on lusittu, niin jäitä hattuun edes hetkeksi Matt. Ei vaan hyödytä jos mennään 1 peli kentällä, 3 katsomossa tyylillä. Tai seuraavasta konfliktista tulee varmasti enemmän kuin 3 peliä, jos ei normaali nyrkkitappelu ole kyseessä. Ja tappelusta se seuraava pelikielto tulee. Hieno nähdä onko ne myllytystaidot yhtään kehittyneet rapakon takana. Uskoisin että on.

Helenius olisi hyvä mittari.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Suomen johtavasta urheilulehdestä Sporttiksesta analyytikko Sohvanen tässä terve.

Terve vaan. Vaikea sanoin kuvailla sitä myötähäpeää minkä tämä tuotos eittämättä nosti pintaan. Ilmeisesti kirjoittajalla enemmän kuin "kilahtanut", koska vastaavaa hengentuotosta ei saa aikaan hetken mielijohteesta.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Suomen johtavasta urheilulehdestä Sporttiksesta analyytikko Sohvanen tässä...

Etkös jupster jo sanonut jättäväsi tämän ketjun rauhaan, edes hetkeksi?

Noh ihan mukahauskanen tuotos, ainakin jos on raumalainen. Tosin tuossa olisi voinut Siklenkan ja Nickersonin nimet vaihtamalla päikseen saada aivan täysin identtisen haastattelun jos Sohvanen olisi kilauttanut lugsterille ja kettumiehelle.

Eiköhän samaan kaavaan sorru tällä hetkellä molemmat rakkaat viholliset, joten turha siitä numeroa on tehdä. Nickerson ja Siklenka ovat molemmat hienoja pelaajia ja molemmat ovat sortuneet tällä'kin' kaudella ylilyönteihin, joskaan eivät ehkä ihan siinä määrin mitä jupster jatkoajan foorumeilla.

Ja sitten Siklenka-kortti : Mikäli Nickersonin suorittamat "nyrkiniskut" lukkopelaajien niskaan olivat ylitörkeitä, niin mitä olivat Siklenkan vastaavat Isomäessä kauden avauksessa? Todennäköisesti ihan peliin kuuluvia juttuja, Siklenka kuitenkin --pääasiallisesti-- keskittyy pelaamiseen. Edelleen yhtä provosoivia ja lapsellisia ovat väitökset Nickersonin tarkasti harkiten suorittamista uran lopettavista viikateiskuista vastustajiensa käteen täydellä voimalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös