Ma 6.4.2015 Tappara - Lukko (3. välierä)

  • 11 207
  • 81

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Taas ryöstetään!

-Kuinka monta maalia Lukolta tänään hylätään?
-Kuka tönii Niämistä jäähylle?
-onko läpsyttimet jaettu?
-Kumpi kannattajaryhmä itkee tuomareista?
-Kuka on väsynyt?
-Saako Palola huitomisjäähyn vihdoin?
-Onko hassuja hattuja paljonkin paikalla?
-Kuuluuko Raumam Boikien ääni?
-Kuinka monta erää tänään mennään?

Lukolla muuten samat ketjut mutta Forsberg on Kosken tilalla sentterinä Nurmen ja Nemon välissä. Jaatinen mukaan seiskapakiksi.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Yllä olevaan listaan voisi lisätä:

- Montako kertaa Nieminen vetää Metsolaa poikittaisella?
- Montako kertaa Nieminen on maalivahdin alueella, ilman tuomareiden vihellystä?
- Mitä raumalaiset heittävät jäälle?
- Montako läpiajoa Karjalainen hukkaa?
- Joko jompi kumpi maalivahdeista alkaa sulamaan?

Tapparalta Mäkinen mukaan seiskapakiksi ja muuten mennään samoilla kuin Raumalla. Joukkueessa on ilmeisesti flunssaa liikkeellä, joten toivottavasti peli ei veny useampaan jatkoerään.

Järvinen ei näemmä loukkaantunut pahemmin Raumalla tai ainakin on tänään taas kokoonpanossa. Vaihtoetu on taas Tapparalla, joten Nurmelta, Niemiseltä ym. tarvitsee Lukko onnistumisia, olettaen, että Gagnonin ketju saadaan Malisten toimesta pimennettyä.

Veikataan 3-1.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Päivän synttärisankari on Ville Nieminen, 38 vuotta. Maali varmaan tekisi kutaa.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Päivän synttärisankari on Ville Nieminen, 38 vuotta. Maali varmaan tekisi kutaa.

Onnea Ville Nieminen! Perjantaina jäi se hattutemppu tekemättä joten josko tänään sitten.

Viime vuonna tässä vaiheessa Lukko otti sen ensimmäisen voittonsa annettuaan ensin kaksi eteen, nyt ei ole mitään kivirekeä perässä joten voittoa lähdetään metsästämään vailla ihan saatanallista pakkoa. Viime matsissa pelattiin lähes kaksi ottelua ja Tappara lähti kotimatkalle ilman mitään näyttöä paikalla olostaan joten toivotaan että Lukko pystyy hyödyntämään "voittovireensä" tänään.

Hatusta heitän taas että Lukko matkustaa takaisin meren äärelle 1-2 voitto taskussaan.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toivottavasti Lukko pyrkisi enemmän suoriin hyökkäyksiin, sellaisesta tuli esimerkiksi edellisen pelin voittomaali. Nyt Lukko tyytyy lyömään kiekon päätyyn, painimaan kulmissa josta kiekko heitetään pienestä kulmasta maalille. Sitten toivotaan että joku saisi rusikoitua sen sisälle. Tuo tapa ei tuota maaleja kovin hyvällä prosentilla, ja pudotuspeleissä kun noista kulmarallista ei niin helposti jäähyä vihelletä, niin ei se oikein tuota ylivoimiakaan. Tiukkaa peliä veikkaan, ja taas kerran avausmaali on isossa asemassa. Tulitukea tarvittaisiin myös kakkos ja kolmoskentiltä.
 

mkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viime matsissa pelattiin lähes kaksi ottelua ja Tappara lähti kotimatkalle ilman mitään näyttöä paikalla olostaan joten toivotaan että Lukko pystyy hyödyntämään "voittovireensä" tänään.

Hatusta heitän taas että Lukko matkustaa takaisin meren äärelle 1-2 voitto taskussaan.

No jo on jutut. Mitähän peliä meikä seurasi lauantaina, kuka siellä Tapparan sijasta pelasi?! Itse verän perstaskusta tulosvetoon Tapparalle kliinisen 5-muna voiton, mutta maalinkin voitto käy.

Atte Mäkinen siis pelaavaan kokoonpanoon ohi Pasi Puistolan ja David Kolomatiksen?! En edes muista onko Atte pelannut tänä vuonna peliäkään. Toivottovasti Atte saa olla penkillä koko pelin sillä saattaa olla vähän liian kova paikka tässä vaiheesssa hypätä mukaan. Saman valinnan olisin tehnyt silti itsekin sillä Puistolan (penkitys 1. erän jälkeen) ja Kolon viime runkismatsi pakkiparina oli surkuhupaisa, niin kuin koko kausikin itse asiassa.

Toivottavasti myös viltitys tuo J-M Järviselle jonkin ryhtiliikkeen hänen surkeaan PAPPiinsa. Itsekin kirosin sitä Rauman ottelussa. Olihan se kova veto Tapolalta tarjota tuppea, mutta näissä vääntö- ja vauhtikekkereissä Lukkoa vastaan ei vain oikein riitä tuo mitä J-M esittää. Hänen puolustuspelaamisessa tuntuu asennekin olevan jo osittain persiillään. Vetelää luistelua välillä alas, äijien hukkaamista ja boxissa vain jotain kevyttä nojaamista tai hyödytöntä mailalla kutittelua vastapuolen pelaajaan. Toivottavasti Tapola on nyt ohjeistanut, että toista näyttöpaikkaa ei välttämättä enää tule jos sama meno jatkuu. Tosin Tapparan pelimerkit niin hyökkääjien kuin puolustajienkin osalta on äärimmäisen ohuet, joten tiedä häntä mikä peluutus tässä enää parasta on.

Vähän huolestuttaa nuo flunssajutut ja väkisin tulee mieleen voiko siellä olla useammalla pelaajalla flunssan oireita eikä vain Kangella. Se mua ihmetyttää, että mitä tälläisiä juttuja yleensä vuodetaan julkisuuteen. Kas kun ei kerrota kaikkien pelaajien päällä olevia vaivoja. Pleijareitten aikaan tulisi pätee sama sääntö kuin männä sodissa Vanjaa vastaan; turvat tukkoon kotirintamalla. Mutta jos vain Tapparan liike riittää niin varmaan vähämaalinen ottelu luvassa, maalin peli suuntaan tai toiseen.

Eiköhän tuomaritoiminta saa taas huomiota pelin aikana ja jälkeen kun ajassa jotain tuomittiin jollekin omalle väärin perustein ja sitten kuitenkaan me ei saatu yv:ta siitä tilanteesta jne. jne. Itse olen kuitenkin tykännyt tästä väljemmästä linjasta, jonka tuomarit ovat sallineet. Onhan siellä muutamia kertoja, jolloin pillin olisi todella pitänyt soida, mutta en näe yhdenkään pelin niihin ratkenneen.

Metsola vs. Zapolski, siinä se iso kuva minulle miten tässä sarjassa käy. Aivan maagisesti pelannut molemmat. 5-5 pelissä on tullut hurja määrä maalintekotilanteita molemmille ja se on yllättänyt kyllä täysin. Jännä nähdä jatkuuko sama tahti ja kumpi molari lopulta pelaa paremman sarjan.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
No jo on jutut. Mitähän peliä meikä seurasi lauantaina, kuka siellä Tapparan sijasta pelasi?!

Älä huuda niin kovaa kun naapurit häiriintyy. Playoffeissa pelataan vain voitoista eikä hyvistä yrityksistä.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Noniin, nyt on aika ryöstää pankki. Veikkaan, että meidän Ville vol. 2 viimeistelee kulmahampaalla voittomaalin.
 

mkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Älä huuda niin kovaa kun naapurit häiriintyy. Playoffeissa pelataan vain voitoista eikä hyvistä yrityksistä.
Liigaa on pelattu 40 kautta. Tappara on 21. kerran välierissä, finaaleihin on menty jo 15 kertaa ennen tätä sarjaa. Kyllä täällä jotain tiedetään playoffeista.
 

Partapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ville Nieminen, AS Roma
Noniin, nyt on aika ryöstää pankki.
Pitäkää sit rahat tällä kertaa taskussanne, ettei taas tarvi keräillä minuuttitolkulla ryöstösaalista kentältä!

No leikki sikseen. Uskon tänään Tapparan tulevan kovalla sykkeellä alkuun ja taklaavan lukkolaisista mehuja pois. Tänään varmaa nähdään vähemmän maaleja ku perjantaina, mutta uskon omien voittoon. Veikkaan pelin päättyvän 3-1.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huh huh. 2-1 Lukolle, sekä peli että sarja. Eihän se kaunista ollut missään vaiheessa mutta tärkeä taisteluvoitto pahasta Hakametsän hallista oli palkintona.

Mää tuohon Tuomarivirheidenkyttäämisketjuun kirjoitin kahden erän jälkeen että siihen mennessä, siis 40 minuutin pelaamisen jälkeen, Lukolla ei ollut pelissä mitään hätää eikä tosiaan ollutkaan.

Mutta kolmas erä oli kyllä sataprosenttisesti Tapparan hallintaa, enpä muista että Lukko olisi noin ahtaalla ollut pitkiin aikoihin. Puolustus toimi, tolppaa lähemmäs maalia Tappara ei päässyt ja se riittää.

Niinkuin sanottu, tyylipisteitä ei jaeta eikä haeta. Jäitä hattuun vaan, vastahan tämä sarja on 2-1 Lukolle.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viimeisen kympin katsoin, Lukko ei ollut mielestäni kertaakaan "kusessa". Yksi paikka Tapparalla, oli jotenkin täysin avuton. Hyvin Lukko puolusti keskustaa, vauhdilla siitä ei yli päässyt kertaakaan.

Ihan joku runkosarjan läpsyttelyn fiilis tuli. Eikö maistu? Tältä otannalta helppo veikata Lukkoa finaaliin.

PS: molemmat joukkueet estävät kiekottomia ihan yhtä paljon. Kamalaa katsottavaa, mutta sallittua näköjään.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Sanotaan nyt ensiksi, että Tapolan peluutus oli kaksi erää ihan täyttä paskaa. Siinä toinen tekijä tappiossa. Toinen on sitten se, että näin pelkistetysti: Tappara on pykälän parempi jääkiekkojoukkue, mutta Lukko on helvetin monta pykälää parempi painijoukkue. Olen aina pitänyt Bomania hyvänä tuomarina, mutta jumalauta nyt veti heittämällä huonommin, kuin TomTom of Finland lauantaina. Tai siis, oliko ne tuomarit edes siellä? Tapparan olisi pitänyt olla jäähyllä about 45 minuuttia, ja Lukon pelkästään viimeisessä erässä 40 minuuttia. Tätäkö te siellä Liigassa vittu haluatte?! Ihan oikeesti, nykypäivän NHL:ssa pienikokoiset taitopelaajat pärjää paremmin, kuin Liigassa. Ja ennen kuin joku okkultifosi alkaa huudella Komulaista, niin eka maali ylivoimalla ja syöttöpiste heitto maalille, jossa Jormakasta(!missä pakki!?) ei ollut Vauhkoselle painikaveriksi. Jos tää olisi ollut runkosarjapeli tai NHL-peli, Tappara olisi painanut vähintään viisi kaappia kolmoserään. Liiga voi pitää tunkkinsa, kunnes tähän touhuun saadaan joku ryhti. Yleisökin äänestää jaloillaan(tänään yli tuhat tyhjää paikkaa).
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihan miellyttävä voitto Lukolta. En tiedä saako nyt sanoa, että Lukko oli lähempänä voittoa, Zapolskilla kun kuitenkin oli enemmän torjuntoja ja ihan tolppakin oli Tapparalla? Saattoi olla myös ohipeli Tapparalta, joka tietysti harmittaa koko kiekkoilevaa Suomea.
Stephanie Dickson, jos ei pää kestä jääkiekkoilua, niin kannattaa varmaan keksiä jotain muuta tekemistä.
Lukolta nostan esiin Juho Tommilan. Siellä se meni muiden mukana, eikä ottanut edes normijäähyä. Kaikki muutkin oli vitun hyviä.
. Ja ennen kuin joku okkultifosi alkaa huudella Komulaista, niin eka maali ylivoimalla ja syöttöpiste heitto maalille, jossa Jormakasta(!missä pakki!?) ei ollut Vauhkoselle painikaveriksi.
Miksi tällainen purkaus, jos et edes nähnyt peliä?
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Stephanie Dickson, jos ei pää kestä jääkiekkoilua, niin kannattaa varmaan keksiä jotain muuta tekemistä.

Mitä vittua? Menikö joku oikeesti Villen filmiin?
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Kyllähän tulee dejavu vuoteen 2006. Vastustajan järkäleet hakkaa ja sitoo miten huvittaa ja Tapparan taitavat Mikki hiiret hakkaa päätä seinään. Ihmeitä pitää sattua, että tästä Tappara jatkoon taistelee. Taistelu tuossa viidakossa kun on ainoa keino. Jääkiekon voi unohtaa.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Täytyy kyllä myös nostaa esille mies nimeltä Ryan Zapolsi. Ei mikään huikea peli tänään, mutta todella varmaa työskentelyä maalilla. Ei ainakaan helpota Tapparan tilannetta, vaikkakin Metsola tuntuu myös todella varmalta. Zapolski on päästänyt 16 maalia 9 otteluun playoffseissa (1,62/ott), joka tietää hyvää. Komulaiselta, Piitulaiselta, Vauhkoselta ja Sipiläiseltä varsinkin loistopeli. Gagnonin kenttä oli toista erää lukuunottamatta melko vaisu, Nurmelta ja kumppaneilta odotan enemmän. Voi voi kun ei ole sitä Vahaa.

Mun mielestä kaksi erää Tappara oli tosi purjeessa. En tarkoita, että Lukko olisi painostanut vaan se hallitsi peliä. Tappara oli aika aseeton ja esim. akseli Kuusela-Palola oli ihan piemennossa. Kolmas erä oli sellaista peliä Tapparalta mitä odotin ja jopa vähän pelkäsin tasoitusta puolen välin kohdalla erää. Mutta missä oli tamperelaisten liike? Ei kai Lukko sitä kokonaan kahvannut?

Tuomarilinja oli samalla tavalla melko salliva kuin viime pelissäkin, ehkä 3 jäähyä olisi voinut viheltää Lukolle, 1-2 Tapparalle. Linja jatkunee samanlaisena myös seuraavassa ottelussa.

Näillä mennään. Voitto Raumalla ja... en edes uskalla sanoa mitään enempää.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
"Rauma määrittelee estämispelin määrän" vois kuitata Ristolle.
Kaameeta painia, RDn itkut on kuultu ja mitään ei vihelletty.
Tässä painissa Lukko oli kyllä paljon parempi.
Ihmeesti meni jalatkin poikki Villeltä kun käteen sattui pienellä viiveellä.
Tappara oli huono.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Juu, Karri Kivi studiossa ainakin toivoi Stephanielle rangaistusta vaikka jälkikäteen.

Hyvin on taas kuunneltu mitä Karri Kivi sanoi. Siis hänhän sanoi, että jos näistä tulee loukkaantumisia, niin sitten olisi hyvä saada rangaistus heitettyä vaikka jälkikäteen.

Eli nyt silmät ja korvat auki siellä Raumallakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös