Mason aikakausi – Kerhon peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 493 780
  • 8 258

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Sitä vaan ettei tässä nyt vielä missään pleijareissa olla, mutta onhan tätä peliä ihan helvetin mukava katsella, vaikka välillä meillä kannattajilla menee hermo jopa yhdestä takaiskumaalista.

Tänään oli ekat minuutit sellaista, ettei uskoa voittoon ollut, mutta siihen alkuun Kerho vaan nollasi Ilveksen alun. Nerokasta!
 

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Rajaniemi +++
Pulli ++
Ketola+

Tuomarit ---------------

Tuomaritoiminta tappaa tämän sarjan. Ekana vihelletään kaikki, sitten aletaan korjaamaan, että ei vaan tule kenellekään pahaa mieltä. Naurettava iso Ahoselle.. Nenosen kampitus olisi pitänyt olla maali.. Toi menee vaaralliseksi, kun pitää aina tasoittaa jäähyt, niin toinen saa touhuta mitä haluaa.

Kaiken kruunaa kun tuomaritoiminnasta ei saa antaa palautetta, koska voi tulla pahamieli. Antakaa sakkoja saatana. Miten ne koskaan kehittyy, jos ei saa antaa palautetta? Ja kyllä, molemmille meni ihan pitkin vit..saa tää peli.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Voi vittu mikä peli jollaista ihan hetkeen nähty mut 3p tärkeintä!
Nessun puolustus ja ratkaisu kun pitäisi tyhjiin laittaa ja päättää ottelu.

Nämä kaksi pelleä joiden pitäisi ottelu pitää hallinnassa sekoavat aivan kokonaan vaikka alku menikin ihan hyvin. Miten vitussa nessua ei muka kampattu?

Ehkä kerhon voiton ratkaisi osittain pendon ja kump. nukkuminen lopussa kun olisi pitänyt kiekosta luopua ja laittaa jäähy käyntiin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös