Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ma 25.9.2017 Jokerit - HK Vitjaz

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 25.09.2017 klo 10.06.

 1. Piikkiperse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ja tuli vai? Onnea!
   
 2. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Lainaus:
  Onnittelut! Mullekin Eeli järjesti muutaman kympin maaleillaan.
   
 3. Artyukhin Jäsen

  Eka erä ihan paskoja, toiseen erään herättiin ja alettiin hommiin. 11 peliä, 26 pointsia elikkä hyvin alkanut.
   
 4. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  Ja Modern Talking - ehkä tää nyt vain täytyy ottaa aina vittumaisena silmäniskuna.
   
 5. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Onnea! TsSKAn kolmen maalin voiton vaatisi muutaman tontun lisäys pelitilille.
   
 6. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Mä alan kyllä syttymään tohon.
   
 7. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Jeps, kiitos. Pistin 150 euroa edellisiä veikkausvoittovaroja kiinni kahden kohteen lappuun, jossa SKA -1 (1,85) ja Jokerit -1 (2,03) yhteiskertoimella 3,75. Sieltä napsui. Ja tsempit peteliukselle myös!
   
 8. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Kiitos Eeli.

  Kiitos myös Jokereille, uskomaton näytös toisesta erästä lähtien. Vitjazilla ei mitään palaa. Vähän alkaa jo pelottaa tämä Jokereiden hyvä pelaaminen..
   
 9. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  Tulee soimaan useasti tällä kaudella.
   
 10. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Ai saatana että tykkään Tolvasen haastattelusta, itseluottamus haisee kotisohvalle asti.
   
 11. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Mielestäni Jokerit oli ensimmäisestä erästä lähtien kaikessa edellä paitsi maalisarakkeella. Ei siis huono ollut ensimmäinenkään.
   
 12. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mahtava fiilis on mikä välittyy pelaajista. Tulee ihan oikeasti 90-luku mieleen hyvällä tavalla. Joukkueessa neljä ketjullista kovia ukkoja jotka pelaa isolla itseluottamuksella ja hyvällä huumorilla.
   
 13. roctum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Markus Hännikäinen
  Lainaus:
  Viitisen hattua lensi. Ei suomalaiset ole niin juntteja, että pitäisivät hattua sisätiloissa. Pitänee ottaa reppuun jatkossa mukaan pari lippistä, kun on Moseksen jälkeen ensimmäinen mahdollinen hattutemppuilija.
   
 14. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Enpä tosiaan muista, koska viimeksi Jokereiden kaikesta (pelillisestä) tekemisestä olisi paistanut näin positiivinen ja jokerimainen ilme.
   
 15. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  On tää vittu niin hienoa tällä hetkellä! Pieni vastoinkäyminen herätti ja 2 erää kunnon sirkusta tarjolla. Palolakin aivan uudesti syntynyt kaveri ja pelihalut valtavia. Ei yhtäkään heikkoa lenkkiä tällä hetkellä. Olis jo perjantai..
   
 16. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  2007 ja 2012 oli lähellä, sitä ennen joskus ysärillä (2002 mestaruus oli aikamoista jurnutusta Summasen kanssa eikä kovin jokerimaista). Onhan tässä huikea fiilis koko touhussa tällä hetkellä. Niin paljon positiivista, että Venäjän HIV-tilannekin jää kakkoseksi.

  Jos liigassa olisi ollut näin hauskaa vähän useammin, niin ehkä sinne olisi suurempi kaipuu.
   
 17. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Kerrassaan kaikin puolin upea matsi ja Tolvanen tekee mykistävän upeita maaleja! Mahtavaa! Kunnon shöy päälle tokan erän alusta loppuun asti!
   
 18. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Sattuipas hyvä peli kohdalle! Tolvanen teki vaikutuksen ja Jokerit oli kyllä parhaimmillaan ihailtavan taidokkaasti siirtelevä joukkue, Vitjaz jäi ihan köysiin ensimmäisen erän jälkeen.
   
 19. Gluetrout Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ihan huikea matsi hallilla tänään! Kaikista tähänastisista peleistä sanoisin että tämä oli katsojan näkökulmasta paras. Ensimmäistä kertaa toissakauden jälkeen oli hyvin ikävän erän jälkeen varma siitä, että katkon jälkeen lähtee viihdyttävä jokerikiekko rullaamaan. Tolvasen hattu kruunasi koko homman.

  En ole koskaan aiemmin hallilla elänyt kuten tällä kaudella, niin hyvin tarttuu pelifiilis kentältä katsomoon. En usko olevani ainut, tänäänkin kannustuksen määrä suhteessa katsojamäärään oli melkoinen.
   
 20. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Sinänsä vielä ironista, että Vitjaz oli jo (Jokerien heikohkon) ensimmäisen erän aikana ottavana osapuolena, pl. maalit. Ensimmäinen oli puhdas vahinko, ja tämän tyylisiä tulee kerran kaudessa. Joskus rannari omalta alueelta yllättää veskarin, joskus päätykiekko päätyy vahingossa kaverin lapaan. Toista ei olisi tullutkaan, jos myöhemmin hattutempun tehneen kaverin laukaus olisi päätynyt verkkoon. Ja jos ei muuta, niin kavennus olisi tullut ellei dumari olisi hätäillyt pillin kanssa. Toisena iltana tuollakin ensimmäisellä erällä olisi taululla ollut parin maalin johto.

  Kertoo paljon joukkueesta, kun tuollaisen avauserän jälkeen toiseen erään tullaan ihan saatanan kovalla tempolla. Ei paljoa stagaa puristettu tai spennattu noin muuten, vaan erästä maailmanmestaruuteen (ei Jalonen) Suomen koutsanneen sanojen mukaisesti "lite bättre". Pienet asiat tehtiin paremmin, ja ero näkyi ihan selvästi. Kolmannessa sitten tuli ansaitut maalit, ja homma oli ohi.

  En mä noita kaverin maaleja "vääränä" pidä. Noita tulee kauden aikana kaikille. Nostan kuitenkin hattua meidän jengille, joka klaarasi homman kunnialla ja ei antanut parin pompun häiritä. Hieno esitys vaikean alun jälkeen.
   
 21. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En olis itse uskonut 0-2 tilanteessa että tämäkin veto osuu!
   
 22. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ziisus mikä peli. Eka erä vähän lepsua omaan tasoon verrattuna ja sitten pesukone käyntiin. Zapokaa ei kyykännyt, vaikka muroi 2. PAlolan ja Ikosen tasonnosto pisti silmään.
  +++ kaikki narrit
   
 23. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Selviskö? Ainakin "Kuka vitun Patrik Laine?" -chantti lähti joltain suht sponttaanisti.. :)
   
 24. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kiitos. Luulinkin kuulevani Laineen.
   
 25. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Kieliposkella heitetty chantti varmasti, mutta tässä tapauksessa minä olin spontaanisti mielensäpahoittajana liikkeellä. Suomalaisessa jääkiekkoilussa ei näitä isoja tähtiä liikaa ole, joten vähän herätti myötähäpeää tässä kontekstissa heittää tuollainen chantti, vaikka toki ymmärränkin pointin. Minusta turha heittää minkäänlaista vastakkainasettelua näiden timanttien välille, molemmilla edessä loistava tulevaisuus.

  Kokonaisuutena meillä menee siis helvetin hyvin, jos matsista ainoana negatiivissävytteisenä asiana jää mieleen yksittäinen chantti.