Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Ma 27.2.2017 Jokerit - TsSKA Moskova (GAME 4)

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana attendo, 27.02.2017 klo 13.26.

 1. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Sitten vaan mielenkiinnolla odottamaan, mitä liigaa Jokerit pelaa ens kaudella. En toivo kenellekkään näin aikaista kesälomaa.
   
 2. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Olisi kyllä hassua lopettaa kausi helmikuussa. No meidän SaiPankin pelit loppuvat kohta ja sitten saakin odotella tovin kevään MM-kisoja.
   
 3. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Tämän parempaan ei nyt tämän kauden Jokereista ollut. Se tehtiin mihin pystyttiin. Kiitos Jokerit. Nyt viikonloppuna sitten laittamaan mökki kesäkondikseen.
   
 4. Lätkäkala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
  Jes! Kaikki keskittymään hiihtoon, kalastamiseen tai mistä tykkääkään - Vielä kerkiää! Onneksi ei mennyt ratkaisu taaskaan semi halvalla mutta onhan näitä opittu kestämään (kärsimään) viime aikoina joten paskanko väliä.
   
 5. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Aika mielenkiintoinen peli. Loppujen lopuksi sarjassa ei kyl jäänyt mitään seliteltävää, selvästi parempi oli vastustaja jokaisella mittarilla. Jokerit löysi sarjan edetessä keinoja, mutta sarjan edetessä tuli selväksi, että ainoa tapa, jolla Jokerit voisi Tskan voittaa on se, että pelataan inhorealistisesti täysin puolustusta pelkästään. Puolustus ehdittiinkin sarjan edetessä tiivistää, mutta tuo nihilistinen puolustaminen vei koko jengiltä aivan jokaisen paukun siihen, että enää olisi jaksanut itse hyökätä.

  Aika taktisesti köyhäksi tuo lopussa meni, kun Jokerit oli niin luovuttanut tuon Tskan trapin edessä, että ei tuollaisella hiihtelyllä siitä pääse läpi missään liigassa. Pakit menevät maalin taakse ja aivan karmeat välimatkat ja yhtäkään järkevää syöttöketjua ei pystytä keskialueella pelaamaan. Ainoa variaatio tuossa jatkoerässä Jokerien hyökkäykseen oli kiekko päätyyn, jota ei voiteta. Kyllä sinne mennään tappeleen, mutta kun vastus vie aina kiekon niin ei siinä paljoa ole tehtävissä.

  Koko jatkoaika oikeastaan venailtiin sitä niskalaukausta, että kuka tän kärsimyksen nyt päättäisi. Lopulta se sitten päättyi. Ei oo tuollainen alistuminen voittavan jengin merkki, joten Jokereille oikeutettu tulos ja lomille lomps. Ainakin oli selvä peli, jos ei muuta.
   
 6. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Rimaa hipoen pleijareihin ja ekalta kierrokselta suoraan 4 tappiolla ulos. Nyt on koko organisaatiolla ison palaverin paikka.
  Tyylikäs taistelu jengiltä tänään, mutta kun mikään osa-alue ei oikein riitä niin pulinat pois ja lomien viettoon.
   
 7. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Mitäntähän täällä kirjoitettuun lisäämään, paitsi Cskan fanittaminen omalta kohdalta meni kyllä uusiin sfääreihin. Ei jumalauta, piin kova nykyaikainen punakone, vaikka ajattelin, että Radulovin lähtö oli kuolinisku "nimettömälle" jengille, niin silti se kyllä pelaa selaisella intensiteetillä, ettei voi kuin ihailla. Ja lisäksi nää kaverit osaa värkätä välillä niitä maalejakin. Arvostan!

  Arvostan myös suuresti Jokereiden pleijaritaistelua, alkoi näkymään sentään yritystä, se asia joka puttui ihan liian monesti runkosarjassa. Nyt Jutta ja Raipe kattelemaan Cskan videoita, ja rakentamaan samanlaista yrittämisen kulttuuria Jokereihinkin.
  Genoway on kyllä liikkeellään ihan omaa kastia pakistossa, harmi, että kuti jää piippuun liian usein. Muutenkin pakisto nosti tasoaan radikaalisti pleijareissa. Huh huh, olipahan viihdyttävä taistelu 0-0 otteluksi. Ja tuomaritoiminta oli mielestäni erinomaista kokonaisuutena sarjassa, vaikka jotain lapsuksia siellä kävikin. Kiitos jokerit, KHL ja Cska. Tällaista hokia primetime aikaan, aamen! Pelasi jokerit ensi kaudella missä pelasi (jos missään), niin ei ole kyllä kotoista liigakiekkoa ikävä, kun tällaistakin on tarjolla!
   
 8. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vaihdettiinko TsSKA:n pelaajaa aloituksesta pois kertaakaan koko playoff-sarjan aikana? Ei ihan heti tule mieleen kovinkaan montaa tilannetta, jos yhtäkään.

  Jokereiden osalta sen sijaan tuntui, että pelaaja vaihdettiin vähintään joka toisessa aloituksessa pois.
   
 9. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Hyvä taistelu, mutta ei vain riittänyt. Paremmalle hävittiin. Se oli sitten tän kauden osalta tässä, näihin kuviin ja tunnelmiin. Ensi kauteen...
   
 10. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stiiv Jatserman
  Lainaus:
  Tähän ei kyllä osaa tälläinen pohjalainen jöröjullikka sanoa yhtään mitään. Yritin kirjoittaa jotain, mutta en yksinkertaisesti löydä sanoja mitä vastata siihen että joku on olettanut "Radulovin lähdön olevan kuolinisku nimettömälle TsSKA:n jengille". Tiesithän että kyseessä on KHL:n kestomenestyjä ja Euroopan kaikkien aikojen menestyksekkäin jääkiekon seurajoukkue?
   
 11. Yx7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos KHL taival jatkuu niin mulle kelpaa.
  Meen jo elokuussa hakkaa Jaffalan portteja, uusi kausi uudet kujeet.
  Nyt hyvää yötä, vähäksi aikaa. toivottavasti yö ei tuo painajaisia.
   
 12. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Aamulaskuri on lyöty jo käyntiin. Uuden kauden alkuun lienee jossain 180 päivän paikkeilla. Totuus vaan on se, että vuoden synkintä aikaa on aina se kun Jokerit lähtee lomille. Kun voisikin hypätä ajassa eteenpäin ensi syyskuuhun kun Jokerikiekko jossain sarjassa tippuu jäähän. Tyhjä olo laittaa jälleen fanitus naulaan hetkeksi. Nyt ei tiistainatorstaina tarvitse kävellä Areenalle, vaan voi ihan rauhassa mennä kotiin möllöttämään ja keksimään parempaa tekemistä. Aika parantaa kuitenkin haavat ja kesä on kuitenkin Suomessa niin hienoa aikaa, että ei sitä ole syytä käyttää mököttämiseen ja itkemiseen.

  Vielä joskus koittaa se jackpot kausi...... vielä joskus. Sitten olen valmis kuolemaan onnellisena.
   
 13. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Tiesin kyllä seuran historian, ja huonosti ilmaisin itseäni, joskin pieni rivienvälistä hahmottaminen on suotavaa ;)
  Avataas vähän:
  No kuolinisku oli aika voimakkaasti kirjoitettu, ehkä ennemmin "kuolinisku mestaruushaaveille lähivuosina" , mutta toivotaan, ettei näin ole, vaan Cska nappaisi ensimmäisen nykymuotoisen KHL-historian mestaruutensa ;)
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Oli todella kummallisia kappalevalintoja, aiva kuten edellisessäkin pelissä. Plussaa tietysti se, että jumputus oli vähäisemmässä osassa, mutta ei rima siitä sitten Amandalla noussut. Taisi soitella omaa lempparikamaa taas...Saisivat kenkiä suojatyöpaikasta pois ja palkata ammattilaisen tilalle. Musa on yksi tärkeimpiä elementtejä ottelussa itse pelin jälkeen ja siinä Jokerit turaa ja ties monettako vuotta putkeen. Toisaalta asia on havaittu, koska Amandan paskuuden naamioimiseksi on hommattu se aivan yhtä kamala shown vetäjä jakamaan taakaa. Parasta olisi, jos se vetäisi sen fastin mainoksen (eli tienaisi) ja olisi loppuottelun ajan hiiren hiljaa.
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Yleisön kiinnostus kuvastaa koko kauden ailahtelevaa ja halutonta menoa sekä ennakkoon varmaa selkäsaunaa ekalla PO-kierroksella. Suomalaiset on menestyshulluja ja sitä Jokerit ei ole kyennyt tarjoamaan edes maistiaisiksi.

  Lainaus:
  Niin olisi. Vaan ei taida rohkeus riittää. Ekaks pitäis saada monta miljuunaa lisää pelaajiin, sitten kenkiä Jalonen, Raipe, ja nippu pelaajia ulos ja lähteä rakentamaan taas KHL-tason joukkuetta.
   
 16. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stiiv Jatserman
  Lainaus:
  Vaikea olla rohkea kun ainoa mikä on parin viime kauden aikana ollut vahvassa noususuunnassa on taloudellisen tappion määrä.

  Jokerit Hockey Club Oy - Y-tunnus: 2525211-6 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

  Toisekseen, mitkä on motiivit pumpata rahaa Jokereihin kun hallituksen jäsen on mukana samassa sarjassa - ja vielä konferenssissa - pelaavan toisen seuran toiminnassa?
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Pistäköön Harkimo kättä taskuun. On sillä hallin myynnistä rahaa.