Mainos

Major League Baseball

  • 345 289
  • 2 330

tiikeri

Jäsen
Hienoa että näissä viimeisissä peleissä ennen playoffojea on näinkin paljon panosta jäljellä. Cardinals ja Rays ovat tehneet huikeaa nousua, toisaalta RedSox ja Braves ovat jäätyneet pahasti, etenkin Boston joka oli vielä joskus pari kk sitten jopa häkellyttävän ylivertainen ilta toisensa jälkeen. Mielenkiintoisia pelejä edessä ensi viikolla.

Harmi kun näihin ei tahdo enää löytyä ilmaisia striimejä mistään, olisi kyllä todella mukava nähdä tuo yön viimeinen Yankees-RedSox taisto. Haisee melko vahvasti sweepiltä, ihmeitä pitää tapahtua jos Boston Lackeyn avulla voiton tuosta kairaa, kun lyöntipelikin on pahasti hukassa.

Playoffeihin jokatapauksessa sitten taas ostettava tuo MLB:n oma striimi vime vuosien tapaan, jotta pääsee nauttimaan parhaista matseista kunnon laadulla.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
Runkosarjaa on vielä kierros jäljellä, ottelut pelataan ensi yönä. Tilanne on kutkuttava molempien divisioonien wild card -kisassa. AL:ssä sekä Red Soxilla että Tampa Baylla on 90 voittoa ja NL:ssä Atlantalla sekä St. Louisilla 89 voittoa. Jos kaksikoiden välille ei saada erotusta ensi yön peleissä, karsintaottelut pelataan seuraavana yönä, kotijoukkueina Tampa Bay sekä St. Louis.
 

tiikeri

Jäsen
Melkoisen huikea trilleri tämä päätöskierros kokonaisuudessaan, ei voi paljon muuta sanoa. Kuka vielä sanoikaan että baseball on tylsä laji?

NL:ssä Cardinals murskasi odotetusti Astrosin ja nappasi paikan pudotuspeleihin Bravesin nokan edestä, joka joutui taipumaan katkerasti Philliesille maratonottelussa. Braves johti matsia vielä yhdellä juoksulla ysin aloittavalla aina kahdelle outille asti, kunnes Utley pääsi niittaamaan tasoituksen. Sympatiat menee kyllä Cardseille playoffeissa, upea loppukausi ja toivottavasti menevät vielä pitkälle.

AL:ssä Raysin nousu käytännössä kuolleista (7-0 tappioasemasta) Yankeesia vastaan aina tasatilanteeseen kahden viimeisen vuoron aikana. Dan Johnson räjäytti stadionin iskemällä tuon 7-7 tasoituksen 9.vuoroparilla tyhjään kenttään 2 outin tilanteessa. Lopullinen ratkaisu tapahtui sitten vihdoin 12.tasoittavalla, jossa Rays iski vapauttavan 8-7 voittojuoksun. Dramatiikka ei puuttunut myöskään Oriolesin ja Red Soxin välisestä matsista, joka ratkesi 9.tasoittavalla, jossa O's nousu 2-3 tappioasemasta 4-3 voittoon. Molemmat juoksut kahdella outilla tottakai. Täytyy sanoa että meni kyllä oikeat joukkueet pudotuspeleihin molemmista liigoista. Etenkin Red Soxin surkea loppukausi sai ansaitsemansa päätöksen, voi vain kuvitella fiiliksiä siellä suunnalla juuri nyt.

Edit. Huikea katsoa noita clippejä pelaajien ja katsojien reaktioista Tampassa, ensin saatu peli tasoihin ja kiima lähes kattoon, seuraavaksi tulostaululla seisoo ensin Baltimoren tasoitus ja hetkeä myöhemmin voitto.. tästä noin 15 sek ja Longoria täräyttää pallon maisemaan ja karnevaali on valmis alkamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
Melkoisen huikea trilleri tämä päätöskierros kokonaisuudessaan, ei voi paljon muuta sanoa. Kuka vielä sanoikaan että baseball on tylsä laji?
No oli todella huikea päätös runkosarjalle. Varmasti jää historiaan.

Dramatiikka ei puuttunut myöskään Oriolesin ja Red Soxin välisestä matsista, joka ratkesi 9.tasoittavalla, jossa O's nousu 2-3 tappioasemasta 4-3 voittoon. Molemmat juoksut kahdella outilla tottakai.
Tämän ottelun loppuvaiheita katsoin aamulla. Siis nuo molemmat juoksut tulivat vieläpä yhdeksännessä vuoroparissa. Red Soxin syöttäjänä oli Jonathan Papelbon joka tuhri ottelun "blown save". Papelbon mokasi myös 2009 ALDS:n ratkaisupelissä vastaavasti sarjan LA Angelsille, muistaakseni ratkaisujuoksun tuolloin löi Vladimir Guerrero. Joka pelasi nyt O'n joukkueessa. Papelbonin olo ei ole kadehdittava.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Mahtaa Bostonissa ottaa pannuun tällä hetkellä. Kallis joukkue ja jäi pleijareista pihalle. Crawford oli aikamoinen floppi palkkaansa nähden, joten Halos fanina ei pahemmin haittaa ettei häntä Angelsiin saatu free agent markkinoilta. Tosin eipä ole varaa pahemmin avautua, kun joukkueessa pelaa muuan Wells =)

Suurimmat yököt pleijareissa on Yankees ja Rangers. Voittoa toivon Philliesille tai Cardinalsille ja eiköhän Phillies koko homman hoida.
 
Viimeksi muokattu:

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tämän ottelun loppuvaiheita katsoin aamulla. Siis nuo molemmat juoksut tulivat vieläpä yhdeksännessä vuoroparissa. Red Soxin syöttäjänä oli Jonathan Papelbon joka tuhri ottelun "blown save". Papelbon mokasi myös 2009 ALDS:n ratkaisupelissä vastaavasti sarjan LA Angelsille, muistaakseni ratkaisujuoksun tuolloin löi Vladimir Guerrero. Joka pelasi nyt O'n joukkueessa. Papelbonin olo ei ole kadehdittava.

Tasapuolisuuden vuoksi on todettava, että esim. kaudella 2007, kun Red Sox voitti koko World Seriesin niin koko kauden viimeinen syöttö lähti Papelbonin kädestä. Itseasiassa jokaisen neljän matsin (ottelusarja 4-0 vs. Colorado) viimeinen syöttö lähti Papelbonin kädestä (6.1 syöttövuoroa). Mies ei antanut yhtään osumaa tai vapaa-taivalta vastustajalle koko loppuottelusarjassa. Että osaa se Papelbon jotain oikeinkin tehdä, mm. otti saven edellisessä Baltimore ottelussa. Urallaan mies on syöttänyt 219 savea ja puolestaan 29 blown savea. Tällä kaudella tuo "saveprosentti" oli 31/34 = 91,2%, kun esim. Yankeesin Rivieralla se oli 89,8% (44/49).

Karua toki, että Papelbonille ovat osuneet nuo Red Soxin hävityt ratkaisupelit, mutta se vaan johtuu siitä, että mies heitetään kehiin kun on yleensäkin tiukka paikka. Aivan samalla tavalla Papelbonille on osunut nuo voitetut ratkaisupelit, ja silloin miehen olo on puolestaan ollut kadehdittava.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
Minun sympatiani menee Tampa Baylle mutta se taitaa jäädä Texasin jyrän alle heti kärkeen. Veikkaukseni kuuluu että WS:ssä Phillies voittaa Texasin.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Oli kylla mahtava ilta/yo. Olin muutaman muun Yankees fanin kanssa kaupungilla ja kun Longoria loi home runin, alkoi isot juhlat, heh. Tosin Red Sox saa syyttaa vain itseaan -- ei noin huonosti pelaamalla ansaitse edes menna playoffseihin. Muistan kun ennen kauden alkua Bostonissa kirjoitettiin, etta tama Red Sox joukkue tulee voittamaan 116 pelia ja rikkoo kaikki vuoden 1927 Yankeesin numerot.

Niin ja ei nyt sentaan verrata Papelbonia Riveraan millaan numeroilla. Ei sita kannata tehda edes huumorilla. Toinen on tallainen moderni closer, joita tulee ja menee ja toinen on jo legenda - "the gretest weapon in sports". Buck Showalter sanoo aina, etta muita joukkueita vastaan on 9 inningia aikaa tehda voittojuoksu, mutta Yankees taytyy voittaa 8 inningissa, koska muuten sielta tulee sitten Rivera syottamaan. Katsotaan vaikka 10 vuoden paasta uudestaan, etta voiko Papelbonista ja Riverasta puhua edes samassa lauseessa. Ma veikkaan, etta ei voi.

En tieda mita voisi odottaa nyt ALDS:ssa. Verlander on Yankeesille todella paha paikka ja A-Rodin on oltava kunnossa, muuten voi kayda huonosti. Yankeesin onkin melkein pakko voittaa tanaan tama ensimmainen peli kun Sabathia syottaa, silla Game 2 syottajana on Nova ja Game 3 Garcia -- Novasta ei osaa sanoa mitaan etta miten han nyt syottaa post seasonilla. Niinpa uskon, etta Girardi saastaa tanaan Hughesia ja sitten jos Nova syottaa huonosti Game 2 niin Hughes voi tulla jo aikaisin sisaan.

Jos Yankees pystyy Tigersin lyomaan niin olen varma, etta World Seriesissa nahdaan vuoden 2009 rematch Yankees vs. Phillies.
 

13~

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
JLand on ihan oikeassa, Red Soxilla ei ollut mitään asiaa pleijareihin. Satuin heräämään niin, että näin molempien ratkaisevien pelien loput ja olisi se saatana aika jäätävää.

Papelbon pelasi käsittääkseni tilastojen perusteella parhaan kautensa, mutta se ei paljon tässä vaiheessa lämmitä. Mutta ennen tämän kauden alkua Papelbonin lähtöä pidettiin varmana, nyt se on aika 50-50, koska Bard suli myös täysin loppukaudesta.

Isoin ongelma Bostonilla on kuitenkin aloittavat syöttäjät. Beckett pelasi ihan hyvän kauden (tilastojen mukaan vähän onnekkaan), Lester oli odotuksiin nähden todella heikko varsinkin loppukaudesta (vika ~kuukausi ERA 10+) ja heidän takanaan Lackey oli historiallisen huono. Tyyliin liigan kaikkien aikojen heikoin ERA, ei muuta.

Lackeyn karmeasta diilistä on paljon jäljellä ja hänen takanaan on vielä Dice-K, eli Red Sox joutuu maksamaan helvetisti, jos/kun haluaa parantaa aloittavaa rotaatiotaan.

Valopilkkuna voisi mainita Ellsburyn pelaaman MVP-tason kauden (pokaalia ei tule, koska Boston ei päässyt pleijareihin), mutta tälläkin kolikolla on toinen puoli. Kaverin agentti on Scott Boras ja nyt pitäisi saada parempi diili kuin Carl Crawfordilla. Voi olla, että Red Soxin on pakko toi maksaa, mutta silloin on kahdessa outfielderissä järjetön määrä rahaa kiinni.

Ja ihan päin vittua koko kauden pelanneen Crawfordin puolesta voi toivoa, että Bostonin paineet selätetään vähitellen. Ei kauheasti naurata se, että Victor Martinez ja Adrian Beltre, jotka osoittivat pystyvänsä pelaamaan Bostonissa, päästettiin pois samalla kun Crawfordille annettiin ennätysdiili.

Terry Francona joutuu varmaan lähtemään, mikä on sääli, koska hän on Bostonin historian paras manageri. Mutta jonkun pää tässä on varmaan pakko laittaa vadille.
 
Viimeksi muokattu:

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
Posteseason käynnistyi ja Tampa Bay voitti avausottelussa Texasin 9-0. Tampa Bayn startteri oli 22-vuotias Matt Moore joka oli pelannut vain yhden MLB-ottelun ennen tätä. Moore pelasi hienosti pitäen Texasia nollilla seitsemän sisävuoroa antaen vain kaksi hittiä (single ja tupla molemmat Josh Hamiltonille sekä kaksi vapaataivalta). Tampa Bayn sieppari Kelly Shoppach löi kaksi kunnaria, Johnny Damon yhden.

Toisena otteluna oli New York Yankees – Detroit Tigers josta Detroit ehti pelata kaksi sisävuoroa, Yankees yhden jonka jälkeen ottelu keskeytettiin vesisateen takia. Ottelu on tasatilanteessa 1-1 ja käsittääkseni ottelu pelataan loppuun ensi yönä, molemmat joukkueet vaihtavat starttereita. Niinpä tänä iltana / ensi yönä on neljä ottelua:
21:07 Milwaukee Brewers - Arizona Diamondbacks
00:07 Philadelphia Phillies - St.Louis Cardinals
02:07 Texas Rangers - Tampa Bay
03:37 New York Yankees - Detroit Tigers

Eli valvottavaa riittää mutta mikäs siinä kun huomenna on sunnuntai ja vapaapäivä. Ostin tuossa touko-kesäkuussa MLB.TV -paketin kuukauden ajaksi mutta ottelut ovat näkyneet aina runkosarjan loppuun asti ja niin näkyi myös postseasonin ensimmäinen peli. Toivon todella että näkymä ei katkea kesken postseasonin... Silläkin "katso useampaa peliä samaan aikaan" -toiminnolla olisi käyttöä koska nuo pelit menee välttämättä osin päällekkäin ellei ottelujen alkuja viivästetä. Joka ei liene mahdollista.
 

tiikeri

Jäsen
Toisena otteluna oli New York Yankees – Detroit Tigers josta Detroit ehti pelata kaksi sisävuoroa, Yankees yhden jonka jälkeen ottelu keskeytettiin vesisateen takia. Ottelu on tasatilanteessa 1-1 ja käsittääkseni ottelu pelataan loppuun ensi yönä, molemmat joukkueet vaihtavat starttereita.

Ymmärsinkö nyt oikein, että CC ja Verlander ehtivät heittää kokonaista yhden vuoroparin tässä sarjassa? Jos näin on, niin onhan tuo nyt ihan perseestä. Itse ainakin odotin tätä kaksintaistelua kaikista eniten, enkä varmaankaan ole ainoa. Onko tähän joku järkevä selitys, tai mahdollinen sääntöpykälä olemassa, että mikseivät kaverit saa jatkaa peliä tänään?
 

rudy25#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jarkko Ruutu
Ymmärsinkö nyt oikein, että CC ja Verlander ehtivät heittää kokonaista yhden vuoroparin tässä sarjassa? Jos näin on, niin onhan tuo nyt ihan perseestä. Itse ainakin odotin tätä kaksintaistelua kaikista eniten, enkä varmaankaan ole ainoa. Onko tähän joku järkevä selitys, tai mahdollinen sääntöpykälä olemassa, että mikseivät kaverit saa jatkaa peliä tänään?

Ymmärsit oikein. Järkevä selitys on se, että syöttäjät tarvitsevat noinkin lyhyen setin jälkeen palautumisaikaa. CC sanoi, että jatkaa sunnuntaina, johon Girardi totesi, että unohda. Kuulemma yrittää puhua koutsia vielä ympäri. CC:n motiivina on se, että kun heittää ottelussa 3, ei ehdi palautua mahdolliseen viidenteen peliin tässä sarjassa. Vielä on syksyä jäljellä ja tuo kohtaaminen nähdään ottelussa nro. 3.

Ei ole sääntöpykälää, vain järkisyyt.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
Jos tarkkoja ollaan niin CC Sabathia ehti syöttää kaksi vuoroparia.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
Eiliset ottelut.

Milwaukee Brewers – Arizona Diamondbacks 4-1
Neljännen vuoroparin tasoittavalla Brewersin Ryan Braun juoksemaan singlellä ja takapesät täyttyivät Prince Fielderin tuplalla. Paloton ajolähtö Ian Kennedyn syötön osuessa lyöjänä olleeseen Rickie Weeksiin. Jerry Hairsonin uhrauskopilla lukemiksi 1-0. Kuudennen vuoroparin tasoittavalla kahden palon tilanteessa Yuniesky Betancourt löi triplen ja perään sieppari Jonathan Lucroy onnistui lyömään singlen Ian Kennedyn pahasti väärään syöttöön jolla Betancourt toi lukemiksi 2-0. Vuoroparia myöhemmin kahden palon tilanteessa Ryan Braun löi tuplan ja voimalyöjä Prince Fielderin kunnarilla 4-0. Kahdeksannen vuoroparin alkuun Diamondbacksin Ryan Roberts pilasi Brewersin startteri Yovani Gallerdon nollapelin: soolokunnarilla kavennus lukemiin 4-1. Brewersin setup man Francisco K-Rod Rodriguez komennettiin lämmittelemään mutta Gallerdo syötti vuoroparin loppuun. Yhdeksänteen vuoropariin Brewers otti syöttäjäksi closer John Axfordin joka poltti kolme ensimmäistä kohtaamaansa lyöjää.

Philadelphia Phillies – St.Louis Cardinals 11-6
Avausvuorossa Philliesin ässäsyöttäjä Roy Halladay ajautui vaikeuksiin kun ensimmäinen lyöjä Rafael Furcal onnistui lyömään singlen ja varasti kakkoselle. Albert Pujols sai neljän syötön vapaataipaleen ja Lance Berkman löi kunnarin ensimmäiseen Halladayn syöttöön, lukemiksi 0-3. Cardsin startteri Kyle Lohse taisteli parhaansa mukaan polttaen kymmenen ensimmäistä Phillies-lyöjää. Philliesin neljännessä vuoroparissa yhden palon tilanteessa Chase Utley löi tuplan, sitten Hunter Pencestä toinen palo mutta Ryan Howardille vapaataival. Lyömään Shane Victorino, jonka yksi lyönti nousi korkeana vasemmalta laitonrajan ulkopuolelle mutta Cardsin 3B David Freese ei onnistunut pitämään palloa räpylässä ja baseball-sääntöjen mukaan lyönti tuomittiin laittomaksi. Kolmannen palon asemesta jatkossa Victorino onnistui lyömään singlen jolla Utley toi lukemiksi 1-3. Kuudennen vuoroparin tasoittavalla Phillies sai yhden palon tilanteessa juoksijat etupesille, lyömään Ryan Howard. Lohse syötti palloa vain striker zonen alareunaan ja sen alle, kuuden syötön jälkeen oltiin lukemassa 2-2 mutta seitsemäs syöttö lipsahti Lohselta huomattavasti ylemmäs ja Howard rankaisi heti lyömällä kunnarin ja Philliesille johto 4-3. Victorino singlellä juoksemaan ja Raul Ibanezin kunnarilla lukemiksi 6-3. Seuraavassa vuoroparissa Philliesille kolme juoksua lisää (Howardin uhrauskopilla yksi, samoin Victorinon ja Ibanezin singleillä). Kahdeksannessa vuoroparissa Phillies-johdoksi jo 11-3, molemmat juoksut Pencen lyöminä. Yhdeksännessä vuoroparissa Phillies vaihtoi Halladayn pois ja Cards onnistui tekemään kolme merkityksetöntä juoksua Philliesin bullpenille.

Texas Rangers – Tampa Bay Rays 8-6
Avausvuorossa Rays sai kahden palon ajolähdön, lyömään sarjan avausottelussa kaksi kunnaria lyönyt sieppari Kelly Shoppach, joka otti vapaataipaleen Rangers-startteri Derek Hollandilta jolla B.J. Upton toi 0-1. Neljännen vuoroparin alkuun kahden palon tilanteessa Holland heitti ykköspesältä harhaan Casey Kotchmanin pomppulyönnin ja Kotchman karkasi kakkoselle. Perään Matt Joyce löi kunnarilla lukemiksi 0-3. Neljännen tasoittava osoittautui kuitenkin painajaismaiseksi urakaksi Rays-startteri James Shieldsille. Vuoroparissa Shields heitti kahdesti pallon päin Tigers-lyöjää ja heitti kaksi villiä syöttöä. Näin Tigers siirtyi 5-3 johtoon lisäten kuudennessa vuoroparissa johtoa lukemiin 7-3 Ian Kinslerin tuplalla. Seitsemännen vuoropari alkuun Rays kavensi lukemiksi 7-6 Evan Longorian kunnarilla mutta kahdeksannen tasoittavalla Tigersin Mitch Moreland löi soolokunnarin ja johtolukemiksi 8-6. Yhdeksänteen vuoropariin Tigers otti syöttäjäksi closer Neftali Felizin joka antoi yhden palon tilanteessa vapaataipaleen B.J. Uptonille mutta Evan Longorian ja Ben Zobristin lyönnit jäivät kopeiksi takakenttäpelaajille. Näin sarja tasoittui lukemiin 1-1 ja tämä onkin ainoa ottelupari joka ei pelaa tänä iltana / ensi yönä.

New York Yankees – Detroit Tigers 9-3
Joukkueet jatkoivat kesken jäänyttä peliä lukemista 1-1. Ottelu oli Yankeesin 2B Robinson Canon näytöstä. Viidennen vuoroparin tasoittavalla kahden palon tilanteessa Curtis Grandersonin ollessa ykköspesällä Canon lyönti tippui takaseinän päälle josta putosi kentän puolelle ulkokentän pelattavaksi. Näin lyönnistä tupla, kunnari ei ollut kaukana, jolla Granderson toi 2-1. Kuudennen vuoroparin tasoittavalla kahden palon tilanteessa takapesiltä kotiin Mark Teixeira sekä Jorge Posada Brett Gardnerin lyötyä singlen: 4-1. Gardnerin perässä Jeter ja Granderson rakensivat ajolähdön ja nyt Cano onnistui täydellisesti: pallo takakatsomoon ja grand slamilla lukemiksi 8-1. Vielä kahdeksannen vuoroparin tasoittavalla Cano löi tuplalla ykköseltä lähteneen Derek Jeterin kotipesään, 9-1. Yhdeksännen vuoron aloittavalla Tigers kavensi tilanteen lukemiin 9-3 Alex Avilan ja Ryan Raburnin lyönneillä. Tigers rakensi vielä lopuksi kahden palon ajolähdön mutta Joe Girardi vaihtoi kummulle Mariano Riveran joka teki kolmellä syötöllä strikeoutin Wilson Betemitistä.

Seuraavat pelit
22:00 Yankees – Tigers
00:00 Brewers – Diamondbacks
03:30 Phillies – Cardinals
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
Ja näin pelattiin.

New York Yankees – Detroit Tigers 3-5
Heti avausvuoroparissa Tigersin Magglio Ordonez meni etenemään singlellä ja kahden palon tilanteessa Miguel Cabrera löi kunnarin jolla 0-2. Lisäjuoksuja saatiin odottaa aina kuudennen vuoroparin alkuun, jossa Tigers sai juoksijat kulmapesille Austin Jacksonin ja Ordonezin lyödessä singlen mieheen. Cabreran singlellä Jackson toi 0-3 ja perään Victor Martinezin singlellä Ordonez toi 0-4. Juoksijat jäi etupesille ja Yankees otti startteri Freddy Garcian pois, tilalle Boone Logan. Loganin balkilla juoksijat takapesille mutta Logan teki yhden palon tilanteessa K:n kahdesta seuraavasta lyöjästä. Kuudennen tasoittavalla Yankeesin Robinson Cano onnistui lyömään Yankeesin ensimmäisen hitin joka oli single mutta ei muita Yankees-onnistumisia. Yankeesin avausjuoksu tuli kahdeksannessa vuoroparissa - Curtis Grandersonin soolokunnarilla lukemiksi 1-4. Yhdeksännen alussa Tigersin Don Kelly kasvatti singellä johtolukemiksi 1-5, juoksun toi kakkoselta lähtenyt Brandon Inge. Satoi vettä ja Yankees tuli tasoittamaan yhdeksättä vuoroparia, Tigers vaihtoi syöttäjäksi Jose Valverden. Yankees aloitti määrätietoisen kirin: ensin Nick Swisher löi kunnarilla lukemiksi 2-5 ja perään Jorge Posada löi triplan. Russell Martinille vapaataival ja Andruw Jonesin uhrauskopilla Posada toi 3-5, mutta samalla ensimmäinen palo. Derek Jeteristä K:lla harmittava toinen palo mutta harhaheiton avulla Martin kakkospesälle. Lyömässä oli Granderson, jonka yksi lyönti kääntyi korkeana vasemmalle laitonalueelle sieppari Alex Avilan pelattavaksi mutta Avila astui valkoisen pyörylän päälle (ilmeisesti syöttökummun suojapeite) ja liukastui siihen eikä saanut palloa kopiksi. Granderson sai vapaataipaleen. Lyömään ensimmäisen ottelun sankari Robinson Cano jolle tarjottiin sankarin viittaa: kunnarilla Yankees voittaisi ottelun mutta Canon lyönti jäi etukentälle ja Canosta kolmas palo ykköselle. Sarja tasoittui lukemiin 1-1, seuraavassa ottelussa kohtaavatkin sitten Justin Verlander sekä CC Sabathia.

Milwaukee Brewers – Arizona Diamondbacks 9-4
Brewers näytti menevän taas menojaan johdettuaan kolmen vuoroparin jälkeen jo 4-1 mutta Dbacksin Chris Young kavensi juoksulla lyötyään kunnarin neljännessä vuoroparissa ja tuli viidennessä tasoihin 4-4 Justin Uptonin kaksi juoksua tuoneella kunnarilla. Kuudennen vuoroparin tasoittavalla Brewers sai yhden palon tilanteessa juoksijat kulmiin, lyöjäksi joukkueen sieppari Jonathan Lucroy. Brewers-pelinjohdolta yllättävä veto tähän kohtaan, he päättivät yrittää squeeze play:tä: kun Lucroyn maila osui Brad Zieglerin syöttämään palloon, kolmosella ollut Jerry Hairston lähti heti kotipesälle ja Lucroyn lyönti oli itseasiassa näpäytys. Lucroyn pallo lähti kohti syöttökumpua kuitenkin enemmän ykköspesän suuntaa. Pallon perään Ziegler joka tajusi Dbacksin yrittävän juoksua ja huonosta asennosta heitti sieppari Miguel Monterolle. Heitto meni kuitenkin harhaan ja sen lisäksi että Hairston toi juoksun, enemmänkin vahinkoa tapahtui: juoksijat karkasivat takapesille ja kun kun Ziegler antoi tahallisen vapaataipaleen pinch hitter Mark Kotsaylle. Tämä ehkä toiveissa saada seuraavalta lyöjältä tuplapalo mutta sekään ei onnistunut vaan Brewers kasvatti johtoaan lukemiin 9-4 Corey Hartin, Nyjer Morganin ja Ryan Braunin singleillä. Tämä jäikin loppulukemiksi ja kyseinen ottelupari on ainoa joka on katkolla kahden ottelun jälkeen.

Philadelphia Phillies – St.Louis Cardinals 4-5
Asetelma suosi Philliesiä jolla oli laittaa startteriksi Cliff Lee. Cards teki mitä pystyi, laittaen startteriksi ässäsyöttäjänsä Chris Carpenterin kolmen päivän levolla jollaista Carpenter ei ole aiemmin tehnytkään. Heti avausvuorossa Phillies otti luulot pois Carpenterilta, kolmen ensimmäisen lyöjän jälkeen Philliesillä oli ajolähtö ja Ryan Howardin sekä Raul Ibanezin singleillä lukemiksi 3-0. Toisessa vuoroparissa Phillies kasvatti johtoa lukemiin 0-4 Hunter Pencen kotiutettua Jimmy Rollinsin singlellä. Cards vaihtoi Carpenterin pois kolmen syötetyn vuoroparin jälkeen ja ottelu näytti ratkenneelta sillä Cardsin heikkoutena on pidetty joukkueen bullpeniä. Cardsin vaihtosyöttäjät kuitenkin kestivät sillä heitä vastaan Phillies onnistui lyömään vain yhden hitin joka oli Jimmy Rollinsin single seitsemännessä vuoroparissa. Neljännessä vuoroparissa Cards tuli juoksun päähän Philliesistä, kotiuttajina Ryan Theriot, Jon Jay sekä Rafael Furcal ja kuudennessa vuoroparissa tasoihin 4-4 Jon Jayn kotiutettua Theriotin. Seitsemännen vuoroparin alkuun Allan Craig löi triplen ja toi voittojuoksun Albert Pujolsin singlellä. Näin tämäkin pari on tasan, sarja jatkuu Cardinalsin kotikentällä Busch Stadiumilla ainakin kahden seuraavan ottelun ajan. Tuohon otteluun Phillies laittaa startteriksi 2008 postseason sankarin Cole Hamelsin, Cards Jamie Garcian joka ei ole maineeltaan Hamelsin veroinen mutta joka on pelannut varsin menestyksekkäästi nimenomaan Philliesiä vastaan. Molemmat aloitussyöttäjät ovat vasenkätisiä.

Ensi yönä vain ALDS-pelejä
00:07 Tampa Bay Rays – Texas Rangers
Colby Lewis vastaan David Price, AccuScoren ennuste voitosta Rays 47% - Rangers 53%
03:37 Detroit Tigers – New York Yankees
Justin Verlander vastaan CC Sabathia, Accuscore Detroit 64% - Yankees 36%
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Piti jo viime viikon puolella kirjoittaa tästä, mutta ehtiihän sitä nytkin... Täytyy sanoa, että on tuo Joe Maddon melkoinen guru työssään. Edellisen kauden jälkeisen tyhjennysmyynnin jälkeen ei tälle kaudelle paljoa odotettu. Raysin palkkabudjettikin on yksi liigan pienimmistä (suurituloisin on Johnny Damon 5millin kausiliksallaan). Alku näyttikin just siltä, mitä arveltiinkin pelien olevan. Vaan mitämax... kauden edetessä pelit sujuivat ja taisipa Rays olla muutaman päivän ajan divisioonansa kärkijoukkue keskikesällä. Kuitenkaan ei olisi ollut syksyn lähestyessä kovin huono tulos päästä nippa nappa .500-tulokseen. Syyskuu oli aivan käsittämättömän loistava (loppusaldona hieno 91-71). Pelit sujuivat ja mitä lähemmäs kuun loppua tultiin, niin alkoi näyttämään jo siltä, että Boston Red Soxin pelin täydellinen jäätyminen antaisi jopa pienen mahdollisuuden päästä pleijareihin. Runkosarjan viimeinen 162. peli ei olisi voinut olla mitenkään sen parempi kuin se oli. Tuntuu todella uskomattomalta tulla 0-7 tilanteessa pelin loppuvaiheilla tasoihin ja kruununa ja "jatkoerissä" tehdä voittojuoksu. Evan Longoria on tehnyt tähän astisen uransa ikimuistoisimpia temppujaan. Kunnareita, voittojuoksuja... tuollaista peliä on hienoa katsoa.

Lähtökohtaisesti Texas Rangers on ainakin nimivahvempi tässä ALDS-otteluparissa, mutta nyt kun kahden ensimmäisen Texasin Arlingtonissa pelatun pelin jälkeen ottelusarja on tilanteessa 1-1, niin St. Petersburghissa on vähintäinkin jännät paikat: onnistuuko Rays pitämään kotietunsa? Näin toivoisin.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
Olisihan Raysin menestys melkoinen hengen voitto materiaalista kun Raysin payroll on 42 M$ kun taas kolmikolla Yankees, Red Sox, Phillies vastaava summa on haarukassa 170-180 M$. Tosin, myös Rangers on halpa joukkue.

Tähän mennessä Raysilla ratkaisevaa ovat olleet startterit. Avaupelissä Matt Moore oli huikea, toisessa pelissä Rays kaatui James "Big Game" Shieldsin totaaliseen jäätymiseen neljännessä vuoroparissa. Veikkaan että kolmannen pelin Rays häviää, koska Price on huonompi kuin Lewis. Mutta sitten neljännessä Jeremy Hellicksonin pitäisi napata voitto Raysille ja viidenteen peliin taas Moore? Ja kenties sarja kääntyy Raysille.
 

cheli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuossa jutussa http://espn.go.com/boston/mlb/story/_/id/7036983/underachieving-boston-red-sox-flunked-chemistry on muuten listattuna postseason voitot kahdelta viime vuodelta suhteessa maksettuihin palkkoihin..
Ja tässä viime vuodelta kymmenen vuoden tilasto palkka suhteessa voittoihin: http://www.nytimes.com/interactive/2010/09/26/sports/20090926-score-graphic.html löysin vahingossa googlesta kun en heti muistanut missä espn:n boston-kriiisi jutussa tuo ensinmainittu chartti oli. Jossain loppukauden matsissa oli myös hyvää juttua kuinka moni nykyinen mlb-manageri on saanut oppia ja sitten parempaa duunia Mike Scioscian coachin paikalta. Joe Maddon, Bud Black ja Ron Roenicke. Orsillo ja Remy juttelivat ja vertailivat yleisesti peli-filosofiaa ja managerointi-tyyliä jne. ja kaverit (sciosian "oppipojat") kuulemma lähinnä kiistävät samankaltaisuutensa tai mistä vaikutteet on saatu. Tietty pakko olla samantyyppinen näkemys peliin jos esim. Roenicken tapauksessa on 11 vuotta alaisena. Ja maddonillakin jotain 6 vuotta ehkä. Edit piti wikipediasta oikein tarkistaa ja näköjään: "Maddon was considered a leading candidate for the Boston Red Sox manager job in 2004, which went to Terry Francona" ..mielenkiintoista..
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
"Maddon was considered a leading candidate for the Boston Red Sox manager job in 2004, which went to Terry Francona" ..mielenkiintoista..

Jopas jotakin. Nyt Maddonin merkitys Raysin menestykselle korostuu entisestään. Shoestring-budjeteilla toimivana on taito korostunut vielä enemmän. Vaan mitenköhän käy sitten aikanaan, kun megabudjettijoukkueen peräsimeen aikanaan pääsee? Hmm...

Eilisestä pelistä... kyllähän tuo matsi sen verran tasainen sitten kuitenkin oli, että voittokaan ei ollut kaukana. Mutta se peli on jo pelattu ja on siten taakse jäänyttä. Tänä iltana on Jeremy Hellickson paljon vartijana. Tuhkimotarinaan kuuluneisi varmaan se, että hänen tuloksena olisi perfect game. Niin ja Evan Longoria tekisi parit home runit. Peli tulee iltasella Suomen aikaa sillä lailla sopivasti, että se on suorastaan pakko katsoa ESPN Americalta. Ja niin teenkin.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Taas jälkijunassa, mut eisemitn... eipä tässä välillä ole muutkaan kommenttejaan laittaneet. :-)

Niinhän siinä sitten kävi, että Texas Rangers meni jatkoon. Mitään hävettävää ei Tampa Bay Raysilla kuitenkaan ole. Kausi sujui lähtökohtiin nähden kuitenkin suorastaan loistavasti. Ens kaudelle on paljon valmiimpi joukkue ja mitä sitten onkaan odotettavissa.

Ratkaisupelin kulminaatiopiste oli siinä, että Rangersien Harrison oli Raysin Hellicksonia parempi. Myös sekin vaikutti, että B.J Upton ja Evan Longoria tehtiin aseettomiksi. He olivat pelaajat, joiden olisi pitänyt saada juoksuja/kunnareita tehdyksi. Harrisonin syöttöpeli oli heille myrkkyä ja pelillinen itseluottamus oli mennyttä. Hellicksonille oli pahinta heti ekassa ja tokassa vuoroparissa tehdyt juoksut, ja mikä on syöttäjän itseluottamukselle täydellinen tyrmäys, ne olivat kunnareita.

Pelin edetessä homma hieman tasaantui ja Rays myös onnistui juoksujen teossa. Suurin ja ratkaisevin ero oli kuitenkin siinä, että Rangersin kaikki neljä juoksua olivat kunnareita, mutta Raysin "vain" tavallisia juoksuja. Momentum olisi kyllä ollut otettavissa siinä kun Raysin Sean Rodriguez jyräsi Rangersin catcherin Mike Napolin. Mutta hän kokosi itsensä ja pelasi juuri niinkuin pitikin.

Hellickson vaihdettiin pois viidennessä vuoroparissa ja tilalle tuli syksyn sensaatiosyöttäjä Matt Moore. Farmista ylös nostettu Moore pelasi vain yhden runkosarja-ottelun ja toinen peli oli pleijareiden eka matsi. Kumpaisenkin Rays voitti. Moore suoriutuikin hyvin hommastaan, saaden peliä rauhoitetuksi ja alkoi vaikuttaa jo siltä, että tästähän tulee vielä jotain. Mutta valitettavasti matsin ratkaisijapelaajaksi osoittautunut Adrian Beltre teki ottelun kolmannen kunnarinsa pahimpaan saumaan. Raysin closerit hoitivat sitten hommansa kunnialla ja eivät päästäneet Rangersia tekemään enempiä juoksuja.

Yhdeksännen vuoroparin tasoittavalla oli vielä mahdollisuus voittaa. Sean Rodriguez sai tuoduksi juoksun tilanteeseen 4-3. Viimeinen tilanne oli se, että Raysilla oli mies ykkösellä ja seuraavan lyöjän olisi tarvinnut vain tehdä kunnari siihen paikkaan, niin voitto olisi saavutettu. Mutta...... jossittelut sikseen, homma ei mennyt niinkuin Strömsössä.

Tampa Bay Rays ylisuoriutui melkoisen kokemattomalla ja rookie-painotteisella porukalla noinkin pitkälle. Sille on nostettava baseball-lakkia.

Lykkyä pyttyyn vielä kautta jatkaville joukkueille.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
Työkiireet on estäneet kirjoittelemaan tänne mutta nyt jotakin. Muutkin DLS-sarjat on pelattu loppuun. Kaikki muut parit kestivät maksimit viisi ottelua. ALDS:n toisessa parissa Detroit Tigers voitti NY Yankeesin 3-2 ja pääsee pelaamaan AL:n pennantista Rangersia vastaan.

NL:n puolella Arizona Diamondbacks ehti hävitä Milwaukee Brewersille kaksi ensimmäistä ottelua mutta voitti sitten kaksi seuraavaa, molemmat kotiottelunsa. Viidennessä pelissä kahdeksan pelatun vuoroparin jälkeen Brewers johti 2-1 ja otti sitten kummulle yhdeksänteen vuoropariin closer John Axfordin joka kuitenkin hukkasi saven antaen Dbacksille tasoitusjuoksun 2-2. Axford joutui vielä kahden palon tilanteessa puolustamaan ajolähtöä mutta kesti. Ottelu meni jatkovuoroille, jonka kärkeen Axford teki kolme paloa. Kun Brewers tuli pelaamaan kymmenennen tasoittavaa, joukkue otti bullpeniin heittelemään startteri Zack Greinken. Kuitenkin yhden palon tilanteessa Carlos Gomez löi singlen. Seuraava lyöjä Nyjer Morgan näytti lyövän uhrausnäpiä jotta saisi Gomezin kakkoselle, seuraava lyöjä olisi Ryan Braun. Kuitenkin Morgan väisti kaksi ensimmäistä syöttöä, joista toinen lipsahti sieppari Henri Blancon ulottumattomiin ja Gomez varasti kakkoselle. Tämän jälkeen kun tuplapalon vaara oli poistunut, Morgan alkoi lyömään ja onnistuikin lyömään singlen, jolla Gomez toi voittojuoksun 3-2.

Philliesin ja Cardinalsin viides ottelu oli starttereiden näytöstä, Philliesillä oli Roy Halladay, Cardsilla Chris Carpenter. Cardsin ensimmäinen lyöjä Rafael Furcal löi pallon Philliesin sentteri Shane Victorinon taakse kuitenkin pelattavaksi ja juoksi kolmoselle. Hieman paremmilla Victorinon otteilla Furcal olisi ehkä ollut poltettavissa mutta ei. Seuraava lyöjä Skip Schumaker löi tuplan jolla Furcal toi 0-1. Enempään Cards ei tässä pelissä pystynyt mutta se riitti sillä Carpenter ei antanut Philliesille juoksuakaan pelaten ottelun alusta loppuun. Viimeisessä vuoroparissa Philliesin viimeinen lyöjä Ryan Howard löi Cardsin 2B Nick Puntolle jolla olisi muutenkin ollut helppo tehtävä polttaa Howard mutta lähtiessään juoksemaan Howard kaatui satuttaen akillesjänteensä. Howard joutuu kuvauksiin, pahimmat spekulaatiot arvelevat jo nyt että Howard ei pysty pelaamaan ensi kaudella.

Näin siis Cards NLCS:än kukistettuaan Phillies, joka osaltaan auttoi Cardsia edes pääsemään postseasonille. Parhaillaan Cards-leirissä pohditaan miten Carpenter saataisiin pelaamaan mahdollisimman monessa ottelussa. Milwaukee on parin ennakkosuosikki lähinnä kaksikkonsa Ryan Braun, Prince Fielder ansiosta mutta Cards oli vielä vähemmän suosikki Philliesiä vastaan eikä sen edes pitänyt päästä postseasonille.

En ala ennustelemaan kummankaan parin lopputulosta koska arvaisin väärin. Merkillepantavaa on se että nyt yksikään sarjan ylivoimaisesti rikkaimmista joukkueista (Yankees, Red Sox, Phillies) ei ole enää mukana. Tämän kauden piti olla Philliesin voittovuosi joukkueen rotaation ansiosta mutta eipä se sitä ollutkaan.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
MLB:ssä on olemassa sanonta että syöttäminen voittaa lyömisen mutta LCS-pareissa on nähty varsin vaatimatonta syöttötoimintaa etenkin starttereilta.

ALCS päättyi jo Texasin selvitessä World Seriesiin kun joukkue kukisti Detroit Tigersin voitoin 4-2. Texasin sarjat ovat tämänkauden postseasonissa toistaiseksi ainoita jotka eivät vaatineet maksimimäärää pelejä, vastaavastihan kävi myös ALDS-peleissä Tampa Bay Raysia vastaan. ALCS:n MVP:ksi valittiin Texas Rangersin Nelson Cruz, joka lyöntinumerostaan 7 huolimatta löi sarjassa kuusi kunnaria ja 13 juoksua. Molemmat Cruzin tulokset ovat MLB:n ennätyksiä yksittäisessä postseason-sarjassa. Starttereiden vaatimattomuudesta kertoo se että vaikka Texas voitti neljä ottelua, sen startterit eivät saaneet yhtään voittomerkintää tililleen. Texas on vahva sisäpelijoukkue, kuten on myöskin sen tuleva vastus NL:stä, olipa se sitten St. Louis Cardinals taikka Milwaukee Brewers. Olipa vastus kumpi tahansa, Texas lähtee suosikkina World Seriesiin.

NLCS:ssä St. Louis johtaa sarjaa Milwaukeeta vastaan 3-2 eli ensi yönä sarja on katkolla St. Louisille. Ottelun piti alkaa Suomen aikaa illalla klo 23:05 mutta alkamisaikaa on viivästetty neljällä tunnilla, ilmeisesti siksi että ALCS:ssä ei tarvitsekaan pelata seitsemättä ottelua. Cardinalisin startterit ovat olleet sikäli vaisuja että pelatuissa viidessä ottelussa pisimmälle on kestänyt Philliesiä vastaan NLDS:n ratkaisupelissä loistanut Chris Carpenter joka pelasi NLCS:n kolmannessa ottelussa 5,0 vuoroparia. Cardsin bullpen on kuitenkin loistanut: sarjan viidessä pelissä joukkueen startterit ovat syöttäneet 22.1 vuoroparia jona aikana he ovat antaneet Brewersille 15 juoksua, kaikki ansaittuja. Vaihtosyöttäjät puolestaan ovat syöttäneet 21,2 vuoroparia jona aikana Brewers on tehnyt viisi juoksua joista neljä ansaittuja.

Ensi yön peliin Brewersin startteriksi tulee Shaun Marcum joka on toistaiseksi pelannut postseasonilla huonosti. Cardsin startteri on Edwin Jackson joka hänkään ei ole loistanut, tosin on ollut parempi kuin Marcum. Brewers on kuitenkin ollut tällä kaudella MLB:n paras kotijoukkue ja AccuScoren ennusteen mukaan on suosikki ottelun voittajaksi 64%-36%, en tosin usko että asetelma on noin selvä. Joukkueet voisivat laittaa otteluun kolmen päivän levolla ässäsyöttäjänsä, Brewers Yovani Gallerdon ja St.Louis Chris Carpenterin mutta asian mielekkyys on kyseenalaista. Kolmen päivän levolla pelaaminen on riski sen lisäksi että tämän jälkeen joukkueet olisivat ongelmissa ottelussa nro 7. Cardsilla on lisäksi se huomioitava seikka että jos he onnistuvat voittamaan ottelun 6 (ilman Carpenteria), he saavat Carpenterin kummulle World Seriesin avauspeliin.

World Seriesin mielenkiinnon kannalta parasta olisi että Cards voittaisi ensi yönä ja pääsisi peluuttamaan starttereitaan miten haluaa. Siksi toivon että Cards voittaa ensi yönä. Molemmat joukkueet vaihtanevat startterinsa pois jo varsin pian. Sisäpeli tullee jylläämään, ottelussa on parhaita sisäpelaajia ajatellen koko sarjaa. Mainittakoon Brewersistä nimet Prince Fielder ja Ryan Braun (joka on mielestäni koko MLB:n paras sisäpelaaja), Cardista Lance Berkman ja Albert Pujols. Mutta molemmilla joukkueilla joka ainoa pelaaja on vaarallinen sisäpelaaja ja onnistumiset tapaa jakautua eri pelaajille eri otteluissa.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
Melkoista sisäpelin juhlaa Brewersin ja Cardinalsin kuudes ottelu. Brewersin startteri Shaun Marcum kesti yhden vuoroparin, Cardsin Edwin Jackson kaksi kunnes tuli vaihdetuksi pois tosin sisäpelisyyn takia, joka osoittautui Cardsille kannattavaksi kun kolmannessa vuoroparissa Jacksonin tilalle vaihdettu ph Allen Craig löi kahden palon tilanteessa kaksi juoksua tuoneen singlen.

MLB:ssä yhdessä postseason pelissä on enimmillään lyöty seitsemän kunnaria, tässä ottelussa niitä on lyöty jo nyt kuusi vaikka on pelattu vasta kolme vuoroparia. Cards johtaa lukemin 4-9 mutta ottelua ei voida vielä pitää ratkenneena. Nyt ratkaisun avaimia pitää käsissään Cardsin bullpen, joka on toistaiseksi pelannut tässä postseasonissa oikein hyvin.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
Neljännen tasoittavalla Brewersin Jerry Hairston Jr sekä kuubalainen rookie Yuliensky Betancourt löivät peräkkäin tuplan, joilla Brewers kavensi lukemiksi 5-9 ja aiemmin ottelussa kunnarin lyönyt Corey Hart pääsi kahden palon tilanteessa lyömään juoksijoiden ollessa etupesillä mutta Cardsin vaihtosyöttäjä Fernando Salas otti Hartista strikeout:n tärkeässä paikassa. Viidennen vuoroparin alkuun Cardsin Matt Holliday ja David Freese löivät peräkkäiset singlet ja kun RF Corey Hart kauhoi ohi Freesen lyömästä pallosta, Holliday eteni kolmoselle. Sitten Brewersin etukenttä Hairston&Weeks tumpeloi sieppari Yadier Molinan lyönnin, jonka avulla Holliday toi 5-10 ja juoksijat takapesille. Freese toi 5-11 kun ph Adron Chambers löi uhrauskopin. Viidennnen tasoittavalla Brewersin ph Carlos Gomez löi singlen ja pääsi kolmoselle villin syötön avulla ja toi 6-11 Ryan Braunin etukenttälyönnillä.

Joka on tilanne seitsemän vuoroparin jälkeen, Cardsin World Series paikka on kuuden palon päässä. Seitsemännen vuoroparin loppuun Cardsin vaihtosyöttäjä Octavio Dotel teki kolmen syötön strikeout:n Ryan Braunista jolla onkin ollut vaisu ilta.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
Kahdeksannessa vuoroparissa Cards lisäsi johtoaan lukemiin 6-12 Albert Pujolsin lyötyä singlen K-Rodille. Joka on tilanne kun Brewers tulee tasoittamaan yhdeksättä vuoroparia. Cards laittaa syöttäjäksi closer Jason Motten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös