Marko Jantunen

  • 237 317
  • 395

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno kirjoitus finnishninjalta.

Tällä en sitten tarkoita sitä, että kirjoitus oli hyvä vain koska siinä puolusteltiin Jarnaa, vaan pikemminkin sitä, että kirjoitus oli yksi harvoista tässä ketjussa jotka perustuivat omiin tietoihin ja käsityksiin. Kävin uudelleen näitä tämän ketjun viestejä läpi ja on oikeastaan aika masentavaa, kuinka nopeasti me kaikki olemme toteamassa jonkun virheen ja kaivamassa siihen päälle mahdollisia muitakin ongelmia. Tämän tehdäksemme emme tarvitse perustaksi juurikaan faktaa, yksi erhe riittää siihen, että osaamme löytää muitakin "todennäköisiä" ongelmia, joista kohteena oleva kärsii.
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Viestin lähetti Sam#9
Ruotsissa on taidettu laskea tehopisteet tuolla kaudella kohtuullisen mielenkiintoisella tavalla ;-) Jos tuota laskuoppia saadaan käyttää Jarnan kohdalla myös ensi kaudella, on veikkamasi pistepörssin voitto enemmän kuin lähellä.

Oho... noh, Jantu niin kova jätkä pelaamaan että iskin hieman kaupanpäälle!! Samoin Ruuttu!! Kyllä pojat pisteet ansaitsevat!

Nappasin Frölundan sivulta vauhdissa jäähyt yhteisiksi tehopisteiksi, elikkä oikeat lukemat (tällä kertaa todella oikeat) kaudella 95/96 (isken myös Nummelinin mukaan, näyttää niin hyvältä tämä poikien pistepörssin kolmoisvoitto):

Ottelut, maalit, syötöt, pisteet, jäähyminuutit
1. Ruuttu, Christian 40 25 22 47 76
2. Jantunen, Marko 40 17 14 31 64
3. Nummelin, Petteri 32 9 18 27 30

Pahoittelen kovasti amatöörimäistä kömmähdystäni!
Korjaan myös ylläolevan.
 

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
Tapaus Jantunen: eikös Virmasella ja Hjalmarilla pitänyt olla näinä päivinä palaverin poikasta Jarnan jatkosta? Taisipa jo olla tänään tiistaina, vai ?? Onko tietoa/kuulopuheita ? Anybody ??
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Bruins
Tapaus Jantunen: eikös Virmasella ja Hjalmarilla pitänyt olla näinä päivinä palaverin poikasta Jarnan jatkosta? Taisipa jo olla tänään tiistaina, vai ?? Onko tietoa/kuulopuheita ? Anybody ??

Trolli.
 
Suosikkijoukkue
JOKERIT, D.I.F., Sergei Fjodorov
Laitetaan tähän vanhaan ketjuun, kun en muutakaan löytänyt...

Jantusen rakettimainen nousu liigan top-10 pistemiehiin tällä kaudella ei ole mielestäni sattumaa tai vain "there`s only one" Metropolitin siivellä hengailun satoa; Jarna on siinä tulessa mitä on odotettukin. Luistelu on niin vaivatonta ja tehokasta että lahjattomampaa heikottaa, mailatekniikka ja kädet käyvät, pelipää toimii ajatuksen nopeudella, laukaukset lähtevät varoittamatta ja yllättäviin kohtiin..

Varsinkin Joulukuun alussa pelattu Jokerit-Hpk matsi ja ne kaksi matsin ratkaissutta opportunistisillla suorituksilla veivattua kolmannen erän maalia antoivat varmat merkit että peli-ilo on kiusallisen nivusvamman jäljiltä löytynyt, ja nyt lähtee huippusentterin rinnalla lyyti kirjoittamaan. Tänään kuin ohimennen kolme passia toki melko kesyjä Pelikaaneja vastaan ja estettä vakuuttavan vireen jatkumiselle ei näy.

Jottei nyt menisi ihan överiksi tämä hehkutus, niin tottakai hiffaan että pelkät tehopisteet eivät kerro totuutta jonkun yksittäisen pelaajan kokonaisvaltaisesta onnistumisesta tai hyödystä joukkueelleen, ja että puolustuspelin taso ei aina vastaa sitä mitä penkin takaa pyydetään. Mutta tsemppiä Jarnalle ja koko Jokereille kevääseen 2005!!

Some might say that they believe in heaven,
Go and tell it to the man who lives in hell.

edit; kon-su-kie-pre.
 
Viimeksi muokattu:

Casey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puoliorganisoitu flow-jääkiekko
Kyllä vain. Jarna on parantanut peliään koko ajan kauden vanhetessa , tämä olikin odotettavaa nivusvamman jäljiltä että kaveri ei aivan kauden alussa tulisi olemaan 100% kunnossa. Varsinkin viime pelit ja ne komeat viisi maalia kahdessa ottelussa ovat nostaneet kaverin profiilia erityisen paljon ainakin meikäläisen silmissä. Toki kaverin peli on välillä hiukan surffailu voittoista , mutta luulen että kunhan terveenä pysyy niin keväällä nähdään entistä parempaa Jarnaa , riippuen tietysti siitä että Metro pysyy myöskin kunnossa. Hyvä nousuvire siis kaverilla menossa ja toivotaan että jatkaa samalla linjalla.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Stadin1
Aivan loistavaa.
Toimitus nostaa kyseenalaisia ketjuja juuri hpk pelejä.

HÄVETKÄÄ
Nyt on ihan pakko kysäistä mitä tarkoitat ?

Jälleen kerran todella miellyttävä lukukokemus ja erittäin kiinnostavasta pelaajsta. Jarna on ollut keskusteluista jotekin sivussa, kun kaikki ovat keskittyneet Metroon. Tosiasiassahan Jarna on parhaimmillaan erittäin taitava kiekkoilija. Lahti-kuviostakin oli kiva viimein lukea Jarnan oma näkemys.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Viestin lähetti bozik
Nyt on ihan pakko kysäistä mitä tarkoitat ?
Varmaankin sitä, että pitikö tämä nyt laittaa "Jantusen toilailut?" -nimiseen ketjuun.

Oikein hyvä ja mielenkiintoinen juttu. Jantunen on siinä mielessä erikoinen suomalaispelaaja, että hän sanoo mitä ajattelee, eikä mitä valmentaja toivoisi.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Playmaker
Varmaankin sitä, että pitikö tämä nyt laittaa "Jantusen toilailut?" -nimiseen ketjuun.
No perkele, näin oli ajattelevinani. Joka tapauksessa ihan hyvä juttu niputtaa kaikki Jarna jutut saman ketjun alle. Toilailujen sekaan kun mahtuu parempiakin hetkiä ja tekoja ;)
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti bozik
No perkele, näin oli ajattelevinani. Joka tapauksessa ihan hyvä juttu niputtaa kaikki Jarna jutut saman ketjun alle.

En minäkään usko että toimitus tätä tahallaan teki, mutta olisihan mahdollisuus ollut myös tätä ketjua halutessa käyttää. Mutta ei se mitään, näillä mennään ja nautitaan kiekosta kevätauringon porottaessa. Hyvällä fiiliksellä Kerhon kimppuun Jarnankin ollessa nyt kunnossa.
 

tönönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, TPS
Marko Jantunen on siis tällä hetkellä vapaana. Mitä mieltä Pelicans fanit ovat tästä miehestä? Kyseessähän on lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti.

Jantunen oli jo muutama vuosi sitten palaamassa kotiin, mutta teki sitten Jokereiden kanssa kolmi vuotisen sopimuksen ja siitähän nousi sitten pieni haloo täällä lahden suunnalla. Nyt Jantusen sopimus Jokereihin on purettu ja mies on vailla seuraa. Itse odotan Jantusen palaavan vielä Lahteen pelaamaan, mutta tuleeko hän vielä tälle kaudelle on eri asia. Luulen, että Jantunen pukee ensi kaudella Pelicansin paidan päälle. Toivon tietenkin, että hänet nähtäisiin jo tällä kaudella Pelicans paidassa, mutta ehkä olisi hyvä vaihtaa hetkeksi aikaa maata ja antaa kohun laantua kunnolla.

Mitä mieltä muut ovat. Onko Jantunen tervetullut takaisin Lahteen, vaikka kolme vuotta sitten valitsi Jokerit? Asuntohan mieheltä löytyy Lahesta.

Kaarna kommentoi case Jantusta tänään näin Etelä Suomen Sanomissa:

"- Jantunen on ollut esillä yhtenä nimenä, kun suunnittelimme ensi kauden joukkuetta. Vanhana lahtelaisena hän kiinnostaa meitä, myöskin tässä tilanteessa. Mitään neuvotteluja emme ole käyneet, Kaarna kertoo.
Pelicans ei taatusti ole ainut seura, joka on kiinnostunut Jantusesta.
- Hän on sen tason pelimies, että liigan lisäksi ottajia taitaa löytyä Keski-Eurooppaa myöten. Meidän rahamme eivät riitä kilpalaulannassa, mutta olemme valmiita neuvottelemaan, jos Jantunen haluaa palata Lahteen, Kaarna korostaa."
 

LäJa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
tönönen kirjoitti:
Marko Jantunen on siis tällä hetkellä vapaana. Mitä mieltä Pelicans fanit ovat tästä miehestä?

--

Mitä mieltä muut ovat. Onko Jantunen tervetullut takaisin Lahteen, vaikka kolme vuotta sitten valitsi Jokerit?

Loistava taitelija, joita ei ole liika liigassa. Todellinen vahvistus melkein minkä tahansa liiga joukkueen kiekolliseen peliin. Lahteen Jantunen on mielestäni tervetullut pelaamaan vasta voitettuaan henkilökohtaiset ongelmansa. Onnea vaan Jarnalle siihen taisteluun ja tsemppiä läheisille.
Kylmä fakta vain on, että Pelicansilla ei ole varaa ottaa miestä "kuivumaan" meidän leiriin.
 

Birdhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Manchester City, Manchester Phoenix.
Teretulemast minunkin puolesta Lahteen. Kaikki viha unohtuu aikanaan. Tänä päivänä ns. vanhan ajan seurauskollisuutta ei juurikaan esiinny. Näin heittämällä tulee muutama mieleen: Ojanen, Helminen, Lumme, Karalahti. Ja tämä tarkoittaa vain kotimaan seuroja.
Luulisin että pelaaja kuin pelaaja vaihtaa seuraa kun tarpeeksi lyödään pätäkkää kouraan. Ehkä noita edellä mainittuja pelaajia ei olla kovinkaan isoilla summilla kosiskeltu muualle.
Vuosi sitten jos joku olisi sanonut että Helenius Lahteen, niin luulempa että kaksi kymmenestä olisi kannattanut sitä. Ja loput olisi olleet samaa mieltä mitä nyt, muutamat "vihaajat" Jarnasta.
Dogi ulos, Jarna tilalle. Vai onko parempia ehdotuksia näistä kahdesta puhuttaessa?
 

lommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New England Patriots
Kyllä Jarnan paluu sopii meikäläisellekin enemmän kuin mainiosti. Ammattilaisurheilustahan tässä on kyse ja siinä vallitsevasta työmarkkinoista, aivan kuin missä tahansa ammatissa. Paremmalla tilipussilla työnantaja vaihtuu keposesti.

Noh noh Marko!Takaisin kotiin sieltä kuleksimasta, oletkin jo myöhässä muutaman vuoden!

ainakin ensi kaudeksi

hop hop...ja näin Kaarnan toiveet käy toteen
 
Viimeksi muokattu:

Pelicanslapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Dallas Stars
tönönen kirjoitti:
Marko Jantunen on siis tällä hetkellä vapaana. Mitä mieltä Pelicans fanit ovat tästä miehestä? Kyseessähän on lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti.

Jantunen oli jo muutama vuosi sitten palaamassa kotiin, mutta teki sitten Jokereiden kanssa kolmi vuotisen sopimuksen ja siitähän nousi sitten pieni haloo täällä lahden suunnalla. Nyt Jantusen sopimus Jokereihin on purettu ja mies on vailla seuraa. Itse odotan Jantusen palaavan vielä Lahteen pelaamaan, mutta tuleeko hän vielä tälle kaudelle on eri asia. Luulen, että Jantunen pukee ensi kaudella Pelicansin paidan päälle. Toivon tietenkin, että hänet nähtäisiin jo tällä kaudella Pelicans paidassa, mutta ehkä olisi hyvä vaihtaa hetkeksi aikaa maata ja antaa kohun laantua kunnolla.

Mitä mieltä muut ovat. Onko Jantunen tervetullut takaisin Lahteen, vaikka kolme vuotta sitten valitsi Jokerit? Asuntohan mieheltä löytyy Lahesta.

Kaarna kommentoi case Jantusta tänään näin Etelä Suomen Sanomissa:

"- Jantunen on ollut esillä yhtenä nimenä, kun suunnittelimme ensi kauden joukkuetta. Vanhana lahtelaisena hän kiinnostaa meitä, myöskin tässä tilanteessa. Mitään neuvotteluja emme ole käyneet, Kaarna kertoo.
Pelicans ei taatusti ole ainut seura, joka on kiinnostunut Jantusesta.
- Hän on sen tason pelimies, että liigan lisäksi ottajia taitaa löytyä Keski-Eurooppaa myöten. Meidän rahamme eivät riitä kilpalaulannassa, mutta olemme valmiita neuvottelemaan, jos Jantunen haluaa palata Lahteen, Kaarna korostaa."
Pelimies, oliskohan innostunut tuleen Lahtee? Ainakin MTV3 tekstikanavalla luki jtn, että
"Aravirta aloittaa, Jantunen Lahteen?" Saa nyt nähdä..
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jantunen...monta kertaa on Jokeri-peleissä tullut huudeltua kyseiselle äijälle. Sanotaan sellanen 20 maalia loppukaudella Pelicansissa, niin minä olen valmis unohtamaan menneet, ainakin osittain. Itse en muista kovin Jarnan Reippaan ajan pelejä, siksi mielikuvat ovat melko negatiivisia, koska päälimmäisenä mielessä on kauniit sanat ja päinvastaiset teot.

Tommi Turunen lähti kesken sopimuksen Jokereihin 2002 keväällä. Se jo otti meikäläistä päähän ja äijä ei ole edes lahtelainen. Sitten tuli tapaus Jantunen vuotta myöhemmin ja aijai kun sapetti. Silloinen tj oli laskenut aika paljon lahtelaisen kotiinpaluun varaan, mutta Jantunen veikin sitten kyseistä äijää melkein kuin litran mittaa.

Mielenkiintoista nähdä mitä mies tekee. Tarjouksia tullee varmasti tarpeeksi, että Pelicansin tarjous jää rahallisesti huonompaan puolikkaaseen. Kysymyksiä on. Millä hinnalla mies lähtee nyt pelaamaan ja onko Lahdessa pelaaminen edes minkäänlainen vaihtoehto? Totuus on kuitenkin se, etten minä ole ainoa lahtelaisjääkiekon ystävä, joka haluaa nähdä Jantuselta uskomattomia urotekoja (15 maalia loppukaudella?) sekä palkanalennusta ennen kuin vanhat on painettu villasella.

Itse antaisin yli 20 kertoimeksi vaihtoehdolle Pelicans, jos olisin ääliömäisistä kohteista vetoja tarjoava vedonvälittäjä. Voi tosin olla, että Jantunen valitsee kovimman mahdollisen haasteen ja palaa Lahteen.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Dvozak kirjoitti:
Itse antaisin yli 20 kertoimeksi vaihtoehdolle Pelicans, jos olisin ääliömäisistä kohteista vetoja tarjoava vedonvälittäjä. Voi tosin olla, että Jantunen valitsee kovimman mahdollisen haasteen ja palaa Lahteen.

Itse epäilen Jantusen paluuta täksi kaudeksi, sekä realistisuuden sekä järkevyyden kannalta. Järkevyyteen en nyt laske mahdollista alokoholin turhan suurta käyttöä tai mitään pelillisiä asioita. Lähinnä kyse on siitä, että pudotuspeleihin joukkue ei ilman suuria ihmeitä enää nouse ja Jantunen ei varmasti ole halpa mies. Jos hänet palkattaisi nyt, tietäisi se kauden budjetin nousemista ja sitä kautta rahallisen voiton pienenemistä, en usko katsojamäärien kuitenkaan Jarnan mukana kovin kummoisesti nousevan. Ensi kaudeksi ilman muuta, jos mahdollista, vaikka alkaahan Jantusellakin ikä kohta painaa. Tuskin sentään Turusia tekee.

Itse uskon, että Jantunen pelaa loppukauden ulkomailla, mahdollisesti Sveitsissä. Mitään mahdottomia summia hän ei kuitenkaan ole urallaan tienannut, vaikka varmasti Jokereissa palkka on ollut kohdallaan. Nyt siis loppukausi rahastamaan ulkomaille ja ensi kaudella takaisin kotiin, nostamaan Lahden ylpeys liigan keskikastin taistoon mukaan!
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Jarnan paluulle on muutama ehto:

- Vanhan kunnon AX Citikka Hockey Reippaa isoilla tarroilla ja Jarnan nimi ovessa.
- Faarao auki ja Rosso takaisin Aleksi ykköseen. Tiskin päästä vakkaripaikka.
- Messilästä mökki missä voi rauhassa asustella.
- Numero 10 selkään kentälle tekemään sankaritekoja.
- Hockey Reippaan musta/oranssi takaisin.

Eli omasta puolestani Jarnalle erittäin suuri Tervetuloa.

Jarna olisi todellinen vahvistus mille joukkueelle tahansa ja erityisesti Pelicansille Lahtelaisen taustansa takia.

Nyt Jarna heti kotiin!
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Raúl kirjoitti:
Itse uskon, että Jantunen pelaa loppukauden ulkomailla, mahdollisesti Sveitsissä. Mitään mahdottomia summia hän ei kuitenkaan ole urallaan tienannut, vaikka varmasti Jokereissa palkka on ollut kohdallaan. Nyt siis loppukausi rahastamaan ulkomaille ja ensi kaudella takaisin kotiin, nostamaan Lahden ylpeys liigan keskikastin taistoon mukaan!

Siis tarkennettakoon, että Jarna pelasin Ruotsissa todella monta vuotta Todella isolla tilillä. Jokereiden maksama kohtuullinen palkka suomessa on pikku hiluja eli kyllä rahaa on ehditty tienaamaan.
 

65536

Jäsen
Suosikkijoukkue
Takatukat
Liekö Jantusesta nykykunnossaan samanlaista hyötyä Pelicansille kuin Erkki Laineesta oli aikoinaan Reippaalle? Jokeripuolen ketjun perusteella Jantunen on nykyään paatunut pikkurikollinen, jolla ei ole minkäänlaista tulevaisuutta.

En usko, että Jantunen edes aikoo palata Lahteen pelaamaan. Palkkaus ratkaisi jo viime kerralla ja Kaarna harkitsee tarkkaan kannattaako pelaajabudjetin pohjia sijoittaa työmoraaliltaan ailahtelevaan ikämieheen.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
laituri kirjoitti:
Siis tarkennettakoon, että Jarna pelasin Ruotsissa todella monta vuotta Todella isolla tilillä. Jokereiden maksama kohtuullinen palkka suomessa on pikku hiluja eli kyllä rahaa on ehditty tienaamaan.

Jätin Ruotsin mainitsematta, vaikka se mielessäni olikin. Eli korjaan sen verran, että varmasti Jantunen on tienannut hyvin, ellei jopa todella hyvin. Kuitenkin Euroopassa tienattavat rahat ovat NHL:ään (ja ehkä Venäjän liigaan) verrattuna hyvinkin paljon pienempiä. Jos NHL-pelaajatkin taistelevat jokaisesta pennistä viimeiseen asti, en usko Euroopassa rahaa tahkonneen pelaajan olevan mielestään liian rikas. Kyse ei siis ole siitä, ettei varallisuutta olisi kertynyt, mutta tuskin liikaa tuhlattavaksi. Siksi olisi ehkä jopa molempien, seuran ja Jantusen, kannalta parempi, että hän palaisi tänne vasta tulevaksi kaudeksi. Toki kelpaa jo nyt, jos niin päätetään. Kunhan nyt ylipäätänsä saataisi.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Myönteinen kyllä, mutta sillä ehdolla että Valek otetaan kanssa. Jos Valek ei tule niin sitten kasattava ketju Lehtinen/Koivu/Jantunen

Jantunen on profiilipelaaja ja toisi varmasti sitä taitopelaamista mitä missään joukkueessa ei ole liikaa. En tiedä mikä Jantusen tilanne on siviilielämässä, mutta nyt voisi seura kantaa kortensa kekoon ja auttaa miestä mäessä. Aivan kuten kävi Karalahden kohdalla aikoinaan.
Toisaalta Jantusen neuvottelut 1,5v sitten eivät paljon mairittele miehen puolesta. Ilmeisesti Pelsujen kanssa kaikki oli sovittu ja sopimus nimiä vailla. Pasilan valot ja virmasen tarjoama huippusopimus taisivat sokaista miehen.

Jos Aravirta näkee että Jantuselle on käyttöä ja hyötyä joukkueelle niin silloin tervetuloa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös