Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Markus Niemeläinen

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Esteri, 07.05.2019 klo 10.07.

 1. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  nooneoyb
  Tervetuloa.

  Saadaan nuorta voimaa ja voittamisen kulttuuria Poriin.
   
 2. Consumed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Finaaleiden perusteella pakko tykätä, suuresti. Ilmeisesti Ässät päässyt rouhimaan hyvissä ajoin pahvia kaverille, pleijareiden jälkeen ei olisi varmaan ollut enää mitään palaa kaveriin. Nyt näyttää pakisto hyvältä, vielä kun Taimi löytäisi pelinsä kunnolla uomiin.
   
 3. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Saatte lupaavan aihion tästä nuoresta miehestä. Kokoansa saisi tosin käyttää paremmin hyödyksi. Jäi aika usein melko pehmeäksi esim oman maalin edustalla. Toivottavasti menee eteenpäin Porissa.
   
 4. kolaolli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  naamansapitelijät
  Hyvä haku! Kehittyi varsinkin tänä kautena hienosti. Mielestäni pleijareissa TPS -sarjassa oli parhaimmillaan. On ominaisuuksia kehittyä vielä paljon.
   
 5. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Erittäin iloinen tästä hankinnasta. Taas yksi sulka hattuun Kerttulalle. Tämä sopii kuin nyrkki silmään Ässien pakistoon. Todella kova kiinnitys, jonka kanssa on varmasti oltu ajoissa hereillä, eikä HPK:n menestys ole nostanut hintalappua pilviin. Ruotsalaiset mukaanlukien, ovat pakkihankinnat olleet loistavia. Pitkiä hujoppeja, mutta luisteluvoimaisia. Juuri nykykiekon suuntauksen mukaisia. Ei enää näitä 170cm kädettömiä ja hitaita jämiä muualta.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2019 klo 10.29
 6. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Nyt on jopa käytettävä sanaa kaappaus, vaikka tästä huhua ilmoilla olikin että Kerhosta joku tulee. Kyllä tyytyväinen täytyy olla.. isoa roolia sitten vaan, niin vakuuttava kaveri oli etenkin nyt keväällä
   
  luukasla ja Padas tykkäävät tästä.
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Kokoa on. Toivottavasti Porissa saadaan vähän kovuutta iskostettua maalinedustapelaamiseen. Vain yhden vuoden pahvi on tietysti vähän huono juttu, mutta ilmeisesti pidempää vaihtoehtoa ei ole ollut tarjolla
   
  Naurava Sika ja San Jose Shark #50 tykkäävät tästä.
 8. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Nyt tuli sitä kokoa omaan päähän. Hyvä signaus Kerttulalta tuoreen suomenmestarin sopimus.
   
 9. Sean Connery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Saatana.. kyllä korpeaa. Olihan tämä tiedossa, että Niemeläinen lähtee, mutta vituttaa se silti. Ässät on tosiaan käynyt heiluttelemassa hintalappua syksyn pimeinä hetkinä ja siten hyvin hereillä. Jos ei olisi sopparia tuolloin tehnyt, niin en usko että Kerho olisi enää kevään jälkeen päästänyt mihinkään.

  Väitän ihan (melkein) vilpittömästi, että mahtuu top-6 ihan mihinkä vaan liigajengiin. Ei häikäise pisteillä, mutta peruksempaa peruspakkia saa etsiä ja pitkään. Media ei huomannut ja tuskin kaikki katsojatkaan, mutta 20vee jamppa pyyhki peruspelaamisella ja virheettömyydellä kaiken maailman Hakanpäät ja Ohtamaat finaaleissa.. sellanen jäbä. Parhaimmillaan EHT-jätkiä vuosien päästä ja kevään suurimpiä duunareita ja onnistujia Kerhossa. Näitä pelaajia ei sais koskaan päästää pois.

  Toivottavasti käy siellä vaan ens kauden ja palaa reippaasti kotiin...

  edit.. vihaan ylikaiken termiä "kaappaus" tai "ryöstö" jokaisen siirtouutisen yhteydessä, mutta tässä tapauksessa tapahtui sellainen. Sopimuksen tekohetkellä ei ollut parhaimmillaan, mutta jo Joulun jälkeen kehitys ollut lähes pystysuoraa.
   
  Naurava Sika, 1stApril, Naimunder ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 10. JustinCase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, FC Liverpool
  Loistava scouttaus ja hankinta. Varmasti oltu hyvissä ajoissa liikenteessä. Niemeläinen meni iso steppejä eteenpäin ja tuntuma on, että vauhti vaan kiihtyy, kun vastuuta tulee. Vähän sellainen Esa Lindell meininki, toki ihan eri profiilin pelaaja - ei ole tarkoituskaan suoraan verrata. Mahdollisuuksia mihin vaan.

  Yksivuotinen sopimus vähän vaatimaton, pari vuotta olisi saanut olla samantien.
   
 11. Patapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pori
  Lainaus:
  Ainahan sitä mieluummin tälläisiä lupauksia ottaisi pidemmällä sopimuksella, mutta toisaalta, jos kaverin kehityskäyrä on tosiaan niin jyrkästi ylöspäin mitä Kerhon fanitkin antavat ymmärtää, voi olla ettei Euroopassa vuotta pidempään pelaakaan.

  Vaikuttaa kyllä kaikin puolin erittäin hyvältä haulta ja näin ollen Ässillä on kyllä käsissä potentiaalisempi pakisto, mitä hetkeen muistan. Ja nimenomaan Stenqvist, Åkerström ja Niemeläinen ovat tälläisiä "nykypäivän" pakkeja.
   
 12. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Loistava hankinta Ässiltä. Kerttula on nähtävästi ollut hereillä ajoissa ja hankkinut kotikaupungistaan tämän puolustajan. On kokoa ja osaa puolustaa. Lisäksi osaa antaa hyvän helpon syötön omista pois. Hyvää on myös se, että Kerhossa on kaikkia puolustajia rohkaistu pelaamaan kiekolla, vaikka Markus on kyllä enemmän puolustava pakki.

  Osaa pelata vastustajan pois kiekosta varsin puhtaasti. Jos vain saa peliinsä vielä enemmän fyysisyyttä, niin voi olla Isomäen illoissa melkoinen täsmäase.. Kuitenkin osaa puolustaa järkevästi, joten turhille ylilyönneille ei välttämättä ole tarvetta.

  Sopimuksen pituus yksi kausi, mutta Kerttula on varmasti hereillä ja tarjoaa jatkoa viimeistään loppuvuodesta.
   
 13. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Niemeläinen on ihan hyvä haku, joka tuo leveyttä ja lisää kilpailua puolustuksen pelipaikoista. Ainoa asia joka hieman pisti silmään oli Niemeläisen +/- saldo playoffeissa, mikä oli -5. Vaikka se nyt ei kaikkea kerrokaan miehen kyvyistä puolustaa, niin tuo lukema mestarijoukkueen puolustuksessa on todella huono. Potentiaalia miehessä on kuitenkin paljon, mikä toivottovasti realisoituu ensi kaudella.
   
 14. Pataatti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata, rispektit Saipalle ja Spåralle
  Tässä kävi nyt niin kuin toisessa ketjussa eilen arvailin, että käy. Eli saatiin loistava kehittyvä pelaaja, joka pelasi todella hyvän Play off sarjan. Niemeläisen -5 johtuu roolista, jolla hän pelasi. Ei siis pelannut ylivoimaa, vaan useasti alivoimaa. Erinomainen haku Kerttulalta.
   
 15. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Miten tuo yllä oleva liitty saldoon -5 ?
   
 16. Pataatti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata, rispektit Saipalle ja Spåralle
  Lainaus:
  Ajatuksen juoksuni oli että ei ollut hyökkäyspäässä mukana, kun tekivät maaleja, vaan tasakentällisin ja alivoimalla. En ilmaissut itseäni selkeästi.
   
  Oto Hascak tykkää tästä.
 17. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Nyt hetken makusteltuani tätä hankintaa tulinkin siihen johtopäätökseen, että Niemeläinen on Kerttulan saunakaveri ja oltaisiin saatu puolet halvemmalla kanties parempi oma poika Kojo takaisin, mutta Kerttula vihaa porilaisia ja kasaa poriin muukalaislegioonaa. :)
   
 18. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Ylivoima ei kerrytä pelaajan tehotilastoa eikä alivoima vie sitä huonompaan suuntaan.
   
  korkki ja Janiz80 tykkäävät tästä.
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kerttula kasaa joukkuetta järjellä eikä anna liian suurta painoarvoa syntymäpaikalle tai edes kansalaisuudelle. Ja perään iso *hymiö*
   
 20. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Lempinimi valmiina jo, koska kyseessä lienee lempeä jätti; Shrek.
   
 21. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Kuinka iso se nyt sitten on? Mulla ei ole muuta muistikuvaa kuin että näin nimen liigapörssin listoilla.
   
 22. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  197cm/86kg. Kiloja saa tarvittaessa lisää
   
 23. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Hienoa myös että iltalehti oli kujalla tästä siirrosta.
   
 24. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ottaisin voimaa ilman kiloja. Modernin pakin ihannemitat. Kaksimetrisellä pelaajalla alkaa luistin hidastua kun otetaan turhaa massaa. Kyllä näillä raameilla pitäisi pystyä voittamaan kaksinkamppailut, varsinkin kun poikamainen pehmeys karistetaan pois pelaamisesta.
   
 25. TakaKahva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Erittäin hyvä haku Ässiltä! Sopimus olisi voinut olla vähintään 2 vuotta, jos nimittäin lyö itsensä läpi, niin lähtee rapakon taakse isompiin ympyröihin.