Matt Nickerson Ässiin

  • 787 681
  • 3 229

STG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Chicken Wings
There is a God!

Paras uutinen pitkään aikaan. Tervetuloa Matt! Juuri tätä joukkue kaipasikin. Toivottavasti saadaan jengin kelkka käännettyä ja kikkeliä kaukaloon! Ihanaaaaa!
 

Sheriffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Nyt voisi harkita shamppanja pullon avaamista. 16.11 on kyllä oltava paikan päällä hinnalla millä hyvänsä.

WOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOO!!!!
 

The Rock

Jäsen
The King Has Return!

Kerrassaan mainio uutinen. Nickerson tuo tullessaan tuulahduksen viime kevään huumasta. Henkisellä puolella erityisesti tämän kukonpojan merkitys tulee olemaan todella kova. Mies tulee herättämään uinuvan joukkueen sekä sekopäisen kotiyleisön. Sirkus on palannut Poriin - Kiitos Kari Takko!

Pata kirjoitti:
Vielä kun jollain ihmeellä saataisiin prinssi Rob Saksasta kimppakämppäilemään Amerikan Matin kanssa.

Jos vielä Haisi saataisiin Poriin, olisi se todellinen lottovoitto paikallisille karvakäsimestoille ja Alkolle. Sen sijaan nuoret ja viriilit poikamiehet kokisivat omat waterloonsa, kun neitsyet loppuisivat alka aikayksikön Porin katukuvasta. Kiitos siitä kuuluisi eräälle ulkomaankieltä mongertavalle kolmikolle.

PATA PAINAA!

ps. Liljaniemen itkupotkuraivari-kolumnia odotellessa...
 
Viimeksi muokattu:

statisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings
Yhtä hymyä

Eihän tässä uskaltanut ennen asian varmistumista tuuletella, mutta nyt saa huutaa! Ihan helvetin hieno homma!
Nyt tuli puolustukseen kertaheitolla lisää leveyttä ja ilkeyttä, esimerkistä muulle joukkueelle puhumattakaan. Pelikunto on tietysti loukkaantumisen jälkeen aina arvoitus. Toivottavasti Matt pääsee televisioitavaan Lukko-peliin mukaan, kaukaa kun on Poriin pitkä matka. Teltta pystyyn, Sirkus Nickerson saapuu kaupunkiin!
 

R0kMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, HIFK, Newcastle

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Pahoittelen, että tunkeudun teidän reiviirillenne mutta on pakko päästä sanomaan pari valittua sanaa (älkää sitten käsittäkö minua väärin).

Sitten asiaan.

Pidän äärimmäisen hienona asiana sitä, että liigaan saadaan lisää persoonia - senkin uhalla, että kukkahattutädit ja minihamesedät repivät pelihousunsa ja itkevät milloin missäkin sitä kuinka väkivaltainen ja brutaali laji jääkiekko on ja kuinka tänne rahdataan "amerikan ihmemaasta" mielipuolia joiden lääkitys on ilmeisesti väärä.

Hienoa Matt! Hienoa Ässät!

vlad.
 

Peggis

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvä homma, että saadaan lisää "tuoretta" verta kentälle. Onnea Ässille.
 

IHaD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Köyhät kyykkyyn, me vedetään 5 ulkomaalaisella. Ja Takko sanoo, että raha oli toissijainen asia, oikeaa miehen puhetta. Onneksi on kausikortti. Näkee kansa taas Canalilta kun Isomäki mylvii.
 

Jysky #13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mahtavaa!

Itselläkin hyppäsi sydän kurkkuun, kun rankan viikonlopun jälkeen aloin lukea toisesta viestiketjusta Nikestä narripaita päällään. Silmissä pyöri kauhukuva, jossa kyseinen herra kippaa yhdessä vaihdossa neljä ässäläistä kumoon. V*tutus oli armoton ja mielessä kävi jo, että tällä kaudella käydään enää tasan kaksi peliä kattomassa. No onneksi ei tarvinnu alkaa osoittamaan mieltään jaloilla. Tämä oli paras ässäuutinen sitten miljoonatuloksen jälkeen. Uskon, että tämän siirron myötä ässät onkin sitten tämän kauden jälkeen täysin velaton seura. Kirstun pohjallekin saattaa jokunen euro jäädä.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Mainiota. Juuri tuli kyllä käytyä Porissa, mutta jotenkin tekisi mieli olla Isomäen seisomakatsomossa kun Matt Nickersonin nimi kuulutetaan. Se voisi olla kokemisen arvoista. Todellakin...

No, täytyy katsella. Koska Matt pelaa?

EDIT: Btw, miksi helvetissä Hisey siirtyi Saksaan?
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Saku #11 kirjoitti:
No, täytyy katsella. Koska Matt pelaa?

Matt palaa patapaitaan näillä näkymin 16.11 Ässät-Lukko ottelussa. Kyseinen matsi on myös Canal+ ottelu, joten sieltäkin tätä tilaisuutta voi ihmetellä, ellei paikalle pääse.

Mahdoton juttu. Onnenpissit ja itkut tuli jo.
Kiitos Noora, Kiitos Kari, Kiitos Dallas, Kiitos Hirsi ja KIITOS MATT! Perkele!

-paze-
 

Notski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Venäjän maajoukkue ja Red Wings
Hyppäsin ilmaan ja nostin kädet ylös kun näin jatkoajan pääsivulla otsikon "Matt Nickerson palaa Poriin".

Tervetuloa takaisin Matt Nickerson!!!

JEEHAAAAA!!!!!!!!!!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Loistava homma. Tällaisia jamppoja liiga tarvitsee. Nickerson tuonee joka paikkakunnalla lisää katsojia halliin, parantaa tunnelmaa ja ehkäpä iltapäivälehdistökin pääsee jossain välissä myymään jonkin painoksen loppuun Nickersonin avulla. Kyllä noi Ässät-matsit alkaa ihan erilailla kiinnostaa, kun hullu-Nickerson pitää omaa showta kentällä ja vaihtoaitiossa. Nielikäinen-Nickerson rematchia odotellessa...
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Loistavaa!!! Nyt sitten täytyy tulla isomäkeen seurailemaan pelejä. Mahtavaa että se Nickersonin eka peli on 16.11 oleva Lukko matsi. Siellä äijänsuon liepeillä kakkii housunsa muuan Topo ja Platil. Harmi ettei sitä alkuesittelyä ole ollut tällä kaudella...olis niin kiva kuulla se "50 Matt Nickerson!!!".
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Päivällä olin sitä mieltä ettei mitään jakoja saada Nikkeä takas mutta onneksi olin väärässä! Patapakka kasvoi tänään kaksi metriä pituutta ja toivotaan että näkyy jo huomisessa pelissä.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tulinpahan kikkailemaan naapurin hiekkalaatikolle.

On se hienoa! Onneksi olkoon sinne "kauas" pohjoiseen! Kyllä tästä Raumallakin pidetään, kun tulee väriä liigaan. Jospa sitten viimeistään silloin marraskuussa Platilkin löytäisi Nikkestä tanssikaverin, kun ei vielä ole natsannut. Eikä Topokaan Isomäen Kuningasta ole varmasti unohtanut. Eikai se Nickerson sentään kovinikinämissäänkoskaangooni ole mutta värikkäinjapirunkovajätkämuutenkinkoskaanikinämissäänväriläiskäsekopääpelote kylläkin :) Hyvä vaan jos tulee lisää tapahtumia meidän sarjaan. Jos vaikka Saarelan muija pissisi taas alleen.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onhan tämä edelleenkin aivan vitun mahtava uutinen. Parempaa ja varmempaa yleisön sekä joukkueen sytyttäjää ei ole olemassakaan kuin Nickerson. Uho nousee jo tällä palstallakin, niin miettikää mitä se tekee joukkueelle ja varsinkin sen nuorille pelaajille. Itsehän olen jo nyt aivan varma, että kettutytöt nyljetään 16.11 ja teurastusta johtaa jumalainen nyrkki ojossa muuan Matt Nickerson.

Vielä kun muistetaan se fakta, että Nickerson on liigan kärkipään puolustajia myös pelillisesti.

Mulla oli Nickersonia ikävä, mutta nyt alkaa kummasti helpottaa. #50 is back.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuten täällä on jo mainittukin, niin Nicke ei ole ainoastaan pelillinen vahvistus, vaan varmasti tuo nuorelle joukkuelle omalla asenteellaan ihan helvetisti itseluottamusta lisää. Toivottavasti tämä uutinen näkyy jo huomenna Ässien pelissä hyvänä ilmeenä, vaikka Nicke tuleekin vasta maajoukkuetauolla.

Liigan värikkäin pelaaja on taas Ässillä.
 

Mig428

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pakko vielä hieman hehkuttaa. Kylmiä väreitä menee läpi kropan, kun avaan jatkoajan etusivun, jossa lukee Matt Nickerson palaa Poriin. Onneksi olen seurannut keskustelua päivän mittaan, jos tälläinen olisi osunut kohdalle tietämättä mitään, niin varmasti olisin sydänkohtauksesta vähintäänkin teho-osastolla. Kiitos koko organisaatiolle ja tietysti itse Kuninkaalle! Synkkä syksy on pelastettu.
 

Nickerson#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Return of the king

Tämä on uskomatonta. En olisi uskonut että kuningas enää koskaan Poriin palaa. Crombeen, Nickerson ja Forsbacka. Vielä kun Hisey pakkaisi kamansa ja tulisi takaisin. Se olisi jo liian hyvää ollakseen totta :D Kiitos Matt! Kiitos Dallas ja Ässät! Matt we love you and welcome to Pori!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös