Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Ma 25.9.2017 Jokerit - HK Vitjaz

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 25.09.2017 klo 10.06.

 1. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Nimenomaan kieli poskella. Ei kai tässä mitään vastakkainasettelua vaan mehustellaan "omaa poikaa". Mielestäni omassa asenteessa on jotain korjattavaa jos ei osaa ottaa tätä huumorilla.

  Who the Fuck is Alice? - YouTube

  Tästä tsäntti-ideaa Eteläpäätyyn. "Laine? Laine? Kuka vitun Laine?" *hymiö
   
 2. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä tiedostan tämän, mutta matsin jälkeen jäi kieltämättä pienet wtf fiilikset......Niin tai näin niin kaksi todellista tähteä on syttynyt!
   
 3. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Itsehän nautin juuri tuollaisesta chanttailystä. Pate Laine on pelimies siitä ei ole epäilystä mutta median ällöttävä ylihype, miehen oma suht flegu olemus jään ulkopuolella ja MM-kisaperseily on aiheuttanut huomattavia antipatioita. Jopa niin suuria että toivon miehen kakkoskauden menevän totaalisen päin vittua että jalat palautuvat maan tasalle niin miehellä itsellään kuin medialla.
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  En usko, että monellakaan on varsinaisia Laine-antipatioita. Itse näkisin tämän ennemmin Eelin nostamisena vielä monta astetta korkammalle tasolle.

  Ja ihan läppähän tuo on ja se on ihan höpö joka leikistä suuttuu.
   
 5. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Näinhän se varmasti on. Itselle jäi ehkä vähän liian tunnesiteiset ajatukset tuosta chantista, kun samlla pohjalla on täysin tunnevihaisiakin chantteja heitetty Kärpistä ja IFK:sta aikanaan. "Mikä viiiitun Oulun Kärpät, meee teiitä vihataan" jne. Noi oli aikanaan hyvinkin provosoivia chantteja, mutta tässä kontekstissa ei kyse missään nimessä ollut siitä.