Mason aikakausi – Kerhon peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 493 875
  • 8 258

M10

Jäsen
Miettikää, että nämä virolaiset ja muut juniorit pyyhkii lattiaa Rautiaisella ihan mennen tullen.

Ja Rautiaisen pitäisi olla joku omapoikaprojektin kuningaspultti johtotähti ja valot vilkkuen takaisin kotiin johtamaan jengiä edestä. Sihvosen mussukka, jota odotettu kuin kuuta nousevaa.

Ja lopulta mies ainoastaan löysää käden lämmintä paskaa, ripauksella surkeaa asennetta.

Miten meneekin näin tunteisiin yksi mikki hiiri.
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Virolainen teki maalissaan juuri kuten peliälyllä ja maalivainulla olevan hyökkääjän duuni on. Aja suoraviivaisesti kiekottomana maalille mahdollisen riparin toivossa. Sieltähän se tuli ja oli varmaan kiva laittaa tyhjiin. Tuosta pojasta paistaa pelimies jo nyt läpi.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Änärissä laitetaan pelaajia lihoiksi (sopimuksen purku), Että saadaan lisää tilaa palkkakattoon, että saadaan kalliimpia/parempia pelaajia tilalle.
Eli tämäkin taloudellisista syistä. Palkkakatto asettaa taloudelliset raamit.

Tilanne saattaa olla NHLssa yleisesti hyvä, mutta on sielläkin ollut seuroilla taloudellisia ongelmia - osalla se, ettei olla tehty tarpeeksi voittoa. Siksi ollaan myyty pelaajia pois (tai jopa koko seura). Kyseessä siis kulujen vähentäminen. Ei siellä pelkästään palkkakaton takia myydä pelaajia muualle.
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jännästi pelkkä Miron rosterissaolo vaikuttaa peliin. Eipä ole kovasti näissä pelissä missä hän on ollut mukana vastustaja ajellut rajun syliin tai hakannut käsille.

Niinpä.

Vaasassa saavat nauttia tästä ensikaudella, onnea heille.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OPEX

TekAstin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK & Blackhawks
Katoin, että kukas noin kädekäs ja nopea hyökkääjä on, sitten kääntyy ja selässä 29 :D Ruokoselta paras vaihto varmaan tältä kaudelta.
 

Con Tsales

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Huuhkajat, Ahveniston ampumahiihtäjät
No nyt nähdään kiitettävää "naamanpitelyä". Iso äijä häpeäpaaluun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös