Matt Nickerson Ässiin

  • 788 916
  • 3 229

Tex Willer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikka täysin tervejärkinen Nickerson ei missään nimessä olekaan, niin mielestäni Liljaniemen kolumni on hieman liian kärjistävä. Ässäjohto kulkee #50 yllään jne. Ässäjohtoa on turha syyttää yhtään mistään Nickersonin tapauksessa. Jok'ikinen seurajohtaja taluttaa kaukaloon vaikka itsensä Hannibal Lecterin, jos se tuo seuran kassaan merkittävästi lisää pelimerkkejä.
 

J.Petke

Jäsen
On vain ajan kysymys, koska jotain sattuu ihan oikeasti. Sitä ennen pitäisi pystyä reagoimaan tähän päättömään sekoiluun. Yhtään enempää Boulericen, Bertuzzin, Simonin, Perezhoginin tapaista sattumaa ei tarvitse tapahtua. Kai sitä ässäfanitkin heräävät siinä vaiheessa kun joltain pelaajalta loppuu ura teidän väriläiskän takia. On hyvä ja jopa suotavaa, että liigaan saadaan väriä mutta Nickersonin tapaisia pelaajia ei laji kaipaa. Jos pojalla kestäisi pää edes auttavasti niin olisi tervetullut liigaan mutta ketään arvaamatonta sekopäätä en ainakaan minä kaipaa.

Olisi jumalauta mies ja pelaisi kovaa mutta tuollaisia piuhakatkokset pilaa miehen uran. Ei ihme että ei amerikassa ura suju kun siellä on hieman erilaiset pelaajat vastaamassa moiseen hommaan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei tuo Liljaniemen asiakirjoitus sodi mitenkään puolueettomuutta vastaan. Jokainen joka tuota tuohua katsoo ulkopuolisena ymmärtää että Nickerson on ihan oikeasti uhka kanssapelaajien terveydelle. Liiga voi mätkäistä kuinka pitkän pelikiellon tahansa antamatta peliäkään liikaa.

Millä tavalla Nickerson on uhka kanssapelaajan terveydelle??

Kaikesta huolimatta Nickerson ei ole tehnyt mitään erikoista vastustajaa kohtaan.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Millä tavalla Nickerson on uhka kanssapelaajan terveydelle??

Alkaa käymään tavaksi tuo mailalla käsille lyöminen. Kyllä komposiitilla luita rikotaan. Onhan tuo kaveri tapansa näyttänyt. Tänään me ulkopuoliset ollaan valittajia, itkijöitä jne. Katsotaan josko osat vaihtuisi rangaistuksen julkistamisen jälkeen. Nauttisin todella jos liiga tekisi tästä sellaisen ennakkotapauksen josta juteltaisiin vielä vuosien jälkeenkin.
 

Tuamas

Jäsen
Alkaa käymään tavaksi tuo mailalla käsille lyöminen. Kyllä komposiitilla luita rikotaan. Onhan tuo kaveri tapansa näyttänyt. Tänään me ulkopuoliset ollaan valittajia, itkijöitä jne. Katsotaan josko osat vaihtuisi rangaistuksen julkistamisen jälkeen. Nauttisin todella jos liiga tekisi tästä sellaisen ennakkotapauken josta juteltaisiin vielä vuosien jälkeenkin.

Mutta kun vastaavia tapauksia löytyisi kymmenittäin, jo samassa pelissä tapahtunut Laineen mailanisku oli törkeydeltään vastaavaa tasoa. Mutta koska Laine pelaa HMV-tepsissä ja hän ei järjestänyt mitään oheishässäkkää, on hänen toimintansa enemmän hyväksyttävää kuin Nickersonin.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Ei mutta oikeasti, millainen käsittämätön kohu on saatu aikaan yhdestä viikateiskusta, luistelusta kultakypärän perässä joka sai yhden (1) osuman ainakin meidän 32-tuumaisesta telkkarista äsken katsottuna ja yhden maalivahdin pelottelusta jonka ansiosta Hisey pääsi melko helposti tekemään maalin edestä pussin ja jonka lopputuloksena oli se että Ässät nousi 0-3 tilanteesta 4-3 voittoon.

Edelleen, lukkofanien on niin turhaa itkeä. Jokainen joukkue haluaa vastaavan pelaajan ja teillä on Siklenka. Ihan yhtä mielipuoli, jos noin voi sanoa.
 

benzin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Arsenal, Oranje
Liljaniemi on asian ytimessä. Onko oikein, että sarjan häntäpäässä olevan joukkueen pelaaja purkaa pahaa oloaan vastustajan pelaajiin ainoana tarkoituksena satuttaa heitä, varsinkin kun tämä kohtelu kohdistuu useasti kentän 'ei niihin isoimpiin' kavereihin. Suorastaan säälittävää toimintaa.

Rehelliset nyrkkitappelut on ok mutta rajansa kaikella ja varsinkin selvässä tappioasemassa tulisi vain keskittyä siihen pelaamiseen. Toivottavasti liiga reagoi asiaan ja lätkäisee niitä 10k€ sakkoja siihenkin suuntaan välillä.

En voisi olla enempää samaa mieltä! Enough said!
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Onko meillä pelote? No totta helvetissä on! Ja Mave tykkää!

Kysykäähän itseltänne, että kumpaa pelkäätte enemmän: Lempeää jättiläistä, joka pudottaa kintaat ja kysyy "wanna go!?", ja vastaat että "no thanjuu" ja luistelet vaihtoon. Eihän Helge vastoin kiakkolakeja ketään väkisin ota.

Vai: Hullua jenkkiä, joka ei katso kuka sikailun suorittaa, vaan huutaa "WOHOO!" ja antaa palaa ilman kyselyjä?

Hemmetti, pitempi sopimus nyt ja äkkiä, ennenkuin Hjallis lyö tuohta tiskiin ja pistää Helunan kiertoon.

EDIT: Ja Jyväshyväläisille, siis parille niistä, jotka meinaavat että Shelleyn kaltainen hurjimus rauhoittaisi esimerkiksi juuri Nickersonin pelkällä olemuksellaan. Mielestäni Eric Godard on varsin kova jannu rauhanturvaajana.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Samalla tavalla miten Sean Gagnon esimerkiksi kohteli Markku Tähtistä muutama vuosi sitten. Eli hakataan mailalla ranteet paskaksi.

Useiden lähteiden mukaan Nickersonin tämänpäiväinen huitominen oli kohdistettu TPS pelaajan mailaan, josta se ilmeisesti kimposi sormille. Toisaalta T.Laine huitoi Forsbackaa käsittääkseni suoraan käsille, mutta tästä ei sen enempää puhuta täälläkään. Miksi? Siksi, että Nickersonilla on tietty maine ja tästä saa maksaa joka ainoa kerta, kun ottaa vaikkapa huitomisjäähyn. Se on heti vähintäänkin tappoyritys.
 

ässäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tehkää nyt jo joku tolle herra Nickersonille jotain, jätkä on ihan lapanen kentällä ja pää ei kestä yhtään mitään. Matt pysty jossain haastattelussa vielä sanoon että "ne ajat ovat ohi kun lähden vain jahtaamaan muita jäälle", miltäs tämän päivän peli taas näytti?

Eikö ässät oikein vedä pelaajia puoleensa vai minkä takia pitää hommata ulkomaailainen "pelaaja" joka ei oikeasti osaa juurikaan mitään?

Ihan vaan ilmoitan että kysyppä, vaikka Tom Laaksoselta ja varsinkin Tps:n Laineelta että mikähän mahtaa olla totuus. Laaksonen voi mennä peilin eteen tutkimaan että kun hän tuomitsee Porissa, niin soppa on valmis. Sm-liigan tuomareiden taso on heikko. Kannattaisi katsoa Nhl:n pelejä. Tämä on täyttä totta. Sm-liigassa ei anneta taklata ja linja ei pidä. Nhl:ssä saa taklata ja pieniin rikkeisiin ei puututa. Nicke vaan ilmoitti sen että kun omaa joukkuetta kohdellaan väärin. Nicken juttu herätti koko ässäjoukkueen ja fanikatsomon. Tämä on selvää totuutta. Kaikkihan sen näki että teki tps mitä tahansa, niin ekan jäähyn uskalsi viheltää Laaksonen tps:lle vasta ajassa 58.01. Aikaisemmin Ässäpelaajia rikottiin monta kertaa.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Aika yllättävistä osoitteista taas tuntuu vinkumista kuuluvan, kun pikkaisen menee lataus yli, ettei vaan kateutta..?

Oikeesti menkää juomaan vihreetä teetä ja syömään tofua hipit, ei siellä mitään niin kamalaa ole tapahtunut!
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei millään tavalla tietenkään. Tai siis ei olisi jos olisi pelit pakkopaidassa jossain ihan muualla kun jäähallissa.

Edelleen kysyn, miten Nickerson on uhka pelaajien terveydelle??

Käsille huitomista on ollut ennen Nickerson ja on hänen jälkeensäkin. Kaikesta huolimatta Nickerson ei harrasta mitään, mikä voisi päättää pelaajan uran, toisin kuin esim. polvitaklauksista tunnettu Heiskanen.
 

benzin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Arsenal, Oranje
Aika yllättävistä osoitteista taas tuntuu vinkumista kuuluvan, kun pikkaisen menee lataus yli, ettei vaan kateutta..?

Oikeesti menkää juomaan vihreetä teetä ja syömään tofua hipit, ei siellä mitään niin kamalaa ole tapahtunut!

En todellakaan haluaisi provosoida, mutta miksi HELVETISSÄ kukaan paitsi KalPa olisi teille kateellinen? Jotkut eivät vain oikeasti ymmärrä tuollaisia sirkustemppuja liigakiekkoon kuuluviksi!
 

jokkee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä minä olen katsonut ylilyöntejä läpi sormien, mutta silloin kun niitä alkaa tulla samalle miehelle perättäisissä otteluissa, niin jokin on vialla. Tämä Nickersonin show menee jo liian pitkälle, kun kaveri käyttäytyy kentällä vahingoittamishaluisesti jo monennessakohan ottelussa? Vaikka ketään ei loukkaantunut niin onhan se silti vastoin sääntöjä, eikä oikeasti ole kuin ajan kysymys milloin loukkaantuu.. Lisäksi teot olisivat ymmärrettävämpiä mikäli kaveri tappelisi "reilusti", mutta silmitön ryntäys joukkueen kultakypärää (kuinka vittumaista tahansa) vastaan on kyllä pohjanoteeraus. Suokaa nyt joku oikeasti tappelemaan kykenevä miehelle mahdollisuus, hän sen kyllä ansaitsee.

Nickersonin käytös joukkueen alennustilassa on säälittävää, joskaan ei niin säälittävää kuin niiden, jotka kehtaavat puolustella hänen toimintaansa.

Ja edelliselle kirjoittajalle: Miksi helvetissä KalPan tulisi olla kateellinen?
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Nickersonin tämän päiväistä esiintymistä on ainakin mukavasti liioiteltu. Erkinjuntin telominen oli toki tuomittavaa, mutta Laine sai mitä tilasi huuteluillaan. Eikä varmasti Kuokkanenkaan hiljaa ollut Nicken luistellessa kohti päätyä. Kenellä vaan voi hermo pettää kun adrenaliini on korkealla ja vastustajilta kuuluu vittuilua.

Tähän mennessä Nickerson on vahingoittanut melko törkeästi Erholtzia ja Erkinjunttia. Ei näiden tapauksien vuoksi miestä voi lopullisesti tuomita. On liigassa suurempiakin sikoja nähty.

Eilen Raumalla katsomosta tuli kuittia Nickersonille hänen ollessaan jäähyllä ja lisää kun luisteli paikattavaksi pukukoppiin. Myöskään Hämeenlinnassa ei varmasti ollut ihan hiljaista. Siihen Matt antoi omaan tyyliinsä takaisin, joka on ihan hyvää show meininkiä.
 

the beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
juu..

Ihmeellistä, ensiksi porukat tulee sanomaan " Hienoa että Nickerson tulee takaisin liigaan, saadan lisää väriä". Nyt kun Matt sitä väriä tuo niin johan paskottiin housuihin ja ollaan valmiina antamaan kuolemantuomio. !
 

benzin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Arsenal, Oranje
Eilen Raumalla katsomosta tuli kuittia Nickersonille hänen ollessaan jäähyllä ja lisää kun luisteli paikattavaksi pukukoppiin. Myöskään Hämeenlinnassa ei varmasti ollut ihan hiljaista. Siihen Matt antoi omaan tyyliinsä takaisin, joka on ihan hyvää show meininkiä.

Eli pelaaja saa tehdä mitä hyvänsä, jos yleisö häntä provosoi? Esim. yrittää vahingoittaa vastustajan tähtipelaajia? Aikamoisen outoa logiikkaa, sanoisin...
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Eli pelaaja saa tehdä mitä hyvänsä, jos yleisö häntä provosoi? Esim. yrittää vahingoittaa vastustajan tähtipelaajia? Aikamoisen outoa logiikkaa, sanoisin...
Tarkoitin tässä lähinnä sitä että Raumalla Nickelle vittuiltiin yleisön toimesta ja mies huuteli takaisin ehkä jopa hieman heristi nyrkkiään. Hämeenlinnassakin sama homma ja Matt sielläkin huuteli jotain katsomoon. Eli show meiningillä tarkoitin yleisölle suunnattua esiintymistä, en pelaajien vahingoittamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös