Manchester United FC 2014–2015 – "I'll make history!"

  • 164 393
  • 770

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Melko kokemattomalla porukalla lähdetään matsiin:

De Gea; M.Keane, Evans, Vermijl; Janko, Powell, Anderson, James; Kagawa; Welbeck. Subs: Amos, McNair, Thorpe, A.Pereira, Zaha, Januzaj, Wilson.

Hyvä, että annetaan reilusti näytönpaikkoja. Ja hienoa, että Evans on pelikunnossa.

Kagawa löi päänsä heti alussa puskutilanteessa ja joutui jättämään pelin kesken.

Evans lahjotti vastustajan 1-0 maalin syöttämällä 9 kulmalta suoraan 5 metrin päässä olevan vastustajan jalkaan. Ei tarvi ton suorituksen jälkeen pelata kyllä hetkeen edustuksen paidassa.

Edit: Samat sävelet kuin tähänkin mennessä. Keskikenttä on laiskan pulskea ja ei tee töitä ollenkaan. Pakki saa pallon, niin muut topparit seisoo ja keskikentän keskustan kaksikko seisoo. Ei ole ihme ettei ole syöttöpaikkoja. Januzaj ekal puoliajalla ihan ok. Muu tiimi tasolla oksennus. Ei pysty kyllä tätä 2 puoliaikaa katsomaan.

Edit2: Se on 3-0. Tossa organisaatiossa on ihan järkyttävä taito ja peliälyvaje. Kaikki vastustajat näyttää taitavemmilta kun Manun pelaajat pois lukien Januzaj. Ainiin, pakit ei osaa syöttää, mutta ei ne kyllä osaa seurata ees miestään.

Edit3: 4-0. Vermlj puskee pallosta ohi, hyökkääjä vie Evansilta puikot ja sitten Perrera on liian pehmeä. 1 vs 3 hyökkäys ja divarijätkä vie 3 Manun pakkia kun litran viilipönikkää. Sen voin todeta että kenenkään pl se Januzaj, Wilson ja De Gea ei tarvitse tästä porukasta vuoteen pelata valioliigaa.
 
Viimeksi muokattu:

Outsider

Jäsen
Di Marian hankinta on siinä mielessä erikoinen, että en ole huomannut muuta kuin pelkästään kehuvia kommentteja pelaajasta Real-kannattajilta. Ei kuulu kyllä omiin suosikkeihin ainakaan vielä, vaikka pitääkin myöntää, että en ole kovin montaa kokonaista peliä häneltä nähnyt. Mielikuva on heiveröisestä ja koheltavasta kaatuilijasta, mutta ilmeisesti saatiin jotain muutakin. Toivottavasti nyt ainakin jättäisi filmaamiset pois, koska se osa-alue ei poikkeuksellisesti kaipaa vahvistusta.

Kuten jo otteluseurantaa kirjoitin, niin mielellään olisi toivonut jatkoonmenoa, että nuorille oltaisiin saatu peliaikaa, mutta käyhän se tietysti näinkin, että voidaan todeta käytännössä kaikkien taso riittämättömäksi jo tässä vaiheessa.
Yhden pelin otannalla pakko sanoa, että kovin monelle tänään kentällä käyneistä ei varmaan ole paljon vastuuta tällä kaudella enää tulossa, vaikka "ykkös" miehistökin on pelannut enemmän tai vähemmän surkeasti.

Wilson>Chicharito&Welbeck. Toivottavasti edes tuosta pojasta saadaan kaikki se potentiaali joskus hyödynnettyä, koska sitä selvästi on. Muuten ei hänen ja Januzaj lisäksi paljon muille ole (vielä) käyttöä. Olisin kyllä luullut, että Welbeck olisi sopinut LvG:n kuvioihin, mutta ilmeisesti joku mättää.

Tapaus Evans: Viime pelistä on tosiaan aikaa reilusti, mutta ei vaan voi olla noin paska, eihän? Vieläköhän monien kaavailuissa puolustuksen ongelmat ratkeavat sillä, että Evans tulee ja astuu Vidicin saappaisiin... Jännä nähdä muutenkin vieläkö monta peliä mennään kolmen topparin linjalla, vai joko vaihdetaan neljän alakertaan. Siinäkin tapauksessa pitää pitää sormet ja varpaat ristissä, että Rojo onnistuu.

Jos nyt jotain hyvää pitää hakea, niin ero Moyesiin on se, että nyt on edes joku selkeä systeemi mitä yritetään toteuttaa. Huono asia tietysti on se, että tulos ja muutenkin peliesitykset ovat jopa Moyesin aikaa huonompia.
 

Nutshell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomen kaukaloissa, Manchester United
Jep oli kyllä melkoista sekoilua puolustukselta tänään. Ei tuosta silti nyt ehkä hirveästi kannata ranteita auki vetää, junnujahan se oli jengi täynnä. Mk Donssinkin pelaajat ovat kuitenkin ammattilaisia, vaikka alemmalla sarjatasolla pelaavatkin ja varmasti laittoivat ihan kaiken tänään peliin. Kyllä muistuu Fergusonin ajoiltakin muutama suht ''komea'' league cup tappio kun ei haluttu riskeerata ykkösjengin miehiä. Lauantaina pitäisi sitten jo olla suht vakuuttavan oloinen rosteri laittaa kentälle.

Loppuun vielä semmoiset huomiot, että James Wilsonilla on loistava potkutekniikka ja Welbeckiä ei kyllä pitäisi myydä, koska omaa korkeamman työmoraalin (pl.rooney) ja enemmän nopeutta kuin joukkueen muut hyökkääjät yhteensä.

e:
Tapaus Evans: Viime pelistä on tosiaan aikaa reilusti, mutta ei vaan voi olla noin paska, eihän?

Surkeastihan se meni, mutta vielä ollaan aika kaukana esim Wes Brownin ManU-uran ''huippuvuosista''.
Sääli, että Keanenkin peli meni niin penkin alle hyvän liigadebyytin jälkeen, mutta kaippa ne joukkuekaverit siinä vierelläkin sitten vaikuttivat aika paljon.
 
Viimeksi muokattu:

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Kovasti on täällä huudeltu nuorten United-pelureiden näyttöpaikkoja. Noh, nyt tuli näyttöpaikka monelle ja aivan päin persettähän se meni.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Edellä olikin jo paljon ihmetelty noita pelipaikkoja ja sitä mihin Di Maria saadaan sijoitettua. En tiedä onko Gary Nevillellä sisäpiiritietoa, mutta kovasti piirteli Sky:n lähetyksessä seuraavanlaista miehitystä:

Koodi:
----------RVP/Rooney---------
-----------------------------
-------------Mata------------
----Di Maria------Herrera----
-----------Carrick-----------
Shaw-----------------Valencia
-----Rojo--Evans--Jones------
-----------------------------
-----------De Gea------------
Ihan mielenkiintoisen oloinen ryhmitys. Carrick, Shaw ja Herrarahan tuosta ovat parhaillaan telakalla, joten ihan hetkeen tuota kokoonpanoa ei päästä kokeilemaan. RvP ja Rooney pitää tosin pystyä saamaan kentällä samaan aikaan, oli taktiikka sitten mikä hyvänsä. Van Gaal vaikuttaa sitoutuneelta tuohon kolmen topparin linjaan, enkä nyt ole sanomassa, että siitä pitäisi ehdottomasti luopua kolmen ottelun jälkeen. Mutta fakta kyllä on se, että tällä hetkellä ManU:n materiaali ei ole parhaimmillaan tuolla systeemillä. Topparit ovat yksi suurimmista ongelmista koko joukkueessa, miksi niitä sitten pitää olla kentällä kolme kahden sijaan? Joukkueesta ei myöskään tällä hetkellä löydy sellaisia pelaajia, jotka pystyisivät pelaamaan wing backina tarvittavalla tasolla, ainakaan siinä tapauksessa, että heidän odotetaan osallistuvan myös hyökkäyspeliin. Di Maria ja Januzaj sopisivat laitureiksi hyökkäyssuuntaan, mutta eivät suoriudu wing backin puolustusvelvoitteista. Valencia taas on hyvä alaspäin, mutta hyökkäyspäässä aika hyödytön. Shaw ja Rafael ovat loukkaantuneina, joten heistä on turha edes puhua. Aika kiemurainen on tilanne siis kaiken kaikkiaan. Melkein simppeleintä olisi palata hetkeksi takaisin neljän miehen puolustuslinjaan, mutta jos 3-5-2:sta luovutaan näin nopeasti, niin onko siihen enää paluuta myöhemmin kauden aikana?

4-0 turpaan MK Donsilta. Mitäs tuohon nyt sanoisi? Onneksi Liigacupilla ei ole mitään väliä. Harmittaa oikeastaan vaan siksi, että näissä matseissa olisi voitu antaa peliaikaa niille, jotka eivät tule sitä saamaan Valioliigassa. On kyllä aika ihmeellistä, että preseason meni niin täydellisesti, mutta sitten kun tosipelit alkoivat, kääntyi kelkka totaalisesti ja tällä hetkellä ei onnistu mikään. Onneksi kausi on vielä aivan alussa. Pitkässä juoksussa United tulee hyötymään siitä, että otteluita tulee vähemmän kuin muille kärkijoukkueille. Täysi luotto on itselläni van Gaaliin, että hän pystyy tämän hetkiset ongelmat ainakin jollain tapaa ratkomaan. Toivon vaan, että hän ei ole liian itsepäinen tuon pelisysteemin suhteen. Jos taktiikka ei toimi, pitää valmentajalta löytyä tarpeeksi nöyryyttä sopeuttaa taktiikka paremmin pelaajien vahvuuksiin sopivaksi.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Jos taktiikka ei toimi, pitää valmentajalta löytyä tarpeeksi nöyryyttä sopeuttaa taktiikka paremmin pelaajien vahvuuksiin sopivaksi.

Van Gaal vaikuttaa tyypiltä, joka ei ihan heti lähde muuttaamaan systeemiään. Van Gaalin luottamus omaan "philosophyyn" tuntuu olevan korkea. Ja sitähän hän on kertonut lehdistölle, ettei United palkannut häntä siksi, että tämä on mukava kaveri, vaan tämän "philosophyn" takia. Moyes tuskin tuntee koko sanaa

Van Gaal kertoilee filosofiastaan youtubessa:

Van Gaal: My philosophy makes me one of the best - YouTube

Sir Alex Ferguson sai taiottua lähes uskomattomalla tavalla kaiken irti monesta pelaajasta, jota nyt kirotaan joka foorumilla. Miten se oli mahdollista, sitä tuskin kukaan tarkasti tietää. Moyes oli mielestäni hyvä idea ja jos se olisi toiminut, niin Sir Alexin eläköitymispäätös ei olisi ollut niin raskas asia Unitedille. Haettiin selkeästi samantyyppistä manageria kuin Sir Alex itse, tai Sir Alexhan tuon taisi viimekädessä päättää. Totuus oli kuitenkin julma: on vain yksi Sir Alex Ferguson tässä maailmassa. Van Gaal on aivan erityyppinen ratkaisu. Ei mikään monien vuosien manageri, kuten Sir Alex ja kuten Moyesista haluttiin tehdä.
Van Gaalin tehtävä on palauttaa Unitedin uskottavuus eli toisinsanoen palauttaa United Euroopan huipulle ja taisteluun Valioliigan voitosta. Siten seuraavalla managerilla on helpompi tehtävä ottaa pesti haltuunsa, uskon, että silloin haetaan taas pitkäaikaista manageria.
Tuohon van Gaalin tehtävään on kolme vuotta aikaa. Mies on kertonut, että tämä pesti on miehen viimeinen hänen valmennusurallaan. Sir Alexin aikana fanit tottuivat jatkuviin voittoputkiin ja mestaruuksiin. Jos Chelsea tuli vastaan Old Traffordilla, oltii satavarmoja, että United voittaa. Nyt samanlaista varmuutta ei ole. Fanien pitää olla kärsivällisiä van Gaalia kohtaan, että kyseinen varmuus saadaan palautettua. Ja toisaalta van Gaalin pitää olla kärsivällinen faneja kohtaan.

Tämä on upea seura, rakkain ja paras kaikista! Uskon, että se on nyt hyvissä käsissä.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Van Gaal vaikuttaa tyypiltä, joka ei ihan heti lähde muuttaamaan systeemiään. Van Gaalin luottamus omaan "philosophyyn" tuntuu olevan korkea. Ja sitähän hän on kertonut lehdistölle, ettei United palkannut häntä siksi, että tämä on mukava kaveri, vaan tämän "philosophyn" takia. Moyes tuskin tuntee koko sanaa

Van Gaal kertoilee filosofiastaan youtubessa:

Van Gaal: My philosophy makes me one of the best - YouTube
Hyvä klippi van Gaalista. Tykkään hänen suorapuheisuudesta, joka toki osittain johtuu myös vähän rikkinäisestä englannin kielestä.

Tuohon LvG:N "philosophyyn" liittyen kysyisinkin hänen valmentajauraansa aiemmin seuranneilta, että millä systeemillä LvG:n joukkueet ovat yleensä pelanneet? Jos ymmärsin oikein, sanoo van Gaal tuolla videolla, että hänen systeeminsä on aina 4-3-3. Tämä on ollut myös se Hollannin perinteinen formation, kunnes viime MM-kisoihin se laitettiin uusiksi. Onko tämä kolmen topparin systeemi perinteistä van Gaalia vai joku hänen viime vuosina käyttöön ottama taktiikka? Pelasiko hän samalla systeemillä myös Bayernissa?
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Historiaa on kyllä tehty urakalla. Yhden päivän aikana laitettiin valioliigan siirtoennätys uusiksi ja samalla tuli varmaan joku ennätys vielä siinä, kuinka helvetin monella maalilla voi hävitä jollekin muoviselle alasarjajoukkueelle.

Ei siinä mitään, eiköhän se voittokin vielä tule. Ehkä sitten, kun vastustaja on jostain league twosta ja joukkue on saanut Di Marian avuksi. Todellisuudessa kyllähän manun vaihtopenkinkin pitäisi pyörittää ykkösliigan joukkuetta aivan miten päin tahansa.
 

Mäyris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Tuohon LvG:N "philosophyyn" liittyen kysyisinkin hänen valmentajauraansa aiemmin seuranneilta, että millä systeemillä LvG:n joukkueet ovat yleensä pelanneet? Jos ymmärsin oikein, sanoo van Gaal tuolla videolla, että hänen systeeminsä on aina 4-3-3. Tämä on ollut myös se Hollannin perinteinen formation, kunnes viime MM-kisoihin se laitettiin uusiksi. Onko tämä kolmen topparin systeemi perinteistä van Gaalia vai joku hänen viime vuosina käyttöön ottama taktiikka? Pelasiko hän samalla systeemillä myös Bayernissa?

Käsittääkseni 4-3-3 on LvG:n "ihannesysteemi", mutta MM-kisoihin valmistautuessa joutui muuttamaan kuvioita Strootmanin loukkaantumisen vuoksi. Unitedissa taas "joutuu" tällä hetkellä käyttämään 3-5-2 lähinnä rosterista (ja sen epätasapainosta) johtuen.
Saapa nähdä siirrytäänkö 4-3-3 kunhan sairastupa tyhjenee ja hankinnat on tämän kesän osalta tehty.

Odotellaan nyt nämä siirtoikkunan viimeiset päivät ja katsellaan sitten maanantai-iltana mitä nimiä joukkueeseen on liittynyt ja keitä sieltä on poistunut. Sitten ollaan viisaampia mahdollisesta avauskokoonpanosta ja systeemistä.

Lauantainahan on Burnley vastassa vieraskentällä. Rojon työlupa oletettavasti on kunnossa ajoissa ja mies debytoinee luultavasti avauksessa. Di Marialle peli tullee turhan nopeasti, mutta jos työlupa on kunnossa niin saattaa jopa vaihdosta ottaa ensimmäiset minuuttinsa.
 

Crews

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC Bayern München, Die Nationalmannschaft
Hyvä klippi van Gaalista. Tykkään hänen suorapuheisuudesta, joka toki osittain johtuu myös vähän rikkinäisestä englannin kielestä.

Tuohon LvG:N "philosophyyn" liittyen kysyisinkin hänen valmentajauraansa aiemmin seuranneilta, että millä systeemillä LvG:n joukkueet ovat yleensä pelanneet? Jos ymmärsin oikein, sanoo van Gaal tuolla videolla, että hänen systeeminsä on aina 4-3-3. Tämä on ollut myös se Hollannin perinteinen formation, kunnes viime MM-kisoihin se laitettiin uusiksi. Onko tämä kolmen topparin systeemi perinteistä van Gaalia vai joku hänen viime vuosina käyttöön ottama taktiikka? Pelasiko hän samalla systeemillä myös Bayernissa?

Bayernissä hän peluutti muistaakseni 4-2-3-1, jotain variaatioita siitä saattoi olla mutta en muista hänen ikinä peluuttaneen 3-topparin linjaa.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Van Gaal oli kertonut pressissä, että pelaajia sekä lähtee että tulee vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Ilmeisesti Cleverleystä olisi jo hyväksytty £8M:n tarjous Villalta, Hernandezista vetäisivät kättä Juve ja Limin rahoilla vaurastunut Valencia (£12-15M). Welbeckin herättää kiinnostusta, mutta LvG ei välttämättä luovu sekä Wesley Snipesista että "pikku herneestä". Hintapyyntö Welbeckistä (n. £20M) kertoo aika paljon, kuinka pahasti siirtosummat ovat Englannissa karanneet. Zaha lähtenee Palaceen lainalle. Anderson lähtisi myös varmaan, jos joku huolisi.

Joukkue saattaa näyttää aika erilaiselta, kun maajoukkuetauolta palataan. Sitä ennen on vain lauantain Burley-peli, ja huomioiden potentiaaliset uloslähtijät, jotka tuskin ovat käytettävissä, käsittämättömän huono loukkaantumistilanne sekä Rojon viisumiongelmat luvassa saattaa olla todella vaikea peli.

Oma veikkaus avauksesta tällä haavaa:

--------------van Persie----Rooney------------------
-----------------------Mata-------------------------
-----------------------------------------------------
Young----------Di Maria-----Fletcher---------Valencia
-----------------------------------------------------
-------------Evans-----Jones-----Smalling------------
-----------------------------------------------------
-----------------------De Gea-----------------------

Kyllähän Burleyn tulee tuollakin nipulla kaatua, mutta pistemenetys ei rehellisyyden nimissä olisi kauhea yllätys. Taisin puhua Di Mariasta sellaisena pelaajana, "joka yksilösuorituksellaan saattaa jollain jäisellä turfmoorilla kääntää pelin voitoksi", vaikka muutoin peli olisi kaameaa. Toivotaan, että Di Maria nyt sitten vaikka yksin hoitaa ne 3 pojoa kotiin.

Sen sanon vielä, että vaikka lehdistö mahdollisen pistemenetyksen tullessa maalaa kaikki mahdolliset pirut seinälle, ei United todellakan ole ulkona CL-taistosta edes tappion tullessa. Maajoukketauon jälkeen saadaan ilmeisimmin kasaan sentään joukkue, jossa kentällä nähdään samanaikaisesti edes 2 kesän aikana hankittua pelaajaa.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Sen sanon vielä, että vaikka lehdistö mahdollisen pistemenetyksen tullessa maalaa kaikki mahdolliset pirut seinälle, ei United todellakan ole ulkona CL-taistosta edes tappion tullessa. Maajoukketauon jälkeen saadaan ilmeisimmin kasaan sentään joukkue, jossa kentällä nähdään samanaikaisesti edes 2 kesän aikana hankittua pelaajaa.

Juurikin näin! Ehkä Valioliigan voitto ei nyt vielä toteudu mutta UCL-paikan saa, vaikka alussa vähän kompuroisi, kunhan on sitten otteluruuhkissa todella hyvässä iskussa.

Di Maria on pelaaja, joka ei ehkä yksin käännä jotain Chelsea peliä Unitedille, mutta jonkun Burnleyn Di Maria voi hoitaa melkein yksinään. Siksi on tärkeää, että Di Maria olisi heti iskussa lauantaina, kun United vielä hakee peliään.
Edelleen aivan uskomaton tunne, että saatiin Di Maria! Miehellä on muuten yhtä monta Valioliigan voittoa urallaan kuin Steven Gerrardilla, vaikka Di Maria ei ole eläissään pelannut peliäkään Valioliigassa.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Jaha. Sky väläyttelee, että jos Mata ei ole aivan timattisessa formussa ens peleissä, lähtee mies Manusta kun telkkä pöntöstä.
 

Outsider

Jäsen
Jaha. Sky väläyttelee, että jos Mata ei ole aivan timattisessa formussa ens peleissä, lähtee mies Manusta kun telkkä pöntöstä.

Kai näissäkin nyt vois jotain järkeä käyttää...

Rojon lupa-asiat ovat ilmeisesti edelleen vaiheessa, mutta Di Maria on todennäköisesti huomenna ainakin penkillä, enkä kyllä ihmettelisi vaikka avaisikin, kun sen verran paljon noita loukkaantuneita on. Ehkä sitten seuraavalle kierrokselle saataisiin edes kaksi tämän kesän hankintaa yhtä aikaa mukaan.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Jaha. Sky väläyttelee, että jos Mata ei ole aivan timattisessa formussa ens peleissä, lähtee mies Manusta kun telkkä pöntöstä.

Kun Kagawa nyt mitä ilmeisemmin suuntaa takaisin Dortmundiin, niin en näe mitään syytä, miksi Mata nyt myytäisiin pois. Kyseessä on kuitenkin erittäin laadukas pelaaja, joka pelaa varmasti erinomaisesti kunhan alemmaksi saadaan päteviä pelaajia Cleverleyn ja Fletcherin tilalle.

Toivon mukaan di Maria avaa huomenna! Tulee todennäköisesti pelaamaan keskikentän keskustassa Fletcherin kanssa. LvG totesi, että yksi syy di Marian ostoon on se, että mies pystyy pelaamaan myös keskellä ja toinen se, että argentiinalainen on erinomainen joukkuepelaaja!

Rojon työlupa ei kunnossa. Helkatti sentään....
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
De Telegraaf.....

.....-toimittaja twitterissä ja erinäiset brittimediat väittävät, että Ajax ja United ovat sopineet keskenään Daley Blindin siirtosumman (uutisointi vaihtelee välillä 14-18 miljoonaa puntaa). Saapas nähdä (stövel se).
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Mielestäni hyvä hankinta. Pystyy pelaamaan vasenta wing backkiä, topparia sekä puolustavaa keskikenttää. Luulen että miehen paikka vakiintuu keskikentälle, mutta näin alkuun LVG saattaa hyvinkin käyttää häntä puolustuksessa tai laidalla.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Mielestäni hyvä hankinta. Pystyy pelaamaan vasenta wing backkiä, topparia sekä puolustavaa keskikenttää. Luulen että miehen paikka vakiintuu keskikentälle, mutta näin alkuun LVG saattaa hyvinkin käyttää häntä puolustuksessa tai laidalla.

Luulen, että nimenomaan Blindin monipuolisuus on se, minkä takia LvG halusi hänet Unitediin. Nyt puolustuspäässä alkaa olemaan jo laatua.

Carrickin kuntoutuminen etenee hyvin ja hyvässä vireessä ollessaan, häntä on vaikea jättää avauksen ulkopuolelle, niinpä unelmakokoonpano voisi olla:

--------------- De Gea--------------
-----Jones-------Rojo-----------Blind
di Maria----Carrick----Herrera----Januzaj/Shaw
-----------------Mata----------------
------------RvP--------Rooney

Mutta tosiaan Burnley nyt vastassa ja kokoonpano on:


----------------De Gea---------
----Jones---Evans--Blackett
--Valencia--di Maria-Fletcher-Young
---------------Mata--------------
-----------RvP---------Rooney
 

Outsider

Jäsen
Musta kyllä tuntuu, että jos kaikki joskus tervehtyvät, niin tuosta 5-3-2 systeemistä luovutaan viimeistään siinä vaiheessa. Perusteluna se, että toppareita on edelleen määrällisesti liian vähän(Blindin paikka on muualla) ja tasokin on ainakin tähän mennessä nähdyn perusteella täysin riittämätön. Toki Rojon, Rafaelin ja Shaw:n pelaaminen sitten joskus helpottaa tähän tilanteeseen. Muu pelaajamateriaalikaan ei vaan tunnu siihen systeemiin optimaalisimmalta, enkä millään jaksa uskoa, että wingback on se paikka mihin Di Maria tullaan istuttamaan.

Blindin tulo on hyvä asia, koska "yleismiehellekin" on tilausta. Toivotaan, että LvG tietää tason riittävän. Tuntuu siltä, että saisi maanantai jo tulla, niin loppuisi kaikki siirtospekulaatiot ja pääsisi keskittymään vaan peleihin, mutta toisaalta puutteita on edelleen ja en usko, että tammikuussa niiden korjaaminen on yhtään helpompaa.
 

Sambody

Jäsen
On kyllä surullista katsoa tälläistä taapertamista Unitedin toimesta. Ei tuossa toimi oikeasti mikään. Puolustus ei hurraahuutoja aiheuta, keskikenttää ei ole ollenkaan, laidat lähinnä aiheuttavat myötähäpeää ja ehkä edellisten takia hyökkäyskään ei saa mitään aikaan.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Vielä tarvisi muutaman pelaajan, jotta alkaisi homma toimimaan. Evans jatkoi tänään siihen mihin jäi viikolla. Jones oli kelvollinen. Valencian keskitykset ovat tasoa piirinsarja. Fletcher on nähty.

Keskikentältä tarvisi saada palloa nopeammin eteenpäin ja kun pakkien taitotaso riittää vain pitkiin palloihin, jotka eivät mene edes omille, niin ei voi hyökkäyskään paljon saada aikaiseksi.

Katsellaan maaotteluiden jälkeen josko sen jälkeen peli toimisi edes sinnepäin.

Nollapeli on aina nollapeli :D ja Welbeck oli ihan hyvä ja tällä hetkellä näyttää ettei kaverista kannata hankkiutua eroon!
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Pidetäänkö yhdessä maalintekoharjoitukset? Näyttäis olevan tilausta puolin ja toisin.. Jotenkin alkaa menemään usko tähän 3-5-2 systeemiin, ainoat jengit jotka tätä systeemiä käyttää on ManU ja QPR. Molemmilla menee päin helvettiä. Mitä tästä voimme päätellä? Toivottavasti ei yhtään mitään.
 

jpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU
Samoilla linjoilla. Kun alakerta on paska, ei avaaminen toimi mikä puolestaan johtaa vaikeuksiin rakentelussa eikä murtamaan juurikaan päästä ja yläkerran pelaajat jää ilman palloa. Pari kertaa Di Maria väläytti ja näistä syntyi parhaat paikatkin. Keskitykset on tällä hetkellä lähinnä toivotaan toivotaan -palloja ilman osoitetta ja tulos sen mukainen.

Tulee kyllä maajoukkuetauko hyvään paikkaan ja toivottavasti sairastuvaltakin tulisi väkeä takaisin ja Rojo saisi työlupansa kuntoon. Sir Alex sanoi (kirjassaan muistaakseni), että jos yli kahdella pelaajalla on huono päivä tai taso ei riitä, tulee ongelmia ja Unitedilla tuo määrä ylittyy joka peli kirkkaasti. Uskon kuitenkin vakaasti tilanteen muuttuvan, kun saadaan lopultakin kokoonpano, jossa joka pelaaja on Valioliiga-tasoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös