Matt Nickerson Ässiin

  • 789 457
  • 3 229
Suosikkijoukkue
RL, CC, MS, SB-A, MN, CO, GL, ST,HG, BG
PUOLUSTAMASSA omiaan? ketä siinä olisi tarvinut puolustaa kun jarret koukki puoliminuuttia joensuuta ja sen jälkeen joensuulta menee nöörvssit ja heittää jarretin jäihin.
Kuiper nähdäkseni ei ollut jarrettia menossa hakkaamaan joensuun avuksi. Sitten yllättää joku hiiri hyppäämällä selkään.

Joensuu hävisi tuon tappelun, vaikka lopuksi saikin kaverin kammettua jäihin.
Hiiret hyppimässä selkään on nähty Ässä-pelaajien toimesta jo muutaman kerran tällä kaudella. (+harjoituskausi)

Kerro ihmeessä mitä Kuiper oli menossa tekemään? Oikeasti, värilasit pois.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Joensuu hävisi tuon tappelun, vaikka lopuksi saikin kaverin kammettua jäihin. pois.
Eikä Joensuu siinä nähdäkseni ollut kampeajana, vaan Jarretin ote lipesi samalla kun oli vääntämässä Jesseä siltaan ja näin jäi alimmaiseksi.

Ketjun aiheelta taas kiintiösekoaminen Hämeenlinnassa, joka tällä kertaa varmisti Kerhon voiton.
 

Harri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Arsenal
Nickerson todellakin lensi helposti ulos, tilannehan oli ihan samanlainen kuin joku pikku maalineduskahakka mutta nyt kun se tapahtu keskellä kenttää niin olihan se pakko heittää ulos.
Ongelmana tuossa on se, että vaikka peli on käynnissä niin Nickersonia ei kiinnosta varsinaisen tilanteen ja kiekon pelaaminen lainkaan, vaan hän yrittää selvästi vain vahingoittaa mahdollisimman montaa HPK:n pelaajaa. Siinä tilanteessa tuomarilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ajaa pelaaja ulos.

Onhan Nickersonilla pelillisiäkin avuja, mutta eiköhän jokainen ymmärrä että pääasiallisin syy hänen hankintaansa on se että mies on ässäfanien suosikkipelaaja ja pelaaja johon koko kauden 2005-2006 porilaishurmos henkilöityy.

Ainakaan vielä porilainen umpisolmu ei ole auennut Nickersoninkaan saapumisen myötä. Kovasti tuntuu siltä että Härkälä on pian liipaisimella. Tokkopa kyse yksinkertaisesti siitä on että Härkälä olisi huono valmentaja. Eipä taida olla kummoisia valmentajia Poriin tulossakaan, mutta ehkäpä vaihdos puhdistaisi ilmaa ja peli paranisi pelaajien karistaessa apinan selästään.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Ihannoidaanko Hämeenlinnassa selkäänhyppijäharrimikälietikkasta?
Eilistä Tikkasen tekoa ainakin minä kunnioitan. Samoin Joensuun, Loikaksen ja Tähtisen toimintaa tilanteessa. Jarret aloitti turhanpäiten johtoasemassa moisen kapinan, Kuiper ja Rantala kilpailevat kumpi hölmöili eniten.
----
Nickersonin päälle oli varmaan syljetty kun päätti lopullisesti varmistaa että Ässät ei pisteistä taistele. Ihan ok pelimieshän se Matt on ja on sinällään hyvä että jotkut pelaajatkin suhtautuvat jääkiekkoon voimakkaasti tunteilla. Vakavasti ammatikseen kilpaurheilua harrastavan joukkueen pyrkimyksiä moinen koohotus tosin ei tue lainkaan. Tosin jos ei joka ilta kilahda niin voihan olla hyödyksikin. Lipunmyynnille huonoa järjestää showt vieraspeleissä.
 

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
En tajua miksi Nickersonia täällä dissataan. Viihdettähän kaveri tuo ja väriä liigaan, joten hyvä näin. Mun mielestäni oli täysin ansaittu ulosajo eilen, mutta mitä sitten?
Ässien ongelmat on todellakin toisaalla, mutta ne ei liity tähän ketjuun.
 

Jarzki

Jäsen
Siis mitä helvettiä, Ässien fanit puolustelevat tuota Nickersonin temppua? Sama pätee Kuiperiin, minkä ihmeen takia mies edes yrittää lähteä rehelliseen tappeluun kuikuilemaan kavereita ja laskemaan osumien määrää? Ei tuolla kai mitään kehätuomareita tarvita, jotka sitten päättävät ylivoimaisesta pistevoitosta tms.

Kun Nickerson tuli Ässiin, niin hieman odottelin, että tässä on se palanen jota joukkue kaipaa myös pelillisesti, mutta tuollaisten tempausten jälkeen voi taas huokaista ja sanoa, että onneksi mies on tuolla vain aiheuttamassa vastustajille ylivoimaa. En ihmettele yhtään, jos pelikieltoa napsahtaa useammankin ottelun verran. Enpä juuri mitään enempää tällä hetkellä toivokaan, ei tuollaisissa ole enää mitään järkeä, kun pitää väen väkisin ruveta vahingoittamaan vastustajia. Mieshän omien sanojensa mukaan tuli myös suojelemaan tähtipelaajia kaltoin kohtelemiselta, mutta nyt hän on itse ensimmäisenä tekemässä juuri sitä. Mikä ristiriita? Jättäisi vaan nuo tuollaiset tekemättä ja keskittyisi pelaamaan tai tappelisi edes rehellisesti, mutta mikäli temput rupeavat tuohon suuntaan menemään, niin tervemenoa vaan. Onneksi fanit tykkää!
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Siis mitä helvettiä, Ässien fanit puolustelevat tuota Nickersonin temppua?

Miksi tuollaista edes pitää puolustella. Ei ollut ensimmäinen kerta kun Nickellä pettää hermot, eikä varmasti viimeinenkään. Kyseessä kuitenkin on liigan värikkäin pelaaja, Porissa rakastettu ja muualla vihattu. Todella hienoa, että hän pelaa juuri Ässissä.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Voi heti sanoa, että ei.
Tämä ketju kai käsittelee Nickersonia.
Voiko tuota Mattin eilistä käytöstä perustella jotenkin? Minun mielestäni ei.

Ei sitä kovasti voi perustella. Matilla vain paloi käämi kiinni. Paljon viisaampaa kuin AUKin (ja ketä muita siellä nyt olikin samassa kasassa) kouluttaminen, olisi ollut pitää hermo vähän paremmin kurissa ja käydä lämmittämässä Mäkkäriä. Kyllä sen matsin olisi ehtinyt kolmannessakin erässä ottamaan....
Pari kertaa kun ihan pelitilanteessa olisi kelannut vaikka Nurmisen yli, niin eiköhän Näkkäristä olisi tanssikaverin saanut.
 

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
Nickerson viihdyttää matseissa ja täällä. Täällä sen tähden että keskisuomen fanit käyvät vääntämässä itkuvirsiään ja matseissa.. Noh, tiedättehän te=)
 

Jarzki

Jäsen
Täällä sen tähden että keskisuomen fanit käyvät vääntämässä itkuvirsiään

No vaikka sitten niin, en aio ruveta väittelemään. Ihan kivahan se on tuollaisia rämäpäitä katsella, mutta jos pelaaminen muuttuukin tuollaisiksi vahingoittamisyrityksiksi, niin siinä vaiheessa paukkuu meikäläisen järki. En sitä ikinä tule hyväksymään, mikäli tahallaan pitää vahingoittaa vastustajaa. Mikäli miehellä järki pysyy edes jotenkin päässä, niin siinä tapauksessa häärätköön ihan rauhassa. Ehkä tekin sen sitten ymmärrätte, kun mies tekee Boulericet tms. Ei siinä mitään, minun itkut on itketty, jatkakaa jumaloimista. Palataan asiaan kunhan jotain uutta ja mukavaa tapahtuu :)
 

Taplas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
kuningas..

Tässähän on vain kyse siitä että kun jonkun muun joukkueen pelaaja (esim. Lukko...) käyttäytyisi Ässä pelaaja kohtaan samalla tavalla kuin tuo teidän "kuningas", niin siinähän taas Porilaiset itkisivät ja valittaisivat kaiken maailman koodeista sun muista. Haukkuisivat siaksi ja ämmäksi jne.

Mutta kun kyseessä on se "kuningas", niin hienoahan se on...

Naurettavaa kaksinaamaisuutta. Pellejä olette saatana kaikki...

Edit: Korjattu Näkkärin opastuksella. Kts. Alla. Iso kiitos ja kumarrus...
 
Viimeksi muokattu:

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Naurettavaa kaksi naamaisuutta. Pellejä olette saatana kaikki...

Kaksinaamaisuus on yhdyssana.

Itse asiaan. Mikä sinua tässä asiassa nyt yllättää? Ainahan tämä näin on mennyt, että omia kannatetaan ja jumaloidaan. Pitäisin erikoisena, jos Ässäfanit pitäisivät vaikka Janne Ojasta jumalana.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Pitemmän päälle tuollaiset tempaukset ei voi jatkua. Toivon mukaan siinä vain päästeltiin pikkasen höyryjä ja annettiin näyttöjä, niin kuin edellisellä visiitilläkin. Joukkueessa ja penkin takana täytyy tietysti tapahtua paljon jotta Matista saadaan kaikki hyöty irti.

Noin muuten...enpä tiedä. Miksi lähteä sen kummemmin puolustelemaan, monilla tuntuu olevan selkeä mielipide porilaisesta suosikista ja se heille suotakoon. Kyllähän hän välillä aihettakin antaa. Omaa kuitenkin sopivasti uhoa ja vittumaisuutta ja sehän passaa oikein mukavasti, siis meille. Ja onko muista niin väliläkään? Ja eikös Nickerson ole joidenkin mielestä naurunaihe ja kädetön hanskaaja, joten eiköhän jokasesta liigajengistä 99% pelaajista käy sitä vetelemässä jos tarve tulee ja sitten pääsee nää anti-nickersonistit kihertämään pikkutyttöjen lailla. Jos ei tarpeeksi kovia miehiä löydy ja vastustajan pelaajien keskittyminen herpaantuu yhtään samaan kulmaan syöksyttäessä -ikinä ei tiedä mitä tapahtuu- niin on se kovaa, hei, ja kotiinpäin meille. Sellaista on jääkiekko.
 

Taplas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Pitäisin erikoisena, jos Ässäfanit pitäisivät vaikka Janne Ojasta jumalana.

Niin minäkin. Mutta jos Ojanen hakkaa vastustajaa mailalla tjs. sikailee, niin olen kyllä valmis myöntämään ja tuomitsemaan sen. En myöskään hihku ilosta kun vastustaja loukkaantuu..
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Nickerson viihdyttää matseissa ja täällä. Täällä sen tähden että keskisuomen fanit käyvät vääntämässä itkuvirsiään ja matseissa.. Noh, tiedättehän te=)

Samalla tavalla, kuin teikäläiset itki tuossa vähän aikaa sitten, kun yks herra Komarov otti vähän tumppua käkättimeen meikäläiseltä. Huudettiin koodia ja muuta skeidaa.
Ehkä kannattais olla vaan hiljaa niistä avutumisista, jos niihin syyllistyy itse.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En myöskään hihku ilosta kun vastustaja loukkaantuu..

Onko joku loukkaantunut? Tämä on mennyt itseltäni ainakin kokonaan ohi. En ole myöskään kuullut/nähnyt kenenkään hihkuvan ilosta, jos vastustaja loukkaantuu.

KourujärvenPonnistus kirjoitti:
Samalla tavalla, kuin teikäläiset itki tuossa vähän aikaa sitten, kun yks herra Komarov otti vähän tumppua käkättimeen meikäläiseltä

Ihan kaikkiko "meikäläiset" itki, kun "teikäläiset" hakkasi Komarovia? Oletko nyt ihan varma?
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Puolivälierät, Janne Grönvall...

Ai tämä oli tällainen täsmäisku. Täytyy muistaa, että siinä vaiheessa kun Grönvall lähti kaukalosta ei kukaan voinut tietää kuinka pahasti miehelle kävi. Jatkuva tappeluista kieltäytyminen oman sikailun jälkeen ja puhtaalla taklauksella suoritettu poisto aiheuttivat täysin ymmärrettävästi yleisöltä aplodit, jotka olivat toki ensisijaisesti osoitettu Forsbackalle eikä kenenkään loukkaantumiselle.

Se, että miten tämä liittyy Nickersoniin onkin sitten jo suurempi mysteeri.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Puolivälierät, Janne Grönvall...

Puolivälierä kortti kehiin... Vieläkö kirpaisee.

Ei tuo Grönvallin loukkaantuminen niin kauheaa ilon pärähdystä olisi täällä saanut aikaan, jossei Grönvall olisi itse taklannut Paappasta harjoituskaudella koko kaudeksi lasarettiin. Toisaalta en näe tässä Nicken tapauksessakaan nyt mitää yli törkeää, videon perusteella ei huido ketään mailalla, mutta olisi saanut nuo nyrkeillä huitomiset jättää Mäkkärille.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Kyllähän tuo Nickersonilta oli ääliömäinen tempaus, mutta kun tunteet kuumenevat, niin joskus vati vähän läikkyy. Joillakin useammin ja joillakin harvemmin. Nickersonilla vati keinuu näemmä aina. Hienoa katsella, miten ässäfanit kuorossa puolustavat Isomäen keisarin tekoja. Eikös tämmöiset tempaukset täytä ämmämäisyyden piirteet jo kirkkaasti? Jos Topo on ämmä, niin Nickerson se vasta tosi ämmä on. Topo osaa kyllä pelatakin silti. Nickerson ei.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Puolivälierä kortti kehiin... Vieläkö kirpaisee.
Kyllä se kirpaisee. Palstan katkerimmat fanit löytyy ehdottomasti Tappara-leiristä.

Nickersonilta nähty nyt sitten ensimmäinen ylilyönti ja jos jotain kirvesiskuja on jaellut, niin ei hyvä. Mutta tuo nauhalle päätynyt oli sellaista perussettiä, kun vähän kiehahtaa yli. Nickersonin erottaa Toposta se, että uskaltaa kyllä ottaa ihan rehellisiäkin lähtöjä.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Puolivälierät, Janne Grönvall...

Nyt menee taas ohi ja lujaa. Forsbacka taklasi lujaa ja oikein Grönvallia, jonka johdosta G loukkaantui. En oikein pysty löytämään yhdyskohtaa Nickersoniin, enkä usko että Forsbackallakaan oli päällimmäisenä ajatus äijän hoitamiseen sairastuvalle. Unohdetaan nää jo ja keskitytään tähän kauteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös