Manchester United FC 2023–2024 – ”This club belongs in the Champions League”

  • 271 719
  • 2 313

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Hendersonin lähdölle täältä iso peukku. Taisi olla yksi niistä pukukopin myrkyttäjistä / lehdistölle vuotajista eikä muutenkaan kokonaisuutena ole sitä tasoa, mitä Manun ykköseltä vaaditaan. Kakkoseksi olisi ihan kiva, mutta luonne ei sovi juttujen perusteella joukkueeseen ja eipä mieskään ole näyttänyt kovin halukkaalta 2.veskarin rooliin.
Se on jo vahvistettu vaikka kuinka moneen otteeseen, ketkä ne kolme vuotajaa olivat: Bailly, Lingard ja erään agenttinsa kautta Pogba. Henderson-huhut tästä aiheesta lähtivät elämään aivan omaa elämäänsä, koska hänen tyytymättömyytensä takia se sopi ns. kuvioon. Muutenkin tuossa on aika paljon tyhjää olettamaa, johtuuko sitten siitä haastattelusta? Siinähän ei ollut mitään sen ihmeellisempää, vaikka täälläkin sen merkitystä on ylikorostettu niin että raikaa.

Miten ei ollut kokonaisuutena riittävää tasoa? Hänhän ei koskaan pelannut Unitedissa suoranaista huonoa peliä, vaan pääasiassa vain erittäin hyvin. Jos vaikka vertaa DDG:hen tuolta ajalta, kun Henderson tuli Sheffieldistä takaisin, niin hän oli aivan huimasti edellä espanjalaista. Se kausi, kun hän tuon ykkösveskarin roolin itselleen otti, oli todella vakuuttava. Nimenomaan sellaista aloitteellista, määräävää pelaamista, jota Valioliigan ykkösveskareilta vaaditaan, siis boksipelaamisen, torjumisen, syöttötaidon jne. osalta. Tätähän myös Unitedin nykyiset pelaajat sanoivat kesällä: Hendersonin edessä on kiva pelata, koska hän ohjeistaa ja on aktiivinen.

Jos siis luonteesta sanotaan jotain muutakin kuin pelkkiä kuulopuheita, niin hän on ehdottomasti johtaja, loputtoman kunnianhimoinen ja itsevarma. Minusta on vain hyvä, ettei hän ottanut Woodwardin paskaa vastaan. Sellaiseen ei kenenkään ammattiurheilijan pidäkään alistua.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Onhan tämä käsittämätöntä, että seurahistorian lahjakkain pelaaja päästettiin tällä tavalla lähtemään.

Ehkä seurajohdossa jonain päivänä ymmärretään millainen virhe tässä tehtiin mutta annan heille anteeksi koska Jeesuksen sanoin he eivät tiedä mitä he tekevät. Siinä missä United on siis tällä hetkellä melkoisen sekavassa tilassa, Fredin Fenerbache on pelannut kaksi ottelua maalierolla 7-1.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Hendersonin siirto on Whitwellin mukaan pysyvä 15 miljoonaa plus viisi miljoonaa add ons. Bayindir on se paikkaaja ja jos hänen hintansa on viisi miljoonaa, niin ehkä tuosta nyt saadaa se tarvittava raha Amrabatin siirtoon.

Itsellä on Hendersonin lähdöstä vähän saman fiilikset kuin mitä oli Lingardin ja Pogban suhteen. Potentiaalia olisi ollut vaikka mihin mutta hirveä ikävä ei jää kun lähtee.

Cucurella ja Reguilonia huhutaan lainalle paikkaamaan Shawta.

Hankala on kyllä ymmärtää jos Martialia vielä seuraavassa matsissa peluutetaan avauksessa. Yhtä selväksi tuli myös, että Rashfordia ei pidä siirtää keskelle vaan jatkaa laidalla. Martial ei vaan yksinkertaisesti enää pysty juoksemaan, vauhtia on kuin Maticilla parhaina päivinä.

Antony pelasi tämän sesongin parhaan pelinsä mutta ei se noilla otteilla vieläkään riitä, aika heikkoa on ollut noiden laukausten laatu siihen nähden miten hanakasti ampuu.

Jos nyt jotain posia, niin kun kesällä tuota Lindelöfin myyntiä jotkut spekuloivat, niin on jo tässä vaiheessa kautta näyttänyt miten tärkeää on, että penkillä on tuollainen varamies.

Kyllä tässä odotellaan Hojlundin ja Amadin toipumista kuin kuuta nousevaa.
 
Viimeksi muokattu:

Jeffrey

Jäsen
Snadisti erimielinen Martialista ja Antonystä. Mielestäni Martial oli iso tekijä ensimmäisen puolikkaan pallonhallintahyökkäämiselle, ja omalla epäitsekkäällä tekemisellä pohjusti myös tuon elintärkeän ensimmäisen maalin. Tällainen tekeminen puuttunut täysin kauden alussa ja on omalta osaltaan hyvin tärkeää joukkuelajissa. Toisella puolikkaalla alkoi sitten vähän bensa loppumaan pelaamattomuutta, mutta toisaalta United oli ylivoimalla ihan purjeessa ranskalaisen tultua vaihtoon.

Antony taas oli varsinkin ensimmäisellä puolikkaalla selkeästi vaarallisin hyökkäyspelaaja. Toisella taas tarjoili Brunolle todella hyvän maalipaikan ja oli myös itse lähellä onnistua. Myös toisen puolikkaan osalta voisi mielestäni sanoa, että oli niitä vaarallisimpia hyökkäyspelaajia ja oli myös vaihdossa silloin kun peli levisi käsiin ja oltiin miesylivoimalla purjeessa Nottinghamia vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Voitto tuli, mutta kyllähän tuo ottelu jätti aika paljon kysymysmerkkejä ilmoille. Mielestäni edelleen tuo Unitedin kenttätasapaino on todella huonolla tolalla, etenkin silloin, kun menetetään pallo siellä 20-40 metrin päässä vastustajan maalista. Casemiro oli eilenkin parissa tilanteessa ihan hukassa, kun edessä oli liian suuri tila pallonmenetyksen jälkeen, eikä mies tiennyt, että olisiko pitänyt mennä prässäämään vai pudottaa alemmas, jolloin ei sitten tehnyt kumpaakaan, vaan jäi paikalleen seisomaan. Näissä kaikissa alkukauden matseissa on ollut viitteitä siitä, että tälläkin kaudella tullaan kokemaan pari ihan kunnon turpasaunaa, joista yksi potentiaalinen voi olla edessä ensi sunnuntaina, kun lähdetään ärsytetyn Arsun vieraaksi Emiratesille.

Se on kyllä jännä, miten tuo Rassen peli muuttuu, kuin taikaiskusta, heti kun mies pääsee tuonne vasemmalle laidalle tekemään juoksuja ja haastamaan pakkeja. Näistä eilen parhaat esimerkit Eriksenin 1-2 maali ja pilkkuun johtanut tilanne. Voi voi, kun saataisiin se danski nopeasti kuntoon, niin ten Hagin ei tarvitsisi edes harhaisimmissa ajatuksissaan sovitella Rassea enää piikkiin.

Antonylta eilen mielestäni, jopa yksi koko United uran parhaista esityksistä. Menettelihän se vieläkin palloja ja ampui pitkin yläkatsomoja, mutta oli siellä seassa pari hyvää haastoa, kuten se Brunon paikkaan johtanut tilanne, sekä se yksi upea laukaus, johon Turner sai sormenpäät eteen. Sanchoa ei selvästi aiota peluuttaa tuolla oikealla, joten kyllähän tilanne vähän huutaisi Amadin tervehtymistä, että saataisiin kilpailua tuolle tontille.

Martialista ei oikeastaan muuta sanottavaa, kuin se, että pystyyhän mies sellaiseen pikkunäppärään syöttöpeliin keskialueella ja boksin reunalla, mutta ei tuolla juoksuvoimalla ja fyysisellä preesensillä ole mitään asiaa avaukseen, muissa kuin jossain cupin matseissa.

Hendersonista olisi kyllä pitänyt saada mielestäni se +30 miljoonaa, mutta on tuokin parempi, kuin ei mitään, varsinkin kun kaikilla jengeillä on tiedossa, että Unitedin on pakko myydä. Amrabatia odotan kyllä innolla, jos on tulossa, mutta kyllähän tuo jengi melkein enemmän tarvitsisi topparia. Tuolla on nyt 3 käyttökelpoista miestä (Licha, Varane ja Lindelöf), sekä Shaw joka voi tuurata tarvittaessa. Noista Shaw on jo loukissa ja Varanella 3 matsin jälkeen jo joku pieni kolhu, joka esti pelaamasta eilen toisella puoliajalla. Jos tuosta vaikka Varane tippuisi johonkin pidemmälle huilille, niin kusessa ollaan välittömästi.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Hammers on ilmeisesti valmis avaamaan uudelleen neuvottelut Maguiresta ja valmis maksamaan osan Harryn vaatimasta palkkakompensaatiosta. Toivotaan että toteutuu. Cucurella olisi puolestaan varmasti ok ratkaisu vasemmalle enkä pistäisi pahakseni ostopykälää edullisella hinnalla, jotenkin uskon siihen että taso paranee minuuttien myötä. Jokatapauksessa mieluummin hän kuin esimerkiksi Reguilon.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Snadisti erimielinen Martialista ja Antonystä. Mielestäni Martial oli iso tekijä ensimmäisen puolikkaan pallonhallintahyökkäämiselle, ja omalla epäitsekkäällä tekemisellä pohjusti myös tuon elintärkeän ensimmäisen maalin.
Jotenkin kun vaan katsoo sitä Martialin liikettä kentällä ja vertaa Sanchoon ja miten Sancho samalla tapaa pystyisi tuomaan sitä kontrollia, niin hankala ymmärtää miksi Martti menee Sanchon edelle? Vielä kun vertaa näiden kahden peluuttamista harkkakaudella.

Itse muutun sytyn tuolle Cucurellan mahdolliselle lainadiilille koska yksi hänen vahvuuksistaan on juuri tuo prässikestävyys, mitä viime kausina ei tässä joukkueessa ole pelaajilta liikaa nähty. Veikkaan että KukkuReija saattaa näyttää ylöspäin taas eri pelaajalta kuin viime kaudella, jos pääsee pelaamaan Rashfordin kanssa eikä Mudrykin, jolle pitää huutaa mitä siellä kentällä pitäisi tehdä…
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Sellaista uutista puskee, että Cucurellan kanssa on jo personal terms agreed. Lähteet tasoa C-Ö.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT
Itse muutun sytyn tuolle Cucurellan mahdolliselle lainadiilille koska yksi hänen vahvuuksistaan on juuri tuo prässikestävyys, mitä viime kausina ei tässä joukkueessa ole pelaajilta liikaa nähty.

Ei sitä prässikestävyyttä kyllä Cucurellaltakaan nähty viime kaudella. Mutta tämä pelkästään silmätestin varassa todettuna.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ei sitä prässikestävyyttä kyllä Cucurellaltakaan nähty viime kaudella. Mutta tämä pelkästään silmätestin varassa todettuna.
Brighton kaudella oli tuossa Valioliigan parhaita. Lampardin tikitakassa ei jostain syystä sitten ihan samaan pystynyt.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Brighton kaudella oli tuossa Valioliigan parhaita. Lampardin tikitakassa ei jostain syystä sitten ihan samaan pystynyt.

Ei se paljon parempi ollut Tuchelin tiiviissä puolustuspelaamisessa tai Potterin alibi-palloilussakaan. Virhealtista pelaamista suurimmaksi osaksi, valmentajasta riippumatta. Kontrasti Brightonin aikaan oli järkyttävän suuri.
 

Acid

Jäsen
Hieman alkaa huolestumaan, että sitä topparia ja keskikenttää ei enään tässä ikkunassa tulisi. Aivan välttämätöntä saada molemmat. Jos Cucurella tulee hätävaraksi niin todennäköisesti Shawn ja Malacian loukkaantumiset on aika pahoja. Onko varsinkaan Shawn tilanteesta tarkempaa tietoa?

Lisäksi ten Hagilla on nyt mietinnän paikka. Selvästikään tuo pelaajisto ei pysty toteuttamaan sitä mitä hän haluaa. Keskikentän välit kasvaa, läpi juostaan heittämällä ja Casemiro on ihan hukassa mitä pitäisi tehdä.

Ei tässä mikään paniikki ole, mutta vahvistusten lisäksi muutosta parempaan pitää tulla pelitavassa ja sen toteutuksessa.
 

Jumo86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, JYP, NHL
Hieman alkaa huolestumaan, että sitä topparia ja keskikenttää ei enään tässä ikkunassa tulisi. Aivan välttämätöntä saada molemmat. Jos Cucurella tulee hätävaraksi niin todennäköisesti Shawn ja Malacian loukkaantumiset on aika pahoja. Onko varsinkaan Shawn tilanteesta tarkempaa tietoa?

Lisäksi ten Hagilla on nyt mietinnän paikka. Selvästikään tuo pelaajisto ei pysty toteuttamaan sitä mitä hän haluaa. Keskikentän välit kasvaa, läpi juostaan heittämällä ja Casemiro on ihan hukassa mitä pitäisi tehdä.

Ei tässä mikään paniikki ole, mutta vahvistusten lisäksi muutosta parempaan pitää tulla pelitavassa ja sen toteutuksessa.




Tiedä sit kuinka luotettavaa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Jaahas se olisi sitten Spursin Höjbjerg jota huhutaan keskikentälle. MEN kirjoittelee siihen suntaan, että Amrabat huhut ovat enemmän lähtöisin pelaajan taustoista kuin Unitedista.

Olenko ainut jota Höjbjerg ei ihan valtavasti koveta? Kalliimpi McTominay?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Olenko ainut jota Höjbjerg ei ihan valtavasti koveta? Kalliimpi McTominay?
Et ole et. Lainana menisi, ostona ei todellakaan. Parempi puolustamaan kuin McT, mutta lyhyempi, hitaampi ja pienempi bensatankki. Niin ja vähemmän avuja ylöspäin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Et ole et. Lainana menisi, ostona ei todellakaan. Parempi puolustamaan kuin McT, mutta lyhyempi, hitaampi ja pienempi bensatankki. Niin ja vähemmän avuja ylöspäin.
Ja siis... jos ostoja ei enää tehdä, niin lainoillakin voisi pärjätä:

Højbjerg 1 kausi
Cucurella 1 kausi
Araujo 1 kausi + osto-optio
Amrabat 1 kausi + ostopakko
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Et todellakaan. Spursissakin aika turisti...
Käsittääkseni fanit ihan tykkää koska on kova taistelija. Edelleen silti McTominay tarjoaa hyvin paljon samaa ja on monipuolisempi.

Toinen juttu on, että Fredistä luovuttiin ja sitten otettaisiin samantyyppinen kaveri tilalle? Amrabat toisi ihan eri tavalla pallovarmuutta.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Hojberg toisi johtajuutta ja kokemusta mutta sielläkin on jo Bruno, Case, Rashford ja Mount nimenomaan keskikentällä. Lainana ehkä menisi mutta ostona aika järkyttävä hankinta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Okei, eli Cucurella sieltä on tulossa lainalle. Alonso ei - luojan kiitos - saanut Xavilta lupaa lähteä Unitediin, ja nyt ensimmäinen tarjous Markusta on tehty. Chelsea haluaa kuulemma 7m£, United tarjosi 2m£, eli eiköhän tuo jollain 4-5 miljoonalla läpi mene.

Toissa kauden Cucurella olisi täydellisen ideaali korvike Shaw'lle tämän loukkaantumisen ajan: hän teki määrällisesti aivan älyttömän paljon kuljetuksia ja syöttöjä sekä vastustajan puoliskolle että hyökkäyskolmannekselle. Pelintekotaito ei ole lähelläkään Shaw'ta, mutta eipä sellaista voi olettaakaan, vaan se tehtävä lankeaa Mountille/Eriksenille ja Casemirolle. Sen sijaan juurikin tuo volyymi on se, jolla Cucurella pystyy kääntämään pelejä vasemmalla laidalla joukkueensa hyväksi.

Se toissa kauden pelaaja pitää vain pystyä kaivamaan sieltä viime kauden pelaajan alta esille. Pelitapakin varmasti auttaa tässä. En valita.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Varane taitaa olla hetken sivussa. Rivit harvenee.
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Varane taitaa olla hetken sivussa. Rivit harvenee.
Vaihteeksi. Kyllähän tohon pitää hankkia uusi toppari tilalle kun Varane ei pysy kunnossa. Varane voi pelata sitten osan peleistä silloin kun on kunnossa. Toivottavasti tähän reagoidaan viimeistään ensi kesänä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Se toissa kauden pelaaja pitää vain pystyä kaivamaan sieltä viime kauden pelaajan alta esille. Pelitapakin varmasti auttaa tässä. En valita.
Itsellä on tässä aika vahva luotto siihen Barcan ja Ajaxin samankaltaisuuteen, joten luulisi ten Hagin tykkäävän. Hyökkäyskolmannaksella Cucurella ei ole myöskään mikään ilotulitusraketti mutta syötöt pitäisi lähteä prässin alta molemmilla jaloilla kovalla prosentilla omille.

Varanen loukin osalta onneksi on Lindelöf. Voisivat vielä ihan vittuiluna signata nyt Evansin pikkuvinkkinä Maguirelle.

Ja sitten jos joku miettii miten se toissakauden Cucurella kaivetaan esiin…
 

Liitteet

  • IMG_3697.jpeg
    IMG_3697.jpeg
    433,6 KB · kertaa luettu: 113
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös