Marski Cup 2003: JYP - SaiPa 16.8. klo 14.00 Mikkeli

  • 3 829
  • 34

humppaporo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, IPV, Kikka-88, Montreal Canadiens
Viestin lähetti Vaicci#63
[BJa taisi tulla Maikkarinkin SaiPa-kiintiö täyteen tämän illan tulosruudussa... [/B]
Mitäs kaikkea siinä tulosruudussa sitten oli SaiPasta? En nimittäin nähnyt sitä...
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa: 3 harjoitusottelua 3 häviötä. Itse sanoisin että se on hyvä vaan. Eipähän päästä leijuskelemaan vaan tiedostetaan se että materiaali ON kapea ja heikko ja että lisää on töitä paiskittava jotta tulee jostain sitä jotain.
Toki näissä otteluissa on vaikuttanut osaltaan sekin että miehiä, vieläpä suht tärkeissä rooleissa olevia sellaisia, on sairastuvalla... Siinäpä yksi asia joka todella huolettaakin. Saako Pekkala ja Immonen itsensä kuntoon ennen kauden alkua jo onko heistä pelaamaan?

Ei varmaan kertonut kyseinen ottelu JyP:n todellisesta tasosta ja iskukyvystä mitään, mutta SaiPan kyllä...
 

Nshr

Jäsen
JYP sai ansaitun voiton.Nyt henkinen ote on kääntymässä tänne Jyskylään,kun avausottelu Pelataan Lappeenranassa SaiPa-JYP.
Tulossa on varmaan kova ottelu ja tasainen.Täältä on lähdössä parisen bussia innokaita JYP faneja? sinne Lappeenrantaan,ja kun Kisapuistoonkin tehtin Fani-Katsomo,on taistelua kentällä ja sen ulkopuolella odotettavissa.
Seuraavaksi kaatamaan Lionseja Hippokselle,jossa me hyvät ystävät näemme,hienon ja kertakaikkiaan ainutlaatuisen jäähallin...
 

SaiPa90__

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado,SaiPa
siinä mtv3 oli puhetta siintä uudesta sääntökokeilusta jossa haastateltiin mm. Erkka Westerlundia,Uusikartanoa,Jamoa, ja näytettiin samalla pätkiä siintä pelistä
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Mikäs tämän 4vs4 kokeilun tarkoitus oli?
Eikös nuo 4vs4 jatkoajat kerro jo tarpeeksi, että minkälaista pelailua 4vs4 peli on.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
No voihan sitä ihan hyvin kokeilla tällaisessä merkityksettömässä harkkaturnauksessa. Ihan mielenkiintoinen kokeilu mutta kyllä hokia pitää pelata viisvitosella.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Ilmeisesti viimeisimmätkin Jyväskylän hurrikaanilähettiläät ovat palanneet kotiin. Hienoa oli.
Tosin pronssipelissä katse kiinnittyi välillä ylärivillä nukkuneeseen/sammuneeseen Jokeri-faniin, joka vaihtoi asentoi ensimmäisen kerran kolmannen erän puolivälissä. Tai no, ei kaikki voi olla hereillä jossain JYP-SaiPa -matsissa..

Haukotteluista päätellen, Drouinkaan ei tainnut arvostaa katsomossa istumista.

Samoilla linjoilla olen kyllä tuosta 4 vs. 4 -kokeilusta edellisten kirjoittajien sekä Uusikartanon, Myllyksen ja Immosen kanssa. Ei kiitos.
Ainahan sitä toki voi kokeilla kaikkea, kunhan ei mene liian pitkälle (eli tässä tapauksessa, ettei ainakaan lähivuosina pelata koko matseja neljällä kenttäpelaajalla).
 

axe

Jäsen
Viestin lähetti Flou
Mikäs tämän 4vs4 kokeilun tarkoitus oli?
Eikös nuo 4vs4 jatkoajat kerro jo tarpeeksi, että minkälaista pelailua 4vs4 peli on.

Olin perjantaina Marskin lehdistötilaisuudessa jossa Erkka Westerlund kertoi kokeilun tavotteista. Kopioin suoraan toisaalle pistämäni viestin:

Niitä tavotteita oli paljon enkä muista kaikkia eikä nämä tule missään tärkeysjärjestyksessä.

Mieleen jäi ainakin se roolipelaajien vähentäminen. Nyt joukkueissa on pelaajia, jotka eivät "osaa mitään". He käyvät jäällä silloin tällöin repimässä ja raastamassa ja ovat taidoiltaan varsin rajoitettuja. Vähemmällä miesmäärällä pelattaessa sellaisia pelaajia ei voisi käyttää, vaan kaikkein olisi osattava pelata monipuolisesti.

Samoin yleinen taitotaso nousisi muutenkin, koska jokainen pelaaja pääsisi käymään jäällä useammin ja pelaamaan enemmän kiekollisena.

Se, mikä multa nyt meni jotenkin ohi tajunnan, oli että tällä tavalla saataisiin vauhtia vähennettyä. Että pelaajat olisivat jäällä väsyneempiä koska pelaavatkin enemmän ja sillä lailla sitten pelistä putoisi vauhtia, eikä keskimitoiltaan hurjasti kasvaneiden ja vahvistuneiden pelaajien törmäily olisi enää niin loukkaantumisherkkää. Mua vaan ristiriitaili siinä se, että eikös nimenomaan ne väsyneet pelaajat yleensä loukkaannu?

--------

Ja muutoin:

Peli oli juuri niin tylsää kuin on suurin osa noista 4-4 -jatkoajoistakin. Tokihan 60 minuutissa niitä tilanteita ehtii jo vähän syntyä ja ainakin lauantaina molemmat joukkueet joko väsyivät tai sitten vaan kyllästyivät loppua kohden niin, että puolustuspeli vähän rakoili. Mutta alussa kun jaksettiin ja yritettiin, niin jäällä ei tapahtunut yhtään mitään.

En tiä meneekö mainostuksen puolella ja voisinko laittaa linkin, mutta pidemmälti kirjotin mun näkemyksiäni tuosta pronssipelistä (siis en pelistä vaan sen kokeilun vaikutuksista) Tapparan Jälkipeleihin Ottelut-osastolle otsikkoon "Jääkiekkoa 4 vastaan 4".
 

jusas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja muut taistelevat
Jypille ansaittu voitto. Meillä taas näyttää synkälle. Tällä materiaalilla playoffit näyttävät kaukaisilta vaikka sinne tänä vuonna pääseekin aiempaa useampi joukkue.

Jamo ei vakuutanut. Pelottaa että ikää on liikaa. Noin montaa maalia ei olisi pitänyt mennä. Laukaukset ei olleet niin pahoja.

Lehtonen ei pelannut. Liekö yksi peli riittänyt vakuuttamaan valmennuksen vai oliko RP:llä jotakin muuta? Kauppisen tilanne ihmetyttää. Vaikka senttereitä meillä tarvitaan niin mies ei pelaa. Onko kellään tietoa miksi?

4 vs. 4

Mielenkiintoinen kokeilu. Molemmat joukkueet pääsivät harjoittelemaan kunnolla jatkoaikapelaamista. Vauhtia ei ollut hirveästi kuten odottaa saattoi. Kontaktien ja kamppailujen määrä oli selkeästi pienempi kuin 5-5 pelissä. Laukauksia tuli taas enemmän mutta ne lähtivät yllättävän kaukaa ottaen huomioon kentällä olleen tilan. Todellisten maalientekopaikkojen määrä ei ollut kummoinen. Avojään taklauksia tuntui olevan normaalia enemmän mutta kyseessä saattaa olla illuusio laitakontaktien puutteesta johtuen.
 

Vallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lehtonen ei pelannut. Liekö yksi peli riittänyt vakuuttamaan valmennuksen vai oliko RP:llä jotakin muuta?
Kerrottakoon vielä niille jotka eivät tiedä että Lehtosen sopimuksessa on jo nimi alla, ja siihen näytön antamiseen todellakin riitti yksi peli Jokereita vastaan, Lisää asiasta
Etelä-Saimassa
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös