Ma 5.1.2015 Otteluseurantaketju Liiga

  • 52 164
  • 569

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves ja Kärpät pelaavat varsin viihdyttävää matsia. Virheitä toki tulee molemmissa päissä, mutta molemmat pyrkivät hyökkäämään, eikä vain tukkimaan keskialuetta.
Jep. Tähän mennessä parasta peliä mitä olen tällä kaudella katsonut. Jokohan pelillinen taantuma olisi takana päin?
Ajoitukset puolustuspelaamisessa hyvällä tasolla.
P.S On muuten hyvin jännää, kuinka paljon Ipan pelin taso kompensoituu Martti Järventien päivän vierestä. Jos Mara perseilee, Ipa perseilee. Jos Mara loistaa, Ipa loistaa!
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja rankkari Ässille Hedden, Porissa tapahtuu...
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Rankkari tosta. Ei hyvänen aika.
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Dominic Rahoviina tjsp torjuu...
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Järkyttävän huono on Hifk tällä hetkellä. Ei yhtään enää tarvii ihmetellä miten Bluesille onnistuttiin häviämään niinkin reilusti, kun 4-1. Todella surkeeta tekemistä sekä omassa, että vastustajanpäädyssä, jos sinne ees päästään. Hävettää.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Tuomari viheltää Kärpille rankkarin kun sitä ennen Järvenpäätä osuttiin kupoliin. Nice. Ja jäähy perään :D. Nyt meni vähän väärin :D
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Maalipaitsiolla tarkoitettiin muinoin sitä, että hyökkääjä on maalivahdin alueella kun kiekko pelataan maaliin. Periaatteessa siis maalivahdin häirintää.
kiitos tästä valaisevasta tiedosta.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikös tosta ois kuulunut HIFK:n MakkeMikkelle 2+10 ja Virtaselle 2 kun hurri vaan pudotti hanskat? No samapa tuo toisaalta.

Virtasenkin hanskat olivat kyllä kädestä hävinneet kun jäähyaitioon lähti. Toki aluksi vain Micke-Max tiputti omansa. Åstenille peukkua, ja muutenkin hienoa että sen verran selkärankaa on jengissä ettei Jo. Virtasta kumarrella. Elkinskin jo lennätti miehen komeasti perseelleen, kun "Teurastaja" yritti häntä taklata. Åsten pelaa juuri niin kuin hänen kuuluukin säilyttääkseen paikkansa kokoonpanossa jatkossakin. Tietää itsekin että turpaan tulisi ja kovaa, muttei vain välitä.
 

hcp27

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Näytti omaan silmäänkin siinä taklauksen jälkeen, että otti numeron ylös ja sitten meni tuuppaamaan Karjalaista seuraavaan tilanteeseen. En jaksa enää kelata siihen tilanteeseen, mutta eikös Karjalainen juuri ennen kontaktia syöttänyt kiekon pois ja sitten kun käänsi suuntansa maalille päin, niin sitten tuli se tuuppasu ja epäonnisesti sitten osuu päähän. Täytyy katsoa sitten uudestaan, jos olen väärässä.

Mielestäni tuo 2+10 on ihan ok, mutta jos tuosta jotain pelikieltoa tulee, niin en ymmärrä. Huonoa tuuria paljon mukana.

Karjalainen oli tilanteesta jo useamman sekuntin pois ja kaarsi kohti maalia, isompana miehenä vielä ojensi kyynärpäänsä tuossa tilanteessa ja legot tai nenä sisään. Selvä 5+20
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Siis hetkinen. Kiekkoon ei saa siis osua edes maalivahdin alueella kaatuessaan kädellä? Kukaan sitä ei ainakaan sulkenut.
 

T70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden HPK
Kyllä noista tosiaan pitäisi laittaa kiekko pussiin.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Rankkariin johtanut tilanne tuli nähdäkseni kun Levosen käsi oli jo pystyssä, eli onko jäähy + rankkari. Kyllä vain.
'
edit. ei siellä mitään Levosta ole
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tää matsi (Ipa-Kärpät) lähtee tuomareilta ihan lapasesta.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja mitä ihmettä!? Aivan päivänselvä koukku Taipalukseen eikä mitään. Olipas räikeän näköinen tuomarivirhe.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös