Manchester United FC 2020–2021 – glory glory or not so glory?

  • 225 375
  • 2 060

Vähimmäistavoite unelmien teatterin joukkueelle

  • Vain Valioliigan mestaruus kelpaa

    Ääniä: 11 22,0%
  • Paikka Mestareiden liigaan riittää

    Ääniä: 25 50,0%
  • Kunhan nyt peli ja esitykset paranee sekä tasaisuus löytyy

    Ääniä: 9 18,0%
  • Eurokentät riittää

    Ääniä: 1 2,0%
  • Ei tästä kuitenkaan taaskaan mitään tule

    Ääniä: 10 20,0%

  • Äänestäjiä
    50
  • Poll closed .

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
ManUlta ei mitenkään erityisen hyvä peli mutta niin vain vedettiin Liverpoolia käkättimeen ja pudotettiin FA-cupista.

Tulos oli toki odotettu joukkuetta vastaan, joka kamppailee tiukasti neljännestä sijasta
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
ManUlta ei mitenkään erityisen hyvä peli mutta niin vain vedettiin Liverpoolia käkättimeen ja pudotettiin FA-cupista.

Tulos oli toki odotettu joukkuetta vastaan, joka kamppailee tiukasti neljännestä sijasta
Aina mukava pistää poolia pataan. Greenwoodin maali oli ehdottomasti hyvä asia ja VdB sai hyvin vastuuta. Henderson myös teki tarvittavan ja Bruno naulasi pelin arkkuun. Ois vielä ollu pilkulta niin olisi ollut maukas mutta hieno vapari kyllä tuokin.
 

Jeffrey

Jäsen
Ei mikään hyvä ottelu, mutta paljon hyviä asioita tapahtui. Vaikka vähän lahjana saatiin toinen maali, niin lahjamaaleja myös annettiin ja paikkoja hukkailtiin. AWB:ltä tällä kertaa jopa hyvä peli ja samalla voidaan sanoa ettei keneltäkään mikään todella huono esitys, joka on tälle kaudelle harvinaista. Lindelöf koomaili ensimmäisessä maalissa, mutta tuo nyt saattaa mennä myös pelisysteemin piikkiin. Toisessa maalissa vähän tollanen useamman epäonnisen epäonnistumisen suma.

Greenwoodille myös hieno 1+1 ja samalla pääsi vilkuttelemaan heittereille. Olisi kyllä kauden toiselle puolelle käytännössä uusi vahvistus, mikäli mies kuntoon itsensä saisi.
 

Barney

Jäsen
AWB:ltä tällä kertaa jopa hyvä peli ja samalla voidaan sanoa ettei keneltäkään mikään todella huono esitys, joka on tälle kaudelle harvinaista.
Shaw'n kohdalla voidaan kyllä puhua huonosta ottelusta, etenkin kun hän edellisessä Liverpool-ottelussa näytti mihin hän parhaimmillaan pystyy. Molemmat Poolin maalit voi kyllä laittaa vähintään 50% Shaw'n piikkiin, kun hän molemmissa tilanteissa hukkasi helposti oman miehensä. Toki Salah on erinomainen leikkaamaan tuonne väleihin, mutta edellisessä ottelussa Shaw sai kuitenkin pimennettyä Salahin täysin. Shaw'n lisäksi myös Cavani pelasi tasolleen melko heikon ottelun.

Posin puolelle meni ehdottomasti Greenwoodin otteet. Vähän ehkä turhan itsekkäästi Mason haki ratkaisua monessa tilanteessa, mutta niinhän ne maalintekijät yleensä tuppaavat tekemään, sillä myös Rashfordilla on samaa vaivaa usein hyökkäyspäässä. Toivottavasti Ole laittaa nyt Masonin seuraavassakin ottelussa avaukseen, sillä useampi hyvä peli putkeen voisi saada lumipalloefektin aikaiseksi. Pogbakin löysi ihan uuden vaihteen vaikeuksien jälkeen, kun hänelle annettiin monta peliä putkeen vastuuta, joten sama voisi käydä myös Masonille. Ei Greenwood voi ainakaan Martialia huonompi olla ja jos hän saa sen viime kauden lopulta tutun vireen päälle, niin oikean laidan ongelma olisi selätetty.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Itse kyllä tykkäsin todella paljon Unitedin esityksestä. Joo tulihan siellä pari aika pahaa nukahdusta puolustuksessa, mutta itse ainakin nautin tuosta, kun lähdettiin avausvihellyksestä asti ottamaan hallintaa itselle ja hyökkäämään rohkeasti. Jos vertaa edeliseen kohtaamiseen Poolin kanssa, niin itse ainakin pidin tästä paljon enemmän ja mielestäni tuolla Unitedin rosterilla pitääkin lähteä pelaamaan juuri noin, eikä pelkäämään.

Onnistujia eiliseltä olivat ainakin Greenwood, Rashford ja Pogba. Toivotaan, että Masonilla aukesi nyt ketsuppipullo ja loppukaudella syntyy se 5-10 maalia liigan puolella. Markulta nyt ei ollut mikään mega-ottelu, mutta kuitenkin huomattavsti freshimpää tekemistä, kun mitä muutamassa viime pelissä on nähty. Nyt on alettu näkemään mieheltä myös upeita syöttöjä maalien lisäksi. Pogbaa tuli kirottua ensimmäisen vartin aikana, kun mies menetti pari kertaa löysästi pallon ja lopetti pelaamisen, mutta jälkimmäiset 2/3 osaa matsista oli jälleen todella hyvä ja pääsi pelaamaan vahvuuksillaan, jolloin Poolin keskikenttä ja puolustus oli aika pahassa kusessa ajoittain.

Toivottavasti keskiviikon matsissa Sheffieldiä vastaan Ole uskaltaisi myös antaa lepovuoroja esimerkiksi Shaw-AWB -akselille. Martial voi myös puolestani lepäillä vaikka kevääseen asti.
 

Jeffrey

Jäsen
Nähdäkseni eilinen onnisstuminen oli pitkälti pelisysteemin ansiota. Mielestäni tuo 4-3-3 toimii ainakin tällä hetkellä huomattavasti paremmin kuin muut vaihtoehdot. Myös eilen oltiin vaihtojen jälkeen vähän enemmän purjeessa, vaikka Pogba pelasikin näiden jälkeen melko selkeästi laidalla. Myös OGS kommentoi pelin jälkeen, että aikaisemmin ollaan saatu isoja vastaan hyviä tuloksia erikoisilla taktiikoilla, mutta eilinen tulos saatiin sillä omalla perustekemisellä.

Tasapainoisempi esitys helpotti varmasti myös AWB:n tekemistä. Samalla ehkä tuli myös haasteita suoremmista hyökkäyksistä kun keskellä oli yksi pelaaja enemmän. Toki täytyy muistaa sekin ettei eilinen ollut Pogban tai varsinkaan McT:n osalta ihan sitä parasta tekemistä, varsinkin puolustustyöskentelyn osalta.

Toivottavasti eilinen rohkaisee valmennustiimiä lähtemään rohkeammin myös muihin isoihin otteluihin. Toki eilinen oli myös hyvä paikka vähän kokeilla kun panos FA Cupissa ei kuitenkaan ehkä ihan samaa tasoa mitä se olisi sarjapelissä ollut.

Siirtojen puolella ikkuna vielä hetken auki. Lieneisi melko iso yllätys mikäli sisäänpäin liikennettä olisi. Ilmeisesti kuitenkin Lingard on esittänyt johdolle (laina?) siirtopyynnön, johon myös suostuttu. Samalla Pellistrille ilmeisesti kartoitetaan mahdollisuutta miestenpeleihin loppukaudeksi. Lingardin osalta West Ham on nyt puheissa mukana ja voisihan tässä olla ihan win-win. Jesse voisi auttaa joukkuetta viemään pisteitä muilta kärkijengeiltä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Lingard laitto eilen someen kuvia jostain self help opuksesta. Onhan toi vähän koomista ”be the best version of yourself”.

Lainadiiliä ei tähän mennessä ole ilmeisesti saatu aikaan sen takia, että Lingardin ja Unitedin suhde on hyvä ja halutaan tässä tapauksessa tehdä sellainen diili minkä pelaaja itse oikeasti haluaa.

Jospa Jesse tekee jonkun nelikenttäanalyysin ja löytää omat arvot ja suunnan ja toteaa onnen löytyvän esim. Sheffieldistä.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Itselle ei oikein ikinä ole auennut Lingardin dissaus omien kannattajien keskuudessa. Kentällä Jesse kuitenkin vetää aina täysillä kieli pitkällä, vaikkei muuten taso aina ihan riittäisikään.

Ja kukapa voisi unohtaa tätä klassikkoa:



 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Itselle ei oikein ikinä ole auennut Lingardin dissaus omien kannattajien keskuudessa. Kentällä Jesse kuitenkin vetää aina täysillä kieli pitkällä, vaikkei muuten taso aina ihan riittäisikään.
Onhan tätä käyty läpi mutta siinä kohtaa kun alkoi keskittyä tuuletusten harjoitteluun ja oman brändin rakentamiseen, niin hommat alkoi mennä pieleen.

Kentällä tosiaan antaa aina kaikkensa mutta kentän ulkopuolella call of duty taitaa kiinnostaa enemmän futiksen treenaaminen. Harmi, sillä kaikki potentiaali olisi ollut maajoukkuepelaajaksi.



 

Jeffrey

Jäsen
Rashfordilla jotain häikkää polven kanssa (ollut jo vähän aikaa) ja menee nyt alkuviikosta kuvauksiin.

Sinällään jos jotain hyvää, niin jos loukkaantumisia on tullakseen tällä kaudella niin mieluummin nyt kuin kohta. Reilu kuukausi edessä niitä pelejä jotka ratkaistaan Cavanin puskumaaleilla. On siellä toki Arsenalia, Evertonia ja torstailiigaa, mutta kuitenkin tietyn tyyppinen välihengähdys on nyt edessä ja jos siitä selvitään kuivin jaloin niin helmi-maaliskuun vaihteen Chelsea-City viikkoon saattaa esitellä hyvinkin suurta roolia loppukauden sijoitusten suhteen.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Romanon mukaan United on valmis päästämään Marcos Rojon ja Jesse Lingardin pois nyt tammikuussa. Rojo on siirtymässä Boca Juniorsiin ja Lingard loppukauden lainalle West Hamiin.
Näiden lisäksi vielä mahdollisia muttei ym. herran toimesta vahvistettuja, niin Romero Brightoniin voi tapahtua vielä ja Pellistrin lainasiirto todennäköisesti Celta Vigoon. Sisään tuskin tulee ketään, mutta kesälle on huhuttu melkoista kalaa jos toistakin. Se toki vaatii varmasti sen, että ollaan UCL joukkue ja mieluusti vielä Valioliigan mestari tai ainakin siinä kintaalla voittaa se viimeistään sitten ensi kaudella. Toki en usko kesälläkään suuriin hulinoihin, mutta se 2-3 oikeaa täsmähankintaa varmasti.

Vielä tuohon VdB saagaan kun jokainen media huutaa, että ei ole järkeä hänen penkkiä kuluttaa ja ulos on kerrottu tuosta pitkäjänteisestä suunnitelmasta ajaa rauhassa sisään häntä ja kevättä/ensi kautta kohden lisätä pelejä. Minun mielestäni tämän on aiheuttanut se, että Donny oli viime ikkunan ainoa iso hankinta ja kallein, joten odotukset ulkopuolelta kasvaa siinä mielessä turhan isoiksi, koska ei sitä todellista megahankintaa (Sancho) tullutkaan, joten Donny jäi vähän sen uhriksi tavallaan, että hänestä tuli se kesän ns. ykkösnimi ja siksi kaikki ihmettelee hänen pientä rooliaan, mutta oikeasti hän oli se kesän 2. nimi, mutta nousi vahingossa ykköshankinnaksi, kun Sancho ei saapunutkaan. Minulla on ainakin täysi luotto siihen, että hän myös kasvaa tuohon Manun systeemiin tärkeäksi palaseksi seuraavan 1,5v aikana. Vähän samaan tyyliin kuin Fredin ura Manussa on lähtenyt käyntiin.
 

Jeffrey

Jäsen
Donnyn asiaa koskien ymmärsin, tai ainakin annoin itseni ymmärtää tuossa Pogban syyscasen yhteydessä, että ranskalaisen siirto oli kesällä jo melko lähellä, mutta covid sitten saastutti mahdolliset siirtokassat. Voi siis olla, että miehelle alkujaan myös suunniteltiin isompaa roolia, joka sitten pieneni kun ranskalainen jäikin.

Yhtä kaikki, media nyt rummuttaa mitä rummuttaa. Negatiiviset uutiset myy, ja juuri tällä hetkellä Unitedista on hankala löytää juuri mitään muuta negatiivista kuin Donnyn mahdollinen penkitys. Samalla sitten voidaan myös muistaa kuinka edellinen manageri oli ongelmissa kun Fred pelasi alkuun ihan järkyttävällä tasolla. Aikamoista aivokirurgin työtä saisi olla median suuntaan se että ajaa uutta pelaajaa mukaan systeemiin juuri oikealla taajuudella. Ja toki pelaajan suuntaan myös! Ei se ole itsestäänselvää, että Fredin kaltaisen uran alun jälkeen noustaisiin vielä merkitykselliseksi pelaajaksi. Media aina huutaa pitkäjänteisyyden perään, mutta sitten kun ollaan pitkäjänteisiä niin huudetaankin lyhyen aikavälin ratkaisujen perään.

Lopulta kauden ensimmäinen puolikas oli seuralle ilmeisesti sellainen jossa vähän ammuttiin jokaista saalista (kilpailua), ja katsottiin missä jää mahdollisuudet käteen. Kyllähän nyt Brunon lepuutus FA Cupissa kielii siitä, että nyt on tunnistettu mahdollisuus voittaa Valioliiga ja alettu siirtää fokusta siihen. Eiköhän Donny saa huomattavasti lisää peliaikaa tämän myötä, kun FA Cup ja oletettavasti myös Eurooppa Liiga tippuu priorisoinnissa pykälän alemmaksi, ja fokus siirtyy asteittain yhä voimakkaammin Valioliigassa suoriutumiseen.

Tässä samalla Donny saa aikaa mukautua uuteen tapaan pelata ilman, että media raatelee häntä heikoista esityksestä. Pelilliset avut on kaikkien nähtävillä, mutta kyllähän nuorukainen vielä tarvitsee lisää aikaa sopeutuakseen Valioliigan tempoon ja haasteisiin.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tässä samalla Donny saa aikaa mukautua uuteen tapaan pelata ilman, että media raatelee häntä heikoista esityksestä. Pelilliset avut on kaikkien nähtävillä, mutta kyllähän nuorukainen vielä tarvitsee lisää aikaa sopeutuakseen Valioliigan tempoon ja haasteisiin.

Mitenkähän muuten ylipäätään Ajaxista olevat keskikenttäpelaajat sopeutuvat Valioliigaan? Onko aiempia kokemuksia?

Siellä kun peli perustuu pitkälti lyhytsyöttöketjuihin, missä pelaajat ovat lähempänä toisiaan. Valioliigassa ainakaan ManUssa peli ei perustu ihan samoihin lainalaisuuksiin. Voi olla, ettei Donny sopeudu lainkaan ellei muuta peliään ratkaisevasti.
 

Jeffrey

Jäsen
Mitenkähän muuten ylipäätään Ajaxista olevat keskikenttäpelaajat sopeutuvat Valioliigaan? Onko aiempia kokemuksia?

Ei noita taida hirveästi olla mihin verrata. Jos kuitenkin katselee muita nyt viime aikoina Ajaxista lähteneitä nuorukaisia niin de Jongilla oli aika tahmea alku Barcassa, de Ligtillä edelleen tahmeaa Juvessa eikä Ziyech myskään Chelseassa ole noussut mihinkään arvoon korvaamattomaan.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Voi olla, ettei Donny sopeudu lainkaan ellei muuta peliään ratkaisevasti.
En olisi tästä niin huolissaan koska ei vaikuta fysiikan suhteen mitenkään heiveröiseltä ja tuo kyllä näkyy Donnyn pelissä, että antaa paljon yhden kosketuksen pelejä eikä haudo palloa. Ajaxissa tämä varmasti toimii kun kaikki on ”samalla sivulla” mutta Unitedissa se vähän ehkä näyttää siltä, että ei osallistu peliin kun ei Matic/Pogba tyylisesti haudo palloa pitkään tai tee pitkiä kuljetuksia.

Edelleen Fred ja Lindelöf olivat alkuun ihan karmeita pelaajia ja heihin verrattuna vdB on ollut minusta parempi, joten ei hättäillä...
 

Barney

Jäsen
Ei tässä ole mitään aihetta hätäilyyn Donnyn kohdalla, vaikka rooli onkin tähän asti ollut odotettua pienempi. Pogban tilanne oli kesällä vähän arvoituksellinen ja siihen piti jollain tavalla reagoida. Nyt Pogba pelaakin tällä hetkellä vähän yllättäen United-uransa parasta jalkapalloa, joten aika vaikea häntä on penkittää. Lisäksi Bruno on ollut tällä kaudella sellaisella tasolla, että häntä ei ole hirveästi varaa lepuuttaa. Tuohon soppaan kun lisätään vielä keskikentän erinomainen kaksikko Fred-McTominay, niin vaikea tuohon on murtautua.

Hyvä vertailukohta on esimerkiksi Liverpoolista Fabinho, joka ajettiin melko hitaasti sisään, mutta lopulta hän nousi ihan tuon joukkueen avainpelaajaksi. Aika harva pelaaja kuitenkaan on valmis nousemaan suoraan suurseuran avauskokoonpanoon ja on mielestäni ihan hyvä että Donny ajetaan hiljalleen sisään, sillä Valioliigan vaatimustaso on kuitenkin selvästi kovempi kuin Eredivisien. Vähän nähtyä useammin toivoisi kuitenkin Donnyn tulevan vaihdosta sisään.

Brunon kommenteista voisi päätellä, että Donny on ymmärtänyt tuon tilanteen ihan hyvin, vaikka varmasti hän itsekin toivoisi isompaa vastuuta. Tuo keskikenttä oli todella pitkään Unitedin ongelma, mutta tällä hetkellä se on ehdoton vahvuus. Kilpailu pelipaikoista on todella kovaa, mutta kyllä tuossa Donnyllakin on mahdollisuus raivata itsensä tulevaisuudessa avauskokoonpanon pelaajaksi. Jos Pogba jatkaa Unitedissa, niin se voi olla Donnyn kannalta huono asia, sillä Olen mielestä ilmeisesti Bruno, Pogba ja Donny eivät voi olla samaan aikaan kentällä, vaikka ainakin minun mielestäni tuota kannattaisi kokeilla. Joko timantilla tai sitten niin, että Pogba on laidalla ja Donny keskikentän pohjalla Fredin/McTominayn kanssa. Ole taitaa kuitenkin nähdä Donnyn enemmän kymppipaikan pelaajana kuin keskikentän pohjapelaajana.

Median kommentit jättäisin itse huomioimatta, sillä ne pyrkivät julkaisemaan vain kaikkia mahdollisia negatiivisia uutisia Unitedista klikkauksien toivossa. Mieluiten media varmaan tälläkin hetkellä kivittäisi Olea ja Pogbaa, mutta tällä hetkellä heillä ei ole pienintäkään syytä siihen. Sen vuoksi sijaiskärsijöiksi ovat joutuneet Donny ja vähän kentän ulkopuolella tötöillyt Greenwood.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jos Pogba jatkaa Unitedissa, niin se voi olla Donnyn kannalta huono asia, sillä Olen mielestä ilmeisesti Bruno, Pogba ja Donny eivät voi olla samaan aikaan kentällä, vaikka ainakin minun mielestäni tuota kannattaisi kokeilla. Joko timantilla tai sitten niin, että Pogba on laidalla ja Donny keskikentän pohjalla Fredin/McTominayn kanssa. Ole taitaa kuitenkin nähdä Donnyn enemmän kymppipaikan pelaajana kuin keskikentän pohjapelaajana.
Hyvä kirjoitus kaikin puolin. Itse näen Donnyn parhaan pelipaikan olevan ns. 8 eli siinä kaiken keskellä. Tämän kolme selkeintä vahvuutta ovat linkkipelaaminen, screenit ja ns. late runit boksiin, ja nämä tukevat mielestäni parhaiten juuri tuota pelipaikkaa. Niinpä olen kanssasi samaa mieltä, että hyvin voisi kokeilla Pogban ja Brunon kanssa; Pogba pohjalla, Donny keskellä ja Bruno omalla paikallaan. Tällöin odottaisin ehkä ensi kauteen, että saadaan mobiilimpi puolustus ja pakit ylipäätään nykyistä paremmin samalle sivulle. Tai sitten juuri tuo timantti, jossa Pogba ja Donny olisivat keskellä. Ovat sopivasti erilaisia pelaajia, mikä on tässä pelkästään hyvä asia.

En oikein vieläkään (Pool-voitosta huolimatta) jaksa uskoa mestaruuteen tällä kaudella. Katsotaan n. 10 pelin päästä tilannetta uudelleen. Mutta ensi kaudelle jos saadaan se 2-3 vahvistusta, United on ehdottomasti mestaruuskandidaatti. Oikea laita (Sanchon hinta tullee kunnolla alas), uusi Matic ja "upamecano" ovat hankintalistalla.

Seuraavat viisi peliä ratkaisevat taas kerran tosi paljon. Näkisin, että yli kymmenen pistettä noista on ihan pakko saada, mieluiten 13-15. En näe tuota lainkaan mahdottomana.

SHU (k) 3p
ARSE (v) 1/3p
SOU (k) 3p
EVE (k) 1/3p
WBA (v) 3p

Tuo pätkä kun klaarataan, niin tilanne ainakin top4:n suhteen näyttää varmasti valoisalta.
 

Jeffrey

Jäsen
Nähdäkseni Donnyn liike ei tällä hetkellä riitä tuohon 8 paikan pelaamiseen Valioliigan kärkijengissä. Liike kuitenkin koostuu monesta tekijästä. Miten tulkitsee ja lukee peliä, miten reagoi erilaisiin tilanteisiin sekä sitten toki siitä kylmästä fyysisestä tekemisestä. Uskon kuitenkin, että tämä on sellainen asia jossa hän tulee pikkuhiljaa sopeutumaan Unitedin pelitapaan ja Valioliigan vaatimuksiin. Tällä hetkellä turhan usein tippuu pelin ulkopuolelle, ja Unitedin keskikentän ollessa niin laadukas muut ajaa edelle. Vähitellen kuitenkin pienet parannukset yksittäisissä tekijöissä luo isomman kehityksen kokonaisuudessa ja sitä kautta nuorukaisella ihan kaikki mahdollisuudet raivata tiensä vaikka Unitedin avauskokoonpanon pelaajaksi.
 

Barney

Jäsen
Harva pelaaja pystyy noin lyhyessä ajassa ja noin vähäisillä peliminuuteilla tekemään tuollaisen vaikutuksen kuin Poppis. Hieno tarina United-kannattajasta, joka sai tehdä unelmastaan totta ja onnistui siinä samalla myös olemaan hyödyksi joukkueelle nousten ainakin täällä Jatkoajan puolella jonkunlaiseksi kannattajien kulttipelaajaksi. Ei Poppis ollut koskaan se kentän taitavin pelaaja, mutta tuosta asenteesta voi muut (etenkin Martial) ottaa opiksi.



 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Ighalo hyvästellyt Unitedin instagramissa. Cavanin tulon myötä jäi tällä kaudella kokoonpanon ulkopuolelle, mutta Ighalon asenteesta ja ammattimaisuudesta jäi todella hyvä kuva.
Ammattilainen. Kiitos Odion!

Yksi suurimmista aikakausista siis päättyy. Suuri fani, ammattilainen, tinkimätön työntekijä ja viimeistelijä on lähtenyt.
Manchester United ei ole enää entisensä.
Kiitos Poppis!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jotenkin hienoa, että Odion ehti pelata myös fanien edessä. Olisi ollut jotenkin aivan valtava synti, jos hänen unelmansa olisi tapahtunut yksinomaan tyhjille katsomoille. Se Cityn kaataminen OT:lla vikassa yleisömatsissa taisi olla aika hieno kokemus, joka muistuu mieleen hautaan saakka. Ja se lehterit räjäyttänyt McTominayn maalihan oli itse asiassa aika paljonkin Ighalon ansiota. Että kiitosta vaan kulttipelaajalle!
 

Fordél

Jäsen
On todella hienoa, että huippufutikseen mahtuu edelleen tällaisia Ighalon tyyppisiä, "ihmisen kokoisia" tarinoita. Ihan riittävästi saa lukea toisenlaisiakin juttuja esimerkiksi ylimielisestä käyttäytymisestä, jossa ei osata arvostaa omaa etuoikeutettua asemaa.

Kaveri oli aidosti suuri ManU-fani (ei vain mitään lässytystä, jota kuullaan lähes kaikkien pelaajien siirtojen yhteydessä), ja pääsi toteuttamaan unelmansa pelata fanittamansa seuran paidassa. Laittoi kaiken likoon ja varmasti nautti jokaisesta hetkestä tässä organisaatiossa. Eikä ollut kuitenkaan mikään huumoripelaaja vaan oli hyödyksi seuralle. Tällaisia tarinoita toivottavasti saadaan jatkossakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös