Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuokkola on ollut tällä kaudella loistava ja ajanut mielestäni jo Sinkun ohi, vaikka tilastot eivät sitä ehkä kerrokkaan. Siinä mielessä maalivahtipeli ei ole kysymysmerkki ja väitän että se on enemmänkin vahvuus. Luotto on kohtalaisen kova kun Hytönenkin on saanut laittaa kiekko reppuun parissa pelissä. Jospa se lukko aukeaisi juuri sopivasti ja kiekot menisivät maaliin useammin. Paikkoja on ollut tarpeeksi aiemminkin.
 
"Tätä on järkyttävää katsoa" -Antero Mertaranta Suomi -USA välierässä.

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Minusta JYP aliarvioidaan kevään koitoksissa. Pitää muistaa, että joka joukkueella on ne heikommat hetkensä pitkän kauden aikana ja jyväskyläläisillä tämä hetki meni jo. Runkosarjan voittaminen ja reilu johto aiheutti perinteistä suomalaista tärinää, mutta sekin lopulta hoitui kotiin. Sekin peikko murtui ja nyt JYP on jälleen itsetuntonsa huipulla.

JYP:n ainut heikkous on, että se on ajoittain liiankin konemainen ja tylsähkö. Esim IFK:ta vastaan oli hirveästi ylivoimaa laittaa se kiekko limppuun, mutta liian kaavamaisesti JYP junnasi yv:tä. Ajoittian lyö päätänsä seinään, jos muut kentät hukkaavat tehonsa. Aina ei edes VIP pelasta.

Pakisto täynnä isoja hyviä pelaajia, kaksi huippuveskaria, sarjan paras ykkösnyrkki ja paljon hyviä pelaajia. Ja kotietu päätyyn asti.

HPK:Toinen vahva vaihtoehto on HPK. HPK:ssa on kumminkin enemmän kysymysmerkkejä, kun JYP:ssä. JYP:llä on vielä Kerhoa varmempi puolustuspää ja hyvä varamaalivahti. Lassila on pelannut paljon, joten levolle ja treenille ei ole jäänyt aikaa. Ykköskenttä on yksi liigan kovimpia, mutta Makkonen pelaa ensimmäistä nappikauttaan ja Laakkonen on ennenkin kadonnut isoissa peleissä. Lisäksi Ville Viitaluoma ei ole aivan parhaimmillaan, ainakaan viime keväänä Kärppiä vastaan hukkasi tukun avopaikkoja. Muuten leveä ja suhkot laadukas ja fyysinenkin runko. Rautakorpi ehdoton plussa kevättä kohti.

Jokerit:Jokerit ei taida olla finaaleissa tänä vuonna. Vaikka onkin poffeihin luotu rosteri ja osaa puolustaa niin ilman Riksmania se puolustuspelaaminenkin on romahtanut pariin otteeseen esim Pelsuja vastaan. Joukkue on liikaa Riksmanin varassa, jolla on pikku vaivoja jatkuvasti. Ei pysty pelaamaan keväällä jokaista tiukkaa peliä. Ratkaisuvoimaa on, varsinkin yksittäisiä otteluita voi voittaa ketä vastaan tahansa, mutta entä pitkässä sarjassa.

Kärpät: Loistava hyökkäys, pakistokin parhaimmistoa ja Tarkki pelaa aina keväällä parhaat pelinsä. Rutinoituneita Lapin juntteja joukkue täynnä. Kysymysmerkkinä pysyykö pelikuri yhtä hyvin Alatalon, kun Jalosen kanssa. Ei saa enää extraetua Harri Hakkaraisesta.

Blues: Laaja ja suhkot rutinoitunut pelaajisto. On pelannut viime keväänä tiukkoja pelejä ja menestynyt CHL:ssä. Aina vaikea vastustaja ja Matikainen ruoskii joukkueensa parhaimpaansa keväällä. Laaja rintama puolustuksessa ja hyökkääjistössä ja valtavankokoinen maalivahti. Kysymysmerkkinä ratkaisijoiden puute. Onko sittenkään tarpeeksi kovia ratkasijoita? Lisäksi avainpelaajat ovat aika loukkaantumisherkkiä.

HIFK: Stadin ykkönen tällä kaudellla keskinäisissä. Etsinyt pitkään itseään ja tällä kaudella kevät on näyttänyt parempaa suuntaa. Pitkämäki on Ruotsissa ja Jalonen alkanut saada kuvionsa toimimaan. Laaja rosteri ja hyökkäys liigan parhaimmistoa ilman Batesiakin. Lisäksi isoja ukkoja vääntämään tärkeistä pisteistä. Pakisto on saatu toimimaan paremmin, kun viisikkopeli on alkanut toimimaan ja Toni "Mr. IFK" Söderholm tuli himaan. Lisäksi saa nähdä antaako Hakkarainen fysiikkapuolella jälleen syytä ihmeisiin.

KalPa: Joukkue joka ei yllätä jos hieman hyytyy. Toisaalta voi kokeneiden pelaajiensa johdolla jatkaa suhkot paineetonta taivalta keväällä. KalPa on kauden komeetta, vaikka tippuisi jo puolivälierissä. Pakisto on harventunut ja Jussi Timonen ei pelillinen vahvistus. Jaksaako nuoret ja pienikokoiset pelaajat punnertaa vielä keväällä pitkiä sarjoja joukkueita kuten Blues tai HK vastaan. Kokematon valmentaja. Kapanen suuri johtaja, mutta menettää parhaan teränsä jos joutuu pelaamaan puolustajana.

Joukkueet eivät ole missään järjestyksessä.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Elikkä sarjat ovat HPK - KalPa, Jokerit - Kärpät

Kärppien ja Jokereiden välinen sarja on varmasti viime aikojen legendaarisin. En ala kummemmin vielä ennakoimaan, mutta vähän historiaa:

2001: puolivälierät: Jokerit - Kärpät 2-3
2002: puolivälierät: Jokerit - Kärpät 3-1
2003: välierät: Jokerit - Kärpät 2-3
2004: puolivälierät: Kärpät - Jokerit 4-2
2005: finaalit: Kärpät - Jokerit 3-1
2006: ei kohdattu
2007: finaalit: Kärpät - Jokerit 3-0
2008: ei kohdattu
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Kaksi kierrosta taakse päin monet olivat laittamassa Kalpalle paineita runkosarjan voitosta ja nyt näkyi nuoren joukkueen ongelma eli Kuopiolaiset tipahtivat kuin puun takaa yhtäkkiä kuudenneksi. Joukkueiden tapa käsitellä painetta on aina mielenkiintoista ja vaikuttaa varmaan peliin kuten nytkin todennäköisesti kävi. Eli Kalpa sai pelata paineetta tähän asti mutta kun piti viimeinen niitti lyödä niin sija muuttui yhtäkkiä tosi paljon.

Bluesin kakkos paikka tuli itselle ihan yllätyksenä kun koska laskin että joko Hpk, Jokerit tai Kalpa ottaa sen.
 
lol jokerit

Koivistoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
K.Lehtonen, Ovetshkin, KalPa
Kaksi kierrosta taakse päin monet olivat laittamassa Kalpalle paineita runkosarjan voitosta ja nyt näkyi nuoren joukkueen ongelma eli Kuopiolaiset tipahtivat kuin puun takaa yhtäkkiä kuudenneksi. Joukkueiden tapa käsitellä painetta on aina mielenkiintoista ja vaikuttaa varmaan peliin kuten nytkin todennäköisesti kävi. Eli Kalpa sai pelata paineetta tähän asti mutta kun piti viimeinen niitti lyödä niin sija muuttui yhtäkkiä tosi paljon.

Bluesin kakkos paikka tuli itselle ihan yllätyksenä kun koska laskin että joko Hpk, Jokerit tai Kalpa ottaa sen.
Pistetään sen Jyppi pelin piikkii ku piti ajella meidä pakki palasiks. Toivottavasti kohdataan välierissä.
 
On kyllä herkullinen playoff-kevät tulossa ainakin tasaisuuden ja mahdollisen yllätyksellisyyden kantilta - toivottavasti se lupaa myös laadukasta peliä.
Pitääpä täydentää analyysiä. Torstain kierroksen tuloksilla playoff (kuten myös -out) kaavioista tuli todella kiharaiset ja mielenkiintoiset.

Säälit:
HIFK - TPS: Tepsin selvitymistaistelu päättyi voitokkaasti, mutta nyt lataus hivenen purkaantui kun kausi on jo pelastettu. HIFK sai tappiosta sopivan herätyksen ja sen on helpompi lähteä hakemaan Tepsistä revanssia: HIFK

Ilves- Pelicans: Todella ympäripyöreä pari, hyvin erityyppiset joukkueet vastakkain. Ilves perinteisenä sääliselviytyjänä niukka ennakkosuosikki, mutta Pelsuillakin on kyllä hyvä saumat. Kotiedun turvin: Ilves
------------
JYP - Ilves: Ilveksen kohtaloksi on jäädä taas sarjajohtajan jyrän alle. Ilveksen pakisto ei voi kestää JYPin ykkösen painetta. Tosin se on sanottava että JYP ei ehkä ole aivan yhtä täydellinen joukkue kuin Kärpät viimevuosina vastaavassa tilanteessa: JYP

Blues - HIFK: Helsinkin paikallisuus lisää yllätysmomenttia, mutta jos Blues on tasollaan, on välieräpaikka selviö: Blues

HPK - Kalpa: HPK:n loppukiri runkosarjassa toi palkinnon, kun vastaan asettuu muutaman pykälän alaspäin lipsahtanut Kalpa. Ennakkoon ajateltuna selvästi HPK:lle kallellaan, mutta katsotaan nyt miten Kalpan konkarit jaksavat ja löytyykö leveyttä: HPK

Jokerit - Kärpät: Harvoin on "keskimmäinen" pari ollut näin merkitsevä kokonaisuuden kannalta - kaksi potentiaalista finaalijoukkuetta vastakkain. Kotiedun merkitys olematon. Virmasten kohtaloksi jää tässä parissa tappio: Kärpät
-------
JYP - Kärpät: Jyväskylän mestaruushaaveiden kannalta kaaviosta tuli lopulta helkkarin paha, olettaen ettei "yllätyksiä" tule. Samaa tietysti voi sanoa Kärppien kannalta, sillä se joutuu raivaamaan finaalipaikan kovimman kautta. Puolivälerät kertovat tietysti joukkueiden kunnosta enemmän, mutta tässä vaiheessa edge: Kärpät

Blues - HPK: Tässä vaiheessa HPK:n veri punnitaan ja Makkosen rajat tulevat vastaan. Finaalipaikka selkeästi Bluesille jonka mestaruusnälkä kasvaa peli peliltä: Blues
-------
Täten finaalipariksi muodostuisi viimekauden uusinta, nyt Bluesin kotiedulla. Espoolaisista meikäläisellä on huonommin tietoa kuin Kärpistä, joita pidän erittäin vahvana tällä hetkellä. Täten valitettavasti fiilis olisi Kärppien mestaruuden kannalla, mutta pitää todella toivoa että saataisiin vaihtelua.

Tosin pakkohan se on nostaa esiin tämä ennätyksellinen tasaisuus - toivottavasti se jatkuu, sarjat venyvät pitkiksi ja yllätyksiä tulee.

Playouteissakin riittää ihmeteltävää. Lukko on tällä aivan paska, anteeksi vaan, kun joukkueelta tuli kaksi viimeistä peliä nähtyä. SaiPa on saanut valmistatua rauhassa ja asennoitua taistelemaan sarjapaikastaan, kun taas Lukolle pettymys on kova ja toiminta on tähdännyt playoff-paikan voittamiseen. SaiPalla hyvät saumat klaarata homma jo tässä vaiheessa!

Tapparan peli vapautui kun mitään menestymispaineita ei ollut - onko tämä sitten hyvä vai huono asia, sillä playouteissa ollaan taas pakkovoiton paikassa. Iskeekö takalukko jälleen? Ässien peli näytti tiistaina rakenteellisesti oikein hyvältä, vaikkei materiaali häävi olekkaan. Tässä vaiheessa edge Ässille, kotiedunkin avulla, mutta katsotaan nyt millaisella ilmeellä Tappara sarjaan lähtee.

Viimeinen playout-kierros onkin sitten jo sellaista kauhun ja epätoivon taistelua, että sitä on vaikea lähteä ennustamaan...SaiPa on materiaalinäkökulmasta altavastaaja, mutta esim. runkosarja Tapparaa vastaan osoittaa ihan muuta. Lukko - Tappara se vasta mielenkiintoinen olisikin, sillä paperilla molempien pitäisi olla ylemmillä sijotuksilla, mutta ovat kauden aikana käyneet melkoisia pelillisiä kriisejä. Urama Lukon penkin takana tuntee Tapparan kuin omat taskunsa, mutta toisaalta tuskin ainakaan vaikeuttaa Tapparan latautumista sarjaan...Tai miltä maistuisi peräti länsirannikon paikallinen?!

Henkimaailman juttuja, mind over matter.
 
Viimeksi muokattu:

avjk

Jäsen
Suosikkijoukkue
No mitä näitä nyt on...
Muuten aika samoilla mielin kuin voimalaituri sillä edellytyksellä että uskoisin IFK:n menevän tänä keväänä pitkälle..ehkä jopa loppuun asti. Kärppien selviämistä finaaliin pitäisin jopa "yllätyksenä".

No mutta mielenkiintoiset väännöt on tulossa....
 
Intia. Tuo maa missä on 10 miljoonaa jumalaa, 2 miljardia äänestäjää ja yksi mauste -Kyösti Pöysti-
Kärppien selviämistä finaaliin pitäisin jopa "yllätyksenä".
Kärpät on klassisesti keskeltä vahva. Jos sentterit ovat Corso-Viuhkola-Paakkolanvaara ja Tarkki on jälleen playoffien kuuma pelaaja, niin siinä on vastustajilla tekemistä. Kärkiosaamista ja playoff-tyyppejä löytyy lisäksi muiltakin pelipaikoilta (Koivisto, Kuusela, Boumedienne ja playoff potentiaalia omaavat mm. Andersson, Viitakoski, Mikkola....)
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Pistetään sen Jyppi pelin piikkii ku piti ajella meidä pakki palasiks. Toivottavasti kohdataan välierissä.
Tarkoitat tätä Hakkaraisen taklausta missä teidän mies haki jalka-kamppia ja loukkaantui itse? Nimeä en muista, olikohan tärkeäkin pelaaja?

Play off keväästä muodostuu todella mielenkiintoinen ja varmaankin tasainen taisto sillä kaikki joukkueet on osoittaneet sekä vahvuutta että heikkoutta!
 
lol jokerit

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Juuri näin. Corso-Viuhkola on sellainen kaksikko, että eipä ole muilla siihen vastata. Tähän vielä Paakkolanvaara, ja tältä osin asia on selvä. Puolustus ja maalivahtiosasto on ehkä osin kysymysmerkki, mutta onko sen enempää kuin muillakaan.
Juu Corso on kova vahvistus Kärppien sairasosastolle. Tuo lasista tehty kanukki tuskin pelaa Jokerit-sarjassa montaakaan ottelua, jos nyt edes kuntoutuu sinne.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

trap

Jäsen
Juuri näin. Corso-Viuhkola on sellainen kaksikko, että eipä ole muilla siihen vastata. Tähän vielä Paakkolanvaara, ja tältä osin asia on selvä.
Kaksikkona Corso - Viuhkola on tietysti kova, mutta jos siihen joku Paakkolanvaara isketään kolmanneksi niin kyllä mä sanoisin, että kolmikko Öhman - Eaves - Häppölä on varsin lähellä tuota. Siihen vielä päälle nuori ja luotettava nelossena Tomi Sallinen. Kärpillä vastaavasti on näköjään niin ohut materiaali, että kolmella sentterillä jouduttu ainakin kaksi viimeisintä peliä pelaamaan.

IFK:lla toki myös kova sentterikalusto. Hain takaa sitä, että ei Kärppien sentteriosasto mitenkään ylivoimainen ole, vaikka Corso ja Viuhkola kovia tekijöitä ovatkin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaksikkona Corso - Viuhkola on tietysti kova, mutta jos siihen joku Paakkolanvaara isketään kolmanneksi niin kyllä mä sanoisin, että kolmikko Öhman - Eaves - Häppölä on varsin lähellä tuota. Siihen vielä päälle nuori ja luotettava nelossena Tomi Sallinen.
Niinpä niin. Kotoisat ja täysin värittömät lasit täälläkin päähän, jolloin sentteriosasto Hirschovits - Loppi - Ramstedt - Porthen pärjää mainiosti edellä mainituille. Harmin paikka, että Shawn Bates meni romuksi, mutta eiköhän kotimaisilla jätkilläkin pärjätä. Siis jos yleensäkään pärjätään...
 
Jii-appo-jaa, koo-keppi-kii, juppa-jii-pii, Jaakoppi

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onhan tuo Kärppien sentterikalusto kova, vaan onneksi pelkillä senttereillä harvoin sarjoja voitetaan. Kurppien maalivahtiosasto kyllä epäilyttää, mutta voihan Tarkki tosiaan löytää taas "playoff-liekit".

JYP:lle toivoisi ainakin runkosarjan perusteella ensimmäiselle kierrokselle vastaan Ilvestä, ainakin mieluummin kuin Pelicansin, joka oli runkkarissa todella vaikea vastus. Siihen kun vielä lisätään vanha kettu Aravirta, joka varmasti osaa playoffeihin(kin) punoa pahat juonet esimerkiksi VIP-ketjun pimennykseen. Tosin koskaanhan ei tiedä miten tuo toinenkaan säälipari menee.

KalPan voittoon Kerhosta on kyllä vaikea uskoa, valitettavasti. Mielellään näkisi KalPan välierissä, ainakin jos myös meikäläiset menestyy...

Jotenkin mieltä jaksaa lämmittää tuo, että jompi kumpi inhokeista, Jokerit tai Kurpat tulee jättämään leikin ekan sarjan jälkeen, tosin tähänkin pitää lisätä loppuun tuo sama tosiasia, kuin edellisen kappaleen lopussa...
 
Mielenkiintoiset playoffit, etenkin juuri sen takia, että Kärpät ja Jokerit kohtaavat heti alkuunsa. Kerho ja Blues hoitavat molemmat ensimmäiset vastustajansa. Jyp.. Toivoisin Pelsujen voittavan Ilveksen, jolloin Jypyköille tulisi huomattavasti vaikeampi puolivälieräsarja, koska Pelsuilta löytyy paremmat jannut pimentämään se Jypin ainoa ketju. Ja Jarna tekee tarvittavat maalit toiseen päähän. Mutta jatkajat ovat varmasti Kärpät, HPK ja Blues.
Jypille tosiaan arpa ei nyt ollut suosiollinen, koska vaikka jotenkin välieriin pääsisivät tyssää mestaruusjuna Oulun asemalle. Toivottavasti Corso pääsee pian pelikuntoon, siinä olisi varma valinta poffien pörssivoittajaksi.
Kerho-Blues olisikin tiukka välieräpari, mutta uskon viimevuotisen finaalin uusintaan. Sitten onkin tiukkaa, mutta pysyn aiemmassa ennustuksessani, että Kärpät homman vie tänäkin vuonna.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
TPS:n kohdalla Hifk tuntuu pahemalta kannolta kaskessa kuin seuraavalla kieroksella vastaan tulevat Jyp jos sinne asti päästään. TPS on onnistunut Jyppiä vastaan hyvin kahtena viimekautena, jolloin Jyp kuintekin materiaalinsa puolesta olisi pitänyt olla selvä ennakkosuosikki.
 
www.tps-kannattajat.net

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Oma veikkaukseni runkosarjan loppujärjestykseksi on seuraava:

JYP
KalPa
Jokerit
Kärpät
HPK
Blues
------
HIFK
Ilves
Pelicans
TPS
------
Lukko
Ässät
Tappara
SaiPa
No ei ihan. Kärjessä oli niin tasaista, että veikkaaminen olikin hankalaa. Sen sijaan täydet pisteet säälärijoukkueista, Lukko muuten oli kevätkauden toiseksi huonoin joukkue.

Jos pitää pudotuspeleistä jotain ennusteita tehdä, niin HPK ja Kärpät kävelevät tyylipuhtaasti välieriin, 4-0 tai 4-1. Blues on vaikeuksissa IFK:n kanssa, JYP Pelicansin. Jompi kumpi kärkikaksikosta putoaa.
 
"And I like the Oilers* cuz they remind me of me: inconsistent, fragile, internationally reviled." - Propagandhi: Things I Like (* Maple Leafs)

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Jos pitää pudotuspeleistä jotain ennusteita tehdä, niin HPK ja Kärpät kävelevät tyylipuhtaasti välieriin, 4-0 tai 4-1. Blues on vaikeuksissa IFK:n kanssa, JYP Pelicansin. Jompi kumpi kärkikaksikosta putoaa.
Minä en kyllä näe millään, että Alatalo voisi voittaa Jokerit. Tuossa olen samaa mieltä kanssasi, että JYP on vaikeuksissa. Asiaan ei vaikuta se, kumpi tulee vastaan puolivälierissä. Eli välieriin menevät Kerho, Jokerit, JYPin vastustaja ja Blues. Muuten veikkaisin HIFKiä, mutta kun menin jo aikaa sitten ennustamaan menestystä Bluesille. Tasaisin tuo viimeksi mainittu pari tulee olemaan joka tapauksessa. Ellei Suikkanen tee ihmeitä jo sääleissä. Siihen Tepsin lento joka tapauksessa loppuu viimeistään.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Kaksikkona Corso - Viuhkola on tietysti kova, mutta jos siihen joku Paakkolanvaara isketään kolmanneksi niin kyllä mä sanoisin, että kolmikko Öhman - Eaves - Häppölä on varsin lähellä tuota. Siihen vielä päälle nuori ja luotettava nelossena Tomi Sallinen.
Jos tälle tielle lähdetään, niin miten kerhon Makkonen-Viitaluoma-Kemppainen? Tai Jypin Immonen-Hytönen-Hakkarainen? Tai IFK:n Hirschovits-Loppi-Ramstedt?

Kyllä hyviä sentteriosastoja löytyy muiltakin kuin kärpiltä, mutta onhan tuo Corso-Viuhkola-Paakkolanvaara silti aivan omaa luokkaansa.
 

Koivistoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
K.Lehtonen, Ovetshkin, KalPa
Vaikea kyllä uskoa millään, että Jyp kuitenkaan olisi säälijoukkeita vastaan kovissa vaikeuksissa, koska kuitenkin lähiaikoina joukkue on piristynyt ja huonollakin pelillä ovat ottelunsa useimmiten voittaneet. Luulen, että pahin vastus ihan kenelle vaan tulee olemaan Jyp. Kertoohan se sarjataulukkokin jo jotain vaikka Jyp ei nyt joka vuosi kärjessä olekaan.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Kertoohan se sarjataulukkokin jo jotain vaikka Jyp ei nyt joka vuosi kärjessä olekaan.
Lievästi sanottuna. Edellisen kerranhan he ovat siellä paistatelleet melkein parikymmentä vuotta sitten...

Mutta siinä olet kyllä oikeassa, että kyllä JYP on suurin mestarisuosikki ja jengi, joka "kaikkien pitää voittaa" jos mestaruutta haluavat.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

avjk

Jäsen
Suosikkijoukkue
No mitä näitä nyt on...
Dufva sanoi hyvin tiistain pelin jälkeen kun runkosarjan voitto varmistui: Jos JYP voittaa kaikki loput kotipelit on se suomen mestari...
En vaan silti jaksa tähän uskoa...
Joku kolmikosta Blues, IFK ja HPK on suomenmestari. Kärpillä on Alatalo ja JYP....no en vaan usko että JYP semejä pitemmälle menee...
 
Intia. Tuo maa missä on 10 miljoonaa jumalaa, 2 miljardia äänestäjää ja yksi mauste -Kyösti Pöysti-

avjk

Jäsen
Suosikkijoukkue
No mitä näitä nyt on...
Dufva sanoi hyvin tiistain pelin jälkeen kun runkosarjan voitto varmistui: Jos JYP voittaa kaikki loput kotipelit on se suomen mestari...
En vaan silti jaksa tähän uskoa...
Joku kolmikosta Blues, IFK ja HPK on suomenmestari. Kärpillä on Alatalo ja JYP....no en vaan usko että JYP semejä pitemmälle menee...
Saatan myös olla väärässä tuon IFK:n suhteen. Tänään 15 ekaa minuuttia aivan näytös tyyliin vietiin turun poikia ja seuraavat 45 min oltiin niin yössä ettei mitään älyä...Jos tuosta ei huomiseksi paljon muutu on IFK kesälomalla
 
Intia. Tuo maa missä on 10 miljoonaa jumalaa, 2 miljardia äänestäjää ja yksi mauste -Kyösti Pöysti-

Reckless

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Sami Kapanen
Valmennus: Ehkä liigan parasta. Kari Jalonen on äijä, joka niin pelaajana kun valmentaja on voittanut kaiken Suomessa moneen kertaan. Tietää ex-tähtihyökkääjänä miten käsitellä huippupelaajia. Saanut Hakkaraisen kanssa ihmeitä aikaan monen IFK:n pelaajan kanssa.
Näin.

Suurin lapanen tämä Oulun ihmevalmentaja, voi jumalauta miten munaton juntti voi olla.
Ja muutama päivä edellisestä sitten näin.

IFK selvittää säälit ja vastassa puolivälierissä on kokematon ja pieni KalPa niin IFK on pomminvarma välierä-joukkue. HPK ja JYP ovat IFK:lle ne vaikeimmat vastustajat.
Mikä meni pieleen, kun lähes varma välierä ja mestari ehdokas putosikin jo nyt? Naurattaa kyllä suunnattomasti kun tuntuu muutamien joukkueiden kannattajilla mopo keulivan aika pahasti yli, ennenkuin peliäkään on keretty pelata. Renkaat maassa niin ei joudu pettymään. ;;
 
Viimeksi muokattu:
ei ole olemassa evoluutioteoriaa, on vain lista eläimistä, jotka chuck norris on jättänyt eloon

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Joo ei tullu KalPaa vastaan. Mutta silti KalPa on ennakkoon näistä jatkavista joukkueista heikoin, varsinkin kokemuksen ja pienikokoisuuden takia. TPS oli vaikeampi vastus tällä kaudella, kun KalPa.

IFK:n tilannetta ei tarvitsekaan enää spekuloida, kausi oli siinä.

Edit: Ja mitä tuota HPK vs KalPa ketjua lukee niin kuopiolaisilla keulii mopo melkoisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy