Marcus ja Jonathan Davidsson Ässiin!

  • 142 134
  • 1 098
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
JYPin peli on sekaisin kuin Haminan kaupunki mut siitä huolimatta koutsilla on palleja hyllyttää tähtipelaajan statuksella (ja palkalla) liikkuva Niku. Samaan aikaan Ässissä ei puhettakaan et kellekään kerrottais et enää ei tarvi tulla hallille. Vain Myllymaalle annettiin syksyllä ymmärtää et om enintään rotaatiopelaajan roolissa ja vapaa kattelemaan paikkaa ulkomailta. Ainakin siskoksille olis hyvinkin voinut tehdä viimeistään joulun alla saman mut ei vaan riitä rohkeus UJlla tähän(kään) - saati et olis haalittu vahvistuksia jengiin. Mitä pahaa Ässä-fanit on tehneet että meit rangaistaan tuollaisilla Vuorisen kaltaisilla uuvateilla?
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kyllähän sen nyt voin ihan faktana kertoa kaikille teille, että kyllä tämä ilta nyt varmisti sen etteivät veljekset mihinkään tällä kaudella lähde. Eli toisin sanoen myös @Raimoton voi lopettaa omat talkoonsa..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Juu kevään miehet maalailivat tänään. Pakkohan se on kehua kun kerrankin osuvat
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
MD viimeiset 13 peliä 4+3
JD viimeiset 17 peliä 3+5

Lämpenee, lämpenee. Vielä kun MDn peli-ilmettä saadaan paremmaksi, josko se näiden onnistumisten myötä?
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kohta kukkii leskenlehdet?

Meinasin tokalla erätauolla kirjoittaa että näillä veljeksillä ei oo kyllä mitään sellaista yhteyttä ku monella muulla veljesparilla. Mut sitten tuli kolmas erä.
 

Suomen Polak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Seattle Seahawks.
Varsinkin JD on näyttänyt viimeaikoina olevansa pelimies, MD vaikkakin teki tänään pari niin olemus oli silti aika laiska. Mutta se on pakko sanoa että MD on todella vahva kamppailja, ja ihan näppärä käsistään. Ennenkuin innostuu turhan paljon niin katsotaan nyt kuinka pitkä kuiva putki tätä seuraa
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyvä onnistuminen molemmilta. Ihmettelin kyllä kun lopussa laitettiin puolustamaan johtoa, kun kumpikin aika kevyesti tilanteisiin menevät. Jonathan ainakin varoi ihan selkeästi menestä kunnolla äijään siinä ottelun loppupuolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös