Markku Tähtinen

  • 107 243
  • 469

Corbucci

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tähtinen on sika!

Tulipahan tässä mietittyä kuinka itsekästä toimintaa m.tähtinen on esittänyt. Otetaampa esimerkki. Kun Jari Korpisalo pääsi A-maajoukkueeseen niin ajatteliko hän heti siirtyvänsä jokereihin tai vaikka lukkoon, ei ajatellut vaikka jokerit houkuttelikin isolla rahalla korppia helsinkiin. Vaan mies ei ottanut isompaa tarjousta vastaan ja pysyi Ässissä. Sitä on todellinen joukkue uskollisuus. Tai toinen esimerkki. Pasi Peltonen. Miehelle on tullut todella paljon tarjouksia muista seuroista mutta hän viis veisaa niistä ja jaksaa jatkaa suurella sydämellä Patapaidassa. Kun tämän talven siirtorumba alkoi Ässien ympärillä pyöriä niin Pasille tuli niin paljon soittoja että mies meni Heikkilälle sanomaan olevansa lopen uupunut vastaamaan enää yhdenkään seuran tarjoukseen. Oma mielipiteeni on että Markku Tähtinen voisi ottaa oppia herroista Korpisalo, Peltonen, ja myöskään markku ei ole koskaan enää tervetullut pelaamaan Patapaidassa. Antakaamme ikimuistoinen huutomyrsky 27.02 markulle, sen hän on vähintään ansainnut.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Raumalaiset ovat hehkuttaneet Santalan neroutta tämän hankkiessa Tähtisen, miksi ?? Mielestäni Ässät teki vuosisadan kaupan kun myi keskinkertaisen jäähy herkän sentterin 1.000.000 markalla Raumalle.
Nyt kun Markku vielä pääsee kisoihin ja varataan NHL:ään ja tekee sopimuksen sinne... Siinä ovat raumalaiset ihmeissään kun Ässät saa 100.000 $ kasvattaja rahaa sieltäkin.
Kova on hinta kaverilla, jolla on 8 + 16 = 24 pistettä SM liigassa. Aki Uusikartanolla on 11 + 15 = 26, eikä Saipa saanut hänestä penniäkään. Maineen kasvaminen on erikoinen asia, miksi Uusikartano, joka on saman ikäinen, omaa yhtä hyvät tilastot liigassa, parempi aloittaja, vahvempi ja nöyrempi pelaaja, ei ole noussut tälläiseen maineeseen kun Tähtinen ???
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Yksi syy Tähtisen suureen "maineeseen" on aivan varmasti Ässien vannoutuneella fanijoukolla joka hiillosti Arapskaa ottamaan Tähtinen varamiehenä maajoukkueeseen. Pakko myöntää että esitykset olivat silloin ihan hyviä. Nykyesityksillä ihmettelen suuresti miehen valintaa Ruotsiturnaukseen varsinkin kun mukana on paljon kokeneita pelaajia. Mutta tämähän todistaa juuri sen että ken Aran joukkueeseen kerran pääsee ei sieltä hevillä putoa.

Olisi kyllä hyvä jos Markku lähtisi NHL:ään, vaikka pelipaikka ei suoraan tule olemaan NHL-joukkueessa, hyvä jos AHL:ssä. Mutta jätkällä olisi kuitenkin paikka napata hyvät rahat (vaikka tuskin saa yksisuuntaista sopimusta). Ja jos kerran Ässiä auttoi mielestään tässä lukkosiirrossa niin auttaa vielä enemmän lähtiessään rapakon taa.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Re: Tähtinen on sika!

Viestin lähetti Ässä-fani
Tulipahan tässä mietittyä kuinka itsekästä toimintaa m.tähtinen on esittänyt.
.
.
.
Oma mielipiteeni on että Markku Tähtinen voisi ottaa oppia herroista Korpisalo, Peltonen, ja myöskään markku ei ole koskaan enää tervetullut pelaamaan Patapaidassa.
Eiköhän olisi pikkuhiljaa aika hyväksyä tapahtunut siirto. On helppo syyttää Tähtistä itsekkyydestä, mutta kyllä asia on niinkin, että kun jääkiekkoa pelaa ammatikseen ja ennenkaikkea elääkseen, niin ainahan se paksumpi tilipussi lämmittää enemmän. Pelkällä hengellä ei elä edes papit. Ja muutenkin, onhan se inspiroivampaa pelata isossa roolissa joukkueessa, jolla on mahdollisuus päästä pleijareihin kuin sellaisessa, jossa mahkut ovat jo menneet. Muutkin julkisuudessa esitetyt syyt varmasti tukivat tapahtunutta. Oikeastaan, kaikki järkisyyt olivat siirron puolella, ja ainoastaan fanien tunnereaktiot olivat sitä vastaan. Ja nekin valtaosin vain siksi, että toinen osapuoli siirrossa oli Lukko.

Tähtinen olisi joka tapauksessa lähtenyt viimeistään kauden päätyttyä jonnekin, sehän oli jo aika päiviä sitten jo selviö. Miksei siis jo nyt? Ässät jäivät taas kerran tilanteeseen, jossa paraskaan pelaaja ei olisi kyennyt patapaitoja nostamaan viivan yläpuolelle saatika sitten väsynyt ja kenties siksi tehonsa menettänyt Tähtinen. Suuresta potentiaalistaan huolimatta hän ei olisi enää juurikaan tuottanut lisäarvoa Ässille. Lisäksi uskon, että kevään mittaan tälle surffarille olisi alkanut tulla omilta puukkoa selkään joka tapauksessa, kun pisteitä ei olisi tippunut kuin joskus.

Eikä kannata vannoa, ettei Tähtinen olisi koskaan enää tervetullut. Ainakin minä olin aikoinaan iloinen, kun Saarikoski palasi hetkeksi takaisin Ässiin. Samalla tavalla olisin todella iloinen, jos vaikkapa Varis tekisi comebackin patapaitaan. Ja on aivan varmaa, että jos Tähtinen tuosta vielä kehittyy ja kypsyy pelaajana ja olisi jossain vaiheessa tulossa takaisin Poriin, Ässien ei kannata missään nimessä kieltäytyä jos vaan rahkeissa riittää mies palkata järkevään hintaan.

Enemmin kuin kuluttaisin aikaani haukkumalla Tähtistä luopioksi, miettisin miten ja miksi Lukko pystyi miehen hankkimaan ja miten Ässät pääsisivät sellaiseen tilanteeseen, että kannattaisi ja ennenkaikkea voisi tehdä samanlaisia viimehetken vahvistuksia. Tässä olisi jälleen kerran Ässillä peiliin katsomisen paikka!

Edit: Pikkulisäyksiä
 
Viimeksi muokattu:

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Sehän on selvää, ettei joukkueessa kannata pitää yhtään pelaajaa joka ei ole täydellä sydämellä mukana. Tähtinen on taitava ja hyvä pelimies, mutta se ei riitä jos sydän ei ole pelissä mukana. Jääkiekko on joukkuepeli, jossa kaikkien pitää tehdä työtä yhteisen tavoitteen eli joukkueen menestymisen eteen. Jos mies alkaa kauden kriittisillä hetkillä järjestelemään uraputkea sen sijaan, että panostaisi täysillä joukkueen nostamiseen play-off-peleihin, on turha murehtia miehen lähtöä. Ässät kaipaisi nimenomaan joukkueeseen sitoutuneita pelaajia kuten Peltonen ja Korpisalo. Toivottavasti nuoremmasta kaartista saataisiin jatkossa vastaavia Patasydämiä.

Onhan ihmisellä tietysti oikeus valita työpaikkansa ja tässä valinnassa on palkalla oma merkityksensä. Jääkiekossa tilanne ei vain ole aivan sama kuin esim. teollisuudessa. Jos tehtaan tuotantolinjalla työntekijä vaihtuu, ei se todennäköisesti vaikuta tehtaan tilanteeseen. Kun Tähtinen jätti Ässät, yleisö äänesti jaloillaan, yleisötulot pienenevät ( palkassa tietysti säästetään ), joukkueen mainosarvo, uskottavuus ja jatkuvuus kärsivät. Tähtisen lähtö vaikuttaa koko joukkueen eli myös muiden pelaajien tilanteeseen. Jääkiekkoilijan työpaikan vaihto ei täten ole aivan sama kuin "tavallisen pulliaisen". Kieltämättä hänellä on siihen oikeus, mutta on selvää että kyseessä on muitakin asioita kuin vain oma ura.

Tästä eteenpäin pitäisi panostaa pelaajien viihtyvyyteen. Monet pikkuseurat voivat pitää riveissään huippupelaajia, vaikka pelaajabudjetit ovat pieniä. Syynä lienee pelaajien viihtyminen ja hyvä kohtelu. Ässiin pitäisi saada muuta vetovoimaa kuin korkeat palkat.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Pata-Ässä
Jääkiekossa tilanne ei vain ole aivan sama kuin esim. teollisuudessa. Jos tehtaan tuotantolinjalla työntekijä vaihtuu, ei se todennäköisesti vaikuta tehtaan tilanteeseen.
Duunariin vertaaminen ei olekaan oikein, parempi vertaus olisikin vaikkapa johtoryhmän jäsen.
Viestin lähetti Pata-Ässä
Kun Tähtinen jätti Ässät, yleisö äänesti jaloillaan, yleisötulot pienenevät ( palkassa tietysti säästetään ), joukkueen mainosarvo, uskottavuus ja jatkuvuus kärsivät.
Tässä kohtaa pitäisi melkein sanoa, että yleisö on väärässä, mutta niin ei voi, koska yleisö loppujen lopuksi maksaa kaiken ja on siis oikeassa. Mutta jokaisen pitäisi nyt miettiä, kuinka paljon Ässien tilannetta auttaa kotiin jääminen. Ässät eivät käsittääkseni ehdoin tahdoin halunneet luopua Tähtisestä, vaan tämä oli miehen oma tahto. Vihellyskonsertti tulevassa Lukko-pelissä on ok, jos se Ässäfaneja helpottaa, mutta muuten Ässien taloudellisen tilanteen entisestään heikentäminen ei ole fanienkaan etu. Mitä tulee Ässien mainosarvoon, tässä tempauksessa se hetkellisesti jopa kasvoi. Uskottavuus ja jatkuvuus pitkällä tähtäimellä taas riippuvat ennemminkin muutoksista Ässien organisaatiossa, kuin yksittäisten pelaajien siirroista.


Viestin lähetti Pata-Ässä
Tähtisen lähtö vaikuttaa koko joukkueen eli myös muiden pelaajien tilanteeseen.
Kyllä, minun mielestäni positiivisesti. Nyt on jäljellejääneillä taas parempi mahdollisuus näyttää, mihin kykenee.

Viestin lähetti Pata-Ässä
Tästä eteenpäin pitäisi panostaa pelaajien viihtyvyyteen. Monet pikkuseurat voivat pitää riveissään huippupelaajia, vaikka pelaajabudjetit ovat pieniä. Syynä lienee pelaajien viihtyminen ja hyvä kohtelu. Ässiin pitäisi saada muuta vetovoimaa kuin korkeat palkat.
Ässät voivat tarjota vain suurta roolia ja sitä kautta ponnahduslautaa rahakkaampiin seuroihin. Näin tehtiin Tähtiselle viime keväänä, ja näin varmaan tehdään taas jollekin muulle tänä keväänä. Huono homma vaan on, että Ässillä ei ole tuon lisäksi tarjota mitään, mitä kuka tahansa muukin seura ei voisi tarjota. Ja tuokin houkuttaa vain peruspelaajia, ei huippuja. Kenties joku merkitys voisi olla hyvällä joukkueen maineella, mutta sellaisen kehittämiseen Ässillä menee vielä aika monta vuotta. Valitettava totuus tällä hetkellä on, että Ässät eivät pysty pitämään huipuksi kasvavaa pelaajaa itsellään kuin korkeintaan yhden kauden ja ihan pelkästään siksi, ettei pystytä tarjoamaan riittävän korkeaa palkkaa. Tähän kaatunee esim. Lankun jatkomahdollisuudet Ässissä.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Raumalla ollaan kiinnitetty huomiota siihen, että Tähtisen faijan firma on pojan siirron jälkeen tehnyt paljon hommia Rauman suunnalla, Lukkoa lähellä oleville firmoille. Oliskohan Markulle vihjaistu että saisi isukkikin hyviä hommia, jos tulee Lukkoon? Tämä voisi olla myös yksi osatekijä siihen, miksei Tähtinen lähtenyt Ruotsiin eikä Ouluun. (Isomalla palkalla)

Nämä ovat siis vain omia huomioitani ja päätelmiäni, mutta yhteys saattaa löytyä.. Mutta mikäs siinä on Raumalle lähtiessä isälläkään, leveämmän leivän perässä tietysti ;)
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti wild wild west
Raumalla ollaan kiinnitetty huomiota siihen, että Tähtisen faijan firma on pojan siirron jälkeen tehnyt paljon hommia Rauman suunnalla, Lukkoa lähellä oleville firmoille. Oliskohan Markulle vihjaistu että saisi isukkikin hyviä hommia, jos tulee Lukkoon? Tämä voisi olla myös yksi osatekijä siihen, miksei Tähtinen lähtenyt Ruotsiin eikä Ouluun. (Isomalla palkalla)

Nämä ovat siis vain omia huomioitani ja päätelmiäni, mutta yhteys saattaa löytyä.. Mutta mikäs siinä on Raumalle lähtiessä isälläkään, leveämmän leivän perässä tietysti ;)
Satakunta on kuitenkin pieni alue tehdä tällaisia hommia. Lisäksi Ilmastointi Salminen taitaa viedä isomman osan Porin alueen keikoista. Kilpailu ainakin on kovaa...

TVO:n tuleva uusi yksikkö taitaa olla niin iso homma että sitä varten isä-Tähtinenkin koittaa pedata suhteita valmiiksi.

Katsos w.w.w. firman kotisivut niin huomaat että kyseessä on kuitenkin melko iso yritys jonka toimialue ulottuu Satakunnan ulkopuolellekin.
 
Viimeksi muokattu:

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Enpä tiedä

Tykki oli sitä mieltä, että Tähtistä voisi verrata teollisuuden päällikkötason henkilöihin. Ei voi.

Jos Outokummusta lähtee päällikkötason henkilö, sinne otetaan uusi yhtä pätevä henkilö tilalle. Jos Ässistä lähtee Tähtinen, ei mistään saada tilalle oman kylän maajoukkuepelaajaa. Tästä voisi vääntää maailman tappiin, mutta tästä kai ollaan samaa tai eri mieltä eikä se painimisesta parane.

Tykki oli myös sitä mieltä, että muille pelaajille oli vain eduksi kun Tähtinen lähti. Tulee lisää peliaikaa sun muuta. Onhan se kyllä niinkin, mutta eikö sitten olisi parasta pelata kahdella ketjulla tai ehkä yhdellä? Tulisi peliaikaa ja näyttöpaikkoja todella paljon. Jos Tähtinen lähtee ja yleisötulot laskevat, ei joukkueella ehkä ole tarjota yhtä hyvää sopimusta mahdollisesti ensi kaudeksi jääville pelaajille.

Tämä ei ole sodanjulistus Tykille. Tykkillä on mielestäni erittäin asiantuntevia kommentteja. Tuntuu vain että ajattelemme tästä asiasta hieman eri tavalla. Otettakoon huomioon, etten tajua mitään markkinoinnista tai taloudesta.
 

ventilated

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT,FC Barcelona, AS Roma,Pittsburgh Penguins
Tähtinen

Se oli hyvä valinta Tähtiseltä,tottakai mies pelaa siellä missä saa eniten rahaa....yksinkertaista eikö totta?
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Markku heitä voltti

Eipä tuolla siirrolla ole ollut suurta pelillistä vaikutusta. Ehkä korkeintaan muutokset ovat menneet positiivisempaan suuntaan. Nyt hyökkäyspäässä ratkaisut tehdään suoraviivaisemmin eikä kukaan yritä turhia kikkoja, kun pitäisi syöttää tai laukaista. Ja esimerkiksi Fandul ja Korpisalo ovat löytäneet aivan uuden vaihteen Tähtisen lähdön jälkeen.

Mitä Lukko on siirrosta hyötynyt? Mielestäni ei juuri mitään. Tehottomuus on sielläkin jatkunut, eikä Markku tosiaankaan ole tuonut siihen osastoon helpotusta.
Mielestäni tässä vaiheessa Markku Tähtinen on ollut floppi-hankinta Lukolle. Markku on pelannut 7 peliä kettupaidoissa tehden niissä tehot 0+2! Ei kuulosta maajoukkuemiehen saati sitten siirtomarkkinoiden kuumimman pelaajan pisteiltä,josta muutamat SM-liigajoukkeet maksaisivat melkeinpä mitä vain.

Muutenki ihmetyttää, että mies joka on tekee noin 30 pistettä kaudessa saa ensi kaudesta noin 150000 euroa, joka on suomalaispelaajien parhaita palkkoja SM-liigassa. Mutta tässä kiteytyy taas erään NHL-pelaajan lausahdus: "Se ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa".
 

Mato

Jäsen
Suosikkijoukkue
RTK
Mistäs lippuja?

Kyselisin vaa arvon Porilaisilta et, mistä noita lippuja voi ostaa ennakkoon,lähinnä kiinnostaa tuo ens torstain peli.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Liput

Lippuja saat Lippupalvelusta..

Tervetuloa Isonmäen huumaan !!! =D
 
Rauman Lippupalvelu:

Taisin asiasta mainitakin Ässät-Lukko-ketjussa, mutta:

Raumallahan lippupalvelu sijaitsee Valtakadulla RPR-Recordsissa, joten ei muuta kun sinne vaan ostamaan liput kauden viimeiseen derbyyn!
 
Ei lippuja Raumalta!

Porilaiset ja Tamperelaiset ovat omalaatuisia, todettiin lippupalvelussa. Nämä ovat ainoat liigapaikkakunnat, jotka eivät ole lippupalvelussa mukana. Liput pitää siis ostaa Porista, tai varata ennakkoon Ässien toimistolta.

Mun 4-henkisellä seurueella on nyt paikat D-Katsomosta(sry Näkkäri =(
 

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
On se kumma että ässä fanit jaksavat/viitsivät tähtistä haukkua. Ennen lukkoon siirymistä Tähtinen oli niiiin hyvä jätkä ja kova pelimies, ja nyt täysi paska.
Jos esim. Toke olisi siirtynyt ässiin, en kyllä häntä haukkuisi, vaan toivoisin Torkille hyvää jatkoa ja onnistumisia jopa ässä paidassa.
PS. Mukavaa seurata kuinka ässä fanaatikot toivovat lukon jäävän playoffien ulkopuolelle, mutta ässä joukkue on lukkoa sinne auttamassa kun johtavat hifkiä vastaan jo 2-0.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti Pluton
Jos esim. Toke olisi siirtynyt ässiin, en kyllä häntä haukkuisi, vaan toivoisin Torkille hyvää jatkoa ja onnistumisia jopa ässä paidassa.
Aivan turhaa jeesustelua. Jos Torkki (tai Saarela) olisi siirtynyt Ässiin olisi vastaava keskustelu menossa eri otsikoilla ja eri suunnalta tulevilla kuittailuilla.

Toivoisinkin että Ässät joskus tekisivät vastaavan kaappauksen, tosin sille erolla että hankittu kaveri jatkaisi samalla tasolla ja siirto tapahtuisi ilman siirtokorvauksia.
 
Re: Ei lippuja Raumalta!

Viestin lähetti Lakaisija
Porilaiset ja Tamperelaiset ovat omalaatuisia, todettiin lippupalvelussa.

Omalaatuisia tai ei, niin Porissa säästetään tällä kaudella kaikessa mahdollisessa. Lippupalvelu veloittaa ekstraa siitä palvelusta, että sen kautta myytäisiin Ässä-lippuja myös Porin ulkopuolella. Ilmeisesti ulkopaikkakuntalaisten ei ole laskettu olevan niin innokkaita tikettien ostajia, että Lippupalvelun lasku saataisiin niillä rahoilla maksettua.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Ei lippuja Raumalta!

Viestin lähetti Lakaisija
Porilaiset ja Tamperelaiset ovat omalaatuisia, todettiin lippupalvelussa. Nämä ovat ainoat liigapaikkakunnat, jotka eivät ole lippupalvelussa mukana.(

Ei varmasti pidä paikkaansa. Ässien liput on lippupalvelussa aivan saletisti! Outoa, ettei raumalla tätä tiedetä. Tampereen joukkueet ovat muistaakseni molemmat Lippupisteen alaisia.
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Juu, saletisti Ässien liput ovat lippupalvelussa, mutta eivät maanlaajuisesti, vaan ainoastaan Porissa. Tuossa porin_karhun viestissähän se jo seisoo oikein selityksen kera. Mitäpä sitä kovia maksuja makselemaan siitä hyvästä, että pari hassua raumalaista pystyisi muutaman kerran vuodessa ostamaan lippunsa Isomäkeen kotikylästään. Ehkä Ässätkin siirtyy maanlaajuiseen palveluun sitten joskus, kun meillä on yhtä paljon rahaa kuin Lukolla.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Pata
Juu, saletisti Ässien liput ovat lippupalvelussa, mutta eivät maanlaajuisesti, vaan ainoastaan Porissa. Tuossa porin_karhun viestissähän se jo seisoo oikein selityksen kera. .

Aivan oikein, väsynyt Näkkäri ei tajunnut aamutuimaan selvää suomen kieltä!
 
Tähtönen katosi Isomäen pukukopista 29. tammikuuta. Ässät pelasi sen jälkeen 14 liigaottelua. Ellen ihan väärin ole laskenut, jäi niistä takataskuun 15 pistettä maalierolla 29-31. Lisäksi Ässät sai kassaansa melkoisen kasan riihikuivaa.

Tähtönen liittyi Lukon kokoonpanoon seuraavana päivänä. Ketunpojat pelasivat sen jälkeen 13 ottelua ja keräsivät niistä yhteensä 12 pistettä. Maalieroksi kyseiseltä ajanjaksolta kertyi 25-33. Lisäksi Lukko menetti ostoksiensa muodossa helvetillisen määrän rahaa.

Siirron merkityksestä en tiedä, mutta Markun kuulumiset olisi mukavaa saada tietoonsa.

EDIT: Laskuvirheet mahdollisia. Heti löytyi yksi.
 
Viimeksi muokattu:

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Minun piti rekisteröityä tänne jo syksyllä -02. Syynä oli ettei Markku Tähtistä valittu maajoukkueeseen. Rekisteröityminen jäi kuitenkin tekemättä , koska keksimäni hieno käyttäjätunnus oli varattu ja Tähtinen pääsi maajoukkueeseen.

Rekisteröidyin vihdoin joulukuussa. Suunnitelin itselleni signaturea "Tähtinen on kuningas".

Tähtinen lähdettyä vitutti paljon. Suunnittelin itselleni signaturea "Sean Cagnon tiesi paremmin".

Nyt ei harmita enää. Ässissä puhaltavat uudet tuulet. Omakin innostus kiekkoon on palannut menneiden vuosien tasolle.
 

machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tottenham Hotspurs, Barca
Ei varmasti pidä paikkaansa. Ässien liput on lippupalvelussa aivan saletisti! Outoa, ettei raumalla tätä tiedetä. Tampereen joukkueet ovat muistaakseni molemmat Lippupisteen alaisia.

Ollaan sitä olevinaan viisasta kun on katsonut omasta lipusta, että lukeehan siinä lippupalvelu.
Lippuja saa porin lippupalvelun toimipisteestä, ei muualta.
Etäpisteistä niitä ei todellakaan saa.. naurettavaa touhua se kyllä on porilaisilta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös