Ma 25.3.2013 Lukko - Jokerit 4. puolivälieräottelu

  • 34 640
  • 111

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pitkävetoon tänään 1 isolla panoksella, onhan tuo kerroin aika jäätävää Lukon aliarvioimista.
Onneksi olkoon voitosta! Meinaan pitkävetovoitosta. On aina hienoa voittaa, eikö?

Olipahan taistelupeli Lukolta. Totuuden nimissä täytyy sanoa, että Lukolla kävi jo aikamoinen tuurikin. Kuinka monta sellaista paikkaa Jokereilla olikaan, josta kiekko olisi maaliin voinut pomppia... Tuli ihan mieleen tuo viime perjantainen Espanja-Suomi -futispeli. Lukolla on näissä pudotuspeleissä ollut ainainen joulu mukana matkassa. Parissa tappiopelissä ei ollut, mutta muissa aivan saatanasti! Vähän on outo olo, ihan niin kuin näissä Lukon voitoissa olisi jotain taikaa, että ne olisi määrätty etukäteen. Ei näillä esityksillä pitäisi olla näin pitkällä, 3-1 -johdossa sarjajohtajaa vastaan.

Varsinkin tänään Lukolla tuntui olevan suunnattoman hankalaa omista purkaminen. Jokerit oli melkein joka tilanteessa ensimmäisenä. Jokerit hallitsi liikkeessä, syöttöjen laadussa, maalipaikkojen määrässä...mutta, se hävisi ne tärkeimmät: viimeistelytarkkuuden ja maalivahtipelin. Näköjään se voi riittää. Tämä sarja ei silti ole lähelläkään taputeltu. Nyt paineet on osittain Lukolla, kun pitäisi katkaista sarja. Kävi miten kävi, ainakaan Lukko ei kaadu selät suorina fleguillen. Meneehän mielenkiintoiseksi!
 

JaaraMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
RaLu, Winnipeg Jets
Lukko pelaa muuten hyvin, mutta voisi kyllä jättää pois tuon järkyttävän jäähyjen kalastelun. Tänäänkin Jurcina, Nurmi ja Generous, aivan turhaa raumalaisten sanoa yhtään mitään Jarkko Ruudusta.

Nyt on melko mielenvikast läppändeerusta! Jurcinan tapauksessa Ruudun kyynerpää tuli suoraan naamaan. Voit vaikka itse pyytää jotain kaveria iskemään sua kyynerpäällä kasvoihin ja kokeilla keräillä ittes heti ylös. Kokemuksesta voin kertoa, että ei sieltä ihan heti ylös pääse. Filppulan tönäsy Nurmeen oli kyllä täysin jäähynarvoinen. Edelleen koitas itte mennä pää/naama edellä laitaan, tuskin tuntuu kivalta.

Lukko voitti ilman Azevedon pisteitä! Muutenkin siellä kentällä oli JOUKKUE! Hienoa uhrautumista, kiekon eteen hyppimistä jne jne.
Vehanen on ylijumala, siihen ei lisättävää.

Voisko muuten joku kertoa Ruudulle et siellä kaukalossa kuuluu pelata lätkää eikä harjotella kesäteatteria varten?
Semmoset terveiset vielä niille jokerifaneille kenellä kauhea hinku on niitä kolikoita heitellä kentälle, että jos isin antamista viikkorahoista jää niin paljon ylimäärästä ni voin kyllä antaa tilinumeron mihin voi rahat siirtää.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Luulin saavani sydänkohtauksen kolmannen erän lopulla kun Jokerit painoi päälle ja Lukko oli Vehasta lukuunottamatta väsynyt ja täydessä paniikissa. Mutta niin vaan maailmanmestarin johdolla kestettiin ja sarja on nyt Lukolle 3-1.

Ensimmäinen erä oli ottelun tasaisin ja todella hyvää peliä. Tuomaritkin antoivat poikain pelata eivätkä menneet kaatuiluihin. Edes linjatuomareille ei pahoja paitsiomokia tullut. Lukolla oli alussa paremmat maalintekopaikat, mm. Azevedo latasi illan ensimmäisen laukauksensa tolppaan. Viisi minuuttia Jokerit ihmetteli ja sitten alkoi Lukon päädyssä tapahtua, ja kiekko pyöri vaarallisesti Vehasen maalilla. Rautoja kilisteli Jokeritkin. Erän lopulla vajaa minuutti ennen taukoa pääsi Jani Rita yllättämään Vehasen. Laukaus oli hieno, mutta tiedä häntä, ei se katsomoon asti kyllä miltään mahdottomalta otettavalta näyttänyt.

Johtuiko sitten tuosta Jokerien pukukoppimaalista vai mistä, mutta Lukko oli toisen erän alun ihan kusessa. Jalat ja järki olivat jääneet koppiin eikä omista meinattu päästä millään pois.

Peli alkoi hieman tasoittumaan kun Generous filmasi Hardtille jäähyn, ja vaikkei Lukko ylivoimalla tasoitusta tehnytkään niin aika pian sen jäähyn päättymisen jälkeen Teemu Nurmi teki hiukan samanlaisen maalin kuin torstainakin. Siniviivan jälkeen harhautus oikealle, pakki Kortelan pysäkille ja veto Kilpeläisen taakse.

Jokerit painoi kuitenkin peliä edelleen Lukon päätyyn ja erän puolivälin jälkeen oli Lukon vuoro jäähyillä. Nurmi heitti maalin edessä jonkun valkopaitaisen painiotteella ketoon ja lähti istumaan. Vehasen johdolla kumminkin kestettiin, ja jäähyn viime sekunneilla tulleesta Peten torjunnasta Jerry Ahtola nappasi kiekon, nousi laitaa pitkin ylös, Teemu Nurmi tuli jäähyltä mukaan hyökkäykseen mutta Ahtola laukoi itse ja Kilpeläinen haroi tyhjää. 2-1 Lukolle ja Kilpeläinen oli valmis vaihtoon.

Jokerit ei hallinnasta huolimatta saanut toisen erän aikana tasoitusta, vaikka Otto Honkaheimokin kävi jäähyllä. Jos lähti erän alussa Hardt helposti, niin aika helposti lähti myös Otto istumaan.

Poislukien se erän alun Hardtin jäähyn tuoma ylivoima, niin Lukolla oli erässä vain kaksi hyökkäystä ja niistä iskettiin sataprosenttisella tarkkuudella tarvittavat maalit ja erätauolle lähdettiin kotijoukkueen johtaessa 2-1.

Kolmas erä oli lähdes täydellistä Jokerien hallintaa. Lukolle tuskaa tuotti heti erän alkuun tullut Harri Tikkasen loukkaantuminen. Tikkanen törmäsi Jurcinan kanssa ja näytti loukkaavan kättään tai olkapäätään, eikä enää peliin palannut eikä muuten ollut mukana lopputuuletuksissakaan. Hiukan helpotusta tuli Ilari Filppulan hölmöstä laitataklausjäähystä sekä Ossi Väänäsen poikittaisesta mailasta, joiden ansiosta Lukko sai pelata reilut puoli minuuttia viidellä kolmea vastaan. Yhden hyvän mylläkän Lukko ylivoimalla Tuohimaan maalille sai, mutta ei sen kummempaa, ja loppu oli tosiaan Jokerien tasoituksen hakua.

35 vuotta olen Äijänsuolla pelejä katsellut, ja kyllä pitää jumalauta kauas taaksepäin ajassa mennä että tulee vastaan peli jossa vastustaja hallitsee tapahtumia noin täydellisesti mitä Jokerit kolmannessa erässä. Olin ihan varma että kohta helähtää, mutta Petri Vehanen näemmä on päättänyt voittaa tämän sarjan Lukolle. Iso peikko on Vehasesta kasvamassa Jokereille, ja kuluivathan ne sekunnit kellossa lopulta nollaan. Voitto maistui makealta hurjan taistelun jälkeen.

Eihän se peli kaunista ollut, mutta voitto tuli ja se on tärkeintä. Vehasta ei voi liikaa kehua tällaisen pelin jälkeen, mutta kyllähän siellä joka jätkä parhaansa teki. Nuoret pakit Jesse Virtanen ja Roni Viirlas tuntuivat olevan pahassa pulassa ajoittain, mutta taistelu kasvattaa miestä. Hyökkääjistä kannattaa mainita maalintekijät Nurmi ja Ahtola, varsinkin jälkimmäinen tuntuu nyt ottavan korkojen kera takaisin sitä 20 pelin maalitonta putkeaan.

Silti on ihmeteltävä peluutusta. Kolmannessa erässä eivät Bertrand, Koskenkorva ja Kauvosaari tainneet käydä kertaakaan kentällä? Ainakin Kauvolle olisi luullut käyttöä löytyvän.

Justin Azevedo jäi nollille, ja nyt pisti silmään se että hänellä oli paljon asiaa tuomareille. Taisi Jokerien tiukka vartiointi ruveta hiukan kyrpimään? Minusta Azevedo ei ainakaan play offeissa, joihin myös säälipelit Kärppiä vastaan lasken, ole näin paljon tuomareille selittänyt kuin tänään. No, keskiviikkona on varmaan taas maalien vuoro.

Niin. 3-1 Lukolle. Toivottavasti tässä nyt sitten käy niin kuin ennustanut olen, että tämän pelin voittaja jatkaa sarjasta eteeenpäin. Hienoa tietysti olisi jos se ratkaiseva voitto tulisi jo keskiviikkona, mutta sarjan katkaiseminen on vaikeaa, kuten tänään nähtiin mm. Tapparan ja Ässien pelissä.

Tikkasen loukkaantuminen pelottaa kyllä penteleesti. Otto Räty tulee tilalle. Joopa joo.

Johan oli katsojiakin melko mukavasti, 4400 ja rapiat päälle. Hieman enemmän kyllä odottelin, mutta huikean tunnelman nämäkin Äijänsuolle loivat. Hienosti kajahti "Kotona - Äijänsuolla!"-mölinä myös pitkältä sivulta.

Hienoa Lukko!
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Silti on ihmeteltävä peluutusta. Kolmannessa erässä eivät Bertrand, Koskenkorva ja Kauvosaari tainneet käydä kertaakaan kentällä? Ainakin Kauvolle olisi luullut käyttöä löytyvän.

Joku tiesi tuossa edellä kertoa, että Kauvosaari loukkasi itseään. Vamman laadusta ei mitään hajua.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei hemmetti sentään jos Kauvokin putosi leikistä pois.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Onneksi olkoon voitosta! Meinaan pitkävetovoitosta. On aina hienoa voittaa, eikö?

Kyllä vain, kiitos kysymästä. 100euron voitto on iso summa opiskelijan arjessa.

Tässä samalla voin onnitella Rauman Lukkoa toistamiseen välieräpaikasta. Teillä on huikea maalivahti, mutta jos rehellisiä ollaan, niin en jaksa uskoa sen kantavan tämän pidemmälle. Mutta Jokereita parempia te olitte, siitä ei ole kahta sanaa.

Keskiviikkona minä menen hallille odottamaan maailman seuraavaa ihmettä rantapallot mukana. Jos se ihme tapahtuu, eli Jokerit tästä vielä itsensä jatkoon vääntää, lupaan syödä hattuni!
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Ei ollu muuten Kilpeläisen maali ainakaan tuo toinen. Maalihan oli kuin oppikirjasta. Kuinka Puolustat Päin Helvettiä -kirjasta nimittäin.

Nimenomaan. Niin kauan kuin Jokeripakit vetää noin, ei Lukolla ole hädänpäivää. Taas pääsi Aze paraatipaikaltaan kokeilemaan rannelaukaustaan ja siinäkin tilanteessa pakki suorastaan tarjoilee vetopaikan.

Millä näistä nyt saa Kilpeläisen maaleja, ihan oikeasti? Lauantaina Jokerikarvaaja pelaa päin persettä Lukon ekassa ja onetimer sisään, toinen maali -> Ahtola maalin edessä täysin vapaana ja pistää kiekon rysään. Azevedon veto uppoaa pakin mailasta kimmokkeen ottaneena takayläpesään. Jatkoajalla kaikki Jokeripelaajat ovat Azevedon kimpussa ja Tukonen pistää Ahtolan luistimen kautta pompanneen kiekon maaliin :)

Vittu te ootte kassalla, jos ihan oikeasti pidätte koko hommaa Kilpeläisen mokailuna.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Ei hemmetti sentään jos Kauvokin putosi leikistä pois.

JOS Kauvosaari ja Tikkanen ovat keskiviikkona sivussa, niin Saarela ja Tommila sitten kokoonpanoon. Taikka ainakin jotakin täydennystä junnuista. Kyllähän niitä siellä piisaa.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
JOS Kauvosaari ja Tikkanen ovat keskiviikkona sivussa, niin Saarela ja Tommila sitten kokoonpanoon. Taikka ainakin jotakin täydennystä junnuista. Kyllähän niitä siellä piisaa.

Kyl mä ennemmin ottaisin nyt Kosken ja Tommilan :) Allu on kova, mutta nyt pitäs osata jo puolustaa koko kentällisellä...
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Tässä samalla voin onnitella Rauman Lukkoa toistamiseen välieräpaikasta. Teillä on huikea maalivahti, mutta jos rehellisiä ollaan, niin en jaksa uskoa sen kantavan tämän pidemmälle. Mutta Jokereita parempia te olitte, siitä ei ole kahta sanaa.

Jokerit on kuitenkin pelannut hyvin, Vehanen on onnistunut narrilauman nollaamaan. Miksi sama ei jatkuisi mahdollisissa välierissä, kun vastaan tulee odotusarvoisesti heikompi joukkue kuin Jokerit?
 

Nikke84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Manchester United, Three Lions
Paikanpäällä käyty todistamassa kotijoukkueen voittoa. Helpolla se ei missään nimessä tullut, mutta äärimmäisen kovan taistelun kautta. Tasoitus oli lähellä viimeisen kympin aikana, mutta yksi mies teki jälleen sen mihin ei kuka tahansa tällä hetkellä pysty. Torjuntamäärät tässä sarjassa kasvavat entisestään huimasti. Jokatapauksessa tämä oli yksi peli muiden joukossa, pitkä on matka vielä. Peli kerrallaan viileästi eteenpäin.
 

Bentlii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Zlatan Ibrahimović, Narrit, Atleti
Fränä oli maalilla aika varma ja toivottavasti sai itseluottamusta ensi peliä varten. Kilpeä ei maaliin ensi otteluun, sillä kaverin itseluottamus on todennäköisesti romuna. Keskiviikkona pelit jatkuu ja toivottavasti arennassa nähdään tylympi Jokerit, joka käyttää paikkansa tätä päivää paremmin. Itse en paikalle pääse, mutta henkisesti ollaan mukana taistelussa.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Jokerit on kuitenkin pelannut hyvin, Vehanen on onnistunut narrilauman nollaamaan. Miksi sama ei jatkuisi mahdollisissa välierissä, kun vastaan tulee odotusarvoisesti heikompi joukkue kuin Jokerit?

Sun odotusarvosi voi viskata saman tien hevonkuuseen. Tama tarina ei ole ohi viela ja jos vaikka olisikin, niin vastaan kaiken jarjen mukaan tulee Tappara, joka on viela kovempi luu.
 

Soilworker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Preds
Fränä oli maalilla aika varma ja toivottavasti sai itseluottamusta ensi peliä varten. Kilpeä ei maaliin ensi otteluun, sillä kaverin itseluottamus on todennäköisesti romuna. Keskiviikkona pelit jatkuu ja toivottavasti arennassa nähdään tylympi Jokerit, joka käyttää paikkansa tätä päivää paremmin. Itse en paikalle pääse, mutta henkisesti ollaan mukana taistelussa.

On kuitenkin ihan eri asia tulla kesken peliin maaliin toisen maalivahdin epäonnistuttua, kuin olla maalissa tilanteessa, jossa yksikin virhe voi johtaa kauden päättymiseen. Tuohimaasta en kauheasti tiedä, mutta kova paikka tulee olemaan, mikäli hänet seuraavan matsin avaukseen laitetaan.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut Lukolle voitosta jälleen kerran. Tänään(kin) homma kulminoitui kahteen mieheen. Toinen napsi pari mahdotontakin, toinen päästi kaksi joista ainakin toinen olisi pitänyt liimata. Oli muuten aivan helvetin hieno hanskatorjunta Vehaselta siinä loppuhetkillä. Voittava joukkue tarvitsee noita ja ylläripylläri Lukko näyttää sellainen olevan. Jengi puolustaa uhrautuvasti oman maalin edustaa ja Vehanen on kyllä sen tason tekijä, että kelpaisi kyllä vaikka ihan maajoukkueeseen asti meikäläiselle.

Jokereilla on vain kaksi miestä joita Lukko ei saa kunnolla kuriin. Toinen on Jani Rita ja toinen Teuvo Teräväinen. Paha vain että Vehanen on vielä snadisti enemmän liekeissä kuin Rita ja nappaa (lähes) kaikki Janin vedot. Teräväinen taas passailee avonamuja, mutta kukaan ei osaa pistää sisään.

Fränältä hyvä sisääntulo pahaan paikkaan. Toivottavasti jatkaa byyrissä. Keskiviikkona jatkuu. Tää ei oo vielä taputeltu!
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Sun odotusarvosi voi viskata saman tien hevonkuuseen. Tama tarina ei ole ohi viela ja jos vaikka olisikin, niin vastaan kaiken jarjen mukaan tulee Tappara, joka on viela kovempi luu.

En allekirjoita. Tappara ei ole Jokereita parempi joukkue, ja kirvesrintojen pelityyli sopii Lukolle narreja paremmin. Ja en toki väittänytkään, että tämä sarja olisi jo taputeltu.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pitää olla realisti. Eihän Jokerit ole saanut yhtään mitään aikaseks toistaiseksi Azevedon suhteen ja sen kahteen pisteeseen jättäminen on sillon jo parannus aikasempaan. Ottaen huomioon myös Lukon tehtyjen maalien määrän ilman Azevedon osallisuutta, voi nopeella ala-aste matikalla laskea ettei Lukko siinä tapauksessa tule yli 3 maalia tekemään pelissä. Mikäli peli kentällä muuten jatkuu samaa rataa, niin 3 maalin tekeminen ei pitäis taas Jokereille olla todellakaan mikään mahdottomuus, vaikka Vehasella olis kuinka jumala-mode päällä.

Ensimmäinen oikein. Azevedolle ei pisteitä, jolloin Lukko tekee max 3 maalia ja peli pitäs olla voitettavissa.
Toinen pahasti väärin, Vehasesta on tullut Jokereille melkonen mörkö. Toivottavasti sekin hiipuu seuraavassa pelissä edes vähän lähemmäs tavallisen kuolevaisen tasoa.

Tosin noita edellämainittuja pointteja ei tarvitse edes miettiä, jos Jokereitten maalivahtipeli pysyy samanlaisena kun tähän asti.
 

tnup

Jäsen
Onnittelut Lukolle voitosta jälleen kerran. Tänään(kin) homma kulminoitui kahteen mieheen. Toinen napsi pari mahdotontakin, toinen päästi kaksi joista ainakin toinen olisi pitänyt liimata. Oli muuten aivan helvetin hieno hanskatorjunta Vehaselta siinä loppuhetkillä. Voittava joukkue tarvitsee noita ja ylläripylläri Lukko näyttää sellainen olevan. Jengi puolustaa uhrautuvasti oman maalin edustaa ja Vehanen on kyllä sen tason tekijä, että kelpaisi kyllä vaikka ihan maajoukkueeseen asti meikäläiselle.

Jokereilla on vain kaksi miestä joita Lukko ei saa kunnolla kuriin. Toinen on Jani Rita ja toinen Teuvo Teräväinen. Paha vain että Vehanen on vielä snadisti enemmän liekeissä kuin Rita ja nappaa (lähes) kaikki Janin vedot. Teräväinen taas passailee avonamuja, mutta kukaan ei osaa pistää sisään.

Fränältä hyvä sisääntulo pahaan paikkaan. Toivottavasti jatkaa byyrissä. Keskiviikkona jatkuu. Tää ei oo vielä taputeltu!

Ihan mielenkiinnosta kysyn, kumman noista kiinni? En nähnyt peliä, maalit kylläkin, mutta en aivan heti olisi maalivahdin piikkiin iskemässä koko matsia, jos tehtyjen sarakkeessa lukee yksi. Se, että Kilpeläinen vedettiin pois, ei sekään välttämättä kerro oikein mistään. Sitä paitsi, noissa maaleissa puolustaminen oli aivan järkyttävän huonoa.
 

Drygin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Minnesota
Millä näistä nyt saa Kilpeläisen maaleja, ihan oikeasti? Vittu te ootte kassalla, jos ihan oikeasti pidätte koko hommaa Kilpeläisen mokailuna.

Maalivahti imee joka toisen laukauksen joka tulee _ilman_ maskia _laidasta_ ja sä kysyt miten näistä saa Kilpeläisen maaleja. Lukko on varmaan tehnyt yhden tai kaksi maalia muulla tavalla tässä sarjassa, on se kumma kun Lukko ei saa mitään aikaan koko pelissä, mutta sitten Kilpeläinen imaisee ne tarvittavat aina ja niin vain ollaan taas hävitty peli.

Ehkä selvin maalivahdin piikkiin menevä maali on laukaus joka tulee ilman maskia ja tässä tapauksessa vieläpä laidasta.

Mielestäni Jokerit on ollut hallitsevampi ja luoneet enemmän maalintekopaikkoja jokaisessa kohtaamisessa (jopa siinä 5-2 häviössä vai mitä se oli) ja lisätään nyt vielä tähän selvennykseksi että en pidä _vaarallisena_ maalintekopaikkana jos joku pääsee ripuliranteella laukomaan jostain laidasta ilman maskia. Ongelma on juuri tämä: Vehanen ottaa muutaman pahan kopin joita tarvitaan maalivahdilta play-offeissa, mutta Kilpeläinen sulaa juuri kun tulisi se hetki astua esiin ja ottaa se elintärkeä kiekko kiinni.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ongelma on juuri tämä: Vehanen ottaa muutaman pahan kopin joita tarvitaan maalivahdilta play-offeissa, mutta Kilpeläinen sulaa juuri kun tulisi se hetki astua esiin ja ottaa se elintärkeä kiekko kiinni.

Tässä tapauksessa se elintärkeä kiekko on sellainen, jonka Eero olisi runkosarjassa torjunut silmät kiinni.

Ei auta. En ole huolissani siitä, etteikö Jokerit voittaisi kotipelejä, mutta Raumalla ei tollasella veskapelillä voiteta.
 

tnup

Jäsen
Maalivahti imee joka toisen laukauksen joka tulee _ilman_ maskia _laidasta_ ja sä kysyt miten näistä saa Kilpeläisen maaleja. Lukko on varmaan tehnyt yhden tai kaksi maalia muulla tavalla tässä sarjassa, on se kumma kun Lukko ei saa mitään aikaan koko pelissä, mutta sitten Kilpeläinen imaisee ne tarvittavat aina ja niin vain ollaan taas hävitty peli.

Ehkä selvin maalivahdin piikkiin menevä maali on laukaus joka tulee ilman maskia ja tässä tapauksessa vieläpä laidasta.

Mielestäni Jokerit on ollut hallitsevampi ja luoneet enemmän maalintekopaikkoja jokaisessa kohtaamisessa (jopa siinä 5-2 häviössä vai mitä se oli) ja lisätään nyt vielä tähän selvennykseksi että en pidä _vaarallisena_ maalintekopaikkana jos joku pääsee ripuliranteella laukomaan jostain laidasta ilman maskia. Ongelma on juuri tämä: Vehanen ottaa muutaman pahan kopin joita tarvitaan maalivahdilta play-offeissa, mutta Kilpeläinen sulaa juuri kun tulisi se hetki astua esiin ja ottaa se elintärkeä kiekko kiinni.

Näistä voidaan vääntää vaikka maailman tappiin asti, eikä se lopu silti. Tuolla perusteella siis myös Ridan tekemä maali laitetaan Vehasen piikkiin?

Maalivahti on yli puolet joukkuetta joo, mutta kyllä siellä vastapäässäkin pitäisi jotain tapahtua. Eilen tapahtui Jokereiden osalta yhden maalin verran.
 

Drygin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Minnesota
Näistä voidaan vääntää vaikka maailman tappiin asti, eikä se lopu silti. Tuolla perusteella siis myös Ridan tekemä maali laitetaan Vehasen piikkiin?

Kyllä. Ridan tekemän maalin jälkeen sanoinkin ääneen kavereille vieressä että jos Eero olisi ton imenyt niin en olisi sulattanut, vaikka upea kuti se olikin niinkun Azevedon ja Nurmen vastaavat, mutta mielestäni ei saisi veska imea tuollaisia. No ehkä yhden koko ottelusarjassa, mutta Eerolla on nyt useampikin.
 

Drogba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Maalivahti on yli puolet joukkuetta joo, mutta kyllä siellä vastapäässäkin pitäisi jotain tapahtua.

Aika lailla samaa mieltä tässä kohtaa, sillä tämän vuoden pleijareissa pistepörssin neljänkymmenen (40) tehokkaimman pelaajan joukkoon mahtuu Jokereista kaksi (2) pelaajaa. Toki siellä parilla jengillä on enemmän pelejä, mutta kuitenkin, aika tehotonta, voisi ajatella?

Toisaalta taas, jos spekuloidaan toisesta näkökulmasta, tässä sarjassa varsinaisen peliajan maalit Lukolle 10-9 (kaikki maalit 11-9), joten ei se myöskään aivan noin mustavalkoista ole tämä homma. Maalien valossa periaattessa jopa erikoista, että voitot ovat toiselle 3-1.

No, huomenna mennään taas ja Lukolle maalisarakkeessa yksi kotijoukkuetta enemmän riittää jatkopeleihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös