Markku Tähtinen

  • 107 258
  • 469

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Diver
....Uskommeko tätä uutista. Toivotaan että voimme luottaa Heikkilän sanaan ? Vai agentitko tässä on syyllisiä ?

Haluaisin, mutta en. No pian tämän näkee.

Edit: Eikös nyt olisi sen homman paikka mitä silloin joskus kehiteltiin. Eikös olisikin ?
 
Viimeksi muokattu:

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin paljon me teihin luotettiin (YÖ)

kai muistat sen, kun ensi kerran kohtasin sut
kaikki vannottiin, luvattiin ja suunniteltiin
suurin silmin niin me kauaksi katsottiin
eikä uskottu että joskus kävisi niin

että tiemme näin kulkisi toisiaan päin
mä luulin että tie ei meille liian kapea oo

niin, maailma muuttuu niin
vaikken uskonut että muuttuu usko ihmisiin
ja yksin jäin, keskelle kaikkea jäin
poissa ystävyys, vain tyhjyys käsissäin

ja kanssa tyhjyyden, katkerien kyynelten
me hyvästeltiin ja kaikki kaunis poissa on

niin paljon me teihin luotettiin,
uskottiin ja rakastettiin
ja kun mä selkäni käänsin pois
iskit puukon mun unelmiin
niin paljon me teihin luotettiin
kanssas kyyneleet vaihdettiin
kai joku pyyhki puukon sun matkallas
jonka iskit mun unelmiin

niin, maailma muuttuu niin
vaikka pahalta tuntui, se kaikki mennyttä on
ja helpompaa, meille kaikille helpompaa
on kun erottiin ja voin kaiken unohtaa

ja sylini on sulle avoinna kuin silloinkin
kun ensi kerran kauan sitten kohdattiin




Joo, kyllä tässä pikkuhiljaa on vain alettava hyväksyä tosiasiat. Tähtiselle toivotan hyvää jatkoa. Mielellään niin hyvää loppukautta, että joku voisi varata NHL:ään kesällä ja tarjota samantien sopimusta... Jäisi tuo synkkä Lukko-aika lyhyeksi...

Heikkilä kertoi Satakunnan Radiossa Ässien tarjonneen yli 100 000 €, mikä oli jo yli Ässien kipukynnyksen. Tähtisen agentti oli vain todennut, ettei sillä tarjouksella päästä vielä edes mitalisijoille...
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näkemys

Näkisin Maken siirtymisen vähän eri tavalla kuin moni muu. Totta kai harmittaa, kun yksi ensi kauden pääkulmakivistä on menetetty. Sen sijaan ei sillä ole merkitystä, missä pelaa, kun ei pelaa Ässissä. Tietysti Lukko on yksi Ässien päävastustajia myös ensi kaudella ja Tähtinen siellä saattaa hankaloittaa Ässien asemaa tai sitten sisuuntunut Ässä-pakka pyyhkii jäätä Lukolla ja Lukko-Tähtisellä. Näin esim. kävi kun Vellu aikoinaan loikkasi Jokereihin, oli muuten aikanaan paljon kovempi juttu kuin tämä nyt.

Kuka sitten on tapauksen konna? Mielestäni ei kukaan. Aika harva meistä ohittaa olankohautuksella mahdollisuuden 40-50%:n palkankorotukseen. Varsinkin, jos uuden palkantarjoaja on vakavarainen yritys, nykyinen taas on vasta pyrkimässä vakavaraiseksi. Lukko on tässä tapauksessa arvioinut Tähtisen 15 kuukauden palveluksen käyväksi hinnaksi kaikkiaan yli 200 000 Euroa, josta Ässien kassaan kolahtaa siirtokorvauksena ja säästyneinä palkkakuluina melkein puolet. Ei ihan huono diili siihen verrattuna, että oltaisiin nähty haluton peluri kauden loppuun asti rivissä ja sen jälkeen esim. Ruotsissa. Jolloin ei olisi siis saatu mitään. Se lienee myös selvää, että Lukko ei rahoita tätä kautta pelkästään puhtailla kiekkotoiminnan tuloilla, vaan pelissä lienee myös Lukon tai sen läheisyhteisöjen omistusten tuottamaa rahaa. Tässä ei ole sinällään mitään uutta tai erityisen pahaa, rahalla saa ja hevosella pääsee. Salonojan Jussi taitaa sponssata Bluesia vähän samalla tavalla.

Lisäksi pitää kuitenkin muistaa, että Make ei pystynyt tällä kaudella kuitenkaan vielä kantamaan Ässiä kuin hetkittäin. Eli Aniksen näkövinkkelistä ajatus lienee mennyt jotenkin niin, että Maken tulee kehittyä ensi kaudeksi huomattavasti, itse asiassa enemmän kuin kehitystä tapahtui viime kaudesta tähän kauteen, tai Ässien pitää hankkia päävastuunkantaja, vaikka Tähtinen jäisikin. Eli, resurssit huomioon ottaen, voin tarjota Makelle kohtuullista palkankorotusta, mutta en toisaalta kuuta taivaalta. Anis lupasi 100 000 Euroa, mikä oli itse asiassa täsmälleen sama summa, jota allekirjoittanut haarukoi kuukausi sitten Tähtisen järkeväksi palkkatasoksi. Lukko nokitti ja homma sillä selvä.

Sitten tulevaisuutta. Luulen, että monen Ässä-fanin tuska helpottaa merkittävästi, jos jostakin löytyisi pelaaja, joka takoo ensi kaudella esim. 60 pinnaa Ässä-paidassa. Ja vaikka vielä niin, että Hakanen ottaa Tähtisen nykyisen roolin ikäänkuin kakkossentterinä. Tähtisen jäädessä, Ässillä olisi ollut varaa sijoittaa ulkomaalaiseen hyökkääjään tai hyökkääjiin jotakin 150 000 – 200 000 Euron välissä riippuen siitä millä hinnalla saadaan sopimuksia nykyrungon kanssa ja toisaalta hankitaanko uusia vahvistuksia muualle rosteriin. Tällä hetkellä onkin sitten 250 000 – 300 000 Euroa, sillä voi liikkua jo hyvinkin kovat nimet. Olleellista on jälleen kerran vaan se, että otetaan vaikka sitten vain yksi eikä kolme huonoa. Nykyrunko on kuitenkin suht tasokas ja kehittyy Toivolan koulussa lisää kesän aikana.

Edelleen en kannata ajatusta mistään Juudas-lakanoista. Muistellaan viime kevättä. Ässien tilanne oli paljon huonompi kuin nyt. Kuka teki ensimmäisenä sopimuksen? Oliko se M. Tähtinen? Oliko M. Tähtisellä parempi tarjous esim. Tepsistä? Oliko Ässillä valmentajaa, kun M. Tähtinen teki sopimuksen? Eli Make auttoi jo kerran kriittisellä hetkellä kasvattajaseuraansa. Lisäksi Make on nyt 24-vuotias, pelaa siis ensi kauden Lukossa ja lähtee sen jälkeen todennäköisesti ulkomaille muutamaksi vuodeksi. Kolmikymppisenä alkaa olla paluunaika, pidetään välit kunnossa ja Ässät napsii ilmaiseksi toivottavasti todelliseksi pelimieheksi kehittyneen oman kasvatin. Tuli se Vellukin takaisin Jokereista.

Juuri kuului mielenkiintoista. Saattaa aika moni leuka niin sanotusti loksahtaa. Mahdollisesti jopa perjantaina tai sitten keväämmällä. Katsotaan ilmestyykö jotakin vaikka huhuketjuun.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin kyllä uskon että porilainen yleisö jonkun muistutuksen asiasta antaa. Vihellyskonsertti on aivan varmasti taattu asiasta. Sen tiedän että itse olen viheltämässä. Vaikka tämä olisi kuinka järkiperäisillä syillä selitetty niin ei sitä minun päähäni kukaan voi takoa järjelliseksi asiaksi. Liikaa tunnetta. Vero onko tiedossa parempaa kuin yv (katso jos et huomannut, vastaa edes vihjaten :)
 

Morning star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vetää oikeastaan melko lailla sanattomaksi tämä siirto.
Pidempi itkuvirsi on luettavissa tuolta sm-liigan tähtis-ketjusta,mutta yhden asian "sanon" tännekin:minun puolestani tähtisen ei tarvitse enää ikinä ässiin takaisin tulla,esim. wesslin on huomattavasti parempi joukkuepelaaja.
 
Hallilta tarttui takaraivoon taas lisää antipatioita Tähtistä kohtaan, vaikka Markun ratkaisua kuinka yrittäisi ajatella järkiperäisenä sellaisena. Vero kirjoittaa kyllä asiaa, mutta tämä tieto ei juuri mieltä lämmitä:

Ässät ei pistänyt Tähtistä myyntiin, vaan Markku nimenomaan halusi itse pois ja signaali tuli hänen suunnastaan. Hyörinä ja kohina Tähtisen ympärillä alkoi jo vuodenvaihteen tienoilla, ja kyllähän sen peliotteistakin huomasi. Turhaa riveissä on pitää pelaajaa, jota patapaita ei enää kiinnosta paskan vertaa.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
...hyväksyminen...?!?

Kahden yön yli nukuttuani pystyn pitkin hampain jotenkuten hyväksymään ja perustelemaan itselleni Tähtisen loikkauksen vihulaisen kusenkeltaiseen leiriin. Jos todella on näin että Anis tarjosi 100 k€ ja Santala lähes tuplasi tarjouksen, niin kuka meistä pystyy rehellisesti sanomaan ettei ottaisi tuollaista palkankorotusta vastaan. Se ei kuitenkaan muuta sitä asiaa että 27.2. Tähtinen pitää ehdottomasti ottaa erikoistervehdyksin vastaan hänen saapuessa Isonmäen helvettiin, siinä suhteessa olen erittäin eri mieltä kuin vero, Juudaslakanat kuuluvat kehiin, edes 'teatterin vuoksi' jos ei muuten.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Re: Näkemys

Viestin lähetti vero

Juuri kuului mielenkiintoista. Saattaa aika moni leuka niin sanotusti loksahtaa. Mahdollisesti jopa perjantaina tai sitten keväämmällä. Katsotaan ilmestyykö jotakin vaikka huhuketjuun.

Pystyisikö vero hieman valottamaan tuota mielenkiintoista juttua?
Onko kysymyksessä kenties uusi pelaaja, jatkosopimus, vai jonkun lähtö? Ja onko tuo kenties toteutumassa tänään?
 

Jokke

Jäsen
Sanamuodosta päätellen on pakko olla jotain positiivista, eli joku tulee, joku on tehnyt jatkosopparin tai tulee hyvä vaihtokauppa. :) Tässä tilanteessa mistään muusta ei leuka loksahtaisi, vaikka sitten tulisi ilmoitus, että Peltonen, Wesslin ja Langkow vaihtavat seuraa, silti leuka ei loksahtaisi.

Minulle riittäisi vaikka Wesslinin ja Peltosen jatkosopparit piristämään vähän viikonloppua.

Onkohan korpille tarjottu jatkomahdollisuutta? ;)
 

Morning star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Jokke

Onkohan korpille tarjottu jatkomahdollisuutta? ;)

En nyt ota sen tarkemmin kantaa korpin mahdolliseen sopimukseen,mutta sen verran tarvitsee sanoa,että vaikka joskus itsekin olen syyllistynyt jarkan mollaamiseen,arvostus miestä kohtaan on tässä tähtistapauksessakin noussut.Korpisalo on mies,joka kantaa ylpeänä patapaitaa,toisin kuin esim. markku "mikkihiiri" tähtinen.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niin se maailma muuttuu...

Vielä muutama päivä sitten suurin osa Ässä-faneista halusi pitää Markku Tähtisen joukkueessaan hinnalla millä hyvänsä, nyt hän on samojen henkilöiden mielestä rahanahne paska joka pelaa kuin neiti. Ymmärrän hyvin fanien tunteet Tähtistä kohtaan ja ajattelisin varmasti itsekin samalla tavalla jos olisin Ässä-fani. Mutta taustalla on varmasti paljon muutakin kuin se, että Markku Tähtinen on Juudas joka jätti Ässät ja siirtyi Lukkoon. Eniten varmaankin katkeruutta ja kateutta, koska...

1) M.Tähtinen oli Ässien ensimmäinen todellinen ilonpilkahdus vuosikausiin, henkilö joka sai osakseen paljon positiivista julkisuutta ja pääsi maajoukkueeseen nimenomaan Ässistä.

2) Ässät ei ole ollut pudotuspeleissä viiteen vuoteen. Nyt kun vihdoinkin alkoi vahänkin näkyä valoa tunnelin päässä niin joukkueen paras pelaaja lähtee kesken kauden Lukkoon ja saa monet fanit ajattelemaan, että tätäkö tämä taas on.

3) Rakkaimpaan viholliseen eli Lukkoon näyttää olevan kova halu monella muullakin huippupelaajalla kuin Tähtisellä (esim. Kron, Cisar) Onhan se kamalaa kun rakkain vihollinen hankkii NHL-tasoisia vahvistuksia ja oma seura ei edes haikaile sen tasoisten vahvistuksien perään...kateuden makua.

Ja huomautan vielä etten tarkoita tällä viestillä sitä, että Lukko voittaa varmasti mestaruuden tai että Ässät on ihan perseestä. Tosiasia vaan tällä hetkellä on, että Ässät ei joukkueena kiinnosta huippupelaajia, toisin kuin Lukko. Ja kyllä minäkin silti fanaattisena Lukon kannattajana toivon että Ässät menestyy hyvin, kunhan vaan pysyy Lukon alapuolella.
 

JanJ

Jäsen
Re: Niin se maailma muuttuu...

Viestin lähetti Johto
Onhan se kamalaa kun rakkain vihollinen hankkii NHL-tasoisia vahvistuksia ja oma seura ei edes haikaile sen tasoisten vahvistuksien perään...kateuden makua.
Muuten hyvästä kirjoituksesta meni taas maku, kun pikkuvelisyndrooma nosti päänsä. OK, tiedän että raviradan, lentokentän, synnytyssairaalan ja jääkiekkoperinteiden puuttuminen rassaa. Mutta ei sillä kannata jokaista viestiä pilata. Nyt kirjoituksestasi meni täysin maku.

Voi olla siellä kateuden tyyssijassa vaikeaa tajuta, mutta kun Ässäfanit haukkuvat Tähtistä, se tulee tunteella. Ei siksi että joku olisi kateellinen Lukolle. Huoh, mitä tästä jauhamaan. Paska mikä paska.
 
Re: Re: Niin se maailma muuttuu...

Viestin lähetti JanJ
OK, tiedän että raviradan, lentokentän, synnytyssairaalan ja jääkiekkoperinteiden puuttuminen rassaa. Mutta ei sillä kannata jokaista viestiä pilata. Nyt kirjoituksestasi meni täysin maku.

Nyt meni sinunkin kirjoituksesta maku. Synnytyssairaalan puuttuminen vituttaa, ravirataa ei tarvita ja lentokenttä on siellä pohosessa, mutta sanot, että Raumalta puuttuvat jääkiekkoperinteet? Haluaisin kuulla, että miten 67 vuotiaalta seuralta, joka on tahkonnut pääsarjassakin n. 50 vuotta, voi puuttua jääkiekkoperinteet.

Jos viittaat jääkiekkoperinteiden puuttumisella tapaus Tähtiseen, niin voisin yhtä hyvin sanoa, että Porista puuttuu jääkiekkoperinteet, koska Mölli siirtyi sinne 60-luvulla. Muutenkin Lukosta on tainnut siirtyä Poriin enemmän pelaajia kuin Porista Raumalle. Olen tähän asti pitänyt kirjoituksiasi asiallisina, muutama provoilua lukuunottamatta ja pidän vastakin, kunhan kerrot miten raumalta puuttuu jääkiekkoperinteet??
 
Viimeksi muokattu:

ÄssÄ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sopimuksen pituus?

Mikä todellisuudessa on Tähtisen sopimuksen pituus? Aho kertoi eilen radiossa, että Heikkilän mukaan sopimus kattaa tämän ja kaksi seuraavaa kautta. Heikkilä oli ihmetellyt, miksi julkisuudessa on puhuttu vain ensikaudesta.
Eilen Ässät-Saipa ottelun erätauolla Ässien puheenjohtaja kertoi, että tavoite on nyt saada nopeasti avainpelaajien kanssa sopimus ensikaudeksi ja luetteli nimiä: Peltonen, Korpisalo, Wesslin...
Korpisalo oli eilen kentän kunkku ja minulla ei ole mitään sitä vastaan, että mies pelaisi vaikka seuraavat 5 kautta patapaidassa. Korpisalon arvostus nousi taas silmissäni monta askelmaa tämän Tähtis-siirron takia. Korpisalo kantaa ylpeänä patapaitaa, vaikka Jokerit yritti aikoinaan houkutella isolla rahalla.
Juuri sellaisia pelaajia tarvitaan, jotka ovat ylpeitä padasta rinnassaan.
 

JanJ

Jäsen
Re: Re: Re: Niin se maailma muuttuu...

Viestin lähetti Lakaisija
Haluaisin kuulla, että miten 67 vuotiaalta seuralta, joka on tahkonnut pääsarjassakin n. 50 vuotta, voi puuttua jääkiekkoperinteet.
Mestaruudet piti varmaan sanoa. Joskus kiehuu yli.

Ässäfanit elää nyt herkkää aikaa.
 
Re: Re: Re: Re: Niin se maailma muuttuu...

Viestin lähetti JanJ
Mestaruudet piti varmaan sanoa. Joskus kiehuu yli.

Ässäfanit elää nyt herkkää aikaa.

Joo, saat anteeksi =)
Mutta ei meiltä mestaruudetkaan "puutu", onhan meillä se yksi sieltä kultaiselta 60-luvulta...

Ja ymmärrän kyllä ässäfanien tuskan ja sen, että tunteet vieläkin ovat pinnassa, mutta ei tarvitsisi silti ruveta vittuilemaan Rauman kaupungin pienuudesta, synnytysosaston puuttumista jne. Sillä tämä on kuitenkin koti, kaikesta paskuudestaan huolimatta.

Uskokaa tai älkää, mutta itsenikin on vaikea hyväksyä Tähtinen Lukko-paidassa, onhan niitä toki ennenkin porilaisia raumalle tullut, mutta toi tapaus tähtinen on kyllä vaikeampi sulateltava kuin esim. Jokke Heinänen....

Noihin mestaruuksiin vielä sen verran, että nykyajan Helsinki-Tampere-Turku-liigassa ei mestaruudet pieniin paikkoihin tule, joten tuo 63 vuosi on meille todella tärkeä.

Toiveissani olisi tietysti finaali Lukko-Ässät, ehkä meilläkin on mahdollisuudet jos kerhokin on päässyt noin pitkälle...

Ja vielä kerran, tsemppiä sinne Poriin ja anteeksi, että vietiin Tähtinen =(
Se vituttaa itseänikin, mutta sitten taas toisaalta....
 

JanJ

Jäsen
Re: Re: Re: Re: Re: Niin se maailma muuttuu...

Viestin lähetti Lakaisija
Sillä tämä on kuitenkin koti, kaikesta paskuudestaan huolimatta.
On on, ja pahoitteluni.
Koin sen sun juttusi iskuna vyön alle (älä lyö lyötyä...) ja pitihän mun kampittaa heti.

Ei Rauma niin paha paikka ole mitä kuvitellaan. Tiedän.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Sopimuksen pituus?

Viestin lähetti ÄssÄ
Mikä todellisuudessa on Tähtisen sopimuksen pituus? Aho kertoi eilen radiossa, että Heikkilän mukaan sopimus kattaa tämän ja kaksi seuraavaa kautta. Heikkilä oli ihmetellyt, miksi julkisuudessa on puhuttu vain ensikaudesta.
Eilen Ässät-Saipa ottelun erätauolla Ässien puheenjohtaja kertoi, että tavoite on nyt saada nopeasti avainpelaajien kanssa sopimus ensikaudeksi ja luetteli nimiä: Peltonen, Korpisalo, Wesslin...
Korpisalo oli eilen kentän kunkku ja minulla ei ole mitään sitä vastaan, että mies pelaisi vaikka seuraavat 5 kautta patapaidassa. Korpisalon arvostus nousi taas silmissäni monta askelmaa tämän Tähtis-siirron takia. Korpisalo kantaa ylpeänä patapaitaa, vaikka Jokerit yritti aikoinaan houkutella isolla rahalla.
Juuri sellaisia pelaajia tarvitaan, jotka ovat ylpeitä padasta rinnassaan.

Ei helvetti, jos Korpisalon sopimusta jatketaan, niin vituiksi menee taas koko systeemi.Eikö nyt jo voida unohtaa vanhat meriitit ja valitaan pelitaidoiltaan parhaat miehet mukaan.
Jos ja kun Jarin avut joukkueelle ovat henkisellä puolella, niin eikö hänet kannattaisi palkata penkin taakse tsemppaamaan (apuvalmentajaksi), ennekuin viemään jonkun mahdollisen maalintekijän paikan kentältä.
Näillä keskinkertaisten(jopa huonojen) pelaajien palkoilla (Tuominen,Korpisalo ja Fandul)saisi varmasti ainakin yhden todella megaluokan pelimannin joka pystyisi omalla panoksellaan ratkaisemaan otteluita Ässille.
Ei muistelemalla menneitä nousta Play off joukkueeksi, vaan pelaamalla parhailla mahdollisilla pelaajilla !!!!!
 

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottavasti Korpisalo tajuaa itse lopettaa uransa. Ei sitten mitenkään pysty ymmärtämään jos Korpisalo saa jatkosopimuksen. Ässät ei tule menemään playoffeihin niin kauan kuin Korpisalo pelaa Ässien ykkös tai kakkosketjussa.
Fandulin voisi pistää LuKiin ja Tuomisen ässien ykkösketjuun.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Niin se maailma muuttuu...

Viestin lähetti Johto

3) Rakkaimpaan viholliseen eli Lukkoon näyttää olevan kova halu monella muullakin huippupelaajalla kuin Tähtisellä (esim. Kron, Cisar) Onhan se kamalaa kun rakkain vihollinen hankkii NHL-tasoisia vahvistuksia ja oma seura ei edes haikaile sen tasoisten vahvistuksien perään...kateuden makua.

Tähän voisin ottaa kantaa, täysin puoleettomana henkilönä. Ymmärrän toki, että kun Lukon palstallakin nimitetään toisia homoiksi(terveisiä eräälle 2003-rekisteröityneelle kirjoittajalle) ja muutenkin uhotaan(terveisiä eräälle toiselle 2003-rekisteröityneelle kirjoittajalle) niin täälläkin aletaan "riehumaan". Mutta semmonen pieni pointteri tähän kohtaan, että vaikka Kron ilmiselvästi hyvä pelaaja onkin, ei hän enää taida olla NHL-tasoa. Ei ainakaan kelvannut kenellekään. Sama koskee Cisaria. Tämä seikka ei poista sitä faktaa, että ko. herrat pelaavat hyvin ja Lukko on tällä hetkellä kovaa vauhtia matkalla pleijareihin.

Itse ymmärrä hyvin suhtaumisen Tähtistä kohtaan muuttuneen. Vrt. Ville Peltonen. Kyllä mekin oltiin(ollaan) aika närkästyneitä.

Ja vielä yksi juttu, jos Tähtinen olisi vakavissaan halunnut maajoukkueeseen, hän olisi mennyt Jokereihin. Sieltähän Ara ottaa suurimman osan pelaajistaan.. Eli, AC/DC:ta lainaten: Money Talks!
 

Holkkipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
jos kaikki olisi ollut hyvin...

Viestin lähetti porin_karhu
Hallilta tarttui takaraivoon taas lisää antipatioita Tähtistä kohtaan, vaikka Markun ratkaisua kuinka yrittäisi ajatella järkiperäisenä sellaisena. Vero kirjoittaa kyllä asiaa, mutta tämä tieto ei juuri mieltä lämmitä:

Ässät ei pistänyt Tähtistä myyntiin, vaan Markku nimenomaan halusi itse pois ja signaali tuli hänen suunnastaan. Hyörinä ja kohina Tähtisen ympärillä alkoi jo vuodenvaihteen tienoilla, ja kyllähän sen peliotteistakin huomasi. Turhaa riveissä on pitää pelaajaa, jota patapaita ei enää kiinnosta paskan vertaa.

Uskon että jos Ässien organisaatio olisi vähemmän mätä ja talousasiat paremmalla mallilla, niin Tähtinen olisi jatkanut
Porissa. Ei tällaisen huippulupaavan kaverin kannata montaa
vuotta kitua pesässä, jonka tulevaisuudesta ei osaa paljoa ennustaa. Hän on lienee riittävästi seurannut Heikkilä&co:n
(joiden niskaan tämä paska kuuluisi kaataa) touhuja.
Väitän että raha ei ratkaissut tätä siirtoa, eikä minua sitten kiinnosta mitä Ati kertoi jonkun maksaneen.
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Niin se maailma muuttuu...

Viestin lähetti JanJ
On on, ja pahoitteluni.
Koin sen sun juttusi iskuna vyön alle (älä lyö lyötyä...) ja pitihän mun kampittaa heti.

Ei Rauma niin paha paikka ole mitä kuvitellaan. Tiedän.

Eikä ole Porikaan, kauniita merenranta kaupunkeja milestäni molemmat, lisäksi molemmissa on paskalle haiseva tehdas =)

No joo meni vähän off-topiciksi, aiheesta vielä sen verran, että alkaa näköjään tää kohu laantua, saa nähdä sitte 27.2 mite käy.
Kyllä Ässät ensi kaudella taas tulee ja uusia lupaavia pelaajia kehittyy jatkuvasti.Saas nähä pelaako Masi Marjamäki ensi kaudella liigaa ässissä?
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Holkkipolvi se vaan väittää, eikä halua uskoa tosiasioita.. Holkkipolvi saa toki väittää mitä haluaa ja onhan se kiva uskoa omia kuvitelmiaan mieluummin kuin todistettuja totuuksia. En nyt jälleen kerran jaksa niitä toistaa, kun Holkkipolvi ei kuitenkaan mua usko :(

Jes, mut henkilökohtaisesti pystyn jo markku-jupakkan suhteen olemaan aika rauhassa. Esim. Wesslin on nostanut kiekollista profiiliaan huomattavasti siirron jälkeen ja Fandul tarjoili TPS- pelissä Samulle maalipaikkoja hienosti. markun lavasta kiekko irtoili liian tahmeasti ja Samu on jälleen löytänyt pelillisen tasonsa, jossa on piirteitä seuraavasta supertähdestä ehkä markkuakin enemmän.
 

zizou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Niin se maailma muuttuu...

Viestin lähetti JanJ
Muuten hyvästä kirjoituksesta meni taas maku, kun pikkuvelisyndrooma nosti päänsä. OK, tiedän että raviradan, lentokentän, synnytyssairaalan ja jääkiekkoperinteiden puuttuminen rassaa. Mutta ei sillä kannata jokaista viestiä pilata. Nyt kirjoituksestasi meni täysin maku.

Mielenkiintoisen myllyn aiheutti tämä siirto länsirannikolla. Osoitus todellisesta kiekkokulttuurista.

JanJ mainitsi "pikkuvelisyndroomasta". Miten minusta kuitenkin tuntuu, että havaittavissa on enemmänkin ollut päinvastoin "isovelisyndroomaa". Tulee ihan mieleen esim. ruotsalaisten talouslehtien viime vuosien suhtautuminen Suomeen ja suomalaisiin suuryrityksiin.

Mutta kyllähän se kipeää tekee vierestä seurata, kun pikkuveli kasvaa ohi. Omaa kokemustakin moisesta on.
 

lisamarie

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT ja SAIPA
Muistan kuulleeni tai lukeneeni et Jokeritkin olis tarjonnu sopimusta, mut se olis alkanu vasta ensi kaudella. Mut Tähtinen valitsi Lukon ko halluu pelata pleikkareissa täl kaudel. No tarttee toivoo et Lukko ei kaheksan sakkiin pääse. No Tähtinen teki omat ratkaisunsa joiden syitä voi vain arvailla, mutta kun Ässät kohtaa Lukon seuraavan kerran mie ainakin menen hallille kannustamaan Ässiä ja näyttämään et en ole Ässiä hylänny vaik Tähtinen niin teki.
Mut tämä kausi on näyttänyt et Ässillä on potentiaali, mut töitä on vielä tehtävä jopa ilman Tähtistä.
Ja vaikka Tähtinen sanoi "et kyl fanit ymmärtää" niin mahtaakohan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös