Matias Pulli – Petun ja Kimen jalanjäljillä

  • 14 419
  • 52

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Vaikka yhtä miestä ei voi syyttää tappiosta tällaisessa urheilussa, niin tänään Matias makseli oppirahoja ja pojalle tuli kylmä muistutus siitä, mitä on liigassa vauhti. Ensin selkeästi jää kaksinkamppailussaan jälkeen, josta boksi ja Blues heiluttaa verkkoa. Tällaisia tilanteita Pullille on pitkin kautta tullut ja vaikka Pulli on periaatteessa ihan hyvä jalalla, niin pelinluvussa ja sijoittumisessa on vielä puutteita, jotka toki kehittyvät vain pelaamalla. Tämäniltainen oli vain yksi esimerkki tästä. Fysiikassa myös Pulli antaa periksi vielä isommilleen. Kiekon kanssa Pulli tekee hyviä ratkaisuja ihan, siitä ei voi poikaa syyttää ja sen takia hän on niitä junnuja, jotka peliaikaa edustuksessa saavat.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Upea juttu, että Pullille sorvattiin kahden vuoden kontrahti unohtamatta Teemu Lämsän kahden vuoden paperia. Pulli esitti viime kaudella jopa hämmästyttävän hyviä otteita, joten tälle kaudelle odotuksia Matiaksen kohdalle mulla ainakin oli. Tuntuu, että mies yllätti kaikki sekavalla viime kaudella vähän puun takaa, koska Pulli ei ole tällä kaudella enää pystynyt ihan samanlaisiin lupaaviin kiekollisiin ratkaisuihin niin suurissa määrin. Toki vastuutakin on niissä peleissä tullut enemmän nyt kuin viime kaudella, joissa Pulli on päässyt pelaamaan. Petun ja Kimen jalanjälkiä seurataan, mutta vielä matka on pitkä. Pelinlukemiseen liittyviä virheitä, merkkausvirheitä, harhasyöttöjä ja fysiikan puutetta Pullin pelaamisessa vielä näkee, mutta lisääntyvän vastuun kautta pelivarmuus varmasti vielä lisääntyy. Oppirahoja on maksettu jo tällä kaudella vastustajan maalien merkeissä, mutta hyvä näin koska ne pitää maksaa junnujen kohdalla joka tapauksessa jossain vaiheessa. Pullin kanssa kannattaa olla kärsivällinen, tämä ei ole vielä Pullin kausi eikä välttämättä vielä seuraavakaan. Nythän poika taitaa olla vielä lasaretin puolella.
 

Sanberry

Jäsen
Omissa toiveissa olisi, että Pullin kanssa päädyttäisiin ensi kaudeksi samanlaiseen ratkaisuun kuin Mikko Lehtosen kanssa viime kaudella. Vuoden laina TuToon olisi parasta mitä Pullille voisi tässä vaiheessa kehitystä tapahtua. A-nuoriin häntä ei kannata ensi kaudeksi enää palauttaa.

TuTossa hän saisi pelata miehiä vastaan suuremmassa roolissa kuin mitä mustavalkoisissa olisi luultavimmin tiedossa. TuTossa Lehkonen on tehnyt aiemminkin hyvää työtä nuorien pelaajien kanssa ja tässä olisi ainekset kumpaakin osapuolta tyydyttävään ratkaisuun (edellyttäen että TuTo ei nouse Liigaan). TuTo saa liigakokemusta omaavan nuoren puolustajan ja TPS:n ei tarvitse peluuttaa Pullia junioreissa eikä istuttaa edarin puolella katsomossa.

Tämä edellyttäisi myös Pullilta sitoutumista ammattiurheilijan elämään (sisäpiiritietoa minulla ei ole, mutta mm. Tero Lehterä & Tuomas Grönman ovat julkisesti vihjailleet tämän olevan tulevaisuutta ajatellen suuri kehityskohde).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös