Matt Nickerson Ässiin

  • 787 586
  • 3 229

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Nickersonilla on temperamenttia ja lihaksia tehdä käsillään mitä vaan, uskomatonta että edes jollain tavalla sivistyneet ihmiset ovat jo etukäteen päättäneet että miehen pää ei estä tätä tappamasta ketään kentälle.

Tyhmempikin pystyy tekemään johtopäätöksiä tapahtuneista asioista. Nickerson on pelannut 6 ottelua, jossa ainakin 3:ssa on tapahtunut vaarallisia ylilyöntejä. Kertauksena: HPK pelissä Erholziin kohdistunut viikate (kun päässä kilahti) Lukkoa vastaan kaksi kertaa kova isku pelaajan niskaan mailalla ja nyrkeillä (kun päässä kilahti) ja TPS:n Erkinjuntin telominen (kun päässä kilahti). Hiemankin sivistynyt ihminen varmasti huomaa, että noilla prosenteilla voi vielä pahastikin käydä.

Kertauksena myös vielä oma mielipide Nickersonista. Viihdyttävä pelaaja ja näitä tarvitaan liigaan. Kuten Toporowskeja ja Siklenkoja. Heiluttakoon sitten nyrkkejään, mutta vaaralliseen pelaamiseen pitää saada loppu ennen kuin joku loukkaantuu.

Ymmärrän toisaalta, että omaa pelaajaa puolustellaan. Normaalireaktio. En vain ymmärrä täysin sokeata suhtautumista, aivan kuin elettäisiin jonkinlaisessa usvassa Nickersonin kohdalla. En halua yleistää, koska Ässien faniporukoista löytyy myös fiksujakin ihmisiä, mutta kyllä siinä vaiheessa on mielestäni faneillakin peiliin katsomisen paikka kun suurimmat aplodit tulevat toisen pelaajan vahingoittamisen jälkeen.

Hiitelä vei kolumnillaan 6-0. Mitä siitä nyt provosoitumaan? Se oli yksi mielipide, jossa oli ihan perusteltuja näkökantoja. Joku toinen toimittaja voisi kirjoittaa toiselta näkökannalta vähemmillä mausteilla. Kyllä mielipiteitä herättävät kolumnit kuuluvat myös jatkoaikaan.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eikö täällä suurin osa porilaisista ole yrittänyt kertoa, että Laine oli syyllinen Nickersonin kilahtamiseen (huitoi ja rottaili koko pelin). Ainakin Fonzie yllä.

Kannattaisi ehkä seurata peliä/pelaajien otteita itse ennenkuin lähtee yhden nimimerkin kirjoituksen perusteella tekemään mitään arvioita. Laine huitoi Forsbackaa käsille Nickersonin kilahduksen jälkeen ja ihan muiden touhujen takia Matt kuumeni. Kenties vain päätti herättää joukkueen?

Laineen huitomisen otin ainakin itse esille ainoastaan siksi, ettei siitä täällä kirjoita kukaan, vaikka se oli jopa törkeämpi temppu kuin Nicken vastaava Erkinjunttiin kohdistunut sohaisu.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Taas paljon melua tyhjästä. Katsoin Youtubesta pätkän ja kyllä, ilman värilaseja. Hieman turhaa tuo jäähykomennuksen jälkeinen riehuminen, mutta kellekään ei tuossa jälkitilanteessa käynyt mitenkään (paitsi Kuokkasella ehkä lirahti hieman housuun). #50 pinna vain paloi syystä tai toisesta, kyllä monella muullakin välillä pinna palaa, mutta Matt tekee sen teatraalisemmin kuin muut.

Varmasti tuosta "palkitaan" 3 ottelun huililla. Matt on suurelta osalta maineensa vanki ja tuollaiset tyhjäpäiset Jatkoajan kolumnit eivät yhtään paranna tilannetta. Odotettavissa taas kerran iltapäivälehtien osalta kovaa mediaryöpytystä, jo nyt on tullut enemmän palstamillimetrejä kuin Saipa, Kalpa, TPS ja muutamat muut tulevat saamaan koko kaudessa.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Ei jumalauta mitä jeesustelevia kukkahattutätihinttaripelleneitejä tääkin palsta on täynnä! Ei vittu ihme että tässä maassa on joku Halonen pressana. Siis voi jumalauta ihmiset lopettakaa lätkän kattelu jos toi on niin kamalaa. Suosittelen teille futista ja salibandya. Kaukalossa voitte kattella taitoluistelua ja ringetteä. Vittu että vituttaa tollanen helevetin poraaminen.

Edit: kai tästäki pelikieltoa tulee kukkahattutätien luvatussa maassa

LOL! Allekirjoitan joka sanan
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vähintään samalle tasolle yltävät ainakin Heiskanen, Kangasniemi ja Toporowski.

Teemu Laine nousee samaan katekoriaan. Sitä faktaa saa mennä kysymään lukuisilta pelaajilta. On ranteet kovilla kun teemu pelaa vastustajan paidassa. Totaali idiootti. Erittäin hyvä että Matt koulutti, tyyli vain oli aavistuksen epäpuhdas, heh! Matti Liljaniemen kyyneltelvirta täällä sekä nettiadressin (!) muodossa, saa aikaan hymyä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
#50 pinna vain paloi syystä tai toisesta, kyllä monella muullakin välillä pinna palaa, mutta Matt tekee sen teatraalisemmin kuin muut.

Siinä on vaan se paino sanalla välillä, kun taas Mattin kohdalla alkaa kohta olla vähän liian iso prosentti suhteutettuna pelattuihin peleihin. Nackertonin kannattaisi ihan oikeasti vähän laittaa jäitä hattuun ennenkuin sattuu jotain leukaan, ja tulee sen seurauksena pitkä pelikielto. Kyllä Nickerson pelillisestikin Ässille vahvistus on joten enemmän hänestä hyötyä kentällä olisi kuin katsomossa. Toivottavasti Matt keskittyisi jatkossa enemmän ihan pelaamiseen eikä noihin järjettömyyksiin: eli pelaisi hyvää kiekkoa ja pelaisi kovaa kiekkoa mutta ilman järjettömiä kilahduksia ja ylilyöntejä ja selkeitä vahingoittamisyrityksiä.

Tuossa joku kirjoitteli aika hyvin Nickersonin erosta esim. Jarkko Ruutuun, se oli hyvin sanottu että Ruutu provosoi mutta Nickerson provosoituu. Ja Ruudulla on aina hymy naamallaan mutta Nickerson raivoaa kuin hullu. Toivottavasti jatkossa saisi vähän jäitä hattuunsa, se tuskin vähentäisi Nickersonin viihdearvoa mutta siitä olisi enemmän hyötyä myös joukkueelle.
 

miklaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät (Sympatiat HIFK)
Nickersonilla olisi nyt varaa rauhoittua. Maine vesikauhuisena raivopäänä on hankittu tuolla 3/6 ottelun raivoilulla. Jatkossa Nickersonin läsnäolo ehkä rauhoittaa omaa joukkuetta ja tähtiä, kun vastustaja ei tiedä, millainen päivä Nickersonilla sattuu olemaan ja työrauha on turvattu. Jos Nickerson edelleen jatkaa sekoiluaan, niin sitten minäkin olen taipuvainen uskomaan, että sekoilu on Mattille itsetarkoitus ja "kilahdukset" hallitsemattomia reaktioita ja peli toissijaista.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Nickersonilla olisi nyt varaa rauhoittua. Maine vesikauhuisena raivopäänä on hankittu tuolla 3/6 ottelun raivoilulla.
Ja se maine on hankittu tarkemmin ottaen neljästä viimeisestä pelistä kolme kertaa. Se alkaa kyllä olla jo siinä määrin paljon, että voidaan rehellisesti kysyä, onko kaikki kotona?

Rauman pelin nähneenä voisin sanoa, että pelillinen puoli on varsin olematonta, jolloin ainoaksi pointiksi jää kentällä yleisen sekasorron kylväminen. Jos Ässillä tässä tilanteessa on varaa peluuttaa tämän sortin puolustajaa kolmessa ensimmäisessä parissa, niin hieman kyllä täytyy ihmetellä. Ei niillä otteilla joukkue tule kylläkään yhtään pistettä saalistamaan, joka kuitenkin on seuralle hyvinkin tärkeä asia tällä hetkellä.

No nyt saadaan hieman esimakua siitä, kuinka liiga suhtautuu miehen törkeyksiin, kun pelikielto tulee julkisuuteen.
 

Labrador

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hieman huvittaa, kun täällä jotkin Ässäfanit nostavat Leksa Komarovin samaan kategoriaan Matin kanssa. Ymmärtääkseni Leksa teillä pelatessaan oli kuitenkin yleisön suuri suosikki. Nyt kun Leksa pelaa täällä Päijät-Hämeessä onkin toinen ääni kellossa. Kaverilla kyllä suu käy, mutta enpä ole kertaakaan nähnyt hänen kilahtavan ja yrittävän vahingoittaa vastustajaa tarkoituksellisesti.

Sama koskee Santeri "rotta" Heiskasta. Vittumainen pelaaja, mutta kategorioiminen pelkäksi polvitaklaajaksi lienee kuitenkin hieman liikaa. Faktoja peliin, please. Eilen ainakin pelasi aivan puhtaasti matsissa Pelsuja vastaan.

Näitä "suullaan pelaavia" kundejahan on ollut maailman sivun. Muistaako kukaan esim. muuatta Esa Tikkasta? Jos joku näiden veijareiden suunsoittoon kilahtaa, niin vika on kyllä auttamatta siellä kuuntelijan puolella.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos Ässillä tässä tilanteessa on varaa peluuttaa tämän sortin puolustajaa kolmessa ensimmäisessä parissa, niin hieman kyllä täytyy ihmetellä.

Nickerson on ollut pelaamissaan otteluissa ässäpakiston parhaimmistoa. Kalpaa vastaan hän oli jopa vastustajan valmentajan sanojen mukaan kentän paras puolustaja, ja myös ottelussa Bluesia vastaan nostaisin hänet Ässien parhaaksi pakiksi. Myöskään Lukko-pelissä Matt ei ollut lainkaan niin huono kuin monien raumalaisten kommenteista voisi päätellä.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Hieman huvittaa, kun täällä jotkin Ässäfanit nostavat Leksa Komarovin samaan kategoriaan Matin kanssa. Ymmärtääkseni Leksa teillä pelatessaan oli kuitenkin yleisön suuri suosikki. Nyt kun Leksa pelaa täällä Päijät-Hämeessä onkin toinen ääni kellossa. Kaverilla kyllä suu käy, mutta enpä ole kertaakaan nähnyt hänen kilahtavan ja yrittävän vahingoittaa vastustajaa tarkoituksellisesti.

Sama koskee Santeri "rotta" Heiskasta. Vittumainen pelaaja, mutta kategorioiminen pelkäksi polvitaklaajaksi lienee kuitenkin hieman liikaa. Faktoja peliin, please. Eilen ainakin pelasi aivan puhtaasti matsissa Pelsuja vastaan.

Ja ilmeisesti sun mielestä Matt yrittää tahallaan vahingoittaa vastustajia?
Tietysti henkisiä vammoja voi tulla, kun toi kohno murisee tai nykäsee puserosta jäihin, jos joku vittuilee. Samanlaista riehumista se piti toissakaudella runkosarjassa, mutta yllättäen pleikkareissa vati ei mennytkään enään nurin. Tämä tuntuu kaikilta jesuiitoilta (pujo-Liljiis etunenässä) unohtuneen, kun niin kova kiire leikkiä amatööri-psykologia ja julistaa poika sekopääksi.

Toi oli myös söpö lisäys tunnetun polvitaklaajan puolustus, hyvä että ainakin eilen pelasi kiltisti. Hohhoijaa..
 

rinkeli22

Jäsen
Kyllähän nyt kaikki muistaa miten nämä porilaiset aikanaan ylisti esimerkiksi sitä, että Jokerit on hankkinut Gagnonin kaltaisen väliläiskän liigaan. Tähtisen telominen oli näitä "väriä kaukaloon"-juttuja..

Väriläiskät ja pelotteet on hieno asia liigassa myös vastustajien joukkueissa, mutta pelistä toiseen jatkuva sikailu on nyt ihan asia erikseen kuin yksittäinen ylilyönti. Hauskaa luettavaa tää vääntö taas on - yleisön provosointihan tietysti oikeuttaa tekemään mitä vaan, ja kun tuomari epäonnistuu pelissä, niin silloin saa teloa vastustajan pelaajia?

Menkää itseenne! Nicke on parhaimmillaan hyvä pelaaja, väriläiskä ja sellainen pelaaja mitä liiga kaipaa, mutta tällä kertaa sälli näyttää tulleen vain sikailemaan liigaan, ja yksikin loukkaantuminen tämän aivokääpiön touhujen vuoksi on liikaa, koska ne aiheutetaan tahallaan..

Liiga kaipaa kovuutta, taklauksia, tappeluita yms. Itse en näihin keskusteluihin jaksa yleensä osallistua, koska puusilmäisyys ja omien sokea puolustaminen tilanteesta riippumatta on vallitseva piirre näissä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että liiga on menettänyt paljon itsestään vuosien varrella, koska tunne on pelistä tapettu. Tunteella pelaaminen vaan on kuitenkin aivan eri asia kuin täysi mielenvikaisuus..

Ja korostan mitä ajan takaa: Vielä ei ole nähty mitään erityisen poikkeuksellista ja tuomittavaa, mitä joku muu ei koskaan tekisi yksittäisinä tapahtumina. Tämä herran toiminta on nyt vaan jatkuvaa ja systemaattisia vastustajiin kohdistuvia vahingoittamisyrityksiä tulee pelistä toiseen. Lisäksi mies osoittaa käyttäytymisellään, että on oikeasti mielenvikainen psykopaatti.

Viime kaudella Tibbetts haukuttiin lyttyyn, vaikka keskittyi vaan pelaamiseen. Ihmistä ei siis pidä tuomita nimensä ja menneisyytensä vuoksi, vaan tämän hetkisten tekojensa vuoksi

Halutaanko nähdä jotain tällaista liigassa?

http://www.youtube.com/watch?v=rwPfuLnYwBc
http://www.youtube.com/watch?v=Ht6RyAI9370&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=2dJOxIBe5LI&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=B53W-7tk4Uw&mode=related&search=
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Myöskään Lukko-pelissä Matt ei ollut lainkaan niin huono kuin monien raumalaisten kommenteista voisi päätellä.
Kiekollisessa pelissä oli kyllä luvattoman huono, valitettavasti. Toki voidaan sanoa, että sopii siltikin kolmen pariin, mutta se vaan kertoo toisten puolustajien heikkoudesta enemmän kuin Mattin hyvyydestä. Konttisen kanssa olivat jäällä ainakin kolmen Lukko-maalin aikana, jos en nyt väärin muista.
 

czerkawski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sidney Crosby, Penguins, Colorado, NYR
Ja ilmeisesti sun mielestä Matt yrittää tahallaan vahingoittaa vastustajia?
Tietysti henkisiä vammoja voi tulla, kun toi kohno murisee tai nykäsee puserosta jäihin, jos joku vittuilee. Samanlaista riehumista se piti toissakaudella runkosarjassa, mutta yllättäen pleikkareissa vati ei mennytkään enään nurin. Tämä tuntuu kaikilta jesuiitoilta (pujo-Liljiis etunenässä) unohtuneen, kun niin kova kiire leikkiä amatööri-psykologia ja julistaa poika sekopääksi.

Toi oli myös söpö lisäys tunnetun polvitaklaajan puolustus, hyvä että ainakin eilen pelasi kiltisti. Hohhoijaa..

No ainakin eilisessä pelissä se ei näyttänyt miltään muulta kuin tahalliselta vaihingoittamisyritykseltä. TPS:n pelaajat ovat paikallaan ja tuo ässien raivopää tulee hakkaamaan heitä ja jatkaa samaa touhua näiden vielä kaaduttuakin. Kyllä näyttää Ässien kannattajilla olevan täällä niin vahvat puna- ja Matt-lasit päällä että huhhuijaa.

Tämä sankari osaa kyllä halutessaan pelatakin ja hyvin, sitä en kiellä lainkaan. Mutta näitä ylilyöntejä tapahtuu niin jatkuvasti että ei tässä touhussa ole mitään järkeä. Ja kun nuo eivät ole mitään tasapäisiä tappeluita, ne ovat vaan jatkuvaa yksipuolista pienempien telomista. Saisi mielestäni saada kunnon pelikiellon.
 

Rush247

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins+Crosby
Kannattaisi ehkä seurata peliä/pelaajien otteita itse ennenkuin lähtee yhden nimimerkin kirjoituksen perusteella tekemään mitään arvioita. Laine huitoi Forsbackaa käsille Nickersonin kilahduksen jälkeen ja ihan muiden touhujen takia Matt kuumeni. Kenties vain päätti herättää joukkueen?
Aivan. Lukko-pelissäkin halusi vain ja ainoastaan herättää joukkuetta kun yritti tunkea vielä kentälle noin 3 s ennen loppua?? Jos vaikka olis tehnyt vielä 4 maalia?
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Aivan. Lukko-pelissäkin halusi vain ja ainoastaan herättää joukkuetta kun yritti tunkea vielä kentälle noin 3 s ennen loppua?? Jos vaikka olis tehnyt vielä 4 maalia?
Nyt missään muualla kuin Jatkoajan kolumnissa mainittu 13 sekuntia on jo lyhentynyt 3 sekunniksi?
Tämä episodi tulee elämään omaa elämäänsä ja tuskin maltan odottaa millaiseksi juttu on paisunut työpaikan keskusteluissa. Siellä varmasti tiedetään jo mitä "oikeasti" on tapahtunut kaikissa Nickersonin otteluissa.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Vähintään samalle tasolle yltävät ainakin Heiskanen, Kangasniemi ja Toporowski.

Ei h******i, ei noi yritä tahallaan vahingoittaa jotakuta joka toisessa ottelussa. Onneks tuomarit oli eilen hyvin hereillä!

Teemu Laine nousee samaan katekoriaan. Sitä faktaa saa mennä kysymään lukuisilta pelaajilta. On ranteet kovilla kun teemu pelaa vastustajan paidassa. Totaali idiootti. Erittäin hyvä että Matt koulutti, tyyli vain oli aavistuksen epäpuhdas, heh! Matti Liljaniemen kyyneltelvirta täällä sekä nettiadressin (!) muodossa, saa aikaan hymyä.

Laine on varmasti vastustajien mielestä vittumainen pelaaja lukuisten filmailujen ja muiden ärsyttämisten takia. Ja sehän on mun mielestä vaan hyvä, jos osaa pistää vastustajien päätä vähän pyörälle... Mutta ei Lainekaan mikään viikatemies ole, eihän?
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
No ainakin eilisessä pelissä se ei näyttänyt miltään muulta kuin tahalliselta vaihingoittamisyritykseltä. TPS:n pelaajat ovat paikallaan ja tuo ässien raivopää tulee hakkaamaan heitä ja jatkaa samaa touhua näiden vielä kaaduttuakin. Kyllä näyttää Ässien kannattajilla olevan täällä niin vahvat puna- ja Matt-lasit päällä että huhhuijaa.

Varmasti värilasisuutta löytyy itseltänikin, mutta sitä en kumminkaan osta, kun puoli Suomea on täällä taas huutamassa Mattin pelkästään yrittävän teloa vastustajia. Eikö eilenkin olisi ulosajo pitänyt tulla siis jo paljon aikaisemmin kuin toisen erän lopulla? Onko Matt niin hidas ettei kerkeä mailalla lyöntietäisyydelle?

Vai voiko tuonlainen tsemppaaja/pelleilijä olla helppo kohde kirjoittajille purkaa jotain pahaa oloaan, ainakin aika moni täälläkin on jo myöntänyt kritiikkinsä perustuneen otteluraportteihin, joiden objektiivisuutta voimme ihailla JA:n etusivullakin.
 

czerkawski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sidney Crosby, Penguins, Colorado, NYR
Varmasti värilasisuutta löytyy itseltänikin, mutta sitä en kumminkaan osta, kun puoli Suomea on täällä taas huutamassa Mattin pelkästään yrittävän teloa vastustajia. Eikö eilenkin olisi ulosajo pitänyt tulla siis jo paljon aikaisemmin kuin toisen erän lopulla? Onko Matt niin hidas ettei kerkeä mailalla lyöntietäisyydelle?

Vai voiko tuonlainen tsemppaaja/pelleilijä olla helppo kohde kirjoittajille purkaa jotain pahaa oloaan, ainakin aika moni täälläkin on jo myöntänyt kritiikkinsä perustuneen otteluraportteihin, joiden objektiivisuutta voimme ihailla JA:n etusivullakin.

Voi olla pahan olon purkamistakin mutta ei se Nickersonin sekoiluja selitä. Eivätkä hänen toimensa mitään perusteltuja ole. Tai jos perusteluna on pelkkä raivokkuus niin sitten ehkä. Otteluraportit eivät ole objektiivisia, se on aivan totta. Nähtiin mm. viimekevään Jokerit- HPK välierien otteluraporttien jatkuvassa kerhoylistyksessä Jokerien kuitenkin viedessä sarjan 3-0.
Mutta urheiluruutukoosteiden perusteella välittyvä kuva on vaan tässä tapauksessa täysin samanlainen kuin otteluraporttien.
 

Piatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit (sympatiat Ässille)
Varmasti värilasisuutta löytyy itseltänikin, mutta sitä en kumminkaan osta, kun puoli Suomea on täällä taas huutamassa Mattin pelkästään yrittävän teloa vastustajia. Eikö eilenkin olisi ulosajo pitänyt tulla siis jo paljon aikaisemmin kuin toisen erän lopulla? Onko Matt niin hidas ettei kerkeä mailalla lyöntietäisyydelle?

Vai voiko tuonlainen tsemppaaja/pelleilijä olla helppo kohde kirjoittajille purkaa jotain pahaa oloaan, ainakin aika moni täälläkin on jo myöntänyt kritiikkinsä perustuneen otteluraportteihin, joiden objektiivisuutta voimme ihailla JA:n etusivullakin.

Onko kukaan väittänyt, että Matt PELKÄSTÄÄN yrittää teloa vastustajia..? Se vain on niin, että yksikin tahallinen vastustajan vahingoittamisyritys on liikaa. Varmasti Matt touhuillaan eilen herätti osaltaan Ässä-joukkueen, mutta nyt on kuudessa ottelussa nähty jo kolme vahingoittamisyritykseksi tulkittavaa temppua ja sillä ei voi kunnioitusta kerätä. Ei siis ainakaan pitäisi, mutta Porissa tuntuu keräävän...

Asun siis itsekin Porissa, enkä todellakaan tuomitse tappeluja, enkä täysin edes Mattin eilistä ulosajon jälkeistä riehumista. Show'tahan tuosta suurin osa taisi olla, vaikka kaikille lienee selvää ettei kaverilla kaikki yläkerrassa paikallaan ole. Tuon toteamiseen riittää jos joskus olet ko. kaveriin Porin yöelämässä törmännyt.

Toivonkin, että seuraava ulosajo Mattin kohdalla tulisi rehdistä tappelusta, etikä yksipuolisesta riehumisesta / vastustajan vahingoittamisyrityksestä. Aivan varmaahan on, että Matt jossain vaiheessa joutuu myös vastaamaan puhelimeen, kun Helenius tms. soittaa.

Toivottavasti Matt voi pelikieltonsa jälkeen keskittyä myös pelaamiseen, sillä silläkin puolella Matt pystyy joukkuetta auttamaan. Mies on kelpo kiekollinen puolustaja, varsinkin kun katsoo Padan tämän hetkistä pakistoa. Mikäli näitä vahingoittamisyrityksiä nähdään jatkossakin, niin kallistun ikävä kyllä osittain "kohukirjoittaja" Liljaniemen kannalle. Vastustajan tahallinen vahingoittaminen ei kuulu jääkiekkoon ja se pilaa hienon lajin maineen.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aivan. Lukko-pelissäkin halusi vain ja ainoastaan herättää joukkuetta kun yritti tunkea vielä kentälle noin 3 s ennen loppua??

Yritti tunkea kentälle noin 3 sekuntia ennen loppua? Just joo, näyttäisi olevan aivan sama, vaikka täällä yrittäisi välillä kirjoittaa järkeäkin. Mielipide Nickersonista on kaikkien omassa päässä jo luotu ja tämän ketjun jauhaminen on silkkaa ajanhukkaa.

Mikäs siinä silti olisi pahaa ollut, vaikka olisi lukkomatsin viime sekunneilla ottanut erän vaikkapa Siklenkan kanssa? Mitä sitten? Olisihan Siklenkan tiputus voinut tuoda seuraavaan kohtaamiseen jonkinlaista yliotetta, tai toisinpäin.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Mikäs siinä silti olisi pahaa ollut, vaikka olisi lukkomatsin viime sekunneilla ottanut erän vaikkapa Siklenkan kanssa? Mitä sitten? Olisihan Siklenkan tiputus voinut tuoda seuraavaan kohtaamiseen jonkinlaista yliotetta, tai toisinpäin.

Tuskin kukaan riemastuisi siitä, että hetkeä ennen loppua ottelun jo ratkettua vastustajan leiristä ryntäisi pelaaja hankkimaan oman joukkueen luottopuolustajalle pelikiellon seuraavaan otteluun tappelun myötä.

Tai minä ainakaan en riemastuisi. ;)
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuskin kukaan riemastuisi siitä, että hetkeä ennen loppua ottelun jo ratkettua vastustajan leiristä ryntäisi pelaaja hankkimaan oman joukkueen luottopuolustajalle pelikiellon seuraavaan otteluun tappelun myötä.

Ei siitä kenenkään riemastua tarvitse, mutta mitä pahaa siinä olisi? Mikäli tuosta olisi ollut omalle joukkueelle, eli tässä tapauksessa Ässille hyötyä, niin sehän olisi ollut hieno juttu. Ei jääkiekossa aina tarvitse vastustajaa riemastuttaa, ehkäpä mieluummin päinvastoin.

Oli muuten pakko kaivaa tämä Hiitelän kirjoitus esille. Nickerson ei ole tällä kaudella tehnyt yhtään "pahempia" juttuja kuin ennen tätä tekstiä.

http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=kolumnit&id=4505
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös