Manchester United FC 2017–2018 – Mourinhon toinen, back to the top?

  • 139 871
  • 534

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
ManUssa pitää aina olla yksi super-sub, oli sen nimi sitten Solskjaer, Sheringham tai Martial.
Niin ja Chicarito silloin aluksi, mutta nousi kyllä hetkellisesti avauksen mieheksi ennen RVP:n saapumista.

Hyvin on kyllä tosiaan alkanut, ei ne voitot itsessään vaan se että kyseessä on ollut oikeasti vakuuttavia voittoja. Onnistumisia tulee laajalla rintamalla, ja puolustuspelikin toimii hyvin. Vaikka vastustajat ei vielä ihan sieltä kärkipäästä olekaan olleet, niin hyvä juttu kuitenkin että heitä vastaan on paljon tehty maaleja.

Lukaku lunastaa miljonadiiliään peli peliltä enemmän ja enemmän, kolme maalia kahteen Valioliigapeliin ja jos miettii miten paljon niitä paikkoja on ollut niin todella hyvin on kyllä paikat hyödynnetty. Juuri tällaista strikeria tuo joukkue on kaivannut van Nistelrooyn lähdön jälkeen, ei siellä tarvitse ravata edestakaisin turhaan jos vaan osaat haistella itsesi niihin maalipaikkoihin ja ennenkaikkea pistät niitä palloja maaliin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Martial laittoi vielä pelin jälkeen "punaista" twiittiä, mikä oli kyllä hyvä veto rauhoittamaan siirtohuhuja. Kahden pelin perusteella tuo vasen laita ei ole ongelma.

Rasford pelasi eilen hyvin ja läpiajossa ratkaisu näytti hölmöltä kun Rasford laittoi pienen chipin, mutta mokke jäikin paikoilleen ja poimi pallon helposti syliinsä. Oli ensimmäisen jakson näkyvin pelaaja. Parhaillaan pallo pysyi hallussa neljän pelaajan ympärillä ja kyllä siinä puolustajat näyttää rinnalla aika hitailta.

Swansea pelasi eilen hyvän pelin ja antoi jo erilaisen vastauksen kuin West Ham. Meidän koko puolustuslinjalle voi antaa eilisestä puhtaat paperit ja erityisesti topparit olivat rautaa. Baillylle tuli tosiaan yksi virhe, jossa purku jäi hyökkääjän jalkoihin ja tuosta vastahyökkäyksestä Swansey sai pallon ylärimaan. Tuon tilanteen jälkeen sitten erinomaista suorittamista ja maalikin oli Baillyn näköinen siinä mielessä, että jos jossain on irtopallo, niin tietää kuka siihen menee ensimmäisenä silmät tulessa ja kuolaa poskella.

Toisen jakson alku oli Swanseyn, mutta tuossa hankalammassa tilanteessa nähtiin taas Maticin arvo. Joka kerta kun pallo tuli ManUn kenttäpuoliskolle Matic on ensimmäisenä katkomassa ja hidastamassa peliä ja Matic on se joka "ottaa vastuun" keskustan puolustamisesta. Veikkaan, että ilman Maticia ei olisi Pogballa kahta maalia tässä kohtaa, sen verran keventää Paulin puolustustaakkaa ja kiitos menee Pogban omien sanojen mukaan myös Neymarille, kun ei tarvitse olla enää maailman kallein pelaaja.

Matalle tuli vähän ohipeli. Ei ollut huono, mutta espanjalainen ei selkeästi ollut vahvimmillaan Swaynsen isojen miesten agressiivisen pelin alla vrt. esim Pogba josta vastustajat vain kimpoilee sivuun.

Lukaku sai eilen vain yhden paikan ja ennen kosketusta palloon jo tiesi mitä tulee tapahtumaan. Se mitä eilisestä pitää parantaa on, että Lukakulle pitää saada enemmän palloa ratkaisupaikoissa.

Leicesteriä vastaan voisi kokeilla Rasfordia oikealla ja Martialia vasemmalla. Mikiä en mielellään sinne oikeaan laitaan laittaisi, eilen kuitenkin paransi hyvin loppua kohden ja Pogbaan maaliin loistava syöttö. Herrera tuskin enää kolmatta peliä on penkillä, jonkinlaista spekulaatiota ollut siitä painaako se harjoituspelin loukkaantuminen ja siksi ei ole avannut.

Tästä on hyvä jatkaa.
 

Barney

Jäsen
Itselläni oli hyvät fiilikset ennen kauden alkua, eikä ne ole ainakaan huonontuneet parin pelin jälkeen. Vastustin Perisicin hankintaa, sillä halusin antaa Rashfordille sekä Martialille mahdollisuuden ja molemmat ovat olleet erittäin positiivisia ilmestyksiä. Rashfordilla on pelissään vielä paljon selkeitä heikkouksia, mutta pidän hänen pelityylistään. Tuo jollain tavalla mieleen jopa sen kymmenen vuoden takaisen Ronaldon tuolla halullaan sekä taidollaan haastaa vastustajan puolustajia. Lisäksi on kiva nähdä pitkästä aikaa lupaava oma kasvatti Unitedin paidassa.

Mourinhon puheista on saanut käsityksen, että hän oli nimeonomaan Perisicin perässä, koska Perisic olisi soveltunut pelaamaan vasenta laitaa kolmen topparin taktiikassa. Ilmeisesti Mourinholla olisi halukkutta peluuttaa tuota muodostelmaa, mutta onhan kieltämättä laitapelaajat vähän köykäiset tuohon taktiikkaan. Oikealla on Valencia ja vasemmalla vaihtoehdot lienevät Young ja Shaw kunhan he kuntoutuvat. Myöskin Lingard voisi soveltua tuohon taktiikkaan laituriksi.

Keskikentän kaksikko Matic-Pogba on ollut kyllä erittäin kova ja pakko sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt Maticista. Tähän mennessä kesän ylivoimaisesti typerin liike oli Chelsealta päästää Matic ehkä kovimman kilpailijan riveihin. Mata oli parempi avausottelussa, mutta Swanseaa vastaan hän pelasi melko vaatimattoman pelin. Seuraavaan otteluun sitten toivottavasti joko Herrera avaukseen Matan paikalle tai Mikki keskustaan ja Martial sekä Rashford laidoille.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Unitedin kausi tosiaan jatkui toisella peräkkäisellä neljän maalin voitolla Swansean vieraana. Täällä on taas aika hyvin kaikki oleellinen tuosta ottelusta kerrottu, mutta laitetaan nyt omatkin huomiot vielä.

Nuo lauantain ottelun numerot mairittelevat kyllä Unitedia siinä mielessä, että Swansea oli kyllä 0-1 tilanteessa jopa melko lähellä tasoitusta. Tuo Lukakun 0-2 maali sitten katkaisi joutsenien selkärangan ja loppulukemat päästiin tyylittelemään loppuvihellystä odottelevaa joukkuetta vastaan. Se mikä itseäni ainakin ilahduttaa suuresti on se, että nyt kauden kummassakin ottelussa on maalin johtoasemassa pystytty tappamaan ottelut kliinisesti. Näin ei viimekaudella ollut ja tästä onkin kiittäminen esimerkiksi Lukakua, joka ei esimerkiksi lauantaina esittänyt juuri mitään, ennen tuota 0-2 maaliaan, mutta paikan tullen pisti ottelun pakettiin kirurgin tarkkuudella. Tuosta lauantain ottelusta täytyy tosin sanoa, että ei miehelle kyllä juurikaan tullut apuja ennen tuota.

Matan voisi kyllä tästä lähtien jättää penkille näitä isokokoisia ja ennakkoon hieman fyysisemmin pelaavia joukkueita vastaan.

Täytyy ihan suoraan sanoa, että en kyllä uskonut, että Phil Jones tulee vielä pelaamaan näin kovalla tasolla Unitedin avauksessa. Jones täydentää Baillya todella hyvin ja jotenkin tuntuu, että hän on saanut sitä tarvittavaa rauhallisuutta otteisiinsa, eikä nyt tarvitse koko ajan olla kieli keskellä suuta, kun numero 4 viilettää kentällä.

Nyt olisi mestaruustaiston kannalta elintärkeää, että ei kompastuttaisi näihin pienempiin joukkueisiin, etenkin kun muut Valioliigan isot ovat jo kahden kierroksen jälkeen kokeneet pistemenetyksiä. Lähiaikojen otteluohjelma on melko suotuisa Unitedin kannalta ja jos nämä "varmat" pelit hoidetaan kunnialla, niin se takaisi sen, että tällä kaudella ei tarvitsisi jo joulukuussa pelata veitsi kurkulla, sekä voitaisiin huoletta lepuuttaa avainpelaajia pahimpien otteluruuhkien aikana.

Yhteenvetona tästä alkukaudesta voi sen sanoa, että nyt taas monen vuoden korpivaelluksen jälkeen nauttii Unitedin pelien katsomisesta. Joukkueessa on pitkästä aikaa tekemisen meininkiä ja sellaista itseluottamusta, millä voidaan kamppailla kärkisijoista. Vaikka itsekin on tullut aika paljon arvosteltua Mourinhoa, niin täytyy kyllä myös antaa kiitosta siihen suuntaan.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Real Madrid, United, Roma ja CSKA Moskova
Eipä nyt kovinkaan paha painajainen, olisipa Unitedilla luvassa upeita pelejä Euroopan kentillä heti syksystä asti.

Mielenkiintoista katsella, jatkaako Zlatan. Jos jatkaa, kaverin on tiedettävä olevansa huippuiskussa ja itseluottamus on 100 %, koska on tuskin penkkiveikon oletuksella lähdössä urallaan yhteenkään kauteen yhtään missään. On onneksi kuitenkin statuksestaan ja oman arvonsa tietämisestään huolimatta mielestäni joukkuepelaaja viimeisen päälle, eli tuskin on kiukuttelulinjalle lähdössä pelasi kuka vaan.

Mutta noin lähtökohtaisesti Zlatan tuskin meinaa kauteen lähteä Lukakun, Rashfordin tai Martialin varamiehenä. Toivottavasti jatkaa ja uskon että siinä tapauksessa on entisellään, huippukondikseen hiljalleen treenattuna.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Eipä nyt kovinkaan paha painajainen, olisipa Unitedilla luvassa upeita pelejä Euroopan kentillä heti syksystä asti.
Jollain omituisella tavalla melkein toivon, että sieltä tulee vastaan kovia joukkueita eikä mitään "Baseleita". Huippujengejä vastaan saadaan kunnolla mitattua tasoa ja onhan ne nyt viihdyttävämpiä otteluita myös katsojan näkökulmasta. Suhtaudun Unitedin CL -kauteen inhorealistisesti, joten en jaksa lähteä spekuloimaan mikä olisi helpoin mahdollinen tie edetä pitkälle. Eipä tuolla nyt oikeastaan ole yhtään sellaista joukkuetta joita täytyisi jotenkin erityisesti pelätä. Realilta ja Bayernilta varmaan tulisi kuokkaan ainakin vierasottelussa, mutta ei Unitedin noitakaan vastaan tarvitsisi lähteä mitenkään pelokkaasti pelaamaan vaan ihan luottavaisesti. Valioliiga on ainakin omalla arvoasteikolla Champparia tärkeämpi, joten kaikki ottelut mitä Euro -kentillä päästään pelaamaan ovat plussaa. Tosin sanotaan tähän sen verran, että Eurooppa liigaa en toivo Unitedin tällä kaudella pelaavan, joten jos lohkovaiheesta ei päästä jatkoon niin toivottavasti jäädään sitten koko lohkon jumboksi.

Siirtohuhut Unitedin ympärillä ovat hiljentyneet lähes kokonaan. Tämä on kyllä virkistävää vaihtelua. Joukkueen ympärillä tuntuu olevan hyvin rauhallinen ja stabilli tilanne. Mourinho on saanut rakennettua joukkueeseen hyvän harmonian, jossa kaikki pelaajat kokevat itseänsä tärkeäksi. Andreas Pereira on ainoa, joka saattaisi tuosta vahvuudesta poistua (laina), mutta itse pitäisi hänetkin mukana remmissä. Kyllä niitä otteluita tulee tämänkin kauden aikana niin paljon taas pelattua, että kaikkia tullaan tarvitsemaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Valioliiga on ainakin omalla arvoasteikolla Champparia tärkeämpi, joten kaikki ottelut mitä Euro -kentillä päästään pelaamaan ovat plussaa. Tosin sanotaan tähän sen verran, että Eurooppa liigaa en toivo Unitedin tällä kaudella pelaavan, joten lohkovaiheesta ei päästä jatkoon niin toivottavasti jäädään sitten koko lohkon jumboksi.
Juurikin näin, olin jo kommentoimassa itsekin että toivottavasti Eurooppa Liiga vältetään, se ei olisi mitenkään plussaa eurokentillä pelailussa mutta otitkin sen ansiokkaasti esille jo.

Periaatteessa joku Real Madrid tai Bayern München samaan lohkoon voisi ollakin ihan hyvä, saisi tosiaan kunnollisen mittarin sinne ja tämä taitaisi myös tarkoittaa sitä nämä joukkueet vältettäisiin ensimmäisellä pudotuspelikierroksella? Ikävänä muistona kausi 2012-13 kun UCL:n lohkovaihe ja kausi muutenkin oli mennyt erittäin hyvin, niin sitten hieman puolivahingossa tuli Real Madrid vastaan ekalla pudotuspelikierroksella, Real kun oli jäänyt omassa lohkossaan kakkoseksi.

Toki luotto Mourinhoon on näissä pudotuspelityylisissä kilpailuissa kova. Kaveri osaa kuitenkin laatia niin inhorealistisen ja ultrapassiivisen pelitavan, että sillä pystyy kyllä tylsyttämään lähes minkä tahansa joukkueen hyökkäyksen. No Realia vastaan ei varmaan sekään riittäisi, mutta noin yleisesti. Sitten pitää vaan saada se yksi hyvä paikka luotua ja tehdä siitä maali.

Mutjoo, toki sinänsä joku "helppo lohko" ja siitä lohkovoitto takaisi myös suurella todennäköisyydellä jonkun astetta helpomman vastustajan ekalle kierrokselle. Rehellisesti sanottuna en kuitenkaan pidä Unitedille Euroopan suurseuroista tällä hetkellä "liian kovina" muita kuin Real Madridin, Bayern Münchenin ja ehkäpä Juventuksen, muut on kyllä voitettavissa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Melko varmalta Zlatanin sopimus alkaa näyttää, kun tosiaan pystyy jo ostamaan Zlatan 10-paitoja ja Mou haluisi Zlatanin jatkossa mukaan valmennustiimiin.

Jos sopimus tehdään nyt eikä tammikuussa, niin kannattaisi ehkä lisätä joku sopimuksen purkupykälä, jos Zlatan paskoo tuon polvensa ennen tammikuuta. Zlatan kun vetää sillä jo kierrepotkuja nyrkkeilysäkkiin kuten Asbury Park mainitsi ja aikaisintaan puolen vuoden kohdalla kestää pelaamista (=kovaa kontaktia). Toki jos asiaa kysyy Zlatanilta itseltään niin vastaus on varmaan, että perus fysiologian lait (kudosten paranemisnopeus ym.) eivät päde Zlataniin.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Eli toiveissa:

Maribor

Ehdottomasti! Tuo sympaattinen slovenialaisjoukkue on seuraamisen arvoinen. Toki Ljudski vrt ei ole maailman helpoin paikka mennä pelaamaan. Tiedän koska olen tuolla ausunut. Chelseallakin tästä on kokemusta.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Zlatanille vuoden paperi varmistunut, enää ei tarvitse spekuloida.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onhan tämä tähän tilanteeseen loistava uutinen! Pelinumeroksi 10.

Zlatan Ibrahimovic to wear no.10 shirt - Official Manchester United Website

Zlatan tuo edelleen joukkueeseen kokemusta ja ammattimaisuutta. Aika sitten näyttää mihin kuntoon polvi ylipäänsä tulee, mutta luottavaisin mielin siitä, että Zlatan on edelleen kova kunnossa!

Unitedilla alkaa olemaan koossa muuten todella isokokoinen ja fyysinen joukkue. Bailly, Smalling, Jones, Valencia, Matic, Pogba, Fellaini, Lukaku ja Zlatan.
Ihan muuten tuollein äkkiseltään mietittynä aika kyrväkkäät vaihtoehdot tuonne puhtaan "strikerin" paikalle kun on sekä Lukaku että Zlatan. Toinen teki sen 25 maalia ja toinen 17 maalia 28 ottelussa, milloin lie viimeksi ihan näin kova tilanne ollut tuolla? Mielenkiintoista olisi joskus jopa kokeilla sekä Zlatania että Lukakua samaan aikaan kentällä, tiedä sitten miten tuo järkevästi toteuttaisi mutta voisihan tuota kokeilla.

Zlatanin jatko ihan missä tahansa mielessä on erittäin hyvä, tuo kokemusta ja johtajuutta, maalintekovoimaa ja vaihtoehtoja hyökkäykseen. Ja tuskin tuo markkinointimielessäkään paska juttu on, kyllähän Zlatukka on varmasti edelleen äärimmäisen suosittu ja tunnettu pelaaja maailmalla.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Mielenkiintoista olisi joskus jopa kokeilla sekä Zlatania että Lukakua samaan aikaan kentällä, tiedä sitten miten tuo järkevästi toteuttaisi mutta voisihan tuota kokeilla.
90-luvulla 4-4-2 oli ainut oikea tapa pelata jalkapalloa. 1999 toimi kohtuu hyvin Cole-Yorke kärkipari.

Zlatan ja Lukaku molemmat pelaavat hyvin lähellä maalia, mutta ovat lopulta aika erityyppisiä pelaajia. Lukaku on nopea, suoraviivainen ja hakee palloa laidalta. Zlatan taas valuu keskelle alas ja hakee myös syöttöjä ja pelaa paljon selkä maaliin päin. Zlatan näistä helpommin taipuu jopa valeysiksi.

Ongelma ei siis ole näissä kahdessa vaan laituireissa. Miki, Mata, Rasford ja Martial eivät oikein mene samaan kategoriaan kuin Giggs ja Beckham.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ongelma ei siis ole näissä kahdessa vaan laituireissa. Miki, Mata, Rasford ja Martial eivät oikein mene samaan kategoriaan kuin Giggs ja Beckham.
Joo, ja toki pelityyliltään nämä neljä muuta on ihan erilaisia kun Giggs ja Beckham. Siinä missä Giggs ja Beckham oli ihan puhtaasti keskikentän laitapelaajia, niin näitä muita voi pitää laitahyökkääjinä. Toki se pelin luonnekin on muuttunut että enää tällä tavalla ei varmaan mikään menestyvä joukkue enää pelaa, nykyään se on usein se 4-5-1 tai 4-3-3 (ja näissä toki variaatioita aina jostain 3-5-2 tai 5-3-2 muodostelmista alkaen) ja nimenomaan siten että siellä piikissä on se yksi voimakas maalinsylkijä ja sitten laidoilta tulee näitä vikkeläjalkaisia hyökkääjiä leikkaamaan keskelle hyökkäyspeliin.

Kaikki kunnia vaikka Becksillekin, pidän häntä ehdottomasti eräänä nerokkaimpana ja omaa erikoisosaamistaan parhaiten hyödyntävänä pelaajana ja kyseessä on ehdottomasti yksi kaikkien aikojen lempipelaajistani, mutta en oikein tiedä miten Becksin saisi vaikkapa nykypäivän 4-5-1 taktiikkaan soveltumaan. Sen verran tuo peli on kuitenkin muuttunut.

Ja tosiaan en missään nimessä vähättele Becksiä ja itseäni harmittaa puheet kun Beckhamia pidetään monesti jotenkin yliarvostettuna pelaajana, mielestäni kyseessä juurikin omia vahvuuksia käyttäen eräs parhaita keskikenttäpelaajia joita on nähty. Ja harva pelaaja on kuitenkaan noin huikeaa uraa onnistunut tekemään, menestystä on niin ManU:ssa kuin Real Madridissakin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tarkoitin juuri sitä, että Beckhamille ja Giggsille se kahden suunnan pelaaminen keskikentän laidalla oli se ensisijainen pelipaikka, kun taas tälle meidän nykyiselle nelikolle tuo pelipaikka ei ole kenellekään se paras mahdollinen.

Arvasin, että 4-4-2 vanhanaikaisuudesta tulee mainintaa, mutta eikös Leicester voittanut mestaruuden tuolla taktiikalla? Tosiaan se moderni tapa pelata kahdella hyökkääjällä taitaa olla nyt 3-5-2.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Arvasin, että 4-4-2 vanhanaikaisuudesta tulee mainintaa, mutta eikös Leicester voittanut mestaruuden tuolla taktiikalla? Tosiaan se moderni tapa pelata kahdella hyökkääjällä taitaa olla nyt 3-5-2.

Tuo 3-5-2 ei saa täältäpäin hurraahuutoja ja toivon ettei Jose lähde enää ollenkaan sille tielle. Ajattelen, että se vaatii toppareilta aivan erityylistä peliä kuin se, mihin he ovat junnusta asti oppineet eli topparipariin. Lisäksi kolme maailmanluokan topparia on aika vaikea rasti kun pitää olla viellä laadukkaat korvaajat.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Leicester pelin avaus on United osalta täysin sama kuin kahdessa aikaisemmassa pelissä paitsi, että Martial nousee avaukseen odotetusti Rashfordin tilalle. Ehkä Herreraa olisin odottanut myös avaukseen mutta joutaahan tuo myöhemminkin pelaamaan.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Melkoista bussia Leicester iski maalinsa eteen mutta nyt se murtui kahdesti. Kuten Virkkunen totesi, Unitedin pelissä on enemmän tempoa kuin viime vuonna tai oikestaan koskaan Fergien jälkeen.

Rashfordille voittomaalin kyllä suo. Kaveri on erityislaatuisen kypsä pelaaja noin nuoreksi.
Lukaku tosiaan voisi seuraavat pilkut katella vierestä. Taisi olla kolmas huti viimeiseen viiteen yritykseen.

Mutta kaikenkaikkiaan hyvää pelaamista ja täysin ansaittu voitto ja kolmas sellainen kolmeen ekaan peliin maalierolla 10-0. Tästä on hyvä lähteä pelkäämään maaottelutauon loukkaantumisia. Toki rosteri on kohtuu laaja, joten ei haittaa vaikka joku teloo itseään. Joukkueen kapteeni Michael Carrick ei mahtunut tänään edes penkille.
 
Viimeksi muokattu:

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Hyvä peli jälleen ja pitkiä pätkiä pelattiin ihan yhtä maalia. Ansaittu voitto ja tästä on jälleen hyvä jatkaa. Rashfordille tuon maalin soi ja tiedä vielä mikä ketsuppipullo -ilmiö tästä aukeaa. Lukakun rankkari oli kyllä heikkotasoinen.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Täysin ansaittu 2-0 voitto Leicesteristä viikonloppuna. Oikeastaan ainoa miinus tuossa ottelussa oli Lukakun täysin luokaton pilkku.
Tällä hetkellä kulkee kyllä mukavasti, kun loukkaantumisetkaan eivät piinaa joukkuetta viimeisten kausien tapaan.

United on brittilähteiden mukaan tehnyt 92 miljoonan punnan tarjouksen Gareth Balesta. Itse pidän siirron toteutumista todella epätodennäköisenä, mutta kyllähän tuo toteutuessaan vahvistaisi joukkuetta huomattavasti. Mitäs mielipiteitä tuo palstaveljissä herättää?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
United on brittilähteiden mukaan tehnyt 92 miljoonan punnan tarjouksen Gareth Balesta. Itse pidän siirron toteutumista todella epätodennäköisenä, mutta kyllähän tuo toteutuessaan vahvistaisi joukkuetta huomattavasti. Mitäs mielipiteitä tuo palstaveljissä herättää?
Lähteet tuntuisi olevan näitä The Suneja ja muita, joten näihin voi aina suhtautua jokseenkin varauksella. Noin itsessään Balen tasoinen pelaaja toki kelpaisi about aina. Ei ole vielä liian vanha ja varmasti kykenee pelaamaan useamman vuoden huipputasolla. Tokihan hinnassa on ilmaa kuten nykypäivänä melkein kaikissa siirroissa on, mutta eiköhän seuran talous tuon kestä.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
United on brittilähteiden mukaan tehnyt 92 miljoonan punnan tarjouksen Gareth Balesta. Itse pidän siirron toteutumista todella epätodennäköisenä, mutta kyllähän tuo toteutuessaan vahvistaisi joukkuetta huomattavasti. Mitäs mielipiteitä tuo palstaveljissä herättää?

En usko Daily Startin juttuhuin ja eikös Jose todennut jo, että Bale on mahdoton rasti.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Jos unohdetaan Bale ja mietin, että kuka voisi tulla vielä, niin minulle maistuisi Mesut Özilin siirto ManUun. Mies varmasti itsekin olisi aika mielissään, jos pääsisi pois Arsenalista ja pelaamaan UCL-pelejä (sekä tavoittelemaan Valioliigan mestaruutta *koputtaa puuta*). Olen oikeastaan toivonut tätä siirtoa siitä asti kun Jose Mourinho saapui Unitedin peräsimeen, sillä kyseinen kaksikko aikanaan menestyi Real Madridin aikoina ihan mukavasti. Özil oli Mourinhon ostos, eikä Mourinho ollut enää Realissa sillä hetkellä, kun Mesut myytiin Arsenaliin. Kolmen yhteisen Real -kauden aikana 1x La Liga pystejä sekä 1x Copa del Rey pystejä, ja ennen kaikkea Özil pelasi henk.kohtaisella tasolla uransa parhaat kaudet silloin, saalistaen esimerkiksi kaudella 10-11 eniten syöttöjä koko Euroopassa.

Nyky-Arsenal imee hyvästäkin pelaajasta parhaan terän pois. Ei olisi futishistorian eka kerta, kun uudessa seurassa löytyisi aivan uudenlainen vire. Tunnustan että olen ollut Mesutin fanipoika ainakin MM-kisoista 2010 asti, mutta hintalapun ollessa kohdallaan, luulen että kyseessä voisi olla erinomainen siirto.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Jos unohdetaan Bale ja mietin, että kuka voisi tulla vielä, niin minulle maistuisi Mesut Özilin siirto ManUun. Mies varmasti itsekin olisi aika mielissään, jos pääsisi pois Arsenalista ja pelaamaan UCL-pelejä (sekä tavoittelemaan Valioliigan mestaruutta *koputtaa puuta*). Olen oikeastaan toivonut tätä siirtoa siitä asti kun Jose Mourinho saapui Unitedin peräsimeen, sillä kyseinen kaksikko aikanaan menestyi Real Madridin aikoina ihan mukavasti. Özil oli Mourinhon ostos, eikä Mourinho ollut enää Realissa sillä hetkellä, kun Mesut myytiin Arsenaliin. Kolmen yhteisen Real -kauden aikana 1x La Liga pystejä sekä 1x Copa del Rey pystejä, ja ennen kaikkea Özil pelasi henk.kohtaisella tasolla uransa parhaat kaudet silloin, saalistaen esimerkiksi kaudella 10-11 eniten syöttöjä koko Euroopassa.

Nyky-Arsenal imee hyvästäkin pelaajasta parhaan terän pois. Ei olisi futishistorian eka kerta, kun uudessa seurassa löytyisi aivan uudenlainen vire. Tunnustan että olen ollut Mesutin fanipoika ainakin MM-kisoista 2010 asti, mutta hintalapun ollessa kohdallaan, luulen että kyseessä voisi olla erinomainen siirto.

En tykkäisi yhtään. Hidas laiska paska. Ei sovellu ollenkaan tähän nopeaan Unitediin.

Mutta makunsa kullakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös