Suosikkijoukkue
KooKoo, sympatiat SaiPa
Ei, vaan alkuperäisen väitteen mukaan Strömwall saisi Kärpissä vähemmän peliaikaa kuin nyt saa KooKoossa. Tästä ollaan varmaan yhtä mieltä?
Tästä olemme yhtä mieltä, varsinkin jos puhutaan kauden alusta.

Mutta se ei ole ehdoton totuus, että kärkienttien jätkät eri tason joukkueissa saisivat eri tavalla peliaikaa.
 

Nordle

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, MYPA
Vai että lapsellista kitinää. Melkonen klikkiotsikko ja artikkeli saatu parin rehellisen kommentin ja omasta mielestä hyvän pointin perusteella. Jos Malte olisi oikeasti avautunut asioista mitkä liigassa on päin persettä olisi artikkeli hiukan pidempi. Saa nähä kenelle noita pystejä nyt jaellaan. Toivoisi kyllä Malten CV hen noita merkintöjä. Kuka nyt ei haluaisi voittaa maali ja pistepörssiä liigasta riippumatta?

Ps. Kiitos Maltelle näistä parista vuodesta, eniten taisteluilmettä ottelusta toiseen koko joukkueessa ja näkihän sen jo viime kaudella että tehoja tulee ja tulikin. Lycka till tulevaisuuden haasteisiin ja toivottavasti NHL unelma toteutuu.
 

Steus

Jäsen
Näitähän me kaikki halutaan lukea:
"Tasapisteisiin jäädessä harmittaako, jos sinua ei kruunata sarjan piste- ja maalikuninkaaksi, vaikka olet pelannut vähemmän ja ollut tehokkaampi ja tehnyt sen vielä paskassa jengissä?"
'Ei, yritin kaikkeni ja se ei riittänyt tällä kertaa. Leskinen ansaitsi palkinnon selvästi ennemminkin kuin minä. Hän on hieno urheilija ja ihminen - minua parempi nyt ainakin. Mieluummin minä pelaan pakkiparin Pelli-Keskitalo kanssa kuin Ohtamaa-Heshka.'
 

Ansa Paitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivotaan että voitto tulee -piste tai maalipörssissä. Mutta on kyllä ollut huikea pelimies. Loistava ja uskomaton löytö. Ongelma on tietysti löytää samanlainen kultajyvä. Eihän meillä ole tällaista ollut koskaan. Lienee todistettavasti KooKoon paras pelaaja liigan aikana. PELIMIES.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Malten on vaikea tehdä tätä menoa lisää pisteitä, jos KooKoo on kokoajan alivoimalla.
Malte ei pelaa alivoimalla ja KooKoolla Mikkelissä ensimmäisessä erässä jo neljä kahden minuutin jäähyä.
Malten peliaika jäi näin ollen aika pieneksi.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTEMALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE MALTE

Ai jumalauta mikä seppä!

Ei voisi hienommin maali- ja pistepörssiä hoitaa kotiin.

Jatkoajalla, pakko tehdä piste, Nikereitä vastaan ja vielä läpiajosta. Tätä nähdään Kouvostoliitossa seuraavaksi 2080-luvulla.
 

Liitteet

Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HIFK
MALTE! Rakastan. Aika paljon oli vastoinkäymisiä kauden mittaan, mutta on se mies. Tervetuloa takaisin minä päivänä tahansa.
 
"Se on ihmeellistä, miten paljon kykenee tekemään ilman, että tekee yhtään mitään. Tärkeintähän on vain näyttää kiireiseltä."

Idea varastettu, lopullinen muoto oma.

Eipou

Jäsen
TACK KUNG MALTE!

TORILLE!

Nyt olisi paikallaan jäädyttää paita nro #21
Todellakin. "Lyhyt" on otanta, mutta Strömwallin tulee moni KooKoo-kannattaja muistamaan vielä todella pitkään. Kertakaikkiaan mahtava pelaaja, josta saadaan unelmoida taas pitkään. Kiitos kaikesta Maltelle! En gång kunge, alltid kunge. Ainakin nimitykseltään täällä meillä.
 
Täällä on nyt jo kolmen henkilön toimesta veikattu Malte Strömwallia maalipörssin voittajaksi. Onko minulta mennyt jotain pahasti ohi, vai onko tämä joku sisäpiirivitsi? Täytyy myöntää, etten kaveria juurikaan noteerannut viime kauden aikana, mutta mitään niin maagista hän ei ole urallaan koskaan tehnyt, että se selittäisi näinkin monen ennustukset maalipörssin voittajaksi. Vajaan viime kauden aikana liigassa tuli toki maaleja ihan mukava määrä, mutta pelkästään noilla tilastoilla ei kovin suurta luottamusta vielä hänen kykyihinsä saa.

Ihan oikeasti tunnen olevani ihan pihalla tämän kaverin suhteen. Sivistäkää nyt tyhmää, että mistä tässä on kyse, kun luottoa noin paljon löytyy?
Värilasipelleilyä aika puhtaasti. Yksi Pelicans-fani (varmaan kännissä) ja kaksi KooKoon omaa fanipoikaa ennustanut tällaista. Ei ikinä realisoidu, mutta ei siinä fanipoika arvaillessaan tietysti mitään häviäkään.
Anteeksi. Oli pakko.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Piti oikein Du gamla, du friaa pimputtaa muutama tahti banjolla kun pikkuseuran stara nöyryytti maali- ja pistepörssissä suurta ja mahtavaa. Ihan kuin olisi ollut Rocky Balboa vs. Ivan Drago, joskin heppahormonia täyteen pumpattu Ivan jatkaa vielä jossain merkityksettömissä läpsyttelyissä kevättä kohti.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hattua on nostettava "mestisjengille" noin loistavasta hausta ja siitä, että ette laittanu herraa tyhjennysmyynneissä kiertoon.
 
#Freenahkis / #nahkisDidNothingWrong / #MakeJatkoaikaGreatAgain / #NotMyModerators
311218 / 191019 / 151119 / 080521

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kungen, med den stora pungen!!!
Javisst!

Wingels oli aikanaan loistava, Yaremchuk klassinen kanukki, Karpovin röökikestävyys käsittämätön, Green määritteli sanan ammattilainen, Wattkins oli omassa sarjassaan legenda, mutta silti Malte nousee ykköseksi KooKoon ulkkareista, ehkä jopa kautta aikojen pelaajista. Chapeau!
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Mahtavaa Malte!

Todella upea juttu, ja millä tavalla maali- ja pistepörssi voitto tuli. Ruotsalaistyyliin. Huh huh.

Vilpittömät onnittelut Kouvolaan - huikea pelaaja!
 
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy