Ma 9.5.2016 Otteluseuranta (4. kisapäivä)

  • 111 211
  • 1 163
Tila
Viestiketju on suljettu.

Sandman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Ei vaan paskantaa housuun kun Matthews on pelaamassa ja ei saa koukkia kuin Tapparassa. Ei kestä pää. Ei pojalla ole muuta kuin laukaus. Ei tuu pärjää änärissä. Menis kotiin jo.
Ihan vaan mielenkiinnosta, missä tuollaisia palikoita sorvataan? Tapparan koukkimisjutut jäänne vuosien takaa ja vielä jaksat moista lässyttää.

Laine rakensi lopussa loistavat paikat, mutta kun ei kelpaa, niin ei kelpaa. Jonkun pakeista pitäisi nyt ottaa tuota kiekollista vastuuta, Lindellista siihen ei selkeästikkään ole. Toinen erä kokonaisuudessaan todellla vaikea, eikä vähiten aivan kuutamolla olevien raitapaitojen ansiosta.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kun Barkovin tai Koivun ketjut pyörittävät tulee paikkoja. Nelosketju saa paikkoja suorista hyökkäyksistä. Kolmosen peli menee kulmissa pyörimiseksi. Jotain sille pitäisi tehdä mielestäni.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Minä en oikein ymmärrä tuota öyhötystä Inka Korhosesta... Sillä ei oo mitään muuta hyvää kun ääni.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Laine taisi tarjoilla kolmesti Jaakolalle. Ei taida loppupelissä paljon syötellä kun taitaisi omat suorat laukaukset olla "hiukan" vaarallisempia kuin pakkien hehtaari-one-timerit :)

Kunnon mies ois tehnyt maalin niistä lätyistä... Noita Lättyjä tuli Liigassa aika paljon, Kuusela teki niistä. Topi ei... Kylmä Fakta !
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Voisko 2yv toimia paremmin jos pokka pelais siinä eikä Lindell? Jotenkin näyttää että Lindellin syötöissä ei riitä vauhti ja on muutenkin pyöritystä omissa ainakun on jäällä...
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Olenko mä Mertsin uhri, kun hiukan harmittaa tuomarit? Lähinnä toivoisin että USAnkin pikkupossuilu otettas pois. Tosin hyväthän tekee sen niin ettei tuonarit näe.

Sanotaan nyt, että kummaltakin on jäänyt pari viheltämättä ja kummallekin on vihelletty yksi käsittämätön.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mikä tää Laineen kehu-kerho on? Jokaista pelaajaa ja valmentajaa tällä palstalla haukutaan, mutta kun joku haukkuu Lainetta niin puoli Jatkoaikaa uhriutuu.
 

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
Olenko mä Mertsin uhri, kun hiukan harmittaa tuomarit? Lähinnä toivoisin että USAnkin pikkupossuilu otettas pois. Tosin hyväthän tekee sen niin ettei tuonarit näe.
Tuomarit harmittaa täälläkin, tosin enimmäkseen sen takia että ovat yleisesti aivan perseestä. Hietasen jäähy oli aivan naurettava + kaikki ohi menneet.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mistähän tuohon joukkueeseen saataisiin edes yksi järkeviin kiekollisiin ratkaisuihin ja hyviin laukauksiin kykenevä pakki? Esim. yksi kpl Hanifineja kelpaisi. Vituttaa jo katsoa kun tulee jatkuvalla syötöllä hyviä paikkoja viivalle ja kukaan ei saa edes maalille päin sitä kiekkoa vaan kaikki menee vastustajan jalkoihin ja plekseihin.

Toinen mikä vituttaa on tuo jatkuva Laineen virheiden kyttäys ja laskeminen. Kyllä, Laine tekee virheitä mutta tekee myös helvetisti maaleja ja hyviä maalipaikkoja. Ne virheet on aika monesti seurausta siitä että uskaltaa hakea rohkeasti maalipaikkoja. Toki voisi varmistellakin mutta ei niitä pelejä varmistelemalla voiteta.
 

Rici

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D, Pönttövuoren Peikot
Tämän erän plussat ja miinukset:

++ Koskinen
+ Pihlström
+ Hietanen
+ Jaakola
- Pokka
- Lindell
- Koivu

Melko väritön erä. Aho ja Granlundkin painuivat nyt näkymättömiin, vaikka olivat ensimmäisessä erässä erinomaisia. Koskinen pelasi loistavan erän, ei turhia pomppuja ja jokainen veto varmasti kiinni.

USA:lta Larkin ja Matthews olivat todella hyviä.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Onko se jotain Laineen vihaamista ja kateutta jos nostaa myös virheet esille ja yrittää tarkastella kriittisesti peliä? Itse ainakin pidän pelaajasta ja uskon että tulevaisuudessa hänet tunnustetaan kansainvälisesti parhaaksi pelaajaksi maailmassa. Tänään ei ole pelannut tasollaan. Samat poikaset jotka kieltävät kritisoimasta Lainetta kritisoivat surutta muita pelaajia. Koskista ja puolustajia mm.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Tää palsta se ei vaan petä. Dumarit vetää helvetin hyvin ja silti joka toinen viesti täys puusilmästä itkua ja ulinaa tuomareista. Priceless.
 

Kassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yhdysvaltojen hyvä puolustus ja vähän kädetöntä pakkien peliä. Silti Laine väläyttänyt pienellä peliajalla pari kertaa. Naurettavaa virheiden jeesustelua täällä ja joku kehtaa tuoda plusmiinustilaston tänne kun Laine dominoinut ylivoimalla. Tuossa iässä kehitys on hurjaa ja Matthewsiin vertaamiseen olisi kiva nähdä Matthews tuossa vuotta yli puoli vuotta nuorempana. Eipä taitaisi pelata edes kisoissa.
 
Väsyneen näköisiä jätkiä nämä scoutit.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
@BigRedBob taas rölläämässä täällä, kuten Liigan puolellakin, on se äijä.
Mahtaako sulla mennä puurot ja vellit sekaisin? En juurikaan kirjoittele Liigan ketjuihin enkä Liigan otteluseurantaketjuissakaan kuin todella harvoin. Ja mikä ongelma tässä on, jos pelaa paskasti niin pelaa paskasti, oli selässä nimi mikä tahansa. Lainetta hehkutetaan ja osin aiheesta, mutta astetta kovempaa vastustajaa vastaan ei näy tehoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös