Maali ajassa 59:59... Yliaikamaali... Sentin tappio...

  • 34 215
  • 131

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Tuli idea tälläiselle ketjulle, kun katselin tuossa tiistai illan Teivon ravien tuloksia. Viimeisen V4-lähdön oli voittanut hevonen numero 6. V4-kerroin oli 1007,30 eli normaali panoksella pelaaja sai voittoa reilut 200 euroa. Kakkossijalle oli tullut hevonen numero 12 ja jossittelutaulukon mukaan V4-kerroin olisi ollutkin 118257,67 eli tämän hevosen voittaessa pelaaja normaali panoksella pelatessaan olisikin voittanut lähes 24.000 euroa! Ja ykkösen ja kakkosen ero maalissa oli ollut teksti-tv'een mukaan vain muutama sentti. Muutama sentti siis eroa 1007 eurolla ja 24000 eurolla...

Tälläisiä tarinoita on ennenkin tullut vastaan raveissa ja myös muissa vedonlyöntipeleissä. Oletko sinä joskus sanonut jotain tämän tyylistä...

- Yliaikamaalista meni 800 euroa!
- Helmisen maali ajassa 59:59 vei 400 euroa!
- Moniveto maalin päähän, 10.000 erkkiä olis tullu!
- Richard Stevenson puolesta kentästä yläriman kautta pallo maaliin, siinä meni vakion 13 oikein & 67.000 euroa!

Jos olet niin tarinoita kehiin. Aikoinaan suunniteltiin kaverin kanssa jopa kirjaa otsikolla "me olemme maailman huonotuurisimmat veikkaajat" koko maailmassa, saman viikon aikana kun saattoi olla sellaiset 3000-5000 euroa eri lapuissa ja joka kerta maalin päässä tai muuten niin pirun lähellä. Tässä ketjussa ei siis kehuskella vedonlyöntivoitoilla! Nyt muistellaan niitä "liian lähelle" menneitä sijoituksia... Allekirjoittanut lisää omia muistojaan kunhan keskustelu lähtee käyntiin.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Työkavereitten "kuusi oikein ja sivuosuma" lotossa sai kuulemma aikaan melkoisen ärräpääryöpyn.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
JAT kirjoitti:
Työkavereitten "kuusi oikein ja sivuosuma" lotossa sai kuulemma aikaan melkoisen ärräpääryöpyn.

Tuttavalla oli viime talvena kuus oikein lotossa. About 5k egee tai jotain sitä luokkaa siitä kait oli tullu. Kyllä oli hetken aikaa kelaillu, että mites jos se ykskin ois vielä osunu, mutta kait jos liikaa alkaa kelata, niin elämästä muutenkaan enää sit tule mitään.

Itellä ollu kenossa kaks kertaa 7-tasolla 6 ja sivuosuma eli viereinen numero. Toki 7-tasolla kaikki oikein nyt ole mikään jättipotti, mutta opiskelijalle tommonen 2,4k egeä ois kyllä ihan mainio potti. Kuudella kahteen kertaan tullut siis 100 egeä. 100 egeä vs. 2400 kyllä se toki vähän on harmittanu.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
18-vuotiaana tehty 9 (!) markan monivetolappu kaatui David Beckhamin vaparimaaliin Kreikka-Englanti ottelun 88. minuutilla.

Mukana rivissä oli varmana Ruotsin 6-0 kotivoitto Moldovasta ja joku kolmas peli (luonnollisesti) jota en muista.

Ilman Becksin maalia, olisi kerroin ollut luokkaa 10 000.

Sillä rahalla olisin tuunannut auton, hankkinut sarjalipun solariumiin ja vihdoin ja viimein saanut toosaa urakalla.

Vitun Beckham.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
keppimies kirjoitti:
Sillä rahalla olisin tuunannut auton, hankkinut sarjalipun solariumiin ja vihdoin ja viimein saanut toosaa urakalla.

No elä huoli. Noilla toimenpiteillä oisit saanut ainoastaan jotain pissiksiä ja kukas niitä nyt haluis polkea. Nyt kun olet omalla työlläsin sen auton tuunannut ja käynyt solariumin sijasta ehkä ihan etelän auringossa sen rusketuksen hankkimassa, niin olet varmasti saanut paljon fiksumpiakin tyttöjä, että ei kaikki Beckhamin maalit nyt niin turhia ole :P
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eräällä työpaikalla muutama vuosi sitten yksi naisihmeinen ei osallistunut lottokimppaan, kun ei viitsinyt hajottaa seteliään (aina ennen osallistunut). Ja arvaattehan, että tämä kimppa sai tällä kertaa 7 oikein. Voitto ei tainnut olla kuin 100.000e/naama, mutta oli kuulemma v***ttanut.

Itse en onneksi ollut tuolla töissä ja osallistumatta kimppaan.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
avatar kirjoitti:
No elä huoli. Noilla toimenpiteillä oisit saanut ainoastaan jotain pissiksiä ja kukas niitä nyt haluis polkea. Nyt kun olet omalla työlläsin sen auton tuunannut ja käynyt solariumin sijasta ehkä ihan etelän auringossa sen rusketuksen hankkimassa, niin olet varmasti saanut paljon fiksumpiakin tyttöjä, että ei kaikki Beckhamin maalit nyt niin turhia ole :P

Latviaa kauemmaksi en ole päässyt ja omaan junttirusketusraidat. Lisäksi ajan Nissanilla.

Onneksi on fiksu tyttö löytynyt.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kesällä 2002 oli faijan kanssa tulossa hyvä tili monivedosta, mutta Oscar Geagea meni ja teki vaparista 2-1 maalin FC Jokereille. Taisi olla kellossa 93min ja risat tuolloin. Vastustaja taisi olla KTP ja divaria pelattiin.
 
Viimeksi muokattu:

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vuoden 2005 Jääkiekon MM-kisoissa pelasin maalintekijäveikkausta. En ole aivan varma veikattiinko siinä ottelun jokaisen erän ensimmäistä vaiko viimeistä maalintekijää, muistelisin että viimeistä. Noh, se on sivu seikka. Kahden ensimmäisen erän maalintekijät olivat kuin ihmeen kaupalla oikein (ei maalia, Muu Ruotsin pelaaja) ja viimeiseksi valittu, muistaakseni joku Ruotsin huippupakeista, laukoo erän lopussa viivalta. Näyttää siltä että maalivahti torjui, mutta sitten kiekko tippuu ja alkaa vieriä hitaasti kohti maalia maalivahdin tätä näkemättä... kiekko näyttää vierivän maaliin ja ennätän jo tuulettaa hulluna. Pakki kuitenkin tulee sutimaan kiekon pois, ja videolta todetaan ettei kiekko ollut kokonaan maalissa. Ensin armoton tuuletus ja sitten yhtä kova kirosanojen ryöppy. Porukka hieman ihmetteli että "etkös sinä ole aina Ruotsia vastaan, laji kuin laji...?"


Niin, siinä oli lähellä hetken mielijohteesta pelatulla (yleensä en pelaa uhkapelejä) 20 sentin panostuksella tulla 1200 euroa. Niin lähellä, mutta niin kaukana.
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joskus viime vuosikymmenen puolella oli tulossa pitkävedosta 12 000 markkaa. Kolme muuta kohdetta oli jo pitänyt. Hakan ja vastustajansa peli oli päättymässä tasan. Teksti-tv:tä seurattiin sydän pamppaillen. Sieltähän se sitten tuli: Aki Heikkinen puski Hakalle voittomaalin. Maalin syntyajaksi laitettiin 90. minuutti. Lehdestä sai sitten lukea, että reippaasti tuomarin antaman lisäajan puolella tuli tuo maali. Vanne kiristi päätä. Edelleen tuo on veemäisin kokemukseni urheiluvedonlyönnin ankarasta maailmasta.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Veikkauksen monivedon kaikkein ensimmäisellä kierroksella muuan peleihin vihkiytymätön työkaveri pelasi minimipanoksella eli markalla yhden suoran rivin. Osui kertoimella n. 2400 tjsp. Kaveri esitteli luonnollisesti onnellisena voittolappuaan kunnes joku kysäisi, että et sitten pelannu samantien kympillä kun noin hyvin tiesit.

Olisinks mä sitten voittanut enemmän kysyi tyyppi, ja masentui moneksi viikoksi kun sai kuulla vastauksen...

Itse olen "hävinnyt" enimmillään raviveikkauksessa 115.000,- mk maalikameran kuvassa. Silti ko. lapulla tuli voittoa n. 2000 joten kyllä sen kesti.
 

UnBeliever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Taisi olla kausi 97-98(kai) kun sm-liigakierroksella kaikki muut pelit jo päättyneet ja oikein, paitsi Kalpa-Tappara jossa olin pelannut Kalpaa, joka johtikin maalilla vielä kaksi sekuntia ennen loppua, kunnes ajassa 59.59 Tappara sai rankkarin..no arvata saattoi tekikö Janne Ojanen sitä maalin vai ei... mahdollista voittosummaa en muista mutta jotain noin tonnin mummoja se kai olisi ollut.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
pitkävedossa yms. luonnollisesti kymmeniä/satoja kertoja mutta karmein tapaus on seuraava. Oli vakiossa sikavaikeassa rivissä 13 oikein kun varsinainen peliaika päättyi. siinä sitten takuuvarmana ainoa 13 oikein voittajana, n. 15 min. otteluiden vars. peliajan päätyttyä vain jännitin että tulee lopputulokset. loppujen lopuksi meni kaksi väärin, MP 94+1, OLS 93+1 (joukkueet arvattuja, ei voi muistaa). ei perkele voinut tajuta mitä oli tapahtunut, juhlat oli jo käynnissä.
 

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viime kaudella Live-vedossa Hifk - Tappara peli. Ensimmäisessä erässä laitoin vedon, ettei erässä tule enää maalia. Juuri kun vetoni oli hyväksytty, voitti Tappara aloituksen 100-0, kiekko viivalle, pakki vetää ja maali. Vedon hyväksymisen ja maalin väliä oli joku 1 sekunti. Eipä siinä paljoa hävinnyt, mutta koskaan en ole hävinnyt rahoja vedonlyönnissä noin nopeasti.

Suurin lähellä ollut veto on ollut silloin kun pitkäveto tuli markkinoille, eikä siinä ollut mitään kerroinkattoa. Typerä 6 pelin lappu 10 mk:n panoksella, kerroin 18 000. 5 ottelua on oikein, viimeinen peli koripallo maaottelu Suomi - Bosnia-Herzegovina laitettuna tasapeliksi. Suomi voitti pisteellä ottelun. Silloin sitä vähän vitutti, että olis nyt se yks vapari kussut, mutta eipä ei...
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Vuonna 1996 tein kummitädille vakion järjestelmän, kun täti sitä niin innokkaasti pyysi.
En miettinyt asiaa sen enempää, vaan rustailin mielestäni kohtuullisen järjestelmän kupongille.

Päävoitto oli tuolloin vaatimattomat 1 Miljoona markkaa.
Olin tehnyt myös oman vakion ennen tädin lapun laatimista.
Tein siis järjestelmälapun ja jätin sen tädilleni kioskille viemistä varten.

Illalla katselin omia vakiokuponkejani ja jännitin tuloksia.
Olin unohtanut, että myös tädillä on lappu vetämässä.
Ilokseni huomasin, että omat järjestelmäni antoivat peräti 3x11 oikein.
Voitin reilut 2300 mk omilla vedoillani. Ja tuntui niin hyvältä.

Seuraavana päivänä tätini soitti minulle ja kiitteli kupongin täytöstä.
Sanoin vain nyt, että ei sitä nyt tarvitse kiitellä...
Kunnes täti räväytti minulle, että "hyvän rivin teit kun siinä oli 13 oikein." Vedin limpparit väärään kurkkuun ja huusin lankapuhelimeen, että mitä ihmettä, siis oikeastiko? Täti sanoi, että joo näin on. Sen jälkeen huusin täysillä, että kai tiedät, että sillä voittaa 500 000 markkaa, kun ei niitä ole kuin kaksi kappaletta, niitä 13-oikein tuloksia!!!

Siihen täti vain totesi että, "joo mut kun se järjestelmä olis maksanut peräti 1024 markkaa, niin en mie sitä raaskinut viedä".

Siinä vaiheessa minut valtasi todellinen epäusko, että eihän tällaista voi käydä... kenellekään! Ehdin jo hetken ajatella tulevan pikkuprovisioni suuruutta.

No tosin jos täti olisi vienyt järjestelmän kioskille asti niin ei sillä olisi tullut kuin 333 333 markkaa. Onneksi nykyään voin tehdä ko. summan muilla paremmilla tavoilla.

Mutta kyllä silloin minua ensin hymyilytti ja sitten ketutti... täti ei tosin ollut juuri moksiskaan.
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pikkupoikana katselin teksti-tv:ltä tulosvetokertoimia, ja jostain syystä päähän iski että Tottenham-Aston Villa päättyy 4-3. Lähdin sitten kioskille lyömään vetoa.

Matkalla aloin miettimään, että kyllä sille viimeselle vitoselle on parempaakin käyttöä, ja ostin lauantaipussin.

Seuraavana päivänä kun katselin tuloksia, huomasin että illan korko vitoselle olisi ollut kohdallaan, ja tänään olisi saanut 100 pussia...
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Kerran moniveto kusi yhdellä maalilla. Kiiressä laitoin lapun aivan sokkona(jääkiekko) ja lappuun tuli muutama 0-0 tulos jotka osuivat! Sitten 5-4 peli päättyi 6-4 ja siihen se sitten kusi. Kerroin oli 450.000 joten rahaa olisi tullut markka-aikaankin mukavasti. Arvatkaa vituttiko edes?
 

sepi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muistatteko, kun jokunen vuosi sitten Indianapolisin(?) F1-kisassa Schumi hidasti vauhtia ruutulipulla vilkutellakseen varikolle, ja tallikaveri Barrichello painoi just sentti ennen maaliviivaa röyhkeästi ohi?

Pidin Schumin voittoa harvinaisen varmana ja laitoin pienehköstä kertoimesta huolimatta 50 euroa voittajavetoon - iso summa minulle silloin. Buuasin jenkkikatsojien mukana Schumin käsittämättömälle tunaroinnille / Barrichellon itsekkyydelle.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Opiskeluaikojen alussa työskentelin eräässä varastoterminaalissa lentokentällä. Naapurissa oli vastaava varasto, jota pyöritti kilpailija. Jouduimme jonkin verran tekemisiin naapurin varaston kanssa, jossa työskenteli eräs "lievästi" omituinen mies. Kyselin sitten omilta työkavereiltani, jotka olivat olleet varastossa töissä jo vuosia, ja he kertoivat, että naapurissa oli ollut muutama vuosi sitten lottoporukka, joka oli lotonnut yhdessä seitsemän vuotta. Eräänä perjantaina tämä "omituinen" mies oli sitten päättänyt jättää osallistumasta kimppalottoon ja säästää silloisen 50 markkaa viikonloppupulloa varten mökille. Ja kuinka ollakaan, juuri silloin oli pamahtanut usean miljoonan (markan) päävoitto.

"Omituinen" oli vongannut neljältä muulta, että antakaa nyt edes puoli mildeä, mutta penniäkään ei herunut, koska mies ei ollut osallistunut lottoon sinä viikonloppuna. Nämä neljä muuta ottivat sitten lopputilin ja "omituinen" ajanee vieläkin trukkia lentokentällä.

Mikä oli tarinan opetus? Älä osallistu kimppalottoihin, jos aiot jossakin vaiheessa vetäytyä hommasta. Silloin nimittäin tärähtää...
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ihan vain sivuhuomautuksena totean, että muistakaa pohtiessanne näitä "maalin päähän" jääneitä esimerkiksi monivedossa, niin semmoisia yhdistelmiä on vaikka kuinka paljon. Todennäköisyys jäädä "maalin päähän" on paljon suurempi kuin miltä se tuntuu ja tosi asiassa rivi ei sitten niin lähellä olekaan ollut.

Myöskään Lotossa ei ole olemassa mitään "viereistä numeroa", sama todennäköisyys niille kaikille numeroille on. Myös 6+1 oikein saaminen on 21 kertaa todennäköisempää kuin 7 oikein eli taaskaan ei olla lähelläkään.

En toki halua pilata ketjua, peräänkuulutan vain realismia. Ja tästähän saatiin nyt se kauan kaivattu bad beat-ketjukin, heh.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Joskus 60-luvun lopulla koulua käydssäni luokalla ollut tyttö, joka ei tienyt urheilusta saatikka fudiksesta mitään (siis, EI YHTÄÄN MITÄÄN), voitti silloista markkaa 900 vakioveikkauksessa!! Otti niin julmetusti päähän kun olin olevinaan luokalla ainoa, joka ymmärsi uheilusta ja fudiksesta jotakin. Menin siitä heti veikkaamaan ja kas kummaa, täysosuma!!!
Vitutus oli suuri kun voittorahoja jaettiin, 37markkaa ja onnittelut!!
***tana!!!
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän eniten harmittaa sellaiset tapaukset, että teksti-tv:stä on katsonut lopputulokset ja luullut jo voittaneensa jotain, kunnes virheellinen lopputulos korjataan. Joskus on ollut käsittämättömiä muutoksia jalkapallotuloksissa, kun puoli tuntia 0-2 tilanteessa ollut ottelu onkin yhtäkkiä 1-1.

Joskus v.1991 kokeilin piruuttani saisinko vakiossa kaikki 13 väärin, tietysti jättämättä lappua kioskille ja uhraamatta sitä markkaa, mitä se silloin maksoi. No perusriviin osui 12 oikein, eikä täysosumia ollut. Muistaakseni n.9000 markkaa olisi ollut siinä. Onneksi ei sentään kaikki ollut oikein. Sittemmin olen oppinut viemään kaikki vitsinäkin heitetyt rivit, ettei harmita.

Pari vuotta sitten HPK voitti HIFK:n 8-4 ja minulla oli yksi ainoa tulos tulosvedossa, 8-3, kun jostain syystä tuntui siltä, että peli päättyy niin. Harmittihan se kun yli 55 minuuttia oli pelattu ja isohko voitto tulossa, kunnes sitten Vopat(?) teki tuon viimeisen maalin.

Pienempiä voittoja jää maalin päähän roikkumaan melkein viikottain, ja niihin on jo tottunut.
 

Rocco

Jäsen
Pitkävedossa kerran heitin kuusi tasapeliä viikon ajalle. Viisi osui kohdilleen, kuudes sitten ei. Viimeisessä erässä oli tullut voittomaali + tyhjiin toinen.

Se ei sinänsä harmittanut koska kuusi tasapeliä samalla lapulla oli niin vitsinä heitetty lappu. Sen viidenkin osuminen sai itselle hyvän mielen vaikkei rahaa tullutkaan.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Englannissa kun tuli pyörittyä tuossa kirjoitusten jälkeen vuonna 2000, tuli pistettyä Barcelona-Chelsea ottelusta yhdistelmäveto ensimmäinen maalintekijä ja lopputulos. Ei siinä mittään, Rivaldo ensimmäisen maalin tekijäksi ja Barcelona voittamaan 3-0. Hyvältähän tuo näytti kun Barca siirtyi 2-0 johtoon ensimmäisellä puoliajalla ja Rivaldo teki ensimmäisen maalin. Mutta mutta, sitten astui kuvaan "tähtimaalivahti" Ruud Hesp avaa suoraan Tore Andre Flolle ja kaveri pistää tyhjiin. Vittu, 2500 puntaa sivu suun, hiukan syletti...Nooh, sainpahan taas hyvän syyn vihata norjalaisia (sekä hollantilaista jalkapalloilua).
 

Klinga

Jäsen
Silloin, kun TPS-Jokerit pelit olivat vielä suurta juhlaa, 90-luvun jossain vaiheessa.

Olimme Turussa katsomassa kyseistä peliä ja tulosvedossa oli muutama maali tepsille ja muutama enemmän jokereille. Noh ottelun lopussa olikohan juuri se 59.59, kun Jokerit pistivät viimeisen tyhjiin. Muut ympärillä taisivat juhlia, mutta itseltäni lähti kuuluisat ei ei ei ja ärräpää huudot. Sillä viimeisellä sekunnilla pieneni voittopotti huomattavasti.
Ei mistään mainittavista summista puhuttu, mutta muistoissa elää aina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös