Manchester United FC 2018–2019 – Mourinhon viimeinen näytönpaikka ”Unelmien teatterissa”

  • 213 698
  • 1 281

Fordél

Jäsen
Tänään olisi sitten vastassa Newcastle vieraissa ja nähdäkseni testi tulee olemaan toistaiseksi kovin Unitedille OGS:n alaisuudessa, vaikka Newcastle ei missään ihmeellisessä vireessä olekaan. Muistetaan kuitenkin joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella Old Traffordilla, jossa Newcastle piinasi Unitedia ihan lisäajalle asti.

Varmasti näin. Nyt tulee tähän mennessä kovin haaste ja varmastikin nihkeä matsi. Voittaa kuitenkin pitäisi, jotta nelospaikka ei karkaisi edes teoriassakaan liian kauas. Newcastlen kokoonpanon perusteella edessä on melkoinen muuri, mutta nykyisellä ManU:lla pitäisi löytyä keinot sen murtamiseen. Veikataan 1-2. Toivottavasti Sanchez nähdään kentällä.
 

Fordél

Jäsen
No se oli juuri niin nihkeä matsi, kun oletettiin. Tärkeä voitto kuitenkin ManU:lle. Newcastlea vastaan hyökkäyspeli oli kaukana edellisten matsien ilotulituksesta. Nyt hyökkäyspeli ei ollut yhtä nopeaa ja suoraviivaista vaan jouduttiin jauhamaan Newcastlen linjoja vastaan eikä se tuottanut oikein tulosta. Mata taitaa olla aika nähty, ainakin tossa roolissa. Enemmän tarvittaisiin laitaan jalkoja ja haastoja, jotta OGS:n suunnitelmat toimivat.

Puolustuskin oli paikoin vähän vaikeuksissa, mutta nolla piti. Valenciasta ei pahemmin ollut apuja hyökkäyspäähän ja sieltä laidasta monesti Newcastlekin pääsi tulemaan. Taisi olla vasta kolmas nolla tällä kaudella, joten eihän noita liikaa ole kertynyt.

Chelsean tasuri tasoitti edelleen kilpailua nelossijasta.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Eilen ei ollut ihan samanlaista syöttörallia mitä aiemmissa peleissä, mutta edelleen hienosti prässättiin ja saatiin nopeasti ryöstettyä pallo takaisin, erityismaininta useasta riistosta Herreralle. Olen täällä parjannut useasti Lingardia mutta nyt täytyy kyllä myöntää, että eilen nähtiin miehen tärkeys kun Mata oli siinä tilalla, niin eipä tarvinnut paljoa oikealta hyökätä ennen kuin Rashford siirtyi sinne.

Paljon puhutaan Tottenham-pelistä mutta minulle sillä ei ole enää merkitystä. Jokainen näkee että muutos parempaan on jo tapahtunut, eikä kukaan varmaan kyseenalaista etteikö tämä ole se oikea tapa pelata, vaikka Tottenhamille hävittäisiinkin. Toisaalta en kyllä hetkeäkään usko, että Tottenhamilla on paljoa palaa kun huomio Unitedin nykyvireen ja Tottenhamin puolustuksen epävarmuuden.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Paljon puhutaan Tottenham-pelistä mutta minulle sillä ei ole enää merkitystä. Jokainen näkee että muutos parempaan on jo tapahtunut, eikä kukaan varmaan kyseenalaista etteikö tämä ole se oikea tapa pelata, vaikka Tottenhamille hävittäisiinkin. Toisaalta en kyllä hetkeäkään usko, että Tottenhamilla on paljoa palaa kun huomio Unitedin nykyvireen ja Tottenhamin puolustuksen epävarmuuden.

Pelityylillisesti on varmasti menty eteenpäin - sitä on minusta ehkä tässä vaiheessa hankalampaa arvioida kuinka hyvää taktinen osaaminen sitten on näitä "isompia" seuroja vastaan? Sen oikeastaan vasta näyttää Tottenham & PSG pelit. Pieniä virheitä isoja vastaan ei oikein saisi tehdä - sieltä tulee rankaisu melko armotta vaikka "pienempiä" vastaan näistä ei aina omissa soikaan.

En tiedä voiko verrata vaikkapa Mourinhon alaisuudessa lokakuussa pelattua Newcastle ottelua josta tuli 3-2 voitto - varsin nihkeästi kylläkin ja voittomaali tuli vasta 90-min kohdalla ja 1.pa. jälkeen ManU olikin 0-2 tappiolla ja peli näytti jo menetetyltä. Statsit tuossa pelissä: pallonhallinta 73 - 27 - maaliyritykset 18 - 13 ja vedot maalia kohti 10- 8. Tuohon verrattuna Newcastlea vastaan OGS:n ManU pelasi "paremmin" - tai ehkä kontrolloidummin on oikea sana? 2.pa tuossa Moun Newcastle pelissä oli muistaakseni varsinkin hyvä. Statsit: pallonhallinta 35 - 65 - maaliyritykset 14-16 ja vedot maalia kohti 3-7.

Bournemouthia vastaan OGS:n alaisuudessa ManU voitti pelin selkeästi 4-1 ja joukkue oli koko ajan käytännössä kuskin paikalla. Pallonhallinta 64 - 36 - maaliyritykset 11-7 - vedot maalia kohti 8-3 eli varsin selvästi ManU:n peli numeroidenkin perusteella. Mourinhon alaisuudessa sitten kairasivat nihkeän 1-2 voiton 90+2 min kohdalla Rashfordin maalilla. Pallonhallinta tässä oli 49 - 51 - maaliyritykset 18-18 - vedot maalia kohti 7-8 eli varsin tasainen numeroiden perusteella.
 

Fordél

Jäsen
Toisaalta en kyllä hetkeäkään usko, että Tottenhamilla on paljoa palaa kun huomio Unitedin nykyvireen ja Tottenhamin puolustuksen epävarmuuden.

Sori, mutta nyt menee pikkasen yli.

Ensinnäkin Tottenham toki hävisi Wolvesille 1-3, mikä oli paha tajaisku. Toki tuokin matsi oli sillä ihan voitettavissa ja tapettavissa jo ekalla puoliajalla. Muuten Spursin viimeistä kymmentä matsia:

Cardiff-Spurs 0-3
Spurs-Wolves 1-3
Spurs-Bournemouth 5-0
Everton-Spurs 2-6
Arsenal-Spurs 0-2 (Liigacup)
Spurs-Burnley 1-0
Barca-Spurs 1-1
Leicester-Spurs 0-2
Spurs-Southampton 3-1
Arsenal-Spurs 4-2

Eli seitsemän voittoa, yksi tasuri ja kaksi tappiota. Ei ihan huono nykyvire. Viitenä kertana pysynyt nollat (ManU:lla koko kauden aikana kolme kertaa Spursin yhdeksää vastaan) ja kahtena kertana tehty yksi maali. Eiköhän Spursin puolustus ole ihan riittävän varma kohtaamaan ManU:n hyökkäys.

Toiseksi, Spursin hyökkäyspeli on toiminut viime aikoina paikoin tosi hyvin ja onnistumisia on suht laajalla rintamalla. Maalinteko ei ole vain Kanen varassa. Kun tietää ManU:n puolustuksen epävarmuuden, pitäisin tätä uhkaa vähintään yhtä suurena haasteena kuin nykyisen ManU-hyökkäyksen haastetta Spursille.

Vielä kun matsi pelataan Spursin kotona, on kyllä melkoista kummallista todeta, ettei Spursilla ole "paljoa palaa". Mun mielestä aikalailla 50-50 matsi, mutta kotijoukkueena Spurs pienoinen ennakkosuosikki. Varmasti tulossa hyvin mielenkiintoinen ja viihdyttävä matsi, joka tuskin päättyy 0-0.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Oli ihan tarkoituksella provosoivasti kirjoitettu, aika 50-50 peli ennakkoon. Tykkään Solskjaerin ajattelutavasta, jossa vastustajaa ei pidä pelätä vaan joka peli lähdetään voittamaan ja samanlainen pilke silmäkulmassa sitä itsekin tänne kirjoittaa. Silti kyllä seison sen takana, että uskon Unitedin tuon pelin hoitavan.

Puolustukseen tuo peli varmasti lopulta ratkeaa, en tiedä ehtiikö Vertonghen toipua tuohon matsiin?
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Paljon puhutaan Tottenham-pelistä mutta minulle sillä ei ole enää merkitystä. Jokainen näkee että muutos parempaan on jo tapahtunut, eikä kukaan varmaan kyseenalaista etteikö tämä ole se oikea tapa pelata, vaikka Tottenhamille hävittäisiinkin. Toisaalta en kyllä hetkeäkään usko, että Tottenhamilla on paljoa palaa kun huomio Unitedin nykyvireen ja Tottenhamin puolustuksen epävarmuuden.

Totta se on, että ei yksi peli voi näyttää onko OGS hyvä valmentaja vai ei. Nyt on nähty neljä peliä ja United on pelillisesti ja taktisesti ollut aivan toiselta planeetalta. Olen aika paljon sillä kannalla, että annetaan OGS:lle vuoden tai kahden jatkosopimus ja katsotaan mihin homma lähtee kulkemaan. Tässä voi olla niin iso timantti jo valmiina ruorissa, ettei kannata sitä hukata pois.

Todella paljon tykkään siitä, että OGS antaa ilmeisen paljon paljon luottoa koko valmennustiimille. McKenna ja Phelan ovat osaavia heppuja. Ja kuten sanottu OGS on nykyajan modernin koutsin perikuva, joka ainakin minulle on tuonut taas ensimmäistä kertaa sitten SAF:in aikojen sen tunteen, että Manchester United on iso perhe, mihin jokainen haluaa kuulua.

Nykyajan valmennus on paljon enemmän ihmisten valmennusta kuin ennen. Pitää osata käsitellä pelaajia oikein. En tunne OGS:ia henkilökohtaisesti mutta olen saanut hänestä sellaisen kuvan, että hän on osaa kohdata ihmiset todella hyvin ja kaikki pitävät hänestä. Fiksu ihminen joka luo ympärilleen positiivista energiaa. Eikä hänen tarvitse olla yksin mikään taktinen guru. Riittää, että on tarpeeksi hyviä apureita joille antaa luottoa ja joista samalla ottaa oppia ja luottoa ja fiksuna ihmisenä OGS tietää tämän.

Kyllähän Spurs lähtee jonkinlaisena ennakkosuosikkina kotipeliinsä mutta odotellaan hienoa peliä ja paljon maaleja.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tänään varmoja avaajia Lukaku ja Alexis mikä tarkoittaa, että oikealla laidalla olisi paikka auki enkä tiedä tuleeko tätä parempaa saumaa antaa tehdä Chongin debyytti? Gomes ainakin nähtäneen melko varmasti kentällä ja parin muunkin junnun nimeä on heitelty. Ro-Shaun Williams on mielenkiintoinen nimi, joka on jo treenannut edarin kanssa. 184 cm toppari joka on erittäin kova 100 metrin juoksija.

Kiinassa pelaava Yannick Carrasco on yhdistetty huhuissa Unitediin ja antaisi lisävaihtoehtoa oikealle. Alkuun olin skeptinen, mutta kyllä Lingard toisaalta tarvitsee paikkaajan oikealle, kun Rashford pelaa kärjessä eikä Matan vauhti riitä laidalla vaikka yksittäisiä onnistumisia tällä kaudella on tullut. Kaikkihan Mataa rakastaa persoonana, mutta nyt voisi olla aika lähteä vielä kotimaahan ja pelata vielä pari vuotta isommassa roolissa.
 

Outsider

Jäsen
En oikein ymmärrä miksi useampaan kertaan on toivottu Matan lähtöä kauden jälkeen. Itse pitäisin ehdottomasti, jos vaan haluaa jatkaa ja tiedostaa, että rooli on pienenemään päin. Hieno mies ja kokemusta tarvitaan aina nuoressa joukkueessa. Ei ole paperilla avauksen mies huippuja vastaan, mutta riittävän hyvä pelaaja rotaatioon. Leveällä pelatessaan tarvitsee kyllä kaverikseen huomattavasti Valenciaa paremman pelaajan, kuten viime pelikin selkeästi osoitti. Oikea laita on sinänsä kokonaisuutena ongelmallinen, että sinne ei löydy yhtään pelaajaa kenelle se olisi läheskään optimaalisin pelipaikka. Jännä nähdä löytääkö Alexis OGS:n papereissa sinne.

Laitetaan vielä loppuun maininta, että entisistä Chelsea pelaajista näen huomattavasti tärkeämpänä korvata Matic avauksessa kuin Mata rotaatiossa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Live-seurantaan kirjoitinkin että ei pitäisi Darmiania päästää kentälle kun siirtoikkuna on auki. OGS on sanonut että Unitedin pitäisi aina olla kentällä se enemmän töitä tekevä joukkue, mutta kuten yllä mainittu, tänään näin ei ollut.

Joukkuepelistä tai syöttörallista ei ollut tietoakaan ja olihan tämä selkeästi huonoin peli OGS:n aikana, luulisi että näillä pelaajilla olisi ollut enemmän näyttöhaluja... Alexisilta ja Frediltä kanssa ihan ok esitykset, mutta ei vaan Alexisisin takareisi vielä kestänyt. Vammana tuo takareisi on melko herkästi uusiutuva jos liian aikaisin palaa, joten vähän jännittää oliko vain varatoimenpide. Jonesilta lopussa myös vähän nilkutusta ja kädet ristiin että mitään vammaa ei taas tullut, on ollut viime peleissä hyvä.

Chongin otteissa näkyi jännitys, mutta on sitä vain hauska katsoa. Tatsi palloon on aika pehmeä ja vielä ei niitä pidempiä vauhtikuljetuksia nähty missä hän on parhaimmillaan. Tuosta se lähtee.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Kovin eri tavoin voi näköjään pelaajien esitykset nähdä. Darmian oli mielestäni Romeron ohella selkeästi Unitedin paras, Jonesin ollessa myös varsin ok. Fred oli paikoitellen ylöspäin pelatessaan hyvä, mutta kokonaisuutena aivan karmeaa säätämistä brassilta. Valitettavasti vain toinen puoli-brassi alempana veti vielä enemmän päin helvettiä.

Kärjessä Alexis ja Lukaku jäivät niin vähille laadukkaille palloille, että heidän pelistäänkään ei oikein hyvää kuvaa saanut. Mata sen sijaan oli jälleen niin pihalla, että näinköhän alkavat kilometrit tulla symppikselle täyteen. Vauhti ei vaan enää riitä, vaikka hieno mies onkin.
 
Viimeksi muokattu:

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Eka puoliaika takana ja kyllä on OGS tiimineen saanut aika hyvin tukahdetettua Spursin hyökkäykset pois.

On siellä muutakin pelikirjaa kuin yltiöpäinen hyökkääminen. Näyttää hyvältä.
 

Barney

Jäsen
Jep, mutta muodostelma on ainakin etukäteen ilmoitettuna mielenkiintoinen 4-2-3-1. Saas nähdä onko käytännössäkin tämä.
Box-to-boxina pelaa Pogba. Vähän yllättäen Lingard on laitettu valeysiksi ja Rasse oikealle.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Manchester United voitti ensimmäisen kerran Tottenhamin Lontoossa sitten vuoden 2012.

Ei sieltä ole helppo voittoja ottaa mutta tänään siinä onnistuttiin.

Ensimmäisellä puoliajalla United oli mielestäni lievästi niskan päällä ja pääsi johtoon Pogban kauniista syötöstä ja Rassen kylmänviileästä viimeistelystä. Toinen puoliaika oli selvästi Spurssin mutta United onnistui taistelemaan ja pitämään maalinsa puhtaana kiitos De Gean hyvien torjuntojen. Ekalla puoliajalla 0 torjuntaa ja toisella 11. Kertoo koko ottelun kuvan.

Kaikki näkivät varmasti ottelun sankarit mutta mainitsen vielä Lindelöfin. Mielestäni pelasi melko varman ottelun ja oli puolustuksen tuki ja turva.

Voiton myötä nyt noustiin tasapisteisiin Arsenalin kanssa ja UCL-paikka on kuuden pisteen päässä Chelsean toimesta. Spursiin seitsemän pistettä.
 

Fordél

Jäsen
Nyt oli lupauksia antava matsi ManU:lta. Vastus oli kova, mutta siitä huolimatta ekalla puolikkaalla ManU pystyi vastaamaan hyvin Spursin hyökkäyspeliin. Josen aikana ei olisi todellakaan nähty mitäön tällaista.

Tokalla puolikkaalla ManU oli lähes täysin vastaanottavana osapuolena, mutta De Gean uskomaton peli ja Spursin luokaton viimeistely takasi ManU:lle voiton. Ekan puolikkaan kaltaista rohkeaa hyökkäyspeliä nähdään toivottavasti jatkossa kovia jengejä vastaan pidempään kuin 45 min.

Jos tohon jengiin saisi ensi kaudeksi yhden maailman luokan topparin ja mieluusti yhden laadukkaan hyökkäävän laitapakin niin ManU:han voi olla yllättävän nopeestikin takaisin kärkikahinoissa. Lupaavalle näyttää.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Nyt oli lupauksia antava matsi ManU:lta. Vastus oli kova, mutta siitä huolimatta ekalla puolikkaalla ManU pystyi vastaamaan hyvin Spursin hyökkäyspeliin. Josen aikana ei olisi todellakaan nähty mitäön tällaista.

Tokalla puolikkaalla ManU oli lähes täysin vastaanottavana osapuolena, mutta De Gean uskomaton peli ja Spursin luokaton viimeistely takasi ManU:lle voiton. Ekan puolikkaan kaltaista rohkeaa hyökkäyspeliä nähdään toivottavasti jatkossa kovia jengejä vastaan pidempään kuin 45 min.

Jos tohon jengiin saisi ensi kaudeksi yhden maailman luokan topparin ja mieluusti yhden laadukkaan hyökkäävän laitapakin niin ManU:han voi olla yllättävän nopeestikin takaisin kärkikahinoissa. Lupaavalle näyttää.
Vieraskentällä ensimmäinen puolisko oli lievästi ManUn hallintaa ja saivat maalinsa. Toisella jaksolla Tottenham luonnollisestikin otti hallintaa pelistä kun hakivat tasoitusta. Minä pitäisin tuota erinomaisena vierasotteluna loistavaa vastustajaa vastaan.

Tietenkin Mourinhon jälkeen ollaan epäileväisiä kun joudutaan puolustuskannalle, mutta minusta OGS osoittaa olevansa kypsä valmentamaan tällä tasolla kun ei ohjasta joukkuettansa pelkästään hyökkäämään. Sillä tavalla voittaisi helposti fanien sydämiä puolelleen, mutta joukkueen tulos todennäköisesti kärsisi.

De Gea oli aivan huikea. Kauden paras maalivahtiesitys koko valioliigasta.
 

Fordél

Jäsen
Vieraskentällä ensimmäinen puolisko oli lievästi ManUn hallintaa ja saivat maalinsa. Toisella jaksolla Tottenham luonnollisestikin otti hallintaa pelistä kun hakivat tasoitusta. Minä pitäisin tuota erinomaisena vierasotteluna loistavaa vastustajaa vastaan.

Tuloksellisesti erinomainen, mutta en usko, että OGS:kaan pitää suoritusta erinomaisena. Noin paljon ei voida antaa vastustajalle pallonpallintaa ja paikkoja. Edes tyydyttävällä viimeistelyllä Spurs olisi tehnyt noista paikoista pari maalia. De Geaan ei voida loputtomasti luottaa. Jatkossa täytyy olla myös kovia jengejä vastaan omaa peliä ja kykyä pitää palloa vaikka oltaisiin johdossa.

Silti, lupauksia antavaa ja ManU on oikeilla raiteilla.
 

BaronFIN

Jäsen
@Asbury Park , muokkaapa ketjun otsikkoa: Moun viimeinen tilaisuus tuli ja meni, nyt alkaa olla old school tekemistä ManUssa. Ensimmäinen vierasvoitto Tottenhamista sitten Fergusonin 2012, joten Reds are back in the game!
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Saa tulla pahoittelemaan kun ette uskonu että Tottemhamilla ei ole mitään saumaa meitä vastaan.
 

Outsider

Jäsen
Oli siinä toisella puoliajalla kuitenkin myös Pogballa kolme kelvollista maalipaikkaa ennen Tottenhamin parhaita paikkoja, että ei pelkästään kotijoukkue viimeistellyt tänään huonosti. En tiedä iskikö väsymys varsinkin ylimpään nelikkoon, koska loppua kohti alkoi tulla selkeästi huolimattomampaa pelaamista ja lopulta sitten oltiinkin jyrän alla.

Hyvä peli ja hyvä tulos, suunta on koko ajan oikea.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Kyllähän tässä alkaa pikku hiljaa kallistumaan siihen, että uuden managerin etsinnät voidaan lopettaa, koska meillä on jo sopiva kaveri ruorissa. Eilen, varsinkin ensimmäisellä puoliajalla United esitti sellaisia otteita, mitä ei Josen aikana nähty oikeastaan koskaan top-6 joukkueita vastaan vieraissa. Toisella puolikkaalla De Gea kyllä pelasti pisteet Unitedille, mutta noin kuuluu maailman parhaan veskarin pelatakin. Täytyy kuitenkin muistaa, että OGS on ollut Unitedin peräsimessä vasta kuukauden päivät, joten siihen nähden vierasvoitto Spursista on loistava suoritus, vaikka toisella puoliajalla oltiinkin aika purjeessa.

Arsusta todennäköisesti huitaistaan ohi seuraavalla kierroksella ja Chelseakin on "enää" 6 pisteeen päässä ja heitä vastaan jäljellä oleva keskinäinen on Unitedin kotiottelu, joten top-4 sijoitus on kuin onkin ihan mahdollinen, vaikka kuukausi sitten itse ainakin olin jo luovuttanut sen suhteen.

Pelaajista on mainittava, että OGS:n saapuminen on Pogban lisäksi piristänyt selvästi myös Rashfordia ja Lindelöfiä. Rashfordhan näyttää jumaliste ihan eliitti-sniperilta ja Lindelöf pelaa ottelusta toiseen vuorenvarmaa peliä alakerran viimeisenä lukkona, ei olisi vielä pari kuukautta takaperin voinut uskoa.
 

Barney

Jäsen
Martialin jatko olisi erinomainen asia, sillä mielestäni hyökkäys pitäisi rakentaa Martialin, Rashfordin ja Pogban ympärille, sillä he tulevat olemaan pelipaikkansa parhaita pelaajia maailmassa seuraavat 5-10 vuotta. Herrera on nostanut tasoaan, joten hänet olisi myös saatava jatkamaan. Herrera ei ole ehkä ihan optimaalinen ihanneavauksen pelaaja, mutta hän on hyvä mies rotaatioon ja voi myös tarvittaessa avata isoissa peleissä. DDG tulee varmastikin jatkamaan. Ei hänelle ole oikein parempiakaan vaihtoehtoja ja palkasta päästään varmasti yhteisymmärrykseen.

Atleticossa tällä hetkellä työskentelevää Andrea Bertaa on myös huhuissa yhdistetty uudeksi director of footballiksi. Huolimatta siitä, että kuka siihen pestiin tulee, niin yhteyttä pitäisi ottaa välittömästi van der Sariin. Hänellä on varmasti vielä lämpimät välit Unitediin, joten hän voisi parille hollantilaiseille huippupelaajalle suositella Unitedia seuraavaksi seuraksi. Olisihan se ihan unelmatilanne, jos kesällä joukkueeseen sisään tulisivat de Ligt, de Jong ja Koulibaly/Skriniar/Alderweireld. Derek Langleyhan on sanonut, että hän olisi tuonut molemmat hollantilaiset jo aikaisemmin seuraan, jos hän olisi saanut asiasta päättää. Nythän de Ligtiä on huhuttu eniten Barcelonaan ja de Jongia PSG:hen, mutta ehkä vielä ei ole liian myöhäistä vetää välistä. Kaikki paukut kannattaa siihen ainakin laittaa.
 

Barney

Jäsen
Melko rutiinisuoritus Brightonia vastaan. Ensimmäinen puoliaika oli hyvä, mutta toisella puoliajalla tekemisen taso vähän laski. Paikkoja oli tehdä useampikin maali, mutta viimeistely ei ollut riittävän laadukasta. Brighton teki kavennusmaalin, mutta ei senkään jälkeen ollut oikeastaan mitään hätää. Pelaajista Pogba ja Rashford jatkoivat erinomaisella tasollaan. Kehuja pitää myös antaa Herreralle, Lindelöfille ja Dalotille. Lingard pelasi vähän heikomman pelin, joten huili voisi tehdä hänelle ihan hyvää. Sanchez tai Lukaku voisi minun puolestani aloittaa seuraavassa ottelussa Lingardin sijaan.

Arsenal meni voittamaan Chelsean, joten nyt Unitedin piste-ero neljänteen sijaan on enää kolme pistettä. Nopeasti on tuo yhdentoista pisteen piste-ero otettu kiinni ja otteluohjelma näyttää hyvältä tulevillekin kierroksille. Chelsea eikä Arsenal ole kumpikaan hirveästi vakuuttanut ja Spursilla on varmasti vaikeat ajat edessä, kun Kane on jonkun 6-8 viikkoa poissa ja Sonkin on maajoukkueen mukana muutaman ottelun ajan. Tällä hetkellä homma näyttää hyvältä top-4 sijoituksen kannalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös